26. vlog - minivlog Nové Hrady, hrad, Terčino údolí, výlet, pokuta, Černej pták

by - 22 srpna

Krásné sobotní odpoledne,

dnes mám pro vás další oddechový víkendový vlog, tentokrát poměrně stručný z našeho výletu do Nových Hradů. Zítra se těšte na haul z Primarku, kde jsem byla ve čtvrtek ♥.



Můj outfit je z HMka, boty Adidas Superstar. Točíme na Olympus PEN EP-L7.

můj web: http://www.miroslavcizek.com/
můj Facebook: https://www.facebook.com/MiroslavCizekFotograf
můj Instagram: http://instagram.com/miroslavcizek

Peti web: http://www.petralovelyhair.com
Peti youtube kanál: http://www.youtube.com/petralovelyhair
Peti Facebook: https://www.facebook.com/PetraLovelyHair
Peti Instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair

eshopy:
http://www.lovelyhair.cz
http://www.lovelyhair.eu
 

You May Also Like

27 komentářů

  1. "Nenápadná" reklama na boty a Dolce Gusto. Vaše vlogy=reklamní kanál, žádná zábava a zajímavosti. Škoda:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle mi píšeš pod každý vlog, to mám chodit bosa nebo co? Reklama to není na nic, ve videu není žádný product placement a ani jsem nedělala na nic reklamu a nedostala za nic zaplaceno. Někteří lidé jsou vážně trochu paranoidní. Minule byl zas problém, že chodím nakupovat do Lidlu a že jsem ukázala, že mám 20 let staré kolo Olpran a tím dělám reklamu na kole. Fakt mi přijde, že někteří asi spadli z višně na znak.

      Vymazat
    2. To je nějaký závistivec, který chce vědět co za co dostaneš, a co je mu po tom. Ať se stará o sebe a basta, já bych tedy na to nereagovala to nemá smysl. A hlavně kdyby to byla reklama, proč by měla být nenápadná? Každý si najde co potřebuje, já říkám je to reklama na "Nové Zámky", nebo na "pruhatý trika", nebo "lacláče", či "oběd v hospodě" nebo "86-ti letou paní", kterou jsme ani neviděli, tak a kdo dá víc. Někteří lidé jsou opravdu hlupáci, pardon. Tak milý závistivče ukousej se vzteky a závistí, jen tvůj problém. Hezký vlog.

      Vymazat
    3. Asi spadli no. :-D

      Vymazat
    4. Mě teda nepřijde, že by se tomhle videu vyskytovala nějaká reklama..a i kdyby tak co? každý z nás kdyby dostal nabídku,by do toho šel, nebudeme si nalhávat peníze jsou v dnešní době skoro vše:) mě spíš štve že každá blogerka ted dělá reklamu Mattoni Shoerlle nebo jak se to píše :D a dělají, že ji ještě nikdy neměli....Co tohle Peťo, to u reklama byla vid? Díky za odpověd, Míša

      Vymazat
  2. Moc hezký vlog! moc vám to spolu sluší a s tím pozitivním přístupem máte pravdu :). V Nových Hradech jsem ještě nebyla a po zhlédnutí vlogu mě to tam popravdě ani moc neláká :D, ale kdybyste náhodou někdy měli cestu do Pardubic, tak to určitě dejte vědět aspoň na FB. :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty mame dost daleko, ale take bych tam nekdy rada zajela :).

      Vymazat
  3. Oběd vypadá hodně nevábně a nezdravě, k tomu cola? No fuj, nic karcinegennějšího jste neobjevili? Zažívání a špatnému vstřebávání ne(živin) zduř!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevim co je na pecenych bramborovych hranolkach a prirodnim kurecim mase nevabne a nezdrave.

      Vymazat
    2. A tady se někdo "zduřil", ale oběd se "zdařil" ne? Oběd vypadal dobře masíčko a brambůrky, proč ne? I když já colu tedy taky nemusím, ale jednou za čas si dám skleničku zředěnou ráda.

      Vymazat
    3. Ka colu nepiju, ta byla Miry a ten si da malou colu tak 1x za 14dni pres leto, takže si myslim, ze to se taky nezblazni. Clovek by si mel v nalem mnozstvi doprat na co ma chut, drasticke omezovani je hloupost.

      Vymazat
  4. Teď mě napadlo, že vy se asi tak vysokého věku nedožijete, s tím vozením se v autě. Vnoučat už vůbec. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D dnes propousteli z Bohnic nebo ma zas nekdo volny vecer?.....to jsou tedy prispevky.Tak asi prodame auto, abychom se dozili vyssiho veku, to da prece rozum :D.

      Vymazat
    2. No,ono bude lepší vůbec nevylejzat z domu, protože bacha na padající cihly. I když mám dojem, že pár lidem na hlavu už podle zde uveřejněných příspěvků spadla.

      Vymazat
  5. :)) Máme velice podobný pracovní stůl, dokonce i s tou krabicí pod monitorem:-D
    Jídlo se mi také moc nezdálo, já radši hovězí, ale je mi docela jedno, co jíte. Reklamu klidně dělej, čím více, tím lépe, alespoň věci vidím pěkně reálně a ne upravené a načančané jak to bývá v tv reklamách..
    Ten vodopád byl fakt super, moc pěkné, škoda jen těch lidí, kdyby tak nikde nikdo nebyl a člověk si to užíval sám, že, ale tak to už asi těžko v dnešní době..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě je naopak líto těch lidí kolem, představa že se těším na zámek, do restaurace atd a tam místo atmosféry slyším ty řeči, někdy i dost ubohé průpovídky a místo přírody vnímat to, že tam někdo šermuje s kamerou...
      A jak se zase někdo bál, že Petře závidíme - ne.
      A proč na to koukám? Pro pobavení a abych si procvičila krční páteř, když nechápavě kroutím hlavou.
      Závidět šminky či partnera? Fakt ne:-)))))

      Vymazat
    2. Tvůj komentář toho o tobě vypověděl mnohem víc o tobě než o mně, pokud ti to nedochází ;). Ubohé je vysmívat se lidem, povyšovat se, ohrnovat nos nad ostatními a ještě trávit volný čas u něčeho, co vnímám negativně. Palec dolů za tvůj přístup.

      Vymazat
  6. No, kdyby se ti to nelíbilo/nebavilo, tak se na ty videa vůbec nekoukáš :-) zase čirá závist..

    OdpovědětVymazat
  7. Péti krásný vlog, máte s Mírou nejhezčí vlogy vůbec. :) Ať Vám to jde takhle krásně pořád. :) Už se těším jako malá na ten HAUL z Primarku. Pozdravuj Míru ♥
    PS: Vždycky když se chci pobavit, nezlob se, tak si ráda čtu komentáře pod tvými příspěvky. Vždycky se nasměju těm absurdním a závistivým komentářům :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten Anonymní.. to musí bejt rejpal :D úžasný vlog :) co třeba se zajet podívat do Zlína a okolí? Vlakem je to super (y) :))

    OdpovědětVymazat
  9. Fajn výlet:). Do Nových Hradů jezdím pracovně už asi třináct let a na zámku jsem ještě nebyla:(. V Terčině údolí asi desetkrát. Naposledy cirka před měsícem. Počasí nám vyšlo a lidí tam bylo jako psů:). Mějte se hezky, Pavla.

    OdpovědětVymazat
  10. Vlogy jsou super, moc se mi líbí jak jsou natočené a zpracované. Pro mě by to nebylo, beru to jako totální zásah do soukromí, ale je to každého věc a pokud to tobě ani Mírovi nevadí, tak točte, točte ......... fakt se na to dobře dívá.

    OdpovědětVymazat
  11. Hezký vlog :) Na některé komentáře...radši neodpovídej :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peto, vase vlogy jsou super;-) a ty urejpane komentare taky, vzdycky se u nich pobavim:-D preju hezky zbytek nedele :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty komentáře tady mě fakt zabíí, a to jsem jich četla jen pár :D Peťo, já se divím, že na takové kraviny ještě někomu odpovídáš :D co je komu do toho, jestli piješ Colu, nebo co já vím, čaj z moči cizokrajného hlodavce? Dělej si co chceš proboha. Já se chtěla zeptat na tu pokutu, byla teda nějaká nakonec?

    OdpovědětVymazat
  14. Proč je video v odkazu soukromé? K čemu takový článek?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!