OOTD - blue peplum hem dress | modré šaty

by - 27 srpna

Krásný dobrý večer vám všem,

předem bych vám chtěla ještě jednou moc poděkovat za vaši neskutečnou podporu pod videem s novými štětci ♥. Vážně si ani neumíte představit jak velkou mi to dělá radost a jak moc jsem ráda, že vás všechny mám a jak moc je to pro mne důležité. No a protože vám chci tu radost vrátit a protože vždycky, když je na eshopu něco nového, tak s tím souvisí také soutěž, určitě se na ni brzy můžete těšit ☺!
 
Dnešní look je zcela letní. Podle předpovědi se můžeme těšit ještě na pár teplých dnů, tak koukejte všechny ty letní oblečky ještě pořádně provětrat, poslední šance ukázat opálené a vypracované tělo v bikinách a lehoučkých fikaně odhalujících kouscích (ani jedno není můj případ, ale nevadí ☺).
I přesto by se dalo říci, že dnešní look alespoň trochu rafinovaný je. Lodičkové výstřihy já mám moc ráda. Mám totiž úzká ramena a vše, co je odhaluje, je opticky trochu rozšíří a tím vyrovná siluetu, takže pro mne je dnešní střih jako stvořený. Kromě toho úplně miluju tento odstín modré a tuhle prosekávanou/prožezávanou látku na voláncích, které šaty lemují. Skvělý je i volný střih, který můžete nosit buď tak jak je nebo přidat do pasu pásek pro zdůrazněné linie. Já mám ale právě u těchto šatů ráda tu volnou pasovou linii, která nepřiléhá na tělo a schová i větší porci zmrzliny po obědě ☺.
K šatům by se jistě hodily i doplňky v jiné než přírodní camel barvě, umím si představit klidně i žlutou, černou, bílou, béžovou nebo fuchsiovou, já jsem ale sáhla po neutrálech jak ve výběru doplňků, tak u makeupu a vlasů. Ty jsem pouze vyžehlila a makeup ponechala v přírodních tónech, které velí pozdnímu létu a časnému podzimu. Na očích mám stíny ze své paletky a na rtech nude růžovou rtěnku od Gerard Cosmetics v odstínu Buttercup. 
 
Jak byste zhodnotili dnešní look?
 


sandálky - Choies
šaty - SheIn
kabelka - po mamce









 

You May Also Like

49 komentářů

  1. Moc hezký outfit a ani bys nepotřebovala ty clip-on vlasy, ty kratší tvoje ti moc sluší :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s těmi vlasy naprosto souhlasím, lehce to nepřidává na přirozenosti.
      kabelka a boty super. i líčení.

      Vymazat
    2. ted jsem právě chtěla Pétě napsat, že má super vlasy jak jí rychle rostou...:) takže jak to je, tohle jsou tvoje Peti nebo ne? :)

      Vymazat
    3. Své mám po lem šatů, cca 7cm je prodloužených, ale rostou mi opravdu celkem rychle :).

      Vymazat
  2. Neskutočne ti táto kráľovská modrá pristane ;) Vyzeráš božsky proste :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
  3. Super! Krásná jako vždy! :-) už se těším na paletky - snad nám ukážeš i tutorial :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že tady vypadáš naprosto božsky!!! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Úplně seš tady krásná teda, i když kde nejsi :) Modré šaty jsou hodně pěkné

    OdpovědětVymazat
  6. Modra jemproste nej barva!!!:) Tato delka ti hrozne slusi, vypadas tak nejak jinak, elegantne a stylove, moc pekne!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný outfit, moc ti to sluší :). A už se moc těším na tvou paletku, když vidím, jak krásně jsi zase nalíčená O:).

    Dream for Elizabeth

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych si takový kousek asi nevzala, ale na tobě to vypadá perfektně. Ale vlastně, co na tobě nevypadá perfektně, že? :)

    Monča

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti, jak to jen děláš, že jsi tak krásná a ta bezchybná pleť, wau, prostě žasnu :)) na to kolik máš let, je tvá pleť úplně bez vrásek, nechápu, nejspíš geny, strava, pitný režim a být v pohodě, viď? ;) Terez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terez, moc děkuju! Ale vrásky také mám když se směji, to si nemysli, kolem očí mám jemné a kolem úst mám geneticky výraznější. Já se hodně mažu, snažím se hodně pít, sportovat, dodržovat životsprávu atd......

      Vymazat
    2. Sluší ti to, jen je srandovní, jak si tady některé náctileté holky myslí, že ve 35 musí každá vypadat jako vrásčitá babka :)
      To je přece nesmysl.... Když o sebe člověk pečuje, tak to snad nehrozí :)

      Vymazat
    3. Tak to vážně nechápu, kdes na to přišla, kůže po čase ochabuje a Peťa má tu výhodu a štěstí, že má pleť dokonalou, teda aspoň podle mě, co si myslí ostatní, je mi jedno! Člověk může pečovat, jak chce, jsem sama toho příkladu, že se starám, ale stejně je to v genech a holt žádné zázraky s pletí neudělám, takže určitě není srandovní názor nějaké náctileté holky!

      Vymazat
  10. Jééé, moc hezký, šaty jsou krásné a jako celek to je oslňující a líbí se mi k tomu úprava vlasů :-) K.

    OdpovědětVymazat
  11. Chtělo by to oživit a sjednotit barvu vlasů a trochu poupravit střih. Šaty ti sluší, kabelku a boty bych volila v jiné barvě.

    OdpovědětVymazat
  12. Takáto modrá farba ti strašne pasuje :) pekný outfit a aj líčenie <3

    OdpovědětVymazat
  13. Peti, krásný outfit! Když jsem viděla ten look, tak 1. reakce byla, wau, na tyhle šaty a boty jsem taky asi před měsícem koukala, ale nebyla jsem si jistá materiálem. Teď vím, že bych do nich měla jít :) Chci se zeptat ohledně bot, jsou pohodlné? Drží ti kotník nebo je to horší? :) Díky, Terča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terčo, tak tyhle šaty i boty jednoznačně mohu doporučit, jsouhezky ušité, pěkný materiál a boty jsou dokonce kožené a velmi pohodlné, mám je už druhé léto, nosím je velmi často!

      Vymazat
    2. Děkuju moc za info :) Dneska půjdu objednávat, abych je ještě letos stihla provětrat.. :D

      Vymazat
  14. Já bych si na tak krátké šatičky se svou postavou netroufla, ale tobě to strašně moc sluší :-) Já jsem na tohle moc vysoká, tak bych vypadala jako bych si zapomněla vzít spodek :-D

    OdpovědětVymazat
  15. šatičky jsou úžasný, jak jsi štíhlá, tak si můžeš vzít i tenhle střih :)
    #‎selfie

    OdpovědětVymazat
  16. Moc ti to sluší! Také se mi líbí tento odstín modré.

    OdpovědětVymazat
  17. Model super, ale toto není lodičkový výstřih a nejsou to šaty s peplum...

    OdpovědětVymazat
  18. Nemám slov, moc Ti to sluší. Méně je někdy více :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc krásný mořský nádech dálek :)

    OdpovědětVymazat
  20. Vršek šatů se mi velmi líbí. Rovněž barva Ti ,Petro, dosti sluší. Ale jinak střih šatů je skutečně nehezký. Je to pytel, který rozhodně není lichotivý k Tvojí postavě ( to nelichotí asi žádné).Co oceňuji je odvaha, vzít na sebe takový střih.Jinak jsi krásná, o tom není pochyb i Tvůj výběr drtivé většiny oblečení se mi až na výjimky velmi líbí.. Ale zaráží mně texty některých Tvých fanynek. Necítí se být hezké, jak jim chybí sebevědomí, je až neskutečné, mnoho z nich je stejně krásných jako jsi Ty, některé dokonce hezčí. Je smutné, jak mají nízké sebevědomí. Já jsem matka dvou dětí, jsem o tři roky mladší než Ty, vysokoškolačka. Myslím si o sobě, že mám perfektní postavu s výškou 172 cm, velikost oblečení 38, postava tvaru přesýpacích hodin. Necvičím, jen když musím :-) ,nejím nijak zvlášť zdravě. Vrásky skoro žádné. Je to totiž genetika. Mám jistě nějaké vady, ale kdo nemá?.Ty máš i Ty. Tvoje fanynky, by měly vědět, že vady, které vidí oni na sobě, většina lidí přehlédne. Jistě mohou být méně krásné ženy, ale i tady se dá ledacos dělat (cvičit, jíst zdravěji, zajít na kosmetiku..). Je to o nich, mají to ve svých rukách. A hlavně to, jak se cítí , tak jsou vnímané. Budou-li se cítit krásné, okolí to bude vnímat rozhodně pozitivně. Zaráží mně i to, že si nevěří, že by dokázali vybrat hezké oblečení tak jako Ty. Dokážou to, chce to čas, cvik, trochu citu pro vkus, pozorovat druhé, sledovat svět. Žádná věda. Sleduji Tě už něco přes rok, Tvoje práce se mi líbí, někdy vidím Tvoje chytré počínání, někdy prokouknu To, co skrýváš za slovy,prostě pracuješ na své image, nemám nic proti. Koneckonců, mám ráda úspěšné lidi a to Ty jsi. Dáváš druhým radost, zábavu, inspiraci, mnohým i radu. Jen mně prostě trochu vadí pohled mnoha žen, glorifikují Tě, to je nesmysl, jsi stejná jako kterákoliv z nás, ostatně sama jsi to psala. Každá může být krásná, nebo alespoň krásnější. Přeji Ti mnoho úspěchu . Eliška Pertlíková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc zajímavý komentář.
      Myslím, že fanynky, které Péťu "glorifikují", nejsou 30+, nebo 40+. Jsou to mladičké slečny, takže je to otázka věku a všudy přítomné mediální masáže, resp. sociálních sítí.
      Je to věc vědomí vlastní hodnoty. A to si troufám říct, že tu většina mladých slečen nemá-protože ho teprve hledá. Ani vlastní styl-ze stejných důvodů. To přichází mnohem později. Smíření s tím, co nám pánbůh/příroda nadělila, spokojenost ve vlastním těle (protože pak je žena krásná i navenek, nebo ne krásná, ale atraktivní, má určitý esprit....)a umění svou krásu zvýraznit. Ale je to otázka času, hledání a nacházení hodnot, stylu a v neposlední řadě ji důležitý i vliv výchovy a prostředí....
      Pak přijde to smíření s přibýváním věku.
      Genetika není všemocná, základ dává- a někdo má vážně štěstí- ale záleží, co se na něm postaví. A dále: čas měří všem stejně. Akorát, že ten chleba se neláme ve třiceti (souhlasím s Péťou - a dalšími-že věk 30+ je nejlepší), ale mnohem později.
      Péti blog mám ráda, je pro mne skvělý relax, odpočinek, inspirace. Přesně v souladu s Elišky komentářem si uvědomuji, že Peti blog je její "obchodní značka" a to že je krásná, zajímavá, chytrá a pracovitá, znamená, že je úspěšná a umožňuje jí to dělat, co jí baví. To je přece super!! Sleduju blog druhým rokem, nekomentuji téměř vůbec, ale jsem věrná čtenářka. Některé věci mě baví víc, některé míň, s něčím souhlasím, něco v souladu s mým vyladěním není, ale život je přece pestrý...
      Za Tvou práci ti Péťo moc děkuji a přeju všem čtenářkám, aby skrze Tebe hledaly a našly svůj styl a svou hodnotu.
      Hanka

      Vymazat
    2. Bohužel, nemohu s vámi souhlasit. Péťu jsem viděla (pravděpodobně na rozdíl od vás) v reálu a to mockrát. Přestože jsem hyperkritická, nevšimla jsem si na Péťě žádné nedokonalosti, jak se jí zde snažíte chytrým způsobem vmanipulovat. Navíc kategorizování na "hezké", "hezčí" a já nevím jaké, je tak trochu na mentální úrovni "ZŠ", neexistuje objektivní definice krásy a navíc mi to připadá šíleně povrchní. To, jak popisujete "chytré" počínání a skrývání za slovy, tak to jen popisujete sama sebe.

      Vymazat
    3. Péťo, outfit je nádherný, líbí se mi hrozně moc barva i střih šatů, i když bych hlasovala pro pár centimetrů délky navíc (já osobně), ale ty si můžeš dovolit i ultramini. Kombinace modré a rezavé je úžasná, palec nahoru :-), jsi výstavní kočka!

      Vymazat
    4. Souhlasím. Je potřeba si věřit, ale ne každý to má v sobě. Někdo může vypadat, jako z photoshopu, ale stejně si nebude věřit. Ale pak je tady věc druhá, že o sobě třeba tato kráska říká, že má velký zadek nebo velký nos atd.atd. a přitom chce jen slyšet - nee, jsi krásná, co já bych za to dala ..... Uměle si toto sebevědomí zvyšují. Já také nejsem žádná vychcípaná pipka, mám velikost 36 - 38, vysoká jsem 176 cm a jsem se sebou maximálně spokojená. Nechtěla bych mít 50 kilo, ani třeba jen 165 cm. Každý se musí naučit žít s takovým tělem, jaké má. Nikdo neví, co je ideál. Pro některé ženské je ideálem to, mít na sobě minimum tuku, držet diety a málem vypadat, jako 15letý kluk. A když se na to podívám z chlapské stránky, tak ti mají zase rádi ženské postavy, viz. filmy pro dospělé, tam moc plochých holek neuvidíme, že? :-) Ale zase nesmí vypadat, jako rozvařený knedlík, chce to mít pevnou postavu. Já třeba úplně nenávidím pihy, připadá mi to, jako kožní nemoc a určitě mám tento názor trochu zformovaný i z časopisů, kde mají všichni bezchybnou pleť, pihy nemá nikdo a všichni se tváří, jako nejšťastnější na světě. Asi to nejde naučit, mít se rád, ale všem přeji, aby se jim to jednou podařilo :-) Marta

      Vymazat
    5. by Aja: jezis, tady se prece vubec nikdo nesnazi nenapadne podouvat, ze je Petra nedokonala. Co to vubec znamena? Prece i ona sama rika, ze sama by treba chtela mit plnejsi a svalnatejsi postavu, ja bych zase chtela byt vysii.. tady jde prece o uplne neco jineho a v prispevku to jde jasne videt - male sebevedomi a zkreslene vnimani sebe sama divek okolo 15ti let. To jako ja bych napsala, ze z vaseho prispevku cisi jasna snaha nam chytre vnutit "objektivni" nazor na nekoho, s kym mate kamaradsky vztah.
      Nic neni cernobile a neni nutne tady nekoho hrozne aktivne obhajovat. Jasne Eliska napsala, ze je Petra uspesna a tim take souhlasim, takhle se vysvihnout, klobouk dolu. Howgh.

      Vymazat
    6. Já téměr nekomentuji, ale dnes mi to nedá. Naprosto souhlasím s Ájou, jak se tu snaží některé dámy vychvalovat na úkor Petry a shazovat jí je trapné, navíc pokud je to zaobaleno do rádoby konstruktivních a na první pohled nezúčastněných frází, inteligentní člověk toto vycítí ihned. Vůbec nejtrapnější je příspěvek Matry, která se snaží shodit Petry vzhled, přitom většina žen v 35 tak dobře jako Petra ani náhodou nevypadá a to je fakt, jen se rozhlédněte kolem sebe. A vůbec nejde o to, zda se Petra s Ájou znají osobně. Že jste dámy spokojené se svým vzhledem vám upřímně přeji, ale ruku na srdce, nikoho to tu nezajímá. Osobně jsem si nevšimla toho, že by někdo Petru glorifikoval, lidé ji mají rádi proto jaká je a jak na sobě zapracovala, je to osobnost a to vám zřejmě vrtá hlavou nejvíce a tak některé musí napadat její postavu, pihy a výšku. Jen sem nahrajte své fotografie, ať se můžeme podívat zda jste samy k sobě objektivní a kritické tak jako jste k majitelce tohoto blogu. Petry úspěch je nyní jasně prokazatelný, ten se již zpochybňovat nedá, tak si najdeme něco jiného, čím srážet sebevědomí a co jednoduššího než vzhled, tak to na mne působí. Přeji všem diskutujícím příjemný den a Petře pevné nervy. Zuzana Broumovská

      Vymazat
  21. Krásný odstín modré, krásné šaty, sluší:) Jen ty boty se mi moc nelíbí, ale to je můj problém:) Sama bych si tohle na sebe nevzala, ale na tobě je to nádhera:) Terka

    OdpovědětVymazat
  22. Šaty jsou naprosto úžasné a už jedny putují i ke mě:-)
    Krásné fotky:-)

    OdpovědětVymazat
  23. Kam zmizelo tvé opálení?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vybledlo, ja blednu desne rychle, kdyz nemam cas se opalovat a to jsem byla krasne hneda.....

      Vymazat
  24. Super heels, takovy jsem presne shanela, bohuzel neuspesne :D

    xxx

    Cury in the City
    Bloglovin
    Instagram

    Fashion Paris & Prague

    OdpovědětVymazat
  25. Peto vypadas fantasticky! Nik

    OdpovědětVymazat
  26. šaty super a boty úžasné!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Rozhodně jsem Petru schazovat nechtěla. Komentář byl mířen na nesebevědomé dívky atd. viz výše. Stejně k otázce hezká a hezčí.. to je věc subjektivní, ale i ovlivněná médii. Můžete říci, že Petra je nejhezčí ze všech?To nelze, jistě se najde jiná, která sleduje její blog a pro většinu bude považována za atraktivnější. Tak to bylo míněno. Tak to vidím já.Petra nepotřebuje obhajobu, alespoň myslím. Je to dospělá žena, jestliže by pociťovala potřebu bránit se, cítila-li by se, že jí napadám, jistě by se obhájila. Mimochodem, toto byl i můj první příspěvek. Shrnovala jsem své postřehy, rozhodně nebyly všechny, ale nejvíce mne právě "tlačily", abych vyjádřila svůj podiv nad názory mladých slečen. Glorifikaci skutečně cítím, když čtu některé příspěvky, možná jsem mohla užít jiného slova, jde o to, že jiné dívky si myslí, že to, co Petra dělá, obléká, maluje se, je dokonalé a že by to stejně nesvedly a to je to, co jsem měla na mysli. SVEDLY by to , dokázaly by to, co Petra. Jen si nevěří. Nebo nevěnují tomu tolik času a úsilí, taky je to trochu o penězích, nemohou si pořídit kvalitnější kosmetiku, když nejsou třeba výdělečně činné apod.Proč jsem psala o sobě, nepotřebuji se vyzdvihovat,jistě mohla jsem to vynechat, ale psala jsem to, proto aby si právě někdo nemyslel, že si chci zvyšovat svoje ego atd., protože jsem ošklivá, nebo tak něco... Můžete napsat, že si vymýšlím a snažím se poškodit Petru. Hloupost. Nemám ve zvyku lhát, jsem objektivní, alespoň se o to snažím. To, co za tím hledáte Vy, je Vaše smýšlení, ne moje. Nepodsouvejte mi Váš význam pod moje slova, to znamená, nesnažte se reprodukovat moje slova jinak, než byla napsaná. To poukazuje na to, jak uvažujete Vy, nikoliv já. Navrch zdůrazňuji, že jsem psala, že Petra je krásná, ale každý na sobě vidí něco,co se mu nelíbí o tom Petra také přeci mluvila. Dále Petra se tím částečně živí, je to její koníček, kdyby nevypadala, tak jak vypadá , kdo by jí to, co říká věřil? Je to její součást image. Je to bohužel prokletí netu, nelze přesně vyjádřit to, co mám na mysli, dostatečně rychle reagovat apod. Takže snad jsem reagovala na vše.Petře její úspěch přeji, její práce se mi líbí, četli jste skutečně celý můj text, nebo jste "zastydly" na "glorifikaci" apod?Žádné chytré způsoby, jak Petru poškodit nepoužívám,jak někdo psal, proč bych to dělala? co bych z toho měla? Zase uvažování někoho jiného. Tak uvažuje ten, který to napsal. PS i komentáře, které jsou negaitvní jí zvyšují její popularitu. O kom se mluví, ten je vidět. To by člověk , který jí úspěch nepřeje přece nedělal.Vždy když píšete komentář, který jen nechválí, ale poukazuje i na negativa, která třeba nejsou zapříčiněna osobou ke které se to vztahuje( v tomto případě k Petře), musíte očekávat, že jdete s kůží na trh a někdo se bude snažit Vás jako " kritika a nepřítele" sestřelit. I když je to nepřítel jen zdánlivý.Dospělý člověk je schopen unést poukázání na nedostatky, ale pozor tady to dokonce nepoukazuje na nedostatek Petry, ale systému, který děvčata staví v nesebevědomá kuřátka. Věk to obvykle napraví. To bylo celé o čem jsem mluvila. ( A ještě o střihu, ale to komentovat znovu nebudu).A tak tedy Petro, prosím ,chceš-li máš-li pocit, že Tě napadám, vyjádři se. S pozdravem Tobě, Petro, a všem. Eliška P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. síce nie som Petra, ale tvoj komentár vyššie som si prečítala so záujmom a musím povedať, že mi je ľúto, ako zle bol pochopený, lebo ja ho vnímam ako veľmi pozitívny a povzbudzujúci pre mladé dievčatá, ktoré naozaj často trpia nedostatkom sebavedomia a márnou túžbou podobať sa svojim idolom. chápem ťa tak, že ich chceš povzbudiť, aby sa nesnažili byť niekým iným než sú a nezúfali, ak sa im to nepodarí, ale aby hľadali na sebe / v sebe to krásne, čo tam určite u každej z nich je, lebo iba tak sa každá z nich môže stať jedinečnou a očarujúcou bytosťou akou je aj Petra - keď prijme sama seba so svojimi prednosťami aj nedostatkami. takže palec hore a súhlas :)

      Vymazat
  28. You look beautiful OMG! I really like that dress <3 I can see clearly now lol

    OdpovědětVymazat
  29. Ty jo, Peťo! Když jsem se podívala na první fotku, tak mě do oka úplně prvně padly tvoje nádherný vlasy. Vůbec nemůžu uvěřit tomu, že jsou jen vyžehlené. Jsou fakt krásný, hrozně ti je závidím a celkově ti to na těchto fotkách sluší opravdu hodně. Královská modrá ti sedne, ostatně jako většina věcí, navíc máš úplně super nohy a myslím, že bych tě v klidu tipla na svojí spolužačku. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!