Primark haul

by - 23 srpna

Krásné nedělní odpoledne vám všem,

psali jste, že byste rádi viděli haul z Primarku, tak tady je :), více asi není třeba dodávat.....Dejte mi vědět, jestli jste tam už byli nebo se chystáte a jak se vám líbilo ;).

 
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

lak: Flormar Tickled pink
líčení: Catrice Absolute matte palette, Catrice Multi matte blush La lavender, Catrice On the cover of  PastELLE , Rimmel Colour rush Keep mauving
eshop: štětce Petralovelyhair, kosmetika Sleek, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz
 
 
 

You May Also Like

17 komentářů

  1. Jee, Peťko, taky jsem několik dní zpátky dělala Primark haul :D.. Řadím se k těm, co mají Primark rádi. Taky hlavně na spodní prádlo, tepláčky, ponožky, bačkůrky a takové. Ale našla jsem tam třeba nádherné svetry, jeden, co mám z Londýna, mám už dva roky jako nový a letos jsem pořídila moc příjemný cardigan, tak uvidím, jak vydrží. A moc se těším na ty novinky od essence, co sis dovezla z Německa, hlavně pak dej vědět, co ta tekutá rtěnka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Péťo, přemýšlím o tom, že se jednou do Primarku vydám a tak se chci zeptat, jestli sis nevšimla, zda mají u podprsenek i obvod 65 (30). U nás v HK se to prakticky nedá sehnat, v Lindexu je jen 65C a větší a já potřebuju 65B, tak jestli sis třeba nevšimla, když sis prádlo vybírala :)

    OdpovědětVymazat
  3. úžasné video! :) Péťo, jsi strašně moc sympatická a tahle tvoje nákupová a top 10 videa mě baví ze všeho nejvíc! Myslíš, že bys někdy zase mohla udělat líčení ve stylu celebrit? :)

    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné věci jste si nakoupili :-) Spodní prádlo je úžasné, já mám také takovou klučičí antisexulání postavu s "prsama" velikosti půl, takže podprsenky mě zaujaly asi nejvíc. Aspoň bych si na chvíli připadla, jako pořádná ženská... takže zburcuji kámošky a vyrazíme na nákupy :-) Děkuji za inspiraci!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj! Super video jako vždy :-) Do Drážďan do Primarku se teprve chystám, ale už jsem byla v Primarku v Bruselu, Eindhovenu a v Berlíně, takže jsem zvědavá jaké to tam bude v porovnaní s těmi třemi předchozími. V Eindhovenu jsme měli Primark skoro u hotelu, takže pro mojí peněženku hrůza :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé věci :) Já mám Primark celkem dost ráda. :) I boty jsem si tam koupila a kvalita fakt dobrá, takže mám v plánu si tam koupit podzimní botky. :) Spodní prádlo tam je vážně super! :) Díky za tip na podprsenky a na paletku očních stínu od Essence, to si pořídím. :))))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  7. Trha m srdce,ze top bloggerka za posledne dva roky,ktora ma taku obrovsku moznost ovplyvnovatg ludi, nakupuje v takych kvantach nekvalitne,a dovolim si povedat,ze v drvivej vacsine len tke oblecenie.cinske eshopy a primark, HM detto handy,u nas predrazene ale vyrobne naklady rovnako nizke pracovna sila rovnako kriticky podhodnotena.vobec ti na tom nezalezi, ze ludom davas taky otrasny priklad ako byt ignorantom voci socioekonomickym problemom tretieho sveta, ktory vydrziavame prave my vysinuti konzumenti na zapade,lebo kde je dopyt tam vznikne samozrejme ponuka, a teda aj problemu nadprodukcie oblecenia, s tym spojenym dehonestovanim zivotneho prostredia.
    Mam ta rada ako bloggerku,pomohla si mi vyhnut sa desiatkam produktov, ktore by som si kupila zbytocne,lebo za to neatoja, a skoncili by v kosi,cim si ma uchranila od toho, aby som sama nabehla do tohto sialeneho skupovania nadbytocnosti,ktore nevynosim a nespotrebujem.ale v poslednom case mi zacina tento pristup najma v obleceni vadit.kiez by na nasej cz svk blogoscene bolo viac bloggeriek ako dannytherose.a nie barbin ako ty a aja.ale ty aspon posobis,ze mas sedliacky rozum, a ze raz by si sa m mohla dopracovat.vek na to mas.vravis ako to a ano objednavas a skusas pre nas,ale my a nase buduce deti by sme ocenili viac kedy si sa zacala viac zaujimat o globalne problemy a ked uz ich nepommahat zmiwrnovataspon ich viac neprehlbovat. Rada by som miesto bitchingu videla nejaku sebareflexivnu reakciu, lebo nad tymto si uz musela aj sama rozmyslat,snad nie som prva co ta na to upozornila.
    A mas stale dost tragicku vyslovnost trivialnych slovicok v anglictine, tak mozno viac casu investovat aj do toho, ked uz prinasas zahranicne reportaze, cize reprezentujes seba von.nechxela som byt drza ani kruta, aj ot nie je konstruktivne podane tak sa ospravedlnujem, tak nejak som to pisala trochu emocionalne.ospravedlnujem sa aj za chybajuce ciarky a pripadne preklepy, ale na telefone pisat ky dlhy prispevok je des

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je důvod, proč nikdy nepojedu nakupovat do Primarku nebo do Polska. Moje teta si neustále stěžuje, jak u nás není práce, zavírají se továrny a pak nám oznámí, že zase jede nakupovat do Polska (a přiveze fůru cetek, které koupila jen proto, že byly tak strašně levné). My si jen ťukáme na hlavu. Peťo, to neber jako kritiku, myslím, že jsi bezva člověk.

      Vymazat
    2. Je pravda, že v Asii jsou pracovní podmínky dost špatné a spousta firem tam stěhuje své výrobny právě kvůli nízkým nákladům... Nechci se Peti zastávat, ale zamysli se nad svým komentářem i ty.. Ty jsi napsala, jak Peti nezáleží na lidech co tam pracují..Myslíš, že ty jsi v něčem jiná? Zajímalo by mě, kde teda nakupuješ ty..Možná, že ne v obchodech které si uvedla, ale myslíš si, že ten tvůj telefon na kterém si tento komentář napsala se vyrobil v Evropě za vyhovujících podmínek? Možná by ses divila, kolik asijských dětí/žen/mužů se podílelo na výrobě tvého telefonu. A ty tady přitom Peťu kritizuješ..
      Ano sice správně píšeš, že pokud bude odbyt bude nabídka.. ale co se stane, když lidé tyhle věci přestanou kupovat? Ty možná budeš mít lepší pocit, ale vznikne nezaměstnanost. Ono by zase někdo vymyslel něco jiného, aby lidé měli práci, ale dostaneme se zase zpět na místo, kde kupujeme zbytečnosti a nezáleží nám na lidech na východě.

      Vymazat
    3. Neda mi nezapojit sa, toto je nejaky protiargument voci nadmernemu konzumu?
      Ze ma clovek mobil?
      Tento typ argumentacie pozname tak v svk, ako aj v cz politike. zavadzanie. Nejde predsa o veci co bezne pouziva kazdy a bez coho si moderny clovek nevie predstavit fungovanie.toto nie su take veci, ktorymi treba zacat a ktore by sa dali lahko vyriesit,problemom su, a snad raz pride aj na ne, ale nejde o to ze treba teraz zrazu bojkotovat vsetko co sa vyraba vo vychodnej hemisfere, ide o to nerobit to, co clovek robi totalne zbytocne, o blaznivy konzum,ktory prva anonymka spomina.ktory poskodzuje nase spolocne zivotne prostredie.to beriem,ze Menit pracovne podmienky dokazu len korporacie same, pri velmi velkom stasti ludia co v nich pracuju,ale dovtdy na nich bohuzial este vela budov spadne, kym to zacne vadit aj vladam krajin tretieho sveta a sprisnia zakony. Mna tiez tato tema trapi, ak aj niekho dalsieho pozrite si napr. dokument The real cost, da sa najst aj online. Takych dokumentov o fast fashion je trilion..H&M je najvacsi svetovy producent fast fashion.aby sme doplnili petine portfolio:)

      Vymazat
    4. Já souhlasím s Anonymní25. srpna 2015 10:51. Člověk, který píše z telefonu, nepíše nejspíš z nějaké staré šunky. Jak probíhá v zemích třetího světa recyklace starých šunek a výroba nových, to je také kapitola. Nějak nemám ráda moralizování. Ať si nejdřív každý zamete před vlastním prahem.
      Jestli Petra někoho ovlivňuje...? Inu... kdo se nechá ovlivnit? Blbost musí být trestaná a za výchovu dětí zodpovídají rodiče.
      Někdy se mi Petřiny věci taky kvalitou moc nelíbí, ale je to její věc. Některé věci bych si v dané kvalitě nekoupila ani za korunu, na druhou stranu si neumím představit, jak bych dělala blog, kdyby vše mělo být drahé a kvalitní. To bychom si mohli udělat anketu, co teda raději: jestli post jednou za týden s kvalitnějšíma věcma, které se navíc budou opakovat, nebo denně. A tipuju, že spousta holek sleduje Petru právě proto, že přispívá často a s novými věcmi.

      Vymazat
  8. Zdravím! :) Peťo, jak říkáš,v primarku se dá dobře nakoupit spodní prádlo a věci na domácí nošení. Primark jsme navštívila jednou a věci mi po jednom vyprání vybledly a roztáhly se. Docela mě tam zaujaly věci na sport. Jediné, co mi od tam vydrželo a mám to dodnes, jsou legíny, které nosím, jak jinak než na doma :D

    OdpovědětVymazat
  9. Primark ma nelaka...lacne veci na par pouziti, nie dakujem.

    OdpovědětVymazat
  10. Musím pochválit nový design blogu!!! 👏 a taky tu pláštěnku!! Já ji poprvé viděla taky u Nicol a moc se mi zalíbila. Všimla jsem si, že ji ted má snad každá blogerka/YouTuberka. Já si vybrala černou s bílýma deštníkama :)
    Akorát mě mrzí, že můj první komentář si nezveřejnila. Nemyslím si, že jsem napsala něco špatného a pokud tobě to tak přišlo, tak se omlouvám. Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, dekuju moc a nejspis spadl do spamu a nedorazil, stava se to ted dost casto, posli ho prosim znovu, diky :).

      Vymazat
    2. Přemýšlela jsem kdy se i ty jako blogerka vydáš do Primarku..A konečně!! Já se chystám s holkama někdy v blízké době, tak snad nám to vyjde. Akorát se bojím, že si tam oblečení vůbec nevyberu. Hodně nakupuju v reserved(líbí se mi ten styl) a nemám ráda oblečení z nekvalitních nebo levně vypadajících materiálů to si radši připlatím a co jsem viděla hauly, tak to trička sice za 3 eura, ale je přes to vidět až... Ale třeba na bižuterii mi to přijde suprový,protože u nás je to podle až předražené. Úplně mě překvapilo kolik prádla sis nakoupila. Ale za tu cenu :D kdo by nenakoupil. A cením si toho, že si to takhle ukázala na kameru. Já bych na to asi neměla.

      Vymazat
  11. Super video! ☺ chtěla jsem se zeptat, jestli budeš dělat recenzi na ten no make-up look nailpolish. Dnes jsem na něj koukala v Rossmannu a vážně mě zaujal, jenže nemám odvahu kupovat laky o kterých nevím jak se s nimi pracuje a jaké mají kriti, výdrž apod. Akorát pak smutním nad utratou když lak stojí za prd.. Takže bych byla ráda kdyby jsi na něj udělala recenzi ☺

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!