Ziaja návštěva v továrně, obchůdku , rozhovor s p. Zenonem Ziajou a soutěž

by - 20 srpna

Krásné čtvrteční dopoledne vám všem,

moc mě těší, že mě letos značka Zija pozvala do Polska a do továrny, kde jsem mohla i natáčet a všechno vám tak ukázat. Je neuvěřitelný zážitek vidět jak vzniká krém a popovídat si osobně se zakladatelem polského kosmetického gigantu. V dnešním videu se tedy můžete těšit nejen na záběry z továrny, ale také na rozhovor s panem prezidentem Zenonem Ziajou a ukázku novinek v jednom ze Ziaja obchůdků v Gdaňsku. Zkrátka ale nepřijdete ani vy, připravili jsme si pro vás soutěž!

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


VLOGY Z POLSKA:

PRAVIDLA SOUTĚŽE:
1) ZANECH KOMENTÁŘ S TVÝM EMAILEM POD TÍMTO VIDEEM
2) NAPIŠ MI, ZDA JSI JIŽ ZKOUŠELA NĚCO OD ZIAJI A JAKÝ JE TVŮJ NEJOBLÍBENĚJŠÍ VÝROBEK OD NICH
3) LIKUJ FACEBOOK ZIAJI https://www.facebook.com/ziajaczech
4) SOUTĚŽ BEŽÍ DO NEDĚLE 23.8. DO 24:00
5) VÝHERCI BUDOU 3 A VYHLÁSÍM JE POTÉ NA FACEBOOKU
6) HODNĚ ŠTĚSTÍ!

Ziaja instagram @ziaja_ceska_republika

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife

eshop: štětce Petralovelyhair, kosmetika Sleek, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz


You May Also Like

47 komentářů

  1. Super videjko... máš štěstí že ses tam dostala
    terina98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Môj mail je simkovad@gmail.com
    Ešte som od nich nič neskúšala, ale po tomto videu mám chuť ;)..

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně vedený rozhovor, velice zajímavý a poutavý. Pan Ziaja velice sympatický člověk. Nádherné videjko. Jsi prostě opravdu prestižní baba.

    OdpovědětVymazat
  4. Luciepupkucerova@seznam.cz

    Od ziaji mám rozjasňující oční krém a jsem s ním moc spokojená. Přemýšlím o dalších produktech např. sprchové gely a péče o vlasy :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, bohužel jsem od Ziaji neměla štěstí nic vyzkoušet, ale mamka si hrozně chválila produkty s kozím mlékem.
    Chtěla jsem ji s tím udělat radost k narozeninám, které brzo bude mít, ale nevyšlo mi to.
    e-mail: honzikova.v@gmail.com

    PS: Hrozně moc povedené video. Moc jsem se na něj těšila, tahle firma je pro mě zatím takový malý otazníček a ty jsi mi ji naprosto dokonale přiblížila a za to ti děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu krásné video! Hezky připravený rozhovor, palec nahoru!:)
    email: merettka@gmail.com
    Co se týče výrobků, tak nejraději používám noční a denní krém s kozím mlékem, pro mě dokonalost:)

    OdpovědětVymazat
  7. Nejoblíbenější produkt od Ziaji je pro mě oční krém s chrpou proti kruhům pod očima:). Email: market.kremplova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Zatím nejlepší bylo odličovací gelové mléko z med řady, které plnilo svou funkci na 1*. Rozhodně plánuji tuto řadu prozkoumat více. A pak pro děti kolová pěna do koupele.
    marketa.michnova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Od ziaji jsem momentálně používám krém na obličej s arganovým olejem a je úplně senzační. Jinak podařené video ;-) hlavkova3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. macu@seznam.cz
    Teď jsem dostala pleťový krém od Ziajy s kozím mlékem, ještě jsem ho nezkoušela, bude to moje premiéra se Ziajou :-)
    FB Markéta Králová

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj,
    diky Tvemu doporuceni zkousim ted kozi krem, jsem s nim celkem spokojena, ale te hydratace bych potrebovala asi jeste o kousek vic, takze budu zkouset dal, docela mne zaujal ten olivac :-)
    Klara
    klaru.she@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Málo kedy komentujem,aj keď sa rada pozerám na tvoje videá,veľa som si z nich zobrala hlavne z kozmetiky,ale špeciálne taketo tvoje videá mám veľmi rada sú velmi zaujímavé takže ti držím palce a teším sa na nejaké ďalšie,:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Peťo, znamená to, že když nemam FB a tudíž nemůžu splnit bod 3, tak nemůžu soutěžit? Beeee :/ Sociální sítě vládnou světem. Já jsem dřív značku Ziaja vůbec neznala, ale díky tvému blogu zkoušim čim dál víc přípravků :o) Samozřejmě kozí řadu, včetně očního krému (teď mam doma ještě nerozbalené tělové mléko a krém na ruce) a zrovna používam olivový krém (pan Zenon by měl ze mě radost :) ), ale pravdou je, že mi zrovna moc nesedí, jsem po něm hrozně mastná, asi ho necham na zimu. Jo, a zbožňuju olivové tělové máslo, božsky voní!!! M*

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj!
    Super video, zajímavý rozhovor, krásné kosmetické novinky, doufám, že na ně v drogerii narazím! Pár věcí už jsem od Ziaja vyzkoušela, nadchla mě hlavně kozí voňavá řada-tělové mléko a také pomerančový peeling, momentálně používám olivový balzám na rty a ten můžu vřele doporučit. Snad budu mít štěstí vyzkoušet i další produkty této polské značky, když už mám polské kořeny! :))
    Vojtiskova.R@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj super video, od ziaji skúšam práve pomarančový a olivový balzám na pery, olivový sprchový gel, ale najviac sa mi zatial páči olivová pleťová maska :-) klvacova.b@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Peťo, od Ziaji nejvíce miluji krém na ruce a tělové mléko s kozou :-). Obojí jsem tenkrát objevila v Globusu úplně náhodou a od té doby si je kupuji stále dokola. Moc ráda mám i oční krémy, které jsem objevila díky Tvému blogu. Reportáž z Polska je super! Zdravím Tebe i Míru, vaše vlogy mě moc baví ;-) email: Zemanova.v@email.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peťi, moc produktů od Ziaji jsem zatim nevyzkoušela, kromě již zmiňovaného prvního ktému pana Zenona olivového krému ☺, který je mojí stálicí několik let. Ráda bych ale vyzkoušela více věcí od Ziaji, vyrobky jsou pro mne po shlédnutí videa více lákavé.
    Jinak bych Ti moc chtěla poděkovat za rozhovor s panem prezidentem Ziaji, moc sympatický pán a za vše co děláš je mi velkým přínosem 😇.
    lenka.joof@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Pan Ziaja je sympaťák =), dobrej vlog, díky =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  19. thomas021@seznam.cz
    Miluju značku Ziaja, nejlepší na tom je, že je dostupná téměř pro všechny lidi, ceny jsou velmi lidové za tak kvalitní výrobky. Můj TOP produkt je těžké vybrat..ale favoritem je asi olivový sprchový gel :)

    OdpovědětVymazat
  20. Zatial som vyskušala pleťovu vodu, kozi očny krem a kozi telove mlieko..najviac sa mi páči očny krem, ktory použivam denne a ako jeden z mála mi nedráždi oči....silviau21@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. ahoj, zkoušela jsem noční kozí krém je super i na mou smíšenou pleť...

    OdpovědětVymazat
  22. petula.kasparova@gmail.com
    Nyní používám řadu s kozím mlékem (denní i noční krém), dále mám pleťový krém s olivami, krém na ruce s kozím mlékem, tělové máslo (kakao) a oční krém s petrželkou.

    OdpovědětVymazat
  23. Zajímavé video ;-) My jsme doma celá rodina velcí příznivci značky Ziaja, pravidelně od ní odebíráme výrobky a nesetkala jsem se s ničím, co by mi nesedlo, naopak mi jejich kosmetika naprosto vyhovuje :-) Mezi mé nejoblíbenější produkty patří řada s kozím mlékem, pak šampony, kondicionéry a masky a v poslední době jsem si moc oblíbila čistící tonikum, které je úžasně svěží, skvěle vyčistí a nezanechává lepkavý pocit na pleti :-)

    gleek92@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, môj mail: manduchova5@gmail.com a od tejto značky som ešte nevyskúšala žiadny produkt, tak možno teraz sa mi pošťastí :-) praje pený deň :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peťo, super video. Děkuju moc za bližší seznámení s touto značkou, která si myslím, že je neprávem v ČR opomíjená. Zatím jsem od Ziaji zkoušela jen krém na ruce z kozí řady, ale musím říct, že byl perfektní. Mám totiž atopickou pokožku a tak je pro mě dobrý krém opravdu důležitý. V Pelhřimově se moc výrobky Ziaji sehnat nedají, takže pravděpodobně využiji e-shop. Nebo třeba vyhraju výrobky s podpisem milého pana Zenona, to by bylo skvělý :) . Děkuji moc za možnost si o tyto výrobky zasoutěžit. Moc ti fandím! Ahoj, Tereza Zelenková, theres@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. u téhle značky se trochu bojím. nevím, jestli bych si ji dala na pleť, cítila bych se divně. používám raději dražší kosmetiku, spíš pro ten pocit...nechci, aby to znělo namyšleně, ale Ziaja mě neuchvátila :/
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Peti, moc mě zajímá ta diagnostika pleti a moc jsem nepochopila to srovnání na konci, můžeš vysvětlit prosím? :) děkuju a jinak super video:) Anet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to by mě také moc zajímalo:)

      Vymazat
    2. Nevím, proč to zeřejnuješ když mi stejně neodepíšeš:( Aneta..

      Vymazat
  28. Ahoj, zajímavé video. Od Ziaji jsem už pár věcí měla, namátkou třeba kakaové máslo, ale v poslední době jsem používala jiné značky. Tvé video mě inspirovalo k vyzkoušení několika produktů, tak uvidíme, jaký budou mít úspěch. ;-)
    bara.malikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, musím nejdříve pochhválit video, protože se opravdu povedlo (jako vždy).

    Jinak Ziaju jsem začala používat na základě tvé recenze.:) Zatím jsem vyzkoušela pouze kozičky (denní a noční krém) a nemůžu si je vynáchvalit, stejně tak, jako moje mamka.:)

    svobodova.silvie@email.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Moc zajímavé video...taky bych se tam chtěla podívat :)
    spajdinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Petro, velmi zajímavé video. Od Ziaji jsem zatím nic nevyzkoušela, ale popravdě se na to chystám od Tvé první zmínky tady na webu. Myslím, ze kdyby byla dostupná v každé drogerii, už bych ji doma určitě měla, ale takhle pořád nějak nejsem schopna udělat výpravu do toho správného obchodu :-) Fajn večer. Katka caria@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Péťo :) , skvělé video...Vždycky mě to zajímalo jak to v takových továrnách vypadá.. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Peti, túto kozmetiku poznám asi rok, odkedy som ta objavila, mala som očný krém kozie mlieko už dvakrát, pleťový krém kozie mleko raz -bola som velmi spokojná, skvelé na moju 33-ročnú pleť. Dnes som si pozrela toto video a bola som príjemne prekvapená množstvom sortimentu, ktorý ziaja ponúka.Ináč ako vždy super video, milujem hlavne Vaše vtipné vlogy. Na Slovensku toho moc neni, privítala by som niečo na vlasy,telo,...., ale aspon niečo, Dnes som objavila v Kauflande Ziaju a kupila si dvojfázový odličovač a večer som celkom náhodne objavila v drogérii 101 sprchové gely 500 ml za 2,29 Eura!!- kozie mlieko, olivový a cocoa butter zlacnené zo 3,79E, tak som si kúpila cocoa butter ale asi sa tam vrátim a kupim ešte jeden. Idem ho zachvílu vyskušať , vonia užasne:-)
    miasart82@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, videa ze zákulisí výroby kosmetiky se mi moc líbí. Sama bych se tam ráda jela podívat, vždy mne to zajímalo. Díky Tobě se mi to povedlo. Děkuji. Co se týče kosmetiky Ziaja, mám momentálně doma micelární vodu a noční krém (denní už jsem vypotřebovala) z řady rose butter se kterými jsem moc spokojená a pak na Tvé doporučení jsem si zakoupila oční krém z řady goat´s.Ten je opravu skvělý. Ve zkoušení kosmetiky této firmy budu zcela určitě pokračovat. Mám dotaz: jsou u nás k dostání nějaké masti o kterých byla zmínka v rozhovoru?
    gradyr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj peťo můj email je majdakn@seznam.cz
    Od ziaji jsme neměla možnost něco vyzkoušet tudíž bych byla řada kdybych měla tu možnost jinak super viděno a podmínky splněny

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Peto, velmi hezke a obohacujici video. Znacku Ziaja znam asi rok a pul, pres Tebe kdz jsi o ni mluvila v nekterem videu. Pouzivam od teto znacky olivove sampony a petrzelkovy krem na oci. Tento krem je nejlepsi co jsem kdy vyzkousela. Je jemny, vstrebatelny a vazne funguje. Ted se nyni po videu chystam na objednavku olivoveho kremu, ktery je tolik vychvalovany.
    Mej se krasne.
    Muj email je luckapavkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Jelikoz bydlime na hranicich s polskem, tak po objeveni ziaji na internetu, jsem udelala nalet na polske drogerky. Zatim u me vyhrava kozi rada (pletove mleko + ocni krem) a BB krem. Ale verim, ze tohle je jen zacatek :)
    Wiewiorka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Kosmetiku Ziaja jsem zatím nezkoušela, ale po shlédnutí tohoto videa, které bylo plné užitečných informací, ráda vyzkouším. Děkujeme za pěkné video. Myslím si, že mnohé z nás inspiruješ :))
    nikolaneprasova93@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Kdysi dávno (určitě víc jak 10 let zpět) jsem si koupila pleťový krém s kakaovým máslem a krém na ruce s kozím mlékem, ale to jsem ještě netušila, co je značka Ziaja zač a kdo se za ní skrývá. Pamatuji si ale, že už tehdy mi byla "koza na ruce" hrozně příjemná. Teď jsem pořídila olivový krém na ruce a velká spokojenost.
    Díky moc za report z Gdaňsku, Martina
    matule.koutna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Lena.hulova@centrum.cz

    Uz dlouho si planuji cokoli od Ziaja koupit, ale doted jsem se k tomu nedostala. Bylo by super vyhrat, vyzkouset a koupit dalsi vyrobky :)

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj,diky za videa z Polska.. za me nejlepsi kozi a olivovy krem na ruce. Ted si brousim zuby na petrzelkovy ocni krem,ten me velmi zaujal.
    m.mieglova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Ziaju jsem objevila díky tobe :) zatim všechno, co jsem zkusila, bylo super (produkty z kozího mléka, sprchové gely, telová mléka, masky...). Původně jsem byla trochu skeptická, cena mi připadala moc nízká, ale kvalita přesvědčila a vaše vlogy a tohle video to jen potvrzuji :)
    Vanda.pocova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Moc pekne video. Zatim jsem nic nezkousela, ale urcite chci kouknout na radu pro atopiky. filipcovamarketa@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!