Moje sbírka kosmetiky | My makeup collection

by - 13 března

Krásné nedělní odpoledne vám všem,


dnes mám pro vás asi vůbec nejžádanější video za poslední dobu a tím je moje sbírka kosmetiky. Tato videa bývají většinou poměrně kontroverzní a já vám svou sbírku kosmetiky určitě neukazuji proto, že bych se chtěla chlubit nebo něco podobného, ale jen proto, že jste si o to hodně psali. Ne každý má v kosmetice zálibu a vášeň a sbírá ji, každý má rád něco jiného a má jiný koníček. Já kosmetiku sbírám a není to o tom, že bych musela nebo chtěla vše spotřebovat. Pokud vás to pobuřuje nebo pro to nemáte pochopení, prosím, nekoukejte se na video a nekomentujte ho, děkuji za pochopení ♥. Všem ostatní přeji příjemnou zábavu ♥.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

líčení: Zoeva En taupe, LA Splash Ghoulish
komoda na kosmetiku: kamarád truhlář mi ji dělala na míru

poslední sbírka kosmetiky: https://www.youtube.com/watch?v=nOYtNuTVSLo

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

You May Also Like

38 komentářů

  1. Ahojky Peti :) Konečně!!!! :) :) Už jsem se na tohle video moc těšila... tvoje sbírka je neskutečná :D koupat by ses v tom mohla :D máš to moc krásně zařízené a hlavně vše hezky srovnané :) je mi teprve 18 takže té kosmetiky moc nemám (v porovnání s tou tvojí je to nepatrné množství :D ) ale doufám, že až mi bude jako Tobě, tak budu mít alespoň polovinu :D
    Moc povedené video, vše hezky popsané, ale ne zdlouhavé.
    Myslíš, že bys někdy mohla udělat video jen o produktech značky Milani?
    Přeji krásný zbytek víkendu :) i Mírovi a Blairince :) Adel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Adélko, moc děkuji a já v 18 měla asi dvoje mono stíny, tužku a řasenku, možná nějaký lesk, takže úplně v pohodě :D, blázen jsme až ted. Jo,to bych mohla :).Krásný den i tobě ♥

      Vymazat
    2. Doufám, že nebudeš vzor pro moje dcery, chci aby měly jiné priority! Tohle je moc!

      Vymazat
    3. Proc by nemela byt vzor pro vase dcery? Vy nechcete, aby mely za vzor nekoho, kdo neco dokazal? To tedy chcete pro svoje dcery peknou budoucnost.

      Vymazat
    4. Pro své děti pouze tu nejlepší budoucnost bez pomijivich a povrch nich hodnot.

      Vymazat
    5. Ježiš, to jsou zase komentáře úplně mimo, běžte si rýpat někam jinam a ty svoje dcery si hlídejte, radši je nepouštějte z domu ani na internet, nedejbože, aby si chtěly koupit rtěnku,tragédie, konec světa, že. Kdo si kupuje kosmetiku, tak je totiž povrchní idiot a nezná jiné hodnoty. Doufám, že jim také zakazujete TV, youtube, pohádky, školku....aby se náhodou někde nezkazily.

      Vymazat
    6. Pomijivich? :) Tak to aby si dcerky nebraly priklad z maminky, co se pravopisu tyce. Radeji je naucte, ze se za svuj nazor nemaji stydet. A ze ho maji hlasat verejne a nenanonymne. Proste jim hned v detstvi reknete, at se snazi nedopadnout jako Vy.

      Vymazat
  2. Ooh, nádhera♥ kdybych to neměla přes půl republiky, asi bych se stavila na nákupy, haha :D :D
    Teď je mi hrozně líto, že jsem svou sbírku razantně zmenšila, jsem totiž hrozně háklivá na lhůty, tak věci kolikrát odložím/vyhodím docela brzy, i když mi to láme srdce, a taky jsem teď sledovala hrozně moc minimalistických/spring cleaning videí a biju se do hlavy, když teď vidím tuhle nádheru, já fakt měla od všeho všechno.. ve všech barvách.. několikrát :D :D :D :D
    Tak a teď si půjdu poplakat k dalším videím na youtube :D

    OdpovědětVymazat
  3. Prosím doporuč mi make-up na suchou pleť. Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, z drogerie momentálně Astor Skin match protect nebo Rimmel Lasting finish nude :), důležitá je ale i podkladová báze.

      Vymazat
    2. Děkuji moc :-).

      Vymazat
  4. Peti, děkuji. Hned se se svými dvěma šuplíky kosmetiky cítím lépe :)

    No dobře, občas jsou tři, ale teď jsem zrovna jednu krabici vytřídila a potřebovala bych ji někde udat.

    Nicméně jedno mě zaujalo a ve videu jsem nepostřehla, že bys o tom mluvila - proč si necháváš i kousky, se kterými spokojená nejsi? Pamatuji si, žes hodně kritizovala paletku korektorů od Freedom, ale přitom ji máš ve sbírce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že to je sběratelská záležitost. I když třeba Péťa s některými produkty není extra spokojená, pořád je to platný kousek její kosmetické sbírky. A to se počítá. Jiní sběratelé také nevyhodí např. ošoupané autíčko, když jde o model, který ve sbírce nemají. Nechci mluvit za Péťu, ale bude to nejspíš vnímat stejně - právě z toho sběratelského úhlu pohledu (ne z toho dělení na funční-nefunční).

      Vymazat
    2. Ano, jak píše Harmony,ale i pak posílám dál časem, jak kdy :).

      Vymazat
  5. Moje sbirka kosmetiky by se vesla do jedne pulky tveho supliku a a jeste by v nem zbylo misto :-D Mas to Peto moc hezky udelane. Takove holcici kralovstvi, v Tvem pripade kralovstvi pro princeznu ;-) Preji at se Ti v tom kralovstvi dobre panuje :-) Nada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nadi, moc děkuji, já jsme po něčem takovém vždy toužila :)

      Vymazat
  6. Neuvěřitelný! Díky tvému videu jsem se ocitla na chvilku v ráji :D M*

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné, taky bych brala takovou sbírku, jen kdybych si to mohla dovolit. Snad jednou.

    OdpovědětVymazat
  8. Jee tak to je nádhera! Máš to vše krásně přehledně uložené a zorganizované! Já osobně bych tolik kosmetiky mít nemohla, protože by mi bylo líto to vyhodit pokaždé, když by vypršela záruka, ale pokud to bereš jako sběratelskou vášeň, tak určitě nemám nejmenší námitky :-) Video mě moc bavilo.

    OdpovědětVymazat
  9. WOOOOOOOOOW!!! Podobne zasoby jsem kdysi mela, ale pak jsem vse zrusila. No nevyuziji, nesbiram :-)
    Mne se teda libi hlavne ta skrinka, ta je fakt super :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásne video a krásna zbierka :) máš šikovného kamaráta, tá komoda je skutočne pecka!! Ja moju kozmetiku skladujem v podobnom toaletnom stolíku ako máš ty a s tým si zatiaľ musím vystačiť :D
    Moja zbierka kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  11. Skříňka je hezká a obecně pro bílý nábytek mám slabost (+ k tomu bílé stěny a vůbec mi to nepřipadá sterilní, ale naopak kultivované a elegantní). Pokud je to sběratelská vášeň mít tolik kosmetiky, pak proč ne, já bych ale tolik věcí mít nechtěla, i kdybych byla multimilionářka, mám prostě jen jiné priority.

    OdpovědětVymazat
  12. Prosím, odkud jsou ty krásné nádobky, ve kterých máš štětce? děkuji, Marie

    OdpovědětVymazat
  13. Na tohle video jsem se neskutečně těšila a musím říct, že máš tedy pořádnou sbírku, to se fakt musí nechat. Až se divím, že to všechno zvládneš vyzkoušet a nezapomeneš, co si ještě nezkoušela a tak :D ale máš to moc hezky uspořádané, to se mi moc líbí :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, no, musím se přiznat, že si dělám poznámky,abych nezapomněla co vám chci o produktu říci, v tom množství už to jinak nejde :)

      Vymazat
  14. Hele, vy si v tom podkrovi zarizujete obchod s kosmetikou? :-D Mas toho fakt hromadu, mne by se tech par mych udelatek veslo do jednoho toho supliku :-D. Ale rozhodne na tom nevidim nic spatnyho, mas blog o kosmetice, tak musis mit hodne veci, to da rozum
    Muselo byt super to tam vsecko rovnat a organizovat, taky se tim rada probiram, i kdyz toho mam asi desetinu :-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trošku to tak vypadá, že :D! Jojo, bylo to fajn to hezky probrat a tak :)

      Vymazat
  15. Moc vám všem děkuji za pěkné ohlasy.

    OdpovědětVymazat
  16. Wau, nadherna sbirka, snad se i ja k takove dopracuji ;)
    http://andrejkabblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  17. Za jak dlouho to od otevření vyhazujes? Díky

    OdpovědětVymazat
  18. Péti, nádherná sbírka! Já bych se tím chodila kochat, právě si tvořím make-up arsenál z dražších, kvalitních kousků a vždy se do toho šuplíčku ráda chodím koukat a kochat :-) Konečně někdo, kdo to má nádherně srovnané a nemá v tom ''bordel'' :'-D Za mě tedy často třídím a nepotřebné dávám pryč, rozdávám kamarádkám :-) Já bych ocenila video nebo článek, jak si stojí v průběhu času tvoje oblíbená kosmetika. Hlavně paletky očních stínů (např. jestli máš stále oblíbené to, co před x lety a vracíš se k tomu nebo to již nahradily jiné kousky...?). Šlo by to? :-) Krásný víkend přeje Marti

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!