2x OOTD - červenomodrobíle

by - 26 srpna

Příjemný nedělní večer,

dnes mám pro vás dva mé oblíbené outfity. Barevná kombinace v námořnických barvách, či v barvách naší vlajky, mě prostě baví a myslím, že nikdy nevyjde z módy. Co mě také baví je set kabelky a utrapohodlných lodiček, který jsem dostala k narozeninám od manžela, nosím je teď opravdu hodně často a samotnou mě překvapuje v kolika kombinacích se nosit dají.

V outfitu číslo jedna mám na sobě kostkované šaty ze slev z New Yorkeru, pásek z ebay a stříbrný řetízek se čtyřlístkem ze zlatnictví v J. Hradci. Makeup jen nalepené řasy a výrazné rty, rtěnka Gabriella Salvete Dolcezza, odstín Sexy Coctail. V teplém počasí mě nejvíc baví dlouhé řasy, jinak nenalíčené oči a výrazné rty. Lak je od Essence Glamorous life.


Druhý outift je velmi pohodlný a také jsem se v něm cítila velmi dobře. Džíny jsou z ebay, tričko ze slev z New Yorkeru a pásek byl k šatům z prvního outfitu. Sluneční brýle už vůbec nevím, odkud jsou, mám je strašně dloiho. Ještě bych upozornila na přívěšek na kabelce, je sice původně určený na klíče, ale mně se tak líbil, že jsem si ho pro jednou připevnila na kabelku, je z ebay. Stříbrné šperky jsem si vyrobila sama z komponentů Swarovski.


Jak se vám líbí tato kombinace barev, máte ji rádi? Také vám všem moc děkuji za komentáře, odpovím na ně zítra, o víkendu jsem neměla tolik času :).

1)




2)



You May Also Like

79 komentářů

  1. máš krásné dlouhé nohy a skvělý vkus, radost pohledět:)

    OdpovědětVymazat
  2. Šaty ti ohromně sluší!! já je v téhle barvě ani neviděla..super že máme stejné:) jsi kočka:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jo a s výběrem outfitů na mém blogu v novém článku se shodujeme:)

    OdpovědětVymazat
  4. No oba outfity ti brutálně sluší! :) Nemůžu se vynadívat :) Ty šatičky jsou strašně roztomilé :)

    OdpovědětVymazat
  5. oba outfity jsou moc krásné, řekla bych že mám i stejný pásek z ebay, jenom v červené :)

    OdpovědětVymazat
  6. ten druhý outfit se mi zamlouvá trochu více, ten účes je skvělý. :)

    OdpovědětVymazat
  7. veľmi ti to pristane, Peti :) kombináciu týchto farieb mám aj ja rada, veľmi sa mi páči hlavne ten prvý outfit - taký letný, ženský, romantický :) super!

    OdpovědětVymazat
  8. Ta červená lesklá kabelka je opravdu BOŽÍ

    OdpovědětVymazat
  9. Máš krásnou postavu a fotky jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  10. pristane ti to:)) tie šaty sú užasne :) ten druhý je taký pohodový :))

    OdpovědětVymazat
  11. Druhý outfit je úžasný! Krásně ti v těch kalhotách vynikne postava :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Outfit č. 1 ti opravdu moc sluší! Chci se zeptat - jak docílit takhle nedbalého (myslím to v dobrém) účesu? Moc se mi tenhle styl líbí, ale nevím jak na to. Jinak obdivuju všechny holky, který chodí naboso v jiných botách než v žabkách :-D Já si do všech (i do balerín) musím brát punčocháče nebo minimálně tělové silonky, dělají se mi strašné otlaky a puchýře. Mám boty v různých cenových relacích i z různých materiálů, ale stává se mi to u všech, i když už jsou rozšlápnuté :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, moc děkuju, jinak co se týče těch vlasů, tak popravdě já jich docílím tak, že s nimi vůbec nic nedělám :D, prostě umyju, nechám uschnout na vzduchu a připnu clipy, který byly kdysi předtím natočené kulmou, rozčesu a jde se :)

      Vymazat
  13. Nádherné outfity! Ten druhý je hezčí ;)) Ty se máš, že můžeš nosit bílé kalhoty! ;))

    OdpovědětVymazat
  14. Asi víš, že jsem spíšw zastáncem sukní a šatů, ale tentokrát se mi více líbí druhý outfit. Aviatorky ti moc sluší a spolu s červenými rty mi připadáš, jako kdyby jsi příletla s manželem - letcem z 30 nebo 40. let. :) Jinak námořnická kombinace je skvělá, sama ji s oblibou nosím, jen mi chybí ty pravé lodičky a kabelka. Jinak oba outfity ti sluší a u druhé ho se mi i líbí, jak máš udělané vlasy. Hezký večer i tobě! ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky Peťul, nádherná kombinace barev - modrá, bílá - moje nej barvy, k tomu doplňuji nejčastějí černou, červených věcí mám docela málo a jsou na mě docela odvážné :D Představ si, že mi hrozně dlouho trvalo, než jsem si nalakovala nehty poprvé červeně :) Sekne Ti to, kočko!

    Jinak můžu se zeptat, odkud objednáváš komponenty Swarovski?? :)) předem moc děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, já se červené také pořád bála,ale nakonec jsem si ji oblíbila, hlavně červené nehty, jde jen o zvyk,ale úplně tě chápu :). jinak ty komponenty, já už přesně nevím, odkaud to bylo, už je to dost dlouho :(,ale mám dojem, že odsud: http://www.silver-components.cz/

      Vymazat
    2. Mě se právě ty nehty také začaly líbit, jsem zvědavá, jestli to takhle půjde s oblečením :)

      Peťul, děkuji za odpověď, určitě kouknu!

      Vymazat
    3. Ahoj Peti, nechci se cpát do vaší debaty, ale komponety Swarowski, můžeš objednat i na vebu top-koralky.cz :) a dokonce si můžeš vybrat, jestli chceš stříbrn nebo bižu komponety :), jinak skvělé otfity :))))

      Vymazat
  16. Já nevím který outfit se mi líbí víc...všechno ti strašně sluší...mám hrozně ráda tyhle fotky tvého oblečení klidně bych se na to mohla dívat každý den co máš na sobě....jsi moje veliká inspirace mam podobný vkus...ale asi trochu usedlejší...nějak se bojim nebo nevim.o)) Od té doby co mám dítě jsem se nějak utlumila :o)) i když nevim sama proč postavu mám stejnou jako před porodem a stará taky jestě nejsem....Proto se ráda dívám na tvé outfity a snažím se trošku inspirovat a odvázat se:o)) moje nejoblíbenější barvy jsou bíla,černá a šedá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a přimlouvám se za barvy, určitě se jich neboj! :)

      Vymazat
  17. Úžo, obojí maximálně krásné:-)
    Jsi skvělá:-)
    S*

    OdpovědětVymazat
  18. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  19. Ten rovnátkový úsměv je kouzelný, je super, že se za ně nestydíš. Určitě to pomůže hodně holkám si uvědomit, že to není nic hrozného a byla by škoda neukázat zoubky.

    Nejvíc se mi líbí druhý outfit, máš sexy křivky a takhle ti postava krásně vynikla!

    OdpovědětVymazat
  20. Wow, tak dneska se mi víc líbí "dvojka" :))

    OdpovědětVymazat
  21. Tak to je super! Líbí se mi uplně všecičko, kor ty účesy...

    OdpovědětVymazat
  22. Tuhle kombinaci barev miluju :)! Měla bych si toho pořídit více v těhlech barvách :).

    OdpovědětVymazat
  23. Wow, v šatičkách na mě působíš jako romantická víla a ten druhý outfit je takový sexy s těmi brýlemi a červenými rty :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ty jsi hubenounka!!a ten prvni outfit je paradni

    OdpovědětVymazat
  25. Jé,ty si byla u nás v Českých Budějovicích? :) Nebo aspoň pozadí z prvního outfitu vypadá jako parkoviště před KD Metropol v ČB :D Jinak ti to zase moc sluší,jak jinak,hlavně to puntíkatý tričko ti krásně sedí!

    OdpovědětVymazat
  26. tuhle kombinaci úplně zbožňuju! moc Ti to sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  27. Při této kombinaci se mi prostě vybaví námořníci. :D Nemůžu si pomoci. Nicméně to puntíkované modré tričko mě velmi vábí.. :)

    http://thelisbeth.blogspot.cz/2012/08/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  28. moc chválím :-)
    zajímal by mě druhý účes chystáš se na něho udělat video?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, mrkni na video francouzský cop na dva způsoby, tohle je totiž jen francouzký cop obráceně a konec zastrčený pod vlasy dovnitř copu :)

      Vymazat
  29. Ahoj Peti :) tak máš novou čtenářku, moc ti to sluší, ale druhý outfit se mi zdá přece jen ještě lepší :) a to mám taky radši sukně a šaty jak už tu někdo výše zmiňoval.Jestli je puntikaté tričko bodyčko, tak máme stejné :-) a kdyby byl někdy v budoucnu tutorial na účes jaký máš v 2. outfitu, byla bych moc ráda.A díky i za video s francouzkýma copama, zítra asi vyzkouším, jestli se to naučím, tak se to možná ujme do práce. :)

    OdpovědětVymazat
  30. Oba outfitty jsou krásné, ale v tom druhém se mi líbíš o trochu víc, možná to dělá ten účes, protože v tom se mi taky moc líbíš, tyhle copy dělají většinou opravdu hezký obličej.

    OdpovědětVymazat
  31. Oba outfity ti sluší a to moc ale více se mi líbí ten druhý. Já osobně mám tuto kombinaci ráda ale skoro vůbec ju nenosím.. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ty šaty jsou úžasný a tobě hrozně sluší. Ale i druhý outfit je skvělý. Máš módní talent :).

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peťo, normálně sem nepíšu, ale tentokrát musím! :) Ohromně ti tato kombinace sluší a opravdu moc se mi líbí tvoje líčení. Hlavně tento odstín rtěnky je na tobě krásný!!

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj mohla bys udělat video o kosmetice oriflame prosím???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, kosmetiku oriflame nemám doma (zkoušela jsem dvě rtěnky, které byly strašné) a je mi nějak nesympatická, takže takové video nebude, děkuju za pochopení :)

      Vymazat
  35. krásný a barvy ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  36. ahoj fakt ti to pristane.tiez sa pripajam ku komentaru aby si urobila video o kozmetike oriflame.prosiiim.diki

    OdpovědětVymazat
  37. oba outfity se mi moc líbí, ale ten druhý o něco málo vede :) ta kabelka s lodičkama je fakt super kombo!

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Peti :) Ten druhý outfit je nádherný ale aj tie šaty sa mi moc páčia ! :) Chcela som sa trochu odveci opýtať či už si počula o LADYBOXE. Ja som sa o ňom dozvedela pomocou http://www.denivevericka.com/ a ve+mi ma to zaujalo a napadla si mi ty lebo sa dá získať aj zadarmo :)) Tu máš link http://upoutavka.ladybox.cz/?lrRef=evEzM :))Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, už jsem o tom četla,ale nějak jsem se tím dál nezabávala. Email jsem si tam zadala, tak jsem zvědavá,jaké informace mi přijdou :). Jinak se ale přiznám, že nějak úplně nejsem fanda těhle boxů, protože chci zkoušet jen produkty, o které mám zájem a trochu mi vadí,kdyby mi přišlo něco, co vlastně vůbec nechci a nemám zájem testovat :). Já nevím, mně osobně ten nápad nějak nenadchnul,ale chápu,že to má spoustu příznivců, mně to ale nějak moc netáhne, zatím :). Ale moc děkuji za link, třeba změním názor a vyzkouším :).

      Vymazat
  39. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  40. přesně tyhle šatičky mám taky a hned se staly mými favority, jsou vážně užasné..:) jenom já je kombinuji se žlutou, červené doplňky nevedu.. tobě to moc sluší..:)

    OdpovědětVymazat
  41. Jednoznačně ten první :).. u toho druhého ti také sluší, ale už to není můj styl.. a pro příště bych francouzský cop nechala normálně, takhle to vypadá ošklivě - jako by ti ho cestou někdo ustřihl :D

    OdpovědětVymazat
  42. Tato kombinace je úžasná a Tobě to ohromě sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Druhý outfit se mi líbí víc, ty brýle ti sluší

    OdpovědětVymazat
  44. Peti, proč máš jiné přijmení než tvůj manžel?

    OdpovědětVymazat
  45. Outfity jsou fajn, ale brýle jsou fuj

    OdpovědětVymazat
  46. Hezky den, muzu se jen zeptat jak docilit takove fotky 1.bp.blogspot.com/-zkTGBJYMd2o/UDpmwIdxl2I/AAAAAAAADL4/AJFrmBn5RfE/s1600/DSC_2204.jpg ? Doufam, ze to neni tajemstvi. Jsem zacinajici fotograf amater, takze nazvoslovi celkem ovladam :) Dekuji moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já ted nějak nevím, na co přesně se ptáš, je to fotka udělaná zrcadlovkou,není v tom žádný fígl :).

      Vymazat
  47. červeno-modrá kombinace je moje oblíbená, protože mám na sobě dvě nejoblíbenější barvy :-) pěkný den

    OdpovědětVymazat
  48. Chválím absenci obřích květin na hlavě a podobných kýčovitých doplňků!

    OdpovědětVymazat
  49. Šatečky mě zaujaly už u Iny, musím ale říct, že jsem vysazená na růžovou, takže ty její jsou pro mě best :) nadruhou stranu, u tebe se mi strašně líbí ta červená kabelka.. a vzhledem k tomu, že máš moc hezké nožky ti i ohromně sluší bílé kalhoty z druhého outfitu :))

    OdpovědětVymazat
  50. Moc všem děkuji za milé komentáře!

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Peti,
    kdysi jsem si na Tvých fotkách všimla šatů, které měly vzadu "boxerské tričko". Nevíš, kde by se dala sehnat taková ta pomůcka, se kterou se vzadu sepnou ramínka podprsenky a ty pak pod takovými tričky nejdou vidět?

    díky moc Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš tohle? :)
      http://aukro.cz/spony-na-podprsenky-stazeni-raminek-super-cena-i2581369790.html

      Vymazat
    2. Ahoj Hani, já ji mám z ebay :)

      Vymazat
  52. Ahoj máš dokonalou postavu a skvěle se oblíkáš chtěla bych vypadat jako ty :))

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Petro,moc ti to sluší,oba modýlky se mi moc líbí,zase se ti to povedlo prostě.

    OdpovědětVymazat
  54. Máš opravdu krásnou postavu! :-) A chtěla bych se zeptat, už delší dobu mi to vrtá hlavou... Co prosím tě znamená to "OOTD"? Promiň, že tě tím zatěžuji, doufám, že mi na to odpovíš. ;-) Martina

    OdpovědětVymazat
  55. po tých šatách pokukujem už dlhšie, sú fakt krásne :)

    OdpovědětVymazat
  56. Ahojky,ty šaty mám také jsou krásné,tobě ale sednou víc. Sluší moc :))

    OdpovědětVymazat
  57. Krásné ůčesy. Jak na ten ůčes něco jak francouzký? Přidejte prosím video.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc a púřesně tak,je to jen francouzský cop strčený vzadu pod vlasy :)

      Vymazat
  58. Ahoj Peťulko,
    už dlouho sleduji tvůj blog a moc se mi líbí. Ačkoliv jsem sem nikdy nenapsala žádný komentář, teď musím zareagovat a doufám, že se dočkám i odpovědi. :-)
    Mám úplně stejnou kabelku, v obchodě mě prostě uchvátila. Lakované kabelky se mi moc líbí, jenže vždy jsem nosila jen ČERNĚ lakované, teď mám tu červenou a nevím k čemu si ji vzít, tak mi už nějakou dobu leží ve skříni. :-( Jsem studentka, takže momentálně nemám moc financí na to, abych si pořídila červeně lakované i boty, tak bych se chtěla zeptat, jestli se ta kabelka dá kombinovat i s něčím jiným (hlavně s botami) tak, aby se ladila.. Hodila by se třeba k černým nelesklým balerínám?
    Byla bych moc vděčná i za nějaká fota, pro inspiraci. :-) Jsem totiž už opravdu zoufalá a kabelku bych ráda nějak obnosila.
    Mockrát ti děkuji! :-)
    LiliAnn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lili,

      moc Ti děkuji za milý a krásný komentář, který mě potěšil :). Co se týče té kabelky, já si myslím, že není nutn é mítk ní stejné boty, určitě ji nos i tak, já bych se přimlouvala za jeden doplněk v červené k tomu, třeba červený šátek, nehty, korále, náramek, rtěnka atd.....myslím, že k černým botám půjde určitě. krásná bude i s tmavě modrou nebo šedou, vůbec se toho neboj, doplnit neutrální bílou nebo černou a jde se :). krásný den P.

      Vymazat
  59. Ahoj :) moc krásné fotky, a moc krásný účes! To modré puntíkované tričko je z New Yorkeru že? :) Mám stejné, ale růžové..Eri

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj :-) ráda bych tě pozvala na čumendu na můj nový blog http://buldogstyle.blogspot.cz/, už jsem blog měla, ale potřebovala jsem trochu změnu a ráda jsem tě sledovala, tak doufám, že se i tobě bude můj blog líbit :-)

    tričko s puntíkama ti teda sekne :-) kočka seš

    OdpovědětVymazat
  61. :) Moc pěkně sladěné věci:) Sluší ti to:)

    friendly-diary.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!