3 rychlé letní drdoly - video

by - 09 srpna

Krásný den všem,

dnes mám pro vás vlasové video s návodem na tři rychlé letní drdoly, doufám, že se vám bude líbit a že se budete těšit na zítra, kdy se podíváme společně na zoubek barevné typologii :).
Jinak bych vám všem moc chtěla poděkovat za komentáře, na které tento týden moc nestíhám jednotlivě reagovat, protože mám hodně práce, ale vrátím se k tomu zpětně :).

You May Also Like

72 komentářů

  1. Jupí! Přesně na takový návod jsem Peti čekala :) hned se jdu podívat na videjko ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Peti ty máš tak příjemný hlas, že bych strašně chtěla, abys mi před spaním četla pohádky :D :D :D

    A jinak teda vlásky ti strašně rychle rostou.. !
    Kéž by i ty moje už povyrostly a mohla si udělat pořádný drdol jako máš ve videu a ne ty svoje prcky :))

    Michell

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé video! Děkuju za inspiraci!!! Jsi skvělá!

    OdpovědětVymazat
  4. Péti, super video. Nejvíce se mi líbí ten druhý drdol podle Carrie a nevypadá ani tak složitě. Vůbec by mě nanapadlo, že se dělá takhle :) Děkuji moc za inspiraci :) Snad doma ještě někde vyhrabu tu tvarovací gumičku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zkoušet bohužel nemám s čím, ale ten první je krásnej :)

    OdpovědětVymazat
  6. Druhý a třetí drdol si dělám skoro každý den (jen u toho druhého,ze zbylích vlasů udělám copánek a omotám ho okolo drdolu :)).. :)
    Ale mám velkou radost z prního drdolu,protože teď už konečně vím jak ho děláš,hlavně teda ty motánky.. :))
    Jinak ještě musím říct že tohle líčení Ti strašně moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Ten první určitě vyzkouším :) Jinak, máš nauvěřitelný příjemný hlas a vystupování!

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, opět skvělé video! Jen mi přijde, že máš právě dost husté vlasy a klipy bys ani používat nemusela :)

    OdpovědětVymazat
  10. Peto, kde se da koupit ta tva vycpavka? ja mam ponozku,ale tohle se mi libi vic:)
    diky
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja ji mam z CA za asi 50kč,maji i ruzny barvy (k barve vlasu)

      Vymazat
    2. Prodávají ji v HM za 99 kč.

      Vymazat
    3. mají ted opravdu všude, HM, CA,Claires,myslím i Lindex, kadeřnické potřeby, ebay, jak píší holky, určitě seženeš :)

      Vymazat
    4. Já jsem ji viděla v H&M ta 50,-. Nebo také můžeš kouknout na Aukro :)

      Vymazat
    5. A viděly jste i tuhle zapínací, co má Petra? Já všude viděla jen takový ty "kola".

      Vymazat
  11. U toho druhého by se mi líbilo, kdyby si ze zbytku vlasů udělala copánek a omotala to jím, ale jinak paráda :), používám ponožku, ale vycpávka prostě vypadá líp... Už se těším na další video :)..

    OdpovědětVymazat
  12. Super tipy dík určitě je vyzkouším jen si musím pořídit tu vycpávku, ponožku si na hlavu strkat nechci :D a upřímně myslím, že to s tou vycpávkou bude vypadat líp :)

    OdpovědětVymazat
  13. super video :) máš krásne vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  14. super video :) máš krásne vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  15. peti, si sikulka, vies co ti pristane, tvoj styl je mi velmi blizky, nemyslim si, ze by nejaka blogerka mala tak super vyprofilovany blog ako ty, pokracuj v dobrej praci aj nadalej....na margo tej typologie...vela zien aj z ceska sa obracia na pani Beatku Oravcovu od nas zo Slovenska a chodia k nej na konzultacie...ma fantasticky blog, kde netriedi typy len na jarny, letny jesenny a zimny, ale aj typy tlmene, tmave, kontrastne, teple a chladne, je fakt odbornicka a robi to dokonale, na jej blogu najdes uplne vsetko, vsetko sedi do detailov, http://www.supervizaz.net/blog.php, viem, ze si spominala ze si letny typ, avsak ine si k tomu nenapisala a je teda obrovsky rozdiel byt tlmenym letom, chladnym letom alebo svetlym letom,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za super odkaz, velice zajímavé, já jsem se ve videu zaobírala jen základním rozdělením,ale vzpomenula jsem tam i, že jsou typy "namíchané" tedy podtypy, kdybych se měla zařadit já sama, tak jsem jednoznačně chladné léto :), vyloženě mi sedí našedlé odstíny ve vlasech a dokonce i hodně světlá platinová blond,co jsem tak zkoušela, naopak žlutou nebo rezavou nemůžu vůbec mít, jednou, asi v 16, jsem si dala nazrzlý přeliv, no hrůza :D....

      Vymazat
  16. Vypadá to moc dobře, hlavně ten první se mi líbí. Akorát mám míň vlasů kolem čela, tak uvidím, jak to bude na mně vypadat =)

    OdpovědětVymazat
  17. inspirativní jako obvykle, vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  18. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  19. Péto,video je super,ovšem jako všechna tvoje videa,v kterých je vždy spousty nápadů :) Ale za tohle ti musím opravdu moc poděkovat,protože nápad s ponožkou,která funguje jako vycpávka byl skvělý ;) POnožky jsem sice použila asi 3 :D Ale konečně mám krásnej a velkej drdůlek o kterém jsem vždycky snila :D Moc děkuju :)) Jen tak dál:) S.

    OdpovědětVymazat
  20. Peťulko,
    Děkuju moc za takové skvělé tip , určitě se budou do takových veder hodit a jsem ráda , že nejsem jediná která si vlasy umývá za delší dobu než jeden den :D

    Mám na tebe pár dotazů : Kde jsi koupila ty obyčejné hnědé gumičky ( jak vidím jdou skvěle natahovat a to u mojich nejde :D ) A prosím ještě aby jsi mi řekla jaký máš program na to upravovaní fotek pro OOTD jak děláš takové ty pohlednice ... :)
    A pak prosím aby jsi udělala nějaké kecací video a tobě ! Máš tak krásný hlas a je s tebou sranda i takhle přes video - je to jak kdybych si s tebou povídala ! :D :)

    Mám hodně požadavků , jsem otravná , ale to kvůli tobě ty jsi tak dokonalá , že musím všechno vědět abych se k tobě alespoň přiblížila :))) :D

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Připadáš mi tak pohodová, u tvých videí se krásně uklidním :) Jak tu někdo výše psal, že by uvítal kecací video na téma TY, tak přidávám svůj hlas pro. A umím si představit třeba i to, jak mluvíš o tom, jak si udržet sebevědomí, kašlat na blbý názory okolí a tak. :)

      Vymazat
    2. Gábi, moc děkuju a děkuju i za námět na video, holky, zamyslím se a pokud by nebylo moc soukromého charakteru, tak bych ho určitě mohla udělat :), spíš jako moje názory na určitě věci, na život, jak se chovám k okolí a tak, to bych mohla.....:). Jina Gábi, ty gumičky mám myslím z DMka a ty složené pohlednice dělám v Zoneru :).

      Vymazat
    3. Péťo ,
      Děkuju moc za odpověď na všechno co jsem po tobě žádala ! To bylo ale úkolů ! ;)

      Vymazat
  21. Ahoj Péťo, jsem tvůj fanoušek!!!
    Všechna tvá videa jsou úžasná. Myslím, že máš jednoznačně nejlepší videa na youtube o kosmetice.(i blog). Díky tobě jsem se začala zajímat o vzhled Děkuju
    Nela

    OdpovědětVymazat
  22. ten první způsob se mi líbí teda moc! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peťulko, tak konečně se usmíváš, to ráda vidím :o). Já jsem se teď ve svých 19-tiletech rozhodla pro rovnátka a začínám mít z toho panickou hrůzu, jak s tím budu vypadat. Nejdřív jsem bojovala s akné 5 let a teď zase budu mít rovnátka:o(... Takže jsem zvědavá, kdy konečně budu alespoň malinko spokojená se vším:o)! Ještě přesně nevím, jak je dlouho budu mít, ale těším se až už budu mít pěkně rovné zoubky. Zřejmě to za to stojí, ale bude to pro mě asi velká změna s rovnátky. Jak ty jsi to Peti prožívala? :o) Překáží ti při mluvení apod.? :o)
    Musím však říct, že ty jsi mi dodala sílu do toho jít a že i ta nejkrásnější osůbka, kterou znám nosí rovnátka a nestydí se za to :o)!!
    Přeji hezký den Simona Kulišťáková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Simčo, vůbec se rovnátek neboj! Sice to není nic příjemného a trochu to bolí, no spíš je to takový tlak a zezačátku se ti může hůř mluvit,ale během týdne si zvykneš a dá se s tím normálně fungovat. Myslím a doufám, že to za rovné zoubky bude stát :), držím palce a určitě do toho jdi a kdyžtak písni,jak to snášíš :). Jinak mrkni na video moje zkušenost s fixními rovnátky, také ho tu někde mám a rozhodně to není nic,z čeho by člověk musel mít strach. Já jsme také přemýšlela, jestli ve svém věku ještě do toho jít,ale dost se směju a mluvím s ostatními a tak mě ty křivé zuby, hlavně tedy spodní, dost štvaly :).....hezký den ;)!

      Vymazat
  24. Ahoj Petro :)
    Na ten první jsem se dívala už minule v tvém outfitovém postu, jsem ráda že jsi na něj udělala i návod! :) děkuji...

    Jinak ten druhý drdol vypadá lépe kdy ten zbytek vlasů spleteš do copů a pak sepneš, ale to je takový můj osobní typ...
    Když tak můžeš mrknou na odkaz dole :)

    http://karinka28.blog.cz/1205/fotonavod-drdol-s-podlozkou

    OdpovědětVymazat
  25. Petí, moc hezké video už jsem zkoušela drdoly a vypadá to užasně :))

    OdpovědětVymazat
  26. Pěkné video :))

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. Všechny tři drdoly jsou krásné, kdybych měla ještě dlouhé vlasy, tak bych je asi zkusila :). Nejvíc se mi asi líbí ten s těmi "krucánky". Už se těším na video s barevnou typologií.

    OdpovědětVymazat
  28. Bezva, bezva a ještě jednou bezva !
    Vlastním, jak tomu říká moje mamka, "drátěnku na mytí nádobí" ( tedy vycpávku do drdolů, bez těch cvočků ) ... Mám dlouhé vlasy a u drdolu č. 2 jsem se vždy trápila, nenapadlo mne použít obyčejnou gumičku ! Pokaždé jsem se snažila zatočit ty vlasy nějak kolem drdolu, ale tím, že mám dlouhé vlasy a mám jich moc, tak už jsem nevěděla kam to vecpat. :D Děkuji za pomoc :))) Mimo jiné, chtěla bych se zeptat, zda-li máš svojí přírodní barvu vlasů, nebo barvené ?? Děkuji za odpověď ! Terez

    OdpovědětVymazat
  29. Peti, nechtěla by jsi udělat účesy inspirované Lily z Gossip girl? Pokud tedy na to koukáš. Ona má po každé tak krásné vlasy!

    Jinak super videa, jsi šikovná!

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Peťo, návody na drdoly se mi fakt hodí. Doufám, že je využiju co nejdříve. Ještě jsem koukala, že máš ve videu nějaké zajímavé tričko s ptáčky (aspoň ten kousek, který je vidět, vypadá zajímavě). Když bys sem dala fotky outfitu s tím tričkem, tak se zlobit nebudu. Díky
    Radka

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Peti,
    chcem Ti veľmi poďakovat za toto video o drdoloch, ktoré mňa - milovníčku vyčesaných vlasov - nesmierne potešilo. Drdol Carrie som vďaka tipu na sock bun mohla okamžite vyskúšať, vyzerá to perfektne aj na mojich riedkych vlasoch a ja som tým získala veľmi cenenú obmenu mojich bežných účesov.
    Zostáva už len dúfať, že sa priateľ nebude dlho hnevať na pračku za to, že mu nenávratne zjedla jednu ponožku :D
    V.

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, tal jsem vyzkoušela ponožkový drdol a na to že mám málo vlasů tak super :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj. Super video a skvělá inspirace, ale musím se přiznat, že mě víc než účesy nadchlo tvé líčení, které je naprosto fantastické a hrozně ti sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Krásné video,děkuji za typy,moc ti toto líčení sluší i účesy máš příjemné vystupování a těším se na další. Vendula

    OdpovědětVymazat
  35. Proč je vlevo mezi reklamami odkaz na e-cigarety? Přestáváš kouřit?

    OdpovědětVymazat
  36. Mám dlouhé vlnité vlasy, takže děkuji za nové nápady. Ten třetí drdol si dělám na doma. Zaujala mne ta vycpávka, kterou asi vzhledem k délce a hustotě vlasů nepotřebuji, ale myslím,že by některé účesy dovedla k dokonalosti.

    Já si dělám nejčastěji takový rychlý drdol bez gumičky, culík kroutím jedním směrem a on se začne stáčet sám do drdůlku, a prostředkem drdolu pak protáhnu zbytek vlasů. Drží to. Dokonce tím jsou studentky fascinovány, jak to dělám, že to drží. Dlouho mne přemlouvaly, až jsem jim to jednou předvedla. Nosím totiž většinou rozpuštěné vlasy, ale pak mi to překáží, když se k nim při skupinové práci nakláním, a tak je to účes rychlého řešení.

    OdpovědětVymazat
  37. Já už mám 2 ty vycpávky, jednu na zapínání a jeden ten doughnut v celku, bez zapínání, ale ani s jednou mi to nejde! :-) Jsou i různě velké, takže to asi není tím, že bych měla blbou velikost, vlasy mám dlouhé po pás, rovné, jemné, nijak zvlášť husté, ale prostě to nikdy nedopadne. Buď jsou tam holá místa, a ta když překryju, celé se to jaksi rozboří, nebo jindy se to zase podaří namotat, ale na některých místech na těsno a na některých moc navolno, takže to zase nevypadá uhlazeně a pravidelně. No, asi to bude rukama, ale vážně bych se to chtěla naučit! :-D M.B.

    OdpovědětVymazat
  38. Všechny tři drdoly jsou bezva, určitě vyzkouším :) sice mám hodně dlouhé vlasy, ale skoro vždy se do toho zamotám a vypadá to jinak než by mělo :(

    OdpovědětVymazat
  39. Krásný účesovky :) já už jsem to ale s těmi drdoly nějak vzdala... mám hustý, těžký vlasy a ty drdoly mi prostě nechtějí držet - nedrží mi ani vysoký culík. Když už napnu všechny síly a doma se mi to jakž takž povede, sotva vylezu ven a udělám pár kroků hned mi ty vlasy začnou padat. Přesto vyzkouším a uvidíme, jak to dopadne tentokrát :)

    OdpovědětVymazat
  40. Jéé s tou ponožkou to je super nápad :)

    OdpovědětVymazat
  41. vypadá to všetko tak skvele :) paráda!!!

    OdpovědětVymazat
  42. ty jo,super, je to fakt moc pěkné, zítra si jdu koupit tu vycpávku, protože s tou ponožkou to nezvládám. :D jsem docela nešika.

    určitě pak vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  43. Děkuji za návod na účes ála Carrie ze Sexu ve městě.. :) :) :) Video se ti opět moc povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  44. ahoj, super video, hnedka jsem to vyzkoušela s ponožkou, ale mám krátké vlasy.. Sice mi to jde omotat a utahnout, ale ty zbyvajici vlasy co přečuhujou jsou jen takove male ocasky a když se je snazim zamaskovat povolím si zase ten drdol :( Asi musím ještě chvíli na vlasy počkat nebo to neumím Hezký večer, Markéta

    OdpovědětVymazat
  45. Sice drdoly nenosím, ale moc se mi líbí, jen mám pocit, že mě prostě nesluší. Video bylo hezké a moc se těším na barevnou typologii..už jsem po tom pátrala na internetu a zatím mi vyšly různé varianty, tak jsem zvědavá :).

    OdpovědětVymazat
  46. Peti já tě obdivuju :) pracuješ, vedeš si skvělej blog a ještě k tomu stíháš odpovídat jednotlivě na dotazy. Máš můj obdiv. ;) Účes číslo 3 si dělám taky a vždycky mi ho někdo pochválí. Super video♥

    OdpovědětVymazat
  47. Typ 2 a 3 znam, ale ten první je pro mě novinka a je opravdu nápaditý. Kéž bych byla tak zručná jako ty :)
    P.

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, líbí se mi všechny tvoje účesy, je mi to hloupé, ale nemáš nějaký typ, aby ten "vycpávkový" drdol byl uhlazený? Já mám sestříhané vlasy pod ramena, ale vždy mi z drdolu trčí vlasy, hrozně mě to štve.:/ Děkuju

    OdpovědětVymazat
  49. ahoj všem. mohla bys udělat ten návod jak udělat vycpávku z ponožky?
    :D

    OdpovědětVymazat
  50. Krásné drdoly! Nejvíce se mi líbí asi ten druhý :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Ten typ "á la Carrie" je skvělý :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  52. prosím, nemáte nějaký dobrý odkaz na vyrobení té vycpávky?

    OdpovědětVymazat
  53. Moc děkuji za krásné koemntáře a hodně se tu opakují dotazy na vytvoření té vycpávky z ponožky, tak mrkněte na můj facebook, odkaz je v postranní liště, tak jsem dávala fotku a nebo na youtube zadejte "sock bun" nebo "how to do/make sock donut"

    OdpovědětVymazat
  54. A neměla bys nějáký odkaz z Youtube,já totíš Facebook nemám.Už se těším na další nejen vlasové video. :-D

    OdpovědětVymazat
  55. Nejvíc se mi líbí ten první drdol. Hned zítra si ho udělám. Díky moc

    http://prdlavka.blogspot.cz/ prosím, sledujte i tento blog.

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Péťo, mohla bych mít dotaz, zda bs neudělala video, jak udělat hladký culík, když mám ofinu bez toho, aby se musely vlasy sepnout nahoře pinetkou? Byla bych ti moc vděčná za radu a inak super stránky :)

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj :) prosim ta odkial mam zohran tu "vycpavku" hned prvý uces ja som to zhanala skoro vsade ja som to nikde nevedela najst :(

    OdpovědětVymazat
  58. prosím poradíte mi jak mám udělat to s tou tvarovací gumičkou dá se ta gumička vyrobit?:D

    OdpovědětVymazat
  59. ta pani je boží :DD

    OdpovědětVymazat
  60. Ja bych neřekla že to je moc hezký...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!