Bronzové letní líčení - video

by - 03 srpna

Příjemný pátek všem,

dnes mám pro vás takové jednoduché letní líčení, vhodné na všední den. Jen bych předeslala, že mně osobně tahle kombinace barev nesluší, udělala jsem líčení proto, že jste si o něj hodně psali a tak doufám, že vás to, že mně nesedí, moc neodradí ;), určitě ho zkuste, ale chce to bud hnědé oči nebo tmavší pleť. Také mám trošku červené oči, takže to ještě umocňuje dojem unavených očí, takže se tím nenechte zmást :).

You May Also Like

51 komentářů

  1. Krasne líčení..:)))..i na tobě se mi líbí..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nepřijde mi že by to na tobě vypadalo až tak tragicky :), docela se mi to líbí :)... Ta paletka vypadá moc dobře, já mám doma Oh so special a tu používám každý den :)..

    OdpovědětVymazat
  3. Tie oči sú veľmi pekné :) Ale ten rúž prepáč ale moc nie :/


    www.letsseesomething.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. co meleš, podle mě Ti sedí a moc :) ty oči se mi líbí, krásně září :) odstín rtěnky by mi neslušel, mám vyhraněné jen dva odstíny - a to nude a baby pink :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle líčení je moc krásné a podle mě vhodné pro majitelky různých barev očí :D, stejně tak odstíny pleti, když se to s tím nepřežene. Tobě moc sluší i ta rtěnka, já bych pro sebe zvolila asi nějaký broskový lesk se zlatým shimmerem.

    OdpovědětVymazat
  6. Teda Péťo, nejsi ty nějaká smutná? Celý ten tvůj projev na začátku mi přišel nezvykle vážný a smutný :( Jinak mi nepřijde, že by ti tohle líčení očí tolik nesedělo, spíš se mi vůbec nelíbí ta rtěnka, která to celé podle mě shodila..
    Ale stejně jsi hodná, že si tohle líčení udělala, i když to není nic pro tebe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smutná nejsem, spíš unavená :),ale já mám prostě problém se stěmi rovnátky smát, tím to bude nejvíc :), připadá mi, že na fotkách a kamaře to vypadá blbě a tak se radši nesměju a moc neotvírám pusu,no :D....potom to takhle vypadá....

      Vymazat
    2. Peti, jsi krásná i s rovnátkama :))

      Vymazat
    3. Jen se směj i s rovnátkama, vždyť to není žádná vada nebo co, aby si to skrývala :)
      teď jsem koukla i na nové video o Color tatto, tak to tam i vysvětluješ, nejsem teda jediná, kdo si toho všiml :) Na jednu stranu tě chápu, asi ti to není příjemný je furt vystavovat, ale videa jsou pak vážně příjemnější a nepůsobí to tolik dojmem, že to děláš, protože "musíš" :) Takže se směj stejně jako dřív, prosím! :))

      Vymazat
  7. Ahoj Péťo, a vidíš, mě zrovna připadá, že bronzové oči stíny jdou skvěle k modrým očím ... Moc se mi to líčení líbi, jako vždy ;0) Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, to je pravda, k modrým očím jdou, ale k mé bledé pleti už tolik ne, navíc pokud jsou oči unavené, nevypadá to úplně nejlíp, mi přijde :)...

      Vymazat
    2. Přesně tak! Neznám hezčí kombinaci než modré oči s do bronzova laděným líčením. Krásně je to podtrhne. Sluší ti to. Je fakt,že ta rtěnka se mi už tak moc nelíbí,nemám ráda metalické.Spíš bych dala nějakou krémovku nebo lesk.Lucka

      Vymazat
  8. Hezké líčení :) Neřekla bych, že ti vyloženě nesluší, jen v něm nejsou oči tak výrazné, jako u jiných tvých líčení... :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Mně naopak přijde, že ti toto líčení velmi sluší, takové jemné a pro léto jako stvořené.

    OdpovědětVymazat
  10. Líčení je hezké, ale opravdu vypadáš unaveně - zdá se mi, že jsi dost shodila a v obličeji jsi strhaná..:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to netuším,proč ti to přijde,ale neshodila jsem nic,ale unavená jsem, to je fakt, mám toho v poslední době hodně :)....

      Vymazat
  11. Tobě nejvíc sluší fialová, v té se mi líbíš hodně. Ale díky za tohle video, na sleek paletky koukám už dlouho a jsem ráda, že vidím, jak vypadají na očích, takže pro mě super video, které mi pomohlo :)

    OdpovědětVymazat
  12. peti,unavene vyzeras, to je pravda, ale pri kazdom takomto liciacom videu sa mi zda, ze mas dost mastnu plet a lesknes sa, pozorujem to uz dost dlho, sice stale tvrdis ze ju mas suchu, mne tak vo videach vobec nepripada, a podla mna ti pristanu tiene matne, tie, co matne nie su, ti zvyraznuju vsetky nedostatky tvare

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi to tak připadá, ale podle mě to je tím, že péťa používá podle mě dost mastné krémy, nebo vazelínu před líčením, aby pleť byla hydratovaná, a nestačí se ještě "vsáknout". :D

      Vymazat
    2. Mastnota a hydratace jsou dva různé pojmy. Mastné krémy rozhodně samy o sobě nehydratují.

      Vymazat
  13. Ahoj,

    vždyť bronzová barva právě modré oči zdůrazní... (Tedy radši spíš tmavší bronzová než ta ve videu.) Stejně tak hnědo-fialová barva pěkne rozsvítí oči zelené. My s modrozelenýma si díky stínům můžeme barvu očí měnit každý den :) Je podle mě škoda líčit ve stejných odstínech jako je barva kukadel.

    K takovému líčení by se mi líbila buď nějaká hodně výrazná červená (bez oranžových podtónů, třeba Russian Red od MACu) nebo korálová/"natural pink" bez lesku. Ale to je individuální... :)

    Pěkný víkend!
    L.

    OdpovědětVymazat
  14. Náhodou ti bronzová barva sluší, akorát teda tu rtěnku bych nedávala, hodila by se mi k tomu jenom nějaká jemná nude/růžová ;))


    http://svetpodles.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Petruš.Hezké video.Mně se tohle líčení na tobě líbí.Takto se líčím již dlouho(mé stíny nejsou až tak zářivé),stíny mám od S-he 630/06,ale nevím,jestli se ještě prodávají.Tyhle mám dlouho,používám je často a ráda a přitom pomalu ubývají.Přeji hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
  16. Líčení je moc hezké :) Sice ti nesluší tak jako nějaké jiné, ale stejně to není žádná tragédie a vypadáš i tak moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc se mi líčení líbí! Jenom mi na tebe moc nesedí jako na brunetku... Možná kdyby jsi zvolila jinou barvu rtěnky, nějakou tmavší ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Taky ve mně hned hrklo, co se děje, jsem zvyklá na radostný pozdrav, který mi vždycky zvedne náladu a teď to bylo nezvykle smutný :( tak jsem ráda, že nejsi smutná, jen unavená, a ty rovnátka vůbec nevypadaj blbě, příště už počítám s úsměvem! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Vypadá to moc pěkně ale mě by to asi nesedělo tím že stíny se mi rychle rozmažou, šílené se mi potí víčka takže můžu mít jakékoliv stíny ale do hodiny tam mám spocenou ''čárku'' jestli víš co myslím

    Jinak to vypadá pěkně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus si na víčko nanést i trochu pudru ;) Pudr totiž bude přebytečný pot "vsakovat", a oční stíny se ti "neslijí" do jedné čáry :)
      Já jsem tento problém také kdysi měla ;)

      Vymazat
  20. Hezké líčení, ale vyměnila bych rtěnku. Jen jedna drobná připomínka - Peti, ta tvářenka má odstín LUNE D'OR, což se čte [lyn dór]. U nějakého staršího videa jsi říkala, že nevíš, jak se to čte, tak to musíme napravit. :D Většině lidí bude asi vadit, že tě opravuju, ale mě to strašně "tahá za uši!Přeju hezký víkend! Pavla

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Péťo, super na tohle líčení jsem čekala, je fakt hezké a na léto jako dělané. Já používám jen tmavší oční stíny a rtěnku spíš dohněda a taky na tváře výraznější brozer, ale mám tmavé vlasy a tmavší pleť, tak mi to nepřijde vůbec výrazné. Měla bych pro tebe tip: četla jsem teď v prospektu z drogerie Schlecker o historii řasenek, že až do 60. let se místo klasického kartáčku používal k nanášení černé barvy mokrý štětec, což mě úplně zarazilo, když si vzpomenu na prvorepublikové filmy, na Adinu Mandlovou jak má krásně nalíčené oči... Bylo by zajímavé připravit nějaké téma o historii líčení, jak se to postupně vyvíjelo. Chápu sice, že by bylo fakt náročné po tom pátrat, ale kdyby ti došla inspirace určitě by to byla strašně zajímavé. Omlouvám se za dlouhý text a zdravím!
    Aneta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi není slušné dělat reklamy cizím blogům, ale tomuhle tématu se věnovala Milla tady http://illussoire.blogspot.cz/search/label/Historie%20l%C3%AD%C4%8Den%C3%AD :)

      Vymazat
    2. Tak to jsem nevěděla, čtu jen pár blogerek, které jsou nejznámější a mají nejkvalitnější blogy, Petra na prvním místě, takže nějakou Millu vůbec neznám. Byla bych zvědavá na takový článek od Peti, ostatní blogy jsou pro mě s prominutím "braky".
      Aneta

      Vymazat
  22. mne sa to licenie velmi pacilo...mozno by bolo take obycajne, ale ten strieborno/biely tien v kutikoch ti pekne rozziaril oci. Inak Peta, vobec nechcem rypat, len ta chcem upozornit, aby si si skusila davat pozor na to, ako casto pouzivas tenhlecten, tahlecta....atd :) vsimla som si, ze v kazdom videu to velmi casto pouzivas, tak si skus dat na to nabuduce pozor, aby ti tieto recove barlicky nekazili prejav :) (ale to je asi uz moja profesionalna deformacia, robila som totiz v personalke a pohovory, a skupinove vyberove konania boli na dennom poriadku, takze si taketo veci velmi vsimam :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně na tenhlecten a tahlecta nepřijde nic špatnýho, jde o hovorové výrazy a nejsme v TV, aby se tady muselo mluvit spisovně. Já na Petřiných videích nejvíc cením tu přirozenost, nestrojenost, podle pravidel rétoriky ať si mluví prezident...

      Vymazat
  23. Je to hezky Peto az na tu rtenku....ja bych dala spis nejakou kremovou tmave hnedou bez shimmeru.

    OdpovědětVymazat
  24. V první řadě bych chtěla pochválit bolg. Líčím se asi 5x do roka :-), ale moc se mi líbí koukat, jak to dělá někdo jiný.
    Na blogu se mi moc líbí právě Tvoje přirozenost, to že si na nic nehraješ. Tímto reaguji na příspěvek Tiny... Samozřejmě, že slovní berličky jsou potíž,pokud chce někdo vystupovat s mluveným projevem profesionálně. Ale mně se líbí, že je to tak jak to je. Dodává to blogu na věrohodnosti. Taky je fajn, že ukazuješ, že i levnější kosmetika může být dobrá. Já už z těch reklamních masáží mám někdy pocit, že když si člověk nedá Lancome, nebo alespoň Mary Key, tak jako by nebyl. A u tebe je vidět, že to lze i bez toho :-) A jako odvahu v pozitivním slova smyslu beru i to, že na módním blogu přiznáváš, že některé věci jsou z Vietnamu :-)

    Těším se na další příspěvky. Zároveň mám dotaz, zda už tu máš nějaký post o bázích pod oční stíny a štětečcích. Mám totiž sestru a ta je pravý opak mě, takže bych měla vystaráno s dárkem k Vánocům :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Neda sa na ten komentar odpovedat, neviem preco, ale Anonym ktory ta opravoval s tym ako sa cita Lune d'or sa trosku pomylil.. Je to po francuzsky a cita sa to presne ako tuto / http://translate.google.fr/#en/fr/lune%20d'or

    To U v slove lune sa cita ako nemecke u s dvoma bodkami,nie ako i ani y ale ako u ale usta treba dat do kolieska :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jistě, ale nešlo mi to napsat s přehláskovaným u, tak jsem ho napsala alespoň takto. Domnívám se, že je to pořád lepší než výslovnost "lun". Navíc jsem se, milá Robinko, podepsala, takže anonym opravdu nejsem. Hezký den! :D
      Pavla

      Vymazat
    2. Mila Pavla, tak teda prepac, ze som si nevsimla tvoje meno. Myslim ze je to totalne jedno, aj ked anonymny komentar s podpisom mozem aj tak kludne nazvat anonymnym ;) A podla mna lun je ovela blizsie k vyslovnosti ako lyn, ktore ma od toho dost daleko, ale nemam zaujem sa kvoli tomu hadat :)

      Vymazat
    3. Nic se nestalo. Jen mě nemile překvapilo, že mě někdo hází do pytle s lidmi, kteří se neumí podepsat a jsou většinou nevychovaní a ubližují. Na správnosti výslovnosti se opravdu neshodneme, ale to není zas tak podstatné. Těší mě, že jsem narazila na dívku, která se učí francouzsky a má tento jazky ráda. V tomto bodě jsme zajedno, jelikož já FJ učím. Jen jsem chtěla Pétě pomoct, proto jsem ji opravila. Já např. neumím německy a byla bych ráda, kdyby mě někdo opravil a poučil, než něco říkat špatně. Přeji hezký den a hodně štěstí s tvým blogem!
      Pavla

      Vymazat
  26. Je pravda, že tobě sluší více to líčení co jsi dělala doposud než toto :)
    Ale myslím že čtenáře to neodradí :)
    Povedlo se ti to, pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  27. nemas nahodou skusenosti so Sisley kozmetikou?

    OdpovědětVymazat
  28. Peti, co tak napsat "Kosmetický životopis" jako Dashulka a Jája? To by nás určitě všechny bavilo :) Monika

    OdpovědětVymazat
  29. a já si vůbec nemyslím, že by ti to neslušelo, spíš právě naopak :) možná bych jen ubrala tu rtěnku, ať tolik "nezáříš", ale jinak moc krásný!

    OdpovědětVymazat
  30. Naopak bych řekla, že by tohle mohlo slušet snad každému :). Krásně se celé líčení třpytí aniž by to bylo něco přeplácaného :).

    OdpovědětVymazat
  31. Moc hezky video...Mohla by jste natočit svojí sbírku rtěnek???Byla by jsem moc ráda...

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Petruško. Moc ti to sluší. Jen je mi líto, že působíš tak smutně. Bronzová na očních víčkách na tobě vypadá božsky. Nádherné oči.

    OdpovědětVymazat
  33. Takhle se líčím nějak každý den do práce a rtěnku mám od catrice č.030 UlTIMATE SHINE,oční stíny AVON Hezký den Vendula

    Hezké video.

    OdpovědětVymazat
  34. Neřekla bych, že Ti to až tak nesluší. Jen mi toho přišlo s tou rtěnkou moc - třpytily se ti oči, i rty. Na rty bych rozhodně použila něco jiného. JInak ale oči krásné, učitě bys to takhle nalíčené nosit mohla :)

    OdpovědětVymazat
  35. Já myslím, že by ti slušelo tmavější líčení, protože ty jsi taková "bledule"... :) Ale jinak moc hezké... ;)

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj, podle mně ti tohle líčení sluší, ale sama musíš vědět, co ti sedí a co ne :)

    [BYLA BYCH RÁDA, KDYBY JSI ZAVÍTALA NA MŮJ BLOG O TOM, CO MĚ BAVÍ, CO MÁM RÁDA, ATD.
    http://elle-cullen.blog.cz/ MOC BY MĚ POTĚŠIL I KOMENTÁŘ, ABYCH VĚDĚLA, ŽE JSI NA BLOGU BYLA :)]

    Děkuji moc, Elle

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!