Essence Color&Shine eyeshadow, Ready for boarding, nové vůně od Essence

by - 15 srpna

Příjemný večer všem mým čtenářům :),

dnes mám pro vás takový rychločlánek, tedy doufám, že to bude rychločlánek, protože vždycky, když řeknu, že bude článek nebo video rychlé, je to na dvě stránky, či na 15 minut :D....ale dnes se budu snažit být stručná, abych vás neunudila před spaním a nechala vám místo na zítřejší copové video.
Minulý týden jsem se konečně dostala do Rossmanna, chtěla jsem ještě další odstíny color tattoo, ale v tom Rossmannovi, kde jsem byla, je měli za 149,-, tak jsem si žádné nekoupila, je to vůbec možné, když jinde by měly být za 99,-.....no ale, jak jistě tušíte, ani tak jsem s prázdnou neodešla. Opět jsem si trošku zařádila u stojanu Essence, protože tam měli hodně výprodejových cen. Do oka mi padly stíny Color&shine a za cenu 29,90,-  skončily nakonec v mém košíku. Musím uznat, že jsou to opravdu překrásné barvy, všechny jsou třyptivé, ale tak krásně, vůbec ne lacině a dle mého názoru, jsou i příjemně a dostatečně pigmentované. S bází drží celý den a i když mám stínů dostatek, jsem ráda, že jsem si je za výprodejovou cenu pořídila, protože využití určitě najdou, na běžné ryhlé denní líčení jsou skvělé a ty fialové zase přímo křičí "párty" :D.....


Stíny 08 Joyride to Jupiter, linka gelová Catrice In love with a robot, tvářenka a rtěnka lip&cheek creme Ready fot boarding 02 Beauty on tour, na pleti BB Misha Signature real 21.




Tohle je absolutně úžasná fialová, obsahuje v sobě i černou a růžovou, ale smícháním vznikne tmavě fialová s růžovýma třpytečkama, opravdu krásná barva na kouřovky :).....


Taková everyday basic barva, krémově béžová se stříbrnýma třpytkama, krásná na celé víčko a naprosto perfektní místo rozjasňovače.



Krásná bronzová barva se zlatýma a bronzovýma třpytkama, bude úžasná k opálené pleti, ale pěkná je kupodivu i k mé bledé, hezky ladí k modrým očím, protože je v ní i kapka hnědé a béžové.


Nejnositelnější zelená,co jsem kdy viděla, jsou v ní stříbrné třpytky a také trošku šedé, moc se mi líbí i na celé víčko a líčení s ní můžete vidět na horních fotkách, nejvíce se mi zalíbila kombinace se stříbrnou linkou.



Dalším úlovkem je tvářenkortěnka z kolekce Ready for boarding. Z této kolekce se mi ještě moc líbila paletka stínů, ale přišlo mi, že na to, jak je malá, je docela drahá. Myslím, že o této kolekci už jste jistě slyšeli a četli, protože už je v obchodech dlouho a jsou již jen zbytky. Mne zaujala jen tato barva na tváře a rty. Je to krásná oranžovorůžová barva, která vypadá v balení děsivě, ale nelekejte se, není to zdaleka tak pigmentované, spíš jen jemně. Abych řekla pravdu, tak barva se mi líbí, ale jinak je to v podstatě rtěnka v kalíšku, protože já sama si často dávám místo tvářenky rtěnku, nijak mne to nepřekvapilo. Kdo nemá suchou pleť, bude se po tom na tvářích dost lesknout a taky bych řekla, že by to mohlo zvýrazňovat a ucpávat póry, ale jistá si tím nejsem, protože nejsem majitelkou mastné pleti a tak mi toto mastnější složení vyhovuje. Je to teda příjemné i na rtech, ale ať tak nebo tak, žádnou výdrž od toho nečekejte, spíš to nevydrží vůbec :). Cena tuším 64Kč a myslím, že když použijete rtěnku místo tvářenky, jste na tom samém a ušetříte.


Posledním úlovkem je malá voňavka, vybrala jsem Like a trip to New York, cena 89Kč a obsah 10ml. Kupodivu, na to že je to vůně od Essence, od které bych nic moc nečekala, tak se mi moc líbí a na mně i celkem vydrží. Samozřejmě, kdo je zvyklý na právé parfémy, nadšen nejspíš nebude, ale na druhou stranu, na běžné denní nošení, je to taková příjemná sladká, ovocná, nekomplikovaná, letní a nevtíravá vůně do kabelky. Připomíná mi ovocné bonpari a ty já moc ráda, takže za mě palec nahoru, líbily se mi i ostatní.


Tak to je všechno, myslela jsem si, že to bude taková desetiminutovka, ale tvořila jsem článek nakonec hodinu, tak snad se na mne nebudete za délku zlobit :). Zaujal vás některý produkt, máte doma?

You May Also Like

62 komentářů

  1. Ahoj,Petro :)
    Chtěla bych se zeptat jaké další vůně nabízela Essence? A rozhodovala si se dlouho nebo si hned věděla,že chceš NY? Děkuju za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se, že odpovídám místo Petry ;) Včera jsem zrovna byla v jednom pražském DM a voňavky viděla, přesné názvy ani vůně ti neřeknu, ale je jich cca 8, je u nich takový "roztomilý" bloček, na který vůni nastříkáš. Voňavky nehledej mezi ostatními výrobky Essence, ale v takových těch samostatných stojanech, kde jsou buď novinky ("mišmaš") či nové výrobky. Voňavky vypadají moc hezky. Pavla

      Vymazat
    2. U nás mají voňavky normálně ve stojanu Essence. Měli jich asi 6, teď už tam postávají jen zbytečky. Pavla č.2

      Vymazat
    3. Ahoj Káťo, u nás je mají ve speciálním stojánku stranou, je jich 6 a líbily se mi všechny krom asi dvou :), ale některé byly vyprodané, tak jsem sáhla po NY :)

      Vymazat
  2. Hmm.. o těch voňavkách jsem už slyšela, ale ještě jsem nebyla v Rossmannu, takže nevím, jestli je mají u nás, ale doufám, že ano :) Jinak, moc pěkný rychločlánek ;) Tenhle se ti opravdu povedl! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na ty voňavky jsem dneska taky narazila. Docela jsem se na ně těšila, tak jsem hned tři z nich vyzkoušela a teda zklamání. Já jsem obecně hodně na sladké vůně a nepotřebuji značky za tisíce, ale tohle je moc i na mě. já osobně bych to viděla na jako úplně první vůni v životě tak pro desetiletou holčičku. přeslazené a hrozně laciné. ale drželo mi to na ruce celý den, to musím uznat.

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna dneska jsem na ty stíny koukala :) ta béžová se mi moc líbí,nakonec jsem si žádné nekoupila, ale asi se pro ně zítra vrátím :D, ale voňavku mám doma,jen jinou modrou Summer rain a jsem s ní spokojená, krásně voní :)M.

    OdpovědětVymazat
  5. Tu tvářenku Ready for boarding jsem si pořídila taky, ve stejném odstínu a moc se mi líbí. Máš pravdu, výdrž není nijak zvlášť dobrá, ale stejně se mi moc líbí (i obal) :-) Vůně od essence jsem zkoumala právě včera, ale žádná mě nezaujala natolik, abych si ji pořídila. Ne že by byly špatné, ale já se zařekla, že dokud nespotřebuju ty, co mám doma, mám nárok jen na nějakou skvělou, u které budu hned vědět, že takovou jsem vždycky chtěla.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný článek :) a tyjo, jsem asi úplně mimo, ale nevěděla jsem, že essence vyrábí i vůně.. To musím napravit a navštívit drogerie!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Stíny jsem si také pořídila ve výprodeji, a to odstín milky way. Pěkný článek.

    http://mojekosmetika.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Colour and shine 02 a 14 mám tiež a ta 14tka je naaadherna :)
    mam o nich aj recenzie na blogu + ine vypredajove ulovky :)
    http://wykyy.blogspot.sk/2012/08/essence-vypredaj.html

    OdpovědětVymazat
  9. stěma color tatto je to divný :-D v brně Dm a rosamanu jsem je viděla za 149kč nebo za 113kč, a u nás jsou za 49kč :-D ..josu fakt dobrý, skvělé drží,ale nechápu ty rozdílné ceny..lucka

    OdpovědětVymazat
  10. Proč? Proč u nás nemají vůbec ty stíny? Ach ju. Za to tvářenku Ready for boarding jsem sehnala vy výprodeji, celou kolekci u nás vyprodávali. Na voňavky mám také zálusk, ale u nás mají jen dvě vůně a to ještě ve velkých flakoncích, já mám ráda malé balení, protože celý velký flakonek nikdy nevypotřebuji, většinou mě vůně přestane bavit. Proto jsem byla ráda, že Essence udělali velké i malé balení...doufám, že k nám dorazí i další vůně.

    OdpovědětVymazat
  11. Teda, v životě jsem ještě žádné stíny tak moc nepotřebovala, jako ty fialové :D Naprosto mě odrovnaly. Hned, jak jsem je uviděla, bylo mi jasné, že tyhle jsem hledala celý život :D díky za tip ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Péťo.Voňavku určitě nekoupím,v červenci jsem měla narozky,takže mám na dlouho vystaráno s vůní...Ale stíny jsou super,moc se mi líbí,tak asi koupím.Hezký večer a díky za článek.

    OdpovědětVymazat
  13. Dneska jsem si ty stíny chtěla koupit ale váhala jsem asi se zítra vrátím a koupím si je :))

    OdpovědětVymazat
  14. Ty fialový a zelený stíny vypadaj fakt dobře. Takže už vím co si koupím až se dostanu do města :)děkuji ta inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  15. ty fialový stíny jsou nádherný, to se musí nechat.. já mám tenhle odstín fialové ráda :) a zaujaly mě ty parfémky!

    OdpovědětVymazat
  16. Páni, skvělé věci :) asi si zajedu do Rossmanna až budu mít čas :)

    OdpovědětVymazat
  17. Take jsem si minuly tyden koupila ty stiny, vybrala jsem si ty fialove a bronzove. Hodilo by se mi videjko ci fotecka, jak se s nimi nalicit ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Oooo super tipy:). Musím se na to juknout:)!

    OdpovědětVymazat
  19. ty růžovo černý stíny jsou moc pěkný, ale líbí se mi víc v obalu než na ruce, čekala bych je trochu světlejší
    ale ostatní jsou taky pěkný =]

    OdpovědětVymazat
  20. Jééé ta fialová vypadá úžasně! Už se těším až ji použiješ na líčení :)

    OdpovědětVymazat
  21. Mně se líbí ty tmavě fialovorudé? stíny, ale na druhou stranu jsou asi moc výrazné. A ty voňavky Essence mě zaujaly, docela se povedly =)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahojda Peti :) já už nesmím na Tvůj blog koukat :D teď jsi mě zase navnadila a pro ty stíny si taky zajdu a asi to jenom u nich neskončí :D já když vidím ty stojany s kosmetikou a navíc teď, když má Essence slevy tak prostě neodolám a nakoupím toho zase hodně :) ale jinak pěkný článek. Chtěla jsem se zeptat, jestli si nezkoušela rtěnky Maybelline color sensational - vypadají jakoby průsvitně :)

    OdpovědětVymazat
  23. Já se stínovat vubec neumim ve vsem si přijdu zmalovaná...ale zkousím to stále a stále..taky jsem na ně včera koukala ale kupovala jsem si řasenku...takže jsem stíny odložila protože řaseku vybírám vždy dvě hodiny....nevím proč si nekupuji pořád tu sampu...ale u téhle zustanu je dokonalá jinak super článek:o)

    OdpovědětVymazat
  24. Divas love drama mám taky a jsou prostě úžasné, hned se staly mými nejoblíbenějšími stíny!

    http://svetpodles.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  25. Já se hrozně těším na voňavky, jestli k nám vůbec dorazí. Možná, že zítra to půjdu omrknout :).

    OdpovědětVymazat
  26. Já mám doma vůni like a first day in a spring a mám ji moc ráda. Není mí líto se s ní nastříkat víckrát. Ty moje dražší si víc šetřím. :D Takže mi ani nevadí, že nemá takovou výdrž, alespoň se mohu navonět znovu když přestane být cítit. :D A stíny vypadají moc hezky, nejvíc se mi líbí ten fialový. :)

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. voňavku si si vybrala dobre, ja som ju kúpila sestre a nechce nič iné :D tie stage beauty tiene som si skúšala v drogerke, brutálne sa mi páčili a nejakým nedopatrením som si do košíka namiesto nich hodila tmavé hnedé :( a potom som sa večer divila pri líčení, že mám nejak extra dymové oči namiesto jemných bronzových

    OdpovědětVymazat
  28. Mám ty stíny v odstínu Mercurios ale musím přiznat, že mi trošku dráždí oči. Jinak se mi ale ta barva líbí moc...

    OdpovědětVymazat
  29. ...tak tá bordó nemá chybu, u nás som taký odtieň nevidela! Budem musieť skočiť do DM ,lebo ten mono očný tieň v takej úžasnej farbe musím mať!!! Waaauw, ďakujem za tip!

    OdpovědětVymazat
  30. Já mám stíny stage beauty... a řeknu to asi takhle- koupila jsem, přivezla jsem a neustále jsem chodila a pořád dokola zkoušela tu nádhernou barvu na ruce :D Ještě tam byla taková červeno-ružovo-fialova, jiná než ta co tu máš ale nakonec jsem vzala tamtu.

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Peti, já jsem si koupila dvě voňavky v Německu,na výběr bylo asi šest variant, jedna stála necelé tři eura, a podle mě za tu cenu super :) Stíny krásný :) Moňa

    OdpovědětVymazat
  32. Prosím, ukaž, jak vypadají na očích ty fialové stíny, jsem moc zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  33. Já mám tu tvářenkortěnku v odstínu 01 sending you kisses, koupila jsem ji ve výprodeji za 29,- a musím říct, že mi příjde hodně výrazná, ale pěkná barva jak z 50. let, prostě klasická červenka. A jen víc takových dlouhých článků, my si rádi počteme. Bylo by fajn zase nějaké lakové zdobící videjko, vůbec bych se nezlobila :-) Co třeba watermarbling, jasně, že je toho na youtubku dost, ale ne od tebe, od tebe to má přeci jen úplně jiné kouzlo Peti :-)
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  34. Já jsem si tu tvářenku/rtěnku koupila v DM ve výprodeji za 20 Kč. Celkem mě překvapuje, jak se ty ceny mezi DM a Rossmannem hrozně liší. Řekla bych, že to bude tak nastejno. Ty stíny jsou krásné :))

    OdpovědětVymazat
  35. Ja osobne z toho nemam nic, ale dost silne uvazuji o tech kremove bezovych a bronzovych stinech :) vonavky od essence bych pak rada ocuchala. :) perfektni clanek

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Péti. Máš moc krásné očka.
    Koukala jsem na stránky Essence. A mají plno nové kosmetiky. Hned bych si koupila všechno. Ale nejsou penízky. :( Alespoň něco si chci pořídit. Mají nové laky na nehty, ale to už ovšem víš. A další krásné "věci". Essence je moje oblíbená značka. Nejen tím že je finančně dostupná ale ještě mě nikdy nezklamala. Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  37. Teda, stíny se mi líbí všechny ikdyž nesnáším oranžovou, tak se mi stejně líbí! :D Parfémy od Essence jsem zkoušela, nejvíce mi voní ten Ranní déšť, ohromně osvěžující vůně a viděla jsem ty parfémy kolem 150,-?? Kecala bych. Nevím jak dlouho ale vydrží, já osobně si myslím, že parfém do 500,- prostě nevydrží déle jak hodinu :\\\

    OdpovědětVymazat
  38. ahojky Peťul, suprový článek.. U nás už bohužel v Rossmannu nic nezbylo, měli jsme uplně prázdné stojany, takže jsem tak trošku o výprodeje přišla :( (byla jsem na dovče). Včera jsem se do rossmanna vydala znovu, paní akorát doplňovala novou kolekci, ale parfémy jsem bohužel nezahlídla.. :( Mohu se zeptat, kde je mají? U parfémů?? Nebo ve stojanu Essence? :)
    Jinak nejlepší tvářenka od Essence - pro mě je to z kolekce Essence Fruity - ta je suprová! Bohužel, už ji nikde nemají :(( Nevíš, kde by se dala sehnat?? :))
    Petra


    petulabook.blogspot.cz GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, ty vůně jsou zvlášt v takovém stojanu a jsou, je jich asi 6, mám ten dojem a líbily se mi všechny krom asi dvou :)

      Vymazat
  39. ty zelené stíny jsem si taky pořídila, úplně mě uchvátila ta barva, ale bez báze se mi slévají :( už jí fakt budu muset pořídit taky

    OdpovědětVymazat
  40. Moc hezký článek Peetí :)) Těším se na copové video :D

    OdpovědětVymazat
  41. Stíny vypadají moc hezky, možná si nejakej taky poridim. :)

    bajaajaja.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Hned jak bude čas tak půjdu do Rossmanna a všechno vykoupím !! ty stíny jsou úžasnéé ! a tu voňavku bych chtěla taky ;) takže moc děkuju za tento článek :)

    OdpovědětVymazat
  43. ty vůně od essence bych ráda očichala, asi brzy vyrazím do města! :D

    OdpovědětVymazat
  44. Na ty stíny jsem koukala, stála u stojanu a hloubala v paměti jestli je nerecenzovala nějaká blogerka.. Teď už je u nás bohužel nemají a já husa je tam nechala.. :)

    OdpovědětVymazat
  45. Ty stíny Mercurious mám doma a mám je moc ráda, líbí se mi ten jejich jemný třpyt. :) Z tvého výběru mě zaujal odstín Stage beauty, takže se po něm možná i poohlídnu. Je fajn, že Essence mění nabídku a obaly výrobků, aspoň teď mají všude výprodeje a slevy. ;) A Peti, mám jednu otázku, k jaké jiné vůni by jsi tu vůni od Essence přirovnala? Já neměla zatím tu možnost ji očichat. Předem děkuji za odpověď. :)
    Karolína

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Peti, tvůj blog čtu necelý měsíc. Naštěstí jsem měla dlouho dovolenou a nedostala se pořádně do města. Ale tento týden jsem byla už třikrát v Rosmannu. Mám nakoupeno kosmetiky víc, jak za svůj dosavadní dlouhý život :-) Ba ne, trošku přeháním, ale je fakt, že tolik jsem toho už dlouho nekoupila. Hlavně, abych to taky používala :-))
    Dnes jsem ulovila stíny. Byly tam všechny, o kterých jsi psala, ale zůstala jsem jen u těch fialových.... No možná tam ještě zajdu. Měla jsem štěstí i na slevu bižuterie. Musela jsem si to celé nafotit na blog, jak jsem z toho byla nadšená (nemusíš se tam chodit dívat, ani dávat laik či co se to dává ☺ - kvůli tomu to vážně nepíšu). Chci ti hlavně pochválit tvoji práci a dát ti vědět, jakou velký vliv tvůj blog má (i na dospělou inteligentní ženu středního věku ☺)

    OdpovědětVymazat
  47. Tak u nás (Severní Morava) vůně vůbec jako, ale už vyměnili všechny laky za to nové větší kuželovité balení, no ale s tím se zvýšila i cena, že jo, takže sbohem Essence laky za 29,90,- teď jsou všecky za 39,90,- To větší balení bych klidně oželela...a zmizly s tím i některé oblíbené barvy, chjo..
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Peti,nic proti jen ti chci říct svůj názor. Věčinou si fakt šíleně zmalovaná,ale toto je hezké. A nemáš těch serepatiček dost? Ty peníze ztoho všeho bych já osobně dala na jinčí účely. Unicef,nebo jakákoly jiná charita. Fakt potřebuješ tolik kravin?!!
    Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím,

      myslím si , že je to věc Peťky, kam dává peníze. To nás nemusí zajímat. Každý, ať si kupuje, co chce. Je neuvěřitelné, kam až lidská závist dojde... Peníze na charitu? To je kapitola sama o sobě dneska. Peníze dáte a jak víte, že tam opravdu přijdou?

      Žijeme jen jednou ne??

      S pozdravem Eva

      Vymazat
    2. Pouze můj názor PEŤCE ;) tobě sem nic neříkala:P

      Vymazat
    3. Radko,

      nedá mi to a musím zareagovat na tvůj příspěvek o charitě... otázku "nemáš těch serepetiček dost?" si asi hodně z nás pokládá často, já se občas skutečně snažím se sama sebe ptát - a skutečně tohle potřebuješ? Většinou si odpovím ne a stejně většinou neodcházím s prázdnou - souhlasím s Evou, žijeme přece jen jednou :) proč si neudělat radost... a pokud jde o dělání radosti ostatním - viz tvoje charita - nejsme tu přece na soutěži Miss. Ti, kdo se ohánějí charitou často nevidí, že by mohli pomoct nebo udělat radost člověku vedle sebe - jasně, zní to taky jako z úst Miss, ale líp to říct neumím ;)

      Vymazat
  49. Stage beauty mám, ale ještě jsem ji nestihla vyzkoušet, jako asi sto dalších věcí, které jsem za poslední dobu nakoupila. :D Asi bych se do toho měla pustit. :)

    OdpovědětVymazat
  50. Zrovna dneska jsem byla v Rosmmannu a dívala se na tu tvářenku od essence a tu voňavku, nekoupila jsem si ani jednu, což teď u té voňavky lituju :D v nejbližší době si asi pro ní zajdu! :D a jsem ráda že jsem nevyhodila peníze za tu tvářenku :)

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj, ja byla v DMku a očuchala všechny vonavky který tam měli na stojanu.myslím těch 6.Mám ráda sladké vuně takže jsou super až asi na dvě.A do kabelky stačí.

    OdpovědětVymazat
  52. Já jsem si koupila od essence taky tu malou vůni za 89 Kč. Je to ta first day in spring a je teda super. Mají je v dm i ve velkém balení, určitě si ji koupím, protože je fakt luxusní a mému příteli taky voní, což je co říct, obvykle se na parfémech moc neshodujeme... A líbí se mi ty fialové oční stíny, nejspíš si je i zajdu koupit :)

    OdpovědětVymazat
  53. Ahojky, na Tvoje videa se dívám moc ráda :-) Jsou zajímavé i vtipné :-D Jinak jsem se chtěla zeptat, zda nebudeš dělat tutoriál na to líčení viz výše.. Ta zelená je super :-) Díky

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!