Hydratační masky na pleť - Ryor a Bioderma

by - 13 srpna

Příjemné pondělí všem,

ještě než si dáme další video o odličování a čištění pleti, mám pro vás něco, co ocení především ty z vás, které mají pleť dehydrovanou, stejně jako mám já. Pokud je vaše plať suchá, tvoří se vám vrásky a šupinky, nebo i pokud máte pleť vysušenou od moře, či opalování, tak zbystřete, tohle bude něco pro vás. Na úvod bych podotkla, že obě masky jsem obdržela k zrecenzování od společností Ryor a Bioderma a oběma velmi děkuji za příjemnou spolupráci a doufám, že jim nebude vadit, když provedu malé srovnání obou produktů :).

Oba masky mají společné to, že mají za úkol hydratovat pokožku, obě jsou velice jemné, nijak výrazněji nevoní, spíš jen krémově a jsou textury tělového mléka, barvu mají bílou, ale po nanesení na obličej, jsou téměř průhledné.



Ryor Hydratační maska s minerály pro intenzivní ošetření pleti - obsah 100ml, cena 116Kč
´
Tahle maska obsahuje extrakty z mořských řas, které jsou zdrojem proteinů a minerální látky, které pokožku hydratují. Je vhodná pro všechny věkové kategorie a je určena pro pleť suchou a citlivou, normální i smíšenou. Masku nanáším v silnější vrstvě na pokožku celého obličeje, včetně partií okolo očí, nechám 20 minut působit a poté zbytky masky vmasíruji do pleti, můžete je ale i odsát papírovým ubouskem. Musím konstatovat, že maska je na pleti moc příjemná, zdá se mi, že v té silnější vrstvě jemně chladí a zklidňuje pleť, po pár minutách se vám na pleti jakoby roztaje a zanechá trošku mastný film, tedy pro někoho s vyloženě mastnou pletí bych masku nedoporučovala. mně je tento efekt ale velmi příjemný a moje kůže je po masce hezky vláčná a hydratovaná.Jednoznačně masku doporučuji vyzkoušet, mně osobně velmi vyhovuje!

Bioderma Hydrabio Masque - obsah 75ml, cena 549Kč

Tato maska je určena na citlivou a dehydovanou pleť, ale myslím, že nebude problém ji použít i na pleť normální. Díky patentu Aquagenium navrací pleti schopnost hydratace a pleť intenzivně vyživuje a obnovuje kožní bariéru. Co se mi líbí a hodně z vás to zřejmě ocení je to, že maska je hypoalergenní a nekomedogenní. Masku aplikuji na očištěný obličej, včetně partií okolo očí, v silnější vrstvě a nechávám působit 10 minut, poté zbytky masky vmasíruji do pleti nebo setřu ubrouskem, na této masce se mi líbí, že se do pleti krásně vpije a zanechá ji opravdu hodně hydratovanou a vláčnou, jakoby se pokožka napila vody, na pleti je velice přijemná, nedráždivá a pokožku mám po ní krásně rozjasněnou a hydratovanou. I tuto masku mohu jednoznačně doporučit!


Ráda bych vám řekla, která z nich je lepší, ale musím přiznat, že mi vyhovují obě, možná o maličko víc Bioderma, protože mi přijde maličko hutnější, než Ryor,a le to je nepatrný detail, obě jsou prostě skvělé (a ne, opravdu to nepšu proto, že jsem je dostala), jsou to prostě přípravky přesně pro můj typ pleti a tak vlastně ani nejsem překvapená, že mi tak vyhovují. Pokud máte pleť hodně dehydrovanou, můžete masky zezačátku používat každý den a potom třeba dvakrát do týdne. Možná vás překvapuje, že masky dávám i na okolí očí, což se běžně nedělá, já to ale dělám z toho důvodu, že právě oční okolí mívám hodně vysušené a tak je zapotřebí ho řádně hydratovat, u ostatních druhů masek bych se používání v okolí očí také vyhnula. Máte nějakou svou oblíbenou masku a používáte masky? Já se přiznám, že maskový expert nejsem, nikdy jsem žádné nepoužívala a kdyby mi tyto dvě nebyly doporučeny a zaslány, asi by mě nenapadlo je zkusit a musím přiznat, že by to byla škoda, protože moje pleť po nich vypadá opravdu lépe.

You May Also Like

91 komentářů

  1. O Biodermě jsem přemýšlela.... teď si ji určitě koupím....:) děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  2. O biodermě jsem přemýšlela.... teď si ji určitě koupím... děkuji :))) Gabina

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem ráda, že nejsem jediná co vypadá jak debil, když nejsem nalíčená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. i se jako debil chováš, to je teprve kombinace!

      Vymazat
    2. Já si nemyslím, že Peťka vypadá jako debil nebo nějak podobně. Sluší jí to když je nalíčená, to nepopírám, ale když není, tak vypadá přirozeně, odpočatě a tak nějak zrelaxovaně. Peti sluší Ti to pořád nalíčená-nenalíčená, učesaná-neučesaná, jako princezna koloběžka :D Neber anonymní blbce vážně.

      Vymazat
  4. WAU ... sem se lekla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky, už zase spamuješ, že ;)

      Vymazat
    2. :D :D :D z takychto debilov sa treba len smiat , Peti ;))

      Vymazat
    3. :D Vždyt to nebylo nic hrozného ;-) Petra určitě nečeká, že jí lidi budou psát jak jí to sluší... Nešluší ;-) Namalovaná tvářička vždycky bude vypadat líp...

      Vymazat
  5. RYor jsem jen zkoušela ten na akne - aknestop a byl super ...

    OdpovědětVymazat
  6. Asi každý vypadáme lépe, když jsme namalované

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to tady meleš prosim tě? Nechci lichotit, ale Peťce to sluší i bez líčení. A ty jsi asi zakomplexovaná, když máš potřebu tady psát blbosti. Tak už sem raději nepiš.

      Vymazat
    2. Ne, ty výjimečně vypadáš blbě i s nalíčením, protože stav ducha se odráží v obličeji. Míša

      Vymazat
    3. A copak je to za blbost?? Je to slušně řečená kritika... nebo to snad není ani kritika. Malovátka prostě dělají člověka tak nějak hezčím... Vám už vadí i to, že někdo řekne svůj názor, který není "podle pravítka".. Pfff ;-))) Verů

      Vymazat
    4. Taky si myslím, že je to řečené slušně a nijak ve zlém. Já například nalíčená vypadám 100x lépe a myslím, že i když je někdo nejkrásnější na světě tak nalíčení podtrhne jeho přednosti. ;)

      Vymazat
  7. V rossmannu mají ted slevy na krémy a na přídavky na vlasy . kdybys nahodou mela cas koukni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a tento týden vyprodávají i v Rossmannu s 25% slevou opal a poopal přípravky :-)) ... jinak odlíčená vypadám jako bubák, spíše jako kluk :-) Asi každá vypadáme lépe namalovaná, zvláště když jsme na ty šminky zvyklé :-) ... A to se snažím malovat málo a do přírodna, aby to pak nebyl takový šok až se odlíčím :-) Ale je supr, že se za sebe nestydíš, nemáš důvod, jsi sympatická a milá slečna !!! :-) Peťula

      Vymazat
  8. ahojky, jak se mas ? co delas ?

    OdpovědětVymazat
  9. Uplně si te umím představit az budes stara --- holka zadná sláva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já bych řekla, že už stará asi jsem, zrovna dneska mi psala 14letá slečna, že neví,zda mi má tykat nebo vykat vzhledem k tomu, že jsem o několik generací starší, tak mám ten pocit, že horší už to nebude :D....

      Vymazat
    2. Mně je teda 17 a možná trochu drze Ti tykám, snad nevadí :)

      Vymazat
    3. A co si o tom myslíš Peťo? Já kdybych tě ,,neznala" z blogu a chtěla ti napřiklad na ulici pochválit boty nebo oblečení, tak bych za tebou určitě nepřišla a netykala ti :-) Na blogu je to zase trochu volnější- když ti píšu sem, tak ti vždycky tykám .. přijde mi to víc přirozené... Ono realita a internet je, byl a bude rozdíl. Kdo by ti řekl do očí (ať už tykáním nebo vykáním) věci, které sem silně píše? :-)

      Vymazat
    4. Denčo, vůbec ne, ba naopak, tykání mi přijde takové osobnější a lepší na blogu a mám to ráda i ve skutečnosti,nemám s tím problém, samozřejmě pokud ke mně nepřijde 10leté dítě a neřekne mi nazdar babo třeba :D.....

      Vymazat
    5. anonymní 22:34: já si myslím, že tykání tady na blogu je úplně v pořádku a předpokládala bych tykání, i kdybychom se potkaly ve sklutečnosti s tím,že se třeba známe z blogu, to mi vůbec nevadí,ba naopak, mi to přijde milé a přirozené :). Jinak co se týče trollů, tak si myslím,že se prostě nudí, já chápu,že se jim třeba nelíbím, ale proč to musí psát urážlivou formou desekrát pod sebe, to nepochopím :). A souhlasím, honí si anonymně sebevědomí, ale do očí by mi to neřekli, protože by se za sebe styděli, co psali za plky :).
      Jinak ta slečna, co psala mail, mě pobavila právě v tom,že mi napsala, že je o několik generací mladší, no nevim, zda neumí počítat nebo vypadám třeba na 60 :D....

      Vymazat
    6. Ahoj Peti, no ty generace mě také pobavily. Směju se ještě teď. Mě je 28 a když mě nějaké dítě pozdraví "Dobrý den" přijde mi to pořád takové divné :-) Co se týče Anonymů nestačím zírat, co si někdo dovolí. Petra B.

      Vymazat
    7. Mě děti zdraví už od 13 dobrý den :-) Samozdřejmě teda ty menší :-) Ale celkově se děti už moc nevzrušují a nezdraví vubec :D
      anonymní 22:34 to zní hrozně :D Jak 3:15 zemřeš :-) Ale moje chby zapoměla jsem se podepsat.. Lucka :-) Díky za odpověď!

      Vymazat
    8. Ja si neviem predstaviť, že by som sa mala prihovoriť staršej žene na ulici tykaním. To by som si nedovolila. Na blogu je to však úplne iné a myslím, že by to aj blbo vyzeralo, keby ti tu budem vykať. :D

      Vymazat
    9. Luci :D, to jsi mě pobavila, 3:15 zemřeš :DDD a máš pravdu, dneska si se zdravením nikdo moc hlavu neláme, já když byla malá,tak jsem se bála, aby někdo nežaloval rodičům, že jsem nepozdravila a dnes je každému všechno jedno....:)

      Vymazat
  10. Měla jsem také od Ryoru, ale už se bohužel nevyrábí :( Ta mi vyhovovala uplně nejvíc, ale na název už si bohužel nevzpomenu :(( Jinak radši než Biodermu (už i z fin. důvodů) bych radši vyzkoušela Ryor.. :))

    http://petulabook.blogspot.cz/ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to chápu :),ale ty masky jsu super obě,takže určitě neprohloupíš tak jako tak :)

      Vymazat
  11. Ahoj Peti! Zrovna jsi se trefila do mé nutné potřeby dát své pleti pořádnou hydratační masku :-)
    Dnes doma něčo najdu, ale zítra valím pro Ryor. Díky, papa
    Denisa

    OdpovědětVymazat
  12. Prosim tě, kde se ta Ryor maska dá sehnat, nevíš? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v článku je odkaz, kde ji sehnat netu, ale jinak si myslím, že v menších drogerkách a v Rossmannu, možná Schlecker ;)

      Vymazat
  13. ta Bioderma vypadá dobře, škoda jen té ceny za celkem malé balení. já používám hlavně masky čistící - s kaolínem, zeleným jílem a podobně :)

    OdpovědětVymazat
  14. to sem se ale lekla::D

    OdpovědětVymazat
  15. Teda ty anonymové zase dneska jednou, to jsou kecy, to je strašný! :D Peťulko vypadáš skvěle i nenamalovaná! Já vypadám tak stokrát hůř :D Jinak pěkná recenze, docela jsi mě na masku Ryor nalákala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo :D,ale s tím jsem celkem počítala, buď jsem zmalovaná příšera nebo naopak nenamalovaná příšera a když jsem namalovaná tak akorát, že na to nemají už,co říct, tak mám zase jiný problém :D, fakt se vždycky těším, co se o sobě dozvím :D.....

      Vymazat
    2. se tu pak akorát předhání, kdo z nich tě víc urazí ... ať se podívají do zrcadla a pak komentují ... nedej se, je tu mnohem víc lidí co tě mají rádi a kteří tě nedají :-) jsme s tebou :-) Peťula

      Vymazat
    3. Ještě, že jsi taková pohodářka a nic si z toho neděláš, tak to má být :)

      Vymazat
    4. Booože :DD z těch anonymů si ic nedělej, prostě záviděj:).. vypadáš nenamalovaná fakt dobře, fakt si jich nevšímej..

      Vymazat
    5. Právě Peťulko.. to si nevybereš.. :D takže tvůj přístup je zcela správný :) jsi krásná ženská a většina z nás ti může jenom závidět :)

      Vymazat
  16. To chce velkou odvahu jsem dát tu fotku :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to nechápu proč, já se za sebe nestydím, ale klidně můžeš svůj názor podpořit dalším anonymem ve stejném smyslu, jestli se ti bude lépe spát :D....

      Vymazat
    2. Boze...rype to a ještě to neumí pravopis..:D

      Vymazat
  17. Super článek Peťo nedávno jsem zahlídla tu masku od ryoru v drogerii a přemýšlela jsem nad ní a asi do ní půjdu jak vidím.Jinak co se týká očního okolí tak většinou používám přímo oční masky mám ho také hodně vysušené jinak mám pleť spíše smíšenou tak používám tak 2x do týdne.Dneska je to tu samej anonym nic si z toho nedělej to jen závist :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jíťo a jaké oční masky se ti osvědčily? Budeš na ně dělat třbea článek, to bych si moc ráda přečetla :)....

      Vymazat
    2. Určitě chystám se na ně,ale nedávno mi zrovna došli tak až doplním zásoby.Ale většinou je objednávám pře e-shop www.salondoma.cz jsou od značky Victoria Beauty,ale moje oblíbené jsme tak už chvíli neviděla,ale umají tam zase pár novinek tak se tam mrkni jsou perfektní jinak děkuji za prvního čtenáře zatím teprve zkouším tak možná podle toho ty články taky vypadají :-)

      Vymazat
  18. Je vidět, že si jsou oba výrobky hodně podobné, takže je mi jasný verdikt nakonec :) Vzhledem k ceně bych si asi pořídila jedině Ryor, protože je Bioderma na moje poměry moc drahá, ačkoliv se nepochybně jedná o hodně kvalitní kosmetiku :) Jo, takové "známosti" se opravdu vyplatí ;)

    OdpovědětVymazat
  19. A jako nenamalovaná jsi stejně hezká, jako když jsi namalovaná, to máš už jenom trochu šmrncu navíc ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Peti,
    jsem na tom s typem pleti asi dost podobně jako ty, takže i já děkuji za tip :-)
    Jinak s těmi anonymy - jsi úžasná humanistka! Děláš maximum pro to, aby se jim ještě i lépe spalo :-D
    Měj se hezky.
    Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radu :D, docela jsem se pobavila, jo, humanistka, to já jsem :D....krásný den!

      Vymazat
  21. Mám tu masku od Biodermy a nemohu si ji vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tak môžem znova povedať, že si mi ulahčila hľadanie a ďakujem!

    OdpovědětVymazat
  23. Za sebe doporučuju masku Hydraphase od LRP. Mám smíšenou pleť a tato maska je lehoučká, ale zároveň pleť krásně hydratuje, takže pro můj typ pleti je jako dělaná!

    OdpovědětVymazat
  24. Super recenze:)Určitě si koupím tu od Ryoru,myslím že je srovnatelná s tou od Biodermy ne? A jinak ti anonymové..proboha:D už se tomu musím smát jak jsou trapní:D Jsi krásná i bez všeho make-upu:) Vanesa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a jo, řekla bych, že ty masky jsou opravdu srovnatelné co do účinku ;).

      Vymazat
  25. Já nevím, ale Biodermě už nevěřím.. poté, co jsem si koupila Hydrabio micelárku a na druhé místě ve složení je glycerin - kdo neví, ať si vygoogluje, co to dělá s pletí po nějaké době používání... taky jsem naletěla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak jdu googlovat, já většinou to složení detailně nestuduji a evidentně dělám chybu....

      Vymazat
  26. Máš hrozně krásné oči :)

    OdpovědětVymazat
  27. Mně tenhle typ masek moc nesedí, ale mám mastnější pleť. Jinak koukám, že Ryor změnil balení těch masek, míval je v kelímku, tohle je super, že je to v tubě :)

    OdpovědětVymazat
  28. Vyloženě oblíbenou masku nemám, teď používám z Oriflamu proti černým tečkám a celkově na nečistoty pleti a jsem celkem spokojená, černé tečky sice úplně neodstraní, ale aspoň trochu zmírní. Ale hlavně mám v plánu vyzkoušet tu slupovací od Ryoru :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Péťo,koukám anonymky si zase potřebovaly zvednout sebevědomí urážkami.Upřímně-chtěla bych vidět je bez make-upu.Můj názor je takový,že klobouk dolu před Tebou,že ukážeš i svou naprostou přirozenost.Máš pleť bez sebemenšího pupínku a to je "výhra",vím o čem mluvím :) Mischa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mischo, moc děkuji, tak je jasné, že každý vypadáme s makeupem lépe,ale zase si myslím,že bychom se neměly stydět ukázat tvář i úplně bez něj a jakýchkoliv úprav, však je to přirozené a každý nějak vypadáme, s tím nikdo nic nenadělá :).

      Vymazat
  30. Ahoj, náhodou i jen s maskou vypadáš dobře. Ryor je podle mně kvalita, ta bioderma mi připadá zbytečně předražená. Nic tedy od Biodermy teda nemám, ale s Ryorem mám velké zkušenosti - už sem měla asi dvacet třicet výrobků - nejlepší byl krém s betaglukanem (ten ale stojí 400kč)... Z Ryora mám masku tu slupovací, protože mám docela mastnou pleť.
    Pak mám taky takovou jílovou od Neutrogeny a tu používám v případě, kdy jsem už šíleně mastná protože fakt dobře odmaštuje a já pak zase chvilku vypadám jako člověk a ne jako přeleštěné zrcadlo.
    Ještě mám jednu od Clinique, jmenuje se Turnaround, ale tu už mám skoro dva roky, je taková pealingová a obsahuje malé třpytky. Docela ale dráždí pleť.

    OdpovědětVymazat
  31. koukám kolik anonymů dementů tady máš :D.. nuda je holt všemocná no.
    jsi krásná i nenalíčená a obdivuju Tě - málokdo by dal na blog nenalíčenou fotku a ještě takhle zblízka :))!

    OdpovědětVymazat
  32. Všimla jsem si, že máš taky na očních víčkách jakoby poprasakné žilky, nebo co to je... Mám to taky. Nevíš čím to může být?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to taky a podlě mě to má asi každý, na víčkách je prostě tenčí kůže a tak žilky prosvítají :)

      Vymazat
    2. Ahoj Peti, obdivuju tě za to, že zveřejníš svoji fotku, kde nejsi namalovaná, ale ne z toho důvodu že bys nebyla pěkná nebo něco. Já bych na to odvahu něměla. V dnešní době všichni od všech očekávají dokonalost, pleť bez jediné vady, všichni se retušují co to jde. Obdivuju tě za to, že se nebojíš být jiná, být sama sebou. Kéž by bylo víc takových jako ty :)

      Vymazat
    3. to nejsou popraskané žilky, jsou to normálně jemné žilky, kůže ně očních víčkách je tenká a kdo má navíc hodně světlou plet jako já,tak jsou ty žilky prostě vidět, není to nic na závadu, neboj se :)

      Vymazat
    4. M. moc děkuji za milá slova, mě to taky překvapuje, zdá se mi, že lidé mají pocit, že jsou všichni dokonalí, vidí to v časopisech, tam je vše vyžehlené a projeté photoshopem až hrůza, pak když dá normální smrtelník fotku,tak aby se pomalu bál a ještě je snad za obludu, copak se lidi už úplně zbláznili a neví,jak vypadá pleť a člověk normálně zblízka?! Já teda nemám o sobě nějaké mínění,že bych si myslela buhví jak jsem hezká,ale podle mě jsem úplně normální, takže některé komentáře fakt nechápu, ale vzhledem k tomu, že ve valné většině se tím baví vždy jeden anonym,tak se tím ani zabývat nebudu :)....

      Vymazat
    5. Přesně! Kašli na ně moc ti fandím :)

      Vymazat
  33. Peti docela se Ti divím, že jim ty komentáře zveřejníš, já bych to hodila do spamu a víc se o to nezajímala. Takhle jim to dělá jen dobře a jsou spokojení, že se zapojují do diskuze ostatní, apod.. Víš jak to myslím určitě ;)
    Neřeknu když člověk napíše slušnou kritiku, ale tohle už ani kritika není, to si jen někdo léčí komplexy a chce Tě zesměšnit.. Já bych si to nenechala líbit.
    Jinak si myslím, že máš fakt krásnou pleť a vypadáš nenamalovaná moc hezky ;) Myslím, že Ti tady máme všichni co závidět :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím a souhlasím s tebou,jenže pak zas bude někdo psát, že zveřejňuju jen pozitivní komentáře, což není vůbec pravda, jak je vidět. Já jsem se právě zařekla, že když už budu moderovat komentáře, budu zveřejňovat vše, jen opravdu ne osobní vulgární útoky na mne nebo moje blízké,ale tohle se opravdu nedá, asi budu muset rozmyslet i tyhle kecy, protože potom se vždycky strhne debata a je to naprd, je mi fakt líto, že se někteří neumí chovat, protože moderování komentářů je pro mne jen práce navíc a je to zbytečná ztráta času, vůbec nejsem příznivcem této metody,ale můžou si za to anonymové sami, bohužel to pak odnáší všichni.

      Vymazat
  34. Ach jo, kiezby som takto dobre vyzerala nenamalovana, ale ja o takej peknej pleti, jemnom oboci a velkych ociach mozem len snivat !!! :) FANDIM !!!

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky, wau dát sem tuto fotku je docela odvaz :) néééé dělám si srandu - já narozdíl od tebe vypadám hůř - šíleně. Jen ti píšu, že tvá videa už nejsou to co bývala - což je škoda. Zkus se podívat na videa před Vánoci a ted .... třeba to uvidíš sama .....
    No nic tak doufám, že mi to nějak vysvětlíš ??? !!!
    Zatím tvá možná ex-fanynka
    P.S. budu ti odted psat ke kazdemu videu nebo clanku co napíšeš a psát zda se ti to povedlo nebo ne
    ahojky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, no to jsi opravdu hodná :D

      Vymazat
    2. To snad nemyslí ti anonymové vážně...:))) Péťo, mě se tvá videa líbí a s dovolením ti tykám, protože nám je asi tak stejně :)

      Vymazat
    3. Misho, já se taky někdy bavím :D a moc děkuji!

      Vymazat
    4. :DD "doufám, že mi to vysvětlíš, budu ti odted psat ke kazdemu videu nebo clanku co napíšeš a psát zda se ti to povedlo nebo ne " Péti reakce: No to jsi opravdu hodná :D.

      Když se po večerech nudím, tak si občas takhle prohlídnu komentáře u tebe na blogu a člověk se nestačí fakt divit, co tu dnes běhá za debily :D a i se vždycky hrozně zasměju nad nima :D. Já jsem zvyklá na takto přirozenou pleť, moje mamka běžně chodí bez make-upu, já ho občas taky úplně vypustim. A jako když máš takhle dobrou pleť, bez akné apod., tak opravdu nevím, čeho bych se měla lekat. Jana

      Vymazat
  36. Ahoj , povedené video , ale jenom mi příjde opravdu hrozne divny když se po odlíčení ješte neoplácheš obličej vodou. Vím , že to dělá hodně lidí , ale já bych si prostě připadala nedomytá :D jinak tě mám hrozně ráda a moc ti fandím !!!!!!!!! :-)) Edit

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Petruško,

    Tvůj blog je pohlazení po duši, videa nádherná, jsi čím dál dokonalejší. Hodně se od Tebe, co se týká líčení, nechávám inspirovat. Že Ti nějací nešťastní lidé závidí mě nepřekvapuje, v této zemi je to folklór :-).

    OdpovědětVymazat
  38. Aleee peťa ty by si vyzerala dobre aj keby si mala bahno na tvári ! :-)
    Dúfam že raz budem vyzerať tak dobre ako ty ! <3 Si nádherná a kašli na anonymov ! <3

    OdpovědětVymazat
  39. jeeee na 5 krat pišem komentar:/ nešlo to..
    Ja len že si neuveriteľne krásna:) a dúfam že budem tak krásna ako ty :))
    Na anonymov kašli predsa len zavidia :) Si užasna a obdivujem ťa,že stíhaš byť žienkou domácou,pracovať a ešte robiť blog :-) <3 love ya!

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Peťo, někteří anonymové mají asi hodně velké komplexy, že vypadáš bez make upu hezky a oni ne. Lidi jsou závistiví, tak to prostě je. Zkoušela jsem Ryor masku aknestop a byla super. Mám ráda výrobky od Ryoru - nikdy mě ještě nezklamaly.

    OdpovědětVymazat
  41. Tak jsme strávila několik minut zábavou s komentáři nade mnou - hlavně těch anonymních. já se moc nelíčím, takže vypadám stejně bez i s make-upem, asi pořád děsně. :D

    Ty vypadáš úžasně, na to, že už přeci jen máš vyšší věk než je ten průměrný bloggerský (tím Tě nechci nijak urazit), vypadáš velmi dobře. vrásky žádné, pupínky žádné a sluší ti to i s maskou na obličeji. jasně, že šminky každému pomůžou být krásnější, ale proto se asi prodávají a používají, že?

    a díky za tip na tu Ryor masku, tu bych vyzkoušela, na Biodermu nejdřív musím našetřit. :D

    OdpovědětVymazat
  42. Zrovna jsem měla v plánu objednávat nějaké výrobky od Ryoru. Takže tam asi přihodím i tuhle masku :-). Díky za dobrý tip! Jinak jsem ti chtěla říct, že vypadáš hezky i nenamalovaná, jsi prostě přirozená... Zato já?! Děs!! Jakože pleť mám sice fakt čistou, zatím žádné vrásky (no je mi o pár roků míň než tobě), ALE ty šílené kruhy pod očima!! No je mi z nich fakt zle :-(. I zamaskované jdou strašně vidět... No nějak jsem se rozpovídala :-D. Krásný blog/články/videa :-). Měj se :-).

    OdpovědětVymazat
  43. Paráda! Děkuji za tipy! Ráda zkouším nové masky. Koukala jsem na tuhle: http://www.misshashop.cz/missha-skin-essential-sheet-mask-bird-s-nest.html. Líbí se mi, že je jednorázová, takže člověk může zhodnotit, zda ji koupit znovu nebo ne :).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!