OOTD - vlaštovky + 2x cestovně

by - 12 srpna

Příjemné nedělní dopoledne,

posledních pár dnů jsem strávila mimo domov a vám dnes přináším jeden outfit z minulého týdne a dva outfity cestovní. Musím přiznat, že pokud cestuji, tak vynechávám podpatky a snažím se, aby oblečení bylo pohodlné. Většinou tedy vítězí balerínky, sáčko nebo svetřík a pohodlné džíny, kraťasy či šaty. Protože kromě pracovních povinností jsem měla čas mrknout i po slevách, musím konstatovat, že stále ještě něco je a ceny jsou nyní více, než příznivé, koupila jsem si asi tři sukně a šaty pod 100Kč, takže rozhodně doporučuji ještě vyrazit na lov :).....


První outfit je z minulého týdne a mám na sobě šaty z HM, lodičky a kabelku z Humanicu z loňska. Svetřík je od vietnamců a řetízek mašlička z ebay. Tyhle šaty mne v HM zaujaly hned na první pohled a byla jsem se na ně ještě dvakrát podívat, než jsem si je koupila, nakonec ale příznivá cena, příjemný materiál a roztomilý vzor, zvítězily na mou touhou ušetřit a odnesla jsem si je domů :).....





Tenhle modrásek je prostě nádherný, je to lak Color Club Take me to your chateau a lakuje se špatně, protože je trochu pastovité konzistence, ale barva je prostě překrásná, jako letní obloha.....

Následují mé dva cestovní outfity.
1) Na sobě mám balerínky, šátek a kraťásky od vietnamců, sáčko z HM a tričko Amisu. Kabelka je z Tesca.



2) Na sobě mám šaty z HM, svetřík od vietnamců a kabelku a balerínky z Humanicu.


Jak se na cesty oblékáte vy?

You May Also Like

64 komentářů

  1. No, já jsem se v módě dlouho hledala a teď když jsem se našla, tak mám každý kousek oblečení jiný a blbě se mi to kombinuje, až dostanu peníze z brigády, tak plánuju velkéé nákupy :D Ale abych se dostala k tvé otázce... na cesty se oblékám zásadně pohodlně tak, aby mě někdo něco netlačilo, nedrželo ..
    Jinak moc pěkné outfity a ten lak, ač já modré laky nenosím, je naprosto úžasný♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ty vlaštovkové šaty jsou fakt nádherné :) Souhlasím s tebou, na cesty jedině v pohodlném!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ten 1. outfit se mi líbí nejvíc!!;)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší :). Taky jsem teď ulovila hodně věcí za skvělé ceny. Na cesty většinou beru věci, které normálně moc nenosím, kdyby se s nimi náhodou něco stalo a cesty za účelem nakupování jsou něco podobného jako máš ty :).

    OdpovědětVymazat
  5. Moc Ti to sluší Peti, také se na cesty oblékám pohodlně, ale snažím se aby to bylo i "stylové" :D
    Jinak ten lak mě dostal asi si ho hned půjdu koupit ;) Kiki

    OdpovědětVymazat
  6. v těch šatech jsi kouzelná :) krásné outfity :)

    OdpovědětVymazat
  7. ja to nechapem, mne sa od teba vzdy vsetko paci...nemam rada blogy venujuce sa mode, lebo vacsinou by som si nikdy nic na seba neobliekla...ale od teba skoro vsetko, parada!

    OdpovědětVymazat
  8. Nádhera, nádhera, nádhera, opravdu nemám slov. Vždy dokonalá, upravená, nádherně oblečená, nalíčení, usměvavá. Vždycky nepřekonatelně nádherné nalakované nehty, boží doplňky a zkrátka všechno ! Každý detail máš sladěný a naprosto vždy opravdu dechberoucí :-) !!!

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, vlaštovkové šaty jsou samy o sobě nádherné, ale k tobě barevně tvrdé, v modrobílé kombinaci by ti seděly béječně. Zato se mi líbí líčení- moc krásné. Druhé 2 outfity bez výhrad- moc ti sluší,jednoduché, nepřeplácané, ležérní, vypadají jako bezděčně ráno vybrané....krása.P

    OdpovědětVymazat
  10. Nemám slov, úžasné outfity jako vždy. Těžko posoudit, který je nejlepší, ale ty vlaštovkové šaty jsou opravdu krásné :) Jinak na cesty - pohodlně, podpatky v žádném případě. Vždycky si ale přibalím pár hezkých náhrdelníků a náramků, aby se neřeklo :D

    OdpovědětVymazat
  11. moc ti to sluší:)
    ty šaty nemají chybu, musím se podívat jestli je u nás v HM ještě mají:)

    a na cesty si beru většinou pohodlné jeggins z HMka, tričko a svetřík, pohodlí na prvním místě:)

    OdpovědětVymazat
  12. krasne vies kombinovat veci, super super super

    OdpovědětVymazat
  13. no tobě to opět sluší, máš nádherný vkus:)

    OdpovědětVymazat
  14. nádherný šaty, dobře že jsi je koupila! :) jsem zvědavá co sis pořídila za takový ceny! já jsem v Praze byla v pondělí a měla bych teď šetřit, ale jak slyším slevy, příznivé ceny, tak mám chuť jet utrácet zase :D

    OdpovědětVymazat
  15. Teda, ještě že jsi na vlaštovčích šatech nešetřila, jsou hezké a moc ti sluší. Nevím proč, ale taky mi přijdeš hubenější než dříve :/ Na cesty si taky neberu podpatky, protože vím, že bych je už v půli dne sundala z nohou :) Jinak si vždy beru svetřík kdyby se lehce ochladilo, deštník a láhev pití :) a sluneční brýle, rtěnku, korektor a tvářenku :) a ještě antibakteriální gel na ruce a malinkou vazelínou :) (p.s. včera jsem si v Drážďanech koupila nové laky essence, essence show your feet, catrice a hlavně měsíčkovou vazelínu (místo 50kč u nás, tam stála 0,98 euro) a božsky voní! nejraději bych jí snad snědla :D ale hlavně jsem si jí párkrát namazala ten atopický ekzém a on skoro zmizel!! pořád na to musím koukat, ale on tam vážně neni! po více než roce moje packa vypadá zdravě :) takže Peťulko ještě jednou díky moc za tvé cenné rady :) měj se hezky :-*

    OdpovědětVymazat
  16. si krásna :)

    PS: pozrite si náš blog
    www.glamourroses.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Moc se mi to líbí :). Nezdá se mi to přeplácané doplňky a ty fotky k prvnímu otfitu jsou dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  18. já už radši po slevách nechodím,jsou tam jen a pouze velikosti 34 a 36 a nějaká ta vlaštovka v podobě osmatřicítky.Bída.Ty šaty jsou boží,taky mám s ptáčkama ze sekáče ve stejné barvě a miluju je :)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc krásný outfity, moc ti to sluší :) a ta kabelka z Humanicu se mi mooc líbí :) nevíš jestli by se dala ještě někde sehnat? :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc se mi líbí ten první outfit :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ty vlaštovkové šaty ti strašně moc sluší. :) Vůbec jsi kočka... :)

    OdpovědětVymazat
  22. Lastovičkové šaty sú presne môj štýl. Ale úžasný outfit je aj na tých posledných dvoch. Keď cestujem, tiež sa obliekam rovnako. Pohodlie musí byť. :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahooj, zase ti to moc sluší, líbí se první otfit a i ten 3, máš krásnou postavu! Doufám, že si si cestování užila a drze se zeptám, kde si byla? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je tam vidět Prašná brána, takže očividně v Praze, ne :-D

      Vymazat
  24. Peti, ty šatičky nemají chybu! Zase ti to moc sluší:-)
    Mila de Illusoire

    OdpovědětVymazat
  25. Já se po obchodech chystám jak se vrátím domů tak snad ještě něco bude :-) na cesty zásadně pohodlně a NIC NOVÉHO kamarádka si vzala na cestu nové kalhoty tričko i boty a jediné co jí pak neštvalo bylo spodní prádlo :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Moc pekne. Me se nejvic libi treti outfit, ty saty ti fakt moc slusi!

    OdpovědětVymazat
  27. Líbí se mi první a třetí outfit. U druhého mi nějak nesedí šátek. Taky nevím jak uvázat šátek k saku, pořád to vypadá divně.

    OdpovědětVymazat
  28. Máš tak dokonalý nehty!<3
    Krásný outfity:)

    OdpovědětVymazat
  29. Kráśa no já si beru podobné oblečení taky aby mě v tom bylo dobře nemá smysl být v něčem co je jen krásný na pohled ale lidi vidí jen krásu a né to že nás to škrtí atd.Mimochodem svetřík od větnamců je moc krásnej.

    OdpovědětVymazat
  30. Jak se ti na té kamenné dlažbě ťapkalo v těch šteklích? A proč nosíš 2 prsteny na 1 prstu? To je tak ošklivé...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se to naopak líbí. V cizině (např. v USA) je běžné, nosit zásnubní a snubní prsten na jednom prstu. Cizinci zase nechápou, proč je u nás nosíme zvlášť. Holt platí "co jiný kraj, jiný mrav!".
      Pavla

      Vymazat
    2. Mně se to taky líbí a sama to tak i nosím. Taky mám na jednom prstu zásnubní a snubní prsten. Ten snubák jsem si dokonce navrhla tak, aby mi ladil s tím zásnubním.

      Vymazat
    3. zásnubní prsten jsem vybíral záměrně jemný a takový, aby se mohl nosit na jednom prstě spolu se snubním. Povedlo se mi to :) a jsem rád, že i Peťě se líbí nosit je oba na jednom prstě :-) Ale nebojte, až si Vás někdo vezme, můžete si prstýnky nosit jak se to líbí Vám :-)

      Vymazat
  31. Já obdivuji všechny ženy co vydrží v těch podpadcích a vypadají v tom tak spokojeně, stejně jako Péťa. Mě v tom po krátké době začnou bolet nohy a po delší už doslova šílím. Pálí mě polštářky na nohou tak, že mám zkaženou jakoukoliv činnost, případně mě navíc začne chytat křeč do kotníků. A to ani nemusí být až tak vysoké, jak jen to holky děláte :-) (ty co v tom chodí a trpí jako já poznám :-D)

    OdpovědětVymazat
  32. Na cestování se oblékám také pohodlně, vítězí také balerínky, nebo někdy - vyjímečně i kecky.. :)) Jinak outfity máš opět pěkně sladěné, ale ty první šaty jsou prostě úúúžasné :))A k nim jsi použila i pěkné líčení, krásné namalované oči mi k tomu outfitu perfektně sedí !

    U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY :)) http://petulabook.blogspot.cz/2012/08/50-ctenaru-first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  33. Ten první outfit je nádherný, hlavně ty šaty!♥ :)

    http://sheisbrunette.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  34. Hezký podvečer,velmi vám to sluší také nosím ráda podpatky ale když nejdu s manželem protože pak přez něj vidím.Jinak se mi zamlouvá i ten lak na nehty,vkusné a sladěné. Vendula

    OdpovědětVymazat
  35. Peti, outfity jsou krásné! Ale nezlob se, vypadáš strašně naštvaně. :D

    OdpovědětVymazat
  36. Ty šaty s vlaštovkami jsou vážně krásné Peti, vůbec se ti nedivím, že sis je koupila, sáhla bych po nic také :)

    OdpovědětVymazat
  37. Krásné outfity, Péťo jsi kočka :) Tentokrát fandím všem třem :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  38. Moc ti to sluší, krásné outfity :) Všechny tři jsou perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  39. Asi nepřestanu koukat na tvojí oslavu s velkou závistí.
    Krásná sluší, jak sama tak i oblečení)

    OdpovědětVymazat
  40. krasna jemna kombinace ti slusi!!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  41. Všechny outfity jsou super. Nejvíc u mě vede jednička a trojka. Ty šaty s vlaštovkami vypadají krásně a moc ti sluší. V kombinaci s botkami mi to přijde takové romantické. :) A ty proužkaté šaty jsou také super a botky jsou příjemnou tečkou za celou kombinací!
    Jinak já po slevách už raději nekoukám, mám teď něco objednáno z ebaye a v pátek jsem úplnou náhodou narazikla v NY na skvělou džínovou košili a bíluo sukni, takže odešly se mnou. :) A kamarádka mi dnes ještě přinesla pár oblečků na vyzkoušení z outletu, tak jsem na to zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  42. Pěkné kombinace, hlavně 1. a 3.!A přijde mi že jsi hodně zhubla,možná až příliš...Ale třeba ze mě mluví bledá závist :) Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  43. Tentokrát se mi líbí všechny tři outfity :) Nejvíce ale asi ten poslední :))

    OdpovědětVymazat
  44. Všechny tři outfity jsou krásné :) Kdo umí, ten prostě umí, že :)

    OdpovědětVymazat
  45. ty vlaštovičkové šaty jsou nádherné ♥ jsi krásná žena a máš styl!

    OdpovědětVymazat
  46. Jeee ty vlaštovčí šaty jsoi super Peti:-) vtipné, šik a moc ti sluší!!!
    Kdyby jsi měla náladu na kosmetickou recenzi BB cremů, mužeš mrknout ke mě na

    http://www.mishastyle.blogspot.cz/2012/08/bb-cream-loreal-vs-garnier.html

    Ráda bych znala i tvuj názor. Ty jsi taková odbornice:-)

    užívej leto:-)
    Míša

    OdpovědětVymazat
  47. jéé, ty vlaštovkové šaty mám taky, už asi čtyři měsíce, mám je moc ráda a Tobě vážně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  48. Vlaštovkové šaty jsou moc hezké, určitě jsi udělala dobře.

    OdpovědětVymazat
  49. ty první šaty jsou krásné:)

    OdpovědětVymazat
  50. vlaštovkové šaty mám, jsou moc pohodlné :)

    OdpovědětVymazat
  51. Ty poslední šaty jsou asi nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  52. Máš moc krásné vlasy:-)

    OdpovědětVymazat
  53. všechny tři outfity super!:) ty proužkované šaty mám taky. nejkouzelnější je zip vzadu:)

    OdpovědětVymazat
  54. ty vlaštovkové šaty mám také ale v béžové barvě... všechny tvé outfity jsou krásné :) Zuzy

    OdpovědětVymazat
  55. Ty šatičky s vlaštovkama jsou vážně moc krásné a udělala si dobře, že jsi se pro ně vrátila.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!