OOTD - džínové kraťasy s vysokým pasem a květované tílko

by - 21 srpna

Příjemný večer vám všem,

 dnes mám pro vás jen rychlý outfitový příspěvek, protože zítra bude následovat video a ted nevím, zda to s návodem na kolovou sukni nebo s návodem, jak na ombre hair s clip in vlasy, ale nejspíš zvolím druhou možnost a sukně ještě jeden, až dva dny, počká :)......je mi jasné, že světlejší konce vlasů nebudou pro každého, mně se to líbí už hrozně dlouho, ale nikdy jsem neměla odvahu a tak, když jsme to diskutovaly s kamarádkami, rozhodla jsem se, že do toho přecejen půjdu, navíc se mi i moc líbí výsledek, kterého na svých vlasech docílila Plum., takže jsem si řekla, že kdo se bojí, nesmí do lesa a vrhla se na barvení clipů Na celý návod si tedy budete muset počkat do zítřka, až video sestříhám, ale věřím, že mi to odpustíte a budete se na něj i tak těšit.

Teď už ale k dnešními outfitu, mám na sobě tílko z HM a kraťásky z New Yorkeru, obojí stálo ani ne stovku. Boty a kabelku mám z loňska, boty jsou z Deichmanna a kabelka od vietnamců. Potom mám ještě náramky z Takka a náhrdelník od rodičů z hematitu. Co se týče makeupu, tak mám namalované a nalepené jen řasy, na rtech mám rtěnku Caresse od Lorealu v odstínu Violet Chiffon. Celé je to takové pohodové, vzdušné a pohodlné, což v teplém počasí oceňuji. Jak se vám líbí ombré vlasy a celý outfit?








You May Also Like

130 komentářů

  1. Překrásné fotky krásné ženy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tie vlasy sú krásne,podarilo sa ti to :) Moc ti to pasuje :)

    OdpovědětVymazat
  3. ..krásný jako vždy.. :) to ale muselo píchat, na tý slámě.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Petí, krásné.. takové letní :)

    Jinak je skvelé vidět tě se smát ☺ .

    OdpovědětVymazat
  5. Strašně Ti to sluší! :)) To líčení, úplně podobné Kenzy!)) A tílko máme stejné <3 Ty vlasy se Ti povedli, strašně se mi to líbí a asi to taky risknu :)

    OdpovědětVymazat
  6. tílko je rozkošné, rovnátka ti moc sluší a ombré je příjemná změna, líbí se mi to :)

    OdpovědětVymazat
  7. fakt pěkné, moc se mi líbí i ty vlasy. :) ale nejlepší je Tvůj rovnátkový úsměv. ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty vlasy ti strašně sluší.. Zdá se mi že s nima vypadáš mladší :)

    OdpovědětVymazat
  9. Fakt moc krásné :-) vlasy ti moc sluší

    OdpovědětVymazat
  10. Péťo to ombre Ti hrozně moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  11. Moc ti to sluší! :-) Ombré je super věc,taky bych to chtěla zkusit,ale zatím sbírám odvahu :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Peti, na té první fotce vypadáš jako malá roztomilá holčička! :) Moc ti to tam sluší a fotky jsou jako vždy prefektní (krásně z nich sálá horko a léto)! Já fotit takové fotky na slámě, tak se asi ukýchám.:D Z celého outfitu se mi nejvíc líbí tílko.
    Karolína

    OdpovědětVymazat
  13. Vlásky jsou naprosto úžasné. Už dlouho uvažuji o světlejších konečcích, ale pořát se k tomu nemůžu odhodlat. Viděla jsem to na Rachel Bilson a byla jsem nadšená. Teď když koukám na tvoje fotečky, tak do toho určitě půjdu :)Eva

    OdpovědětVymazat
  14. Na třetí fotce ti to strašně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tie ombré vlasy ti neskutočne pristanú.Si naozaj krásna.Myslím že po tvojom výsledku sa do toho pustím aj ja.

    OdpovědětVymazat
  16. ty ombre vlasy ti moc sluší! :-) poslední dobou začíná být nějak přeombrováno. ale kdybych měla delší vlasy, tak bych nad tím taky uvažovala.

    OdpovědětVymazat
  17. Směj se, směj se, hrozně Ti to sluší! Vlasy jsou skvělé a outfit taky :-P

    OdpovědětVymazat
  18. Sluší ti to, jako vždycky. Navíc dneska mi přijdou obzvlášť povedené ty fotky ;-)

    OdpovědětVymazat
  19. Strašně moc ti to sluší! I rovnátkový úsměv se mě moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  20. Jeee, Peti ja jsem dense pozadu, vubec jsem si nevsimla, ze mas rovnatka i nahore - fakt parada:-)

    Jinak ombre se mi libi moc, je supr, ze ti to chytlo do studene blond, ja jak mam vlasy barvene, tak v sobe maji bohuzel zrz podton. Porad se odhodlavam k tomu, je jeste vic zesvetlit ale bojim se, abych to zas neprehnala, jeste chvilku vyckam a uvidim....:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono je to podfuk, to nejsou mé ty odbarvené,ale clipy :D! Jinak ty to máš moc pěkný náhodou, já mám taky problém, že mi odbarvovače chytají do zrz, víš, co tak zkus ten zesvětlující sprej od Johna Frieda, psala o něm Labradoora na blogu a prý fakt funguje, abys nemusela znovu odbarvovat ;)....

      Vymazat
  21. tak přesně takové ombre bych chtela taky!!! :)) moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  22. Prostě krásná!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tak ty vlasy jsou nádherné, povedly se ti, a moc ti to sluší, uplně si se s nimi rozzářila:)

    OdpovědětVymazat
  24. Peti, krásný večer..na těch fotkách jsi skutečně moooc krásná!! A konečně pořádný úsměv a musím říct, že rovnátka ti sluší. Sama sem je nosila taky. Outfit moc hezký!!

    OdpovědětVymazat
  25. S tímto outfitem a krásným úsměvem bych ti tipla tak 17 let. Hezké. Dík za inspiraci. anael

    OdpovědětVymazat
  26. Nejkrásnější žena♥
    Strašně ti to sluší!!!!!!!!!
    Jen tak dál
    Simča

    OdpovědětVymazat
  27. Mám stejné tílko a taky ho nosím ke kraťasům s vysokým pasem, protože mi připadá, že má takový jakoby kratší střih :-) A ombre vypadá úžasně!

    OdpovědětVymazat
  28. máš nádherný úsměv!:)

    OdpovědětVymazat
  29. Páni, ty jsi kočka! :-)
    Prosím Tě, nůžu se zeptat, co máš na sobě za make up? Máš tady opravdu dokonalou pleť!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji,ale to není makeupem,ale světlem a fotkou, právěže ted mám docela pupínky na čele, asi z toho vedra se mi více ucpávají pory....

      Vymazat
  30. Zdravím...tvoji postavu radši nekomentuju (pukám závistí:-DDD). Ty vlasy ti mooooc sluší, nevím proč, ale připadá mi, že tě to dělá mladší. Mě se ombre taky líbí už delší dobu, ale nechám si zajít chuť - moje zničené a vysušené konce by to už asi nerozdýchaly. Měj se hezky, Lu.

    OdpovědětVymazat
  31. Ty ombre hair ti moooc sluší ;) Nádherný outfit! Hodně ti závidím tvou dokonalou pleť i bez make-upu :) A copak to máš za lak? Je to nádherná barvička :)

    OdpovědětVymazat
  32. Měla by si dělat modelku!! :) Ty fotky jsou skvělé! a ty vlasy to máš obarvený??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, své nabarvené nemám, jen jsem barvila clipy a docela pěkně to do mých zapadlo,dnes bude video,jak jsem toho docílila :)

      Vymazat
  33. Super vlasy a úsměv s rovnátky :)

    OdpovědětVymazat
  34. wow... super ti vyslo to ombre, necakala som, ze to moze vyzerat az tak dobre! kurnik, preco sa neda nieco podobne aj na ciernych vlasoch! :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Jsi hotová modelka Peti, příjde mi, že už máš zoubky pěkně srovnané, viď??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a taky bych řekla, dole už úplně a i nahoře se mi ten jeden přední zub dost srovnal :) a to je mám nahoře teprve měsíc!

      Vymazat
    2. Já jsem si toho všimla už i na videu :) vypadá to pěkně, je dobře, že to jde takhle rychle :) Zubař bude spokojenej !

      Vymazat
  36. Krásné, vyletněné a moc ti to sluší, nevím, co víc dodat. :) A nemáš náhdou růžové gumičky na rovnátkách? ;) Já je nosila celkem často.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, mám :D, jsem is říkala, když je to léto,tak se odvážu, vidět to beztak je a než si dávat šedivé....příště půjdu asi do modrých nebo fialových, jestli budou :)..

      Vymazat
  37. Ty jsi krásná! Ty fotky jsou neuvěřitelně povedené! hlavně ty, jak sedíš u toho balíku slámy. Já snad půjdu zítra fotit fotky k balíkům slámy! :D a pak se budu vztekat, že nejsou tak hezké, jako ty tvoje :D

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  38. K ombré, no na jedné fotce mi to přijde moc takové useklé a né moc přirozené, ale na ostatních fotkách je to okej a moc pěkné, je to úžasné oživení tvých vlasů, přijde mi, že tě to omladilo. A to tílko, no co dodat ♥.♥.

    OdpovědětVymazat
  39. tvoje fotky se mi zdály dokonalé předtím, ale tyhle.. nejde to ani popsat, prostě nádhera! oblečení máš jako vždy nádherné a rovnátky ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj slaměná vílo :-),

      byla jsem měsíc pryč bez přístupu na internet, což mi vadilo nejen kvůli komunikaci se světem, ale překvapilo mě, jak často jsem si vzpomněla na Tebe - co asi vkládáš za nové příspěvky, na co se můžu po příjezdu těšit...Nezklamala jsi mě, a já mám teď na nějaký čas o zábavu postaráno :-). Co mě ale zarazilo je, že z mladistvé, usměvavé víly se na mě na fotkách mračila zdánlivě arogantní a naštvaná paní :-( (překvapuje mě, že se necháš rovnátky tak ovlivňovat a omezovat :-(, sama jsem je nosila a bylo mi do smíchu ještě více než teď :-) ). Jsem moc ráda, že jsi to ve slámě "rozjela" a vrátila se milá, příjemná, sympatická a vřelá Péťa.

      Měj se a směj se, prosíííím - moc Ti to sluší a předáváš tak radost ze života, krášlítek, přírody...i svým čtenářům!

      Vymazat
    2. Moc děkuji, no je fakt, že mi rovnátka přišla na fotce ošklivá,ale zase na druhou stranu, už jsem se na ty zamračené fotky sama nemohla dívat, ke mně prostě ten úsměv patří, jinak si přijdu taková neslaná, nemastná a nejsem to já :), tak snad ty rovnátka snesete :)............a jsem ráda, že na mě myslíš ;)!

      Vymazat
  40. Absolutně NE! Nejsi typ na světlé vlasy. Navíc je ten přechod násilný, nahoře hodně tmavé, dole úplně blond. Kdyby to bylo o pár odstínů, tak ok, ale tohle je nepřirozené a nehezké. Ty orvané šortky jsou nevkusné a při sezení ti z nich leze celá pr...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak se jdi dívat jinam, krasavo :)

      Vymazat
    2. tak jsem ráda, že jsem se zase dozvěděla, jak moc jsem nevkusná :D, ale jinak co se týče vlasů, tak nesouhlasím, i když je to samozřejmě věc názoru..... vzhledem k mému typu bych naopak řekla, že prosvětlení studenou světlejší barvou je naopak žádoucí a dodá to obličeji na jasu.....já musím říct, že kdykoliv jsem trošičku prosvětlila pár jemnými pramínky, vždycky mi to v reálu všichni chválili a naopak mi říkali, že mi světlejší barva jde více a jsem v tom veselejší a živější a mladší...já osobně jsem zastáncem přirozené barvy vlasů,ale musím přiznat, že nejvíce by se mi na mně líbila chladná popelavá světle hnědá, ale to bych musela odbarvovat celou hlavu a to nechci :)

      Vymazat
  41. Jak ty to děláš, že máš vždy tak krásné fotky. Moc ti to na nich sluší..jsou prostě dokonalé<3:)

    OdpovědětVymazat
  42. to ombré je boží, fakt.. já to taky zkoušela, ale protože mám vlasy barvené, navíc jsem je předtím měla ještě na červeno, tak mi to nechytlo na tu hezkou blonďatou a přišlo mi že mi to nesedí.. možná to bylo tím odstínem. bůhví, ale už bych to neriskovala, děsně mi to zničilo vlasy a ještě teď se z toho vzpamatovávají :D

    a šortky jsou krásný, já mám teď taky jedny z topshopu a tahám je neustále :D

    OdpovědětVymazat
  43. Ombre se mi nelíbí, přijde mi, že když jsem se přebarvovala z blond zpět na hnědou a odrůstalo mi to, tak to bylo to samé a předtím jsem se za to styděla a teď je to hit. Ovšem v tvém podání je to moc hezké a povedené...na blogách jsem viděla asi spíš nepovedené ombre.....takže chválím a fotky jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  44. Kačenka Š. :)21. srpna 2012 v 21:57

    Můj úplně první komentář :) Peťul, ty vlasy, to je naprostá paráda!! :) Strašně hezky se ti to povedlo... a děsně ti to sekne!! :) Jinak ten úsměv s rovnátky mě osobně se líbí :) Jsi kočka i s nima :)

    OdpovědětVymazat
  45. Psala jsem Ti sem komentář, ale nevložila jsi ho, asi jsi přeskočila:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, tak to mě mrzí,ale já jsem zveřejnila úplně všechny, i jsem zkontrolovala spam, nikde žádný jiný není, tak nevím,kam se ztratil :(..

      Vymazat
    2. To nevadí :) Psala jsem, že se mi ty ombre vlásky na Tobě líbí :)) A že se docela bojím tuto metodu vyzkoušet, ale hrozně se mi to líbí :D) Budu muset počkat, až mi vlasy odrostou.. A tílko máme stejné <3

      Vymazat
  46. moc moc moc povedené fotky. sluší ti to, hlavně nové vlasy!:-)

    OdpovědětVymazat
  47. První fotka, jak se směješ je dokonalá. Úsměv máš super i s rovnátky. Na videích jsem si všimla, jak už se ti zuby krásně rovnají. Mně budou nasazovat fixní rovnátka v lednu, tak doufám, že se mi to srovná. Jak dlouho je ještě budeš mít? Jinak ombré vlasy super. Těším se na návod na videu.Celý outfit se mi také moc líbí, hlavně tílko. Míša

    OdpovědětVymazat
  48. Ty vlasy jsou parádní, vypadá to velice dobře :)

    OdpovědětVymazat
  49. To ombré vypadá fakt krásně, ale ještě, že to máš jen na těch klipech, protože mi přijde strašná škoda ničit tvé přírodní, ničím nebarvené vlasy, zvlášť když čekáš až ti dorostou. Blond na koncích bude vypadat fakt hrozně pokud se to nebude upravovat po každém mytí kulmou nebo žehličkou. Klipy můžeš kdykoliv krásně sundat a nandat, že jo.
    Aneta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anet, no právě, takto jsem uvažovala taky :), když mě nebude ombré bavit, prostě to sundám a je to :), i když možná své konce maliličko prosvětlím jen zesvětlujícím sprejem, ne odbarvovačem,aby to lépe zaúadlo,ale jen jemně, nic drastického :).

      Vymazat
  50. Jé, konečně se zase krásně směješ :))

    OdpovědětVymazat
  51. Fotky v obilí jsou úžasný Petí! A ombre vlasy ti moc sluší..myslím, že tě to omladilo. Taky nad tím přemýšlím :)

    OdpovědětVymazat
  52. pááni tobě to sluší, ta první fotka, kde máš obličej je překrásná! a tvůj manžel je moc šikovný :)

    OdpovědětVymazat
  53. Ja ti nevim....ty dost casto nakupujes ve slevach v NY, ale me tam malo co zaujme :( asi jsem hrozne vybirava :( pritom ty ceny jsou kolikrat vice nez lakave!

    OdpovědětVymazat
  54. Ty jsi tak krásná :). Fotky se hrozně moc povedly, ačkoli se mi pokaždé líbí tvé fotky tak tyhle mi připadají až skoro dokonalé, do nějakého časopisu :)!

    OdpovědětVymazat
  55. Ty vlasu jsou úžasné a skvěle ti sluší, určitě bys do toho měla jít i se svými vlastními vlsy :)
    Ta třetí fotka odvrchu je úžasná :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  56. Tie ombre vlasky ti velmi pristanu :) Pekne fotky

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj, fotky jsou neuvěřitelně krásný a opět ti to na nich sluší! ;) Ombre se ti opravdu povedlo. Rozhodně se neboj usmívat, sluší ti to i s rovnátky :) Mohla bys mi prosím napsat, jaký máš na fotkách lak? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tess, moc moc děkuji, jinak co se týče laku je to Essence 91 Glamorous life :)

      Vymazat
    2. Děkuju, určitě se po něm kouknu :)

      Vymazat
  58. Úžasné vlasy! Aj ja chcem takéto ombre. Zatiaľ mám červeno oranžové.

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj Petro,vše moc hezké a sluší ti to,hlavně milý úsměv.

    OdpovědětVymazat
  60. nadherny fotky,a s tema rovnatkama ti to strasne slusi ze bych si je dala taky?:-D..fakt povedeny,i vlasy jen zavidim:-)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  61. když ono je v podstatě jedno, co máš na sobě... máš krásnou postavu, sluší Ti všechno ;-)
    krásné fotky!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  62. Budu se opakovat... Máš krásný úsměv :) Krásné oblečení i fotky, prostě dokonalost. Ombré vlasy ti nehorázně sluší, jsou moc pěkné. )) taky bych je chtěla, ale zatím mám na to moc krátké vlasy, vypadalo by to strašně. :D
    Mimochodem už dlouho chodím na tvůj blog, jsi strašně šikovná a jestli ne moje nejoblíbenější blogerka :) Jen tak dál! :)
    Souhlas s Nelly. ,)

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Péťo :) dovolím si Ti tikat, protože působíš, jako "holčička", jsi milá, projevuješ se otevřeně a mile. Všechny Tvá videa na mě ohromně zapůsobila, co se týče make-upu, účesů, líčení...narazila jsem na Tvůj blog, vlastně jen díky tomu, že jsem hledala návod, jak si učesat vysoko posazený drdol pom. spec. gumičky :-) Nakonec jsem si vyrobila vlastní z návleků a ušetřila pár kaček. :-D Strašně moc Ti děkuju,že vůbec něco takového děláš, otvíráš lidem své soukromí a učíš nás holky, jak vypadat "k světu". Tolik nápadů, tutorialů, inspirace...nastotisíckrát máš mé díky! :-) Každý Tvůj outfit je naprosto boží! Včera jsem si objednala sako, to růžové, už na něj koukám asi půl roku, ale pořád se ta cena pohybovala výš, než jsem si mohla dovolit až teď se cena snížila a že by náhoda? Ty ho máš taky a dokonce k němu i hadříky ke sladění...:-D no doslova mě to ukecalo si ho koupit! Určitě dál pokračuj, máš v tom nejen moji, ale i ostatních podporu! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Danny, moc Ti děkuji za milý komentář, to mne opravdu moc potěšilo :)!

      Vymazat
  64. Ahoj Péťo :) dovolím si Ti tikat, protože působíš, jako "holčička", jsi milá, projevuješ se otevřeně a mile. Všechny Tvá videa na mě ohromně zapůsobila, co se týče make-upu, účesů, líčení...narazila jsem na Tvůj blog, vlastně jen díky tomu, že jsem hledala návod, jak si učesat vysoko posazený drdol pom. spec. gumičky :-) Nakonec jsem si vyrobila vlastní z návleků a ušetřila pár kaček. :-D Strašně moc Ti děkuju,že vůbec něco takového děláš, otvíráš lidem své soukromí a učíš nás holky, jak vypadat "k světu". Tolik nápadů, tutorialů, inspirace...nastotisíckrát máš mé díky! :-) Každý Tvůj outfit je naprosto boží! Včera jsem si objednala sako, to růžové, už na něj koukám asi půl roku, ale pořád se ta cena pohybovala výš, než jsem si mohla dovolit až teď se cena snížila a že by náhoda? Ty ho máš taky a dokonce k němu i hadříky ke sladění...:-D no doslova mě to ukecalo si ho koupit! Určitě dál pokračuj, máš v tom nejen moji, ale i ostatních podporu! :-)

    OdpovědětVymazat
  65. Krásný úsměv!! Vypadáš s úsměvem uplně božsky, rovnátka nerovnátka. Navíc máš moc krásné zuby, Peti. Druhá fotka nádherná!! Fotky focené v polích se mi strašně líbí!:)

    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  66. Oblečení se mi líbí moc, fotky jsou úchvatné, nemůžu se vynadívat. Ale mně osobně se ombre nelíbí, nechápu tuhle mánii.
    R.

    OdpovědětVymazat
  67. Jsi nádherná! A chvála panu fotografovi! Mám rozzářený den.
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
  68. Krásné fotky, moc Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  69. Tílko moc pěkný a ombre ti sekne :)

    OdpovědětVymazat
  70. nezklamala jsi, nádhera :-) a vlásky ti moc sluší :-) ... na fotečkách vypadáš strašně profesionálně ... Peťula

    OdpovědětVymazat
  71. Nádherné fotky, moc ti to sluší. Máš krásný úsměv:)

    OdpovědětVymazat
  72. Krásná! Ty ombre vlasy ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  73. Ombre se hrozně povedlo, kraťasy mají super odstín - tento se mi líbí z džínoviny nejvíc no a fotky v obilí...máš moc pěkný výraz na fotkách :)

    OdpovědětVymazat
  74. Pěkné, jsi krásná :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  75. Neuvěřitelně krásná Peťka! :)) Úplné profi fotky a nádhernou modelkou :P

    A u poslední fotky (když jsem postupně stránku 'rolovala' dolů a viděla ty vlasy, atd... :D) jsem si říkala, proč tady máš fotku Dulce Candy! :D :D

    OdpovědětVymazat
  76. Outfit je hezky vzdušný, to se mi moc líbí.
    Vlasy se ti povedly, ale jak říkáš asi to enní pro každýho. Mě by to asi moc nesedělo.Tobě to ale moc sluší, je to příjemná změna!

    Giveaway
    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  77. To je tak hezký, že se znovu směješ na fotkách :)))

    OdpovědětVymazat
  78. Pěkné, ty balíky slámy úplně svádí k focení, že? :) Moc se mi líbí tílko

    OdpovědětVymazat
  79. Moc moc všem děkuji za komentáře, překvapil mě takový ohlas na ombré, jsem moc ráda, že se vám to líbí , mně tedy také a manžel byl nadšen :). Právě uploaduji video,jak jsem ombre barvila :). Co se týče laku na nehty je to Essence odstín 91 Glamorous life a je opravdu překrásný, už ho tu na blogu mám nafocený, určitě na něj v drogerce mrkněte, je fakt boží! :) A teď nevím,jestli jsem nezapomněla na něco odpovědět, ještě znovu projedu komentáře a odpovím jednotlivě kdyžtak. Ještě jednou moc všem děkuji a kolem poledne bude slibované video :), krásný den všem!

    OdpovědětVymazat
  80. Mně se to Tvé ombré líbí hrozně! :-)A vůbec Ti to moc slušelo! A úžasné fotky ( hlavně ta čtvrtá) :-)

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj, sluší ti to, ale úplně nevím jestli ten úsměv s těmi rovnátky je to pravé ořechové, ale určitě nechci rejpat, hazký outfit.

    OdpovědětVymazat
  82. Nejnádhernější fotky ;) Moc moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  83. čím dál nádhernější! ombré je fajn, také něco takového se mi tvoří na vlasech z odrostů:)

    OdpovědětVymazat
  84. Krásne... A ten lak od Essence je už v tom novom dizajne alebo sa ešte dá zohnať v tých malých baleniach?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to netuším, já mám ještě tu malou starou lahvičku

      Vymazat
  85. ty vlasy ti moc sluší!:) (a rovnátka jsou boží, hlavně v růžové barvě) !:)))

    OdpovědětVymazat
  86. Outfit je moc hezký, ombré hair se mi všeobecně líbí, ale to tvoje mi přijde až moc světlé, respektive, že bych byla pro jemnější přechod, ale hlavně že ty jsi spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  87. Hrozně moc ti sluší ty blonďaté konce, to byla vážně dobrá volba :) a outfit taky pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  88. Petí, můžu se zeptat jaké líčení na sobě máš?? :)) děkuuji moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  89. Peti, si neuvěřitelně krásná, i s rovnátky a úsměvem :)

    OdpovědětVymazat
  90. tak musím říct, že tady ti to moc sluší a líbil by se mi na tobě ten odstín co máš jako ombre po celé délce vlasů:)http://fashiondiarybykate.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně taky, zkoušela jsem to přímo k hlavě a umím si tuhle studenou blond představit, myslím, že by mi seděla,ale chudáci vlasy, asi by se tím zničily...:(

      Vymazat
  91. Ty fotky u toho balíku jsou nádherné!!!

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj sice moje otázka nebude k danému tématu.Ale já jsem se chtěla zeptat jak si udělala to že když si kliknu na první fotku otevře se okno a obrázky si můžu překlikávat až do konce.Tak jak se to dá udělat.Předem děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, to já ne, to samo :D, myslím, že to tak funguje všude na blogspotu :)

      Vymazat
  93. Ty vlasy Ti moc sluší, musím říct, že se mi zdáš taková veselejší a rozjasněná :D :) I to jemnější líčení Ti sedne :)

    OdpovědětVymazat
  94. Líbí se mi to! Moc. Ta blond tě dělá mladší o hodně, takže bych se vůbec nebála jít do toho i na tvých vlasech.
    Mimochodem, tvůj rovnátkový úsměv je úžasnej! Na té předposlední fotce bych ti netipovala ani 25. Vlastně na žádné z těchto fotek.

    Ta předposlední fotka je fakt famózní...

    OdpovědětVymazat
  95. Peti, si tak krásná když se směješ úplně záříš. Máš strašně hezké očka. Ty rovnátka Ti moc sluší, už jsem nemohla snášet jak se na fotkách mračíš, takhle je to o 100% lepší.

    OdpovědětVymazat
  96. Krásné fotky!!!!.. Moc se povedly ...,kdopak ti dělá takhle pěkné fotky??.. Tvůj muž?:)))))..

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj, krásné fotky i OOTD :)
    To fotí tvůj manžel? :) On je fotograf? :)

    OdpovědětVymazat
  98. Petruško ty jsi úplná panenka to snad není ani možné, kde jaká holka v mém věku ti může závidět :)) a ty vlasy jsou dokonalé, přesně takové bych to chtěla! :)

    OdpovědětVymazat
  99. Hrozně moc všem děkuju za komentáře, takový ohlas jsem vůbec nečekala a jsem moc ráda, že se vám to většinou íbí :), je to příjemná změna :)....

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!