Jak upravit obočí - video

by - 04 srpna

Příjemný sobotní večer všem,

dnes mám pro vás snad nejvíce poptávané video, o téma, jak si upravuji obočí, si stále píšete opravdu hodně, ačkoliv já osobně s tím mým zrovna moc práce nemám. I tak ale doufám, že ve videu objevíte nějaké nové tipy :)......Také bych vám všem chtěla moc poděkovat za vaši přízeň a komentáře, vrhnu se na ně zítra, mějte fajn večer!







You May Also Like

61 komentářů

  1. máš krásný přirozený tvar toho obočí. :) ale chci se zeptat na to stříhání, neporoste pak ještě víc, když ho zašmikáš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. trošku poporoste,ale stejně ho zastřihávám,tak to nevadí :)

      Vymazat
  2. To je věc, kterou ti /kromě postavy/ závidím nejvíc - nádherné obočí. Obočí je moje největší prokletí, teda spíše není a to je ten problém. I přes to, že mám tmavě hnědé vlasy, mám od přírody celkem světlé obočí a chloupků tam mám opravdu jen minimum a to ještě v takovym šílenym nepravidelnym tvaru. Například na fotkách to prostě vypadá, že obočí nemám vůbec. Stejně tak to má mamka i segra, je to prostě v rodině. Kreslím si ho tužkou, bez toho bych vážně nevylezla už z domu, protože obličej takřka bez obočí vypadá vážně šíleně, ale na druhou stranu, s tou tužkou je to dost nepřirozené, je vidět, že mám tu tužku na kůži a ne na chlupech. Jelikož se ale maluju ve stylu nějakých 50. let, to výraznější obočí co si dokresluju vypadá jako záměr.. No, nějak jsem se rozepsala, zase krásné video a já budu tiše závidět dál :)

    OdpovědětVymazat
  3. Před chvílí jsem objevila tvůj youtube kanál (hledala jsem nějaké videa o rovnátkách) a jsem ráda, že jsem si mohla pustit nějaké tvé moc povedené videa:-) zároveň jsem se dostala na tvůj blog, kde krásně píšeš, všude působíš sympaticky a mile:-) ráda se na tvůj blog budu vracet:-) přeju hodně úspěchů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, to m+ těší a jsem ráda za novou čtenářku :)

      Vymazat
  4. Dobrý den já jsem se chtěla zeptat na stříhání obočí jestli nehrozí to že když se bude stříhat tak jestli nebude potom delší a delší.Protože jednu dobu jsem si stříhala obočí a mám ho strašně dlouhý tak jestli je to tím stříháním a nebo jestli mám takové obočí od přírody ...předem děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, já bych řekla, že maličko delší bude,ale pokud si ho člověk pravidelně zastřihává, nevidím v tom problém :).....

      Vymazat
  5. maličko závidím takový tvar obočí!!! :)

    já mám tedy ještě jednu vychytávku - v DM jsem před časem narazila na sadu 3 zastřihovačů/seřezavačů na obočí... stálo to pár korun a vypadá to podobně jako žiletka (růžové a oranžové rukojeti) - mně to vyhovuje a nemám pak podrážděnou kůži kolem... jen kdyby to někomu pomohlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo,na to jsem zapomněla, to mám doma taky,ale spíš na ostatní, sama na sebe to nepoužívám :)

      Vymazat
  6. Sůůpr video! :) Vážně! Dost si mi poradila! :))

    http://sunnyym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tohle video se mi teď naprosto hodí. Dneska jsem si koupila z DMka sadu na úpravu obočí, od Alverde, takže už budu vědět, že musím začít od konce. :D Já mám teď celkově divné to obočí, přijde mi, že jedno mám o trošku výš, než to druhé :D. Ono to v zrcátku nejde vidět, ale jak udělám fotku, tak to jde vidět hodně dobře. Takže si to teď nechávám dorůst (děkuju za letní prázdniny), a uvidím, jak to teda bude ke konci prázdnin vypadat. Díky za inspiraci, hodně mi to pomohlo.
    A Brežněv pobavil :D

    OdpovědětVymazat
  8. Wau, ta spirála. Z ní jde úplně strach :-)
    Já mám docela husté obočí, hlavně tedy se mi rozrůstá nad i pod a když ho upravuju, tak mám vždycky strach, abych to nepřepískla nemusela si tam pak udělat jen takovou tu čárku tužkou ala 70. léta :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Prosím tě, najdi si význam slova "vodorovně" :-D Taky mě baví, jak pořád mluvíš o tom, že úpravy obočí mají vypadat přirozeně, když sama vypadáš echt nepřirozeně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosim tě, já vim moc dobře, co je vodorovně a nechápu,na co narážíš, ale jestli jsem se někde přeřekla,tak se omlouvám,ale jsem jen člověk a myslím, že každý, kdo není anonymní rejpal moc dobře pochopí, co jsem měla na mysli ;). Navíc nechápu, proč bych měla vypadat nepřirozeně, to je jen tvůj názor, když sama si ani nebarvím vlasy a nic umělého nemám,občas připnu clipy nebpo nalepím řasy, ale konkrétně v tomto videu jsem přirozená na 100%,takže nevím,o co ti jde, vlastně jo,o rýpání ;).

      Vymazat
    2. Vážně je to přeřek? Nemyslíš si náhodou, že když ti ze sprchy teče voda shora dolů, že to znamená VODOROVNĚ???

      Vymazat
    3. á jéjé, tak vidím, že tu jsi stále, co.... a když nemůžeš urážet vulgárně, když teď komentáře schvaluju,tak musíš rýpat aspoň takhle, tak jsem ráda, že ti pořád tak ležím v žaludku.....ty jsi nikdy neřekla něco jiného namísto toho,co jsi měla na mysli? Já myslím, že to se stane každému, nejsem stroj. A ještě by to opět chtělo nějakou narážku na mou inteligenci, protože o umělosti už jsi to zvládla a měla jsi taky přidat více vykřičníků a více použít caps lock jako minule :D......fakt mě těší, že ti i po roce nedám spát, když už takovou dobu navštěvuješ můj blog a píšeš,jak jsem hrozná ;).

      Vymazat
    4. Nenech se vyprovokovat. Já si tady na blogu libuju, že jsem konečně narazila na někoho, kdo umí šikovně zamaskovat nedostatky a ještě šikovněji podtrhnout přednosti. Kéž bych to uměla taky tak. Nejsem velkou příznivkyní líčení, ale léta postupují, třicítka brzo na krku, navíc jedno mrně doma, kdy probdělý noci tomu vzhledu taky moc nepřidají a tebe beru jako skvělou učitelku toho, jak mám konečně se svým vzhledem něco udělat. Takže díky díky díky a podobné rýpalky ber jen jako závistivé slípky. Navíc já mám ještě to veliké štěstí, že jsem stejný typ jako ty, takže i barvičky a odstíny, které uvádíš ve svých videích přesně sedí i na mou pleť, takže o to to mám jednodušší. Ještě jednou díky, za čas a za tu práci, co si s tím tady dáváš.

      Vymazat
    5. rejpálek je většinou někdo zakomplexovaný, co jen kope kolem sebe. Normální člověk odejde, pokud se mu blog nelíbí a jde hledat jiný, který pro něj konkrétně bude přínosnější. Jen "velmi jednoduchý" člověk má potřebu plivnout

      Vymazat
  10. Ahojky máš úžasnej blog a krásnej styl, sleduju tě každý den a čekám kdy sem zase něco hodíš :).. Mrkni dyžtak na můj blog mám ho druhej den takže je nic moc.. :)
    http://lucka-j.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Ty máš prostě štěstí, že máš takhle pěkné obočí od přírody a stačí fakt malinko, aby bylo dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  12. pěkné video:)teda ale abych řekla pravdu,máš moc krásné obočí a přijde mi,že když si ho namaluješ tak to vypadá hůř:-D Já sama mám tvar jakš takš ucházející,ale mám velmi řídké obočí,tak bych si ho měla dokreslovat,ale tak nějak nemůžu najít správnou barvu.Buď je světlejší nebo tmavší,tak už si ho radši nelíčím,navíc je to téměř vždy poznat že je dolíčené.Závidím těm,co mají velké husté obočí:)A Peti mám na tebe otázku,která se netýká videa,ale nevím koho jiného bych se zeptala,týká se ebay.Mám povolenou platbu přes internet u banky,tak že se si tedy udělám účet u Paypal a pak přišel bod,kdy mi měli strhnout a následně poslat 50Kč(1,5 dolaru)Jenže mám to vyřízené přes mamku,já účet zatím nemám a ona nemá internet.bankovnictví,vždy čeká až na papírový výpis.Jenomže jí měl přijít až za dlouho tak si pro něj skočila dřív a tam bylo akorát že bylo strženo těch 50Kč ale nebylo tam napsané že byly vráceny a žádné 4 místný kód tam nebyl.(byla si pro ten výpis hned druhý den)Nejsem úplně nejlepší angličtinář tak jsem tomu úplně správně nerozuměla.Nevíš, jak je to možné nebo jak mám dál postupovat,jestli mám počkat až na to že mi tam těch 50Kč připíšou a tam bude ten kód a za jak dlouho to bude,nebo je v tom něco jiného?Budu ti moc vděčná za odpoveď,vůbec jsem nevěděla kam ti to napsat a nevím si rady(formspring nemáš) Moc Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj moc děkuji a co se týče dotazu, ještě určitě počkej, já mám ten dojem, že mi to trvalo pár dnů, než mi to připsali zpět, když se to nepřipíše do týdne,tak bych to teprve začala řešit :).

      Vymazat
  13. Dobrý video :) Docela mi i pomohlo :D

    OdpovědětVymazat
  14. Škoda, že mám ofinu a moje obočí není vidět. :D

    OdpovědětVymazat
  15. Moooc děkuju za takovýhle video! Je úžasný :)) Určitě jsi mim tím hodně pomohla. Za nedlouho mám jít totiž ke kosmetičce na úplně první trhání. A potom už budu trhat sama... O té "pružince" jsem vůbec nevěděla, že existuje :D Ty se máš, že máš takovýhle obočí už od přírody... To ti závidím :)

    OdpovědětVymazat
  16. ahoj, super video, už jsem se na něj dlouho těšila, určitě nějaké rady využiju :) Jen se chci zeptat na odstín laku na nehty a na ty kytičky co máš (tuším) na prsteníčkách. Díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, děkuju, lak je GS 128 a kytičky jsou obyčejné nálepky :)

      Vymazat
  17. Ahoj Peti,

    budu úplně OT, ale všimla jsem si, že sama dost trpíš na červené, podrážděné oči. Sama na to občas trpím, používám Visine, to je už klasika.
    Neuděla bych třeba video s nějakými tipy, vychytávkami?
    Nebo se s tím nic moc dělat nedá? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano,to je pravda, určitě se můžu pokusit, něco už jsem nastínila v články jak na unavené oči,kdyžtak na to mrkni :)

      Vymazat
    2. Mne Visine nezabraly, Clear Eyes mi vyhovuji lip. Jinak se snazim dbat na hygienu pri manipulaci s cockami, pravidelne je menit, a taky omezovat praci s pocitacem, mit dobre osvetleni atp. Klasika.
      Moje pribuzna trpela slzenim a suchyma ocima, poridila jsem ji po nezdaru kapsle s luteinem, a zabralo to taky.

      /L.

      http://a-solitary-cyclist.blogspot.se/

      Vymazat
  18. Moc dobré a užitečné video :) Jenom mi poslední dobou přijdeš ve videích nějaká smutná.. Ale možná se mi to jenom zdá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mi docela hodně píšete, ono je to těmi rovnátky,nechci se s nima smát,ale pokusím se to překonat, ono to na kameru vypadá fakt blbě :)....

      Vymazat
  19. Ano ano, přesně tak..jak je obočí špatně, je špatně celý obličej!!!:)

    OdpovědětVymazat
  20. Obočí je ta strašně důležité, i když by to byla sebehezčí holka a měla obočí nejhoršího typu: tedy nepravidelné obloučky celý obličej by jí to zohyzdilo.

    Skvělé video, tu pružinku jsem si díky tobě objednala na Ebay :D... Jen jsi mohla zmínit, nevím jestli to znáš obočí podle tvaru obličeje :) je to celkem také dost důležitý..

    http://karinka28.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. dobré video :)

    PS: pomôžte nám rozbehnúť prosím blog :) http://glamourroses.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, děkuji za video,dosud jsem jen vytrhávala obočí jen mimo oblouk, ale když vidím, jaká změna se odehrála po tom záveřečném zastřižení, tak se nechám inspirovat a zkusím to. Díky. Petra

    OdpovědětVymazat
  23. pre Glamour Roses---------kvalitny blog nepotrebuje taketo " žobranie", komentar k tomuto Petinmu videu je "dobre video" a za tym hned uplne odveci...trosku sa spamätat treba, niektori sa vazne spravate akoby bola Petra samaritanka a mala pomahat kazdemu, jej nepomahal nikto....treba sa vediet vypracovat a nie vyuzivat inych...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano,to je přesně ten případ "hezký článek", "pekné video" atd. ,ale vlastně je to jen kvůli reklamě na blog,kdyby to aspoň napsali rovnou,taky mě to trochu mrzí,ale co nadělám, ale zase nechci nikomu křivdit, třeba se pleteme :)....

      Vymazat
  24. ahooj, snažím se rozjet svůj blog - http://nutyable.blog.cz/
    byla bych moc ráda, kdyby ses na to prosím podívala :) jinak na tvůj blog chodím velice ráda a každý den :)

    OdpovědětVymazat
  25. Peti Tvůj blog sleduju už dlouho a Tvá videa jsou skvělá. Poutavá a často i užitečná. Proto si z hloupých anonymů nic nedělej :)
    Obočí mám taky poměrně husté, ale nemám tak pěkný tvar jako Ty, takže se nechám Tvými tipy inspirovat. Snad se mi to podaří :-D
    A video s vychytávkami proti zarudnutí očí bych také uvítala :)
    Pěkný den, Petra

    http://rainbowworldofcosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Péťo, moc děkuji, co se týče zarudnutí, určitě pomáhá chladit, takže ty kostky ledu mi připadají ideální :) nebo použít nějaký chladvý oční gel :).

      Vymazat
  26. Petí,
    opět povedené video a já ti ze srdce závidím tvůj dokonalý tvar :) Moje obočí je totiž takové rovné, bez určitého záhybu, takže si ho musím vytvářet pomocí pinzety - ale přesto to není úplně ono.. Ale opět jsem se něco málo přiučila ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj
    pomozte mi se zviditelnit, jako začínající fotograf :)

    http://www.facebook.com/pages/Dominika-Schülerová-DX/146832228707304?ref=ts

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nezlob se,ale příště takové komentáře asi zveřejňovat nebudu, nejsem dojná kráva, já chápu, že je třeba si dělat reklamu, ale v poslední době mi připadá, že tomu můj blog slouží až moc.....

      Vymazat
  28. Posledni dobou jsou videa tak trochu o nicem,nazaris energii jako jindy :( PS: byt tebou tak nereaguji na hloupé anonymy,zbytečně se rozcilujes :) Anet :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, zase podařené video!! :)
    Chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti se šablonami na obočí a kde se dajé zakoupit?
    Děkuji moc a těším se na další rady! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V takové mini paletce od Essence se dvěma stíny na obočí a štětečkem jsou přiložené tři šablonky s různými tvary, zkoušela jsem je a dobrý, opravdu se to dá použít.
      Aneta

      Vymazat
    2. Přesně na tohle jsem se chtěla tady čtenářek zeptat (Peťi si na to snad ani ptát nebudu, ona má dokolané obočí a takové blbosti nepotřebuje) :-). Viděla jsem šablony u Elfu a docela by mě zajímalo jak se s tím vlastně pracuje.

      Vymazat
  30. super video, úplně mi čteš myšlenky, protože jsem pořád uvažovala, jak to děláš, že máš tak super obočí. to se někdo má, mít to tak od přírody :D

    já můžu akorát tak závidět, protože obočí mám hrozně nevýrazné, až blonďaté a ještě k tomu dosti nízko a v blbém tvaru, takové rovné :( a s tím asi moc nenadělám

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Peti,
    jsem kosmetička a úplně jsi mě dostala. Díky tobě poznávám a zkouším nové produkty a většina mi i sedí...návštěva tvého blogu je pro mě denní záležitosti...Dříve jsem neměla potřebu kupovat si některé produkty, neboť jsem si jich ani nevšimala, ale ty jsi mě tak nadchla, že už kupují a zkouším:-). A že mám těch věcí už. I dříve jsem měla celkem více věci, než bývá za vhodno, ale ted jich mám ještě více. A i co se lakování nehtu týká. Neměla jsem to ráda, nyní opět začínám. :-)

    Přeji mnoho čtenářů a spoustu nápadů tvá čtenářka Eva

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Péťo. Měla bych jeden dotaz a dostala jsem se k němu teď, u tohoto videa nebude úplně mimo mísu. Po obličeji mám dost světlých chloupků, nejvíce na čelisti a pod nosem. Mám problematickou pleť a make-up používám. Vypadá to pak tak, že make-up zakryje nedokonalosti a zvýrazní právě ty chloupky. Někdy se to dá, ale prostě vím, že tam jsou! a že na velkém světle to uvidí každý. Neměla bys pro mě nějakou radu, jak chloupky odstranit? (Kromě toho hair removeru.) Na čelisti jsem zkoušela trhat epilátorem, nebylo to nic moc extra a na celý obličej se to asi použít nedá. Děkuji moc za odpověď!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co dělat s jemnými chloupky v obličeji, by mě také docela zajímalo :)

      Vymazat
  33. Ahoj, máme takmer rovnaký spôsob úpravy obočia, mne sa celkom vytrhávanie pomocou tej nitky pozdáva, aj keď teda sa držať tvaru obočia je týmto spôsobom veľmi ťažké. Aspoň teda pre začiatočníka. Inak raz za čas chodievam na obočie aj ku kozmetičke, celkovo ma úprava obočia veľmi nebaví, beriem to ako nutné zlo :D a tak raz za čas sa nechám rozmaznať a nechám to na odborníka :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj :-) to je teda věc s tk krásně přirozeným tvarem a hustotou obočí :-) já mám tak řídké, že jsem musela kvůli nemoci podstoupit aplikaci permanentního make-upu. zvládli jsme to ve Šternberku tady ale já jsem se tak bála :-) Tvé video trvá deset minutek ale za běžných okolností ti to určitě trvá kratší dobu, odhadneš jak dlouho prosím tě? Lucka

    OdpovědětVymazat
  35. no tak podľa toho vo videu by som si musela dokresliť asi väčší kúsok ako ty :D a to s tým ľadom som ešte nepočula a musím to vyskúšať, pomohlo by to aj na tie pod nosom, aby sa tam nevytvorili pupineky?

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Petro :)Chtěla bych poradit. Jedna moje kamarádka si obočí nevytrhává, ale holí žiletkou. Řekla mi at´ to taky zkusím. Já jsem to zkusila a ted´ mám každy oboči jiny a jedno v pulce uplně vyholeny :( a tužku na obočí stejné barvy jako obočí nemůžu sehnat :( Nemohla bys mi ty nebo někdo jíný prosím pomoct ?

    OdpovědětVymazat
  37. já teda z neupraveného obočí šílím, a koukám kolik žen a holek to vůbec neumí..někdy se na ulici i vyděsím...jen je škoda, že právě tyto dámy tvůj blog nečtou....

    OdpovědětVymazat
  38. Šílím z neupraveného obočí, a v dnešní době potkávat slečny, ženy neupravené je síla....škoda, že právě tyto dámy se asi o takový blog zajímat nebudou.....pinzeta...barva...tužka..obočenka, patří k výbavě každé ženy..můj názor.....z čeho jsem taky vděšená je vytetované nebo jen čárkou nalinkované.....to samé neumyté vlásky...vrr....jinak u tebe paleček nahoru....

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, moc by mně zajímalo jestli je dobrý zastřihávat si obočí, neroste to pak moc rychle? Dneska jsem si ho trochu zastřihla ale pak jsem si uvědomila, jestli to nebud moc rychle růst :/ Předem děkuji za odpověd :))

    OdpovědětVymazat
  40. Dobrý den, jsem moc ráda, že jsem objevila toto video. Prosím, poraďte mi čím si barvit obočí, mám úplně světlé. Dříve jsen používala tuhé mascaro s kartáčkem, který se musel navlhčit vodou, ale to se již nevyrábí. U kadeřnice jsem si jej dala obarvit jen jednou, protože jsem měla na dlouho poničenou pokožku v obočí i kolem a dlouhá léta jsem to léčila.
    Děkuji předem. Jana

    OdpovědětVymazat
  41. Skvělé video i obočí :) Já osobně žádný expert v oblasti úpravy obočí bohužel nejsem a tak se musím svěřit do péče odborníků. Docela se mi zalíbil tento kosmetický salon, ale mám to k němu dost daleko :( Nevíte někdo o nějakém podobném v blízkosti Olomouce? Nejlépe aby tam nabízeli více kosmetických služeb a vy jste s nimi měly dobré zkušenosti - zatím jsem v hledání byla spíš neúspěšná :(

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!