Recenze na kulmu na řasy Panasonic - video

by - 29 srpna

Příjemný večer,

dnes jen rychlá videorecenze, protože na tu kulmu na řasy jste se hodně ptali a tak jsem se rozhodla, že vám ji ukáži pěkně zblízka a v akci :). Jinak raději předem píšu odpověď na to, jestli mi v těch válenkách není teplo, protože je mi jasné, že budou reakce, jestli mi v tom teplo není, tak doma mi v nich teplo není :D, máme zimu od podlahy a občas je ráda nosím nejen na ven ( samozřejmě s umytýma podrážkama, ale tyhle jsou nové) :).

edit: moc děkuju za pochvalu válenek, kdo by je sháněl, jsou z Gatu za 248,-, mají v různých barvách, ale obávám se, že výdrž nebude nic moc :)

You May Also Like

49 komentářů

  1. Peti tak jak většinu na you tube mě zaujaly ty válenky! Jsou nádherné! A zima od podlahy je mrcha, takže chápu :))
    Jinak kulma na řasy je ohromná věc, musím po ní kouknout!

    Michell

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké video ale neničí to ty řasy??

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to úžasně. Nejdříve jsem myslela, že tam moc není rozdíl, ale na konci musím uznat, že ten výsledek tam vážně je a i bez řasenky vypadají řasy krásně. Akorát já bych se asi taky trochu bála, aby se ty řasy nějak neponičily nebo dokonce nevypadly (to bych asi nepřežila) :D
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Bože, kde jsi sehnala ty válenky? Ta barva je naprosto užasná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdyt tam je nahoře napsaný že v GATE

      Vymazat
    2. Peta to tam musela dopsat, poprvé to tam nebylo :)

      Vymazat
  5. kulma na řasy? co dalšího se ještě nevymyslí:)

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké video, můžu se zeptat kde jsi koupila ty válenky? ta barva je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  7. já mám kulmu od Oriflame, funguje na principu kleštiček, jenom hřeje a natáčí taky vážně moc hezky :) a nemusíš se bát, já jí používám pokaždé co si líčím řasy už snad přes rok, a řasy mám pořád ve stejném stavu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné video, kdybych měla krátké řasy tak si pořídim :)
    Jinak ti musim pochválit obočí, má krásný tvar. A ještě bych se chtěla zeptat, jakej máš jinak názor na "válenky"? Spoustě lidem se nelíbí, tak jak tobě, vzala by sis je v zimě třeba normálně ven?:)
    S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, já bych si je vzala, mně se líbí a navíc jsou krásně pohodlné :).

      Vymazat
    2. Pokud máte kvalitní válenky, ve kterých chodíte jako člověk proč ne..:) ale levné náhražky dobré akorát tak na šmajdání..nene!

      Vymazat
  9. Týjo já když jsem v domácím tak nosím jen vytahaná stará trička a tepláky :D, ale super outfit;) a bezvadná recenze ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Péti moc krásné válenky..jinak s těma natočenýma řasama máš úplně úžasné oči:)) moc ti to sluší,ale já bych se asi bála toho,že si je zničím:)

    OdpovědětVymazat
  11. Kulma je dobrá vychytávka, ale moc to nesvědčí řasám používat ji každý den, stejně jako kleštičky. :)
    Jinak ty válenky jsou super, zvlášť, když vám jde doma zima od podlahy. Navíc jsou roztomilé. ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Super video, moc ti to sluší. Díky za tip. Jinak co se týče těch válenek, musím říct, že tyhle boty zrovna nemusím. Na zimu mi přijdou dost nevhodné a vždycky když je na nějaké holčině vidím, tak je má neskutečně sešlapané, hrůza.Na každodenní nošení určitě nejsou. Každopádně díky za videa jen tak dál :)
    Karolína

    OdpovědětVymazat
  13. Ty válenky jsou boží, asi navštívím Gate :)
    kulma je parádní - už delší dobu uvažuji o koupi, a videem jsi mě přesvědčila, takže ju do toho! :) opravdu ti to řasy úžasně natočí. jinak, moc se mi líbí tvoje líčení! :)

    OdpovědětVymazat
  14. O kulmě už nějaký čas uvažuji, protože moje řasy jsou od přírody rovné jako dráty. Takže děkuji za recenzi, pomohla v rozhodování :))

    OdpovědětVymazat
  15. Jen musím upozornit, že když to člověk používá jak píšou až na řasenku, tak pozor na voděodolnou, tu to začne rozpouštět.

    OdpovědětVymazat
  16. Jsi skvělá, že přispíváš fakt každý den, obdiv za to, že to zvládáš. Chtěla bych se jen zeptat, pokud tě to nepohorší, ty double podpsenky nosíš celý den i na doma? Já třeba jsem si je koupila na základě tvého video/článku a jen co přijdu sundávám a jdu do pohodlna, tepláky, staré triko, stará měkká podprda, celý den bych v tom nevydržela. Nemusíš odpovídat, nebo to zveřejňovat pokud je to moc osobní dotaz :-) Ale jen jsem zvědavá, protože já je na doma nenosím :-)
    evmruz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já je doma také běžně nenosím, ale když třeba přijdu večer domů, tak už se do jiné nepřevlékám, když jsem doma o víkendu,tak je nenosím vůbec :), vlastně to ani nějak moc neřeším, asi je to náhoda, někdy si ji na sobě nechám, jindy se převléknu, nemám v tom systém :).....

      Vymazat
  17. Díky za tip na válenky, zrovna je na podzim sháním:)) Jinak kulma je fakt zajímavá věc, ale zatím si asi vystačím s kleštičkami, stejně je používám jednou za sto let:D

    OdpovědětVymazat
  18. Kulma na řasy je věc, kterou si asi pravděpodobně nepořídím. Mám radši kvalitní řasenky, které mi udělají husté a dlouhé řasy :) A myslím, že tou kulmou se musí řasy lámat a méně růst, nechová se podobně jako třeba kulma nebo žehlička na vlasy? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych řekla, že tak drastické to není,já ji tedy nepoužívám pořád,ale přirovnala bych to spíše k fénu na vlasy, protože vyloženě tou teplou částí to na řasy nedáš, je mezi tím ještě ten kartáček, já to nepoužívám každý den,ale občas a rozhodně mi to neničí v této frekvenci použití :)

      Vymazat
  19. moc hezký! akorát bych se taky bála, že mi to řasy poničí :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkné video a také válenky :D
    o kulmě jsem přemýšlela , ale ještě nejsem úplně rozhodnutá (jestli bych to opravdu používala ) .. Vypadá to ale opravdu zajímavě docela rozdíl ..

    OdpovědětVymazat
  21. ahoj pekne video ako aj ostatne ale chcela by som sa ta opytat ze znacka guess sa cita GES? alebo GUES ? alebo inak prosim odpovec mi dakujem :D michaela a budem rada ked mi poradi aj niekto iny:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych rekla,že ges :-) naty

      Vymazat
    2. Ahoj,, nejsem sice peta, ale vyslovuje se to ges,,a znamená to hádej :) proto tam má značka guess otazník. .:)

      Vymazat
    3. já bych řekla, že spíše ges ;), ale nevím,jestli je to opravdu dobře ;)

      Vymazat
    4. dakujem pekne :D

      Vymazat
  22. Já řasy moc neřeším, prostě jenom nanesu řasenku a jde se :-D Naštěstí mám řasy už od přírody docela dlouhé a natočené, takže mi ta řasenka stačí :-) Ale i přesto doma jedny kleštičky mám a jednou za čas je také použiji.

    A máš super domácí outfit, ty válenky jsou vážně super ;-D

    OdpovědětVymazat
  23. Uvažuji o kulmě už dlouho, ale zajímalo by mě jak dlouho vydrží řasy natočené. Ale stejně si ji asi pořídím :)
    ahoj Pavla

    OdpovědětVymazat
  24. Páni ty válenky mi berou dech ,vážně skvělá investice a ty šortky jsou taky moc pěkné kde jsi je koupila ? =)

    OdpovědětVymazat
  25. Docela mě překvapilo, že ta kulma se má přikládat na NAMALOVANÉ řasy. Já osobně tedy používám obyč kleštičky a vždy před řasenkou :)


    Lejla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také používám kleštičky před řasenkou,někdy i na namalované řasy,musí být ale už suché a super.

      Vymazat
  26. Ty si strašně zlatá, obdivuju tě hrozně moc za to co všechno děláš! Si skvělá vždycky mi zvedneš náladu :) A krásnej domácí outfit :D:)

    OdpovědětVymazat
  27. Moc moc všem děkuju za komentáře, já bych řekla, že ta kulma řasy neničí, alespon mně určitě ne, nepoužívám ji ale každý den, vlastně jde jen o teplý vzduch, jako byste fénovaly vlasy, takže samozřejmě nějaké poničení by tam být mohlo, ale stejné jako u fénu, tedy nic hrozného, je to jen teplý vzduch, není to tak drastické jako třeba žehlička. takže já bych se toho nebála a fakt to natočí moc hezky :).

    OdpovědětVymazat
  28. Moc pěkné video Péťo ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Skvělá recenze :) A moc děkuji za okomentování článku! Ty jsi byla úplně první bloggerka kterou jsem začala sledovat a pak se to vezlo. Máš tam ode mě na blogu odpověď, tak doufám, že si ji přečteš :) Bylo by mi totiž blbý ti to znovu vypisovat, ikdyž by to rozhodně nebyla škoda ;D

    Monča

    OdpovědětVymazat
  30. Petro,nejen,že máš super videa a recenze,ale dokážeš mi zlepšit vždy náladu,ať si pustím video nebo jen čtu tvůj článek.Jsi moc fajn,milá,sympatická,příjemná holka.

    OdpovědětVymazat
  31. tiez mam kulmu na riasy ale vo forme kliestikov .. natoci sice pekne ale mojim riasam nepomoze nic a este k tomu sa jej bojim :D pripada mi ze ide moc blizko oka tato mi pripada bezpecnejsia :) inak pekna recenzia kratka, strucna ale super :)

    OdpovědětVymazat
  32. Tak už ji mám doma, kulmu :-). Je fajn, jsme spoko :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!