Můj názor na blogování, českou blogerskou scénu, spolupráce s firmami, anonymové, točení videí

by - 23 ledna

Krásnou středu vám všem,

dnešní video bude na trochu nezvyklé téma, dopředu počítám tak trochu s tím, že mě možná za tohle video někteří sežerou, ale už jsem to nemohla vydržet a na tohle téma jsem se musela veřejně vyjádřit. Chápu, že každý máme možná názor jiný, že mi třeba nemusíte veřit nebo se mnou souhlasit, ale i tak věřím, že můžeme na toto téma slušně diskutovat a své názory vzajemně respektovat :).


You May Also Like

169 komentářů

  1. velmi pekne video, snad to uz kazdy pochopi :)))

    OdpovědětVymazat
  2. úplná pravda ;) súhlasím



    P.S.: je u mňa GA alias pozvánka

    OdpovědětVymazat
  3. V naprosté většině s tebou souhlasím. Docela mě zaráží, jak se u nás na blogy pohlíží jako na něco, zač by se měl člověk stydět, spíš by se měli stydět právě ti anonymové, kteří sedí na zadku a nic nedělají, jen si stěžují nebo se jdou radši ožrat, aby nějak zabili čas. Nejvíc mě ale rozesmála ta část, že nějaká firma napíše: Dám ti několik tisíc, napiš kladnou recenzi. Kéž by! =D

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Petro, máš naprosto střízlivé a rozumné názory. Proto se k tvým videím a blogu stále vracím. Z některých blogerek se staly skutečně jen věšáky na hadry zadarmo a testovací panenky. Bohužel, bohudík? Zůstaň prosím taková, jaká jsi.
    A na videu ti to moc sluší! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musím souhlasit :-) však jen podotýkám, že spolupráce je nejen koníček, ale i výdělek, pro někoho možná zaměstnání ... ale aby člověk nepropadl něčemu, ale zůstal stále svůj :-) Peťula

      Vymazat
    2. moc vám děkuji!
      Jinak Peťulo, moc děkuji,akorát jsem asi úplně nepochopila jak je to myšleno s tou spoluprácí, jako že by si tím někdo vydělával? To by se neuživil,ale samozřejmě nemohu mluvit za jiné blogerky, z mého pohledu se tím opravdu živit nedá, protože mi peníze za články na blogu nikdo nenabízí, samozřejmě psát pro nějaký jiný web články za peníze, to je už věc jiná a jako redaktorka by si člověk přivydělal, to souhlasím.

      Vymazat
  5. Ahoj Péti,

    doufám, že tě nenaštvu tím, že hned jeden z prvních (či úplně první komentář) je anonym. MYslím si, že nad tím co jsi řekla, by se mělo zamyslet spoustu zákeřných a závistivých hnusných odporných ubožáků...i když co to plácám - takový lidé se nad sebou nikdy nezamyslí, jejich životním úkolem je znepříjemňovat životy ostatních co se snaží dělat něco přínosného. Ale nadruhou stranu jaký život můžou oni mít?....Souhlasím s tebou v tom, že lidé často říkají nevšímej si toho, ale kdyby někdo popílal kritické a nepříjemné zprávy na jejich účet tak by se chovaly naprosto stejně a málo kdo by měl tu kuráž o tom natočit video. Takže za to palec nahoru! Určitě s blogem nepřestávej, je 100% víc lidí, kteří tvůj blog milují a pravidelně ho sledují bez špatných úmyslů. Takže pokračuj v práci, byla by škoda přijít o jeden z nejlepších blogů.... Andrejka137

    OdpovědětVymazat
  6. Já myslím, že by si lidi měli hlavně hledět svého. I kdyby si na tom vydělávala(což je teda opravdu nemožné podle mě), tak co je komu do toho? Já blogy sleduji, protože se ráda dovídám nové věci, ať se to kosmetiky týče, nebo cvičení, oblečení čehokoliv. Kolikrát mi i názory pomůžou v mém rozhodování. Někdy si teda připadám jako šmírák, když koukám na to co jsi dostala na Vánoce a tak :-D Myslím, že blogy a různé diskuze jsou super a k internetu to patří. A pro mě za mě, ať si na tom kdokoli jakkoli vydělává. Když umí, tak umí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Peti, tohle natočit tohle video byl super nápad a myslím si, že spoustě lidí pomohlo nakouknout do blogového ,,zákulisí" . Sama zkušenosti se spoluprácemi mám, tedy spíše s jejich nabídkami a je fakt, že dělat kvůli tomu blog by nemělo cenu.

    Jednak by jsi opravdu ztratila na důvěryhodnosti a hlavně ty nabídky jsou kolikrát opravdu směšné a ve výsledku by člověk byl v situaci, kdy věnuje blogu svůj čas, svoje úsilí a nakonec by někomu dělal reklamu téměř zadarmo? To raději vůbec. Vždyt čtenářky mě sledují, protože mi věří, dají na má doporučení i zkušenosti a myslím si, že jsem produktu schopná udělat opravdu kvalitní reklamu.

    Jinak k tomu psaní článků za peníze musím říct, že jsi mě překvapila, ale spíše v dobrém a to proto, že já finanční nabídku za zmínku či odkaz na určitý eshop dostala (ale absolutně mi nevyhovoval způsob jejich jednání) a proto koukám, že ty s ničím takovým nemáš zkušenost.

    A na závěr se přiznám, že jsem aktuálně vyrostla asi o půl metru, protože jsi pro mě takovým makeupovým guru, u čehokoliv zjištuji info, vždy nejdříve koukám k tobě (a většinou s úspěchem) a abych v té ohromné záplavě blogů byla mezi těmi, které tě zaujaly a ráda je sleduješ, no je to pro mě úspěch a odměna za moji snahu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc děkuju a souhlasím s tebou. Jinak co se týče té placené spolupráce, mně se to nestalo, já dostala jednou, ještě v začátcích, poukázku na nákup v eshopu (ale to se asi taky nedá brát jako finanční odměna, protože to nejsou peníze), to ano,což je v podstatě totéž jako vybrat si rovnou nějaký výrobek z nabídky eshopu,ale že by někdo napsal, napište nám o tomhle výrobku a my vám za to pošleme určitý obnos, to se mi nestalo.

      Vymazat
  8. Myslím, že tohle video je super a že je dobře, že si zareagovala. Přeci si nenecháš ...kakat... na hlavu :D Jseš inteligentní krásná dáma a máš nádherné a příjemné vystupování. A já bych ti za videa klidně platila, kdybych měla z čeho, protože jseš jedna z mála, která dává videím tolik času už jen při přípravě. :)Rovnátka ti sluší, už se těším až ti je sundají a uvidíme tu nápravu. Já půjdu letos taky na odrátkování, abych byla krásná :)Jinak si cením, toho, že si byla ve videu klidná, já bych to nevydržela. Já když se rozčílím, tak jsem teda k nezastavení. :)
    Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  9. UPOZORNĚNÍ: Následuje slohovka :D

    Video super, jak jinak....:-) Přijde mi, že často ty komentáře svědčí spíš o charakteru toho, kdo to píše, než o tom, jaká je daná blogerka. Když ti někdo vnucuje, že kývneš na všechno, co ti někdo nabízí, tak na mě působí spíš tak, že daný pisatel usuzuje, že vzhledem k tomu, že on sám by byl hamty hampty, tak stejná bude i daná blogerka.

    Dále mě přijde úsměvné, když kolikrát odmítnu úplně nesmyslnou recenzi (kartáčky na zuby, nálepky na zeď, brýle, tkaničky do bot apod.) nebo recenzi za nesmyslných podmínek (trilión odkazů, výhradně pozitivní recenze, recemze, kdy po vyzkoušení máš poslat věci zpět apod.) a pak to vidím na jiném blogu, že na to daná osoba kývla. Si pak řikám, jak se má ta spolupráce firem a blogerek posunout na nějakou rozumnou úroveň, když některé firmy dělají z blogerek blbce a oni na to beztak kývnou!

    Že se dá na blogování vydělat chachachachacha.....já nevím v čem platí nájem anonymové, ale já ho teda ve rtěnkách a krémech neplatím. Stejně jako si za zaslaný krém na obličej nekoupím suroviny na oběd, že:-) Plus jak říkáš, kdyby to hodiny, co tomu člověk věnuje investoval někde jinde, tak má další práci minimálně na půl úvazku:D

    Názor na "anonymní komentáře nereaguj" podle mě může napsat jen člověk, který sám blog nemá, nebo s ním začíná a anonymové na něj ještě nepřišli. Jak říkáš, kolikrát někdo napíše takovej nesmysl, ne ve stylu viditelný na první pohled, ale takový, kterému náhodný kolemjdoucí bude klidně věřit a nechápu, jak může někoho udivovat, že se proti tomu bráníš. Plus mi přijde, že lidem nedochází, že takových komentářů si člověk přečte několik a ono se to nasčítá. Když si přečtete jednu urážku za týden, tak se přes to taky přenesete, ale když pak je toho v daný den víc, tak člověk už tak pak nevydrží, to je úplně normální. Stačí se vžít do situace, kdy má člověk blbej den, v práci třeba dostane vynadáno, šlápně po cestě zpět do psího hovínka, plus ho vytočí třeba nějaký telefonát, tak pak po příchodu domů taky vyjede na své blízké při nevhodné poznámce, i když by za situace skvělého ideálního dne nikdy nevyjel....

    Jinak mě ještě udivuje a podle IP jsou to dva různý lidi, kteří mi furt vnucujou, že tě nemám ráda. Tak já nevím, si vyměníme x emailů týdně, chodím k tobě často pro radu ....ale nesnáším tě, abys věděla :D

    Omlouvám se za rant, ale....musela jsem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plum, ty jsi taky jedna z těch blogerek, kterých si vážím a taktéž s tebou souhlasím:)) Nel.

      Vymazat
    2. :D Kájo, já s tebou úplně souhlasím, nemám co dodat, ono se to fakt nedá nereagovat a je to přesně tak,jak řikáš, když je to jednou za čas, tak to jde, ale když se mi pod jedním článkem sejde takových komentářů x, tak už to prostě nevydržím, i když jsem sebeklidnější. No jinak s tím si vůbec nedělej hlavu, já ani nevím, že ti někdo píše, že mě nemáš ráda, ale hele nakonec, vždyt to je úplně jedno, i kdyby to byla pravda :D (když to teda tvrdíš, budu ti věřit :D :D), tak na to máš přece právo, každej nemusí sednout každýmu. Já mám ale pocit, že ti to třeba někdo píše i proto, aby se něco uměle vyvolalo a dělo a aby tě vyprovokoval :).

      Vymazat
    3. Holky, nerada ruším tuhle hlubokou debatu, nicméně bez okolků souhlasím se vším, co jste obě vyřkly nebo napsaly. Ale potřebovala bych zjistit jednu věc, vlastně Káji už jsem se ptala (teda na něco drobet jiného, ale pořád ve stejné záležitosti), ale nejspíš se jí zpráva ani neukázala, nicméně souvisí to s tématem anonymů.

      Zkrátka bych potřebovala vědět, jak se na blogspotu dá zjistit IP adresa komentujícího?

      Prosím, moc prosím, potřebovala bych to vědět. Na platformě wordpressu to jde vidět hned, bohužel nemám jak zjistit, jak to funguje na blogspotu, na našem starém blogu nemáme jediný komentář :(
      Verunka

      Vymazat
    4. Já na Petřin blog přišla právě díky nějakému anonymovi u Plum, který tvrdil, že Kája tvrdí, že jí přestávají vyhovovat její Sigma štětce, jen proto, aby zlikvidovala konkurenci Petřina e-shopu. Takže i anonymové mohou být k něčemu dobří, teď spokojeně prokrastinuju mezi zkouškami u obou blogů a oba se mi moc líbí :)

      Vymazat
    5. jestli spíše ty anonymové nedostávají peníze za to, že Vám blogerkám ubližují? ... ach jo, lidé by si měli hlavně všímat svého ;-) ale Vy jste super baby, ráda sleduju Vaše blogy ;-) Peťul

      Vymazat
    6. Karolina nepatri mezi me oblibene blogerky...a nemyslim si ze by Petu primo nesnasela, ale myslim ze ji trosku zavidi,ze je lepsi,uspesnejsi,umi lepe resit anonymy,neni arogantni a jizliva...proto je a bude Peta vzdycky nasi jednickou!!!:-)

      Vymazat
    7. No a tohle je presne ono, vsadim se, ze si ten samy clovek, co to pise ke me pod blog. Ja nemam duvod Pete zavidet....clovek zavidi to, co sam nema. A vzhledem k tomu, ze jsem se svym zivotem spokojena, tak nevim proc bych mela komukoli (nejen Pete, co zavidet). Vis kolik je na svete "lepsich a uspesnejsich" blogerek nez ja? To bych se musela uzavidet k smrti a na to ja nemam cas, chut ani naladu:-)

      Ze je Peta tvou (nasi) jednickou je urcite super, ale automaticky oznacovat nekoho, kdo tva jednicka neni, za zavistivce je proste mimo. Jak jsem psala v komentari vyse, obavam se, ze to spis vypovida o tom, ze trosku budes zavidet ty....

      Vymazat
    8. Obdivuju pevný nervy u holek .... já bych takový idioty co píšou tyhle komenty zabil ohněm ....předtím než nakladou vajíčka.

      Vymazat
    9. Verunko, musíš to udělat přes nějakou jinou službu, já na to například použila toplist, přímo na blogspotu to taky nevím,podle mě to nejde.

      Michale, to jsi mě pobavil, opravdu jsem se zasmála, díky :D!

      Jinak co se týče přízně, já hrozně moc děkuju,ale řekla bych, že tohle všechno je hrozně subjektivní věc, kdo je komu sympatický a tak, také děkuji za takovou pochvalu, kterou samozřejmě ráda slyším, ale rozhodně nemám o sobě či mém blogu nějak přehnané mínění. Myslím,že je tu plno lepší blogerek, než jsem já a spousta inteligentních holek, které obdivuju,jak vše zvládají, musím říct, že Kája je jedna z nich, podle mě je to skutečně schopná, inteligentní a ctižádostivá mladá kočka, aspoň tak na mě působí a jsem přesvědčená, že někdy se i může stát, že něco v psaném projevu vyzní jinak, než je to myšleno :).

      Vymazat
    10. Dík, Peti ;) Doufala jsem v trošku jinou odpověď, ale nevadí.

      Vymazat
    11. Veru v jakou? Že to jde na blogspotu,vid? :D To bych taky ráda, ale já to nikde nenašla,jestli ví někdo víc, třeba se podělí, ale já jsme na lepší způsob zatím nepřišla :( a je to teda docela otrava to pak dohledávat a taky pokud už je návštěvníků hodně,je to ještě složitější.

      Vymazat
  10. Ahoj. Tvoje kecací videa mě moc baví. K tomuhle bych řekla, že většina těch hnusných komentářů pochází od lidí, co potřebují nějak ventilovat svoje emoce a na internetu si to dovolí, přitom do očí by to nikdy neřekli, protože to ani kolikrát nemyslí vážně. Chápu, že tě to zamrzí, já bych byla asi ještě vytočenější než ty. No tak já bych apelovala na lidi, ať vypouští jen konstruktivní komentáře co mají hlavu a patu, ale jak tu psal někdo přede mnou, tak takoví lidé se nad sebou většinou ani nezamyslí :D. Lenush

    OdpovědětVymazat
  11. Dost dobrý video. Navíc i kdyby si za to dostávala zaplaceno, tak do toho nikomu nic neni a nikdo nemá právo tě soudit. Bohužel tady má každej pocit, že může do všeho kecat a všechny kritizovat.

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Petro,
    tímhle videem jsem se k tobě ještě víc přiblížila, ve všem s tebou souhlasím.
    Nikdy jsem si nemyslela, a nepatřím k těm lidem, co si myslí, že za tohle dostáváš peníze. A i kdyby jsi je dostávala, tak myslím, že člověk s takovým vystupováním jako máš ty, by si je jenom zasloužil, protože práce kterou odvádíš, je kvalitní a na výborné úrovni.
    Co se týče tvé spolupráce s firmami, tak se mi na tom líbí to, že jak sama říkáš, nevezmeš úplně vše na zrecenzování, nechytneš se každé příležitosti, ale opravdu vybereš jen to, co by se zdálo za zajímavé zrecenzovat. A úplně si mě dostala v to, když jsi mluvila, jak některé blogerky si koupí krém a už po dni řeknou, že krém patří k rozhodně nejlepším, co vyzkoušely. S tímhle jsem se setkala taktéž, proto je mi velmi příjemné, že k recenzi kvalitní dojdeš teprve po tom, co výrobek vyzkoušíš za určitou dobu, protože změny vážně nejde zaregistrovat hned. Myslím, že je důležitější si vybrat kvalitní firmu a mít spolupráci jen s těmi lepšími, než mít stovky spoluprací, ale na výrobky, které by ani nezaujaly.
    Nevím, co má mnoho anonymů proti tomu, že dostáváš některé výrobky na zrecenzování zadarmo. Já to beru tak, že u blogerky je to "normální", nemám nic proti tomu, že ty výrobky dostaneš zadarmo a určitě je to lepší, když to zrecenzuje normální člověk, než firma sama. Hlavně tak jsi člověk, který podává recenze na kosmetiku, tak mi je vážně jedno, jestli výrobek dostaneš zadarmo, nebo ne. A nevím, proč v tom anonymové mají takový problém. Říkám si, že spousta anonymů by si místo těch keců mohla založit také blog a schválně, jak oni by se daleko s tím blogem dostali. Bohužel asi nepatří k těm, který by něčím zaujali, proto radši ani blog nemají, ale budou rejpat, protože oni tu možnost mít něco zadarmo nebudou.
    Tohle video bylo moc výstižné, jestli tohle někdo nepochopí, tak teda už ty lidi lituju.
    Jsi výborná blogerka a v tom videu ti to hrozně moc sluší, jsi opravdu okouzlující žena, jen tak dál a hodně úspěchů! A nenech se odradit těmi anonymy, fakt ne! :)))))))

    OdpovědětVymazat
  13. Konečne. Skvelé video, skvelé názory. Si správná holka. Prihovorila si sa aj za iné blogerky v podstate. Férovo a slušne. Like

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Péťo hlavně prosím nepřestávej s blogem. Bych přišla o moji nejoblíbenější blogerku :)

    OdpovědětVymazat
  15. Za tohle video by na tebe snad nikdo nemohl zanevřít! Skvělé názory i myšlenky, toto video bylo úžasné Péťo :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Péťo,

    s tvým názorem se naprosto ztotožňuji. Jsi (podle videí) hrozně hodná holka, blog vedeš moc hezky a opravdu se na tebe ráda koukám. Mám náročnou práci a když přijdu domu utahaná, tak projedu blog a tam je vždy usměvavá Péťa, zlepšíš mi náladu, děkuji.
    Blog má bohužel i stinné stránky, naši staří známí anonymové. Já jsem chtěla před rokem taky založit blog, ale anonymové jsou důvod, proč prostě ne. Všechny blogerky se s nimi potýkají a já si vás všech vážím za to, že to umíte snášet, já bych to neuměla. Nemám ráda, když kdokoliv haní mou práci, snahu a koníčka. Naprosto chápu, že anonymové umí ranit, když občas vidím ty komentáře, tak to prostě vypnu a říkám si "No chudák holka, takovouhle sprchu... A za co? Proč?"
    Musím říct, že mě se taky nelíbí všechny videa, líčení atd. ale to neznamená, že to budu negativně komentovat, natož urážet. Prostě se mi to nelíbí, ten názor zůstane v mé hlavě. Jsme jen lidé a líbí se nám rozdílné věci.
    Přeji pevné nervy... =o)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peti :-) Přidávám se tímto k ostatním. Jsi opravdu skvělá blogerka a dokonce jsi i první, kterou jsem začala sledovat. Byla by opravdu velká škoda kdyby jsi kvůli nějakým anonymním dementům (pardon ale jinak se o říct opravdu nedá) přestala s blogem. Ikdyby si nějaké peníze dostávala za blogování tak o všem může být jedno. Je dobře že jsi toto video natočila, ikdyž už takových je na youtube hodně tak asi pořád nějakým anonymům nedochází, že blogerky za svoje recenze, články, videa peníze nedostávají. Strávíš nad tím spoustu času a ještě ti do toho někdo rýpe... Takoví lidi by se nad sebou měli pořádně zamyslet než někde něco napíšou.

    OdpovědětVymazat
  18. Peti, musím opět souhlasit s tvými názory :) nechápu, jak si ještě někdo může myslet, že se dá na tomhle všem nějak vydělat :D

    a něco pro zasmátí: když jsi mluvila o tom, že sleduješ Veroniku tak mi přítel stál za zády a povídá: "hele to seš ty" a já na to: "ne to opravdu nejsem já" :D a on "tak jí tam napiš ať se k tobě taky podívá, když ty jí čteš pořád" :D potom se zamyslel a povídá "a kolik má čtenářů a já na to: "fakt hodně, přes dva tisíce, a on: a ty? a já...šedesát a on no to nevadí už jí skoro doháníš :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo :D,že pozdravuju přítele a moc děkuju za tvou přízeň, tak apsoň máš už 61 ;)

      Vymazat
    2. Jee dekuju to je od tebe mile:-)

      Vymazat
  19. Zdravím,

    tak jak začít - většinou se zlý anonym dá vypátrat přes IP adresu. Před půl rokem se mi stalo, že mi ještě na starý blog pořád někdo psal jeden a ten samý hnusný komentář pořád dokola, pořád jsem ho mazala, blokovala IP, dokonce tam šlo zablokovat i slova, ale anonym věděl jak to "očůrat", a tak do zablokovaných slov psal pomlčky. Hodně mě to mrzelo, protože tam psal, že si má můj přítel najít normální holku. Obrečela jsem to, chtěla jsem blog po 3 letech smazat (zrovna za 3 dny bude mít 4leté narozeniny). Přítel není zrovna dobrá psychická podpora, a tak jsem se tím poprala. Podle IP adresy jsem přišla na to, kdo to byl. Nebyl to žádný anonym, byl to člověk, kterého znám osobně a o to víc to zamrzelo. Vyškrtla jsem ho ze svého okruhu přátel a když ho potkám, tak ode mně může čekat jedině pozdrav.

    Sice starý blog pořád funguje, ale vše píšu na nový web a tam se zatím žádný takový ňouma nenašel. Prostě to ber tak, že to jsou hrozný paka, kteří závidí, žárlí nebo prostě nemají co dělat. Je těžké na to nereagovat! Přítel mě vždycky musí držet, abych tam něco nenapsala.

    Podle návštěvnosti se řadím mezi malé blogerky, i když o tom o čem píšu, píšu už 4 roky ;) A tak vím, znám, kdo mi tam chodí. U tebe je komplikovanější tou vysokou návštěvností, ale na druhou stranu kdybys psala nesmysly a ve videích se jen předváděla, tak si myslíš, že by ti sem chodilo tolik lidí? ;)

    Hlavu vzhůru, na ně se vykašli, děláš to přece pro sebe, protože blogování je přece prima koníček!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to ode mě by za tohle nemohl čekat ani už ten pozdrav:)

      Vymazat
    2. Janule, moc děkuju za komentář, mně se tohle stalo taky, hned zezačátku blogování,asi po půl roce mi začaly chodit dost zvláštní anoynymy, které evidetně musel psát někdo, kdo mě aspoň trochu zná a kdo ví, kde bydlím a tak a opravdu se mi to nakonec potvrdilo podle IP adresy. Když jsem se dotyčné na to zeptala,tak mi tvrdila, že můj blog ani nezná, ale přitom její IP adresa (mají pevnou a bydlí na vesnici sama s manželem v baráku a pochybuju, že by to psal manžel :D)tvrdila opak, byla na mém blogu v třeba 30x denně a to i v noci a právě v noci ty komentáře psala nejčastěji, abych jí je nemohla smazat, to jsme ještě neměla zaveděné schvalování. Takže tě úplně chápu, je to fakt hnus, ale jak říkáš ty, teď už by bylo mnohem těžší se toho dopátrat, protože návštěvnost je větší. A tedy přiznám se, že na to,jak IP zablokovat jsem tady nepřišla, myslela jsem, že to v blogspotu nejde....

      Vymazat
    3. Ono se říká, že na každou svini se najde řezník, nebo slušnější forma: boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Zrovna nedávno mu začal psát taky nějaký anonym. Je to ironie, co? Akorát já s tím nemám nic společného, protože bych se nesnížila na jeho úroveň. Ale kdyby můj přítel byl co k čemu, tak ho propleskne! Já být chlap, tak za sebe neručím ;)

      Vymazat
    4. Lidi jsou hrozně zlí, ale Češi patří k těm horším, bohužel. Nejvíce mě vyděsí, když mi tam napíše někdo komentář a ví něco, co jsem nikdy nenapsala (viz nedávno jeden, že máme na zahrádce televizi a pak jsem zjistila, že to byl přítel, ale vyděsil mě pěkně). Na internetová kamarádství si dávám pozor, protože pár takových internetových bláznů jsem už potkala.

      Na blogspotu jsem byla opravdu jen chvíli, takže nevím, jak to u něj přesně funguje, ale můj starý blog je na serveru pise.cz (www.vyletnici.svetu.cz), dá se tam komunikovat s adminem (jednou mi blog někdo i hacknul a místo mého "blogísku" na každého vyběhly porno stránky :D ), ale co se týče administrace, tak to tam bylo nejlepší - schvalování komentářů, rovnou se tam objevila i IP adresa, dala se zablokovat, nebo stačilo zakázat určitá slova, aby komentující lidé nemohli být vulgární, .... opravdu jsem si na něj nemohla stěžovat ;)

      Teď mám vlastní doménu a všichni si myslí, jak mi to spravuje přítel a houby, vše si musím dělat sama a pracuji si wordpressem a když něco nevím, tak mám kamaráda, který mi tam potřebné věci vždy nastaví (naposled mi dával kontrolní kód ke komentářům, protože se adresa webu dostala někam do databáze a za noc jsem měla 50 spamů).

      Vymazat
  20. I když většinou videa přeskakuju a baví mě spíš outfity apod. tohle video rozhodně stojí za zhlédnutí a musím říct, že s tebou ve všem souhlasím! Nikdo by neměl psát blog jenom proto, aby na něm vydělal. Sama taky blog mám, není příliš ''známý'', ale kdyby mě nebavilo ho psát, tak to určitě nedělám. Přeci jen vyfotit a připravit třeba recenzi zabere docela dost času, který se dá využít i jinak :-).

    OdpovědětVymazat
  21. výborný nápad natočiť video na túto tému...mal by si ho pozrieť každý,nech vie ako to skutočne je..tiež nechápem blogerky,ktoré si založia blog len preto,aby mali nejaké výrobky zdarma :D to je divnéé...nenechaj sa odradiť a držím palce :)

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  22. Já uznávám, že je to strašně povrchní poznámka k videu tohoto druhu, ale Tobě to strašně sluší, jsi jako panenka. :)
    Jinak už k tématu - Já nevím, když jsem si před víc než půl rokem zakládala blog, ani mě nenapadlo, že bych za to měla dostávat nějaké peníze nebo kdovíco... A ani po tom nějak zvlášť neprahnu... :)
    Tvůj blog mám ráda, i když se mi občas něco ne úplně líbí, ale co z toho. A i kdyby Ti za to nakrásně někdo platil, nevím, proč by mi to mělo vadit, jelikož se to snažíš dělat opravdu na úrovni.
    S anonymy je to těžké, ale přijde mi, že s větších českých blogerek, které sleduji, se s nimi Ty vypořádáváš s největším nadhledem, jiné holky to rovnou mažou (což chápu), nebo rovnou sepsují kohokoliv za jakoukoliv kritiku...
    No, nevím, co říct víc, asi souhlasím prakticky se vším. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peti! :o)
    Skvělé video, ve kterém je dost vidět, jak moc můžou zlí lidé ubližovat někomu, o kom nic neví (a je asi dost jedno jestli jsi to ty nebo jiná "slavná" blogerka).
    Líbí se mi, že si jsi vědoma o velikosti českého rybníčku, což si mnozí lidé neuvědomují... Přitom se stačí rozhlídnout okolo a zeptat se svých známých, co si myslí o blozích (většinu to nezajímá, eventuálně jim to přijde trapný nebo jako ztráta času).
    Na druhou stranu jsem ráda, že neztrácíš nadhled, protože o tom dokážeš mluvit a vtipkovat (nejspíš to stojí trochu úsilí a manžel má hlavu jak vrba, ale to nikdo nevidí :D) a taky, že jsi to tady ještě nezavřela :D (to by byla velká škoda!!)
    Takže bloguj a dělej, co tě baví!! A drž se!!
    P.s.: Musíš si říkat "Ještě, že ty holky jsou tak mladé, že neznají mé dřívější blogy (co by asi psaly, kdyby znaly? :D )" - Dokážeš si to představit? Fuj, měly by se všechny stydět!!
    P.p.s.: Buď svá!! Já, a určitě i stovky dalších, tě máme rády takovou jaká jsi!! :o)

    OdpovědětVymazat
  24. Supr video, se vším souhlasím :) Názory o vydělávání penez přes blogy nebo dotazy jak oslovit firmy, jak získat návštěvy mi přijdou uplně mimo..normalně uvažující člověk se nezeptá:D přijde mi, ze to jsou otazky od nejakych malych slečen a kolikrát me udivuje na co vse odpovídáš, tím plus pro tebe, já bych na to asi nervy nemela :)
    těším se na další video!:)
    PS: Nedávno jsem ve svém okolí objevila známou kamarádku, která tě také sleduje, měla jsem radost:D dokonce jsme si od tebe objednaly dva štětce Maestro na makeup a jsme obě spokojené:) konečně mám s kým probrat a doporučit si blogy, moc lidí v okolí nemám kdo je závislý na blozích jako já:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to je super, hrozně moc děkuju a jsem ráda, že se blogy takhle šíří :)!

      Vymazat
  25. Ahoj Petro, už několik let sleduji spoustu zahraničních video blogerek, ale jen jedinou českou... TEBE - líbí se mi tvé názory ;-) určitě pokračuj, moc jsi obohatila tuhle malou českou blogosféru ♥

    OdpovědětVymazat
  26. S tvým názorem se zcela ztotožňuji!
    Mám pocit, že za negativními komenáři musí stát velmi zapšklí, nespokojení a nešťastní lidé, kteří si musí na někom vybít své frustrace, aby se cítili lépe.

    Jinak já sama jsem začala psát blog a jedna z reakcí na nejmenovanném diskuzním fóru mě zarazila: slečna se vyjádřila ve smyslu, že přece já - jako blogerka - musím mít blog hlavně podle návštěvníků, to, co chci já není důležité.
    Tím chci říct, jestli to takhle vidí i další lidé, že blogerky se mají podřídit (i když je to proti jejich vlastním myšlenkám), tak se není čemu divit, že se pak vyjadřují, jak se vyjadřují.

    Přeji pevné nervy.
    Aurora,
    www.modnidenik.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Peti,
    veľmi ma toto video prekvapilo - samozrejme v pozitívnom zmysle. Nabrala si odvahu otvoriť sa pred celkom neznámymi ľuďmi. Robenie blogu chce veľa odvahy a nervov. Hlavne pri tých, kde sa človek prezentuje celý (nie napr. len nechty a pod.). Veľmi naozaj veľmi ti držím palce. Nevzdávaj to určite..vyhrali by aj tak len tí zlí závistliví ľudia, a to predsa nechceme :-)
    Chcem sa opýtať (pretože vlastný blog nemám a neviem ako to funguje) na to, že keď napr. niečo napíšem, komentár sa nezobrazí hneď, ale po schválení (na niektorých blogoch sa objaví hneď). Schvaľuješ si to ty sama? Pretože asi keby je to v mojej moci, uražlivé a nechutné komentáre na moju osobu by som jednoducho nezverejnila. Samozrejme, konštruktívnu kritiku áno - veď aj o kritickom pohľade na ten ktorý výrobok je blog. Ale asi keby ma niekto začal urážať..no neviem..som citlivý človek a asi by sa to nezaobišlo bez sĺz.
    Každopádne sa budem opakovať, ale držím ti palce a hoci toto video zlých ľudí nezmení, ak sa nad tým zamyslí hoci jeden z nás čitateľov, tak to malo význam.
    (Lenča)

    OdpovědětVymazat
  28. moc hezké video..sice to není k tématu ale mohla bys mi napsat jakou mas rtěnku?

    OdpovědětVymazat
  29. Skvělé video. Působíš velmi sympaticky a přeji ti co nejméně rýpavých a závistivých anonymů (já jsem anonym přející :-) ). Andy

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Peti moc ti to ve videu sluší :-) a jinak moc pěkné video. Závist je hnusná vlastnost a bohužel je všude kolem nás. Ty znáš pravdu a na anonymy se vyser, jak říká moje mamka -oni ti na chleba nedají!!

    OdpovědětVymazat
  31. Ahojky, já jsem sice začínající blogerka, ale už nějaký ten pátek sleduju blogy ať už české nebo zahraniční a ti tzv. trollové jsou všude. A myslím, že jsi to krásně shrnula. Popravdě nemám nic proti kritice, která má za účel člověka opravit nebo nějakým způsobem posunout k lepšímu, ale věci typu "rovnátka, fuj" "Máš jedno oko větší" atd. jsou fakt pod úroveň každýho jedince co se pohybuje na internetu. Btw. taky jsem měla rovnátka a ten co to nezažil by neměl mít ani tu drzost byť si jen trochu uprdnout něco na jejich nositele.
    V každým případě ti držím palce a silné nervy ať z toho nemáš špatný sny. Myslím že procento tvých followerek převyšuje procento trollů co si prostě jen honí ego kde můžou.
    Popravdě s divím, že jsem tu ještě neviděla žádný negativní anonymous koment. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na základce jsem měla rovnátka a ostatní mě kvůli tomu šikanovali a nadávali mi "plechová tlamo" apod. Před pár lety jsem jednoho z nich potkala na zábavě a měl rovnátka taky! Když jsem mu předhodila minulost, tak řekl jen "teď jsou rovnátka IN!" :D Bohužel mi je zubařka chce dát znova :(

      Vymazat
    2. Janule : Jak to, že ti je chce dát doktorka znova? Všude teď čtu, jak se lidem po sundání fixních r. stejně zuby rozjíždějí, to mě teda pěkně štve.Peti, v tomto videu působíš moc mile.

      Vymazat
    3. Fixní jsem měla horní i dolní, celkem 4 roky, když mi je sundali (nejdřív horní, do půl roku dolní), tak jsem vyfasovala silikonová rovnátka, která jsem měla nosit a nikdo neřekl jak dlouho. Po sundání rovnátek jsem se u toho doktora ani neukázala, protože mi přišel lehce arogantní (taky se říká, že to nejlepší doktor na rovnátka z okolí, a proto měl pořád plno a čekat u něj 2 hodiny nebyl problém).

      Pokazila jsem si to sama, že jsem je pak přestala nosit, ale za takové peníze, by to mohlo vydržet dýl =o( Vlastně je to pět let, co je nemám a znovu si je dát nenechám, radši si ještě zkusím do pusy nacpat ty silikony ;) Bolí to jak čert, ale pro krásu se trpí a to mám jeden dolní zub i po rovnátkách křivej, protože pan doktor mi nechtěl jeden zámeček přilepit potom, co mi upadl. (Jsem si jednou dala žvejku.)

      Vymazat
  32. Jsi hrozně chytrá a šikovná holka Peťul...s tvým videem naprosto souhlasím a jsem ráda, že jsem měla tu čest ho vidět a slyšet.
    Já nebloguji dlouho, ale už jsem svědkem toho, jak člověk dokáže slovy ublížit...nedávno jsem si o sobě přečetla "krásné" věci a jelikož to byla má první zkušenost, ranilo to...Teď už vím, že nad těmi ubohými řečičkami nemá cenu přemýšlet...Pořád převládá pozitiva od negativ, takže je to v pořádku :)).

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peti, musím ti trochu promluvit do duše :-), jestli teda o stojíš. Jestli ne, tak to ani nečti - ztráta času.
    1.)Na světě je tolik zamidrákovaných a závistivých lidí, víc než těch spokojených a jejich fantazie pracuje na 110 %. A jako určitá terapie nebo vyrovnání se s realitou je to, že rýpou do všeho co není jejich nebo z nějakého důvodu nezvládají, nebo nemají. A odpověď v podobě, že tě to štve a je ti to líto je pro ně jako droga, nadmíru je to uspokojuje a hřeje. Ale jsem stejná a pomůže mi se z toho "vykecat", tak jen o nich mluv dál, ventiluj to.
    2.)Zajímalo by mě co by asi dělali ti nepřejícní anomymové, kdyby jsi řekla: jo, jó vydělala jsem, už na tom tak zhuba 50tisíc, možná trochu víc, už ani nevim a těch věcí co mám zadarmo. Už to ani nikdo nechce, když to rozdávám. To by bylo bezesných nocí, jestli z toho vůbec odvádíš daně a správně, kolik toho máš a za kolik. To by bylo najednou mrzoutů a server by se mohl strhat.
    3.)Opovaž se nechat tohoto koníčku. I kdyby jsi si našla jiný, bude ti chybět a nám ostatním zrovna tak, mě teda hodně. Stejně by jsi se k němu po čase vrátila. Jde ti to totiž fakt moc dobře.
    4.)Tip na video: určitě také doma používáte plno babských rad na různé neduhy, třeba na kašel, na spáeniny od sluníčka, nějaké bylinky na vlasy, pleť, vnitřní posílení nebo očistu, něco co máte doma skutečně osvědčené, že pomáhá ...
    Tak hlavu vzůru a radím heslo které používám leta: Každý nepřejícný člověk mě posílí, posílí, posílí v boji proti němu samému.
    Vaše 40 Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, hrozně moc děkuji za krásný komentář, se kterým nezbývá, než souhlasit. Pobavil mě bod číslo dva, na toto téma už jednou zavtipkoval manžel, že až se jednou třeba podíváme někam, kam chceme,ale nejsou na to momentálně peníze (doufejme, že se toho dočkáme :D), tak bych to určitě měla dát na blog, to že si anonymové teprve strhnou klávesnice, asi na tom něco bude :D.....

      Vymazat
  34. Milá Peti, na toto video se nedá nereagovat. Bohužel jsou lidé dobří a zlí a tak to bylo odjakživa. Nic nezměníme...bohužel. Závistivé a zlé anonymy bych si zablokovala a máš klid! Vždyť to neděláš pro ně, ale pro lidi, kteří tě mají rádi (a že jich je!!!)

    Ve videu vypadáš jako panenka...moc ti to sluší a vůbec...jsi super!!!

    Hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Já se budu opakovat,tak se předem omlouvám. Na tvůj blog jsem narazila už před dlouhou dobou na youtube při náhodném brouzdání a hrozně si mě zaujala. Strašně se mi líbilo, že mluvíš přímo, komentuješ, co děláš a máš k tomu takový upřímný přístup, žádné vyumělkované video, ale prostě bezprostřední neafektované video. Pak jsem si v jednom tvém videu všimla odkazu na blog a díky tomu jsem projížděla všechna tvá videa. Manžel se mě každý večer ptal, co mám v plánu, jestli si chci pustit nějaký film nebo "jdu zase za Petrou na blog". :))) Díky tobě jsem si uvědomila, že bych o sebe asi měla začít více pečovat. V koupelně na poličce pod zrcadlem jsem měla jen nějaký krém, kterým jsem si mazala obličej, v kosmetické taštičce se mi krčil make-up, pár tužek na oči, řasenka a jedna paletka stínů. Líčení jsem nikdy moc nedala a měla jsem pocit, že mi to tak nějak ani moc nejde. Sice jsem se snažila o sebe dbát, ale pořád jsem měla pocit, že bez toho vypadám líp, protože mé pokusy o zlepšení dopadaly tak, že jsem si šla umýt celý obličej vodou a mýdlem a vrátila se k naučené rutinně. Po shlédnutí všech videí na tvém blogu a pročtení článků se mi najednou doma začaly objevovat divné věci :). V koupelně na poličce pod zrcadlem mám čistící mléko, čistící vodu, odličovač očního make-upu, krém s Q10 na obličej a další na oči, vatové tamponky, mycí gel na obličej, bělící pudr na zuby, v ložnici na poličce mám z DM vazelínu na pusu a druhou na nohy, vyhodila jsem jednorázová holítka, kterými jsem se akorát pořezala a koupila si pořádný strojek, začala jsem pravidelně chodit ke kadeřnici, abych měla pořád hezký účes a nemusela se trápit, než jsme někam jeli dlouhým upravováním, můj teď už kosmetický kufřík čítá BB krém, klasický make-up, tvářenky, bronzer, rozjasňovač, korektor, řasenky, tužky na oči, bázi pod oční stíny, bázi pod make-up, paletku 120-ti stínů, sadu štětců. Minulý rok jsem se na ples inspirovala jedním tvým líčením a byla jsem za hvězdu. Přikoupila jsem si pár kousků oblečení do šatníku v trošku pestřejších barvičkách a nechala se maličko inspirovat tebou. Nemůžu úplně, protože mezi námi dvěma je asi tak čtyřicet kilo rozdíl, já jsem totiž takový menší hroch :). Všichni v práci si všimli, že se něco změnilo a chválí mě, že mi to moc sluší. Každý večer se těším, až půjde Tominka spát a já se budu moci celá nedočkavá podívat, jestli u tebe přibyl nějaký článek nebo video. Nebo v sobotu a neděli odpoledne si uvařím dobré kafíčko a jdu si ho vypít "s tebou". Díky tobě se cítím mnohem lépe a jsem sama se sebou spokojenější. Děkuju. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako bych to psala já, mám to stejně :-)
      jen ještě dotáhnout tu pravidelnou docházku na kosmetiku a přísnost ve zdravé stravě a cvičení
      Vaše 40 Lenka

      Vymazat
    2. To je tak hezký.... :-)

      Vymazat
    3. Mila Petro, myslim, ze tenhle krasny a uprimny komentar je jasny dukaz, ze tve blogovani ma smysl! A ze tech milych a prejicich lidi je mnohem vic, nez tech neprejicich priblbliku :o)

      Vymazat
    4. naprosto se s tímhle příspěvkem ztotožnuju..to je jako bych to psala já :-) :-)

      Vymazat
    5. Katko, hrozně moc ti děkuju, ani nevíš, jak jsi mě potěšila, tvůj komentář je opravdu krásný a těžko by pro mne mohlo být něco lepší odměnou! :)

      Vymazat
  36. Ahoj Peti, ja s tebou vo všetkom súhlasím, čo si povedala vo videu. Celý čas som len prikyvovala. Ja tiež blogujem a vôbec to nerobím preto, aby mi niekto ponúkal spoluprácu, ja som to donedávna totiž ani nevedela, že niečo také existuje. Až pred pár mesiacmi som to zistila. Ja ani nemám extra veľa čitateľov,rozbehla som sa až teraz, ale veľmi si vážim každého jedného. Už aj ignorujem tých, ktorí napíšu : I´m following you, follow me back. :D Je jasné, že mi ten blog nikto čítať nebude. Ale neviem, mňa jednoducho také blogovanie baví...veď pravdupovediac, ja to robím "tajne". O tom vie iba moja mamča a nevie to ani môj priateľ a ani kamarátky. Myslím, že by to veľmi nepochopili, veď každý má svoje záľuby a jednou z tých mojich je práve blogovanie a nemienim s tým skončiť kvôli tým, ktorí nechápu o čom to je a ktorí sa do toho nevedia vžiť. Vôbec to neberiem ako povinnosť, a preto aj keď dlhšie niečo nepridám, tak tam nevypisujem veci typu: prepáčte, že som Vás zanedbala, prepáčte, že som nič dlhšie nepridala... Zdá s ami to také, že proste výhovorky a ospravedlňovanie, ako keby som MUSELA pridávať. Ďalej, čo sa týka môjho priateľa, my sa máme veľmi radi sme spolu už 2 roky a veľmi ma mrzí, že o tom nevie,niekedy rozmýšľam, ako by som mu o tom povedala lebo nechcem, aby boli medzi nami tajnosti atd, ale ja si vždy myslím, že on sa nad tým len pousmeje a povie, že či som normálna. :D aspoň ja mám takú predstavu. Viem, že veľa z vás, kto si to prečíta, možno povie, že priateľ by ma mal akceptovať a proste nechať ma robiť to, čo chcem, ale ja ho musím obrániť v tom, že on je veľmi zaujímavá a svojská povaha a je veľmi nedôverčivý takmer vo všetkom. Preto by sa mu asi nepáčilo, kebyže vie, že si na blog dávam fotky outfitov alebo iných vecí. Na jednej strane ho chápem a na druhej by som bola rada, keby mal aspoň trochu z TVojho manžela Luci. Snáď mu to raz poviem, ale len vtedy, keď sa bude môj blog páčiť viacerým ľuďom, aby ho čítali. Potom sa mi s tým ľahšie vyrukuje, keď budem vedieť, že to robím pre viacerých ľudí, ktorým sa to naozaj páči. Ty ich tu máš veru hojne a nikdy by som nechcela aby si s blogovaním a videami skončila. Našla som ťa pred pár mesiacmi a som naozaj rada, že je to tak a teším sa na každý príspevok. Aj keď pred príspevkom niekedy napíšeš toooooooľko textu, tak ja si ho vždy poctivo celý prečítam jedným dychom. Viem, že Ťa anonymovia stále rozčúlia a viem, že stačí jeden priblblý komentár a strácaš chuť niečo robiť ďalej, ale povznes sa nad tým. Neviem čo z toho majú, že stále rýpu, ale myslím, že asi nie sú dobrí ani srdcom a osobou v skutočnosti. Vezmi si to tak, že tu máš okolo 2200 čitateľov, ktorí Ťa majú naozaj radi a čítajú s chuťou príspevky.. a anonymov je podstatne menej, aj keď narobia šarapatu. Ja Ťa ako blogerku veľmi obdivujem, kiežby sa aj mne podarilo byť takou, aká si Ty. Prajem ešte veľmi veľa krásnych článkov, recenzií a videí, najradše mám tie s líčením a aj tým odvážnejším. Vôbec sa neztotožňujem s tým, že niekto povie, že už to nie je tá stará Petra a že sa vymaľuješ stále viac..to je len závisť ;) podľa mňa by to bola nuda, kebyže ostaneš pri špirále :D veď o tom to je, že človek sa rozvíja stále, aj pri blogovaní aj pri líčení aj pri všetkom.. takže držím prsty.
    P.S. prepáč za dlhočizný komentár

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  37. zanevřít?Naopak ..myslím, že rozumní lidi tvoje názory chápou a stotožňují se s nimi...a ten zbytek jsou bohužel závistivý anonymové, kteří se tě snaží svými komentáři jen vyprovokovat a nejspíš znechutit blogování...a to, že už ti občas dojde trpělivost a zareaguješ na nějaký ten rýpavý komentář? Vždyt to je jenom dobře:-) aspoň ví, že si to nenecháš líbit a obhájíš to, za čím si stojíš.. přeju jen a jen samé pozitivní ohlasy..měj se pěkně, Tereza.

    OdpovědětVymazat
  38. Převálcujeme tě tady pozitivníma reakcema na video, tebe a "Váš" blogový svět. Od srdce je to to nejlepší co může být. A měl by si to pustit každý jeden zamindrákovaný negativní anonym a to min 3x! A je dobře, že jsi tohle video natočila, i když jak říkalas to s líčením, česáním a oblékáním nesouvisí ;) je potřeba to říct, i když některým lidem je to jasné... Víš co se říká chytrému napověz, hloupého kopni.
    Krásný den Ti přeji Peti :)

    OdpovědětVymazat
  39. Mimo téma, ale krásné líčení! :))

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Péťo, taky mi to nedá a musím ti hned napsat. Takže :

    1.) Video je podle mě jedno z tvých nejlepších - je podle mě moc upřímný ( až se mi místama zalily oči ) a na to, že mluvíš z patra to opravdu má hlavu a patu a vypovídá to o tobě hodně :o) Že jsi inteligentní, milá, pozitivní, velmi kultivovaná a jenom to potvrzuje to co si o tobě už rok myslím - že jsi prostě skvělěj člověk :o)
    2.) Blogerka nejsem a nikdy nebudu, ale všechny tvoje argumenty jsou podle mě rozumný, hodně lidem pomůžou a správně je nasměrují a zase vypovídají o tom, jak jsi upřímná a jak dobře děláš svou " práci blogerky ".
    3.) Co se týče anonymů, tak já jsem byla ta, co radila neposlat je s komentama dál :o) Ale jak jsi teď říkala - vlastně kdyby někdo útočil nehorázně na mě, tak bych taky měla potřebu se bránit. Takže, až zase na nějakýho nehoráznýho tupouna s malým sebevědomím a IQ narazim, tak tě nedám a podpořím tě :o)))
    4.) Co se týče těch rýpalů ohledně financování videí, tak to už je fakt síla ! To jsou podle mě dva tipy lidí - buď nějaký náctiletý nanynky, co si ještě nevydělávaj a nemají základní finanční gramotnost a vůbec tušení o čem mluví, nebo to jsou lidi, co si naopak vydělávaj, ale asi málo a závidí, když vidí úspěch někoho jinýho ( a ti jsou podle mě horší ). A navíc si myslim, že to bude jen pár lidí, co rýpou dokola a pořád tě sledují a vlastně si na tobě léčí svoje ubohá ega. A myslím, že nás, co tě podporujeme je drtivá většina a to je velmi pozitivní zpráva :o)))
    Navíc si myslím, že času, co blogu dáváš musí být hrozně moc - protože dělat něco pravidelně a kvalitně zabere času spoustu. Já si naopak myslím, že to může být v mnoha ohledech prodělečné, a že to jde dělat jen proto, že tě to baví a děláš to ráda.
    5.) Je skvělý, že někdo za mě koupí stíny, nebo dostane make up a vyzkouší ho, ukáže mi ( přesně jak říkáš - objektivně ( čili subjektivně ), jak vypadá, jak kryje atd. (zatím máme čistě "subjektivně" stejný názor :o) a já si pak nemusím trhat vlasy, co jsem si to koupila za výrobek :o))) Jen pro příklad, já ne tebe v tipech dám a ještě jsem nesáhla vedle - př. měsíčková vazelína, One by One řasenka, Starlight stíny, linky Mambo Nr. 2, Lip seduction, o lacích ani nemluvím atd. atd. atd. :o)))
    6.) Takže co říci závěrem. Jsi prostě úžasnej člověk, musíš být báječná kamarádka, skvělá manželka a jsi vynikající blogerka ! Jo a taky máš moc milou maminku ( připomíná mi trochu tu mojí :o))) Moc ti držím palce, aby se ti pořád takhle skvěle dařilo a přeju ti jen to nejlepší :o)

    Moc zdravím, Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, strašně moc děkuju, tvůj komentář mě až dojal, opravdu si toho moc vážím <3 a nenacházím slova k tomu, jak moc jsem ráda, že blog má smysl a že vás baví.

      Vymazat
  41. Péťo, zase skvělé video :) Byla jsi vůbec první blogerka, kterou jsem začala sledovat a ani teďka nevynechávám ani jedno video. Dokonce tě už sleduje i můj přítel, oblíbil si tě stejně rychle jako já (a to většině věcí vůbec nerozumí :D Vždycky pak musím půl hodiny vysvětlovat co je to rozjasňovač :D) Díky tobě jsem se i odhodlala a založila si vlastní blog ;)
    Takže ti děkuju a přeju ti ať tě blogování furt baví!!! Jseš skvělá!

    OdpovědětVymazat
  42. A Pti, ještě jsem zapomněla napsat, jak ti to v tomlhe videu nádherně sluší :o) Káťa

    OdpovědětVymazat
  43. Ty jsi prostě úžasná! Ne vážně si myslím, že jsi to řekla snad nejlíp, jak si mohla. Naprosto ve všem s tebou souhlasim a myslím, že jsi hrozně silná osoba. Mluvit o tomhle není nejlehčí, stejně tak jako vyvrátit někomu naprostou lež, což bohužel musíš jak jsem tak slyšela dělat často. Snad to už trošku ti blbci pochopí, že nejsou žádní hrdinové, ale velcí ubožáci. Nenech se nikým zastrašit (přála bych ti, aby jsi se ani ničím nenechala urazit a ublížit, ale vím, že to asi pořádně nejde...). Chápu každou věc, kterou jsi co se týče blogu udělala a plně tě podporuji v tom, abys byla pořád stejná jako jsi teď.
    Měj se krásně ;-)

    OdpovědětVymazat
  44. P.S.: v tomhle videu ti to neskutečně sluší! :))

    OdpovědětVymazat
  45. Petruš mám na tebe jeden dotaz prosím tě. Jaký máš názor na pana Okamuru? Líbí se ti jeho projevy? a jak se ti zdá jako člověk.
    Děkuji předem za odpověď.
    Lucka K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, musím říct, že zezačátku se mi jeho názory líbily, je tomu cca tak třičtvrtě roku zpět, dokonce jsem i prvně uvažovala, že bych ho podpořila v prazidentské kampani, pak ale došlo k tomu, že jsem četla některé jeho další články na jeho blogu, které souvisely právě s jeho postoji v kampani, ale nejen s nimi a opravdu mne svým přístupem zklamal a považuji ho za populistu, škoda, korunu tomu dodal, když prohlásil, že se bude soudit.

      Vymazat
    2. Petruš, děkuji moc za odpověď. A ještě jeden dotaz tedy prosím, půjdeš v pátek nebo sobotu volit? A šla jsi k volbám v prvním kole? Děkuji. Lucka K.

      Vymazat
    3. Luci, byla a určitě půjdu, sice je mi z té šaškárny a bulvarizace volby prezidenta už trochu nevolno a mám pocit, že když otevřu lednici vykoukne na mě Miloš nebo Karel :D, ale jinak musím bohužel prohlásit, že ani s jedním kandidátem se neshoduji úplně ve všem a u každého z nich je něco, co mi vadí opravdu zásadně, na druhou stranu s některými názory se naopak ztotžňuji, pro mě je to docela těžká volba, protože ač nemám ráda hulváství, tak v některých věcech souhlasím více s panem Zemanem, nelíbí se mi ale, že říká jen tu pravdu, která se mu zrovna hodí a že některé věci taktně zamlčuje, u Schwarzenberga zase oceňuji vystupování, přehled a nadhled, s jakým přechází zbytečné rýpání, ale zase se s ním v některých otázkách zásadně neshodnu. Abych pravdu řekla, tak jsem čekala, že právě tito dva kandidáti do druhého kola postoupí, ale ještě pořád si nejsem úplně jistá pro koho ten hlas vhodím, nejvíc pod úroveň mi přišla včerejší debata na Nově, to byla opravdu hrůza, doufala jsem, že mi to pomůže udělat konečné rozhodnutí,ale doslova bych z těch optázek a drbů zvracela.Jinak osobně to jako volbu mezi levicí a pravicím tak úplně nevidím.Ale to by byla debata na dlouho :D.....

      Vymazat
    4. Jééé, Petruš děkuji moc za odpověď. S většinou co píšeš se shoduji i já. Také se mě nelíbí a dost příčí jak pan Zeman říká a mluví to a ono jak se mu to hodí do krámu, citlivější člověk to hnedle pozná že mlží - a to není dobrý přeci:-/
      Debatu na Nově ještě musím zkouknout na netu v archivu. Proti panu Schwarzenbergovi v zásadě také nic nemám, nemyslím si že je to špatný člověk, ale jsou tam jistá "ale" které mi nějak morálně nedovolují hodit hlas právě jemu. Takže k volbám v druhém kole nepůjdu. Bohužel ale co mi vadí je že lidé se rozdělili teď na dva světy a jsou k sobě velmi nevraživý a to je špatný. Lidé nerespektují názor a volbu toho druhého a naopak. Připadám si momentálně jako někde ve středověku kde by tě pomalu povalili kamenem, pokud máš odlišný názor. Cítím velkou negaci když jdu po městě a napětí. Ač nepíši nic k tvému videu o blogování a anonymech, přeci jen si myslím že v zásadě je to k tématu - nevraživost, netolerance. Každopádně ještě jednou děkuji Petruš za tvůj názor a dík za názor můj.
      Lucka K.

      Vymazat
  46. Peti, hlavně že nás pozitivních je víc, než těch ubohých anonymů. Zrovna včera jsem četla komenáře pod fotkou Aleny Šeredové v plavkách a byla jsem v šoku, jak ji pomlouvali, že je hnusná, tlustá a podobně. Já ji považuji za jednu z nejkrásnějších modelek. Někteří závistivci si fakt nevidí do huby. Hlavně nepřestávej s blogem. Já mám dvě děti a nestíhám sledovat módu, ale nechci být 100 let za opicema a s tím mi pomáháš ty. Vždycky na tebe mrknu a hned jsem v obraze:-D Buď pořád tak milá a krásná, ať se ti anonymové uzávidí:-D Šárka

    OdpovědětVymazat
  47. Peťulko, podle mě máš ve všem naprostou pravdu.. Hold Anonymové, co píší věci, které ani nejsou pravda, jsou s dovolením naprosto debilní..!! Já sice sama vystupuju jako anonym, ale nikdy bych si nedovolila na Tebe říct špatné slovo..Jsi naprostá jednička :) A mimochodem v tomhle videu ti to strašně moc sluší..:) Vendula

    OdpovědětVymazat
  48. Jsi skvělá Peťo, máš bezva blog a nenech si namluvit něco jiného! Mám Tě strašně ráda a díky Tobě mám doma Sigmu a za to jsem Ti opravdu moc vděčná :-*

    OdpovědětVymazat
  49. Peti, skvělé video! Držím ti palce a moc ti fandím, máš nejlepší blog, působíš velmi sympaticky! Hodně štěstí! A zlých anonymů si nevšímej, on inernet k takovým věcem svádí, zvlášť, když je to anonymní. A někteří lidi jsou zlí! :-( Měj se krásně! Ahojky!

    OdpovědětVymazat
  50. Milá Péťo,
    naprosto s Tebou ve všem souhlasím...a ani se nedivím, že sis to nemusela nikam psát a šlo Ti to takhle pěkně od srdce.. Určitě jsi to v sobě držela dlouho a už bylo na čase s tím jít ven ..Je super, že vše dokážeš říct na rovinu..

    Bohužel i u mě na blogu se našli zlí anonymové, bohužel doteď nevím, kdo To píše, protože uráží mě, přítele, mou rodinu a to je už na mě celkem dost.. Komentáře se snažím ihned mazat, ale stejně si ten/ta dotyčná nedá pokoj :( Někdy je mi to líto, nejradši bych se na to vykašlala.. Pak si ale říkám, že přeci nezahodím tu ,,práci,, kterou jsem si s tím dala a hlavně to, že se na blog chodím odreagovat a zapomenout na všední starosti..Blog mě baví a kvůli zlým nepřejícným anonymům toho nenechám! :)

    Myslím si, že to píše někdo známý, potřebovala bych vědět, jak se dá zjistit z komentáře IP adresa..poradíš mi Peťul? :)

    OdpovědětVymazat
  51. Já teda asi nebudu tak sdálná jako ostatní, ale snad to nevadí :)
    Mě osobně se tohle téma vždycky dotkne, protože si všichni myslím naprostý opak než všechno je. Já se třeba přiznám, že jsem napsala i o jednu spolupráci, protože mě to prostě zajímalo a říkala jsem si, že za to nic nedám, ale rozhodně jsem se o tom i zmínila. Mě se třeba taky hodně dotkne když si nějaký chytrý člověk myslím, že o mě všechno ví a začně psát, že lžu a že mi oblečení kupují rodiče, všechno rodiče. Mě je to v tu chvíli hodně líto kvůli tomu, že si všechno kupuju sama i na zrcadlovku jsem si šetřila, ale někteří mají tu drzost a řeknou, že to není pravda v tu chvíli bych zabíjela :D ironicky. Takže ti rozumím když se něco takového stane tobě a tvůj blog mám strašně ráda tak i videa :)

    OdpovědětVymazat
  52. Zrovna nedávno jsem slyšela, jak jeden známý psycholog-sexuolog říkal, že duševně zdravý a vyrovnaný člověk, na jeho vystoupení a články obvykle nereaguje, že jediné, čeho se dočkal vždycky, byly anonymní reakce lidí, u kterých jde poznat (často po pár větách), že nejsou úplně psychicky v pořádku a mají nějaký problém. Lidé, kteří vyloženě hnusně reagují to prostě v hlavě nemají v pořádku, v běžným životě by ses takovým lidem určitě vyhýbala, přijde mi zvláštní už je to, že se lidem něco nelíbí a přesto to neustále vyhledávají a kritizují, když psychicky zdravý člověk se vyhýbá tomu, co se mu nelíbí. Je spousta lidí, kteří jsou sami se sebou nespokojení a místo toho, aby s tím něco dělali, tak si to vybijí na někom jiném, ono je to pro ně mnohem snažší. Na druhou stranu člověk může být rád, že není na jejich místě, protože málokdy dosáhnou v životě spokojenosti.

    OdpovědětVymazat
  53. Péťo, vím, že číst takové komentáře není vůbec jednoduché a člověka to zamrzí, ale určitě se tím nenech rozhodit. Myslím si, že 90% lidi tě čte a kouká na tebe, protože jsi jim sympatická, poradíš a tvé příspěvky jsou jim blízké. A těch zbylých 10% jsou prostě jenom šťouralové, kteří budou pořád takový. Některým lidem prostě není pomoci a i kdyby si to říkala 100x, že z toho žádné peníze nemáš, tak pořád budou tvrdit své.
    Já sem za takové lidi jako ty moc ráda, děláte to ve svém volném čase a v podstatě děláte užitečnou věc pro nás ostatní. Myslim si, že ani ty, ani jiné bloggerky se nemají za co stydět, to jenom někteří jedinci to prostě nedokáží ocenit a rejpou.

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Peťo,
    mě docela mrzí jedna věc a to ta, že jakoby všecky anonymy hážeš do jednoho pytle. Myslím, že mezi námi jsou i takoví, kteří se k tobě rádi vrací a tvé příspěvky pravidelně sledují, aniž by tě nějak otravovali nepříjemnými vzkazy. Jde mi jen o to, že kdykoliv máš na mysli ty urážející a věčně nespokojené lidi, tak je označíš pojmem 'anonymové'. Což ano, chápu, 99% těchto lidí píše anonymně. Ale věř, že je mezi námi i pár slušných, kteří si nezaslouží, abys je takto nepřímo zahrnovala mezi ty anonymy otravné. Zkus proto vybrat pro tu 'škodící skupinku lidí' najít jiné označení. Jde o blbost, ale vždycky, když se takhle zmiňuješ o anonymech, připadá mi, jako kdybych se musela na tvých stránkách hnedka legitimovat, že já jsem ta a ta a ne nějaký ten urážející čtenář-anonym. Ale tohle je internet, člověk má na výběr - chci si zachovat soukromí, to je vše, ale pak zavítám sem a dozvím se, že v podstatě všichni(vím, že to tak nemyslíš, ale chci aby sis uvědomila, že to tak prostě občas působí) anonymové jsou nepříjemní otravové, což mi opravdu začíná mírně iritovat, proto jsem se rozhodla sem napsat. Poprosila bych tě teda o jiné označení té nepříjemné skupinky lidí než slovem 'anonymové'.
    Díky a přeju hodně věrných čtenářek a čtenářů a ať tě to stále baví. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj ja jsem anonym Veronika. Reaguji na tvuj komentar anonyme !!! me opravdu zarazi lidi presne jako ty . at uz petra nebo kdokoliv kdo toci videa a neco rekne vzdycky se najdou lidi jako ty co si najdou skulinku na neco fnukat . takze petra ve videu rekla vetu : tim nehazu vsechny anonymy do jednoho pytle....co na tom nerozumis,??? POKUD TE OPRAVDU MRZI ze jses anonym tak nebud. jenom kdyby te to zajimalo proc jsem ja anonym tak jelikoz nikde zadny komentare nepisu ,nikdo na ne neni az tak zvedavej :) ale tady jsem zareagovala,jelikoz tvuj komentar neni urazejici,neni sprostej ale je bohuzel hloupej. a opravdu me mrzi ze obecne vsichni ,,,co nekdo vypusti z ust ve videu berete doslova ..Mysleli jste nekdy na to ze lidi co delaji videa se musi nekdy drzet na uzde aby nespustili vlnu pohorseni napriklad????? pozn.tenhle komentar neslouzi jako zastance petralovelyhair,ale obecne vsech kdo maji odvahu tocit videa a boj proti nesmyslnym komentarum . Nashle Veronika

      Vymazat
    2. Ahoj, omlouvám se, jestli se tě to dotklo, je v každém případě nedorozumění, jak jsem řekla ve videu, rozhodně nechci házet všechny anonymní uživatele do jednoho pytle, ale nenapadlo mě doposud jiné vhodnější označení,myslím,že každý pochopil, že nemám na mysli lidi, kteří se vyjadřují slušně avšak anonymně :). jestli tě nějaké vhodnější označení napadá, sem s ním ;).

      Vymazat
    3. a ještě bych dodala, proti anonymním uživatelům nemám vůbec nic, ba naopak, chápu zcela, že ne každý si chce zakládat profil a často právě jejich komentáře bývají nejpřínosnější. Na druhou stranu z důvodů čistě uživatelských je lepší se podepsat nějakým jménem nebo nickem, i pokud člověk píše anonymně právě z důvodu rozlišení komentujících, když je v jednom vlákně nepodepsaných uživatelů víc, ztěžuje to komunikaci.

      Vymazat
    4. Já teda nevím, ale zaregistrování se, abys anonym nebyla, stojí mnohem míň času, než kolik tě stálo napsat ten komentář... Spousta blogů má anonymní komentáře bloklé ( já občas taky ) a pak je to problém...

      Vymazat
    5. Veronika: Že tobe není hloupé soudit člověka hned dle prvního komentáře. :)
      Video jsem nesledovala úplně celé, za což se teda omlouvám, a ona klíčová věta mi unikla. A pro jistotu: ano, té větě zcela rozumím... :)) Ještě jednou se omlouvám, že jsem vám tímto zvýšila krevní tlak, Veroniko. Jinak myslím, že tvůj boj proti nesmyslným komentářům je s prominutím sám o sobě nesmyslný, protože závistivé a zahořklé lidi s vůlí psát urážlivé a pošpiňující nebo prostě hloupé příspěvky, protože nemají nic lepšího na práci, najdeš vždy a všude, a možná tímto je ještě víc popudíš. :)

      Petra: V pohodě, uznávám, že to byla moje chyba přeskakovat ve videu a nedopídit se. Nicméně jiné označení, aby nebylo urážlivé, mě nenapadá. Ale tak jde opravdu o blbost a stejně myslím, že už máme vyjasněno. :) Mým úmyslem každopádně nebylo způsobit nějaké rozhořčení.

      Snad jsem vás obě neochudila o mnoho drahocenného času. :)
      Přeju pěkný den!

      -Barbora-

      Vymazat
  55. Ahoj Petí promin že jsem Anonymní. Tvoje videa jsou úžasná moc. Myslím si že ty se fakt hodně snažíš a že tě to baví. Na tebe se dívám každý den si super blogerka. Ty lidi co to pomlouvají je vidět co je to za lidi jsou zlí a to akorád svědčí o jejich charakteru.Sice mije teprve 14 , ale řekla bych že už se v tom tak trošku vyznám.. :) Díky za to co si vše pro nás udělala , kolik vidí se natočila.. :) Fakt moc Děkuju za všchno.. :) S pozdravem Káta.. :)

    OdpovědětVymazat
  56. Péťo,
    musím Ti říct, že jsem byla zvědavá na Tvoje video, že jsem ho dokoukala až do konce a pak málem nestihla autobus :D a zapomněla snímek, který jsem měla k zubaři :D
    No musím Tě také podpořit ... to že máš něco zadarmo, kritizují jen ty, které ti závidí ... Já ani nějak nepřemýšlela o tom, že bych někoho oslovila ... a chápu, že ty seš v tom dobrá, takže tě firmy vyhledávají. Ale třeba já na svém blogu hodnotím jen to, co mám ... je to zkrátka na každém. A vůbec Ti nemám za zlé, že něco dostaneš a pak nám o tom povíš, protože jsem tak mnohdy přišla na věci, které jsem si pak koupila a nebo naopak nekoupila a to je moc dobře, když si nejdřív zjistím, jaký ten produkt je. :)Mnohé anonymky by na "péči o blog" vůbec neměly. Děláš náhodou skvělou práci. A jsi první blogerka, o které jsem se dozvěděla a v podstatě díky které jsem s blogem začala. Moc mě to baví, od malička jsem stále něco sepisovala .. různé povídky atd. Takže teď ve volném čase dělám, to co jsem vždy chtěla a díky internetu mi to neleží jen v šuplíku.
    Jsi skvělá a vím, že je těžké nereagovat na anonymní zlé komentáře, také mě to vždy zabolí, když si někdo (a naštěstí se to stává jen zřídka) do mě kopne svým komentářem. Proto ti přeji hodně síly!!!! Mám Tě ráda!

    OdpovědětVymazat
  57. Plně s Tebou souhlasím. V dnešní době každý za vším hledá peníze a dobré kšefty :D
    A mohla bych se zeptat, jestli si můžu partnerský kanál nějak zřídit i já popř. Jak?

    OdpovědětVymazat
  58. Citim potrebu se vyjadrit... ale jak to tady tak ctu, tak desitky utesovacich a povzbuzovacich komentaru to jiz udelaly za mne, takze aspon takhle: Moc ti to ve videu slusi :)

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj Péťo, chtěla bych tě pochválit za super video, opravdu moc mě bavilo. Já mám blog jen chvíli, zatím se jen otrkávám, s negativními komentáři jsem se ještě nesetkala. Ale dokážu si představit, jak tě to musí mrzet a štvát, slyšet nesmyslně hnusnou kritiku nebo lži. Když mi přibude nějaký komentář, modlím se, aby na mě nevyskočilo něco nepříjemného... Hlavně, prosím tě, s blogováním nekonči! Sice nesleduji úplně všechno, ani moc často nekomentuji, vše kvůli nedostatku času, ale pokaždé, když shlédnu nějaké video nebo si přečtu článek, se dozvím něco nového a mám hned lepší náladu. Působíš na mě strašně pozitivně! Hodně štěstí a málo anonymů (nejlépe vůbec žádné). :)

    OdpovědětVymazat
  60. Hrozně hrozně hrozně moc dobrý video! :) fakt se mi líbilo ;) to, co tam říkáš, má hloubku a smysl a jen jsi dokázala, že jsi silná osobnost! (že se nenecháš zastrašit, když na tebe ta firma tlačí ) :) a myslím, že dokud je poměr "zlých a dobrých" fanoušků 1:100, tak ani není důvod si ty blbý komentáře brát k srdci ;)
    Měj se pěkně :)
    R.

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj,
    hezké video, slušně a vkusně zpracované, s jednoznačně vypovídajícím obsahem.
    Z mé strany asi tolik - všem, kteří mají pocit, že blog a související činnosti jsou tak velice výdělečné a výhodné bych doporučila, aby si založili svůj blog. Nic jim nebrání, je to jednoduché a tradááá - taky "budou za vodou" :o)))
    Jinak si dovolím využít prostoru tohoto komentáře k tomu, abych pozdravila nejen Petru, ale i Labradooru, Plum Foolery, Borůvku, Sonidlo a (Ol la la) Veroniku, jejichž blogy sleduji nejčastěji - díky za vaše blogování, fandím vám, přeji co nejvíce rozumných, milých, slušných, férových a nezávistivých čtenářů a na ty, kteří takoví nejsou, vám přeji velikou dávku nadhledu!
    Mějte se.

    OdpovědětVymazat
  62. Peťulko vážně pěkné video! Považuji tě za silnou ženu a silnou povahu, protože mě psát někdo tak příšerné urážky a lži, jako píší někteří tobě (prostě ty anonymní nikdy nepochopím!), tak už jsem asi na psychiatrii :D Mě vytočí i ten jeden anonym za týden.. Úplně chápu tvé pocity, ono se řekne hoď to za hlavu, ale sama dobře vím, že ne vždy to jde.. Jsi úžasná a já myslím, že to valná většina z nás ví! Stojíme při tobě a máme tě rádi! :)

    OdpovědětVymazat
  63. super video...
    jecowe.blogspot.com prosím komentuj!:D

    OdpovědětVymazat
  64. super video, naozaj veľmi poučné video pre mňa ako začínajúcu blogerku a dostala som pomocou neho mnoho odpovedí :) kľudne aj viacej podobných videí :)) a nemaj strach z ostatných anonymov :)) je nás tu viacej takých, ktorým na tvojom blogu záleží a ku ktorému sa radi vraciame :)) takže len tak ďalej :))

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  65. moc hezký video Peťo!

    s tím, že někdo říká, ať to člověk neřeší atd. ono by to tak správně být mělo, aby to člověk neřešil, povznesl se nad to a taky to občas napíšu, i když si pak uvědomím, že já bych se vlastně taky chtěla bránit a reagovala bych. on asi nikdo nepochopí, jaké to je, když tě někdo osočí z něčeho, co není pravda, dokud si to sám nezažije. ty víš, že to pravda není, ale když to pak čtou ostatní a nevidí u toho vyjádření, tak to taky nepůsobí nejlépe..

    k těm anonymům snad jediné - " podle sebe soudím tebe" aneb jak napsala už Kája, oni by brali všechno, tak si asi myslí, že i ty jsi taková.

    no a ty blogy.. já už bloguju taky dost dlouho (i když tohle je už x-tý blog) a dřív byly blogy vážně o tom, že to tu bloggerku bavilo, brala to jako jako koníček a nikoho v životě nenapadlo, že by za to, že je úspěšný, mohl dostat něco zadarmo nebo být pozvaný do showroomu a podobně. teď si slečny zakládají ten blog jen pro ty věci zadarmo. nebo aspoň valná většina.

    OdpovědětVymazat
  66. Máš moc příjemný projev, pěkné video a s tvými názory úplně souhlasím. Těm rýpalům, kteří si myslí, že se na blogu dá tak skvěle vydělat, bych poradila, ať si taky založí blog a můžou si vydělávat do aleluja:-) Eva

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj. Myslim, ze kazdy, kdo se rozhodne blogovat, proste musi pocitat i s negativnimi komentari a mnohdy i opravdu hnusnymi. Takova je dnesni doba, bohuzel :( Jedina rada je, vzit to s nadhledem a udelat si z takovych anonymu srandu :) To, ze z toho budes rozhozena a budes o tom tocit videa, ty anonymy jeste vic popichne. Tot muj nazor.

    OdpovědětVymazat
  68. Milá Peťi,
    obdivuji tě za všechnu práci a čas, který blogu obětuješ. To že takhle natočíš "z patra" video je vážně úctyhodné, máš výborné vyjadřovací schopnosti. Ráda bych tě podpořila v další tvé práci, na tvůj blog už jsem si tolik zvykla, že je jeden z prvních, který kontroluju na ipadu, když se ráno probudím :)
    Tvůj blog je pro mě ojedinělý, možná i díky tomu, že jsi o malinko starší než většina bloggerek a vidíš svět s mnohem větším nadhledem.
    Přeji ti mnoho úspěchů, (málo anonymních rejpalů) a dalších sil ve tvé báječné práci!
    Monika

    OdpovědětVymazat
  69. Ježiš, tobě to tak sluší, jsi úplná Sněhurka.
    Jinak tě obdivuju, jak umíš hezky mluvit bez zadrhávání. Vůbec není vidět, že jsi řeč neměla připravenou. Já tvůj blog sleduju moc ráda.
    A můj názor je,že ikdybys z toho měla peníze, tak do toho nikomu nic není. V týhle republice se krade a to nikoho nepohoršuje, ale tvůj blog jo? Mám dost...
    Mě je úplně jedno, jestli ti někdo platí nebo ne, hlavně že si počtu a odpočinu si u tvých videí, která jsou báječná

    OdpovědětVymazat
  70. Ahojky Péťo!Opravdu moc pěkné video.Nebudu se moc vypisovat,ale co určitě napsat musím,že Tvůj blog navštěvuji, protože se mi líbí jak mluvíš, jak se oblékáš,samozřejmě líčíš,ale (a to ač Tě osobně neznám) jsi mi velice sympatická a naprosto lidská!Nadále Tě budu sledovat a jsem ráda, že jsem na Tebe náhodně narazila!!!!Pokračuj v tom co děláš.....u mě máš naprostou důvěru a jistě nejsem jediná!!!Přeji krásný čtvrtek a pa!!!Tereza Š.

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj, jsi moc fajn a milá. O blog se staráš s láskou a jde to znát že pořád sebe i svůj blog zlepšuješ. Nejen já ale určitě i ostatní co tě sledujeme ti věříme a inspiruješ nás, tak jen pokračuj aby jsme nebyly ztracené :-)

    OdpovědětVymazat
  72. Ahojda Péťo, tvoje články/ videa moc nekomentuju, ale tenhle mě tak nějak "donutil" se vyjádřit. :)) Sleduju tě asi rok a půl a moc se mi tvůj blog líbí. Líbí se mi, že jsi inovativní a že se posouváš kvalitou pořád dopředu :) Nechci tě tady vychvalovat do nebes, ale chci ti jen napsat, aby ses nevzdávala svého snu. Jsi dobrá v tom, co děláš. Někdy je mi líto, co ti anonymové píšou, protože někdy je to opravdu hnusný a hlavně zbytečný. Nechápu, kde se v lidech bere taková zlost a závist. Je to fakt smutný. Jen jsem ti chtěla napsat, že tě sleduju pravidelně a že jsem ráda, že jsem tě na netu našla, protože jsi moc prima a sympatická. Doufám, že tě nikdy anonymové nezdeptaj natolik, že bys s blogem přestala, to by byla škoda. Moc ti fandím a cením si toho úsílí a té práce, kterou si s blogem dáváš. Měj se fajn a nikdy se nevzdávej :)

    OdpovědětVymazat
  73. Tak já jsem jeden z anonymů,co chodí k tobě na výzvědy takřka denně a je to moje oblíbená siestička. A věř mi, kdyby ti to tu sypalo dukáty, tak bych ti to přála a kdybys měla všechny výrobky zadarmo, taky bych ti to nezáviděla. Myslím, že jsi tu většině z nás ušetřila nemalý peníz tím, že jsi dané výrobky vyzkoušela před námi a my tím máme daleko jednodušší rozhodování a totální propadáky do košíku nehodíme vůbec. Ani bych už nespočítala, kolikrát jsem si od tebe 'nechala poradit' a rozhodla se podle tvých recenzí a ani jednou se mi nestalo, že by se moje zkušenost s danou věcí nějak výraznèji lišila od toho, co o výrobku na svém blogu říkáš ty. Navíc směle říkám, že teprve ty jsi mě trochu zasvětila do toho, jak se mám správně líčit (a to už si pomalu tesám třetí křížek, takže fakt nejsem žádný teenager). Nehledě na to, že tě to stojí spoustu času a přemýšlení, abyses neopakovala... Já bych třeba na to neměla ani za peníze. Takže i kdybys za to občas nějaký ten bakšiš měla, podle mě by to bylo vpořádku. A jestli jsou tvé recenze objektivní nebo podmíněné nèjakou úplatou...no o tom je zbytečné se bavit. Sama jsem se mockrát přesvědčila jak to je a ostatní pravidelné čtenářky jistě taky.
    Vendula S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych ti přála (Petře), abys za to něco měla, myslím, že kvalita webu tomu odpovídá. Souhlas s komentářem nade mnou. Z pitomců si nic nedělej, hezký den.

      Vymazat
  74. Tohle líčení ti neskutečně sluší!!!:-)

    OdpovědětVymazat
  75. Jé, to je docela škoda. Já si tedy taky myslela, že z toho něco máš. Ale přišlo mi to právě fajn, že je to tvůj koníček a zároveň se ti to trochu vyplatí, jako bonus.

    OdpovědětVymazat
  76. Ahojky
    už dlouhou dobu sleduji Tvůj blog, ale komentuji poprvé. Tímhle videem sis mě naklonila ještě víc, jsi strašně sympatická a zajímavá, krásně se tě poslouchá a připomínáš mi mojí tetu a proto si mi ještě sympatičtější:). Ty do těch videí vkládáš tak kamarádskou a pozitivní atmosféru, moc ráda se koukám na tvoje videa a čtu články a těším se vždy na další. Jinak máš pravdu je to odraz společnosti, ve které žijeme a bohužel si tady spousta lidí nevidí s prominutím do huby, závidějí ostatním... Obdivuji Tvé pevné nervy, že si pro nás uděláš čas a že se s námi podělíš o poznatky :) držím palce, jsi úžasná :) Dáduš

    OdpovědětVymazat
  77. Petro,
    úspěch se bohužel v Česku neodpouští v jakékoliv branži. Ber tuto zkušenost jako příležitost, která Ti umožní vyjít z této situace jako silnější a moudřejší osoba.

    Moc ráda sleduji Tvá videa, máš opravdu příjemný projev, hezky se posloucháš a volíš pro mně zajímavá témata. Už několikrát jsem si říkala, kde na blog bereš čas a energii. Moc Ti fandím.

    M. Janoušková

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Peto,
    pustila jsem si toto video jako každé jiné. Naprosto chápu důvod, proč jsi ho udělala. Já kdybych byla ve stejné situaci, tak bych udělala to samé.
    Musím uvést, že tvoje videa mají opravdu kvalitu, jak vystupování, tak obsah. Není se za co stydět, právě naopak. Už jen kvůli té kvalitě si tě at už firma, či e-shop nebo někdo jiný vybere ke spolupráci.
    Co se týče ceny ohledně spolupráce, mě osobně by vůbec nevadilo i kdyby ti server kamoska něco platil, pokud to má úroveň a kvalitu.I když já mám raději tvoje ostatní videa. V dnešní době je tak málo času na důležité věci, rodinu, atd... že by určitě nějaká ta symbolická kompenzace či nějaký výrobek zdarma za ten strávený čas si myslím byla únosná.

    Ohledně těch útočících anonymů, tyhle lidi nemají úroveň. Našli by si důvod urážet i kdybys rovnátka neměla a měla vše naprosto v high level. Některým lidem vadí všechno, hlavně to, že je někdo šikovný nebo oblíbený. Sama jsem byla objektem šikany z důvodu, že se někteří lidi ve svém životě popř. v práci nudí nebo mají ubohý osobní život, bojí se o svoje místo a hledají si hromosvod na kterém se vybít.

    Abych to shrnula, hodně ti fandím jako spousta jiných holek, jsem moc ráda za tento blog a považuji ho za nejlepší blog ohledně kvality recenzí i vystupování s videorecenzema. Přeji ti hodně úspěchů. Eva P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě bych ráda dodala, že většinou rýpají a šikanují ti, kteří sami mají malé IQ či sebevědomí a tímto si ho zvyšují. Eva P.

      Vymazat
  79. Než zareaguji na komentáře jednotlivěji, chtěla bych vám všem hrozně moc poděkovat za vaši podporu, která je opravdu velká a která mě hrozně příjemně překvapila. Je pro mne opravdu krásné číst, že někomu má videa pomáhají, to je nejlepší odměna a hned mám zase větši chuť do práce. Člověk asi někdy potřebuje slyšet, že to, co dělá, není zbytečné, ono když se pak takových rýpalů sejde na jednom místě víc, opravdu člověk začne pochybovat, zda má smysl něco dělat, zda mu to stojí za to a zda by nebyl klidnější se na vše vykašlat. Mě ale blog a videa moc baví a tak jsem opravdu ráda, že mám tolik podporovatelů a těžko slovy vyjádřit jako moc si toho vážím a jakou radost mi to dělá. Jinak aby nedošlo ke špatnému pochopení,jak tu někdo psal, jak jsem řekla ve videu, nehážu vůbec anonymy do jednoho pytle, vůbec nic proti anonymním uživatelům nemám, chápu zcela, že ne každý si chce zakládat někde profil. Ale jak jinak jsem měla uživatele označit, věřím, že mne všichni pochopili a nikoho se to nedotklo, protože to oprvdu účelem nebylo. Dále bych chtěla říct, že je zajímavé, že když dojde na takové téma, tak od jedinců, kteří běžně rýpou do každé maličko, najednou neslyším ani slovo, čímž se má teorie potřeby rýpání, jen potvrzuje, nic kloudného a k tématu asi člověk od takových lidí čekat nemůže.


    Děkuji vám všem a dnes si dáme článek, chtěla bych vám ukázat další barvy skvělých nových maybelline rtěnek :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezké video. Sleduju Tě už dlouho a ráda koukám na videa, je to příjemný relax. Profil si nikde zakládat nechci, ale občas Ti sem napíšu (počítám se mezi ty slušné anonymy :)).
      S tím rýpáním máš pravdu, kdo chce rýpat, ten opravdu nic kloudného k tématu nepřidá.
      Budu ráda, když budeš dělat blog pro zábavu, mě pak bude bavit ho sledovat:).

      Radka

      Vymazat
  80. Na video jsem se stihla podívat až teď a musim říct, klobouk dolů Peti. Vůbec nechápu, jak bys mohla mít na tohle špatnou reakci, já si tě za to vážim ještě víc :*

    OdpovědětVymazat
  81. V první řadě musím podotknout, že jsem velmi potěšena, že jsem zazněla mezi oblíbenými blogy :) Nutno totiž říct, že nebýt blogu petralovelyhair, labradoora nikdy nevznikla :)
    K nepřejícím, zlým a rejpavým lidem se vyjadřovat nebudu, takoví vždycky byli, jsou a budou. Sami nemají dost odvahy, odhodlání a cílevědomosti a protože vlastně nic neumí a nic nedokázali, zkazí aspoň radost těm, kteří tyhle vlastnosti mají. Budiž nám jich líto, zahořklých lidí ;)

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj Péťo,
    stejně jako spousta lidí přede mnou, Ti chci i já moc poděkovat za Tvá videa. Jsi upřímná, milá a šikovná, na Tvá videa se ráda dívám, hlavně když si chci odpočinout, inspirovat se nebo slyšet rozumný názor na kosmetické produkty apod.. Věřím, že je těžké se nebrámit rýpavým slovům některých návštěvníků Tvého blogu, ale ber to tak, že závist vždycky byla, je a bude a nic s tím, bohužel, nenaděláme. Je ale mnohem víc lidí, kterým se Tvůj blog líbí a těší na nové články a videa. Tak nevěš hlavu :-) A s těmi odměnami.. Je naopak škoda, že za tu spoustu času a energie, které do toho vkládáš, něco nedostaneš.
    Měj se hezky,
    Eliška

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj Petulo.
    I když mám blogy, které ráda navštěvuju, moc často nekomentuju. Ale teď je jiná situace. Tvé video mě nakoplo k zamyšlení nad celým tímto blogovým světem a vším, co do něj patří. Naprosto s tvými názory souhlasím a líbí se mi, jak je umíš podat. Kdybys to nezmínila, nepoznala bych, že jsi to neměla připravené.
    Je pravda, že je málo kvalitních blogerek. Jak říkáš, hodně se jich snaží vecpat svoji maličkost různým firmám, aby získaly produkt zdarma. A tady jsem si uvědomila, že znám hodně takových! Vrhla jsem se na promazání Sledování blogů a nestačila se divit, kolik jich je! Je to ubohé. Jen kvůli tomu, že ony získají nějaký produkt zadarmo a dobře ho ohodnotí, si ho nějaké snadno ovlivnitelné holky koupí a mají z toho jen zbytečně vyhozené peníze! Těmto "zlatokopkovým" blogerkám nevěřím a už vím, kterým blogům můžu dát svůj hlas :)
    Takže moc dík za tvoje video! :)

    PS: Zachovala bych se stejně, nechat si s*at na hlavu? Vůbec! Nejsme boxovací pytle ! :)

    OdpovědětVymazat
  84. Vážně úžasné video, jako vždycky. Už se těším na další, jsi mi velmi sympatická

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj,

    všechno už bylo řečeno. Přikláním se k chválám.
    A holka, Ty máš koule a nadhled.

    Hezký den všem

    OdpovědětVymazat
  86. Ty tlamo zajímalo by mě kdy ti sundaj ty rovnátka?? Vypadáš děsivě, nemám nic proti rovnátkům a následným rovným zubům ale když si tu svoji držku natřeš ještě k tomu fialovou rtěnkou tak se mě chce blejt!! Řekl ti někdo že k rovnátkům a žlutým zubům se fialový rtěnky nehoděj!!! :P A to s těma prachama!!! Beztak si sem tam něco vyděláš, něříkej že ne... Tobě já už nevěřím... Jak jsi říkala o lady boxu že jsi ho dostala zadarmo, tak proč toho nevyužít!!! JŽŠ už prostě zalez!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý anonyme,

      možná by stálo za to, když chceš prezentovat svoje názory, si také zopakovat gramatiku. Nemluvě o tom, že kurz slušného chování by se hodil mnohem více nebo návštěva psychologa?

      Pokud si Petra za svoji práci něco vydělá, je to pouze její věc a tobě do toho nic není.
      Copak ty pracuješ zdarma?

      Mimochodem schovávání se za internet, to je něco. Co? Jsi schopný to říct také do očí???
      Asi ne co? To by chtělo KOULE!!! Který evidentně nemáš.
      Eva


      Vymazat
    2. človeče kam si ty až klesol že máš dokážeš nadávať petre...skús robiť niečo aby sa tvoj život posunul na takú úroveň aby si nemal potrebu to robiť....
      závisť je vec ktorá ťa brzdí..nerouzmiem prečo si myslíš že tvoj život bude lepší ked petra ako jej kážeš...zalezie... ja by som ti navrhla..nelez na jej blog...
      Ale zase Peti ty si z toho nič nerob....nenávisť a láska to je skoro to isté..ber to ako kompliment že niekomu tak neskutočne na tebe záleží..že ti niekto ukáže aký je, tak otvorene a svojím postojom nám všetkým odhalí to že ho niečo strašne trápi a že chce od života viac..je mi ťa ľúto anonym...ale petrine rovnátka ani jej rúž ani jej peniaze s tým nesúvisia..či chceš aby boli všetci taký chudáci ako ty?..nechcem ťa uraziť...ozaj nie..len..zdvihni hlavu a rob niečo produktívne uvidíš že to bude lepšie..

      Vymazat
    3. Tak co sleduješ blog? Když ti připadá tak strašný.
      Péťo mně se tvůj blog velmi líbí. A z těch ubohej anonymů si nic nedělej. Veď prosím blog dál. Já se vždy těším ne tvůj nový příspěvěk. Nejradši mám kecací videa.
      beautifulprettygirls.blogspot.cz

      Vymazat
    4. holky, já myslím, že tohle je přesně ten typ komentáře a diskutujícího, na který snad vážně nemá cenu reagovat a ani mu něco vyvracet, ten sem prostě přišel urážet, když se mu bude líp spát, budiž mu to přáno ;)

      Vymazat
    5. Panebože anonyme, co kdybys raději zalezl ty?! Očividně ti tenhle blog leží v žaludku, ale sledovat ho přesto musíš. To je nějaká forma sebetrýznění? A.

      Vymazat
    6. jo tak ted jsem to pochopila s tim ladyboxem :D aneb asi nežereš maso = nepoznáš vtip, ale když už jsme u toho, lednový jsem taky měla dostat zdarma,ale odmítla jsem ho,ale tady beztak nemá cenu nic vysvětlovat :)

      Vymazat
  87. Ahoj Peťo,
    Obdivuji tě že po téhle aféře ještě blog pořád vedeš dál.
    Já bych se na to asi vykašlala, protože přece nemám za potřebí číst takovéhle komentáře..
    Je to sice hezký, že každý chce říct svůj názor, ale někdy je lepší si ten názor nechat pro sebe... Nic si z toho nedělej, já jsem taky kdysi měla blog a musím říct že to nebyla žádná ,,prd*l" :D Moc si tě vážím a ve mě máš určitě velkou podporu!! A boužel komentuji taky pod Anonymní, ale pro jistotu se vždycky podepíši, aby jsi viděla že já nejsem taková... Děkují!!! Barča

    OdpovědětVymazat
  88. Ahoj Peto,
    jsi moc fajn, máš skvělá videa, jsi svá, máš příjemný hlas i projev. Rozhodně toč dál! Za mě máš palec nahoru:))

    OdpovědětVymazat
  89. Moc pěkně si to řekla. :)
    Ve videu vypadáš krásně.

    OdpovědětVymazat
  90. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  91. Je to hrozné, ale nejde nereagovat. Tím,že si tohle video udělala, myslím, že sis protřídila své fanoušky na dvě skupiny. 1) Ty co za to stojí a bude jim připadat tenhle nápad na video, jako rozumný a budou tě znovu a znovu vychvalovat ( jako v mém případě). A nebo to bude skupina 2) kteří za to nestojí, budou se znovu schovávat za anonymními příspěvky a když přijde obrana tak zalezou jako myši do děr.
    Tímto ti chci vyjádřit velkou podporu a obdiv a hlavně pokračuj a ber tohle jako odrazový můstek dál. ( Vím, hezky se to píše, ale teď, když víš že za tebou tolik fanoušků stojí tak si tohle najdi,když zase nějaký negativní komentář přijde :)

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj Peti, chcem Ti len povedať aby si sa nenechala odradiť neprajníkmi, závisť a zloba znamená že Ti majú čo závidieť.. :) A navyše si myslím že valná väčšina je nás takých, čo si každé Tvoje video pozrieme radi a zaujíma nás Tvoj názor, nie nejaké nenávistné komentáre od puberťáčiek čo v živote nič nedokázali a nevedia prežiť Tvoj úspech. Fandím Ti moc! :-* Barbora.

    OdpovědětVymazat
  93. Peťulko, nezanevřu na Tebe, ba naopak. :-) Mám moc ráda Tvůj blog a především Tvá videa. Moc Ti fandím a fandit budu!

    OdpovědětVymazat
  94. Peti, jsi skvělá a je vidět, že tě to baví, takže určitě nepřestávej!!! Všem by jsi nám chyběla <3

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj Peťko,
    nedá mi to, abych nereagovala, i když asi budu opakovat ostatní komentující. Myslím, že každý z nás v životě narazil na nějakého rýpala či intrikána, který, aniž by nás znal blíže nebo věděl, jací jsme, šíří o nás překroucené informace, lži a výmysly. Jak už tady někdo psal, takoví lidé mají pravděpodobně nějaké psychické problémy a nejspíš se s nimi neumí vyrovnat jinak, než shazováním těch, kteří jsou sami sebou a jsou okolím oblíbení a vyhledáváni. Samozřejmě anonymně, aby nikdo nevěděl, jaké nedostatky mají oni sami a nikdo se nemohl strefovat do jejich citlivých míst - oni jsou totiž dokonalí a mají vždy pravdu. Vždy si najdou vodu na svůj mlýn: je-li dívka hubená, trpí anorexií; přibere 2 kila - je z ní "sádelnice". Nosí černé oblečení = vypadá jak můra; má-li na sobě barvičky = cirkusačka. S tím se nedá bojovat, tihle lidé si nikdy nezametou před vlastním prahem, vždy hledají chybu u druhých.

    Tvůj blog jsem objevila před několika měsíci a proběhlo u mě něco podobného, co napsala paní Katka Netuková :). Moc se mi líbí, jakým způsobem blog vedeš - Tvé rady jsou pro mě velmi užitečné, hlavně co se týče kosmetických produktů (v drogerii se totiž cítím ztracená, když si mám vybrat, co by mi nejlépe sedlo :D). Líčící videa jsou inspirativní, kecací zas taková oddechová, zkrátka tento blog má vše, co je podle mě zapotřebí, a byla by obrovská škoda ho zrušit. Jsi příjemná, bezprostřední a svá, máš pěkný a přirozený projev i vyjadřování a ruku na srdce - spousta žen (hlavně ti zakomplexovaní a zlí anonymové!) by chtěla vypadat jako Ty (výborná postava, nádherný tvar očí i obočí, plné rty, ...) ;).

    Moc Ti přeji, aby zákeřných anonymů ubylo, a aby Ti neubírali sílu a chuť dělat to, co Ti jde tak skvěle ;).
    Terka

    OdpovědětVymazat
  96. Dobrý večer, milá Peťo! Na váš blog a vaše videa jsem narazila úplně náhodou, přes internetový server kamoska.cz, kam se občas chodím pobavit vtipnými články :)) Narazila jsem na vás a začala jste mě zajímat. O dekorativní kosmetiku se moc nezajímám, nelíčím se, maximálně občas řasenku, ale make-upům, pudrům a tak podobně jsem nepropadla. Vyžívám se pouze v tělové a vlasové kosmetice.. tělová mlíčka a másla, to je moje :D i přesto mě však vaše videa velice zaujala. Je vidět, že kosmetikou opravdu žijete, a je to váš velký koníček. Baví mě vás sledovat, je vidět, že jste dospělá žena která umí hovořit a ještě tím sdělit co si opravdu myslí co vlastně říct chtěla, což né každý umí. Ano, je mi 19 let a asi nejsem hodna takovýchto chytrých vět :D ale po tomto videu jsem se rozhodla vám napsat komentář a doufám, že vás aspoň trochu potěšil.. Ikdyž je vidět, že za vámi stojí mnoho mnoho lidí :) Bylo, v tomto videu, vidět, slyšet a znát, že jste taky jen člověk, žena, která má city a né robot, kterého nic nerozhodí.. a to je dobře. Působíte na mě skvěle.. a rozhodně by byla škoda přestat blogovat a točit videa, jelikož si myslím, že mnoho holek, dívek a žen má vaše videa rádo a jistě se mnohému přiučí :) Mějte se krásně, a házejte za hlavu nesmyslné komentáře, co za to nestojí..:) krásný večer. Jana B.

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj,
    na začátek se přiznám k jednomu: nemám moc ráda příliš dlouhá videa (10 min. a více) a obvykle se na ně nedívám, ale když jsem si pustila tohle, dívala jsem se na něj od začátku až do konce, dobře se tě poslouchá, máš rozumné názory a podle mě jsi rozený řečník. =) Přijde mi, že kdyby někdo blogoval/natáčel videa pro peníze, vypadalo by to naprosto jinak. Ono jde docela poznat, když je někdo falešný, nebo dělá něco z čisté radosti. Já se také umím dost drsně hájit, když někdo o mně řekne nějakou lež, přece jen, to nikomu není příjemné a je naprosto přirozené, že se bráníme. Je dost smutným faktem, že ať už někdo v dnešní době řekne sebelepší názor, vždycky se najde pár lidí, kteří budou neslouhlasit a budou nadávat. Dobře, beru to, že má každý právo na svůj názor, ale také jde vše vyřešit slušně. K těm anonymům: podle mě nevadí, když někdo píše anonymně, třeba má špatné předchozí zkušenosti, ale většinou je to bohužel tak, že píší anonymně jenom proto, aby mohli nadávat a nikdo nevěděl, o koho vlastně jde. Hrozně obdivuji lidi, kteří dávají svoje fotky a videa na internet, já bych takovou odvahu neměla, bohužel i tady se najdou lidé, kteří místo toho, aby ocenili odvahu, se radši skrývají pod anonymním jménem a říkají, jak jsou oni blogeři trapní. No, řekla bych, že ti co jsou prostě nenapravitelní, se na tohle video ani nepodívají a pojedou si dál ve svých kolejích. Ty už asi nikdo nikdy nenpraví, je to smutné, ale je to tak. Hodně štěstí a pevné nervy! =)

    OdpovědětVymazat
  98. Naprosto souhlasím se vším, co jsi řekla. "Nejlepší" jsou vážně ti anonymové. Já si zrušila kvůli tomu anonymní komentáře, protože mi to už stačilo. Nechápu, co k tomu lidi vede.
    Ty jsi podle mě super blogerka, sympatická a šikovná, vždycky budu Tvá věřná čtenářka :)

    OdpovědětVymazat
  99. Ahoj Peti, tohle video mě konečně donutilo si udělat chvilinku čas a napsat alespoň pár řádků. Již 9 měsíců cestujeme s přítelem po Novém Zélandu a ještě než jsme loňského roku v březnu odlétali, asi dva měsíce dopředu jsem objevila tvůj blog. Miluju kosmetiku, módu a všechno s tím společné, ale pokaždé když jsem dříve koukla na nějaký blog, prostě mě nebavil, nebo mě daná blogerka nebyla sympatická. Tvůj blog mě dostal hned na začátku. Přesně si pamatuju na objevené první video na youtube.... pak následoval nájezd na tvůj blog, a ještě večer jsme do jedné do rána koukala na všechny videa a články. Stala se z toho droga, miluju oddechová videa, videa typu moje oblíbené věci na zimu, léto atd., všechny články jsou taky úžasný.
    Tím, že jsme na Novém Zélandu a na internet se nedostanu tak často, mám trošku absťák a přítele pořád nutím, aby jsme zastavili někde u knihovny a já mohla mrknout na tvůj blog. Při cestování tady odpadají módní výstřelky ale i tak se ráda hezky obléknu a po každém novém shlédnutí videa se cítím nově nabitá a téměř vždy vyrážím do drogérie, abych doplnila zásoby. S přítelem máme také svůj blog, aby rodina mohla sledovat naše zážitky a moc dobře vím kolik dá všechno co má s blogem společného práce. Prosím nepřestávej :-) pořád jsme tady my co tvoje stránky milujeme, i přesto, že jsme na druhém konci světa.

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj Peti, tohle video mě konečně donutilo si udělat chvilinku čas a napsat alespoň pár řádků. Již 9 měsíců cestujeme s přítelem po Novém Zélandu a ještě než jsme loňského roku v březnu odlétali, asi dva měsíce dopředu jsem objevila tvůj blog. Miluju kosmetiku, módu a všechno s tím společné, ale pokaždé když jsem dříve koukla na nějaký blog, prostě mě nebavil, nebo mě daná blogerka nebyla sympatická. Tvůj blog mě dostal hned na začátku. Přesně si pamatuju na objevené první video na youtube.... pak následoval nájezd na tvůj blog, a ještě večer jsme do jedné do rána koukala na všechny videa a články. Stala se z toho droga, miluju oddechová videa, videa typu moje oblíbené věci na zimu, léto atd., všechny články jsou taky úžasný.
    Tím, že jsme na Novém Zélandu a na internet se nedostanu tak často, mám trošku absťák a přítele pořád nutím, aby jsme zastavili někde u knihovny a já mohla mrknout na tvůj blog. Při cestování tady odpadají módní výstřelky ale i tak se ráda hezky obléknu a po každém novém shlédnutí videa se cítím nově nabitá a téměř vždy vyrážím do drogérie, abych doplnila zásoby. S přítelem máme také svůj blog, aby rodina mohla sledovat naše zážitky a moc dobře vím kolik dá všechno co má s blogem společného práce. Prosím nepřestávej :-) pořád jsme tady my co tvoje stránky milujeme, i přesto, že jsme na druhém konci světa.

    OdpovědětVymazat
  101. Milá Péťo, musím říct, že si tvé upřímnosti velmi vážím, a věřím že to ocení i tvý čtenáři. Video jsem zhltla jedním dechem, a to že jsi na konci zmínila můj blog byla jen třešnička na dortu, za kterou ti děkuji:)

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj Peti,
    nechci se moc opakovat, všechno už bylo vlastně řečeno... Jenom chci, abys věděla, že tě máme rádi :) Bohužel úspěch se v Česku opravdu neodpouští a ještě horší je, když zjistíš, že hnusnej anonym je někdo z okolí, viz debata výše... Proto jsem se já rozhodla, že nikomu nebudu říkat, že mám blog a budu doufat, že mě nikdo ze známých nenajde :D

    Držím ti palce v dalším blogování, jsi pro hodně lidí inspirací :) Měj se krásně!

    S.

    OdpovědětVymazat
  103. Češi jsou opravdu zkažený,ubohý a nepředstavitelně závistiví národ,až se mi chce z toho zvracet!!Proto když potkám výjimku,tak si toho člověka moc vážím,což uznejte sami v naší společnosti moc takových výjimek není,což je smutný...Nejhorší je,že takový jsou i lidé co se tváří jako Vaši kamarádi!Hnus co dodat...snad jen to Péťo,že vidíš jak máš super život ;),když ti ho tu X anonymů závidí=( hnusný komentáře).Njn,tím ukazují akorát svou nejistotu a nespokojenost se svým životem. Mischa

    OdpovědětVymazat
  104. Nebudu ti tu psát dlouhé slohovky jako řada lidí přede mnou (četla jsem jen některé, ale spousta jich byla zajímavá), napíšu jen, že máš můj obdiv za projevenou odvahu, protože tohle je hlavně o odvaze. Nedovedu si představit, kolik lidí jsi tímhle videem nakrkla. Sama patřím k začínajícím blogerkám, které bys zařadila spíše k tomu odpadu, ale i tak mě to baví, a budu v tom pokračovat, tak dlouho, dokud to někoho bude bavit. Každopádně máš můj respekt. A já taková slova neberu na lehkou váhu. i když by se mi někdo mohl smát... Slova jako úcta, respekt, hrdost, dát někomu své slovo, pro mě něco znamenají...

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj Péťo,jenom ti chci říct ať u blogování určitě zůstaneš a nenecháš se ubohýma anonymama otrávit ;).Já sama bych na každý "zlý" komentář reagovala taky,takže v tom jsem s tebou :) .Snad tě to alespoň trochu potěší.Máme tě rádi! :) Kačka :)

    OdpovědětVymazat
  106. Ahoj Peti,
    sice jsem taky anonym, ale nepatřím k těm, kteří jsou vlezloprdelky a pak tě srážej dolů. Spíše si zanechávám tajnou identitu ze soukromých důvodů. Na toto video jsem si udělala čas, protože mě to donutilo přemýšlet a chci ti jen prostě jednoduše říct, že tě chápu a naprosto s tebou souhlasím, tudíž jsi u mě neklesla, ale spíš jsem si tě o stupeň výš zase oblíbila, protože jsi vyjádřila (konečně někdo) jak to opravdu u nás v Čechách je, reálně, takže ti fandím, drž se a máš tu spoustu fanoušků, kteří tě podporují a kteří tě nepotopí. Jsem ráda za tvůj blog a za tvou existenci! Hrozně ti fandím a držím pěsti=štěstí, mám tě ráda a kvůli stupidním rejpalům apod.. nepřestávej točit videa, protože by jsi jim dala to, co chtějí.

    OdpovědětVymazat
  107. No, a kdy se dozvíme něco k tématům, která byla slibována v názvu článku? Zatím jsem se teda nic nového nedozvěděla, jen jakési proklamace a deklamování obecně platných pravd (já třeba nevidím problém v tom, vyjádřit se k anonymnímu komentáři a klidně ho i ze svého blogu stáhnout).

    A ano, můj koment je anonymní, protože ale netuším, jak se přihlásit jinak (co je LiveJournal?, TypePad?apod.) Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, při vší úctě, poslouchala jste video? Co prosím Vás nebylo k tématu, kterému odpovídá název, navíc toto nebyly žádné obecně platné pravdy, nýbrž moje subjektivní zkušenosti a názory, já nemohu mluvit za ostatní.

      Vymazat
  108. Peťko, to s těma komentářema mě mrzí (né kždycky se mi tedy líbí protinázor "oni závidí" - to je docela hloupý názor, si myslím), ale tvůj blog vážně miluju, tvoje videa a fotky, plus recenzí si vážně vážím, protože (jak jsi řekla - některé jsou vážně otřesné a jen vidíš, jak si některé bogerky hrabou všechno zadarmo a pak to vychválí, aby dostaly více :/) jsou objektivní, pravdivé a vždycky ne ně dám, a pokud to není něco vyloženě na né-můj-typ-čehokoliv tak s němi souhlasím, a když už si věc koupím, jsem spokojená a po vypotřebování se nebojím do věci investovat znovu :)) Asi určitě některé názory nejde jen tak přehlédnout a prostě je hodit za hlavu a nebýt z nich smutná, ale věř mi, že máš mnohem více přiznivců co by za tvůj blog dali ruku do ohně! :)) A jsem ráda, že pořád pokračuješ v tom, co tě (doufám :)) baví a pravidelně nás zásobuješ novými články, i když je asi pravda, že při jejich přípravě se trochu okrádáš svůj volný čas. ;)

    OdpovědětVymazat
  109. Myslim ze ted te uznavam jeste vic.. malo kdo se rozhodne tohle jakoby rict narovinu a je smířenej i stím že mužou přijít někteří co te naprosto shodej.. Vážně pokračuj v tom co dělaš..

    http://evzuu.blogspot.cz/2013/01/giweaway.html

    OdpovědětVymazat
  110. Ahoj Peti. Během 4 měsíců co jsem na razila na tvůj blog a poté youtube.com a začala ho pravidelně sledovat, jsi mi nějakým zvláštním způsobem "přirostla k srdci". Číší z tebe taková pohoda a klid, jsi velmi chytrá a vyrovnaná :) U každého videa se usmívám, bavíš mě :)

    Chtěla jsem jen říct, že ti děkuju za to co děláš!! :)
    Teri

    OdpovědětVymazat
  111. Ahoj Peti, jen krátký komentář :) (oproti všem co tu jsou, a že jsem všechny přečetla!)
    Jsou to asi tam 4 měsíce, co jsem na tvůj blog narazila, poté začala odebírat na youtube a během té doby jsem si tě "tak nějak zamilovala" .. Tvoje názory, komentáře a všechno mi hrozně přirostlo k srdci.
    Díky tvým videím jsem o něco chytřejší :)

    Ale tohle je prostě realita, někteří lidi už se zlí a nepřející narodí, nezbývá nám nic jiného než se nad tím povznést a zvednou hlavu :)

    Děkuji za to, že se takhle snažíš, protože ti moc fandím, jsi v tom prostě dobrá :))))

    Měj se krásně, Teri

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj,
    Z těch zlých řečí si nic nedělej, lidi dokážou být neuvěřitelně zlí. Tvůj blog se mi líbí, je za ním vidět obrovský kus práce. Já s blogováním teprve začala a pochybuji, že se někdy "dohrabu" k tak dokonalému blogu, jako máš ty. Určitě nepřestávej psát, je vidět, že to děláš pro radost :-)

    OdpovědětVymazat
  113. Náhodou za tohle video tě moc chválím :) Líbí se mi, že neděláš videa jen na to, co se líbí ostatním, ale i na to, co chceš vyjádřit ty. A když si mluvila o blogerkách, které jsou nové, myslím že ty si pro ně dobrý příklad ;)
    Martina

    OdpovědětVymazat
  114. jde vidět, že je tohle problém úplně všude. Já bloguji nějakých 9 měsíců a musela jsem na dvě hodiny blog vypnout, abych si setřídila, zda mi to za to stojí, či nikoli. Byla jsem nucena zachovat se jak většina a moderovat všechny komentáře. protože jelikož do svého blogu zapojuji i jiné lidi, tak nesnesu, aby někdo urážel ještě je.
    Peti, video je super, nenašla jsem jediné vyřčené slovo, se kterým bych nesouhlasila, sama bych to asi neřekla lépe. Stejně jako tobě, ani já nemohla nereagovat na nějaké ošklivé komentáře, to prostě nejde. Druhému se to říká snadno, ale když člověk, který tě nezná na tebe útočí a mele kraviny a ty na jednu stranu chceš vyvracet blbé kecy, na druhou stranu na to chybí síla... je to opravdu o nervy. A kdo to nezažil, tak nemůže pochopit. Spousta holek i žen mi už psalo, že se na blogování vykašlali jen kvůli tomu, že nesnesly tyhle anonymní kruté komentáře. To jsme teda společnost. jeden druhého potápět. Ale já se nedám. Ani ty se nedej. Držím palce!!

    OdpovědětVymazat
  115. Peti, po shlédnutí tohoto videa jsem byla velmi mile překvapená! Zrovna teď mě nenapadá moc vhodných slov, co říct...jen bych řekla asi tohle, jsi velice inteligentní, úspěšná a krásná a holt žijeme ve světě plném lidí, co nikomu úspěch nepřejí a jen závidí... Vždy tu budou lidi, co Tě budou z různých placených recenzí obviňovat, nadávat Ti, urážet Tě, ale ve valné většině jsou to lidé, co trpí různými komplexy a internet a anonymní okýnko je to jediné, kde ty komplexy mohou trochu řešit. Je mi líto, že jsi ten "fackovací panák" ale s tím se bohužel musí počítat a je dobré, že jsi se proti tomu dokázala už poměrně dobře "obrnit". :-) Při tvorbě blogu mysli na to, že zde máš hodně obdivovatelek a fanynek, pro které to děláš a které Tvou práci ocení. :-) Já bych blogerku dělat nemohla...nemám na to čas a bohužel, ani psychicky na to stavěná nejsem. Ale jak se říká, všechno zlé je k něčemu dobré... Přeji pevné nervy a mnoho sil do budoucí tvorby blogu!

    OdpovědětVymazat
  116. Je skvělý že se na to takhle díváš a dokážeš přehlédnout ty trapný poznámky některých anonymů(já bych je nejspíš okamžitě našla a zabila:)).Jen ták dál, fandím ti!!

    OdpovědětVymazat
  117. Myslím si, že je super, že reaguješ. Je tak vidět, že sleduješ komentáře a zajímáš se o lidi, kteří tě čtou/ sledují, což hodně blogerek nedělá a je to podle mě škoda. Sama bloguju už čtyři roky a donedávna na blog.cz, kde se občas člověk vážně nestačil divit, ale vzhledem k tomu, že jsem s beauty blogem začala teprve nedávno (předtím šlo spíš o literární tvorbu) se mi nic takového ještě nestalo. Obdivuju, že se vyjadřuješ věcně a stručně, protože mě by něco takového neskutečně vytočilo.
    http://elliesdailyideas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!