Zimní favorité 2013

by - 21 ledna

Krásné pondělí, milí čtenáři,

dnes mám pro vás další díl videa, která máte obecně hodně rádi a tak doufám, že vás potěší. Jak je zvykem, tahle videa jsou delší, takže k němu doporučuju hrnek kafe nebo čaje a doufám, že si spolu se mnou u kosmetiky, oblečení a přípravků na pleť a vlasy, odpočinete :).

Také jsme si konečně jako jedna z posledních blogerek zřídila partnerský kanál,takže už vás nebudou strašit příšerné úvodní fotky, proto, kdo mne ještě neodebírá na youtube, budu ráda, když možnosti využije, budu se snažit využít možností, které partnerský program nabízí a videa zkvalitnit a přidat vychytávky, které jsou k dispozici :).




You May Also Like

90 komentářů

  1. Ahojky Petruš, tyhle videa mám nejraději.. Dlouhá, kecací a vždy se dozvím nějaké novinky a pak musím běžet do drogerky :D :D Čepice je skvělá, málokomu sluší a ty patříš mezi ty výjimky, kterým sekne opravdu náramně! :)

    Jinak Peti, v poslední době mi příjde, že Ti trošku zežloutly zuby.. promiň, nechci být nějak ošklivá, jen jsem Ti to chtěla napsat.. Kvůli rovnátkům asi nemůžeš používat pásky, viď? Výdycky ve Tvých videích jsem koukala, jak Ti krásně září a obdivovala jsem je..protože já patřím mezi ty, kterým opravdu nic na zuby nepomohlo :(

    Měj se famfárově..:D

    Zuzka F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzko, moc děkuju a co se týče zubů, tak určitě, s rovnátky je prostě tak dokonale nevyčistíš a hlavně i tím, že na těch zubech má člověk něco tmavého plus blbé světlo a fialová rtěnky, tak ty zuby vypadají mnohem více žluté. Jako nemůžu říct,že bych je ted nějak žluté měla, to ne, ale nebělila jsem dva a půl roku a samozřejmě těmi rovnátky určitě trochu zmavly :),ale až mi je sundají,tak je dobělím :).

      Vymazat
    2. Mně teda nepřijde, že by Petra měla žluté zuby... Ta rtěnka je prostě taková zákeřná, ale ta barva se mi líbí :) jinak se těším, že si video pustím doma v klidu a se zvukem :)

      Vymazat
    3. A můžu se zeptat, čím je bělíš? Já jsem už pár věcí zkoušela, ale výsledek nic moc.děkuji Šárka

      Vymazat
  2. kafíčko, bábovka a zimní favorité..opět moc povedené video :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Perfektníííí :) strašně moc ti to sluší jak líčení tak čepice :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš vůbec za co :) A mohla bych se zeptat na tu masku na vlasy?To je normálně z drogerie nebo nějak přes internet? :)

      Vymazat
  4. Neni to trošku pozdě, dělat video se zimními favority až v lednu.. nemělo být už v prosinci??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D to je zase dotaz, promiň, že se směju, ale abych odpověděla, nemyslím si to, skutečná zima se sněhem začla až teprve nedávno a kdy jindy mluvit o zimě, než když venku opravdu je :)

      Vymazat
  5. S priateľom sledujeme Tvoj blog, a musím napísať , že je v skutku úžasný a sme veľmi radi že propaguješ módu a recenzuješ kozmetické prípravky. Mohla by si recenzovať aj pánsku kozmetiku? Si skvelá a držíme Vám palce

    Jan a Štefan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc vám oběma děkuju, to jste mě potěšili :)! Jinak na pánskou kosmetiku se chystá manžel s recenzemi :).

      Vymazat
    2. Už sa veľmi tešíme na zaujímave a vtipné recenzie aj od Tvojho manžela.

      Držíme Vám obom palce nech sa Vám darí :)

      Vymazat
  6. Petro, čepice Ti sluší. :-)
    K Excipialu - mažu se Excipialem Hydrolotio, který je pro normální až suchou pleť a pro mě je jedničkou všech tělových přípravků.

    OdpovědětVymazat
  7. si veľmi sympatická blogerka :) rada si pozriem všetky tvoje videá od začiatku až dokonca :)

    OdpovědětVymazat
  8. Peti, obdivuji tvůj elán a dobrou náladu, které vkládáš do svých videí. Moc pěkně se mi koukalo, děkuji.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahhooj Petuli,
    hezké videjko, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíš, od jakého prodejce jsi to na aukru koupila, sháním všude možně ty srdíčkové naušnice, ale všude mají hrozně velké - 2 cm a tyhle jsou takové malé, decentní :)
    Děkuju za odpoved

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak jsem to dohledala, byl to tento prodejce: Dexempo187

      Vymazat
  10. ahojky Peto
    tak ti zavidím, proste me neslusi zadny ocni stiny a nevim co delat postupuju presne podle tebe v navodu a vypadam hrozne :-( uz nevim co stim

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky Peti, právě jsem si udělala obídek a zasedla k tvému videu :) Parádní relax :)
    Jsem bledule stejně jako ty a ještě k tomu blondýna takže s make-upy to mám taky těžký :) Každopádně plánuji vyzkoušet od Revlonu ten colorstay nebo photoready na oba jsem viděla dobré recenze:)
    Jinak ze zimního líčení mám letos taky ráda hodně třpitky a z laků na nehty jsem si oblíbila mentolový od Rimmelu :) Rtěnky s těma mám problémy jelikož jako blonďatá bledule si nějaké výrazné rtěnky dovolit nemužu působí to lacině :( Takže jen ty hodně jemné jako balzámy apod.

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Peti ta zimní střapatá čepice ti fakt sekne! Máš v ní takový plný a krásný obličej. Ještě k tomu to jemné líčení! No to bych jen furt chválila :-D. Jinak například od Misshy mám ten Cho Bo Yang, odstín 2, jenže na mě je fakt i teď v zimě poměrně světlý, tak jsem trochu zklamaná, protože je jinak opravdu výborný. Jo a nanáším F82 (koupenou u tebe:) a teda ten výsledek je parádní, lepší make-upový štětec neznám!! A díky za další typy!

    OdpovědětVymazat
  13. Ta bílá čepička je krásná :) Já jsem si podobného hnědého kilucha v pásnkém H&M za 70,- a je v něm opravdu až vedro :)
    Video je opět skvělé, vždycky se na tvoje videa hrozně těším :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Mam tu istu mikinu z New Yorkera, akurat v ruzovej :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peťo, chtěla jsem se zeptat, jak Ti zasychají ty laky miss sporty? Já jsem je kdysi dávno zkoušela, ale byly hrozný. Tak jsem zvědavá, jestli jejich kvalita někam postoupila.
    Jinak jak říkáš, že jsi bledá, tak právě v té bílé čepce bledě nevypadáš. K bílé pleť pěkně kontrastuje :)

    A ty zlaté čtyřlístky mi připomínají zabalené čokoládičky ham, ham

    Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko, neschnou nějak moc dobře, dávám na ně něco an schnutí,ale ani to není taková hrůza, podle mě průměr.....

      Vymazat
    2. no kdyby měli nějakou neodolatelnou barvu, tak bych to asi zase prubla :)
      Díky za odpověď.
      Radka

      Vymazat
  16. Ahoj Petí, chtěla bych se zeptat, jestli ještě používáš vazelínu od Baley? Přestala se ve videích objevovat a máš tu valinku, tak jestli jsi zjistila na te Balee něco špatného:-).

    OdpovědětVymazat
  17. Péťo,
    jsi opravdu nádherná ! :) myslíš, že by jsi zase v nejbližší době udělala outfitový článek? Mám je moc ráda a myslím, že by jsi tím potěšila nejen mě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ráda bych,ale počasí tomu moc nepřeje, ale pokusím se :)

      Vymazat
  18. Ahoj Petí, chtěla jsem se zeptat, jestli ještě používáš tu vazelínu od Baley? Ve videích už je jen ta Valinka:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jí mám skoro úplně dodělanou, mám jen na dně, tak ji mám jen u postele a občas se s ní máznu na noc :)

      Vymazat
  19. Ahoj Peti, teď když čtu ten komentář ohledně bělení zubů, tak bych Tě poprosila, zda bys neudělala video nebo článek, jak to praktikuješ Ty. To bylo super!
    Jinak jsi v té čepici roztomilá:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a článek tu je, jestli myslíš bělení ;), od té dby jsem nebělila

      Vymazat
  20. Peti, moc hezké a inspirativní video. V druhé části jsi krásně nalíčená, u té fialové rtěnky nevím. Asi nejsem na fialovou na rtech ale spíš na očích. Nicméně proti gustu... znáš to :).
    Emulze na odličování od Ryor je úplně skvělá, jsem z ní doslova paf. Já k ní používám ještě bylinné tonikum na čištění pleti a to je taky super. Jelikož mi obojí dochází, budu muset koupit a plánuju k nim ještě krémík. řijde mi, že když všechno používám od stejné značky, tak nemám takové problémy s akné, jako když mám "každej pes jiná ves" :D. Mám ráda ten olejíček na vlasy GlissKur, používám ho pravidelně a je úplně suprovej :).
    Co se líčení týče, je zima asi jediné roční období, kdy se líčím výraznějí. Poslední dobou mám ráda Maybelline Color Tattoo stíny v odstínu 15 - Endless Purple, na které nanáším fialkové stíny z paletky od Essence 01 - XOXO a do vnitřních koutků bílý třpytivý stín z téže paletky. Přihodím už jen gelové linky od Catrice, většinou černé, a řasenku od Essence Get big lashes. Tohle je naprosto nezničitelné líčení očí, i když mám problémy se slzením, tak tohle přežije všechno - kromě večerního odličování. Ale mám ráda i hnědé stíny od Gabriely Salvete, které mám asi tisíc let a už nejsou v prodeji. Jsou zapečené, neubývají, jsou pigmentované a vydrží na oku celý den. Ty jsem ukradla mámě z kosm. taštičky a byl to ten nejlepší lup :D. Jinak na plať většinou hodím BB od Garnier, což je spíš tónovák, ale mě vyhovuje jak barevně, tak konzistencí. Korektor je samozřejmostí. Vše přepudruju Rimmel Stay Matte pudrem v odstínu 003 - Pink blossom, přidám bronzující perličky od Oriflame na lehkou konturu a tvářenku v přirozeném odstínu. No, na rty nějaký balzám, a můžu vyrazit! Do deseti minut hotovo :).
    Ufff :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jíťo hrozně moc děkuju za vyčerpávající komentář :), hodně těch věcí také používám a jsou fajn :) a vůbec, fialkové stíny na oči mám v zimě nejraději ještě v kombinaci se stříbrnou.....jo a jinak, určitě se vyplatí používat na plet jednu řadu, i se to tak doporučuje, když jsem byla v Ryoru, tak mi to slečna Jana z Ryoru taky říkala, že to má pak mnohem lepší účinek :).

      Vymazat
  21. Ahoj Peti, takéto videa mám rada. Čaj pred seba a pohodička :-) Chcem sa opýtať, či by si v niektorom z najbližších líčiacich videí neskúsila použiť výraznejšiu lícenku. V zime sa to teraz veľmi nosí. (napr. tú od Barry M alebo od NYX tú neonovú - obe si spomínala vo svojej zbierke líceniek). Videla som to na blogoch (i zahraničných) pomerne často a myslím, že by sa ti to veľmi hodilo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to taky líbí, bohužel jsme ale tak bledá, že to na mně vypadá dost přehnaně, i když toho dám relativně málo.....

      Vymazat
  22. Péti, další video, jupí :) musím se dle tvých videí naučit líčit :)

    jinak kdyby jsi chtěla vidět, jak jsem vyrazila v pátek na ples, mrkni na můj blog http://majafashionlover.blogspot.cz/

    Moc díky a prima den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Májo, moc děkuju a na plese jsi byla hvězda ;)!

      Vymazat
    2. :) och, děkuji za pochvalu, od tebe to potěší :)*

      Vymazat
  23. Krasny den, za boh si nemůžu vzpomenout, jaké používáš lepidlo na řasy prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo děkuju moc Peťul.. dneska jsem si koupila řasy.. v jedné zapadlé drogerce u nás..bylo k tomu lepidlo, podobné ardellu, také bílé.. a nezaschnulo mi do průhledna.. Ještě ke všemu mi řasy nešly vůbec nandat..asi to chce cvik nebo co :D no hrůza .. Takže řasy za 75,- letěly do koše :(

      Vymazat
  24. čauky Peťul,
    moc Tě zdravím, video je super.. :) Botičky jsou krásné, takové by se mi hodili, je u nás zrovna chumelenice.. :D Moc se mi líbí doplňky swarovski..no já běžím na zkoušku..:)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peto, moc pěkné video. Koukala jsem se a moc se mi líbilo, jak jsi byla namalovaná.Plet okolo očí ti doslova zářila. Poprosila bych tě o radu. Mám problém s tmavěmodrýma až fialovýma kruhama pod očima ( do toho nějaká ta žilka). Poradila bys mi nějaký krycí korektor, který dobře drží a neleze do vrásek. Zkoušela jsem různé max faktor, atd... ale přijde mi ,že za chvíli znovu ty kruhy vystoupí a jsou vidět ještě více. Poslední mám lumi lumi od Loreal, který používám na tuhý korektor od max faktoru. Díky Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, moc děkuji,ale bohužel i já na kruhy dost trpím a záleží to na tom,jak jsem odpočatá.....obecně se mi nejvíc asi osvědčily právě BB krémy asijské, dávám je i na kruhy pod očima a nedělá to žádnou masku, neleze to tolik do vrásek a hlavně to plet rovnou i prozáří, Cho Bo yang od Misshy je skvělý nebo kolagenový od Etude house, oba ty kruhy i solidně maskují, i když nekryjí nějak extrémně, plus na ten BB dám pak ještě trochu korektoru . už skoro jedno jakého a je to :).

      Vymazat
    2. Peti, moc děkuju za odpověd. Prosím jaký odstín Cho bo yang používáš? Hodně jsi mě na něj navnadila už v několika recenzích. Napadlo mě, jestli bys nechtěla třeba udělat nějaký návod jak správně zakrýt kruhy pod očima, co na ně má vliv atd.. Musím říct, že každý den koukám, jestli náhodou nepřidáš nějakou novinku, moc se mi tvoje recenze kosmetiky líbí. Pořídila jsem si na zimu dokonce vazelínu od Balei podle tvé recenze, je opravdu hooooodne mastná :-) Měj se Eva

      Vymazat
  26. Ahoj Peťko,
    zase parádní, odpočinkové video :) U bílé chlupaté čepice mi přijde škoda, že je odplněna o ty černé vzory. Ta bílá působí tak jemně, čistě a to černý k tomu na mě působí moc "humpolácky":)

    V druhé části videa bych asi na tebe zvolila nenápadnější rtěnku, hrozně jsi mi připomněla nějakou Kassandru :D Nemyslim to zle, ale podle mě to bylo až moc přeplácané celkově :) Ale proti gustu....

    Krásný den!


    Léňa

    OdpovědětVymazat
  27. ahoj, velmi pekne video :) mohla by som Ta poprosit o nazor, ktory z tych make-upov od Rimmelu je lepsi? pripadne ktory by si doporucila na zmiesanu plet...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, no já nevím, mně opravdu vyhovují oba dva :) a děkuju, match perfection je vodovější než wake me up,tak možná spíše ten...

      Vymazat
  28. Ahoj Peťulko, opět senzační, krásné video! Sluší ti to!
    PS: Musím se přiznat, že tvá videa mám o trošku radši než články, protože se mi hrozně líbí, jak mluvíš, úplně profesionálně, bez zadrhávání, koktání, já mám s mluvením trochu problém, mnohem raději píšu a málokdy se mi podaří říct smysluplná věta, zadrhávám se teda hodně. Velmi tvůj ústní projev obdivuji! Moc ti fandím!!! Měj se krásně, hezký zbytek dne! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuju, taková chvála mě těší, obzvláště, když mě hodně lidí za mluvení kritizuje :)....

      Vymazat
    2. Tak to mě udivuje, že si tě někdo dovolí kritizovat, :-( ty máš ústní projev na jedna s hvězdou!!! Kdyby někdo slyšel můj ústní projev, raději nechci ani vědět, co by řekl. :-) Já mluvit neumím, ty mluvíš úplně perfektně, profesionálně, pro mě dokonale! Líp, než reportérky v TV!!! Jana

      Vymazat
    3. ja teda taky preferuju vide pred clankama..Peta se mi taky strasne hezky posloucha...a co vic! i pritel na ni se mnou kouka,jako na jedinou blogerku..prej se ze vsech na ktery koukam da poslouchat jen Peta:-)

      Vymazat
    4. tak to moc děkuju za takovou pochvalu! :)

      Vymazat
    5. Souhlasím s Anonymní, Peťa se ze všech blogerek poslouchá úplně nejlíp, má nejlepší ústní projev!!!!!

      Vymazat
  29. Ahoj Péťo, opět super video :) Musím říct, že ty mě obzvášť na Ryor vždy navnadíš, že vždycky letím na jejich eshop a chci nakoupit :D Bohužel jsem od nich vyzkoušela RYOR Hydratační krém s 24hod. účinkem a UV filtry a musím říct, že se po něm vždy osypu jak puberťačka (přitom už mi dlouho není náct) a zbavuju se toho až 10 dní, než se pleť vyčistí. Přitom jsem s pupínky nikdy problém neměla :( a mám spíš sušší pleť. Nemáš s tím zkušenost? Bojím se na obličej od nich koupit něco dalšího. S tělovou kosmetikou naopak nemám žádný problém ;)
    Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo, to je těžko říct, každému sedne něco jiného, ale já mám vyzkoušený mandlový krém a krém s mandlovým olejem a obojí je na suchou plet super,ale pokud ti některá složka krému vadí, tak je možné, že ti budou vadit i tyto....obecně mi na Ryoru vadí přílišná parfemace, která mi přijde zbytečně dráždivá, samotné krémy se mi ale zdají fajn.

      Vymazat
  30. Mě naopak příjdou jemné zlaté nebo stříbrné šperky pořád moderní, na nich není co zkazit.A sama to taky tak ráda střídám, že když už zlato,tak decentní.Vypadá to tak,nevím,jak to nazvat,luxusně na druhý pohled.Irča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irčo, souhlasím, já mám také jemné šperky ráda jako takovou stálici, se kterou se nedá nic zkazit a nepodléhá to , narozdíl od bižuterie, módě ani zkáze :)

      Vymazat
  31. Ahoj Peťo, moc často nic nikomu nekomentuju, ale tobě to napsat musím.. Ve videu - zatím jsem viděla začátek máš nádhernou pleť, strašně krásnou, jakoby sametovou, prostě vypadá krásně. J.

    OdpovědětVymazat
  32. Petruš, ta fialová rtěnka je sice úlet, ale myslím, že - oproti třeba plesové rudé, jak jsem Vám už psala - Vám barevně sedí. A to lze říct o málokom :) A stejně tak první paletka MUA přesně sedí Vašemu barevnému typu. Veronika z Brna

    OdpovědětVymazat
  33. Tak zase další nádherné video.
    Moc Ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  34. ahoj Petruš, fakt super video, moc Ti to tady sluší, chtěla jsem se zeptat, jaký máš v tomto videu na sobě stíny :) děkuji Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo, moc děkuju, mám stíny z paletky MUA Pretty pastels, světlounce žluté a fialkové.

      Vymazat
    2. moc děkuji, jinak Ti moc fandim a moc ráda se koukám na tvoje videa, je to ostuda, ale tvůj blog jsem našla před týdnem a jsem z toho fakt nadšená :) koukám od tý doby na tvý videa den co den a jsem jak maniak :D už mám koupený Orofluido a je vážně suuupppeerrr :) přesně jak jsi říkala, krásně voní a nemastí vlasy, pak jsem pokračovala stínama od Reginy (tuhle značku jsem neznala) - taky suppeerrr, pak balzámy na rty, atd. a to jsem ještě neskončila :D už jsem si objednala na tvých stránkách lovelyhair stíny pretty pastels, tak už se těšim až si je vyzvednu na poště, zvláště teď, když si mi napsala, že máš stíny z této palety :) a určitě si ještě chci objednat z tvých stránek clip in vlasy :) jinak teď jsem si nedávno koupila řasenku od Maybelline THE ROCKET VOLUM EXPRESS, je to novinka a je modrá, má super kartáček a dělá krásný dlouhý řasy, tak jí určo vyzkoušej, protože říkáš, že máš krátký řasy, tak abych dala taky nějakej typ tobě :D tak se měj moc hezky a budu se těšit na další videa :)

      Vymazat
  35. Peťo, supr. Chřipka u mě zvítězila na celé čáře. Tak mám alespoň na co koukat. Zatím nevím o čem to bude. Jdu udělat zázvorový čaj a budu koukat. tak zatím pa ...
    Vaše 40 Lenka

    OdpovědětVymazat
  36. jéé ty černé kozačky mám taky :) krásná beranice, bunda z Gate :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj,
    můžu se Tě prosím jen zeptat, co je to za lak co máš ve videu na rukou?
    Moc děkuju :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  39. Tak to mám za sebou, čaje ještě půlku. Mohlo to video být klidně ještě delší :-)
    Fialovou rtěnku bych kvůli zubům taky mít nemohla. A moji favorité pro letošní zimu? Make-up od Gabriely Salvete (GS) Matte Foundation, tvářenka Avon true color Russet, oční stíny z HM (5 kulatých očních stínů do hněda a béžova vhodných i na kouřové líčení, dobře se s nima stínuje oko), voděodolná řasenka XXpress od GS, linky ve fixe Essence, rtěnka Maybelline 630 Velvet Beige a lesk na rty Bourjois 3D Brun rosé academic 03, občas to proložím čeveným leskem z HM, nebo Dermacolu. Na ruce vazelínu Baleu. Na odličování očí stejně jako ty od Ryoru. Obličej si myju pěnou z Douglasu (výborná věc), pleťovou vodu nepoužívám, ze všech se mi dělá krupička, krém od Yves Rocher zelený (proti drobným nedokonalostem) a na oči Nivea DNA (ten už asi nový neseženu). Nehty ladím s oblečením. Vůni Oriental Brulant - do vůní jsem blázen.
    Vaše 40 Lenka

    OdpovědětVymazat
  40. Ó úžasný video, Péťo. Zkoukla jsem od začátku až do konce. Máš pravdu, že tyhle videa jsou nejoblíbenější, u mě tomu tak je:). A musím pochválit tu huňatou čepici, je vážně in a sluší ti:)!
    Čau Lenush P.

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Peťo, v první řadě tě chci pochválit za skvělé video:) Musím se přiznat,že polovinu věcí díky tobě už mám doma :D až na ty fialové rtěnky,to mi prostě nesluší, mám v tom žluté zuby:( mám otázku, ve druhé půlce videa mi úplně vyrazilo dech tvé líčení!nádhera!co je to prosím za stíny a rtěnku?

    Děkuji Terez

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Peťo, v první řadě tě chci pochválit za skvělé video:) Musím se přiznat,že polovinu věcí díky tobě už mám doma :D až na ty fialové rtěnky,to mi prostě nesluší, mám v tom žluté zuby:( mám otázku, ve druhé půlce videa mi úplně vyrazilo dech tvé líčení!nádhera!co je to prosím za stíny a rtěnku?

    Díky Terez

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj, na tomto videu mas krasny lak na nechty a na tom druhom o produktoch na starostlivost o telo krasny ruz, mohla by si mi napisat presny nazov? moooc sa mi paci :) dakujem Daniela

    OdpovědětVymazat
  44. Dante Alighieri22. ledna 2013 v 21:02

    Tyhlety dlouhý videa jsou nejlepší! A doufám, že nakonec zveřejníš to, o kterým jsi dneska mluvila (blogování v ČR), na ten se moc těšim. :)

    OdpovědětVymazat
  45. Já jsem v poslední době také vytáhla zlaté šperky. Hrozně se mi na kamarádce líbily zlaté naušnice a řetízek, tak jsem si nechala dát předloni ke třicetinám zlatou výbavu (manžel náherný zlatý silnější řetízek kupovaný na Mykonosu - takže i hezká vzpomínka, máma zlaté kroužky do uší a tchyně k mi k loňským Vánocům nechala udělat takový jednoduchý přívěšek). Střídám to se stříbrem podle nálady.
    Tu neonovou čepici jsem si teď koupila ve slevě v Hmku a je fakt úžasná. Už mám stejnou neonově zelenožlutou a vypadá skvěle k šedivému oblečení. Stejně tak si myslím, že k šedivé bude vypadat dobře i ta růžová.
    Já jsem si ty nové neonové rtěnky zkoušela včera, odešla jsem spokojená s tou sytě růžovou na rtech, manžel to okomentoval, že mi docela sluší... Jenže, pak jsme šli na jídlo a já tu rtěnku měla nejen na rtech, ale i pod nosem, na bradě..., je pravda, že jsem jedla hamburger, ale stejně, na puse by mi při jídle vydržet mohla :-(. Takže jsem ji zklamaně vyřadila ze seznamu věcí, které bych chtěla. Možná vezmu na milost tu barbie bonbonově růžovou, ta nevypadá tak tmavě.

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Peti, přijde mi, že když máš na sobě tu fialovou rtěnku, tak máš takové našedlé zuby. Vím, že jinak je máš krásně bílé...a proto já osobně fialové rtěnky nemám ráda, protože i když je samotná rtěnka pěkná barva, do obličeje a na zuby háže takový našedlý nádech.
    Kristina

    OdpovědětVymazat
  47. ahojky
    proč jsi neukázala i ten třetí lak na nehty kdyť je taky světlej

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Peti,
    dakujem za všetky videa, ktoré si sem pridala a Tvoje originálne komentáre. Moc Ti to sluší vzdycky. Mozem sa spýtať odkial máš tie krásne naušnice v tej druhej záverečnej časti videa? Su proste luxusní. Na základe Tvojej recenzie som už urobila druhú objednávky kozmetiky elf, vyzkušala kozmetiku catrice, zúčastnila som sa výpredaja essence, super. Keby nie Teba tak som o toto všetko prišla. Teším sa na dalšie Tvoje príspevky a super videa. Ešte raz díky, Ivet

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Péťo,
    Chci se zeptat kde jsi sehnala tu červenou rtěnku od NYX?

    OdpovědětVymazat
  50. Taková stará panna jako ty si nemůže dovolit nosit takovou hnusnou fialovou rtěnku!!!!Bože!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. peti,omlovám se za ten komentář,ale není dokončený.Píšu na netbooku,a jak je tam ta myš,tak ja po ni jezdim rukou(jsem levák) a tak sem omylem klikla na tlačítko publikovat.Ale t a věta není dokončená,zní takto:(Ten začátek),četla jsem to u jedné americké youtuberky,a tak jsem ti chtela napsat,ceho jsou ti anonymove schopni.Ta slečna měla opravdu škaredou rtěnku,takovou,no jak to říct,no takovou "vyblitou",ale ta tvoje je nádherná.A navíc patříš mezi moje nejoblíbenější blogerky a youtuberky a to bych si nedovolila nikdy napsat.Mně by tak žralo svědomí,že bych radši umřela:I.Ale jinak super video,jako jsou všechny tvoje videa,a vůbec,jsou nejlepší.A moc ti to sluší.Tak to by bylo to vyjasnění,a ještě jednou se moc,moc,moc,moc,moc omlouvám,ale ta věta opravdu nebyla dokončená. Tak doufám,že mi to odpustíš(prosím)

      Vymazat
  51. ahoj,super rtěnka,krásná barva:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!