3x OOTD - rozzařte deštivé ulice :)

by - 05 června

Krásný večer vám všem,

dnes mám pro vás rychlý outfitový článek. Podařilo se mi zachytit tři outfity z poslední doby a za deštivého počasí. Mně déšť nijak zvlášť nevadí, ale co je moc, to je příliš, těšila jsem se na to, že budu nosit šaty, budu se trochu opalovat (no dobře, no, stejně na to nemám vůbec čas, ale co kdybych chtěla) a ono nic, pořád jen zima a déšť. A tak jsme se rozhodla, že budu proti šedé a upršené obloze bojovat zářivými doplňky, to je to, co dnešní tři outfity spojuje - jeden výrazný, barevný a zářivý prvek. Navíc se vám musím přiznat, že vzhledem k časové tísni, se moje úprava zevnějšku v posledních dnech rovná téměř nule, takže jsem tu vesměs au naturel :D, tedy nějaký ten BB, řasenka a aspoň výraznější rtěnka, u posledního outfitu dokonce i nějaké ty barevné stíny :D....No, vlasy taky nic moc, cop, rychlodrdol a vůbec nic, protože když jsem stihla stíny, nestihla jsem vlasy, žejo :D.
 
Docela by mě zajímalo, jestli vy také rádi v pošmourném počasí nosíte výrazné barevné věci a jestli vás některý z mých outfitů zaujal.
 

 
1)
košile - www.oasap.com
džíny - C&A
boty - Deichmann
brýle - www.firmoo.com
křivák - C&A
kabelka - vietnamci
lak - Essence Viva la green
 
Na tomto outfitu se mi líbila pohodlnost a džínová košile s hezky řešeným límečkem, doplnila jsem to ohrnutými nohavicemi, které sice zkracují nohy, ale zato mi přijdou do deštivého počasí praktické (co kdyby přišla velká voda) a šik :).
 




 
 
2)
křivák - C&A
džíny - Bershka
boty - Blink
tričko - Terranova
náušnice - vietnamci
kabelka - vietnamci
brýle - www.firmoo.com
pásek - ebay
rtěnka - Maybelline Hot plum
lak - Essence Viva la green
 
Kombinace úplně obyčejných džínů, trika a křiváku, si podle mě žádá nějaký , až společenský, prvek a tak jsem outfit doplnila třpytivými zlatými lodičkami.
 




 
 
3)
džíny - vietnamci
košile - ebay
lodičky - OK shop
kabelka - vietnamci
rtěnka - Maybelline Pink pop
brýle - www.firmoo.com
 
Černá s výraznou růžovou jsou klasika, která nezklame nikdy, navíc miluju puntíky na halence, takže i když celočerný outfit, pro mě jasná volba, v této kombinaci mi černá nepřijde vůbec smutná.
 



 
 
Mimochodem, před nedávnem jsem tu měla soutěž o brýle zdarma, právě ze stránek firmoo.com, kterou vyhrála Arwen. Protože se ale eshopu soutěž líbila, tak všem čtenářům mého blogu darují slevu 30% na nákup, kod platí 30 dnů a jeho znění je. PETRALOVELYHAIRBLOGS4, každý z vás ho může použít jen jednou ;), tedy pravděpodobně na jeden email a IP adresu.
 
P.S. těším se, až mi zas někdo napíše něco o střihu kalhot nebo o tom, že jsou mi malé, dovolte mi, abych vás ubezpečila, že nejsou, prostě džíny, které jsou strečové a elastické a tohoto střihu, mi dělají na kolenou varhánky i o dvě čísla větší, takže to je prostě tím střihem a zpracováním a dělají mi to všechny, i dražší, které jsem si zkoušela ;).
 

You May Also Like

169 komentářů

  1. Outfit č. 2 je dokonalý! :) Rtěnka tomu dodává neuvěřitelný šmrnc a zlaté botky dokonalé oživení. Drdol se mi na Tobě moc líbí :))

    OdpovědětVymazat
  2. chcem vyzerať ako ty a to mám 14 ! :O taká nádherná byť :O Tak si pískam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to děkuju hrozně moc,ale myslím, že zas tak nějak není o co stát ;)

      Vymazat
  3. Dávám všechny palce nahoru za džínovou košily, zlaté lodičky a tvoje nohy v těch černých kalhotách.. Bože Peti, ty máš úžasnou postavu! Z tebe by si měla vzít minimálně půlka národa příklad !!

    OdpovědětVymazat
  4. Peti vypadáš tak o 10let mladší =) moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  5. poslední model je úplně luxusní ! a moc ti sluší

    OdpovědětVymazat
  6. nesmrtelné kombinace!!! moooc povedený :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta puntíkatá košile je skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nejvíc se mi líbí outfit třetí. Takový pohodlný, zkrátka fajn. A hodně se mi líbí ty rozevláté vlasy..:)

    OdpovědětVymazat
  9. Sakra Péťo, ty máš tak krásnou postavu! Jsi celá krásná, moc ti to všechno sluší:))

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkné :) Chtěla bych mít tvou postavu :))

    OdpovědětVymazat
  11. Ach někdo komuntuje tvojí postavu? To je závist :D Já hold takovou postavu nemám a tiše závidím ale jen v dobrém :)Jinak ohledně outfitu u mě vede číslo 2. mám ráda klasiku a něčím oživit vlastně vše je pěkně oživené něčím ale dvojka se mi líbí nejvic :)Pěkný večer přeji :)

    OdpovědětVymazat
  12. fakt bomba :) si kočičanda :) :) a už se zas nemůžu dočkat dalšího videa....PS: ty špatné komentáře stejně pramení od lidí co závidí :D :D to ti může spíš lichotit :)

    OdpovědětVymazat
  13. všechno ti to moc sluší! ohrnuté nohavice u kalhot se mi taky moc líbí, budu to muset u nějakých praktikovat :))

    OdpovědětVymazat
  14. TA DŽÍNOVÁ KOŠILE JE NEPROSTO BOMBA ...jen mi pak nějak prostě nesedí ta bunda a ten šátek k těm červeným kalhotám ...ale prostě nevim proč...bez tý bundy je to ale uplná bomba i ty ohrnutý kalhoty a ten cop k tomu sedí perfektně takvej ležerní styl :) ten druhý outfit je jasná klasika a ty lodičky se mi k tomu moc líbí o náušnicích nemluvě...:)Ale moc se mi tam nelíbí ten šátek...to mi možná vadí i u prvního outfitu :D a poslední je taky nádherný...ale mě se prostě nelíbí k tomu ty ružové lodičky i když vím že se to nosí...mě se to prostě nelíbí jsme asi konzerva....Jinak ti to neuveřitelně sekne všude o tom žádná...:)
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  15. peto,
    chtela jsem se zeptat,kde u vietnamcu nakupujes.Jestli to neni nahodou v SAPE (nevim jak se to pise).
    dekuju za odpoved Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, většinou v J. Hradci,ale v Sapě jsem také několikrát byla.

      Vymazat
  16. no Péťo, ten třetí outfit je nejlepší.. ta košile, ach :)

    OdpovědětVymazat
  17. Kombinace jsou hezké, nejvíc se mi líbí asi poslední. Ale stejně bych u všech sundala brýle... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo, když ty brýle jsou perfektní v jedné věci a to sice, když člověk není namalovaný,tak toho dost "schovají" :D, což je případ těchto outfitů, unavené oči a nulový makeup, tak to aspoň rozrazím brýlemi :)

      Vymazat
  18. Moc hezké outfity, ale že by měly rozzářit deštivé ulice to asi ne. Vždyť jsou vcelku barevně unylé - ne, že by nebyly hezké a neslušely ti. Po přečtení titulku jsem čekala nějaké veselé a zářivé barvičky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já souhlasím, ovšem právě některé prvky mi přijdou výrazné dost, třeba v prvním ty kalhoty, v druhém lodičky a rtěnka a ve třetím taky lodičky a rtěnka, myslím,že kdyby toho bylo víc, tak to by to bylo fakt moc :)

      Vymazat
    2. preto by som článok nazvala skôr "rozžiarte nudné outfity" alebo tak nejako :)

      Vymazat
  19. Oblečení které máš je hezké, ovšem příšerným způsobem zkombinované. To je jako kdyby si vzal největší rocker na sebe růžové tričko nebo botasky, jestli víš jak to myslím. Absolutně se ti nepodařilo dát k sobě věci které by se hodily. Samostatně jsou to fajn věci, ale dohromady vypadají jak kdyby si byla od cirkusu a natáhla na sebe pár kousků aby si byla jakože oblečená. Jinak Všechny kalhoty až na ty černé příšerně zvýraznují tvé nohy do X, tak příště na to bacha.. Jo a poslední co ti chci napsat :D měla by si se smířit s tím, že jsi rok od roku starší a že ti už dávno není 20. let jo, jasně, postavu na to máš, ale nehodí se to k tobě, uvědom si svůj věk a bude to lepší ;) PS: nemyslím aby si nosila babkovské oblčení, nýbrž oblečení ke svému věku a ne infantilní botičky, košile atd, co nosí holky na střední ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no prosim, někdo napíše, že je to unylé a málo barevné, pro někoho je to jako od cirkusu, co na to říct :D......někdo napíše, že vypadám mladě, někdo napíše, že jsem stará.......to je prostě věc názoru a vkusu a ten máme každý odlišný, takže pro příště by bylo fajn neprosazovat svůj názor jako jedinou objektivní pravdu, protože tohle je vždy otázka subjektivního pohledu na věc ;)

      Vymazat
    2. Proč jste negativní a nepřejícná ?
      Cituji Vás : ".......příšerným způsobem zkombinované.....příšerně zvýrazňují tvé nohy do X.....na to bacha....už dávno ti není 20....nehodí se to k tobě......uvědom si svůj věk.....oblečení ke svému věku....infantilní botičky....")
      Nechápu, proč používáte tolik odsuzujících slov. Jste snad nešťastná, zatrpklá a stará duchem?
      Trochu odvahy, tolerance. Věk je jen číslo. :-)
      Kdy už se Češky naučí mít radost z oblékání (i hravého).
      Souvisí to s radostí ze života, která asi mnohým chybí.

      Vymazat
    3. Absolutně nesouhlasím, podle mého názoru jsou věci skvěle zkombinované!

      Vymazat
    4. musím zcela souhlasit a vyzdvihnout komentář pathatique, přesně vystihuje i můj názor, líp bych to nenapsala!

      Vymazat
    5. Vzdyt tricitka je mlady vek! Proc by se nemohla oblékat mladistve?! kor kdyz k tomu ma postavu a celkove pusobi mladistve a smrncove! A opravdu, mene te negativity by nebylo naskodu!
      andrea

      Vymazat
    6. K tomu už se nedá ani nijak vyjádřit... ale co by mě opravdu zajímalo je - "infantilní botičky"... klasické lodičky, které na sebe může vzít jakákoli věková kategorie... opravdu nepochopím co je na nich infantilního...

      I.

      Vymazat
    7. Peta se oblika hezky, neni to sice muj vkus ale je vzdy hezky upravena a oblečená. Mám segru, ktera ma 30 let a někdy jde v riflích a mikině, nekdy zas v sukni ale převlada u ni elegantní stly, ktery mi je blizky a ktera Peta nema, ale kazdy ma jiny vkus a pohled, kritika je zbytecne a neni na miste..;)

      Vymazat
    8. Je mi fakt líto, že to musím říct, ale toto chování (odsuzování něčeho, co sám nemám, závistivost a negativita) se začínají řadit k typické české povaze! Už nebudeme pro zahraniční sousedy jen "zloději", ale ještě k tomu závistiví a negativní.

      Proboha lidi vzpamatujte se a uvědomte si, jak se chováte!

      Vymazat
  20. Všichni chválí ten poslední a mě se naopak vůbec nelíbí - dělá Tě zbytečně starší a je to pro mě k Tvému stylu zbytečně nudné a fádní :) Ale to je můj názor, tak mě prosím nekamenujte :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, také se mi ten poslední moc na Pétě nelíbí. Příjde mi v něm starší než je i přesto, že v předešlých dvou vypadá opravdu mladě, ale mám pocit, že to dělají hlavně ty rozpuštěné vlasy no a možná i to, že z fotky je znát únava.

      Vymazat
    2. no vidíte holky a někdo tu píše, že outfit je neuměřený mému věku, že už si ho nemůžu dovolit :D......

      Vymazat
    3. To je závist :-) Protože ty se svojí postavou si můžeš dovolit kolikrát to co jiné holky už ve dvaceti ne. A to se přece jen tak neodpouští :-)
      Neřeknu kdyby ses oblíkala jako diblík, ale ani na jednom z těch outfitů není nic nepřiměřeného věku (kor když na něj nevypadáš), naopak byla bych si to schopná obléknout i já a to jsem v oblečení naopak od tebe hodně usedlá.

      Vymazat
  21. Jé, ty kočičkový náušnice jsou kouzelný :-) Od vietnamců, jo? No já ani nevěděla, že se u nich dají sehnat i náušnice. Fakt se nechám inspirovat a zajdu jejich sortiment obhlídnout. Já na ně zanevřela od doby, kdy mi přišlo, že už nejsou tak levní jak bývali. Ale dám jim asi ještě šanci :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Všechny outfity jsou krásné, ale nejvíce se mi líbíš v tom posledním, a úplně na té předposlední fotce, tam ti to neskutečně sekne ;):)

    OdpovědětVymazat
  23. Všetky 3 outfity sa mi páčia, ale ten posledný je úplne naj! A tá čierna košeľa s bielymi bodkami, tak do tej som sa asi zamilovala... :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Ten křivák je perfektní prostě ke všemu. Pár jsem si jich zkoušela, ale buď mi byly natěsno přes prsa nebo krátké rukávy. A s těma rukávama už kompromisy dělat nechci, protože kolikrát si něco koupím, že nejsou zas tak krátké, a pak toho lituju, jak to vypadá blbě a jak se v tom hlavně cítím blbě. Jinak se mi teda líbí všechny tři outfity až na ty brýle, tomu asi nikdy nepřijdu nachuť, zvlášť když nejsou dioptrické, ale jen na ozdobu. Ale to mám jen nějakej osobní odpor k takoévému typu brýlí, není to nic proti tobě :)

    OdpovědětVymazat
  25. kombinovat neumis, ke vsemu vypadas jak pako ... tvarit se taky neumis a uz vubec nemluvim o tech kretenskych brejlich co ted nosi kazdej debil a vsichni si hrozne mysli ze jim to slusi jeste jsem teda nevidela cloveka co v tom vypada dobre ... obzvlast na ty predposledni fotce vypadas jak ... nechapu jak ty muzes nekomu radit v mode , sama by jsi potrebovala poradit

    OdpovědětVymazat
  26. Úžasně ti ladí rtěnka u oufitu č.3 k lodičkám. Celkově ti to moc sluší..jen tak dál oufity máš na blogu nejlepsi, jen dál foť OOTD. ;) Ještě bych se chtěla zeptat zda-li nevís jestli kvetovane sačko budou mít i u vietnamců v Opavě :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, jinak to netuším,ale co tak píšete,tak myslím,že je mají na více místech, určitě zkus popátrat ;)

      Vymazat
  27. Ahoj Petí, jen taková otázka k brýlím. Kolik je prosím k nám poštovné? Nemůžu to najít.. A pokud chci brýle na dálku, stačí zadat pouze Distance a u položky Sphere vybrat velikost dioptrií? Děkuji za radu. Brýle jsem přes internet ještě neobjednávala, tak se chci raději ujistit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, myslím, že postup je přesně takový jako píšeš. Poštovné je 24 dolarů. Chci si objednat, hledám někoho do skupinky, kdo se se mnou podělí o poštovné. Kdybys chtěla, napiš mi, Kačka (fluffy-kitty@seznam.cz)

      Vymazat
  28. Přesně,jak bylo řečeno...je to věc názorů. Za mě ti to ale rozhodně sekne! Takhle vypadat v tvém věku by si asi přála skoro každá z nás...Moc ti to sluší! :-) Akorát tohle a do děště? To by mi byla škoda...myslím hlavně ty lodičky..

    OdpovědětVymazat
  29. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  30. Krásné růžové a zlaté botky. Styl oblékání máš určitě lepší než o mnoho let mladší holky :) ..proto vypadáš i mladší než jsi:) Jen tak dál, jsi kočka ;-) Terka

    OdpovědětVymazat
  31. Peti, mohla bys prosím začít nosit burku, abys nás neobtěžovala tvýma nohama do dvojitýho vé? Taky to zakryje to kykyryký líčení a tvůj smysl pro duhovou infantilnost. Pff. Když chceš psa bít...

    Zase ti to jako obvykle sluší. O pytlech a hrncích už jsem se zmiňovala. Brýle jsou jen tou tečkou na závěr, zvlášť u prvního nahého líčení a uvolněného copu. Copatou Peťu já nejradši. :)

    OdpovědětVymazat
  32. jo tak negativni komentare neschvalis???

    OdpovědětVymazat
  33. Peti ty si kočka! Nejvíc se mi líbily poslední dva ten první bych možná vyměnila boty. Ale tleskám taková postava! Páni! :)

    OdpovědětVymazat
  34. Hezké outfity, škoda jen, že nedokážeš přijmout svůj věk :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to jako znamená přijmout svůj věk? To jako že my nad 30 bychom měly začít nosit šedé kostýmky se sukní pod kolena, abychom nevypadaly moc mladě, nebo co? Omg.. Rozhodně se i po třicítce hodlám upravovat tak, abych vypadala mladší, ne naopak. Navíc ani na jednom z těch outfitů ani líčení není nic nevhodného.
      Jo kdyby si Petra vzala růžovou srdíčkovou sukni a k tomu tričko s myckeymousem, to by možná stálo za komentář, ale takhle..

      Vymazat
    2. Já osobně se teda triček s mikimousem, růžových mikin, skinny jeans a minišatů nehodlám vzdát ani po třicítce. A výhledově ani po čtyřicítce.

      Vymazat
    3. Však já taky ne! Na truc nepřejícím zapšklým babám, ať si třeba ukroutí hlavy :-)

      Vymazat
  35. Ten poslední outfit se mi líbí nejvíc, růžové boty ho krásně rozzářily. Ale nelíbí se mi, jak na tobě sedí první kalhoty. A nemluvím teď o oblasti kolen, ale o pasu a bocích, je vidět že jsou až příliš napnuté. Ale chápu, že sehnat dobře padnoucí kalhoty je docela těžké. Taky se u toho vždy hrozně vztekám.

    A s komentářem výše o tom, že by ses možná měla začít oblékat trochu přiměřeněji svému věku, asi taky trochu souhlasím. Z fotografií je občas cítit určitá disharmonie. Vím, že jsem se kdysi trochu styděla za svoji matku, že se snažila oblékat příliš mladistvě. Taky na to měla postavu atd., ale výsledek působil lehce směšně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemyslím si, že zrovna na těchto outfitech je cokoliv, co by se nehodilo k mému věku, podle mě tohle může napsat jen někdo, komu je 15-20 a myslí si, že nebude nikdy starší, počkej, až v mém věku budeš, to jsem na tebe docela zvědavá, hlavně pozor na to,aby se za tebe nestydělo tvé dítě (což stejně nejspíš bude, protože to je normální stav, skoro všechny děti si myslí,jak mají hrozné rodiče ;).

      Vymazat
    2. Tak věkovou kategorii jsi bohužel netrefila a celá tvoje odpověď mi přijde příliš agresivní a útočná. Svou výtku jsem se snažila zformulovat co nejtaktněji a rozhodně jsem tě nechtěla urazit. Ale vidím, že se tady negativních komentářů objevilo, tak snad to byla jen náhoda, že sis vybila vztek zrovna na mně. Takže mávám bílou vlajkou :-)

      Vymazat
    3. Nic si na tobě nevybíjím, snad mám také právo napsat, co si myslím já, nebo to mohou jen ostatní?!Myslím,že můj komentář zcela odpovídá, nevidím na něm nic neslušného, stejně jako na tvém ;).

      Vymazat
    4. Oblečení je vcelku neutrální, takže taky nevidím problém :)... Potom taky vypadáš o dost mladší než je tvůj skutečný věk, takže nevidím problém 2* :D... A i tak je tvůj věk stále nízký :) To si asi každej po třicítce musí vzít důchodky a vytáhnout tepláky těsně pod prsa :D... A nebo asi nechápu o co jde :D... Já jen doufám že to neuděláš a budu se mít pořád na co koukat :)

      I.

      Vymazat
    5. ja sa teda za svojich rodičov nehanbím.

      Vymazat
  36. Nejvíce mi k Tobě sedí ten druhý outfit :)
    A jinak chválím nový vzhled blogu, nemá chybu!

    Anesa

    OdpovědětVymazat
  37. ahoj outfity jsou krásné,ale jak tu vidím ty rozpuštěné vlásky tak nevím moc mi k tobě to ombré nesedí :/ ale samozřejmě pořád si kočka a ta růžová rtěnka je bomba :)

    OdpovědětVymazat
  38. Petro Petro, co se to s tebou děje, proč vypadáš tak zanedbaně? Skoro nenalíčená, asexuální brýle, vysušené vlasy a hlavně ty outfity, tohle působí, jako že jsi čapla nějaké kalhoty, první triko nebo košili, co ti přišla pod ruku a k tomu buď důchodky nebo večerní lodičky, co bylo zrovna v botníku nahoře. Kde je tvůj styl? Proč na sebe kašleš a to i v oblékání?

    OdpovědětVymazat
  39. Všechno super a nejvíc Tvá postava! :) Fakt závidím. :)

    OdpovědětVymazat
  40. už koukam po třetí na všechny outfity a pořád nevim kterej je nejlepší :D prostě všechny ;) po dlouhý době píšu nějakej komentář tak to shrnu všechno ;) seš jedna z nejlepších blogerek a nejradši mám tvoje videa na která koukám už přes rok a pořád mě baví ;) tak doufám že to takhle budu psát i za další rok. :-)

    OdpovědětVymazat
  41. To vykrojení na pipině ... achjo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. presne .. humus fakt

      Vymazat
    2. Kvůli vám tam asi bude nosit vložku, aby to nebylo tak vykrojené, ne? :-D By mě zajímalo, jak by to teda mělo správně vypadat!

      Vymazat
    3. :D tak koukejte chlapům na koule, ty tam vykrojení nemaj ;)

      Vymazat
  42. Ahoj,outfity moc pěkné a brýle taky, tak bych se chtěla zeptat, jelikož nemám zkušenosti s objednáváním ze zahraničí, jak je to na dané stránce s poštovným? Za jak dlouho zboží dorazí do Čech? A když brýle stojí například 20dolarů (vážně jen 20?:) ) tak jeslti je to i včetně dioptrických skel a popřípadě kam se zadává slevový kód a jeslti platí na celý nákup, nebo jen na jednu položku? Koukám, že jsem položila nějak moc otázek, snad to nevadí :) díky Sabina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabčo, všechny informace jsou na tom eshopu, stačí postupovat v objednávce krok za krome a ono tě to samo na všechno navede ;), včetně poštovného, já si ho ted z hlavy nepamatuji. Jinak dorazí to asi do týdne,alepson mně tedy přišly brýle za týden :).

      Vymazat
  43. Líbí se mi vše!! Jenomže Tobě by slušel i pytel od brambor :o))). Nechápu, že když se někomu Tvůj outfit nelíbí, ztrácí svůj čas tím, že zkoumá, co mu "dle jeho názoru" k čemu nepasuje a pak se o tom ještě rozepisuje....
    PS. (dle mého, subjektivního názoru) výběr oblečení nemá nic do činění s tím, jaký ročník má kdo v OP, ale s tím, JAK VYPADÁ. A Tvoje postava je fakt dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  44. Tak jsem čekala nějakou pecku a bohužel. Skinny jeansům bych se na tvém místě vyhnula - máš moc pěknou postavu, ale bohužel nohy do x a nevypadá to dobře. Růžová rtěnka mi u tebe evokuje ruský zájezd, bohužel.

    OdpovědětVymazat
  45. Krásné outfity, Peti! Ty třpytivé zlaté lodičky jsou luxusní! Paráda!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já nevím, ale zlaté lodičky na vysokém podpadku nejsou na běhání v dešti zrovna praktické. Nerozmočí se ti?

      Vymazat
  46. Setsakramentsky ti to na všech fotkách sekne! Seš šikovná kočka a moc se mi líbí jak bojkotuješ škaredé počasí výraznými prvky! ABSOLUTLY AWESOME xD

    A ty rozevláté vlasy :-* konečně jsem se jich dočkala (jako copky, drdoly etc. všecičko ti sluší, ale vlásky moc často rozpuštěné nenosíš ;-) chápu, že je to asi nepříjemné jak se vlasy lepí na xichtík, to znám z vlastní zkušenosti, xD ale ty jsi s nimi tak krásná, že by jsi je měla nosit trošičku častěji). :-) A obzvláště u toho posledního outfitu je bezva, že jsi nestihla vlasy, protože všechno dohromady je úžasné a rozpuštěné ombré vlásky jsou třešnička na dortu :-* <3 teda alespoň pro mě!!! :-D

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Péťo,
    ta džinová košile je jedním slovem BOŽSKÁ! Kupovala si ji na eshopu oasapu? Nebo někde existuje přímo obchod oasap? Musím se opičet a taky jednu vlastnit. :-D

    Krásný deštivý den, Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marcelo, přesně tak, kupovala jsem ji na oasap.com, poštovné je zadarmo ;).

      Vymazat
    2. super, děkuji za info :-))

      Vymazat
  48. Mně osobně se líbí právě ty brýle, ale už se mi přestalo líbit ombre :( přijde mi o dost světlejší, ale předpokládám, že je to světlem ;) nebo si s tim ještě něco dělala ? :D
    A oblečení jsem čekala také víc výrazné, ne jen zlaté lodičky a pásek k černý :)
    ( k vlasům : jasně, pochopila sem, neměla si čas ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to světlem ;), na každém to vypadá jinak, o moc světlejší to nemám ;)

      Vymazat
  49. ... neměla si čas je upravovat, jsem myslela :D protože mně přijdou takové unavené, bez lesku, a to se třeba v copu ztratí :) tak :D pardon za rozdvojenej koment :D

    OdpovědětVymazat
  50. Ohrnuté nohavice u kalhot miluju a že v nich moje nohy vypadají kratší než doopravdy jsou? No a co, se z toho přece enzbláznim...jinak já se pár dní taky snažila rozzářit to deštivo, ale pak jsem na to už neměla energii a chodila jsem v černých kalhotech, kabátu a teplém svetru.

    OdpovědětVymazat
  51. Petka vyzeras sviezo a mlado ked niekto povie ze vyzeras staro musim sa smiat :)))))) mas krasnu postavu a ty vyzeras vo vsetkom uzasne ... mam rada vyrazne ruze na pery ozivia outfit a vyzeraju skvelo...

    OdpovědětVymazat
  52. Aneb v jednoduchosti je krása! Vypadáš krásně, mlaďounce s tím minimem make-upu. Závidím:-)

    OdpovědětVymazat
  53. Kritizovat nebudu nic, protože je to tvůj styl a sluší ti to, přesto, že třeba já bych si to a to na sebe nikdy nevzala.. Na té druhé fotce s riflovou košilí vypadáš opravdu jako studentka VŠ.. mě se teda výrazné líčení líbí, i na tobě, ale takhle fakt vypadáš asi nejlépe, mladě, svěže...tobě vyhovuje více výrazné líčení nebo jen lehký make-up? Je mi jasné, že tě líčení baví, ale někdo rád chodí i nenalíčený, já třeba ne:-D

    OdpovědětVymazat
  54. Poslední dobou mi nějak lezou na nervy podpadky k džínům, ale nevim proč :D
    Na té první fotce máš takovou nějak divnou postavu, nějak ti to zkracuje tělo (nebo nohy), ta kombinace je prostě divná (ne barevně, ty kalhoty jsou naopak super).
    A nakonec se mi vůbec nelíbí ombré vlasy, prostě mi to přijde divné (ne jen u tebe, ale všeobecně), a taky se mi zdá, že ti víc sluší culík nebo cop, prostě ne rozpuštěné vlasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu říkám, stoprocentně negativní komentář. Nezapomněla si vytknout ještě něco?

      Vymazat
  55. Zdravím Petro, outfity se mi líbí všechny, nejvíc ten druhý. Zarazily mě lodičky, ty jsou do deště trochu nepraktické, ale třeba u vás tolik neprší jako ve Slezsku. Já nosím pořád mikiny a trekové boty, tohle jediné mi v tomhle deštivém počasí vyhovuje. Ještě k těm outfitům - zkombinované jsou dobře a i vzhledem k tvému věku se hodí. Postavu máš hezkou, ale prosím už víc nehubni, spíš bys mohla trochu přibrat (a neber to prosím jako kritiku). Jarka

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Péťo, psala jsem komentář už včera večer, ale asi se neodeslal, tak píšu ještě jednou. Mám otázku na ty brýle. Když chci brýle na dálku, stačí vybrat distance a u položky Sphere nastavit svoji velikost dioptrií? A kolik stojí prosím poštovné do ČR, nějak jsme to nemohla najít. Děkuji za radu :) Ještě jsem si brýle nekupovala přes internet, tak se chci raději ujistit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já jsem dioptrické neobjednávala,ale ono tě to při objednání samo navede, co vyplnit ;), to samé s poštovným,až to vložíš do košíku,tak se ti ukáže ;).

      Vymazat
  57. Outfity jsou krásné, užasné, jak jsou o něco zářivé doplněné. Přijde mi to jako super nápad :)

    A na nějaký PS kašli ;) Anonymové tomu nerozumí :D

    OdpovědětVymazat
  58. Na té předposlední fotce ti to MOC sluší :) a líbí se mi riflová košile :)

    OdpovědětVymazat
  59. Povedené!!! Hlavně vždycky obdivuju ty tvoje botky z posledního postu! ♥ ...ALE ahhh - mám alergii na ty geekovské brýle, které jsou na všech, všude, ke všemu!! :D :D

    OdpovědětVymazat
  60. Boha jeho. To jsou zase poučné a kritické komentáře. Hledala jsem nějaké dodatečné info ohledně brýlí a nechtěla jsem se ptát jako x-tý člověk. Tak jsem to pročetla a fí-ha - to chce opravdu spoustu nadhledu. Nemám ráda, když si člověk na netu pouští pusu na špacír. Vždy píši jen to co bych dotyčnému řekla do oči. To je jako bych si stoupla na nádraží, všechny obešla a řekla co je na nich fakt není cool a pěkné. Jen ať to slyší z očí do očí. Dle mého by si na mojí osobě jako na oplátku taky smlsli. Vím o spoustě svých nedostatků.
    Jinak opravdu chválím slevu 30% na brýle. To se firma docela odvázala.
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  61. Zajímavé, kolik nenávistných komentářů vyvolá pár fotek, nechápu to....
    Jinak bych vám všem chtěla hrozně moc poděkovat za vaše komentáře, názory a postřehy :). Na urážlivé komentáře reagovat nehodlám a jen bych vzkázala, že já nikomu neříkám, co má nosit, co si má kupovat atd, já nechápu, proč tohle někdo píše, já to sem dávám jen proto, abych slyšela váš názor, aby se někdo mohl třeba i inspirovat, komu se to líbí a podobně. Vůbec nerozumím tomu, proč z toho někteří dělají takovou kovbojku, kopou kolem sebe a uráží, opravdu mě nebaví muset číst takové žvásty, které nemají úroveň.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo řeknu to tak... HOĎ NA TY ZÁVISTIVÉ KRAVKY BOBEK xD jak už jsem psala u nějakého komentáře výše, závistivost je český národní sport, a přebornicemi jsou hlavně ženský xD. Tvé fanynky (třeba já :-D ) tě naprosto žerou ať už jsi nalíčená nebo ne :-) jsi hrozně sympatická, milá a vstřícná a naprosto z tebe srší pozitivní energie. Tvé fanynky ti jsou věrné a uctívají tě za to xD a nenávistné anonymky prostě jen závidí a svou frustraci si vybíjí tak, že si do tebe musí za každou cenu rýpnout/kopnout (vsadím se, že i když si to nemyslí, že jsi hnusná atd. tak ti to stejně poví, protože jim dělá vyloženě dobře, že tě to sere a že tě to mrzí. Nezbude ti nic jiného, než se nad nima povznést, protože ty seš suprová baba a každá anonymní nanynka by se měla chytit za nos a pořádně si zamést před svým prahem, případně se pořádně kouknout do zrcadla, než ti začnou nesmyslně nadávat xD ... ale ony to stejně nezrobí, bo jsou to krávy xD (a to jsem ta zvířátka pěkně urazila) xD

      Takže Peti, hodně štěstí, pevné nervy a dostatek vůle odolávat nadávací kritice, protože MY tě potřebujem ;-)
      Papalala Krista z Ostravy :-* <3

      Vymazat
  62. Já ještě jednou děkuju za výhru :) Mě se moc líbí kombinace černé se zlatými lodičkami, to je fakt super, ostatní dvě jsou taky pěkné. My měli včera v Praze hezky,ale dnes se to zase kaboní...:(

    OdpovědětVymazat
  63. Mám moc ráda rafinované outfity s výraznými doplňky...moc se mi líbí červené kalhoty i zlaté a růžové lodičky :-)...které Ti teď upřímně závidím, protože já vytáhla kožené kozačky :-D, ke kožené bundě...ale snažím se proti tomu pošmournu taky bojovat, jak jinak než barvami - laků na nehty, které jsem ještě třeba neměla, rtěnka je skvělá, šátky atd....
    Každopádně moc pěkná inspirace do dnešních dnů!!!!

    OdpovědětVymazat
  64. Líbí se mi všechny outfity. Nejvíc asi poslední, kdy se mi moc líbí puntíkovatá halenka, ale sluší Ti to v každém outfitu.
    Nenech se rozčarovávat anonymy s nenávistnými komentáři, čím méně se jimi budeš zabývat, tak budou ubývat.

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Petro,
    dnes jsem si dala čas a prošla všechny komentáře a musím se klanět Tvojí odvaze a chuti cokoli publikovat .. jdeš s "kůži" na trh, investuješ do toho energii, čas a pak se najde pár XX (nebudu sprostá), kteří vždy a cokoli zkritizují. Já bych prostě ty nenávistné komentáře neschvalovala, je to Tvůj prostor - Tvůj majetek .. kdyby Ti někdo na barák nastříkal sprejem, že se se mu nelíbí tvoje okna, nebo fasáda, zavoláš na něj poldy.
    A co se týká TÉMA : móda a věk.. musím se smát, je mi 30let mám dva malé kluky a klidně si obleču růžové rifle, růžovočervené botasky a vyrazím s nimi ven..20ti leté slečny se snaží oblíknout se jako dámy (až je to někdy směšné), tak nechce 30ti leté ať se oblíkají klidně na 15let, když je to baví !! Vždyť móda má být zábava, i tyhle stránky mají být o inspiraci a zábavě, tak už konečně nepruďte:) A tebe Petro, zbožňuji :) Pěkný den Lenka

    OdpovědětVymazat
  66. Mně se taky libí outfit č.3 a to moc ! Zvlášť oživení černočerného outfitu růžovými lodičkami a rtěnkou, super ! :)

    OdpovědětVymazat
  67. Péťo nerozčiluj se. Tebe baví psát blog o módě a kosmetice a oni mají jako koníček urážet, snažit se ponižovat a ubližovat. Ztrácí tu čas a nikdy ničeho nedosáhnou. Za pár let až se lidé ohlédnou budou si pamatovat nebo i vědět, že máš fajn blog, kam se lidé chodí inspirovat. Na debilní výroky o křivejch nohách, blbým výrazu a já nevím o čem ještě si nikdo nevzpomene. Teď k příspěvku. Líbí se mi první dva outfity. Ten třetí mi přijde moc tmavý a to i přes růžové lodičky. Takové pošmourné stejně jako to počasí. Já si tedy inspiraci odnesu. Hezký den přeju :-)

    OdpovědětVymazat
  68. Peti, čítala som si tie komentáre, kde ti píšu, že sa neobliekaš primerane veku a pod. Ja si myslím, že z takýchto komentárov si naozaj nemusíš robiť ťažkú hlavu, outfity sú krásne a myslím, že na nich nie je nič neprimerané....Podľa mňa je dôležité, aby sa páčilo to čo máš na sebe hlavne tebe a aby ti v tom bolo pohodlne a čo si myslia ostatní je jedno...Hlavne by som chcela vidieť čo za beauty a fashion experti sedia za tými PC, že majú potrebu toto vypisovať, ale zaiste sú to krásavice s vycibreným vkusom bez komplexov, veď prečo inak by písali anonymné komentáre... :D

    OdpovědětVymazat
  69. fuj ty jsi odporna, nefot se zezadu protoze ta prdel je teda hnus, trochu anorekticka ne? zarizla pipina taky nic moc :D vlasy neupraveny, obleceni k sobe neladi, vyraz jak mrtva, nenalicena a to delas nejakej blog? co se ti stalo proboha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nechceš nám tu odprezentovať svoju fotku a určite dokonalú postavu? určite sa radi pokocháme a necháme sa inšpirovať :D...stále rozmýšľam čo ľudí vedie k takýmto komentárom, ale napadá ma len neprekonateľná závisť, áno uznávam, určite je čo Peti závidieť, má dobrú postavu, je sympatická, milá, má milujúceho manžela a navyše si pomaly ale iste plní svoj kozmetický sen...nuž čo keby si namiesto strácania času vymýšľaním takýchto komentárov pohla zadkom a rozumom a snažila sa v živote tiež niečo dosiahnuť, aby si nebola odkázaná závidieť iným, ktorým sa v živote darí a sú šťastní? veľa šťastia...

      Vymazat
    2. Bereš mi ty slova přímo z huby xD, závist je český národní sport xD škoda mluvit.

      Vymazat
    3. Tahle vulgarita svědčí o tvé úrovni :)... Neupravená? - Promiň, ale neupravený člověk vypadá sakra jinak :D... Nenalíčená? - Kam se díváš? :)... Anorektická?? - Vygoogluj si fotky anorektiček a zjisti si co ta nemoc obsahuje ;)... Já teda vidím zdravě štíhlou postavu a navíc Peťa ze zdravotních důvodů nemůže jíst všechno a i tak toho jí dost, několikrát se o tom zmiňovala :)... Ale takový blbec jako jsi ty fakta nepotřebuje, ono stačí přijít někam kde se ti nelíbí a plácat kraviny ;)

      I.

      Vymazat
    4. Ta závist, to je strašná vlastnost, co?

      Vymazat
    5. prestante ty blbce lezt do prdele stejne z toho nebudete nic mit vy slepice

      Vymazat
    6. Tohle označení si zasloužíš jedině ty, drahá :P... Nikdy v životě jsem nikomu nelezla do prdele a nikdy nebudu, je to jen můj názor... a pokud by se mi něco nelíbilo, rozhodně to řeknu jako člověk s alespoň nějakou úrovní :P... Kde je tvoje úroveň, by člověk hledal velice těžce ;)... A když už z toho teda nic nemám/nemáme, tak co máš ty z tohohle?? Debila tady ze sebe děláš jenom ty ;)... Normální lidé dělají to, co je baví, omezení dělají už něco, co normálnímu hlava nebere :P... Že zlatíčko? :P

      I.

      Vymazat
  70. Peti, v každom outfite sa mi niečo páči a niečo by som vytkla, hlavne tá šatka sa mi tam nechodí. Tá blúzka z ebay je krásna, nepresvitá veľmi keď nemáš krivák?

    OdpovědětVymazat
  71. Mě se nejvíce libí ten první outfit, to ti sluší moc. Nejméně ten poslední. Ze dvou důvodů - mě se vůbec nelíbí ombré (nejen na tobě, ale obecně) a nemám ráda černou barvu....a ty jsi tu moc černá na můj vkus:-)
    Jinak nad komentářema ohledně věku jsem se pobavila, mě je taky třicet, mám dva malý kluky a zrovna dneska v práci jsem v krátké puntíkaté sukénce a tmavě růžovém tričku....anonymové by si jistě smlsli:-)
    By mě opravdu zajímalo, co jako člověk má ve třiceti nosit, aby to bylo úměrné věku?? Mám za to, že člověk by měl nosit věci úměrné postavě:-) To by pak člověk nepotkával tolik 15ti letých holčin s bokovkami, přes které plandají špeky na břiše a bocích a ve strečových tričkách, krásně zvýrazňující všechny tukové boule na těle, zvláště skvěle vypadají ty boule po stranách na zádech od zaříznuté, zcela nevhodné podprsenky:-)
    Petra má skvělou postavu a s tou si může dovolit skoro všechno.

    OdpovědětVymazat
  72. nechápu tady ty anonymy zase... achjo...
    no nic Péti, mně se to líbí :) u prvního se mi moc líbí kombinace té krásné džínové košile a barevných kalhot, druhý je podle mě prostě dokonalý! křivák, lodičky a k tomu ta rtěnka, prostě super... no a třetí, tam mě zaujaly tvoje vlasy, moc často je u tebe člověk rozpuštěné nevidí a moc ti to sluší, lodičky a košile se mi hrozně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj Peti :-) asi nejvíce mě zaujala kombinace na fotkách č.2. Krom teda těch zlatých lodiček, protože zlatou já osobně teda moc nemusím... V poslední době se taky snažím nosit aspoň něco zářivějšího do toho hnusného počasu :-( Kéééžby už vylezlo sluníčko. Chtěla jsem si nakoupit nějaké ty sukně a šaty a jak to vypadá tak je vůbec nevynosím :-(

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj Petro, moc se mi líbí tvůj poslední outfit. Je to přesně podle mého gusta - umírněné, nepřeplácaná a přesto to má velký šmrnc. Jana

    OdpovědětVymazat
  75. božeeeeeee! Peťo ty jsi tak krásná! miluju druhý a třetí outfit.... fakt, uplně podle mého gusta i ty brýle jsou k tomu skvělé.. no hned si jdu fotky uložit do inspirační složky.. protože jsi dneska vážně vyrazila dech.... tak v tom pokračuj...
    Ahoj Cherry

    OdpovědětVymazat
  76. Ta džínová košile je boží! Na všech fotkách ti to moc sluší:) co bych dala za tvou postavu :)

    http://bobunka3liska.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  77. Opět vypadáš skvěle, Peti :)... dávno víš co ti sedne a ta nádherná postava... :)
    Jinak mi právě do práce přišel štětec, krásně zabalený a už se nemůžu dočkat až ho vyzkouším :)

    I.

    OdpovědětVymazat
  78. Super! Takhle bychom měli všichni rozzářit ulice a ono by se to sluníčko nechalo třeba překecat! Moc ti to sluší a máš skvělou postavu!:)
    Nestačím se divit, co tu anonymové zase předvádí:(

    OdpovědětVymazat
  79. V deštivých ulicích zářím zásadně v gumovkách :)

    OdpovědětVymazat
  80. Nejvíce se mi líbí dvojka :) hlavně ty džíny z Bershky... A lodičky z trojky jsou taky naprosto boží! Mně bohužel takový typ bot buď padá z paty nebo tlačí špička... :-/

    A vůbec, skvělý jsou všechny tři.

    Chlo :)

    OdpovědětVymazat
  81. Opravdu by mě nenapadlo zkoumat varhánky na tvých kalhotách. :-D Nějak mě to v celkovém pohledu neruší, vždyť mně se dělají pokaždé taky. Nebo tenhle jev není normální a dělat se to nemá..? Nevybrala bych si, který outfit je nejlepší, protože se mi líbí tak nějak všechny tři. :-) Hrozně ráda nosím sukně a šaty, ale do tohohle počasí si to brát nebudu. Tak si to snad vynahradím v létě na dovolené. Ivča

    OdpovědětVymazat
  82. Podľa mňa je najlepší druhý! Kombinácia zlatej a čiernej je krásna.

    OdpovědětVymazat
  83. Moc hezké kombinace. Ty lzaté lodičky jsou perfektní a z outfitů se mi nejvíc líbí ten posledí, hlavně košile a lodičky!
    Péťo, máš krásné nohy, brala bych je hned. :)

    OdpovědětVymazat
  84. Tak ja si ani náhodou neviem vybrať, ktorý outfit sa mi páči najviac :D. Všetky sú skvelé, aj keď najveselší sa mi zdá ten prvý, čo bude asi krásnymi nohavicami, aké si ja bohužiaľ nemôžem dovoliť, keďže by som v nich mala nohy ako stĺpy :D. Ty máš našťastie dokonalú postavu. A ak sa aj objavia reči o tom, že ti niečo "nesedí" alebo podobne, kašli zvysoka na to, pravdepodobne len niektorí nedokážu predýchať, že ti to jednoducho sekne vo všetkom ;)
    Barbora

    OdpovědětVymazat
  85. právě jsem pročetla všechny komentáře a bez pardonu ČUMIM!!!!! Jak může bejt někdo tak příšerně voprsklej a psát to co píše. ještě ke všemu anonymně...chtěla bych tyhle nádhery vidět v reálu, jak jsou perfetní, nemaj výraz umrlce, maj dokonale rostlé nohy, oblékaj se úměrně svému svěku :D a jak maj denodenně čas se nalíčit :D bože můj. na tohle vůbec nereagovat. Podle mě ti to moc sluší Péťo :)
    Verča

    OdpovědětVymazat
  86. vieš sa kasne nalíčiť, ale iž pri viacerých outfitoch som si všimla, že obliekanie nie je tvoja silná stránka :( pri prvom outfite je to moc tak na seba nahádzané, dala by som hlavne jednoduchšiu kabelku a preč šál. v druhom outfite tiež preč šál (alebo ho inak o omotať) a kabelka má strieorné detaily, takže sa to so zlatými lodičkami bije. ale ten posledný outfit je pekný, až zase na tú kabelku :D tá sa snaď nehodí k ničomu. chválim ombre !

    OdpovědětVymazat
  87. Kdyz jsem videla ten prvni, tak jsem si nejprve rikala, ze je proste obycejny. Ale kdyz jsi sundala bundu a satek, ukazala se kosile a ta tomu dodala neco navic. Za me je tenhle prvni nejlepsi. Ten druhy jde absolutne mimo me. A ten posledni, no... Celoplosna cerna fakt neni tvuj kamos a svetle ruzove lodicky samy o sobe nemaj na to ji rozbit. Takze bych ty kousky rozdelila a nosila zvlast. Jsem rada, ze si konecne rozpustila hrivu. Krasne ti vynikne ombre a slusi ti to vic nez stazeny vlasy, ale na druhou stranu tve vlasy vypadaji vysusene - potrebovaly by nejakou poradnou vyzivu. Jeste jedna vec - oci zvyraznene jen rasenkou ti moc seknou ;)

    OdpovědětVymazat
  88. Týjo na té předposlední fotce na mě působíš a vypadáš úplně jinak než obvykle :) bych tě snad ani nepoznala ... ale pěkné! Líbí se mi všechny ty outfity, ale nejméně asi ten prostřední :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj, obvykle Tvé outfitové články nekomentuju, máme hodně odlišný styl, ale dneska mi to nedá. Všechny tři outfity se mi líbí a přijde mi, že Ti neuvěřitelně sluší. Nej je ale asi druhý. Velmi šmrncovní :))

    OdpovědětVymazat
  90. Co tady zas ti anonymové blbnou s tím, že se neoblékáš přiměřeně věku? Já jsem schválně tvoje fotky ukázala bráchovi, kolik by ti tipoval let a říkal, že 20. A je to pravda. Ale ono je to asi těžké se smířit s tím, že někdo v tém věku vypadá tak dobře, proto ty kecy. Závist je mrcha, nic si z toho nedělej. :)

    OdpovědětVymazat
  91. třetí outfit je přesně podle mého gusta, ten křivák je taky skvělý. :)

    moc Ti to sluší, Péťo. jen ses mi více líbila bez ombre vlasů - což si neber nijak špatně, každému se líbí něco jiného. :)

    OdpovědětVymazat
  92. peti, nic v zlom..ale ulice si tou tmavostou urcite nerozziarila..prave naopak.....

    OdpovědětVymazat
  93. Nejvíce mě zaujal druhý outfit, moc ti to sluší. U třetího outfitu si nemůžu pomoct, ale moc mi k tobě nesedí rozpuštěné vlasy. Drdol nebo nějaký účes ti, dle mého nározu, sluší mnohem víc :)

    OdpovědětVymazat
  94. Oblečení super, naopak to tvému věku přísluší a i ti sluší. Ale Ombré melír je příšerný, vypadá jako suchá sláma vyšisovaná, při rozpuštěných vlasech fakt dost zanedbaně a nešťastně. Jednotný medový odtín, nebo hnědý ti svědčil daleko víc. Můj názor:)))

    OdpovědětVymazat
  95. Milá Petro,
    všechny tři outfity Ti sluší, džínová košile je přímo skvělá, můžu se zeptat, jakou máš velikost? Musím reagovat na přímo hnusné anonymy, žasnu, jak jsou některé ženské nepřející a závistivé, řekla bych, že několik negativních komentářů má na svědomí jedna osoba.
    Možná by nebylo od věci, jistě i Ty bys to uvítala, kdyby tyto kritičky, které jsou jistě úplně bez chybičky, přidaly vždy nějakou svou fotku, abychom i my ostatní viděly dokonalé postavy a dokonalé outfity, co ty na to? Radka

    OdpovědětVymazat
  96. júúú tobě to slušíí....Máš moc pěknou postavu...:-D

    OdpovědětVymazat
  97. Mě přijde strašná škoda tvých vlasů, nevím, jestli to tak vypadá z fotky, ale to ombre vypadá opravdu jako velký odrosty na zničených vlasech :(

    Jinak outfity mi přijdou fajn, takový celkem umírněný a obyč, zrovna u tohoto článku moc nechápu, proč ti tolik lidí vyčítá přílišnou "mladistvost" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no kvalitu vlasů (nic extra) mám stejnou před i po ombré, já jsem si je narychlo vyfoukala fénem, tak ej to takový rozlítaný, chtělo by to vyžehlit, ale ta barva mi je určitě nezničila ;)
      Jinak díky a taky tomu moc nerozumím, tohle jsou zrovna podle mě outfity, které může mít skoro každý ;).

      Vymazat
  98. Buď v klidu Peťo, mě to džíny dělaj taky ;) Ale spíš mi přijde, že jsou jakoby větší, že proto to dělají :) Asi to bude výškou, jelikož 160 cm není nic extra :D Ale stejně se nejradši držím při zemi :D

    OdpovědětVymazat
  99. No neskutečný dneska! Hlavně dvojka!

    OdpovědětVymazat
  100. Mně se hrozně líbí ty zlatý boty :-D
    Ale chce to umět kombinovat a to Petra umí. Dávám palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  101. panebože, některý ty komentáře...ti anonymové by s eměli opravdu stydět,jak tohle může někdo napsat...nechápu :/...jinak ti to,Peťo, zase moc sluší,obzvlášť ten poslední outfit :-)

    OdpovědětVymazat
  102. Ježišmarija, já se nestačím divit. Nečetla jsem samozřejmě všechny komentáře, ale jak jako úměrně svému věku? Vždyť Ti není 60, boha mojeho. A kromě toho, zrovna na těchto outfitech nespatřuji absolutně nic, u čeho by snad mohlo někoho napadnout něco o přílišné mladistvosti. To si teda fakt klepu na čelo. Já znám dámy výše zmiňovaného věku, které se snaží o přílišnou mladistvost, to pak už je takové divné, ale Ty jsi přece mladá holka! Nebo jestli 18-20 letým holkám připadáme my 30-něco jako staré baby?! Asi jo, možná jsem se na to před 15 lety taky dívala jinak :-D Každopádně sluší Ti to a já si nic o nepřiměřenosti k věku u Tvých outfitů nikdy neříkala, ani mě to, zcela upřímně, nenapadlo.

    OdpovědětVymazat
  103. Moc se mi ty kombinace líbí, nejvíc snad ty růžové lodičky.

    OdpovědětVymazat
  104. A mně se to líbí, všechny tři outfity. Jen si myslím, že tvé postavě skinny jeany nelichotí. Daniela

    OdpovědětVymazat
  105. krásné outfity! Všechny se moc povedly, ale nejvíc se mi asi líbí ten první, ta džínová košile je prostě bomba a ty barevné kalhoty ti moc sluší :)
    Na fotkách ti to hrozně sluší "au naturel" se mi moc líbíš =)

    OdpovědětVymazat
  106. Ježiš, já nechápu tyhle lidi, přiznávám, závodim Ti, že máš krásný dlouhý hubený nohy, nevim, kolik měříš, připadáš mi celkem vysoák, možná je to podpatkama, máš krásnou figuru. Myslim, že asi patříš mezi ty šťastlivce, který můžou sníst cokoliv a nepřiberou, já se musim hlídat a snažim se civičit, ikdyž teď o zkouškovým je to složitý :D Vypadáš dost mladě, nevim, proč by ses nemohla takhle oblíkat, když si to můžeš dovolit. Když nebudu ve třiceti vypadat jako koule, tak si klidně vezmu krátkou sukni nebo skinny, chápu, že ldyž někdo ve třiceti vypadá jak koule, tak se musí oblíkat tak, aby to nějak zamaskoval, ale dy´d sakra i plno starších ženskejch, který maj hezkou figuru, se oblíká jako ve dvaceti, když maj hezký nohy a nemaj špeky, tak proč ne, prošč by se ženský, kterejm je nad třicet měly oblíkat jako jeptišky. Mimochodem, ty nahrnutý kalhoty, to mě dělaj skoro všechny, myslim, že je to celkem normální a je to řekla bych spíš tim, že jsou trššku větší, ale co si budem namlouvat, koupíš je, jsou tesný, parkárát si je vezmeš na sebe a už se trošku vytáhnou, dělaj to jak ty od vietnamců, tak i ty dražší. Závidim, že dokážeš chodit v takovechle podpatkách, ty boty jsou krásný, ale já bych se v nch přerazila, snesu tak max 6 cm a to je moje maximum :D

    OdpovědětVymazat
  107. Moc Ti to sluší :-)) Všechno od účesu po botky. Každé 10 -leté holce připadají dospělé ženy staré a holky z 8. až 9. třídy slečny v ideálním věku.
    Teď bych trochu odbočila. Sice je deštivo, ale dovolené se blíží. Budeš dělat nějaký speciál na dovolenou, na léto vůbec ? Co si sbalit s sebou ? Tipy , nápady, seznam nezbytných věcí co dokoupit za kosmetiku atp. Jaké máš letos plavky ? A kam cestujete na dovolenou ?
    Měj se přenádherně , hezký den
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  108. Prý "...oblékej se ke svému věku". Peti, ještě hole a šup s tebou do domova důchodců :D Opravdu se někdy nad těmi komentáři pobavím. Všechny outfity Ti moc sluší a to nejsem zrovna fanynka barevných kalhot a džínové košile. Myslím, že tohle je k tobě úplně akorát a jde Ti to vše :)

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj Péťo, to jsou zase komentáře... Je mi líto lidí, kteří se o něco snaží, a jejich snaha stejně vyvolá spoustu nevraživých keců. Samozřejmě zakyslé anonymky se ani nepodepíšou.

    Nadchl mě outfit č. 2, ty zlaté "plesové" lodičky by mě ani nenapadlo vzít si do města. Ale je to tak skvěle zkombinované, že to dělá moc dobrý dojem. Křivák je super, hodí se fakt skoro ke všemu!

    PS.: A příště v pytli, ať nevypadáš tak mladistvě! ;D
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  110. Třetí kombinace je prostě super! Rockerský styl s dávkou princeznovské slušnosti. Moc pěkně sladěné! :)

    OdpovědětVymazat
  111. Ahoj :D
    Ty brýle ti hodně sluší :) Líbí se mi ,že umíš přiznat ,že máš třeba kabelku od vietnemců :)

    OdpovědětVymazat
  112. Mně se nejvíc líbí dvojka! :) Je perfektní a ty lodičky jsou vážně překrásné! :))

    OdpovědětVymazat
  113. No fakt nejvíc mě v komentářích pobavily ty poznámky typu :"přiměřeně ke svému věku". Já tady nevidím absolutně nic, co by si na sebe nemohla vzít třicítka, když na to má postavu. Tyto bláboly může napsat nějaká patnáctka, pro kterou už jsme ve třiceti staré báby, nebo zamindrákovaná, zapšklá vrstevnice. A vůbec, všechny ty negativistické názory spíš svědčí o problémech jejich pisatelů, než o čemkoliv jiném. Tak se nenech otrávit.
    Jinak, už dlouho mám tvůj blog v oblíbených položkách a ráda se nechám občas i něčím inspirovat. Teď třeba naposled ombré vlasy:-)
    Jen tak dál Péťo. Sluší Ti to. A hlavně se mi moc líbí Tvůj milý projev a pozitivní přístup:-)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  114. Nechci sejčkovat,ale brýle se mi k tob nehodí jinak co se mi na outfittech líbí jsou boty. Druhý outfit je moc do černa jinak pěkné

    OdpovědětVymazat
  115. Ahoj holky, slečny, paní - nechcete někdo objednávat z eshopu? Výběr je fantastický, hned jsem se zamilovala :) Nevýhodou je docela vysoké poštovné. Ráda bych se s někým spolčila a objednala rovnou více kusů brýlí... poštovné ráda rozdělím a rozešlu. V případě zájmu pište na fluffy-kitty@seznam.cz

    Kačka

    OdpovědětVymazat
  116. moc pekné, naozaj to super vyzerá..:) jediné, jediné čo mi k sebe nejde, nemožem si pomoct ale je to ten "křivák" a zlaté topánky na podpatku, hodily by sa mi k tomu skor nejaké vyššie čierne kožené topánky..

    OdpovědětVymazat
  117. třetí outfit DOKONALOST! MOC TI TO SLUŠÍ PETI :)

    OdpovědětVymazat
  118. ahoj Petro máš nádherný blog líbí se mi tvůj outfit .Mimochodem drdol s motanými pramínky vlasů jsou fakt supe. Měj se a

    OdpovědětVymazat
  119. Všechno super, ale mé srdce plesá, když vidí džínovou košili <3 sluší, si super

    OdpovědětVymazat
  120. Moc ti to slusi v te cerne. Za tu facku by ta pusa stala . Skoda ze zrovna nemas copik - to neva moc hezka :) Muffik

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!