Rychlé letní líčení s Biodermou

by - 30 června

Krásný večer všem,

dnes mám pro vás, před zítřejším tutoriálem, jen pár fotek z líčení, které jsem tvořila ve spolupráci s Biodermou asi před třemi týdny. Líčení bylo pro velmi mladé slečny do horkých dnů nebo i k vodě (už se zase těším, až mi někdo napíše, že se k vodě nelíčí, já také ne, ale kdo by chtěl, tak je to tip pro něj ;) a pro mladé maminky, které chtějí něco přirozeného a rychlého, protože nemají při péči o svého drobečka příliš času na zkrášlování. Nakonec komu by se v horkých letních dnech chtělo líčit.....proto bylo základem obojího líčení péče s vysokým ochranným faktorem, konkrétně Bioderma tónovaný fluid a makeup, obojí má SPF 50 a je vhodné pro citlivou, až alergickou, pokožku. Sama jsem zatím výrobky nezkoušela, ale chystám se vyzkoušet 50 Photoderm bronz na obličej, protože to vypadá, že se snad letos vypravíme na dovolenou, tak vám podám report, jaké krémy jsou. Rozhodně bych ale vysoký ochranný faktor doporučila nejen jako prevenci proti předčasnému stárnutí pleti, ale hlavně i jako prevenci proti pigmentovým skvrnám. Líčení pro slečny jsem zvolila velmi přirozené, přesto hravé a barevné (což na fotkách moc nevyniklo kvůli hodně špatnému světlu v místnosti), Nikče jsem zvýraznila oči tyrkysovou linkou a rty nanesla broskvovou rtěnku, druhé líčení bylo ještě o něco zářivější, linky byly jen tenoučké a černé na zvýraznění linie řas, ale rtěnka byla hodně výrazná zářivá růžová, víte, že letošní letní rtěnkový trend velí zářivé a matné barvy? Já mám ve sbírced pár výrazných matných rtěnek od NYXC a už se těším,až je u moře vytýhnu, když u nás pravé léto pořád nic.....
Samozřejmě v parném letním dni jsou rozpuštěné vlasy značně nepraktické a tak jsem zvolila dva rychlé účesy, které zvládne každá slečna sama doma, francouzský cop pletený kolem celé hlavy a francouzský rybí cop.
Pokud byste chtěli vidět více fotek, postup líčení a produkty, které jsem použila, mrkněte se SEM na blogeky.cz.

 








Druhé líčení pro mladé maminky na mateřské, které nemají příliš času, jsem pojala jako líčení nahé, v přirozených odstínech, jen aby zakrylo nedostatky a zvýraznilo rysy obličeje. I účes je jen jednoduchý a do horkých dnů praktický a zvládne ho každá maminka, přitom bych řekla, že oživení klasického culíku zapleteným copem na jedné straně působí díky asymetričnosti velice zajímavě a Janče, která culík nosí poměrně často, se líbilo.



Takže jak vidíte úplně rychlovky, které se, alespoň podle mne, na letní dny bezvadně hodí.

You May Also Like

40 komentářů

  1. Peto, chtela jsem se te zeptat, jakou nejlepsi tuzku na oci v modre nebo bile barve si kdy pouzila? Chtela bych ji mit na waterline, hlavne aby vydrzela cely den a nerozmazavala se. Vim, ze takova asi ani neexistuje, ale tak ktera ti prijde nejlepsi! dekuji moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se, že s modrou moc zkušeností nemám,ale jednoznačně skvělé tužky, které drží jsou Barry M waterproof eyeliner pen a potom Loreal Silkisssime, ta je úplně top, ovšem mají jen černou. Bílou mám od Catrice Absolute eye nebo tak nějak a je také skvělá a levná, určitě mrkni, myslím,že budou mít i modrou.

      Vymazat
    2. Já mám tužku na oči od Dermacolu n.17 a nemůžu si jí vynachválit, opravdu vydrží celý den :)

      Vymazat
    3. jeee, oprava :D od Gabriella Salvete. Je to taková tyrkysová barva, moc hezká

      Vymazat
  2. Peti ty jsi tak šikovná! :-) holky vypadají skvěle :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peti,

    super uzas clanek! Jako vzdy... ;-)
    Chci se zeptat, zda se chystáš i na článek nebo video o samoopalovacích krémech. Děkuji za odpověď.

    Monika :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mončo, o samoopalovacích asi ne, mám pořád ten stejný,co jsem měla vloni, Xen tan - mám tu asi 2-3 články na blogu,ale určitě bude nějaký letní update již brzy, protože se letos snad chystáme na dovču,tak doufám,že to vyjde a udělám letní reportáž třeba přímo od moře na opalováky a tyhle nezbytné letní věci, co mám v plážové tašce :).

      Vymazat
  4. ahoj, k tomuto datazu se rada pripojim. Mam zapadla vicka a bohuzel jsem jeste nenasla tuzku, ktera by se mi neobtiskla na horni vicko:-(

    OdpovědětVymazat
  5. Můžu se zeptat odkud máš ty šaty? jsou krásné:) a líčení a účesy už ani nekomentuji ty jsou úžasné jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké! Škoda jen, že udělat si takový účes je nad moje síly. Petra

    OdpovědětVymazat
  7. peti ja ti fandim to prvni liceni se mi libi.to ej super!!!!.ale v tom druhym ta pani je jak seda myska :( nevim zda je to tim svetlem a jak se pani tvari...ale kazdopadne prvni look je fakt super a vlasky taky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, ono to druhé líčení jen jen nahé, ale je tedy pravda,že na tom světle není vidět nic, chtělo by to ne denním, ve skutečnosti to bylo hodně jemné a hezké, slušelo jí to :)

      Vymazat
  8. Tutoriál na první účes prosím ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Péťo, chtěla bych se zeptat odkud máš ty krásné šaty, které máš na sobě na fotkách? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, děkuju moc,jsou z New Yorkeru,ale kupováno už vloni ve slevách.

      Vymazat
  10. Ahoj Peti,
    tvoje práce se mi moc líbí - líčení i účesy, ale upřímně mě Bioderma už leze na nervy, jak se pořád podbízí a je všude, pravidelně příjde největší masáž právě v tomto období:-( Sama jsem od nich už vyzkoušela dost produktů, není to špatná kosmetika, ale už jsem na ni alergická! Lu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lu, chápu, proto jsem to udělala jen jako reportáž z líčení, nikoliv recenzi produktů ;).

      Vymazat
  11. nádhera..jsi fakt šikula...:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Použila si aj niečo iné na pleť okrem toho fluidu? Veľmi sa mi páči akú ma žiarivú pleť najmä Nikča, tak by ma zaujímalo, či taký zázrak urobil ten fluid :-)

    OdpovědětVymazat
  13. strašně se mi líbí, jak skvěle umíš ke každému vybrat ten správný typ líčení a podtrhnout to, co je na člověku hezké a zajímavé :) kéž bych tě každý den ráno měla doma :D

    OdpovědětVymazat
  14. Ten první cop je nádherný. U takovýchto účesů mě vždy mrzí, že ačkoliv mám vlasy do půli zad, mám je odshora pro odlehčení sestříhané a ty copy mi nejdou udělat, ale zase rozpuštěné vypadají líp. Takže všechno má své plusy i mínusy. Nezbývá mi než tiše závidět :) I přesto by se mi ale líbil tutoriál, občas pletu vlásky neteři a tohle by se jí zaručeně líbilo. Na léto fakt perfektní účes, vlasy neleží na krku a určitě by se dal použít i pro slavnostnější příležitosti.

    OdpovědětVymazat
  15. líčení i účesy krásné..jako vždy! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Taky se v létě nerada líčím, ale bez něj si už připadám jako nahá... většinou skončím s tónovacím krémem, rozjasňovačem a bronzerem, voděodolnou řasenkou a pokud potřebuju být hogo fogo, tak přidám Color Tattoo a zářivou rtěnku:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ty účesy jsou krásné :) Nemáš na ně nějaké tutorialy ? :)

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Petro
    Chtěla bych se zeptat jestli se informujes co je za složení látek v ličidlech ?Já sama zjistila že i v těch kvalitnějších (cenově,značkou) to bez nějakych chemikálií nejde ,tak už prostě člověk neví co si má kde koupit .Takže neměla by si nějaký tip na kosmetiku kde je minimum chemický látek a více těch přírodních?
    Děkuji K

    OdpovědětVymazat
  19. Obdivuju hlavně ty účesy. Já i kdybych se snažila sebevíc, nic takového nevykouzlím. Na někom jiném bych možná ještě něco zvládla, ale na sobě? Ani náhodou. A líčení taky super, hlavně to první. Někdy je fakt docela na škodu, že mi jde spíš vyšívání a podobné :D A jinak pokud pojedete na dovolenou, tak si ji hezky užijte. Možná pojedeme taky a musím říct, že pro lidi co mají tak náchylnou pokožku jako já (myslím především pupínky)je to hotový poklad. Blbé je, když se vrátíme. Pokožka je sice hlaďoučká a bez pupínků, ale po nějaké době už se to vrací :(

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Peti, moc pěkné líčení, chtělo by to tutorial! :-) Jinak, co si myslíš o Absolute Nude paletce od Catrice? Píšu o ní tady: http://cheekydolly22.blogspot.cz/2013/07/na-skok-v-drogerii.html :-) Měj krásný den ;))

    OdpovědětVymazat
  21. Tedy, ten první cop je parádní, to bych chtěla umět...
    (Nic jednoduchého na tom nevidím :-D)

    Jen se mi zdá podivný odstín makeupu na první fotce, ale to může být fotkou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je docela jednoduchý ,ale začátek těžký.:) (napiš si na YouTube rybí cop)

      Vymazat
    2. Rybí cop je to druhé, pokud vím? O ten mi nešlo...

      Vymazat
  22. Ahoj, můžu se zeptat, kam nejraději chodíš nakupovat? ( myslím oblečení) Máš totiž hodně dobrý vkus ;).

    OdpovědětVymazat
  23. obdivuju ty účesy...jsou perfektní, všechny vlasy na svém místě...tenhle um ti závidím :-D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!