Variace na "ponožkový" drdol - zamotávaný drdol s vycpávkou

by - 10 června

Krásné pondělí všem,

 
věřím, že hodně z vás má vycpávku do drdolu "drátěnku" a zná klasický ponožkový drdol, alespoň já ho často potkávám a tak jsem si říkala, že by to chtělo trochu oživit a zkusit s tou vycpávkou něco jiného a tak vznikl tento zamotávaný drdol s vycpávkou. Na videu se mi zdá, že vypadá hůř, než ve skutečnosti, hlavně kvůli nastavení světla na zrcadlovce, které manžel zrovna nevychytal, ale tak jako návod snad poslouží dobře :). Jinak dvoubarevnost vlasů je dána pár pásy clip in vlasů č. 8, ještě jsem je nestihla dobarvit správně do ombré, ale nakonec se mi i tak efekt líbí :). Snad jen upozorním, že vás po dokončení drdolu budou parádně bolet ruce :)!
 

šaty: http://www.choies.com
lak na nehty: Rimmel Lycra pro Pop rose
makeup: béžové stíny MUA Undressed, horní fialová linka Color Tattoo Maybelline Endless purple, rtěnka Catrice Be natural!, tvářenka Boujois Lune D´or
music:  Jason Shaw - Lightning Bugs

You May Also Like

46 komentářů

  1. Ahoj Petruško,
    na tento drdol jsem se dívala o víkendu na YOU TUBE. Slečně ho dělala maminka a říkala jsem si, že ho někdy musím zkusit sama bez asistence. Koukám, že ty jsi ho zmákla pěkně, tak se mi snad také podaří:-D
    Nalákala jsi mě i na ombré :-D Měla jsem hrozný strach, ale výsledek se mi moc líbí. Takže ti děkuji za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mě nelíbí ombré vlasy v drdolu. Vadí mě tam ta rozdílná barva vlasů na hlavě a na drdolu. Ale návod je skvělý. Věřím, že ruce musely bolet pekelně...

    OdpovědětVymazat
  3. Drdol ti velice sluší. Tobě sluší snad úplně všechno. Na web nabízíš různé styly outfitů, což je vážně skvělé. Nikdy jsem nenosila sukně a už jsi mě "nakazila", obohatila jsem šatník hned o 4 kousky. Ale zpět k účesu, při pohledu na drdol se mi vybavují dredy, což není úplně "šálek mé kávy".

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné a Tobě to moc sluší!!!:)

    OdpovědětVymazat
  5. krásné, ale nevím jestli by se mi s tím chtělo dělat :D abych nevypadala jako úplný lenoch, mám i na tento drdůlek krátké vlasy :D

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelý nápad ! Ale aj rozčesávanie musela byť sranda, či? :D

    OdpovědětVymazat
  7. Opět úžasný příspěvěk. Péťo, ty jsi opravdu dokonalá!
    Nellča

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá nádherně, ale mně by asi upadly ruce! Mám problém i s klasickým francouzským copem :D

    OdpovědětVymazat
  9. určitě zkusím, vypadá velice hezky. Jen nevím, jestli v půl šesté ráno, kdy spěchám do práce:-) Sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
  10. páni, obdivuji tě za tvoji trpělivost! :D já bych nevydržela kroucení ani do půlky... a to nemluvím o tom, jak tě s z toho musely bolet ruce!
    ale výsledek za to vážně stojí vypadá to moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuju za tip!..:) Supr!.:) Určitě vyzkouším...;)

    Katie..:) :*

    OdpovědětVymazat
  12. super ! škoda že mám pixie sestřih :D

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkný moc se mi to líbý a určitě to vyzkoušim :)

    OdpovědětVymazat
  14. Máš i mnohem hezčí účesy, ale jinak supr nápad.

    OdpovědětVymazat
  15. Zajímavá piplačka, popravděse mi více líbí klasický drdol, nejlépe bez vycpávky :D Ale ne každá na to má husté vlasy. Zajímalo by mě, co vlastně děláš za profesi? U většiny blogerek vím, ale u tebe nemám tušení ani obor. Jestli se chceš s takovou věcí internetu svěřit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem to už několikrát psala,ale úplně přesně se svěřit na internetu opravdu nechci :D, děkuji za pochopení ;)

      Vymazat
    2. Aha, tak toho jsem si nevšimla, omluv mou nepozornost. A v pohodě, že to nechceš říkat, úplně to chápu :-)

      Vymazat
  16. Odpovědi
    1. Tak radši nemysli :-D Proč pořád někoho zajímá co Petra dělá. Tohle je opravdu čistě jen její věc. Nechápu. Je šikovná a to prostě stačí.

      Vymazat
  17. Takže....wow!! drdol je supééér...Ale teď z jiného článku...četla jsem jak jsi s Plum Foolery měla sraz a měla jsi supér vlasy...Ony ti takhle vydržely celý den? Já mám dlouhé, těžké vlasy a vždy mi splihnou, když jsi je nakulmuju a zalakuju...Máš tip jak by mi mohly vydržet? Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adél, tip nemám, to je tím,že jsem je měla natočené kulmou spolu s clip in vlasy a ty drží natočené dlouho. Jinak je také dobrá ta kulma cortex, kterou mám, s ní vydrží natočení déle ;)

      Vymazat
  18. Tak na tohle bych neměla trpělivost, mně nesnesitelně bolí ruce, i když dělám obyčejný drdol.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já jsem si také musela dávat přestávky, bolí z toho ruce opravdu hodně

      Vymazat
  19. Mě by jenom zajímalo, jak se ten drdol potom zase rozmotává...

    OdpovědětVymazat
  20. Nádhera, nádhera a ještě jednou nádhera! Moc ti to tu sluší a ten drdol je dobrý nápad. Bohužel jsem si nechala zkrátit vlasy a teď by mi to všude lezlo, ale jakmile poporostou, tak určitě vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Péťo, drdol vypadá nádherně, ale mně by určitě upadly ruce a neměla bych na to trpělivost - ani na rozpletení :o))) Jinak máš neskutečně příjemnej hlas :o))) Ahoj Káťa

    OdpovědětVymazat
  22. jej tak tohle se mi moc nelíbí.. připomíná mi to dredy, který vyloženě nesnáším :D ale je to super nápad někomu se to líbit může já jsem na ty obyčejný :) ty miluju!!

    OdpovědětVymazat
  23. Peťko, vypadá to, jako kdybys měla dredy :D Já určitě tenhle drdol vynechám, ale líbí se mi zpracování videa! To je perfektní!

    OdpovědětVymazat
  24. Vypadá to strašně hezky, ale mně by upadly ruce :D

    OdpovědětVymazat
  25. Taky jsem si říkala, že mi to připomína dredy:D Ale jinak hezké, musely tě pěkně bolet ruce:))

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peto, drdol ti moc slusi, kdyz jsem videla to motani hned me bolely ruce:−).
    Mam doraz koukala jsem na str. Toho shopu Choies na jedny prom saty staly cca 100 dolalu, pak jsem koukla na ebay a mely je tam snad stejny za 30 dolaru, nevim nemam zkusenost zda na Choice je to lepsi kvalitove, nemas s tim nejaky zkusenosti? Ta cena je fakt velmi rozdilna.
    Diky za info, hezky den preji, Lenka

    OdpovědětVymazat
  27. Péťo, na tvém minulém příspěvku jsem si všimla, že máš v pupíku piercing, tak jsem se chtěla zeptat, jestli bys o tom nechtěla udělat třeba jen kraťoučké video? :) Taky nad tím uvažuju, ale bojím se, jak to bolí a kolik to stojí a jestli to lze vyndat a tak... :) Děkuju, měj se krásně, Tereza

    OdpovědětVymazat
  28. Drdůlek vypadá báječně, ale i když bych si ho ráda vytvořila, nemám ne něj dostatek vlasů:(

    OdpovědětVymazat
  29. Wow, vypadá to moc hezky, ale asi bych to nezvládla!
    U mě na blogu se koná giveaway o maybelline COLORAMA a spoustu věciček na léto! Určitě se zapoj!!
    http://marianne-style.blogspot.cz/2013/06/summer-big-giveaway-02.html
    :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Péti, super návod, ráda bych zkusila, ale neměla bych na to asi nervy.
    Jinak jsem se chtěla zeptat, protože léto už klepe na dveře(i když to zatím moc nevypadá), jestli se s manželem chystáte někam na dovolenou ? Kdybys chtěla, mohla bys udělat třeba samostatné video na téma, co budeš dělat o prázdninách.
    Měj se hezky, I.

    OdpovědětVymazat
  31. Moc hezká variace, ale ruce z toho musí bolet fest. V červenci jdu kamarádům na svatbu, takže takovéhle video se určitě hodí. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ten drdol je vážně nádherný, moc se ti povedl! Akorát by to chtělo nějákého obětního beránka, který by mi ten drdol vždy učesal, protože já bych na to asi neměla nervíky;D:)

    OdpovědětVymazat
  33. Krása!! Takovej drdol jsem vždycky chtěla umět :D

    OdpovědětVymazat
  34. Jé, to je hezoučké. Tak by mě to kroutit nenapadlo, ale je to efektní. Jen bych se docela vsadila, že kdybych si to dělala na sobě, na konci po dvou hodinách pletení by mi buď chyběly vlasy, že by mi prosvítala ta pěnovka, nebo by mi zbýval silný pramen, že by se mi to nevešlo na tu podložku tak pravidelně.

    OdpovědětVymazat
  35. Dyť to vypadá hrozně, jak máš ty vlasy všude kolem rozlítané a rozcuchané. Na hezký účes přece potřebuješ trochu stylingových prípravků ne, ty kroucance projet aspoň trochu gelem ať jsou uhlazené a lesklé. A kolem hlavy jak ti to lítá, možná můžeš říct, že to je venku a foukal vítr, ale ty to tak nosíš často i ty pletené copy na straně nosíš dost rozcuchané a vypadá to pak neupraveně a trochu jako čarodějnice, přece když chci udělat hezký účes, který má držet, tak musím použít aspoň lak a vlasy trochu to uhladit ne... Na to by sis měla dávat bacha...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no máš pravdu,fakt foukal vítr a ono to není jednoduché venku, bez zrcadla udělat na kameru něco, co bude vypadat jakž takž, ale je fakt, že mně ty vlasy nedrží prostě ničím, žádný přípravek mi nepomůže, ani vosk, ani nic a lak používám, silně tužící a stejně mi to nedží, maximálně mi to slepí vlasy, mám je totiž hrozně jemné a kolem obličeje rozlítané a dokonce,když je vyžehlím a nalakuju,tak to stejně kolem té hlavy lítá, nešlo s tím nic udělat ani kadeřnici :(.....takže za radu,co použít budu jedině ráda, protože jsem toho vyzkoušela mraky bez efektu.....

      Vymazat
  36. To je super video, je to moc pěkný :-) Ale myslím, že když si ráno přivstanu a začnu drdol motat v 7 ráno, tak ve 12 už bych mohla být v práci :-))))

    OdpovědětVymazat
  37. Lovely, fakt. :) Musím to zkusit, díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  38. Opravdu nádherné :) Uvidím jak mi to půjde :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!