Get ready with me in 20 minutes - "Na pivo s přáteli" + soutěž o boty MEL

by - 23 června

Krásný nedělní večer všem,

léto láká k posezení na zahrádkách nebo u sklenice oroseného pivka, hodně z vás určitě vyrazí i na nějaký ten festival a tak si myslím, že tohle líčení i outfit by se pro tuto příležitost mohly hodit. Já jsem takhle vyrazila na pivo v pátek :).

A protože se vám včerejší outfit líbil (hrozně moc děkuji za všechny komentáře, zodpovím zítra) a velký ohlas měly sladké, voňavé, gumové botky brazilské značky MEL (musím říct, že je mám pár dní a už je zbožňuju, protože jsou neskutečně pohodlné), chtěla jsem vám udělat radost a tak jsme společně s obuví JADI uspořádali soutěž pro vás. Jedna z vás má šanci vyhrát jeden pár MEL dle vlastního výběru právě od jadi.cz. Vím, že tato značka je u nás poměrně hodně populární a já jsem po jednom páru toužila už od loňska, takže věřím, že výherkyni udělají radost a budou se dobře nosit.
Stačí zodpovědět správně soutěžní otázku a vyplnit svůj email ;). Soutěž probíhá TADY.

Když už jsme u toho, určitě mi napište, jestli nějaký pár MELek vlastníte a jak se vám v nich chodí, protože mě hrozně moc překvapilo, jak jsou měkkoučké a pohodlné, takže si hodlám pořídit ještě nějaké balerínky.

A koho by nebavil nude makeup, může mrknout na můj nový článek na blogerky.cz, kde určitě najde inspiraci ohledně trendu výrazných rtů!



 




info k videu:
Sledujte má videa v HD - přepněte ozubeným kolečkem ;).
štětce PetraLovelyHair (flat top a sada na oči, sada bude k dostání během července)
oblečení:
boty MEL: http://www.jadi.cz
svetr: Kappahl
tílko, crossbody: vietnamci
šortky, prsten: http://www.ebay.com
náušnice: HM
lak: Color Club Warhol (lak ve sprše Essie Pink parka)
music: Jason Shaw - Radio Rock
http://www.audionautix.com
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 

You May Also Like

68 komentářů

  1. Jeej! Ja mám už dlho VW + Melissa Lady Dragon Heart a zbožňujem ich, sú úžasne pohodlné a voňajú aj po rokoch ako žuvačky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky i video jsem shlédla až dnes a nemá to chybu! Skvělý tip na další přirozené líčení. Perfektně sladěné doplňky.
    BB od Vichy jsem zrovna dostala, tak jsem moc zvědavá na odstín (jsem také bledule) - u tebe ve videu se zdál být ok. Budu pevně doufat, že nezaznamenám žádnou alergickou reakci jako u LaRoche.
    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, děkuju moc a mně ten BB přijde fajn co se týká odstínu, mám ho nově,takže ještě musím prozkoušet, ale myslímže na léto bude dobrý, sice teda skoro vůbec nekryje,ale zato pěkně hydratuje a má akorát SPF, takže podle mě na léto dobrá volba.

      Vymazat
  3. To je super :)
    S tím jedním ramínkem to taky zbožňuji, vypadá to maximálně pohodlně a moc se mi to líbí :)
    ale stejně si myslím, že bych to do 20 minut všechno nestihla :D

    OdpovědětVymazat
  4. boty se mi moc nelibi :(( ale jinak video je uplne nejvic nej.....nejlepsi co jsem od tebe videla, obleceni i liceni, akorat ty boty se mi moc nelibi, ale nejsou zase tak hrozne, nez pujdu spat pustim si video jeste jednou :DD mas uklidnujici hlas

    OdpovědětVymazat
  5. Video je super, zase :) Je vidět, že si s ním vždycky vyhraješ a to je super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja bych strasne moc nejake boticky Melissa nebo Mel chtela mit doma. Ohlasy jsou veskrze pozitivni. Jen mam strach si objednat, abych dokazala trefit cislo, kdyz si nejsem vetsinou schopna vybrat boticky normalne v obchode, aby byly pohodlne :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to těžko říci, já mám 37 nohu, brala jsem 37 boty a jsou mi skvěle, nikde nic netlačí ani nedře, jsou to nejpohodlnější letní poty na podpatku,co mám

      Vymazat
  7. Tohle všechno kvůli posezení u piva na zahrádce s kamarády? No já nevím, já jsem schopná být před kamarády nenalíčená nebo jen s korektorem, jestli je třebaa se takhle vyfintit, to mi nepřijde moc normální.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to já samozřejmě taky,ale když si jdu večer s přáteli někam sednout, tak nevím, proč bych se neměla upravit, cítím se lépe a myslím,že makeup je velmi jednoduchý a zcela adekvátní příležitosti ;), podle mě je škoda, že v naší společnosti stále převládá názor, že kdo se upravuje, není normální ;)

      Vymazat
    2. Úplně souhlasím s Tvým názorem! :) A už mě to začíná v naší zemi pěkně štvát. Kdo chce ať je upravený a kdo ne, tak ať není. :) Ale nevím proč nám, těm co se rádi upravujeme, to musí pořád někdo vyčítat. Když jsem žila v zahraničí, tak tam nikdo neřešil. Plus ještě se mi hodněkrát stalo, že mě na ulici zastavila úplně cizí slečna a pochválila mi outfit nebo nějaký doplněk. A je jedno jestli jdu do divadlo nebo si sednou na kofolu do hospůdky. Já chci třeba vypadat pořád dobře (samozřejmě adekvátně situaci) tak nevím proč bych nemohla. :) Navíc jsme ženy a k nám to patří se fintit a vypadat hezky. :) Peťko mám Tě moc ráda, za to jaká jsi! :* Dáša

      Vymazat
    3. Dáši, moc děkuji za komentář i podporu a nezbývá mi, než úplně souhlasit, vystihuje to i můj názor ;)!

      Vymazat
  8. Jůůů užasné videjko!! :)))Já mám boty mel zatim jen jedny..a ukořistila jsem je na slevomatu asi za 300,- :D byla to fajn akce..

    Peti, prosímtě, na začátku videa máš jiný lak na nehtech? To není color club? Nebo ano? :) Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. páni,taková dobrá koupě! předpokládám,že akce už je pryč :)...jinak na začátku mám Essie Pink parka

      Vymazat
    2. Je Peti, bylo to už někdy před rokem..ale vážně jsou to super botky..doteď je nosím ráda, maximálně pohodlné!

      Vymazat
  9. Moc pěkné video :) :) ten svetřík je boží! :)

    OdpovědětVymazat
  10. ahoj už dlouho o botkách od značky Mel nebo Melissa přemýšlím..akorát mě napadá nepotí se v nich v létě nohy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, mně tedy vůbec,ale mám otevřené, řekla bych,že v těch uzavřených se bude potit noha jako v každých jiných uzavřených,když je vedro :)

      Vymazat
  11. Video super! Páči sa mi kombinácia svetru a šortiek :) Mel mám veľmi rada, mám jedny balerínky a sú úžasné, takže sa rada zapojím aj do súťaže :)

    OdpovědětVymazat
  12. Peťul, prosím pěkně, co to máš za lak na nehty? Značka, název! Moc děkuji!!! Prosííím napiš! Papa! Pěkné video! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, je to Color Club Warhol, vše dávám vždy do infoboxu pod video ;)

      Vymazat
  13. Opravdu boží video, nádherně zpracované a celou dobu mě šíleně bavilo, klobouk dolů Peti! Tohle to prorazí mega!

    OdpovědětVymazat
  14. tak to se Ti moc povedlo :) uvítala bych více takových videí :)

    OdpovědětVymazat
  15. Na pivo s přáteli a přípravy pomalu jak na ples :D Ale jinak hezké

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, ale na ples :D?! já myslím, že sprcha, velmi přirozený a rychlý makeup a vyžehlení vlasů je na takové večerní posezení s přáteli někde na zahrádce úplně akorát, vždyt to není vůbec nic složitého :)

      Vymazat
    2. Sprcha je jasná,hlavně v těch vedrech, co byly. Ale rychlý makeup si představuju jako: sjednotit pleť a max řasenka. Na nějaké clipy, stínování očí,rtěnku a tak bych se kvůli hospodě vykvákla :)

      Vymazat
  16. Fascinuje mě kolik lidí udivuje, že si někdo dá sprchu a rychle se namaluje než jde posedět s přáteli. Co je na tom nenormálního? :)
    Tyto komentáře bych pochopila, kdyby se tak líčila než jde cvičit do fitka nebo k plení záhonku. Na posezení venku je to ideál, navíc spousta žen se prostě cítí lépe alespoň decentně nalíčené. ;) A jestli to ženě pomůže mít zdravé sebevědomí a cítit se hlavně dobře, tak ať se klidně líčí i pokud jde jen na nákup. :)
    Petro, musím pochválit, asi nejlepší tvé video. Líčení ti opravdu sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď, mě to taky překvapilo, přece nežijeme v 19 století nebo jestli se ještě někdo sprchuje jen v sobotu :D, já to považuji i za takovou elementární slušnost osprchovat se a upravit, když jdu někam ven mezi lidi, už jen proto,že nechci přátelům "dělat ostudu" :), je jasné, že pokud budu na výletě na kole například a stavím se na pivo na zahrádce, tak to asi těžko budu dělat,ale pokud se chystám sednout někam večer s přáteli, tak je to přece samozřejmost :). A moc děkuju!

      Vymazat
    2. Naprosto souhlasím. Já taky, když někam jdu s přáteli, tak chci aby mi to slušelo. To se přece nevylučuje :-D Úplně nenamalovaná stejně nikam nechodím (maximálně na koupák), vypadám pak jako smrt bohužel. Jinak se mi moc líbí video, hezky zpracované a moc ti to sluší. Máš krásné vlasy! Já se před dvěma měsíci asi zbláznila, nechala se ostříhat na mikádo, přišlo mi to jako super nápad a teď lituju :-) Potřebovala bych nějakej urychlovač růstu :-)

      Vymazat
    3. hrozně moc děkuju a co se týká urychlovače růstu, tak doporučuju šampony se selniem a tobolky Revalid, fakt to zabírá, alespoň mně ;)

      Vymazat
  17. Na konci vypadáš pomalu jako jeden z Andílků Victoria´s secret ve volném dnu, opravdu tleskám! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ty tvoje videa jsou super! Krásně zpracovaný a promyšlený.. :) A že ti to moc sluší ani dodávat nemusím :)

    OdpovědětVymazat
  19. Skvělé video Peťko! Když jsou taková horka, tak se sprchuji i 5 krát denně. (když mám čas) A když jdu večer někam ven (je jedno kam) tak považuji za NUTNOST se osprchovat, když bylo celý den nesnesitelné vedro a já jsem celá zpocená. Snad každý se hned cítí lépe, když se osvěží vodou ne? A vy "dámy" se klidně neupravujte a choďte jako cuchty, ale pak se nedivte, že ti vaši muži čumí po jiných upravených ženách. Fakt mě někdy udivuje co lidem přijde nenormální...

    OdpovědětVymazat
  20. Me to teda prijde taky naprosto normalni se po horkem dni vecer osprchovat, pokud jdu ven s prateli :)) je to snad i pro lepsi pocit, zbavit se toho upoceneho stavu... A snad kazda zena se chce upravit a "libit se" ne? Taky se namaluju a pripravim, kdyz si jdu s prateli napr sednout na zahradku na pivo :)

    Jinak Peti, super video - stale se zlepsujes a na konci ti to neskutecne slusi. Strasne rada bych v tvem veku vypadala jako ty - vse dokonale :)

    OdpovědětVymazat
  21. Super video, i botky nevypadají špatně :)
    Malá zmínka o tobě zde » » » http://diamond-katty.blogspot.cz/2013/06/tak-snad.html

    OdpovědětVymazat
  22. Video je úžasný, dýchá létem a pohodou ;-) Voňavé botičky bych také chtěla vyzkoušet, je to zase něco nového, neokoukaného. Líčení je decentní a sluší Ti.

    OdpovědětVymazat
  23. Peťko, na tvůj blog chodím už nějakou dobu, a ráda se vždy vracím, protože tady najdu vždycky něco nového. Video se mi moc líbí a outfit je taky skvělý. Svetřík který máš na sobě je parádní a hlavně ráda si tady chodím pro inspiraci! No a nakonec ti musím pochválit ty ombré vlasy, mysleloa jsem si, že ti to nebude slušet, ale omládla jsi s nimi o deset let! Máš to moc pěkné. ;) Radka

    OdpovědětVymazat
  24. Super video, skvelý nápad :) Za 20 minút by sa mi to asi nepodarilo, mám sa ešte čo učiť :))

    OdpovědětVymazat
  25. To je trochu nefér...Neměly by běžet různé soutěže pouze na FB..Já ho třeba nemám...No to je jedno...Peti, co říkáš na novinku CC cream? Já se musela při první reklamě zasmát... Když reklamní trok nebyl BB cream, tak CC cream už bude...
    Adél

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adél, já jsem koukala na ten od Max factor tuším a zdál se mi teda moc fajn,jiný jsem zatím nezkoušela, ale celá ta filosofie , to pak bude DD, EE krém,trošku mi to leze na nervy,ale jinak byl dobrý nebýt toho názvu :D....

      Vymazat
  26. Moc ti to zase sluší! Ty botičky jsou opravdu sladké a dýchají i romantikou.Taky mám ráda tyhle větší svetry,jsou pohodlné a nikde nedřou... :) Opět super video.Jsi má nejoblíbenější blogerka :)

    OdpovědětVymazat
  27. Peto, ty boty jsou umělohmotné - gumové, nepotí se v tom nohy? Působí to na mě pocitově hrozně "klouzavě, latexově, potivě :D"... Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, vůbec, v těchto otevřenýc h se mi noha nepotila ani v těch vedrech,ale je jasné,že v balerínkách,když je vedro,tak se potiti bude jako v každé uzavřené botě :), naopak jsou ale na noze příjemné,také mne to překvapilo :).

      Vymazat
  28. ahoj naozaj veľmi pekne video :) ale chcem sa opytat, ze ci ti to ombre neznicil vlasy lebo sa mi zdalo, ze si ich predtym mala take lesklejšie ;) dakujem za odpoved

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, neřekla bych, měla jsem stejné vlasy i předtím, moje kvalita není nic extra ;)

      Vymazat
  29. Ja se musim nejakym komentarum smat! Je to preci modni a kosmeticky blog! Uz vidim ty protazeny obliceje, kdyby Petka natocila 1 minutovy video stylem: jdu na pivo, nic se sebou delat nebudu, nazdar. :-D
    Jinak obleceni super, liceni Ti moc slusi!!
    Niki

    OdpovědětVymazat
  30. To se ti něco zase povedlo. Moc hezké video, ty máš takový specifický způsob tvoření videí, který mi příde boží. Oblečení jako vždy tobě neuvěřitelně sekne a vypadáš moc dobře. Těším se na další článek i video, protože vím, že to bude zase stát za to :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahojky, měla sem Mel pantofle s mašlí a byly to nejhorší boty, co sem kdy měla. Měla sem je dvakrát na noze a už šly dál:) Klouzaly z nohou, takže sem šla a bota zůstala za mnou, neskutečně se v nich potila noha a samý puchýř:D Asi sem zvolila špatný typ nebo nevím, každopádně pro mě velké zklamání:(

    OdpovědětVymazat
  32. Povedené video, moc se mi líbí outfit, hlavně ty šortky jsou něco dokonalého :)

    OdpovědětVymazat
  33. Krásné video!! Jsi kočka příjemně mluvíš :)

    OdpovědětVymazat
  34. Příjde mi to moc dlouhé a zbytečně použité produkty :D Kdybych někde měla být do 20min v létě, tak si dám řasenku, tužku a jdu ne? :)

    OdpovědětVymazat
  35. presne tak asi tezko nam tady Petra ukaze jak si da rasenku a jde to by tady pak lidi rvali jeste vic :DD hold asi nejde do zaplyvany hospody ale nekam kde je slusna zahradka, holky proberte se :)) ja se taky maluju a to i na kolo, proste vsude, chci vypada dobre :D

    OdpovědětVymazat
  36. mám stříbrné sandálky a jsou strašně roztomilé :) taky mám (vlastně jsem měla) černé balerínky, které jsem nosila skoro pořád a ke všemu, jenže pak se mi do nich pustil přítelův pes :-( takže asi nejen že voní, ale jsou i chutné

    OdpovědětVymazat
  37. wau jsi užasná moc ti to sluší :) líbí se mi to celkově :)

    OdpovědětVymazat
  38. to je snad sen takovyhle boticky! <3

    OdpovědětVymazat
  39. Krásné video.Peti nelicite se v tomto videu svou novou radou štětcu na oči.byla sem teď týden mimo .takže mi to možná uniklo Hanka

    OdpovědětVymazat
  40. Super video ! :) líčení, outfit . . . úplně jsem při sledování dostala chuť na to pivko vyrazit !

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!