Senza Box Hero - edice pro muže

by - 18 června

Ačkoliv nejsem v blogerském světě nováčkem, některé věci pro mne jsou nové. Jednou z nich je i Senza box. Není pro mě novinkou tahle krabička, tu snad ani nešlo přehlédnout, protože vlna SenzaBoxů se přehnala po všech blozích a asi není moc lidí, kteří by nevěděli oč jde, ale je pro mě nové to, že ho někdo nabídl k recenzi mně :-). Senza Box Hero, pro opravdové muže, pro hrdiny všedních dnů. Komu jinému by ho také měli nabídnout, že :-). Já jsem hrdina všedních dnů, neohroženě se vrhám do boje s anonymy, já jsem ten pravý muž! A nic na tom nemění pastelově růžové tričko které mám právě na sobě…

 


Ba ne, to byla ironie, kdyby to snad někdo chtěl brát vážně.
Upřímně, nejsem moc velký fanda zajíců v pytli, takže na Senza Box Hero jsem se díval trochu skepticky ještě předtím, než dorazil. Víte, já jsem typ člověka, co nemá moc rád překvapení. Mám své kosmetické favority, pravda, moc jich není, ale to je proto, že moc kosmetiky nepoužívám, a tyhle favority nemám důvod měnit. Většinou to je tak, že si koupím deodorant, ten mi vyhovuje, tak ho používám dokud ho nepřestanou vyrábět. A že je na trhu možná něco lepšího, něco, co vám bude vyhovovat víc? Tak ať, holku taky přece nevyměníte jen proto, že je možná někde nějaká lepší, tak proč to dělat s kosmetikou? To je jako se zmrzlinou. Proč bych měl ochutnávat nějakou super novinku, když stejně nemá šanci nahradit nikoho z velké trojky čokoládová – vanilková – straciatella? Takže ani Senza Boxu jsem moc šancí nedával.

Když přišel, nastala hodina H, první rozbalení. Zvenku ta krabička vypadá opravdu dobře. Zajímavá barva, kterou můj mužský mozek nedokáže přesně popsat, ale je to taková modro šedá. Uprostřed světlý nápis. Vypadá to pěkně, žádná naducaná, nadýchaná krabička s motivem beránků skákajících po obláčcích. Čistý strohý dizajn, tak to mám rád. Šance SBH (senza box hero – nechce se mi to pořád vypisovat) vzrostly! Ještě než jsem ho otevřel, problesklo mi hlavou, že když je to mužská edice, nemuselo by to být jen o kosmetice. Srdce zaplesalo, třeba to nakonec bude fajn, třeba tam bude něco, co každý muž chce, ale je mu trapné si to v jeho letech už koupit… Třeba tam bude nějaký malý komiks, Garfield jak se cpe lasagnema a při tom si dobírá toho psa :D nebo že by Spiderman zachránil svět? Ty jo, nebo model nějaký super americký káry... Skvělý!

Pomalu sem sejmul víčko a… prd! Nebyl tam ani angličák, nebyl tam ani komiks, nebyl tam ani kondom, to je mimochodem první věc, kterou bych do krabičky pro muže dal… Byla tam jen kosmetika. A to taková, že jsem se musel trapně zeptat své ženy co že to je… Zavládlo zklamání. 



Po chvilce breku v tmavém koutku (vtip) jsem se rozhodl, že se na SBH kouknu ještě jednou. Bez emocí a přehnaných očekávání. V tomto světle musím říct, že SBH není špatný. A pro lidi jako já, kteří by jinak nic nového v kosmetice nezkusili, je vlastně jednou za čas přínosný. Věci, které obsahoval, se mi z větší části jeví sympaticky. Nebudu psát, že jsou dobré, to si troufnu až je vyzkouším v druhé části článku příští týden.


Co v SBH bylo:

Vichy Homme, gel na holení proti podráždění pleti – super, to se hodí, malý a skladný vzorek, na dovolenou jako dělaný, alespoň se nebudu muset holit na sucho jako minule :-)



Rexona Men, antiperspirant, podle příbalového letáčku revoluční, to jsem zvědav, já preferuju adidas gelový antiperspirant, těmto bílým nefandím, ale uvidíme. Bez něj bych se ale klidně obešel.



Dove Men+care, super, Dove mám rád, klidně bych vyměnil antiperspirant Rexona za větší balení sprcháče Dove…



Salcura, Antiac Acne Clearing Spray, :-) hehe, a co že to je? …odstraňuje černé komedony a akné… Jo tak, ty jsi na černé tečky na nosu a na beďary? No tak to sem na tebe hochu zvědavej, černých teček mám víc než dost… Uvidíme.


Yves Rocher, balzám po holení, tam se obávám, že nic neporazí vodu po holení od Nivea. Tomu moc šancí nedávám, navíc ta značka je mi taková nějaká nesympatická, nevím proč, působí na mě sucharsky.



Goldwell for men, vzorek šamponu a modelovací pasty. Upřímně, tohle bych tam raději nedával. Dva pytlíčky se vzorkem, které rozdávají zadarmo v drogerii mě spíše naštvaly než aby mě navnadili je zkusit. Takovéhle piditestery se prostě neprodávají, jsou fajn v časopise o autech, ale ne v krabičce za 300!



Nebudu lhát, pravidelný předplatitel ze mě nebude. Snad jen kdybych chtěl zjistit, jestli se někde náhodou nevyskytla novinka, která by mě zaujala a která by mohla získat prestižní nálepku „Míra LovelyHair doporučuje“ (nadsázka). Ale 300 si umím užít i jinak.

A jak bych tedy SBH shrnul?
„Senza Box Hero je jako první sex, když máte přehnaná očekávání, budete zklamaní. Třeba se ale časem zlepší a zjistíte, že to je fajn věc a že stojí za to si ho občas dopřát“

You May Also Like

75 komentářů

  1. Tak to je super "recenze" asi jsem taky chlap :D tyhle senza boxy mě vůbec neberou, radši si za 300 koupím věc, o které vím, že mi sedí než to vyhodit za překvapení plné vzorkových "kravin" :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Míro u každého tvého postu se musím smát:-) máš supr smysl pro humor... Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá recenze, už dlouho jsem se takhle nepobavila :-) Myslím, že můj manžel měl obdobné pocity :-).

    OdpovědětVymazat
  4. Miro, to je moc pekne napsane. Ja nad tim taky pro toho sveho uvazovala. Ale celkove mi to prislo na jedno brdo. Nic zajimavyho. Pulku veci ten muj chlap ani nepouziva... :-(

    tesim se na recwnzi za tyden. Tvoje clanky je stejna radost cist, jako kdyz je ctu od Peti. A tvuj humor je naprosto suprovej :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Míra je božan , moc se mi líbí jeho komentáře :-) za mě palec nahoru !!!! Míro dotoho !!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Články od Peťky miluju, ale jsem ráda, že občas přispěje i Míra. Vždycky se skvěle pobavím. Super styl psaní :)).

    OdpovědětVymazat
  7. :D uplne vidím. Jak říkáš ,, ty jo no super'' super vtipny článek na odlehčení horkych dnu a kdyz říkám horkych tak opravdu horkych....;)

    OdpovědětVymazat
  8. Osobně si myslím, že krabičky krásy pro muže se moc neuchytí.

    Nejsem žádná puritánka, ale Mírovi sexuální narážky v téměř každém jeho příspěvku mi připadají trochu zbytečné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, souhlasím.

      Vymazat
    2. Taky souhlasím!

      Vymazat
    3. Puritánka jsi,vždyt je to chlap a je normální o sexu mluvit,vždyt jsme dospělý a není se za co stydět,je to přirozené,naopak nepřirozené je,když o tom mluvíme v 3tí osobě,to,tamto,ono ....

      Vymazat
  9. Čte se to samo :D... Skvěle zformulované, s vtipem a lehkou nadsázkou :)

    I.

    OdpovědětVymazat
  10. Yves Rocher je pro mě jednička ve sprchových gelech, hlavně ten s vůní šeříku :) - určitě doporučuji..

    jinak mě z tohoto boxu nic nenadchlo.. přeji hezký den Míša W

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělý článek :)

    OdpovědětVymazat
  12. :D :D super článek...myslím že manžel by z něj radost neměl nemá vlasy ani černé tečky ( to bych potřebovala já :)) jeho oblíbený gel na holení hlavy a fousů by nevyměnil...možná kdyby tam byl ten komiks nebo serum pro rust vlasů pak by uvítal i ty šampony :)
    Rozesmátý anonim :) :)

    OdpovědětVymazat
  13. Články Míry mě fakt baví :-) (nejvíc pobavil komiks, angličák a kondom :D )

    OdpovědětVymazat
  14. nelíbí se mi, že Mirek pořád naráží na sex :(( takové muže nemám ráda, co o tom pořád mluví, naraží a mluví ve dvojsmyslech.....ach jo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to se obávám, že nemáš ráda žádné muže :D, je to samozřejmě nadsázka, kdo to nepochopil, i když je to ve článku napsáno, komu požalovat,že :D.....já tedy nevím jo, ale vážně si některé ženské myslí, že chlapi jsou vesměs romantická stvoření, pro které je kondom sprosté slovo? :)

      Vymazat
    2. Musím říct, že mě článek přijde hrozně hezky a vtipně napsaný. Dobře se to čte...
      Možná by to u některých čtenářek chtělo trošku omezit koukání na romantické filmy.. :D :)
      Spíš bych řekla, že pro chlapy je sprosté slovo "tampon" a "vložka" hodně z chlapů (hlavně sestry přítel) to nejchtějí vyslovit.. :D

      Vymazat
    3. moc hezky clanek:)a jinak ty zensky co si stezujou ze se jim humor Miry nelibi tak at to nectou!!!nevim tyhle zensky nechapu ty musi bejt pro chlapy strasne nudny:Dme se tenhle styl humoru moc libi a nevidim na nem nic spatneho:)akorat by mohl Mira na to natocit video si myslim ze by bylo super:)

      Vymazat
  15. Mě tento nápad vůbec nezaujal, nemám ve svém okolí snad žádného chlapa, který by si takový boxík objednal, většina má své stálé oblíbence nebo je jim kosmetika fuk (šampon, mýdlo, parfém a dost). Ale když na ty věcí tak koukám, tak obsah je celkem fajn, určitě by to využil každý chlap:o)

    OdpovědětVymazat
  16. Vtipné, velmi vtipné :))

    OdpovědětVymazat
  17. pěkný článek

    OdpovědětVymazat
  18. a jinak ta značka Yves Rocher
    se mi zdá nějaká divná
    mě see zdá ,že podle toho názvu je to jako nějaká věc od vietnamcu za 20 kč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to francouzská kosmetika, která údajně používá pravé ingredience, které ve Francii i pěstuje. Možná je to méně známá značka, ale jako "věc od vietnamcu" bych ji rozhodně neoznačila. Jarka

      Vymazat
  19. Članky od Míry mam ráda

    OdpovědětVymazat
  20. Tak takový recenze chci častěji ;) Povedený ! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tak to je dokonalý článek! :D :D

    OdpovědětVymazat
  22. Ježiši!!!!!!!!! Ten tvůj manžel Miroslav je fakt magor...on prostě NEEXISTUJE jedinej článek, kde by se nezmínil (nebo nepředvedl) nějakou věc týkající se sexu. U článků k tomu přirovnává své pocity a u videí to rovnou předvádí. Docela začínám přemýšlet, čímpak se asi ten náš Mireček živí, có? Barman v bordelu, striptér nebo rovnou točí porno? Sorry, ale tím svým individuem přicházích o pravidelné čtenáře. Kdysy jsem tě doporučila mé kámošce jako dobrou blogerku, když sem ale přišla a uviděla TAG s tvým manželem, kde tě na konci povalil na zem, zeptala se mě, na jaké duševně nevyrovnané trapáky se to dívám. Nechci, aby pod mým komentářem (pokud se Petra nebude bát ho zveřejnit, aby nepřišla o další lidi) bylo zase spousta textů typu "Nezáviď Petře jejího manžela, jsou oba božíííííí!!", protože myslím, že NORMÁLNÍ člověk pochopí, že takového úchyla opravdu nikomu závidět nebudu. Ale samozřejmě, čtenáři NĚKTERÝCH blogerek jsou občas dost hloupí, teď mě napadá, hloupí se na hloupého rádi dívají, protože si potom nepřijdou tak hloupí...No tak to je asi vše, co jsem ti chtěla Petro na rozloučenou napsat, měj se tu nádherně a přeji ti spousty a spousty úchylných videí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přátelé, toto je úplně poprvé, co reaguji. Co dodat, díky bohu, že jsou ještě na světě lidé, kteří mají rádi sex, umí si ze sebe udělat srandu a nestydí se za to! Good luck, have fun! A moc díky za blog! Lenka

      Vymazat
    2. Jsem anonym, který na zacatku psal, ze nema rad Mirovi Sexuální narážky, ale tento komentář mi pripada nesmyslne hrubý a vulgární.Kritika se přeci da napsat slusne. Omlouvám se za diakritiku, pisu z mobilu.

      Vymazat
    3. Trošku zklidni hormon, myslím, že tvoje nesympatie k Mírovi se dají napsat i slušně, nemusíš hned urážet a nadávat do úchylů a magorů, stejně tak tvoje dedukce o jeho povolání jsou dost mimo. Chlapy prostě mívaj tyhle narážky rádi, můj přítel o tom taky pořád žvaní, vtipkuje a úchyl, pornoherec nebo striptér fakt neni :-D Ach jo Peťo, ty se tu fakt někdy dočteš věci :-D

      Vymazat
    4. Ahoj, jsem sice vtipný a milý jako barman, tančím dobře jako striptér a postavu mám jak pornoherec, ale nedělám ani jedno z toho :-)
      Ke zbytku snad jen "pro hlupáka každý hloupý" :-)

      Vymazat
    5. Zapšklá stará pobožná panna promluvila. Dle mě se takhle poznají dospělí lidé, nehrají si,že sex neexistuje a že ho neprovozují. Fakt neznám chlapa,který by nedělal narážky na sex, od dělníků po vysokoškoláky.....

      Vymazat
    6. Já úchyly taky nerada :D... Ale Míra mi tak nepřijde. Video - bylo to točeno z pohledu průměrného klasického chlapa, a to za účelem pobavení. A jediné co je v tomhle článku zmíněno je snad jen kondom... a pardon, to není sprosté slovo :D... A opět je to komentováno z pohledu chlapa a opět za účelem pobavení. Koho ten článek nechytl hned od začátku, nikdo ho nenutil to dočíst :D

      I.

      Vymazat
    7. nežere maso = nepozná vtip ;)

      Vymazat
    8. Peti, něco proti vegetariánům? :D ;)
      Niki

      Vymazat
    9. Slecna asi nechodi do spolecnosti.

      Vymazat
  23. U článku jsem se skvěle pobavila :)

    OdpovědětVymazat
  24. Miro, nejste nahodou znamenim Strelec? Ve druhem odstavci, jak pisete ze nejste fandou novinek - jsem se uplne poznala. I s tou zmrzlinou! :D

    OdpovědětVymazat
  25. Článek mě pobavil - od začátku do konce!

    Taky si myslím, že se boxík pro chlapy neuchytí ;-)

    OdpovědětVymazat
  26. Super článek. :) Úplně vidím, jak rozpačitý by z téhle věci byl přítel, proto jsem ho raději ušetřila. :))
    A jinak je mi trochu líto lidí, kteří nepochopí nadsázku. (Případně těch, kteří nemají na práci nic lepšího, než stydět se za manžela někoho jiného...) Jsem zvědavá, jaké věci nakonec udělají dojem. :)

    OdpovědětVymazat
  27. tiež som sa chcela spýtať na znamenie... tipujem Blíženca :) inak super článok... tie... ehm... narážky by sa možno dali odpustiť, ale myslím, že je to celkom v norme :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ha, v skutočnosti ste obaja Blíženci, stavím sa, že ste o tom nevedeli ;)))

      Vymazat
  28. Teda kdyz uz i chlap rekne, ze je mu Yves Rocher z neznameho duvodu nesympaticke...prijde mi, ze to posledni dobou ctu uplne vsude, vcetne mého antiwishlistu, že Yves Rocher je prostě lidem nesympatický, aniž by často uměli ukázat na to proč...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, mě ta značka přijde taková sucharská, nazábavná :D Takovej Ross Geller a já mám raději značky, co jsou jako Chandler Bing :)
      Ale budu jen rád když změním názor až ho vyzkouším.

      Vymazat
    2. Jojo, souhlasím. Navíc mi přijde, že se docela lidem "nutí". Měsíc co měsíc mi přichází slevové karty na jejich výrobky... přitom jsem tam nebyla už ani nepamatuji, kdy naposled.

      Vymazat
    3. Tak mému manželovi byla zase naopak tato značka z boxu nejvíce sympatická a taky mi nedokázal říct proč :D

      Vymazat
    4. já YR taky nemám ráda, mně to přijde taková kosmetika pro důchodce (ne že by na tom bylo něco špatného,ale prostě mě nezajímá) a strašně se podbízí

      Vymazat
  29. Míra je prostě super chlap. Vtipné, svěží, k věci... a tak to mám ráda :)
    A ano, chci víc článků od Míry.
    Ale kondomy, nebo angličák tam fakt dát mohli :/

    OdpovědětVymazat
  30. Mám moc ráda Mírovy články, snad se neurazíš Peti, ale možná i raději než tvoje :D Ty máš zase nádherná videa. Vtipné a přesně takové, co by řeklo 85 % mužů. Moc jsem se pobavila. Od té doby, co se tvůj manžel zapojuje do tvého blogu, mě to tu opravdu moc baví.

    OdpovědětVymazat
  31. Ano, taky se divím, proč tam nedali pro chlapi na léto třeba kondom (i v této oblasti je plno "novinek", nebo nějakou hračku typu autíčka :-) Ať už by s tím ten dotyčný udělal cokoliv, hodilo by se to ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych to taky považovala za vtipnou drobnost, málokterého chlapa nadchne jen kosmetika....

      Vymazat
  32. Jinak Peti a Míro, můj manžel měl na krabičku hodně podobný názor, také z toho neochal a čekal něco víc, než jen kosmetiku... třeba právě přívěšek nějakého toho hrdiny :o)
    http://petulane.blogspot.cz/2013/06/senzabox-hero.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. super recenze, koukám,že asi žádný chlap si z toho na zadek nesedla a popravdě, moc se nedivím :D!

      Vymazat
  33. Míro piš víc, jsi boží! Fakt jste se hledali. :)) A na nějaký zaprděný anonymíky hoďte bobek, je to super změna když si můžu přečíst recenzi na kosmetiku i od chlapa. Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :-) díky! Budu se snažit přispívat s větší pravidelností :-)
      Na anonymy prdíme :-) ale až zjistí, že jsem včerejší odpoledne strávil v jedné velké posteli se čtyřma krásnýma holkama, tak to bude teprve něco pro ně :D

      Vymazat
    2. Míro dej si pozor, někdo to může opět pochopit špatně :D

      I.

      Vymazat
  34. Skvělá recenze, těším se na další :)
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  35. Myslím, že se ten box mezi muži moc neuchytí, třeba se ale pletu :p..Já bych ho tedy příteli nekoupila, všechno je v něm takové nudné a nezáživné.
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  36. Mirko ty a Petka tvoríte velmi sympaticky par. Na nic sa nehrate viete si urobit zo seba srandu a ste nad vecou...ste uzasny...len som chcela podotknut ze nie vsetci anonymovia musia byt zlyy :) velmi dobre sa na vas pozera a tesim sa zasa na vase spolocne video niekedy ...krasny den

    OdpovědětVymazat
  37. Super napsano...myslim,ze kazdy normalni muz - krome metrosexualu - by recenzoval stejne..a je to dobre...muzi maji vonet a byt elegantni, ale primarne by se meli zajimat o neco jineho, nez o senza boxy....mimochodem sleduji pouze 2 blogy a to ten tvuj Peti a beautypedii by aja...mas krasna videa, spoustu veci uz jsem si i koupila ....a protoze opravdu nemam cas zkoumat 2 hodiny produkty v drogerii a uprimne receno me to ani nebavi, je pro me tvuj blog velmi uzitecny...vsechny veci,co jsem si dle tveho doporuceni koupila, byly super.....dobra prace, Peti...preji tobe i manzelovi krasne leto a uz se tesim na dalsi prispevky


    OdpovědětVymazat
  38. já Vás mám ráda oba, jen si myslím že už je toho moc, klidně si také udělám srandu ze sexu, ale tohle je už na můj vkus hodně, každý máme jiný vkus tak někomu to hold trochu vadí, někomu je to jedno a někdo by rád ještě víc, ale já sem chodím ráda kuli kosmetice ne kuli sexu, je to jen můj názor, každý máme jiný, tak to neberte tak ze sem du prudit to vůbec ne

    OdpovědětVymazat
  39. fajn článek :), osobně mi nepřišlo, že by byl všude dvojsmysl či narážka na sex jak je to tady od pár pipinek prezentováno

    OdpovědětVymazat
  40. Super článěk ! Mě osobně tento box také vůbec nezaujal..

    OdpovědětVymazat
  41. A jak dopadla ta rexona? Protože ta dámská není vůbec špatná a funguje...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!