Představení novinky Ariel aneb jak jsem potkala Leoše Mareše :D

by - 19 června

Krásnou středu vám všem,

dnešní příspěvek bude možná trochu "divný", ale nelekejte se, nehodlám se na blogu zabývat pracími prášky a suplovat úlohu Horsta Fuchse.
To mi takhle jednou přistála v mailu nabídka na spolupráci od firmy Procter & Gamble, jestli bych nechtěla otestovat revoluční novinku v praní, že prý mají zajímavý program pro blogery, do kterého se zapojily blogerky po celém světě. Zní to sice zajímavě, ale nic pro mne, odepisuji. Pak mi ale zazvonil telefon a trochu jsme to probraly s paní z PR zastoupení, která mi poslala video, které vzniklo právě ze spolupráce s blogery v zahraničí (a které je vážně skvělé, jen nemůžu ted honem najít odkaz) a navíc mi nabídla dva volňásky na představení této novinky právě pro vás - mé nejmilejší čtenáře, s tím, že akci uvádí Leoš Mareš, vystupovat budou jako modelky Petra Faltýnová nebo Veronika Chmelířová, předvádět se bude kolekce návrhářky Denisy Nové. Hm, to bych si se dvěma čtenářkami mohla užít fajn odpoledne a pere doma asi každý, tak proč to nakonec nezkusit, tedy jsem kývla, že se akce ráda zúčastním a hned vyhlásila na blogu soutěž a těšila jsem se, že se zase potkám s dalšími z vás. Říkala jsem si, taková akce bude pro vás jistě zajímavá, ale uznávám, že to bylo vyhlášeno dost na poslední chvíli a ne všichni jsou z Prahy, aby mohli přijít, takže jedna z výherkyň nakonec nemohla dorazit, tedy nakonec jsem se setkala s Jančou a Markétou a celé odpoledne jsem strávily i ve společnosti naprosto úžasné, krásné a megasympatické Anne s fotografem Tomem.
 


Ale vše popořádku, na místo určení jsem dorazila kolem čtvrt na 3, to jsme měly s holkama sraz před restaurací Soho, mimochodem, pokud nevíte, kam zajít opravdu výborně se najíst, určitě si rezervujte místo tam, protože občerstvení bylo naprosto úžasné, ochutnaly jsme těstoviny, sushi, zákusky i saláty, prostě od všeho trošku :D......
Po příchodu jsme se usadily v druhé řadě, odkud byl výborný výhled na podium, i když občas nám ho zakrývali všudypřítomní fotografové, kteří lezli moderátorovi vysloveně až do obličeje, tolik dravosti mne překvapilo, ale asi takhle vzniká bulvár, mimochodem, na akci byli novináři například ze super.cz nebo blesku, takže se o ní dočtete určitě i jinde.


Udělaly jsme si nějaké to foto na památku a čekaly na zahájení, mezitím hosty obcházely hostesky s občerstvením, které ale všichni odmítali, protože v místnosti bylo asi 50st. a nehnul se tam vzduch a tak všichni jen neustále doplňovali tekutiny a sušili propocené svršky :D.




Po chvíli nás uvítal Leoš a musím říct, že to pro mne bylo milé překvapení, jak moc sympaticky ve skutečnosti působí. Když jsem ho po akci požádala o společné foto s holkama, souhlasil ochotně, i když už musel mít focení jistě plné zuby. Opravdu sympaťák a navíc pěkný chlap :).


Generální ředitel Arielu nám vysvětlil v čem spočívá síla nové revoluční prací kapsle. No, já praní moc nerozumím, ale ta kapsle je super na hraní, připomíná mi to takové ty antistresové pomůcky :D. Prý je tříkomorová a dle ukázky zbaví prádlo špíny během několika málo sekund, no nevím nevím, aby nezbavila prádlo i textilie :D, co v tom tak může být, když to tak dokonale a rychle čistí, kyselina? :D No nic, to uvidíme až v praxi....

Následoval, pro mě, hlavní bod programu, módní přehlídka. Modelky byly nalíčení velmi přirozeně, ale přiznám se, že mi všechny připadaly stejné, hrozně hubené a vysoké :D, jediná Petra Faltýnová mezi nimi vynikala tím, že byla tmavovlasá a výrazná, navíc má tedy super figuru, to se musí nechat. Co se týká samotných modelů, chápu, že to je inspirace a návrháři mají za úkol inovovat a asi tomuto odvětví módy nerozumím, ale modely mne nenadchly. Kam se tohle jako nosí? Asi jsme módní buran......určitě mi dejte vědět v komentářích, co na to říkáte vy ;).









Po přehlídce následoval raut, takže jsem se šly s holkama občerstvit a popovídat ven na terasu a do postele ;), kde bychom vydržely asi až do večera, kdybychom se nemusely rozprchnout každá svou cestou....






Musím říci, že jsem se skvěle pobavily, probraly blogy, kosmetiku, módu, prostě všechno možné  upřímně doufám, že jsme se neviděly naposledy, protože jsme si hodně padly do noty. Navíc s Anne jsme dorazily úplně stejně oblečené a to jsem se do včerejšího dne neznaly, tedy ano, věděly jsme o svých blozích, ale jinak ne, to mě pobavilo, takže black & white duo v akci, přišlo mi to hrozně milé a vtipné a hned jsme si tím padly do oka :).




Takhle se dělá bulvár, novináři byli úplně všude a bylo zajímavé vidět to z druhé strany.......






Tak doufám, že se vám můj dnešní článek líbil a pokud bude někdy v budoucnu šance vidět se díky blogu s dalšími z vás a někam vás vzít, určitě toho ráda využiji ve váš prospěch ;)!
Ještě bych asi měla doplnit, že dopoledne jsem byla ve městě na jiné akci, tudíž jsme zvolila jednoduchý účes, aby držel celý den a pohodlné boty. Bohužel jsem si do Prahy nevzala jedinou gumičku do vlasů - nechápu vůbec, jak se mi to mohlo stát :D, takže jsem našla doma takovou kytičku, něco jako bývaly berušky a tím cop zajistila :D. Jinak mám na sobě šaty z New Yorkeru a boty od vietnamců. Lak je Colorama 108 a náhrdelník je z ebay.

Užijte si zbytek dne a zítra si dáme zase video :).

You May Also Like

104 komentářů

  1. Jediny co s emi libi jses ty a saty faltynove jinak ty zensky jak pres kopirak a jakkdyby meli umrit..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc, no stylizace modelek byla opravdu zajimava a ani pri predvadeni, zadny usmev, nic, jen tak divne koukaly, ale asi tomu proste nerozumim, no :D

      Vymazat
    2. Podle postav bych typla, že šilhaly hlady :-D

      Vymazat
    3. to jen chuděry šilhaly hlady :-D

      Vymazat
    4. To je taková častá přehlídková klasika. Modelky se někdy stylizují hodně zjednodušeně řečeno "podivně". Ukazují šaty, ne svoji krásu - případně je stylizací třeba jen doplňují. Tady je to umocněné faktem, že jde o přehlídku, která nebyla na mole, tam to vypadá taky trochu jinak :) K té jejich štíhlosti, ta mě někdy pořádně rozptyluje, pak nedávám pozor na to, co předvádějí :)

      Vymazat
  2. Moc vám to všem slušelo :) Vypadáte všechny hrozně svěže na to jakej je venku pařák, já vypadám v posledních dnech hrozně, věčně zpocená :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to dekujeme, ale asi to je jen na fotce, byly jsme uplne uvarene.

      Vymazat
  3. Já bych přijela hned, ale jsem z Ostravy, takže bohužel. Jak už jsem ti psala na FB, Leoše jsem měla už tu čest vidět (ano je opravdu pěkný :D) , takže bych tam šla kvůli tobě. Škoda :)

    Jinak modely mě nezaujaly ty, ale to se nedá říct o tom tvém a to, že jste měly stejný, aniž by jste se znaly Black & White Duo, to je vážně vtipné :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takova poklona, to dekuju :D! To s temi saty bylo uplne super, ja jsem asi v tomhle zvlastni, ale mne to naopak narozdil od vetsiny jinych zen, velmi lichoti, pokud mám na sobe to same jako nejaka kocka, takze mne se to fakt libilo :).

      Vymazat
  4. skvělý článek :) moc vám to slušelo a muselo to být super!! :) škoda, že jsme se nemohly zúčastnit všechny :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To me mrzi taky, nejradsi bych z toho udelala dalsi sraz a vzala vas vsechny, hi hi :D...

      Vymazat
  5. Ahoj Péťo,fajn jste si to užily s děvčaty a sluší vám to.Modní přehlídka ovšem hrůza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, dekujeme moc a souhlasim. Ja jsem také cekala něco jineho...

      Vymazat
  6. To je takový milý článek plný krásných fotek :-) Jinak ty modely jsou děs a nechci se nikoho dotknout, ale co do obličeje ty modelky moc hezké nebyly. Ani Petra Faltýnová se mi nikdy nelíbila, nepovažuji ji ani za hezkou, natož za krásnou, jak jí všude vychvalují. Přijde mi,že má takové zapadlé a smutné oči, které jí dávají pro ni specifický pohled, no mě ním neuhranula. Ale ta momentka, jak se na sebe s Leošem s láskou koukají... :-) Vypadalas skvěle, jen barva toho laku se mi vůbec nelíbí. Žádná kritika, jenom můj názor. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ježiš tak tu přehlídku vůbec nechápu :D Ty holky vypadají jak kdyby vyšly z léčebny.. :D Neumyté vlasy, neopečovávané.. :D Ale asi nechápu moderní umění :D

    Tak pak poreferuj, jak jsi prala Péťo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napadlo mě úplně to samý :-)
      Říkám si, ježiš ty vypadají jako schovanky z nějakýho ústavu?? Ty "mastný" vlasy a ty podivný spoďáry jak z kartonu??? No asi jsem na tohleto bůroš :-D

      Vymazat
    2. No ja myslim, ze prani tu fakt rozebirat nebudu :D, to by vas to muselo jo zajimat, abych tak hodne odbocila od tematu :D.
      Co se tyka modelu, ani ja jsem je nepochopila pravdepodobne :D, ale na druhou stranu, akce to byla vazne super, bezvadne jsme se s holkama pobavily a daly si dobre jidlo ;).

      Vymazat
    3. Teda vy jste absolutně nechápavé a nestylové...Víte prd, jak se dělají přehlídky. Faltýnová je nádherná a přirozená. Dokonce i ostatní blogerky vypadají zajímavě. Petra vedle nich bohužel jako chudinka, bez nápadu, jiskry a přirozenosti, prostě uměle a přeplácaně. chce to více jednoduchosti, originality, šťávy, to Faltýnová předvádí skvěle. Péťo promiň, ale tím diblíkováním a infantilitou jsi naprosto nepřirozená a nezajímavá!

      Vymazat
  8. Zdravím,
    prací prášek mě docela pobavil, ale proč ne, patří to přeci jen k životu, i když tak zábavné jako kosmetika to není:-) No já raději utrácím za "malovátka" než za prací prášek:-DDD Asi budu kritická, ale jelikož tohle je blog převážně o kosmetice, tak musím říct, že líčení modelek se mi absolutně nelíbí - nijaké obočí, lesklá pleť, absence jakékoliv barvy a do toho vlasy, které působí mastně, na některých modelkách jakoby těsně před zahájením přehlídky zmokly:-D Akorát Petře F. to sluší, ale to je tím, že ona je ten typ baby, co je prostě výrazná a hezká i bez make-upu. Stejá mi příjde třeba Alena Šeredová:-)Hezký den, Lu

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Péťo,
    je fajn, že jste si takhle užily...
    Musím říct, že mě šíleně rozesmály ty první fotky - tam ty holky vypadají jako když si vezmou starý vytahaný trenky a tílko po dědovi..:))) Být tam, tak se smíchy neudržím...
    Jinak celkově ty modely i modelky jsou takové nemastné neslané, šíleně odpuzující, asexuální, nic ženského - asi tak podle mě.
    Vám děvčatům to moc sluší - takhle mají ženské vypadat, moc se mi na fotkách líbíte!!!To je jasný, že takový kočky nemohl Leoš odmítnout! Pa b.

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné čtenářky, moc vám to všem sluší!

    OdpovědětVymazat
  11. Já si nemůžu pomoci, ale Petra Faltýnová se mi vzhledově vůbec nelíbí. Ano, postavu má krásnou, ale v obličeji mi hezká nepřijde. Co vy ostatní? Souhlasíte se mnou, nebo Vám přijde krásná?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim s tebou. Nevím,co na ní ostatní vidí. Postavu má krásnou,i když má silikony. Ale v obličeji mně přijde hrubá, prostě se mně nelíbí. Peti, ty jsi tam zářila, jsi tam nejhezčí.

      Vymazat
    2. Dekuju hrozne moc, jinak postavu ma opravdu vystavni, i kdyz priznam se, ze na me jsou ta umela prsa uz moc velka vzhledem k proporcim, ale tak proc ne, do toho mi vubec nic neni, ze :).V obliceji také muj typ neni, ale hezka urcite je, rozhodne je zajimavy typ, ktery zaujme podle me na prvni pohled :).

      Vymazat
  12. Leoše mám moc ráda, je opravdu sympatický!!:)

    OdpovědětVymazat
  13. ty modely jsou hrozný :D Fuj! Taky tomu nechápu :D Ale vy všechny jste moc pěkně oblečený ;) A odkud jsou ty šaty?? :) Děkuju :3

    OdpovědětVymazat
  14. Ty modelky jsou odporný, vychrtlý a bledý jak zombies :DD Nevím, co každý člověk vidí na Faltýnový..obyčejná ženská, jako každá jiná..Ničím vyjíměčná..Alespoň mě to tak přijde ;D A to obočí by mohla mít trochu zvýrazněný:)
    Jinak to s těma šatama je velkáá náhoda:DD Odud jsou ty botky a šatky?:) Jsou kráásné:))

    OdpovědětVymazat
  15. Všem Vám to moc sluší a musím říct, že slečna v modrém mi obličejem hrozně připomíná Demi Lovato. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Jéé Leeoš! :D Jako malá jsem hroozně moc chtěla jeho CD! Jinak vám to moc sluší!! :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Tyto kapsle jsou na nic vubec to nevypere!!

    OdpovědětVymazat
  18. Teda já asi budu muset zase začít chodit do New Yorkeru...takové krásné něžné šaty. Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  19. muselo to být skvělé! Moc vám to sluší! :) Tak asi nelituješ, že jsi jela, viď?:D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelituju, myslim, ze jsme si to s holkama fakt uzily a vic nez cokoliv jineho nas tam zajimalo podrbat si o kosmetice :D, takze to bylo super.

      Vymazat
  20. Zase Ti to moc sluselo, Peti! Jsi takova svezi a mladistva. Leos je vazne peknej chalp a kdyz rikas, ze je jeste navic prijemnej! :-) Petra Faltynova se mi nelibi, na muj vkus moc drsna, chlapska, zivocisna. :-D Ale verim, ze u muzu bude mit uspech veliky! Prehlidka nenositlena, snad jen ty cerne saty na Chmelirove (ktera se mi zda naopak velmi jemna a puvabna).
    Kazdopadne zajimavy zazitek!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  21. No parááááááda,tak jste si to užily . Já jsem byla zvědavá :DJo a musím říct,že všechny 4 můžete ty modelíny strčit do kapsy,hrozně moc vám to slušelo ,vážně dokonalý!Co se modelů týká,tak nevím,možná jednotlivé kousky ,ale v jiné kombinaci? :D A ty nenositelné ....nevím ,ty tak pověsit na figurýny do strašidelného hradu :D
    Faltýnovou ráda nemám,nepůsobí na mě sympaticky,figura dokonalá,ale ve tváři je ošklivá,ale to je jen můj názor.
    Jo a zítra jedu do NYorkru si koupit nový šaty :D
    Moc pěkný Peti :)

    OdpovědětVymazat
  22. si krásna :) ale ten Leoš Maroš vyzerá nejako staro,aspoň na tej prvej fotke vyzerá strašne...inak som si vždy myslela že je sexy
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
  23. Péťo takové chvály, to si ani nezasloužím, jsi nejmilejší poklad. <3 děkuji ještě jednou za báječný den! Jo a abych nezapomněla.. ty dvě poslední fotky.. svou krásou tu modelku úplně strkáš do kapsy. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Peťo, doufám, že se neurazíš, protože to není mířeno proti tobě, ale když jsem začala článek číst, tak jsem vyprskla smíchy. Ariel? Jako vážně? A co bude příště, toaletní papír? :D Já mám pocit, že snad všechny firmy vnímají blogy jen jako reklamní plochu. I když nějaké blogy tak už vypadají, bohužel. Už je to smutné, no... K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufam, ze jsi to nemyslela na muj blog, protoze jak jsem psala, ja jsem sla na akci jen z duvodu toho, ze jsem to chtela umoznit prave vam ctenarum a myslim, ze i mne i holkam se odpoledne moc libilo, protoze to fakt nebylo o pracim prasku ;), to by asi nebavilo nikoho ;).

      Vymazat
    2. Já si myslím že Petra to v uvodu celý vysvětlila proč to vzala. :)

      Vymazat
    3. Ale já taky hned v úvodu píšu, že to není namířeno na Petru, ale všeobecně. K.

      Vymazat
    4. ja od ty doby peru jenom timhle arielem :DDDDDDDDDDDD

      Vymazat
  25. co budeš propagovat příště? čistič wc?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To neni zadna propagace niceho, jen reportaz z akce nebo tady nekde ctes, ze něco propaguju a doporucuju?! A pokud nemas dost slusnosti vuci mne, tak bys to alespon nemusela kazit holkam, diky.

      Vymazat
    2. popisuješ nám tady, jak ariel funguje, skoro na každé fotce jsou jeho loga, dokonce jsi vyfotila i pikslu s kapslemi. ne, to není propagace, to je jen product placement :)))) pokud ti slo jen o fotky z akce, mohly jste se fotit jinde než pod mega logem, nebo fotku oříznout...

      Vymazat
    3. Proboha jak mám asi oříznout fotky, kde to logo je za námi, ta loga tam byla naschvál všude, prostě to byla akce, kterou Ariel pořádal, tak je jasné,že si tam dali logo, proč bychom se spolu nemohly vyfotit...jak vidíš fotily jsme se i jinde, třeba venku na té posteli (ale tam ti také možná bude vadit nějaké logo,či....), jinak žádné fungování pracího prášku tady fakt nepopisuju, protože jsem to nezkoušela, napsala jsem jednu větu, kde jsem se podivila nad tím,co v tom asi je, že to má tak čistit, já jsme to nezkoušela, tak to nemůžu hodnotit. Opravdu nechápu, co ti tak vadí, ale hlavně z toho mám pocit, že nejvíc ti vadí,že jsme si to užily.

      Vymazat
    4. tak ono to tak už bývá, že když je to akce někoho, tak tam má své logo :-) Je sice pravda, že se fotky mohly udělat třeba venku, na tramvajové zastávce, u popelnic, všudemožně, ale pak už by to jaksi nebyla reportáž z té akce, víme milostivá :)

      Vymazat
    5. Třeba na 5. fotce je logo naprosto zbytečné. Že jste si to užily vám moc přeju, vymývání mozků o zázračnosti pracího prášku, přehlídka hnusných hadrů, no snad aspoň jídlo bylo dobré. A snad ti i Ariel za propagaci něco věnoval.

      Vymazat
    6. Vždyť tam v článku naopak cejtim skeptickej pohled k tomu produktu, který jim prezentovali.. Proč by, proboha, měla ořezávat nějaký loga? Byla na akci Arielu, má loga Arielu. Svým způsobem to reklama je, ale to je i pokaždý, když si na blog dáš fotku jakéhokoli výrobku. Není Není to žádná cílená propagace. Jen reportáž z vejletu...

      Vymazat
    7. anonyme, proč mám pocit, že tu nejde o nějaké logo,ale o něco jiného, pejorativní nádech z tvých komentářů přímo srší, jestli jsi chtěla jít a nepadla volba na tebe,tak mě to mrzí, bude další soutěž a budu se snažit udělat radost co nejvíc lidem, kteří mně chodí číst, protože vy zase děláte radost mně a pokud jsi tam nebyla, tak nechápu,jak můžeš mluvit o nějakém vymývání mozků :D, tato debata fakt nemá úroveň, je to nesmysl, nebyla jsi tam, nevíš to,ale soudíš a děláš závěry

      Vymazat
    8. jinak přesně tak jak píše Callisthepus, chtěla jsem vám přinést jen reportáž z akce, na kterou jsme si udělali výlet, nic víc, nic míň, ovšem tady každý za vším hledá reklamu, něco podplaceného a já nevím co :D, já třeba vůbec nechápu, jak na to někdo přijde a proč si myslí,že za to něco mám :D

      Vymazat
    9. Ne, jít jsem opravdu nechtěla, podle IP adresy si můžeš ověřit, že jsem vůbec nesoutěžila. Pokud sis to neověřila, tak nechápu, jak můžeš mluvit o tom, že bych chtěla jít, nevíš to, ale soudíš a děláš závěry.

      Vymazat
    10. no ty jsi ubohá,vážně! Myslím si,že víc psát je škoda mého času!

      Vymazat
    11. já jsem psala "jestli jsi chtěla jít" , ne "chtěla jsi jít" ,ale to je jedno, je to úplně zbytečná debata,jak jsem psala ;)

      Vymazat
  26. Muselo to být fajn odpoledne, vypadáte skvěle :) A duo black & white mě pobavilo, ale oběma vám to moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Doufám, že nebudu jediná, komu se přehlídka, byť z fotek, líbila :) krásně sladěné barvy, luxusní střihy a celkový vzhled modelek mně přišel super povedený ! Akorát to vedro muselo bejt strašný ... třeba já radši snesu líp zimu, než hic :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě se nedá na podobné kolekce/značky nahlížet jako na něco nositelného nebo praktického, jde prostě o umění v módní sféře, a tak i já za sebe musím souhlasit s tímto komentářem, jelikož mne se přehlídka líbila a všechno hrálo tak, aby se doplňovalo! :)

      Vymazat
    2. to je pravda, souhlasím s Tomášem, ovšem ani tak mne to nenadchlo, ale jsem v tomto směru asi opravdu barbar, raději bych inspiraci nositelnou a ženskou :)

      Vymazat
  28. Teda pardon, ze zacnu takhle, ale : To si delate prdel? Mate uplne stejne saty i boty, jen v jine barve a nedomluvily jste se? To bude asi vazne osud :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mo fakt :D, byla to dobrá náhoda, ale asi to osud je, moc jsme si padly do oka :)!

      Vymazat
  29. modelky vyzerajú všetky ako trestankyne väznice na povinnej prechádzke (keby na mňa navliekli hentie handry, tiež by som tak vyzerala). je však jasné, že je to úmysel... týpkovia, čo sa im chlpy ježia pri pohľade na ozajstnú ženu, by boli najradšej, aby sme všetky vyzerali takto zúbožene :P zrejme im to dodáva pocit moci nad nežnejším pohlavím.
    nakrajšie modelky ste tam vy štyri... a slečna Markéta má fakt nádhernú tvár!

    OdpovědětVymazat
  30. Leoš je profík, to se musí nechat a sympoš.
    Vám bloggerkám to taky sluší. Co máš za make-up, Péťo? Vypadá dobře na fotkách...

    A jinak malinko lituju Flower Paris, ona je to normální holka, ale mezi vámi hubeňourkami to tak nějak vypadá jinak a přitom fakt není nějak moooc velká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc, jinak makeup nemám žádný, respektive ráno jsme měla trochu BB od Garnieru, ale odpoledne v tom vedru už tam nic nebylo, bych řekla :D.....mezitím jsem se neupravovala, nebylo kde :).

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  31. Už vidim,jak nějaka holka odmitne volnasky na modni prehlidku,co to tady melou za kraviny o propagaci!zdavim vsechny eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, Evi, vzhledem k tomu, že články z akcí jsou na mém blogu nejčtenější a ještě jsem mohla vzít dvě z vás, tak to by byla přece škoda nejít, kdyby šlo fakt jen o prací prášek, tak to ani omylem,ale tahle jsme si s holkama udělaly pěkné odpoledne ;).....

      Vymazat
  32. Pro mě jste tedy větší kočky než tyhle modelky, o oblečení ani nemluvě :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj,
    tak to muselo být paráda. Jsem z Moravy, já bych to neabsolvovala, mám 2 malý děti, technicky by to nešlo. Aspoň jsem se mohla juknout jak to vypadá. Přehlídka vypadala tak jak vypadala, šlo o to spíš se dostat do roviny fantasie a k tomu i to líčení + zgelované vlasy, ale tak to je. Faltýnová je krásná, já tak vypadat. V obličeji vypadá hrubě, jen proto, že má minimum tuku. A ostatní záviďtě!
    Simča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. keby som si mala vybrať, či chcem vyzerať ako mužatka Faltýnová so šedivým obočim a umelými balónmi, alebo Markéta z Flower Paris, určite si vyberám tú druhú, pretože aj napriek kilám navyše je oveľa krajšia. môj názor proste, žiadna závisť ;)

      Vymazat
  34. Krásné šaty, moc ti sluší. Mohu se zeptat na značku? Andy

    OdpovědětVymazat
  35. no, já se tomu nedivim :D, jen čekám,kdy tam bude,aby si Leoš nebo kdokoliv z účinkujících koupil deodorant :D, protože tam bylo asi 50st a zplavený byli všichni :D......

    OdpovědětVymazat
  36. Děkuju moc za komentáře i za holky, jinak co se týká šatů, je to v článku,jsou z New Yorkeru a zrovna je mají ve slevě, v černí i bílé :).

    OdpovědětVymazat
  37. Popravdě jste všechny mnohem krásnější než ty modelky a jejich směšné oblečky. Vypadají všechny hrozně unyle a až nemocně.

    OdpovědětVymazat
  38. neskutočne krásne šaty máš ! :) kde si ich kúpila ??? :D

    OdpovědětVymazat
  39. Super no..Docela Ti závidím že jsi potkala Leoše Mareše:)
    A chtěla bych se tě zeptat:
    Šílela jsi když jsi ho uviděla nebo jsi jen řekla jé hele támhle je Leoš Mareš??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :), já myslím,že jsme nešílela žádná z nás teda :D, byl moc sympatický a byly jsme ráda, že se s námi vyfotil na památku,ale že bychom omdlely blahem, to zas ne :D :D....

      Vymazat
  40. Akce zajímavá, prostředí krásné, Vám to moc slušelo všem, na to, že píšeš, že tam bylo hodně vedro, tak máte všechny dokonalé makeupy, nechápu:-D A modely - strašné, brr:-D

    OdpovědětVymazat
  41. tyhle šaty ti moc sluší! před pár dny jsem NY prolézala a nenarazila jsem na ně :-/ s Anne vypadáte opravdu jako dvojčata :D :)

    a ty modely... já na to koukám krapet jinak, když jsem to studovala a zajímám se o to, některé modely se mi líbí a klidně bych je nosila, jiné (třeba tyto) zase vnímám spíše jako umění :)

    OdpovědětVymazat
  42. Leoš nám docela zestárl... ;)
    Koukám, jste měly i boty stejné, to je vtipný.. :D

    OdpovědětVymazat
  43. Děkuju moc za stetec, je uzasnej! :) a jinak krasny saty :) Martina

    OdpovědětVymazat
  44. Někdy je prostě škoda, že se tam člověk nemá jak dostat :)
    Prosím, navštivte můj blog » » » http://diamond-katty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  45. krásnej článek , mě se líbil :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Velká závist, ani nevím, jestli by mě víc pobláznila fotka s tebou, nebo Leošem :D I když Leoše jsem už taky viděla na vlastní oči, když jsem byla na přímém přenosu Hlasu. Na druhou stranu vidět ho až takhle zblízka musí být něco úplně jiného, než pohled přes celou arénu... Mám ho moc ráda, je to krásnej, milej, vtipnej a hlavně sypmatickej chlap=)
    A moc vám to spolu všem sluší, to sladění s Anne mě dostalo :O :D

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Petí, krásný fotky, holky blogerky vypadají taky mile =o)
    Ale modelky teda kostnatý, oblečení otřesný (nešla bych v tom ani do sklepa)...
    No a zřejmě dvě "hvězdy" Petra a Leoš... Oba znám z pracovního hlesiska a Leoš je podle mne uťáplej, na jednání dělá, že tam vůbec není, baví se jednoslovně... a Petra je arogantní, kdyby neměla umělý prsa, tak bude stejně prkenná, jako modelky a v tom já žádnou krásu nevidím. A mně osobně se umělý prsa nelíběj, radši žádný a přírodní. Já osobně jsem pro modelky, jaký choděj na ulici a tam chodí spousta holek s krásným obličejem a maj průměrnou váhu...
    Samozřejmě upozorňuju, že píšu svůj názor...

    OdpovědětVymazat
  48. Holky, měly jste všechny krásný outfity! :)) ta shoda náhod mě pobavila, napřed jsem myslela,že jste se schválně domluvily, až pak jsem se dočetla, že jste se vlastně neznaly :D Jinak z té přehlídky se mi líbí jen ten svetrový "přehoz" s třásněma, ten je teda boží:) jinak spíš divný věci
    Olga

    OdpovědětVymazat
  49. Ty by jsi měla dělat modelku s Anne! :-) ..jste božské.

    OdpovědětVymazat
  50. Kolegyňka má úžasnou mintovou sukni! TU bych si přála :))

    OdpovědětVymazat
  51. Vy byste měly být modelky, ne ty zombies tyjo! Moc vám to slušelo a to black&white duo je fakt úžasné :D

    OdpovědětVymazat

  52. Velmi vám to slušelo,opravdu krásné fotky.modely se mi nelíbyly asi tomu nerozumím,vypadaly jako unavené před zhroucením.Jinak Ariel jsem přestala kupovat,po vyprání to práší z prádla a nepere a je jako naředěný.Bůh ví co tam přisypávají aby toho bylo víc.Nahradila jsem ho Denkmitem na bílé prádlo a občas použiji bělící sáček té samé značky z dm.Vendula

    OdpovědětVymazat
  53. mezi nohy by se jim veslo pravitko na sirku.. hruza jak jsou hubene :D

    GABČA20

    OdpovědětVymazat
  54. Moc vám to všem sluší! A slečna v modré košili mi strašně moc připomíná Renée Zellweger! :D

    OdpovědětVymazat
  55. Kdykoli vidím nějakou módní přehlídku tak si říkám kam bych ten model nosila a moc se mi to nikdy nelíbí Leoše Mareše moc nemusim takže by to pro mě moc hezké překvapení nebylo potkat ho tam naživo :)) Jinak myslím že jste si to moc užili :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!