Na skok v obchodech III. + výprodej Essence + showroom Lindex

by - 28 června

Krásný páteční večer všem,

dnes mám pro vás megadlouhý článek s obrovskou náloží fotek, takže nebudu zdržovat a jdeme na to! :) Včera jsem se vydala do Prahy a když už jsme tam byla, tak jsem se zaběhla podívat na výprodej Essence, který se koná pravidelně v Praze Modřanech v ulici pod Belárií a také do showroomu Lindexu, kam jsem byla pozvaná,ale ještě nikdy jsem neměla čas tam mrknout, až včera.
No a jelikož jsem při té příležitosti mrkla i na Chodov a do Palladia (kde jsem mimochodem potkala dvě naprosto skvělé čtenářky mého blogu, holky, ještě jednou díky, že jste se přihlásily, byla to sranda ;), můžu vám zodpovědně říct, že ted je ta vhodná doba, kdy byste měli vyrazit nakupovat letní věci. Možná si říkáte, bůhví, jestli letos nějaké léto bude, to je ve hvězdách, ale třeba pokud se chystáte k moři, určitě se vám lehké šatičky nebo šortky, budou hodit a já teda doufám, že pravé léto se ukáže ještě i u nás. Letošní letní móda se mi líbí hodně, světlé barvy, krajky, džínovina, průsvitné košile, výrazné náhrdelníky, romantické sukně a šatičky, opravdu bych si vybrala a něco z následujcích obrázků skončilo v mém šatníku, takže určitě uvidíte v outfitpostech.

V HM se mi hodně líbilo, ceny jsou ted ve slevách více než přátelské a nechají se najít opravdu krásné kousky. Jako například tyhle kalhoty, elegantní a vzdušné, stvořené na léto......


Tahle sukýnka mě zaujala zajímavým vzorem.


Šortky stály 150Kč a aplikace kolem kapes jsou neokoukané, rozhodně skvělý kousek do letního šatníku.


Tuhle kombinaci jsem zahlédla na figuríně u vchodu a hned jsem si ji zamilovala, ještě bych doplnila výrazný náhrdelník!


Džínové šaty s výšivkou se budou líbit romantičkám, cena 500Kč a byly moc příjemné na těle, budou hezké s balerínkami i kovbojskými kozačkami.


Naprosto úchvatný overal měli za 200Kč a ve více barvách, skvělý střih a lehoučký materiál.


Strečové šaty v různých zářivých vzorech a barvách se mi moc líbily, jen by to do nich chtělo zpevnit zadek, což v poslední době moc nestíhám....




Úplně jednoduché šaty vzadu na zip, lehoučké a moc hezky šité, cena 399Kč, ty ve slevě nebyly.



Zavítala jsem i do Tally Weijl, kde mě zaujaly džínové košile s aplikacemi na ramenou a kolem výstřihu, perfektní k bílým džínům nebo kraťáskům.



Neonové barvy a průsvitné provedení, nějakou takovou košili na letošní léto určitě potřebujete.




Klasických, i zajímavě řešených tílek, je všude obrovský výběr.


Moc hezký overal, s dlouhými nohavicemi, mi sednul úplně skvěle, cena 399Kč.


Tyhle šatičky mi evokují moře!



A mě by zajímalo, byli už jste mrknout po slevách, zaujalo vás něco z mého výběru a chystáte se?

Jak jsem nadnesla v úvodu, včera jsem byla ještě na chvilku mrknout v showroomu Lindexu na podzimní kolekci. Jak víte, já se nepovažuji za žádnou fashion blogerku, prostě nosím to,co se mi líbí a k aktuálním trendům určitě přihlížím a inspiruji se, ale rozhodně to nepřeháním a nemusím mít každý módní výstřelek. Abych řekla pravdu, tak z chystané podzimní kolekce Lindexu mne toho příliš nezaujalo, na mne je to vesměs moc, já nevím, "alternativní" :). Líbily se mi kabelky a šperky, ale co se týče outfitů, asi bych si příliš nevybrala, nějak to není můj styl, i když pár kousků se mi líbilo. Kolekce bude v prodeji na podzim.
Musím říci, že tam bylo příjemně a že nejlepší bylo, že jsem potkala holky Anne a Janču, se kterýma jsem byla minulý týdcen na Marešovi :D, takže jsme trochu poklábosily, prohlédly novinky a pak běžely každá svou cestou.













Protože jsem se včera vrátila z centra až někdy v 11, tak jsem se rozhodla zůstat v Praze i dnes, v pátek a při té příležitosti jsem neplánovaně vytáhla mamku na výprodej značky Essence, Catrice a Mannhatan, který je pořádán pravidelně v ulici Pod Belárií. Vidíte, že mám na sobě to samé, protože jsem s sebou prostě nic jiného neměla :D, čekala jsem,že pojedu domů, takže ruční praní v umyvadle to jistí, košili jsem přemáchla a jelo se na novo, alespoň ji unosím.....Ale abych neodbočovala, když jsme na výprodej dorazily, asi tak v půl 4, moc lidí tam zrovna nebylo, takže se dalo krásně vybírat. Všechnu kosmetiku tam seženete opravdu za hubičku, stíny za 5,10,20 Kč, laky od 10 - 30Kč, takže opravdu ráj. Samozřejmě, že barvy bývají probrané, taktéž limitky,ale určitě se i tak nechá vybrat a s prázdnou rozhodně neodejdete. Já jsem si pořídila několikery stíny, lak, tvářenku, rtěnku a tužku na oči. Takže jestli chcete pořídit kosmetiku za hubičku a nevadí vám, že už není takový výběr odstínů, rozhodně se na příští výprodej mrkněte, budu vás informovat na facebooku jako vždy.





Palec nahoru pro mamku, která prvně v životě fotila zrcadlovkou (poprosila jsem ji o outfit) a dokonce neměla fotky vůbec rozmazané :D! Na sobě mám:

džíny, kabelka, lodičky - ebay
košile - persunmall
brýle - HM
šperky - zlaté, dostala jsem dárkem od rodičů kdysi
balerínky - vietnamci



Jeden noční :)......


Tak to by bylo dneska všechno, děkuji a obdivuji všechny, kteří dočetli až sem a budu ráda, když mi napíšete cokoliv, co vás k tomuto článku napadne ;). Hezký víkend!



You May Also Like

95 komentářů

  1. Mně přišlo, že sis tam ani nic nekoupila a hned jsi šla :D

    Sára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D a to jsem tamy byla půl hodiny a odnesla si pytlík věcí :D!

      Vymazat
    2. Aha, no já jsem nechtěla na tebe moc koukat, aby ses necítila nepříjemně. Vůbec jsem tě nepoznala a pak mi to docvaklo, jak ti paní prodavačka chválila turoriály :D a jsi maličká :)

      Vymazat
    3. Maličká? Jé, Peti, můžu se zeptat, kolik měříš? Mně z fotek pokaždé přijde, že máš nohy až do nebe a že musíš mít 175cm minimálně.

      Jo a jinak mě na těch dvou slečnách zaujalo jejich obočí, mají ho ... zajímavé.

      Vymazat
    4. Já mám sice 175 cm, ale úplně stejně blbý tvar nohou, mezi stehnama mám obrovskou mezeru, pak velká kolena a pak zase odstávající lýtka :-( A nejde s tím nic dělat :-(

      Vymazat
  2. No páání, nechci raději vědět, jak dlouho si tento článek dělala :D a nebo jo? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nooo, docela dlouho,než jsem stáhla všechny fotky :D....

      Vymazat
  3. Krásný článek :)Buede nějaký i o tom co jsi si koupila? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super fotky, outfity a zážitky :)
    Škoda, že bydlím na druhé straně čr, takže o nějakém essence výprodeji si mužu nechat zdát

    OdpovědětVymazat
  5. na výprodej Essence jsem se také chtěla mrknout, ale nikomu se nechtělo jít, tak sem alespoň ušetřila (jak penízky, tak místo v kosmetickém boxu) :D snad to příště už vyjde:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty bláho! Hned mám chuť jít nakupovat! :))

    OdpovědětVymazat
  7. Hrozně ti to slušelo, jako vždycky!:) V hmku sem už byla, bohužel sem neměla čas to moc procházet, ale velikou radost mi udělala mikina kterou jsem měla vyhlídnutou a byla ve slevě jen za 200 z 500.:) Co se týká Lindexu, tak mě na fotkách zaujalo jen to občerstvení.:D A na výprodej Essence atd bych se někdy chtěla podívat, ale do Prahy se tak často nedostanu...:(

    OdpovědětVymazat
  8. ten výprodej je boží,brala bych všecko,jen kdybych se tam dostala,nekteré z tech kousků jsou moc hezké hlavně oba overaly semi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti,moc hezký článek.Zaujala mě ta neonová košile,nepamatuješ si prosím kolik stála? :) Děkuji moc,papa:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Karin, děkuju, stála myslím kolem 300, některé kolem 200, ale zhruba v tomto rozmezí :).

      Vymazat
    2. Děkuji moc za rychlou odpověď,zajdu se tam kouknout:) Jsi moc hodná.

      Vymazat
  10. Nejvic se mi asi hroxne libil ten cerny overal, akorat jsem neobjevila cenu :-)

    a musim se priznat, ze mne se nektere veci z te kolekce lindexu, aspon co se dalo soudit podle tvych fotek... Libily.

    OdpovědětVymazat
  11. Odpovědi
    1. Moc dekuju. Nahodou to bylo jeste v tom Palladiu nebo kde? Ze bych tam vyslala pribuzenstvo :-)

      Vymazat
  12. První džínovou košili mám. Je super, ale počítejte s tím, že ty nažehlené-kovové aplikace popadají.Je to jistý, jakože zítra vyjde slunce..

    OdpovědětVymazat
  13. Nejvíc se mi líbí tvoje lodičky, kabelka a ještě halenka - z toho jsem unešená, krásné a krásně sladěné! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky,

    delalas antiwish list na kosmetiku,tak by mne zajimalo jestli bys mohla udelat i antiwishlist cislo dve na boleceni a treba znacky ktery te nechavaji chladnou,vim,ze jsem u tebe nikdy nevidela treba zaru nebo mango apod. tak by mne zajimalo proc tomu tak je,jestli to je treba cenou nebo jestli se ti tam nic nelibi.Diky:-)

    OdpovědětVymazat
  15. Sluší ti to moc!!:)

    OdpovědětVymazat
  16. ahoj fakt super článek:)) škoda že ten výprodej nebude i zítra nebo jindy :(

    OdpovědětVymazat
  17. To je fotek, super! V té výprodeji essence bych si asi vybrala, to vypadá super..jinak na slevy vždy nemám čas a pak nakupuju "draze", prostě slevy jdou vždy mimo mě, když už mám čas, tak žádné nejsou... Ta košile co jsi měla vypadá moc dobře a sekne ti:o)

    OdpovědětVymazat
  18. Já byla na výprodeji essence v zimě s čekala jsem ve frontě 2 hodiny, málem jsem tam zapustila kořínky :D

    OdpovědětVymazat
  19. Nejvíc ti to sekne v tom černém overalu! Asi si pro něj skočím, ale já v něm nebudu vypadat tak pěkně :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten černej overal je na Tobě nádhernej, koupilas ho? :)) JP

      Vymazat
  20. Škoda že výprodej Essence je jen v Praze, to se na něj nikdy nedostanu. Jinak ti musím napsat, že hned ty první kalhoty z HM mě úplně rozesmály. Přijdou mi tak strašné, úplně je vidím na nějaké vesnické babičce :-) Ale to nepíšu ve zlém, každá máme jiný styl a já preferuji úplně něco jiného než ty a léta se snad ještě dočkáme!

    OdpovědětVymazat
  21. Peti, jsi podobná na tatku? Po mamce nemas ani rty ani tvar obliceje a snad ani oci:)

    OdpovědětVymazat
  22. Tak na tom Essence výprodeji bych se asi vyřádila:D škoda (nebo možná bohudík), že jsem o něm nevěděla:D A nejvíc ze všeho mě zaujaly ty modré šaty z tally, takže asi zítra, ještě než odjedu na dovču, si pro ně skočím:D
    Jinak moc hezký článek, musel Ti dát opravdu hodně práce:))

    OdpovědětVymazat
  23. Ta košile je úžasná Peti! A článek skvělý. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ten černý overal sa dlouhými nohavicemi Ti děsně sekne!

    OdpovědětVymazat
  25. Slevy jsem omrkla, ale nejsou peníze :D achjo essence výprodej by se mi líbila..

    OdpovědětVymazat
  26. Tak tohle není fér :( Já jsem na výprodeji dneska byla,ale dřív takže jsme tě nemohla potkat :(( Smůla no.. Ale užila sis to ne?? :)Mimochodem strašně ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  27. Pro ten tvůj pas bych zabíjela Péťo :) Dovolená se pomalu blíží takže díky za inspiraci, určitě mrknu na nějaké šaty a tílka :)

    OdpovědětVymazat
  28. Kalhoty na první fotce jsou skvělé, hned by odešly se mnou domů. :) Jinak outfit je parádní a máš úplně stejnou kabelku jako já. ;)

    OdpovědětVymazat
  29. Moc krásné fotky! x) nejvíc se mi na tobě líbily ty šaty. x)
    http://wonderfulinfinity.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Já mít tvoji postavu:-((( Líbí se mi džínové košile a ten černý overal!!! Působí to na mě tak pohodlně:-) Lu

    OdpovědětVymazat
  31. Ten overal z HM se mi hrozně líbí :D :) A o tom výprodeji radši mlčím, protože jako to není spravedlivý, chci to i u nás! :D

    OdpovědětVymazat
  32. Skvělý článek Peti:-), slevy prostě miluji:-)
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. Ty výprodeje Essence nejsou špatné, ale člověk tam nesmí chytnou frontu a milión lidí! :-) Jinak ti moc sekne ten černý overál, doufám, že sis ho koupila!!

    OdpovědětVymazat
  34. ÁÁÁÁÁÁ, na tý výprodeji jsem taky byla, ale dřív :( Ani nevíš, jak mě to naštvalo, už minule, když jsem tam jela, tak jsem jenom čekala, kdy se vynoříš z těch dveří a ty nikde :D Minuly jsme se asi tak o víc jak hodinku, přšla jsem někdy ve třičtvrtě na 1, to tam ještě byla fronta a odcházela jsem někdy ve dvě. Sakra!:( No co, snad už tě někdy konečně budu mít možnost poznat, osud mi alespoň jednou musí přát, ne?
    Jinak já už jsem o ní taky dělala článek, tady: http://teensmajdicka.blog.cz/1306/vyprodej-essence-a-vysvedceni-28-6
    Ale použila jsem fotky z minula (http://teensmajdicka.blog.cz/1304/vyprodej-essence-catrice-a-manhattan), protože jak tam bylo ještě narváno, tak by z toho asi nikdo nic neměl... Na tý jarní výprodeji jsem si asi koupila víc těch věcí v originálním obalu a víc laků, dneska převládaly stíny jak z testerů, tak normální (z těch testerových už jsem si udělala paletku a hodlám si do ní příště ještě něco dokoupit). Je to úžasná akce, mám pak na delší dobu vystaráno ;D
    Jo a ty halenky a džínové košile s krajkou jsou super <3 Moc ti to sluší, pěkný outfit, no jak jinak, že?!

    OdpovědětVymazat
  35. Ten čierny overal asi pôjdem pohľadať...i ta košielka s krajkovym golierom a košela, ktorú si mala na sebe sa mi moc páči a tebe fakt sekne :-)

    OdpovědětVymazat
  36. néééé! proč já vždycky o ničem nevim. :D jak se o těhlech výprodejí člověk dozvídá?
    jinak moc ti to sluší. nejsem zastánce těhlech pastelovejch barev,ale na tobě to vypadá tak romanticky letně. je to skvělý! :) a tvoje mamka vypadá hrozně mladě :)

    OdpovědětVymazat
  37. Overal za 200 Kč je parádní.

    OdpovědětVymazat
  38. tak tahle bila kvetinkova kosile je z tech, co jsi za posledni dobu mela na sobe, nejlepsi :)

    OdpovědětVymazat
  39. Holky a pozor, dneska už jsem v Rossmannu objevila novou kolekci Essence. :-) Třeba ta nová tvářenka je naprosto dokonalá. :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Ta tvá košile je BOŽÍÍÍ !!! :)

    OdpovědětVymazat
  41. Tak já se zamilovala do těch kalhot a bílých šortek, akorát se do H&M jen tak nedostanu, takže mám smůlu no :( I ten černý overal je krásný, ale co na tobě krásné není :) Mně by 100% neslušel.. Jinak ty výprodeje by mě moc zajímaly, ale zase jet do Prahy kvůli výprodejím by se mi fakt vůbec nevyplatilo :D To bych za cestu zaplatila víc, než za tu kosmetiku v plné ceně.. Nedělají to třeba i jinde, než v Praze? Jo a samozřejmě tobě to sluší jako vždycky :-)) a mamince také :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Tohle mi nedělej, k čemu se mám vyjádřit dřív? :D Tak postupně- v H&M jsem byla dneska a jedním citoslovcem ách ♥ :D S Anne a Jančou vám to moc slušelo :) A na výprodeji jsem byla taky a jsem hnedka o dvě stovky lehčí :D A to mám ještě pocit, že to ta paní nějak divně spočítala, že jsem měla platit asi o 50 korun víc :D

    OdpovědětVymazat
  43. Je vidět, že jste si to krásně užily a stihly jste toho opravdu hodně! :D Líbí se mi takhle narychlo focené oblečení v kabince, některé kousky by mne vůbec nenapadlo vytáhnout, ale na Tobě vypadají fakt moc dobře! :) I když, tolik zkoušení by mne asi zabilo, já na to nemám nervy :D. Dnes jsme byly s kamarádkou na podobné "tour" a souhlasím s tím, že letošní letní trendy jsou super! :)

    OdpovědětVymazat
  44. Strašně moc se mi líbí ta tvá košile :)

    OdpovědětVymazat
  45. Vyzeráš mladšie ako Anne :O vám by som vymenila vek :D

    OdpovědětVymazat
  46. overaly nesnáším. Přijde mi to uplně anti-ženské a nesexy, nicméně ten černej je bombovej...ten jestli sis neodnesla z obchodu tak si prohloupila :D :)
    Verča

    OdpovědětVymazat
  47. Jé Peti,tak musím říct,že i já jsem našla pěkný kousky ,až na ty šaty se mi líbí všechno,ty šortky a černý overal *_* a ty košile,moc pěkný,šaty už si našla i hezčí,co se týká Lindexu,me se líbí,ale není to pro tak romantickou duši jako si ty,to by si musela změnit styl aby sis tam neco koupila :D
    Vyprodej Essence jsem zmeškala,měla jsem včera migrenu, tak po návratu domu z práce jsem spala až do ted. Aspon jste si to tam s maminkou užily společně :)

    OdpovědětVymazat
  48. Tyhle články miluju. Moc se mi líbíš v těch džínových šatičkách, vypadají na tobě skvěle a k černému overalu nemám slov, sedne ti naprosto super.

    Já moc overaly na sobě nemusím, vyčůrat se je pak dost složité:-))))

    Ta černobílá fotka ty, holky a stojan s oblečením.....to je výborná kompozice, moc povedené.

    S maminkou si nejste podobné vůbec, ty budeš celá po tatínkovi asi viď?
    I když, genetika někdy kartami zamíchá neuvěřitelně. Já sama jsem černovlasá, tmavší kůže, tmavé oči (romka nejsem:-)), ale spíš něco jako indka) a můj první syn má světloučkou bílou kůži s rezavými pihami, zrzavé vlásky a světle modré oči:-).....a vím naprosto jistě, že mi ho v porodnici nevyměnili. A po tatínkovi to nemá. Snad prý po jeho pradědovi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Klarkan, občas si pročtu reakce na články a outfity mé dcery. Některé mě potěší, některé zarazí (zamrzí), ale tak to prostě je. A teď mám tu drzost reagovat. Máte pravdu, Peťa je co se týče pleti, barvy očí, spíš tátova. Ale utěšuje mne, že je to vždy padesát na padesát, takže je prostě půlka moje. Čtu, že jste na tom se synem stejně, ale to je fuk, jsou prostě naši a máme je určitě rádi, já moc. Ať Vám syn roste pro radost, krásný den. máma Petry

      Vymazat
  49. Ironicky jsem včera hledala na internetu info, kdy bude letní výprodej Essence a vůbec nikde o tom nepsali... tak nevadí, stejně bych kvůli vysvědčení nestíhala do Prahy, ale doufám, že o tom podzimním se dozvím (prosím, informuj nás na tom fb tedy :) B.

    OdpovědětVymazat
  50. :D promiň ale..mě tak těší,že i ty máš nohy trochu do X! :D
    A k těm genům-u nás jsme všichni světlí se světle hnědými vlasy,ale můj brácha,to jw peostě černoch :D A to měl po narození blonďatý vlasy,ted vypadá jako čert :D

    OdpovědětVymazat
  51. Super článěk Peti :-) Doufám, že jednou tenhle slavný výprodej essence bude i jinde než v praze :-/ :(

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Peti, závidím ti Prahu, jsem z druhého konce republiky a v Praze jsem ještě nikdy nebyla, ostuda, ale co nadělám, zatím nebyla příležitost:) Každopádně všechny outfity ti hrozně sluší ve všem vypadáš super..nejvíc se mi líbí bíla košile s kvítky:)

    OdpovědětVymazat
  53. Já byla s kamarádkou taky na výprodejích už v 11:45 a fronta žádná. Ale když jsem za 25 minut odcházela tak byla fronta až nakonec té chodby. Koukala jsem jestli tě neuvidím ale ve čtyři hodiny už jsem byla ve vlaku domů.

    OdpovědětVymazat
  54. Ta košile co máš je úžasná, moc ti to sluší, jako vždycky :) :) Taky mám jednu takovou tu průsvitnou halenku, ale bojím se ji nosit bez tílka, aby moc nebyla průsvitná.. Jen tak dál, Peťul..! :)

    OdpovědětVymazat
  55. Díky za foto.Pár věcí se mi z toho líbí,ale ty bílé kalhoty se mi vůbec nelíbí.Šaty na tělo a halenka hned na začátku foto jsou pěkné.

    OdpovědětVymazat
  56. Teda to se musí skvěle nakupovat, když ti všechno tak hezky padne a ještě opravdu samé pěkné věci:)

    OdpovědětVymazat
  57. Mě se líbí ty bílé šortky, ta první džínová košile z těch dvou a i ten krajkový top je fajn:))
    Ta košile co máš ty je skvělá! Hned mě zaujala:))

    OdpovědětVymazat
  58. tak mě nejvíc zaujala ta neonová košile z Tally! pro tu si budu muset zajít, jestli se tam teď někdy dostanu :) a tobě musím pochválit tu košili, je strašně krásná :))

    OdpovědětVymazat
  59. Ty boty na posledních fotkách jsou užasné! A o košili ani nemluvím, nádherné kousky. Pěkně sladěno, moc se mi to libí. Přesně tohle je můj šálek kávy :).

    Chtěla bych Ti ješte říct, že tento blog je jeden z nejlepších. Opravdu. Narazila jsem na něj nedávno a už jsem viděla skoro všechny videa!

    Ať Vám to s manželem klape a dál tvoříš tak skvělé články a videa. DÍKY ZA NĚ

    Kamča

    OdpovědětVymazat
  60. ten cierny overal ma silno zaujal :)) uplne ti sekne, vyzeras v tom velmi sexi!

    OdpovědětVymazat
  61. Teda, nad tímto článkem jsi musela strávit hodně času! Obdivuji Tě, opravdu! :D Jinak oblečení je úžasné, hned bych vyrazila nakupovat :D.

    OdpovědětVymazat
  62. Kalhoty na první fotce jsou úžasné !
    Džinovou košili jsem si v Tally Wail zkoušela, ale nepadla mi. :)
    A ten černý overal je úžasný, sice už jeden mám, ale tak overalů není nikdy dost. :D

    OdpovědětVymazat
  63. Tenhle článek se mi opravdu líbil a tvůj outfit rovněž. Všechno krásně sladěné :)Z oblečení mi nejvíce zaujal černý overal, ten se mi opravdu líbí a tobě neskutečně sluší. Oblečení z Lindexu dle fotek mi moc nezaujalo.
    Na výprodeji kosmetiky jsem byla ihned při otevírání, otevírali dříve nějak v 11 a zprvu jsem litovala, ale ve 12 tam byla šílená fronta, že bych to nikomu nepřála:D a taky jsem nakoupila nejvíce stínů:)
    A ještě bych Ti ráda poděkovala za tak úžasnou práci, kterou odvádíš. Pro mě seš nejlepší a držím Ti palce. Jen tak dál.
    Pavla:)

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj, s článkem sis musela teda pěkně vyhrát :) Já teda nejsem příznivkyní overalů, připadají mi jako pižamo, ale ten černý ti moc sluší. Daniela

    OdpovědětVymazat
  65. Peti, to jsi přeci nemusela tu košili prát..spodní prádlo neřeknu..ale košili???

    OdpovědětVymazat
  66. tie pruhované šaty sú z H&M??

    OdpovědětVymazat
  67. Chystam sa s kamaratkou do nasho hlavneho mesta na nakupy, kedze budu zlavy, takze tento clanok prisiel vhod, dakujeeem :)

    OdpovědětVymazat
  68. No já bych se tam zbláznila!:DD
    -Nechceš natočit video o tom co sis v těch slevách essence koupila?:)

    OdpovědětVymazat
  69. Košile kterou máte na sobě je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  70. Skoda ze essence nedela výprodeje i v Brně :-(

    OdpovědětVymazat
  71. Miluju tvoje videa:) máš styl krásně se maluješ a oblékáš :)) můžu se zeptat jestli se tedka někdy bude konat nějáký výprodej a kde ? děkuji ti moc a toč dál svoje videa jsou super a inspirativní :)))

    OdpovědětVymazat
  72. Můžu se zeptat nevíš o nějákem výprodeji který se bude konat a kde ? děkuji,a děkuji za tvoje videa jsou úžasný máš styl a děsně ti to sluší :)))si super :)))

    OdpovědětVymazat
  73. z obchodů mě sice nic moc nezaujalo, ale ta nová kolekce od Lindexu vypadá moc pěkně. zvlášť pak ty šperky a doplňky. mimochodem moc pěkná košile, už jsem na ní na ebay také koukala :)

    OdpovědětVymazat
  74. Ví vůbec někdo, že fotit v obchodním centru, natož v kabinkách obchodů je zakázáno?

    OdpovědětVymazat
  75. Se máš žes tam byla jen co to bude někde u nás taky půjdu Radka

    OdpovědětVymazat
  76. ahoj, můžu se zeptat kdy ? a kde ? bude příští výprodej essence ?

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Petro kdy prosím prosím bude výprodej essence a kde přesně v Praze ???

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Petro..chci se zeptat,kdy bude další výprodej essence?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!