Maybelline Color Tattoo - recenze a má sbírka

by - 08 června

Krásný sobotní večer,

dnes tu mám recenzi na, asi milionkrát, propírané Color Tatto od Maybelline, existuje vůbec někdo, kdo o nich ještě neslyšel a nezkoušel je?! Pokud byste náhodou někdo netušil, o co se jedná, tak jde o krémovo-gelové oční stíny, které mají nejen krásné třpytivé barvy, ale také dobrou výdrž a pigmentaci. Na našem trhu jsou zhruba rok a ceny v drogeriích se pohybují od 99-149Kč. Já jsem si první odstíny koupila už vloni před létem a nedávno jsem sbírku doplnila o odstíny nové, které se k nám dostaly letos a které můžete právě zakoupit v drogeriích jako zvýhodněný balíček s řasenkou Maybelline Rocket volume za asi 169Kč, na kterou jsem vám už také psala recenzi a která mně osobně velmi vyhovuje.
Takovou krátkou video recenzi na dva odstíny jsem dělala právě už vloni, ale dnes, po dlouhé době, už můžu zcela zodpovědně říci, jak si tyto stíny stojí.



 Pokusím se stručně shrnout klady a zápory těchto stínů.
Co vás na první pohled zaujme určitě, je velmi bytelné a hezké skleněné balení, kalíšek je povedený a dostatečně široký na to, aby se z něj stíny dobře nabíraly. Já preferuji na aplikaci prsty nebo plochý, široký štěteček na oční stíny Sigma large shader F60. S aplikací problém nemám, stíny jsou hezky pigmentované a u většiny odstínů stačí jedna vrstva, i musí, protože moc dobře vrstvit se nedají.
Co se týká výdrže, mně vydrží celý den, ovšem fixuji je stíny pudrovými, protože jinak se mi po chvíli přece jen shrnou do ohybu víčka, místo báze pod oční stíny jsou ovšem úžasné! Pokud bych se měla rozhodnout, zda koupi doporučit, tak určitě, je to dobrá investice!
Balení má 4g a seženete je v každé drogerii.
 
 
 
klady:
  • hezké a praktické balení
  • vydrží dlouho, relativně pomalu ubývají
  • s pudrovými stíny vydrží na víčku celý den
  • dají se použít jako báze pod oční stíny
  • nádherně se třpytí
  • můžete je nanést na celé víčko, ale můžete je použít třeba jen na linky
  • některé odstíny jsou velmi multifunkční a použitelné i jako rozjasňovač nebo tvářenka
  • dobrá pigmentace
  • příjemná konzistence
  • voděodolné, takže bezva na léto, třeba i na koupák nebo k moři
zápory:
  • cena - přijde mi relativně vysoká, ale v akci se dají sehnat výhodněji
  • slévání v ohybu víčka (mám to u všech krémových stínů, žádné krémové mi bez pudrových nevydrží celistvé po celý den)
  • většina odstínů je opravdu hodně třpytivá (mně se to líbí, na někoho by to mohlo být moc)
  • poměrně malý výběr odstínů (chybí mi přirozené odstíny typu smetanová, vanilková, šampaň, hnědá, šedohnědá....)
  • relativně špatně se odličují, je třeba dvoufázový odličovač




Nádherná šedomodrofialková barva, úžasně se třpytí a hned se stala mou druhou nejoblíbenější!



Pink gold je teplá růžová barva se stříbřitými odlesky, působí na víčku přirozeně a nenásilně, je skvělá na běžné denní líčení a i místo tvářenky!


Kosmická stříbrná, nádherná metalická barva, je perfektní ke kombinování s tmavě modrou, šedou nebo černou a je bezvadná na linky!


Teplý zlatavý odstín, na mě možná až moc "zlatá" a výrazná, brala bych jemnější a studenější odstín, avšak i tak spousta třpytek a metalického lesku, k opálené kůži, na letní líčení, v kombinace s On and on bronze, je božská!



Jednoznačně můj favorit, všestranně využitelná barva, vhodná na denní líčení, bude slušet úplně všem, základ je hnědobronzový s bronzovými odlesky.



Výrazná tyrkysová barva se stříbrnými třpytkami, evokuje mi letní pláže a je skvělá na výrazné oční linky, na celé víčko příliš nedoporučuji (jedině snad v kombinaci s neutrálním odstínem), je hodně řvavá.




Krásný studený modrofialový odstín, bez třpytek, ovšem jediné zklamání, dělá trochu šmouhy, na linky je ale také božská.




A ještě jedno líčení s CC - použity jako základ pod oční stíny v odstínu Mauve crush a na nich oční stíny z paletky MUA Immaculte. Na rtech Maybelline rtěnka Pink pop. Nad levým okem modřina od skříně (detailní popis úrazu ve videu Lovely Top 10 za květen, takže nikdo ne nezmlátil, ani jsme se nepoprala :D.....).
Jen doplňuji, líčení je pokus ala 80´, tedy hodně sladké a tak trochu kýčovité a výrazné barvy ;).
 

 
A obligátní otázka, jaký odstín máte vy a který se vám nejvíc líbí, nebo se vám Color tattoo mánie vyhnula?
 
 
 

You May Also Like

96 komentářů

  1. Jsi vážně úžasná:) Tvoje videa na YouTube mi vážně pomáhají :) Krásné malování i ty a děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám žádný a žádný ani neplánuji. Mrzí mě, že se k nám nedostal ten hnědošedý matný... Třpytivých mám relativně dost pudrových a ty mám radši. Taky se mi většina krémových stínů slévá do záhybu i s bází....
    P. S. Monokl mě vážně pobavil, hlavně ta historka, jak se ti to stalo. Vím, že to muselo asi bolet, ale ta představa, jak se mlátíš v tý chodbě... :D Promiň... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nebudu lhát, bolelo to hodně :D! jinak ten matný mě taky štve, nechápu, kdo vybírá,jaké odstíny budou u nás, protože ten by mě také zajímal...

      Vymazat
    2. A to by člověk řekl, že spíš vyberou ten přirozený, když se s barvami experimentuje víc v zahraničí než tady...
      Tak ať se ti to už nikdy nestane a modřina rychle zmizí :))

      Vymazat
    3. Mám ten hnědý nebo spíš takový taupe matný doma :). Koupila jsem ho v Bipě v Rakousku, mám to tam kousek, tak to pro mě nebyl problém sehnat. Myslela jsem, že v Rakousku budou mít úplně ty samé barvy, překvapilo mě, že tam byl :) a potom mám ten Pink Gold, ten je nádherný, no a On and On bronze je klasika krásná na denní nošení. Bohužel vím, že víc než tyhle tři bych nevyužila, mě hrozně mrzí, že se k nám nedostal takový ten světlý champagne :(

      Vymazat
    4. Holky, kdybyste ten matný některá chtěla, napište mi mail, nesluší mi a ráda se ho zbavím.

      Vymazat
    5. Já mám tu tyrkysku, přiznám se, že jsem si na celé oko ještě nezkoušela..asi nemám dost odvahy nebo prostě musí přijít nějaká párty :D Na linku nad černou gelovkou je to ale pecka :) Každopádně,díky vám si asi pořídím i další a teď jste mě i navnadily s tou matnou,díky! Nika :))

      Vymazat
    6. Ja mam tiez ten hnedy matny, ale nie som s nim spokojna. Rychlo sa zlieva do ciarok. Navyse sa natiera tazko, nejde to spravit rovnomerne, zanechava flaky, zmojkuje sa. Dam mu teda este sancu a vyskusam s pudrovymi tienmi, ale takto to potom staca zmysel.
      Farebne s nim tiez nie som spokojna, ta hneda je taka zvlastna, ani do zlta, ani do cervena, taka nijaka, tazko to popisat, fakt neviem, no proste mi neslusi, posobi chladnym dojmom, ale na rozdiel od inych chladnejsich hnedych mi tato vobec nesekne.

      Vymazat
  3. Mně se color tattoo mánie vyhnula :D samozřejmě jsem o nich spoustu věcí četla a slyšela, ale já prostě nemusím krémové stíny :) líbí se mi ten bronzovohnědý odstín, ten bych možná do budoucna zkusit chtěla, ale ostatní barvy jsou na mě moc výrazné. Navíc jak píšeš jsou poněkud dražší, což mě od jejich koupě taky odrazuje.
    Jinak k tomu líčení, to se mi moc líbí :) škoda jenom, že s mýma hnědýma očima by asi vypadalo divně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já jsem prozatím vyzkoušela jen Pink gold, jelikož byl v akci spolu s řasenkou. Jinak se mi líbí ta Eternal gold a On and on bronze. Tu zlatou bych určitě využila na nějakou slavnostější akci třeba k černému outfitu pro oživení :)

    btw. na posledním obrázku, jak máš vlásek přes tvář, tak sem myslela, že mám svuj vlas na monitoru, tak jsem tady chvíli foukala a snažilo se ho dostat pryč, než jsem pochopila, že je na fotce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D a jo, toho vlasu jsem si vůbec nevšimla :)

      Vymazat
    2. taky jsem si nevšimla,ale vážně vypadá jak "živý", mazec!:D

      Vymazat
  5. Já mám 3 odstíny a plánuju si koupit další... ale né tady, ale v Německu, kde jsou sice dražší ale zato je tam mnohem víc odstínů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, prosím tě, nevíš jak se liší výběr odstínů v Německu a Rakousku? :) Nika

      Vymazat
  6. Peti, máš stíny nádherně nafocené, opravdu klobouk dolů! :-) S tvou recenzí vcelku souhlasím, hlavně s tím, že v kolekci hodně chybí neutrální odstíny. Já mám doma On and on bronze a Pink gold. První jmenovaný je jednoznačně můj nejoblíbenější, Pink gold se mi nejdřív hodně líbil, ale pak se mi začlo zdá, že mi dělá unavené a ubrečené oči :-/ Tak ho moc nepoužívám. Stíny mi vydrží celý den, a to je vůbec nijak nefixuji! Ani nepoužívám bázi. Párkrát mi vydržely v perfektním stavu na očích třeba i 16 hodin. Jen je škoda těch odstínů, většinu z nich nevyužiji, jsou moc výrazné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s Pink Gold, taky se mi ze začátku moc líbily, je to takový jemný odstín :)... Ale co jsem ho měla naposledy, přišlo mi, že vypadám jakoby jsem týden nespala :D

      I.

      Vymazat
  7. Miluju je :).Akorát ten Eternal gold mi děla takovy hrudky a špatně se mi aplikuje.Což je asi jediný problém,který s nima mám.Jinak je použivám každý den a sou to prostě miláčkové.A doufam,že se brzo dočkáme dalších odstínů :).

    OdpovědětVymazat
  8. Od včerejška mám On and On bronze :). Jako stíny ho rozhodně požívat nebudu, protože mi přijde, že mi to třpytivé dost zvětšuje už tak veliké a výrazné oči a necítím se v tom :D. Ale to mi vůbec nevadí, plánovala jsem už při koupi, že ho budu využívat jako gelovou oční linku (přijde mi, že gelových linek jako takových je u nás dost málo :/)a to jsem se zamilovala! :D. Linky mi vydržely dneska celý den beze změny. Myslím, že neodolám a přibude jim nějaký kamarád :) :D

    OdpovědětVymazat
  9. rozhodně potřebuju zlatý a bronzový, mám jen růžový ale je supr.. škoda, že je to video takový, nevím jak se to říká, na malý rozlišení? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už jsem ho smazala, video bylo v HD, akorát blogger si to přelouskal tak, že z něj byly čtverečky, to nechápu,proč nahráním do blogu se tak zhoší kvalita :(, budu ho muset uploadovat někam jinam....

      Vymazat
  10. Perfektní recenze, opět jsem se pokochala fotkami:). Já mám jen jeden odstín, a to ten bronzový. Kupovala jsem ho až po pořízení Loreal Infaillible, které mi přijdou o dost lepší..tento od Maybelline se mi trochu zdrcává na víčku a výdrž není celodenní, tak dám na tvou radu a zkusím to zkombinovat s pudrovým. A hodně mě láká ten Mauve crush, až budou v akci, asi neodolám :).

    OdpovědětVymazat
  11. Strašně mě štve, že bydlíme v >Narnii< asi a ty hezčí odstíny se k nám ani asi nedostanou. Když koukám na Americké bloggerky je jich fakt fůra. Jinak mám doma černé, používám je jako linky a jsem spokojená :)
    Hodlám si ještě koupit ty staro-růžové.

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem jěště nikdy neměla gelové oční stíny, ale vypadá to fakt pěkně, no myslím,že je vyzkouším...:-D

    OdpovědětVymazat
  13. Super článek Peti, já si pořídila loni "On and on bronze" a nedávno "Pink gold" spolu v setu s řasenkou a protože mi řasenka vyhovuje, šáhla jsem i po tom černém, který však používám místo linek a drží opravdu skvěle!:))

    OdpovědětVymazat
  14. Na Maybelline Color Tattoo jsem se nakonec NENECHALA nalákat, i přestože jsem shlédla na blogu getthelouk.com velice hezké video na modrofialové kouřové líčení. Stíny mi přijdou opravdu hodně třpitivé.

    Tvé dnešní líčení do fialkova je první za celou dobu, které se mi nelíbí ... ani na tobě. Podle mě to zabila rtěnka! Celkově toto líčení působí příliš barevně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak určitě, rtěnka je řvavá, možná jsem měla doplnit,že je to záměr, byl to takový 80´pokus, tedy trochu kýčovité a hodně růžové a výrazné :)

      Vymazat
  15. Teda mě to bolí už jen jak to vidím docela trpím na urazy hlavy takže to znám :-D
    Jinak color tatoo mám tu stříbrnou,hnědou a černou tu požívám místo linek a mužu doporučit.Iv

    OdpovědětVymazat
  16. Super super super! :) Já mám 4. Se 3 jsem spokojená, ale zrovna ta nejkrásnější růžová mi vůbec nedrží

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám Eternal Silver, Pink Gold a On and On Bronze a od mamky k dispozici ještě Turquoise Forever :-) Takže už se sbírečka taky rýsuje :-)
    A to, který je nejoblíbenější ovlivňuje nálada a počasí (ale asi bronzový a růžové zlato)..

    OdpovědětVymazat
  18. Já jsem rok odolávala, ale minulý týden mi to nedalo a koupila jsem si ten On and on bronze. Mám smíšenou pleť a krémové oční stíny nepoužívám tak jsem byla zvědavá co to udělá. Dneska v tom vedru odzkoušeno a velká spokojenost jako podklad pod práškový stín vydržely celý den což je u mě zázrak. Pokud k nám někdy dorazí nějaký ten smetanový odstín tak si určitě ještě koupím. Petra

    OdpovědětVymazat
  19. Koukám další, kdo je profesně deformován :D jinak ty poslední fotky tebe, ta kombinace očí a šílené rtěnky je hrozná, jak od kolotočářů

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, jediný CT mám pink gold, protože byl v té sadě s řasenkou, o kt. jsem dost stála, ale jsem trochu zklamaná.Moc se mi na mém oku nelíbí barva a slévá se do vrásky a do vnitřního koutku.Mám sice mastnější víčka,ale třeba zlatý a měděný krém stín z limitky essence mi drží parádně,a také gelové stíny z fruity kolekce se mi zdají výdrží lepší.K úrazu- já mám věčně otlučené čelo od dvířek linky,pak si nadávám, že jsem je nezavřela.Petra

    OdpovědětVymazat
  21. Když přišlo color tatto poprvé do ČR tak mě nějak minulo a vůbec mě nezaujaly barvy. Teď když se nabídka rozšířila mě některé zaujaly. Např. růžová, stříbrná nebo mauve crush. Chtěla jsem si koupit color tattoo mauve crush. Strašně se mi líbilo ve skleněné lahvičce, ale nikde nebyly testry a pak jsem konečně jeden objevila a ta barva už nebyla tak woooow jako zezpodu lahvičky... No třeba si to ještě rozmyslím, kdo ví? :-D Ale za to mě naprosto dostalo stříbrné color tatto. Když jsem si ho dala na ruku a po okrajích rozetřela vypadalo jako tekuté zlato od Chanel co tolik chválí Lou jen samozřejmě ve stříbrné barvě :-) Tak nad ním uvažuju, protože jsem studený typ a třeba k vodě by to bylo super :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Já mám odstíny 3 a určitě plánuji si koupit další :D V ČR jsem si koupila jen jeden a to ten zlaty , ale ty další dva mám z anglie a to jsou Everlasting Navy a Metallic Pomegranate a to je uplně užsná barva tu jsem si zamilovala :D

    OdpovědětVymazat
  23. Mam fialovy a bronzovy odstin, neslevaji se mi vubec. Ta fialova mi taky smouhuje, ale kdyz clovek nanasi peclive, tak je to v pohode a uzasne ta barva vypada:) Mas to pekne nafocene, jen treba ten bronz u me vypada uplne jinak:-D

    OdpovědětVymazat
  24. Líčení očí hezké, ale ta rtěnka je hrozná a navíc se k líčení očí nehodí.

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, no mna ziadny odtien ponukany v nasich drigeriach nezaujal, tak som si pri navsteve Londyna kupila 40 Permanent Taupe a ten mi vyhovuje na 100%, je bozi!

    OdpovědětVymazat
  26. Už tolikrát kolem nich chodím , ale nevím pořád nevím... :/

    OdpovědětVymazat
  27. Velmi pěkně jsi stíny nafotila a popsala. Já sem si koupila stříbrný stín po zhlédnutí videa Lou a musím říct, že nevyuživám, Je na mě moc výrazný a třpytivý, možná párkrát jako linku. Ale plánuju On and on bronze ten využiju určitě.

    OdpovědětVymazat
  28. Color Tattoo mám v odstínech Pink Gold a On and On Bronze a používám je moc ráda. Naštěstí se na mých mastných víčkách ani po celém dni neslévají do víček, což považuju za velký úspěch. Taky se mi moc líbí Mauve Crush, ale nejsem si jistá, zda mi bude slušet. Ale taky mi chybí nějaký světlý champagne odstín, ten bych si koupila hned.
    A cena je podle mě velmi dobrá, málo kdy se něco tak kvalitního prodává za hubičku.

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Peti. Tak já mám doma On And On Bronze a Eternal Gold. Přijde mi že teď snad nepoužívám nic jiného :)) Jsou úžasné :) Ještě se chystám na ty 87. Škoda že je tady tak malý výběr. No snad to M. napraví a dodají další odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  30. ahoj peti, já mám ty hnědé a na ty nedám dopustit! nepoužívám pod ně bázi (já ji nepoužívám vůbec :D ) ted sem si koupila ty pink gold a ty jsou příšerné. hned slezou a prostě jsou celé divné... :(

    OdpovědětVymazat
  31. Koukám že se ta modřina pěkně vybarvila. :D
    Já mám ráda to černé je matné a dá se použít i místo linek ;)
    Je pravda že jsou docela předražené! Přemýšlím o koupi 35- On and on bronze , tak jsem zvědavá jak bude vypadat ;)

    OdpovědětVymazat
  32. Koukám že se ta modřina pěkně vybarvila. :D
    Já mám ráda to černé je matné a dá se použít i místo linek ;)
    Je pravda že jsou docela předražené! Přemýšlím o koupi 35- On and on bronze , tak jsem zvědavá jak bude vypadat ;)

    OdpovědětVymazat
  33. Já mám On and on Bronze a Eternal Gold. Oba dva jsou moc pěkné, ale zítra si půjdu pro Pink Gold, který prostě musím mít. Je to strašně krásná barva a souhlasím s tebou, že by bylo skvělé, kdyby byly ještě přirozenější odstíny ;)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  34. Já jsem si pořídila pouze jeden. Jsem s ním spokojená, ale moc ho nepoužívám, tak další neplánuji :)

    OdpovědětVymazat
  35. Mě tedy nejvíce vyhovuje Pink Gold... je skvělé a jen s linkou vytváří krásný přirozený vzhled, naopak se nemůžu bohužel poprat s eternal gold:(

    OdpovědětVymazat
  36. Tak já mám dvoje color tattoo a bohužel za tu cenu u mě teda nic moc na očích vydrží sotva 2 hodiny v mém případě teda nemám problém je odlíčit i obyčejnou vodou a celkově je využívám minimálně a další si určitě nepořídím

    OdpovědětVymazat
  37. Já mám On and on bronze a černé Color tatto, které je super na linky, protože je matné a není tak řvavé, hodí se i na smoky eyes. Jinak bych taky uvítala neutrální a přirozenější barvy. Nejvíc by se mi asi líbila nějaká smetanová nebo vanilková, a pak sem viděla i matnou hnědou. :)

    OdpovědětVymazat
  38. Já mám velice ráda odstín Pink gold, protože je krásně univerzální. :) Jinak si plánuju pořídit ještě Mauve crush a On and on bronze, protože se mi oba moc líbí. :)
    Líčení se mi nelíbí, stejně jako jakékoliv jiné z doby, kterou ses inspirovala (což je na druhou stranu asi úspěch, protože záměr se vydařil. :)), ale kdyby to byly jen samotné nalíčené oči, asi se mi to i líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  39. Jo je to parádní výrobek. Já osobně jsem je ještě nezkoušela, čekám až zase v Rossmannu bude Maybelline akce 1+1, půjdu to tam vykoupit a zásobím se těmito mazlíky. :)

    OdpovědětVymazat
  40. :) mne sa zatial vyhla, ale ako sa tak pozerám, určite sa po nich poobzerám. Najviac sa mi páčia Pink gold, eternal gold a on and on bronze!! tie sú proste úúúžasné.
    Inak, Peti, super článok a ty si na fotkách ako vždy náááádherná!! ♥

    OdpovědětVymazat
  41. no pěkně ses nám vybarvila! :-D
    jinak já mám tyrkysové a růžové a odličují se mi skvěle - používám micelárku od Bourjois a ani se mi neslévají... je to asi dost individuální :-)
    no a asi jsi mě právě nalákala ještě na ten bronzový!!!

    OdpovědětVymazat
  42. Tak mne sa táto mánia vyhla, aj keď som sa na nich pôvodne veľmi tešila. Teraz ma ale zaujal odtieň 87, tak si možno urobím radosť :)

    OdpovědětVymazat
  43. Mě přijde ta cena moc vysoká vzhledem k tomu, jak malinko tam těch stínů je a nelíbí se mi výběr odstínů. Zase se k nám dostaly ty klasické nudné stokrát omleté barvy, které má každá druhá značka ve stojanu. Já bych tak ty nádherné oranžové, nebo žluté, kterýma se těší američanky. U nich jsou pořád nějaké nové krásné odstíny.

    OdpovědětVymazat
  44. Color Tatto jsem se hrozně dlouho vyhýbala, ale teď jsem si koupila odstín Pink Gold v sadě s řasenkou... a musím říct, že je to úžasná věc! :-) A budu se muset sakra krotit, abych si nekoupila další a nezačala si budovat sbírku. (Ta Tvá je mimochodem móc pěkná!) ;-)

    OdpovědětVymazat
  45. Opět bezvadná a super podrobná recenze, mě se nejvíce líbí ten růžový odstín :)

    OdpovědětVymazat
  46. Tak nevím, mě tyhle color tattOo vůbec nelákají. Ale mám ráda tu řasenku, která se prodává s nimi za 169, ale stejně si to balení nějak nechci koupit. A to jsem tu Maybelline řasenku kupovala pře vánoci za 220 :P.
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  47. Stíny jsou perfektní. Koupila jsem si je až když jsem je viděla u tebe. Miluju třpytinky. Peti jsi božská v líčení. Klobouk dolu. A strašně příjemná. Sleduji tě i se svými dcerami.

    OdpovědětVymazat
  48. Jsem asi jediná na planetě, kdo je ještě nemá:). Přesto o nich stále uvažuji a tvůj článek mě nenásilnou formou vyhání do drogérky:)

    OdpovědětVymazat
  49. Krásne farby :)

    http://sweetletty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  50. Já osobně mám doma 5. Bronzovou využívám nejčastěji je to pěkná barva na den. Potom mám ty zlaté jsou hezky třpytivé. Tyrkysové využívám hojně v létě, je to nádherná barva. Fialové dělají čmouhy, ale používám je jako linky a drží krásně. No a jako poslední jsem si pořídila v setu ty růžové je to pěkná celkem nenásilná barva, ale moc ji nevyužij, protože růžové stíny nenosím. Takže když to shrnu tak Color tattoo jsou super krémové stíny buďto je používám jako linky a nebo pod práškové stíny a drží mi skvěle a to i přesto, že mám mastnou pleť. Nejvíce se mi líbí ty bronzové a na léto fialové a tyrkysové. Diana

    OdpovědětVymazat
  51. Mně se tyhle stíny moc líbí, jen mám problém s tím, že mne zaujaly odstíny, které se v ČR neprodávají. Chtěla bych ty taupe hnědé a pak třpytivé bílé, prodávají se tuším v USA. Ostatní barvy jsou taky super, ale zdá se mi to dost peněz na to, abych si jen koupila pěknou barvu a pak jí použila jednou za rok. Reálně bych používala jen tu studenou taupe hnědou a bílou, takže mám asi smůlu:)

    OdpovědětVymazat
  52. Mne sa do čiarok nikdy nezlievali... a to by som povedala, že mam dosť mastné viečka... Proste len dám bázu a tento tieň cez celé viečko a vydrži v pohodičke...

    OdpovědětVymazat
  53. Já mám Mauve Crush a neslévají se mi, nepotřebuju pudrové stíny, takže já jim vážně nemám co vytknout :) a odličují se mi dobře i bez dvoufázového odličovače :)

    OdpovědětVymazat
  54. Já neodolala a jsem za to ráda. Pořídila jsem si snad už loni On and On Bronze, protože miluji zemité a hnědé odstíny. Pak přišel na řadu Eternal Silver, ale zatím ho používám nejméně, protože nevím jak na něj, aby vypadal dobře, ale neodolala jsem ani té akci s řasenkou a přibyl mi ještě Pink Gold. Nakonec se to ustálilo jen na třech odstínech, ale pořád bych chtěla ten černý (nepamatuji si název). :) Jinak samozřejmě skvělá recenze a nádherné fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  55. mám hnědý, černý a modrý, jsou krásné:)

    OdpovědětVymazat
  56. Já mám CT bronzové, růžové a zlaté. Ty první dva odstíny jsou naprosto úžasné, nemám si na co stěžovat, ale teda ten zlatý je děs. Mám nějaký vadný kus :D protože když ho naberu a nanesu, tak není vůbec tak krásně sytě zlatý jako tvůj, ale spíš to vypadá, jako bych na holé víčko naďubala zlaté třpytky... prostě báze je jakoby průhledná, vůbec nebarví, jsou vidět jen sem tam zlatý shimmer a třpytky... V létě mám ale plány zajet do Rakouska a když jsem se tady dočetla, že mají širší nabídku, tak se těším dvakrát víc :D :D určitě dokoupím jiné odstíny :))

    OdpovědětVymazat
  57. Ten odstín Eternal Gold je příšerný :/ Jako první kousek jsem si koupila odstín On and On Bronze, ptotože jsem spíše přes ty bronzové/hnědé/tělové odstíny, a ten byl tak nádherný, že jsem se rozhodla si koupit další a sáhla jsem právě po Eternal Gold, a větší chybu jsem nemohla udělat. Ne že by neměl hezkou barvu, to má, ale na očním výšku i s použitím báze nehorázně cuckovatí a špatně se s ním pracuje :/ Škoda tak hezkého stínu :/ Jinak s dalšími odstíny bohužel zkušenost nemám, ale asi se podívám po tom Pink Gold, protože ten je opravdu nádherný ♥

    OdpovědětVymazat
  58. Já mám Oh and on bronze a Pink gold (kupovaný s řasenkou) a moc nechápu, kdo ty odstíny vybírá, před půlrokem se mi z celé nabídky líbil jen ten jediný odstín. Mauve crush je pěkný, ale přesvědčila jsem sama sebe, že ho nepotřebuju. Jinak mě se taky slévají, ale stačí pod ně báze od Essence (taková ta, co o ní spousta lidí říká, jak je špatná) a s ní už drží perfektně. Většinou si je dávám na celé víčko a nedávno jsem zjistila, že se perfektně nanáší klasickým pěnovým aplikátorem. Vyhovuje mi to, jiné využití pro aplikátory nemám, neupatlám si štětec a i když pak stíny rozmažu prsty, nemám je tak zabarvené, jako kdybych prstem sahala do kelímku. Když to shrnu, mám tyhle stíny celkem ráda, ale mohly by standardně stát třeba 100 korun, měla bych je ještě radši. :) M.

    OdpovědětVymazat
  59. ja mamm ruzovy a zlaty. Krasne na oku drzi, ale stetcem se moc nanaset nedaji. Me se sice neslevaji, ale zase mi neprijdou tak vyrazne bez vrstveni, mozna je to mymi prsty nebo mam nejakou spatnou varku. No a kdyz zkusim vrstvit, tak to nekdy dopadne hrozne a udelaji se mi na ocich zmolky a s tema se nic delat neda... takze je mam rada, ale obcas me zlobi....:-)

    OdpovědětVymazat
  60. Super! Už delší dobu uvažuji o koupi, ale brání mi v tom ta cena :/ není nejhorší, ale ani nejlepší ne :(
    http://diamond-katty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Peťo, já osobně Color tattoo miluju, jako první jsem měla tyrkysový a to hned, když přišly na trh, cca 2 roky zpátky a stálo 199 Kč, teď jich tam je půlka, ty jsou nejmilovanější... Potom mi přibyli stříbrný, který používám především na linky, pokud chci udělat linku v krásné barvě, používám je jako podklad, na nich vynikne nádherně jakejkoliv práškovej stín... A poslední do sbírky přibyli černý, který používám jen na linky.

    OdpovědětVymazat
  62. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  63. Já mám "Pink gold" a nemám co vytknout :D Chtěla bych však ještě aspoň "On and on bronze" nebo "Endless purple". Jo a sluší ti to! :D

    OdpovědětVymazat
  64. Já mám On and on bronze a Eternal gold a jsem s nima moc spokojená! Teď pokukuju po tý růžový s řasenkou, ale nějak se nemůžu rozhoupat :D

    OdpovědětVymazat
  65. Hezká sbírka! Díky za článek :-)

    Stíny mě zatím nepřiměly ke koupi. Jiné, než pudrové konzistence, mi přijdou, že se musí slejt do jedné linky, což nemám ráda. Většinou, kdy se namaluji, chci, aby mi vydržely celý den... Měla jsem podobnou konzistenci od Alverde, hezky třpytivé, ale slily se po chvilce i s bází...

    OdpovědětVymazat
  66. Já mám zatím jen 3, ale uvažuji ještě o stříbrných a zlatých ;) Momentálně mám růžový, bronzový a černý. Používám je většinou jako bázi, protože na ně ještě dávám sypké stíny. Růžová i bronzová jsou super, vydrží celý den, neslévají se. Akorát ty černý dělají šmouhy a slévají se :( ;(

    OdpovědětVymazat
  67. Překrásná recenze. A byla bych moc ráda kdyby jste začali číst můj nový blog. :)

    http://maryblogcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  68. no ja mám doma tri krémové tiene od Essence Stay All Day a sú to presne tie isté farby ako Eternal Gold, Pink Gold a On and On Bronze. kalíšky vyzerajú skoro rovnako, tiež vydržia celý deň, mne sa nezlievajú a odličujú sa inak v pohode. kupovala som ich vo výpredaji a jeden stál tuším euro a pol či dve. zrejme síce bude nejaký rozdiel v kvalite, snáď sú slabšie pigmentované ako Maybellinky, ale keďže tie nemám, nemôžem to porovnať.

    OdpovědětVymazat
  69. Mám stříbrný, broznový, zlatý a růžový (promiň, nechce se mi vypisovat přesné názvy). A musím říct, že nejvíce se mi líbí barvou i výdrží ten bronzový. Ostatní... Mě i zklamaly (nejvíc ten zlatý, který nebarví a na víčku zbydou jen třpytky), slévají se mi, v průběhu dne ztrácí intenzitu barvy. Myslela jsem, že budou super bez báze, že mi při líčení odpadne krok s bází, ale ve finále je s nima více práce než s klasickými stíny. Zkrátka mně osobně vydrží s bází na celém víčku celý den více klasický práškový stín než CT. Takže kdybych se teď po zkušenostech měla rozhodnout, jestli si je koupím znovu, tak nekoupím (i proto, že je nepoužívám tak často, jak jsem si myslela).

    OdpovědětVymazat
  70. Ty se zkrátka můžeš pomazat kolomazí, posypat popelem a stejně to bude kchůl lůk.

    Já ať dělám co dělám vypadám jako Máňa ze Lhoty, ach jo...

    http://www.imagehosting.cz/?v=kam1.png

    OdpovědětVymazat
  71. Mám všech 8 CT (tedy dostupných v ČR)a miluju úplně všechny. =oD Střídám je podle nálady a to černé Timeless black používám jako "nedbalou" kouřovou linku. Ráda bych tu uvítala nějaké zajímavé zelené a Metallic Pomegranate <3 Akorát u těch, co jsem si koupila dřív mám pocit, že už jsou jakoby sušší, dají se pořád krásně nanášet, ale bojím se, aby mi v budoucnu úplně nevyschly, snad se to dá zachránit nějakými kapkami nebo přípravkem do zaschlých linek. =o))

    OdpovědětVymazat
  72. Tak to je tedy super sbírka. Já mám jen Pink Gold, když jsem je používala "jen tak" s bází, byla jsem naštvaná, že nevydrží a slívají se, ale jakmile jsem je začala používat jako podklad pod pudrové stíny, používám je denně - takže souhlasím s Tebou. Dvoufázový odličovač používám běžně, takže to jde hezky dolů :-)

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj Peti,
    dneska dorazily štětce... moc děkuji. Jsou úžasné, heboučké. Všude se s nimi budu chlubit. Rovnou jsem oba vyzkoušela a jsem nadšená. Už se těším na štětce pro oční stíny. Jinak Color Tattoo jsem si pořídila v Pink Gold odstínu a jsem spokojená. Používám bázi pod stíny a jak jsem je ráno nanesla, tak jsem je večer odlíčila. Bez slitých čárek a šmouh. Zajímalo by mě, co říkáš na kosmetiku Avon, Vichy, Biodermu a Mary Kay? Děkuji, hezký den, Lenka

    OdpovědětVymazat
  74. doma máme hnědé, zlaté a černé. To hnědé používám nejčastěji, mám ho moc ráda, chtěla bych aby tu bylo více odstínů

    OdpovědětVymazat
  75. Já vyzkoušela Pink Gold, protože byl v balíčku společně s řasenkou, kterou jsem prostě musela mít :D. A musím přiznat, že se mi s těmito stíny velmi dobře pracuje, neslévají se mi a vypadají moc hezky. Bohužel barvu bych asi potřebovala jinou - třeba Endless Purple, která by se mi hodila víc k mým zeleným očím.

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj já mám Immortal Charcoal, který jsem zatím v ČR neviděla :) je naprosto boží a nedám na něj dopustit ;)

    OdpovědětVymazat
  77. Vyuzila jsem akcni ceny a koupila si black s řasenkou,jsem zklamana :( Ja nevim co s tim? jako stin se to pouzit neda ,moc tmave :(
    Zkusim koupit štětec a udělat z toho linku :)

    OdpovědětVymazat
  78. Mám hnědé a jsou super, hlavně na léto. U moře jsem je nosila i na koupání. A dávám pod ně bázi od Artdeco a stíny se ani nehnou neslévají se do záhybu i když si namočím celou hlavu v bazénu.. Myslím že báze dělá hodně.. :) T.

    OdpovědětVymazat
  79. Tak mě článek zaujal že jsem si ten tyrkysový nedávno koupila.....teď už mi zbývá jen fialový a stříbrný :) jsem s nimi hrozně spokojená, nejradši je nosím na koupák, jsem hrozně ráda že jsi článek udělala, jinak bych se ke koupi asi ani nerozhoupala, udělala jsem dobře :) jsou to teď moje nej stíny a vpodstatě za to vděčíme tobě, v drogerii jsem si jich nikdy nevšimla. Moc děkuju! Vanda.

    OdpovědětVymazat
  80. Krasny prehled, ja si vcera konecne jeden CT poridila ato Pink Gold, nadherna barva, jsem zvedava jak vydrzi a jak tak koukam tak On and On bronze je taky moc krasny takze pujdu asi i do nej :)

    OdpovědětVymazat
  81. Ta stříbrná..... Tu si asi pořídím

    OdpovědětVymazat
  82. líbí se mi všechny odstíny ale většinu z nich bych asi nenosila, ale vážně se mi zalíbil odstín pink gold. ten mi příde nenápadný a vzala bych si ho klidně i do školy

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!