OOTD - růžovožlutě

by - 09 června

Krásný nedělní večer všem,

předem bych vám všem chtěla moc poděkovat za zprávy a komentáře, dělají mi velkou radost a zítra na ně odpovím, protože dnes jsem to nestihla, naordinovala jsem si totiž skoro celý den bez notebooku, už jsem to potřebovala :). O rychlý článek vás ale neošidím. Outfit je ze včerejška a ačkoliv je to kombinace poměrně netradiční, tak mně se to takhle moc líbilo.
Halenka mě na stránkách ahaishopping zaujala na první pohled, přijde mi roztomilá i elegantní a kombinace použitých barev - žlutá, růžová a šedá na ptáčcích, se mi moc líbí. Mají takové i šaty, pokud se někdo chtěl mrknou, ty se mi líbí taky :). Jinak zřejmě dojde otázka na poštovné, tak to je zdarma a balíček mi přišel asi za 10 dnů, platí se pomocí paypal.
Džíny jsou z Tally Weijl a barevně korespondují s růžovou na ptačím vzoru, kabelka je od vietnamců, znáte důvěrně, lodičky z Deichmanna a brýle z C&A. Jinak jen  rychlý drdol, nude stíny a řasenka :). Na nehtech mám Coloramu 749, což nebyl záměr, jen jsem prostě nestihla přelakovat.
 
Doufám, že teplé počasí nám ještě chvíli vydrží a že budu moci vytáhnout více letních outfitů a hlavně si trochu opálit nohy, protože takhle nemůžu vylézt, svítí mi na dálku :D! A určitě mi dejte vědět, co na tuhle kombinaci říkáte vy.
 
Mějte hezký zbytek večera, zítra si dáme účesové video.

 







You May Also Like

110 komentářů

  1. Promiň, ale jsi chodící reklama na hlav :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlav? :D super blúzka a kabelka Peti! :)

      Vymazat
    2. Noo tak já si teda rozhodně nemyslím, že je Peťa nějak přehnaně hubená...Jinak Peti moc ti ten outfit sluší, skvěle se k tobě hodí, hlavně teda ta halenka je parádní:) Romča

      Vymazat
    3. Jestli tedy anonym 9. června 2013 21:35 tím "hlav" myslí "hlad" tak s tím musím tedy souhlasit,není to myšleno jako urážka.Jako úplná reklama na hlad to zas ne. No myslím si že Peta tuhle postavu už prostě má od narození....

      Vymazat
  2. chudnete alebo sa normálne stravujete ? máte krásnu postavičku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mrkněte sem ;): http://www.petralovelyhair.com/2013/04/nase-sportovni-aktivity-jidelnicek.html

      Vymazat
  3. Moc pěkně zkombinované, halenka se mi také moc líbí a opět ti to sluší, Peti:)... Jen ty brýle se mi moc nelíbí, ale to je otázka vkusu každé z nás :)... Pěkný den :)

    I.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší, jen ty brýle mi nepadly do vkusu :) Ale halenka je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  5. ta kombinace je skvělá ♥ nicméně ta halenka Ti nelichotí. Ty si přeci můžeš dovolit něco, co rýsuje křivky :)
    Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, chtělo by to menší výstřih, ovšem já nemám moc ráda,když mám upnutý vršek i spodek a vzhledem k tomu,že ty kalhoty jsou uplé dost, tak se mi k tomu volná halenka zdála lepší,ale bohužel to zvýrazňuje drobný hrudník ;). a moc děkuju!

      Vymazat
  6. Zní to ujetě, ale fakt ti závidim tu díru mezi nohama :D Většina lidí jakoby ,,tře'' nohama o sebe (víš, jak to myslim, že? :D ) a já nejsem vyjímkou :)
    Lak mám taky, hrozně se mi líbí :) A miluju tvý brejle! :) A fakt tleskám, kabelka hezká, protože u nás mají vietnamci leda tak ledvinky :D

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný outfit, ale brýle se mi nelíbí, moc ti nesedí Peťi, Jinak problém s zářícíma nohama do dálky mám taky :D

    OdpovědětVymazat
  8. Máš vždycky perfektní outfity :-) neuvažovala jsi nad přidáváním na modní peklo? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, myslíš jako odstrašující případ? :D :D

      Vymazat
    2. Né to vůbec :D Ten název tak působí no :D
      Je tam rubrika inspirace, kde se dá komentovat outfity, přidává tam třeba Timbo atd. a rozhodně je to pro ostatní pěkný příklad jak se obléknout :-)

      Vymazat
    3. :D no já na peklo vůbec nechodím....

      Vymazat
  9. Peťulko promiň, ale dnešní outfit to je jedna velká hrůza.. od brýlí až po boty..:((

    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, úplně v pohodě :), každému se přece líbí něco jiného a já mám ráda změnu ;), at máte co hodnotit :).

      Vymazat
  10. Ty brýle jsou dokonalé! Sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, minule som si pozerala tvoje blogove zaciatky...je tam vidno, ze si mala viac kil, mala si plnsie lica, a velmi ti to tam pristalo...na moj vkus si teraz moc vychudnuta...predtym si vyzerala lepsie, Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, jenže neměla, fakt ne, ale byla jsem skoro o 3 roky mladší a to dělá po 30 dost ;).

      Vymazat
    2. Taky je fakt, že rovnátka docela často udělají to, že tváře jakoby propadnou. Proto teď Péťa vypadá hubeněji v obličeji...

      Vymazat
    3. Omlouvám se Peti, nemyslím to nijak zle, Tvoje stránky sleduji velice ráda. Vím, že jsi říkala, že máš problémy se stravováním, jakože ti vše nedělá dobře, ale prostě mě to přijde taky tak jako Majce, na posledních outfitových fotkách mi přijdeš úplně podvyživená, samé kosti obeplé kůží. V minulých outfitpostech (myslím na nějaké šaty nebo nevím teď přesně) ti šla úplně vidět páteř. To už nevypadá jako zdravě hubená postava. I ty nohy a ruce máš šíleně vychrtlé. Jako, mě osobně jsi se prostě líbila víc v těch fotkách, kde máš třeba na sobě kabátek, nebo šatky s dlouhým rukávem, apod. Prostě tam, kde nejsou vidět ty kosti. Pár kil navíc by Ti rozhodně prospělo a slušelo. Evka

      Vymazat
  12. příšerné brýle. outfit ujde, hlavně že už nevypadáš vágusácky, jako v posledních třech outfitech z minulého článku

    OdpovědětVymazat
  13. Jako vždy hezky sladěné. Ta halenka je zajímavá a hezká, jen bych zvolila menší výstřih, mně osobně se u takto hubených holek s menším objemem jako jsi ty, takovéto výstřihy nelíbí a zbytečně v tom vypadáš ještě hubenější než jsi a to se mi už osobně moc nelíbí. Ale to je už jen věc vkusu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano,to je pravda, menší výstřih bych taky ocenila,ale to člověk přes net nepozná a mně se ta halenka hrozně líbila :)

      Vymazat
  14. Ahoj Peti. Ptas se nazor...vsechno super....ale ta halenka se mi nelibi. Vypada zasle a lacine...to bude tim odstinem zlute. A kulaty bryle taky zrovna nepatri mezi me favority.Kazdopadne TOBE SE TO TAK LIBI a to je dulezite. Dobrou noc. :) @>-

    OdpovědětVymazat
  15. Halenka se mi nelíbí, ale na tobě vypadá dobře. Já bych si ji třeba na sebe nevzala :) Ale kalhoty? Ty jsou božské, opravdu! A botky a kabelka taky :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný, i když vůbec to není můj styl, hlavně ty brýle. Ale tobě to neskutečně sluší, vypadáš v tom strašně mlaďounce, jako středoškolačka :). A konečně se musím pořádně naučit tenhle drdol :).

    OdpovědětVymazat
  17. Blúzka aj šaty sú úplne dokonalé! Už dlho som nič také rozkošné nevidela :)

    OdpovědětVymazat
  18. Krásný outfit, máš nádhernou postavu :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Moc ti to slusi, ale ty bryle teda nejsou mym stylem... Mozna bych doplnila necim na krk, ale to uz je otazka vkusu... ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc hezký zkombinováno. Ta halenka je super. :)
    Tenhle drdol ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  21. Celkově se mi outfit líbí, až ta ty brýle.. Ty vůbec.

    OdpovědětVymazat
  22. Mám Tě ráda, i tvé OOTD, ale tahle kombinace se ještě dá bez těch nehtů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo,ty nehty,jak jsem psala, to nebyl záměr, taky se mi k tomu nelíbí,ale nestihla jsem přelakovat ;)

      Vymazat
    2. Ahoj, mně se ty nehty naopak líbí, myslela jsem, že je to záměr. Mám ráda, když outfit není "dokonale" sladěn, to pak vyzní maloměšťácky. Tohle je nápadité!

      Vymazat
  23. Tady mi přijdeš úplně vychrtlá :( to už se mi nelíbí :(

    OdpovědětVymazat
  24. Paráda! Klidně bych si takový outfit také zvolila, jen bych si vybrala jiný tvar brýlí, kulaté brýle se mi nikdy nelíbily :-))) Pokud se Ti však líbí, tak proč ne ;-)

    Palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  25. Moc hezké, svěží a letní. P.S.: pěkný piercing v pupíku :)

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  26. To je pěkné, velmi jednoduché a jarní. A ty brýle jsou tak prdlý, že se pořád nemůžu rozhodnout, jestli se mi líbí nebo ne.

    OdpovědětVymazat
  27. Myslím, že jsi v normě, žádná reklama na hlad. Vážně mě tyhle kecy štvou, když je někdo přirozeně hubený, všichni se do něj jen navážejí a mají neustále řeči typu- třeba by ses měla najíst. Prostě někomu to nejde přibrat a druhýmuu jo. Každý jsme originál. Taky nechodím po městě a nekomentuju outfity některý "krev a mlíko" slečen, když jim z bokovek lezou špeky ( a že jich je a sebevědomí jim nechybí),ale nikdo jim to neřekne,protože takový věci se přece neříkají,ale když je někdo štíhlý tak neustále řeči typu: prosím tě a jíš vůbec? To už netaktní není. Vím o čem mluvím, slyšela jsem to jednu dobu stále,protože jsem taky od přírody štíhlá, jím normálně, někdy až abnormálně a tyhle řeči mě vážně mrzely a měla jsem strašný mindrák. přibrala jsem až díky práškům, tedka už mi špíčky lezou taky- zvláštní a nikdo už to nekomentuje....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no musím souhlasit, taky mě to štve, když s tím beztak nic moc nemůžu udělat....jelikož chodím i na gastroenterologii kvůli žaludku,tak jsem se na to ptala paní doktorky a ta mi řekla, že je prostě vidět,že mám hrozně drobnou konstituci a že s tím nic moc neudělám,že to nemám řešit, tak to neřeším a okolí taky ne, protže ví,že jim dobře, ale bohužel aby to člověk pořád někde vysvětlovatl

      Vymazat
    2. Jakoby jsem "slyšela" sebe :D... Například každý týden co přijedou prarodiče mluví minimálně půl hodiny o mé váze... jsem potom jenom naštvaná a rozmrzelá... vždycky jim jen na: "ty vůbec nejíš" řeknu, že to nemůžou vědět, protože se mnou nežijí a nevidí co kdy a kolik toho sním. Já přímo "žeru" a tak tak jsem se dostala nedávno na 47 kilo (160cm). Ale oni pořád každý týden budou mluvit tu svou a nejsou teda jediní... tohle téma mě absolutně vyčerpává a myslím že nejsem jediná :( :)

      I.

      Vymazat
    3. Na tyhle řeči jsem taky pěkně alergická...Teda spíš mě mrzí, protože jsem je slyšela už tolikrát...Holt lidi žijí v představě, že nemůže existovat někdo, kdo je hubenej od přírody...Všichni si myslí že držím diety, že nejím, přehnaně cvičím...A přitom ani jedno není pravda...Romča

      Vymazat
  28. Jéééžiš najez se :-/

    OdpovědětVymazat
  29. Halenka pěkná.

    Ta hubenost už začíná být nehezká, ale nic ve zlém :). Pokud víš, že nemáš problém a hlavně to ví Míra, tak je to asi ok. Ale být jím, tak na to trochu dohlídnu.

    OdpovědětVymazat
  30. Pěti sluší ti to, jsi krásné stihla. Bohužel spousta lidí nechápe, že každý máme nějakou genetickou výbavu, danou konstituci.

    OdpovědětVymazat
  31. Sluší tito jako vždy Petulko..brýle sice nejsou moje gusto, ale tobě sluší...Už se těším až natočíš zase kecací video, mám je moc ráda....Šárka

    OdpovědětVymazat
  32. Halenka je moc krásná, a ty šaty z odkazu také. Je to i docela hezky zkombinované, ale moc se mi nelíbí brýle, hodily by se nějaké jemnější :)

    OdpovědětVymazat
  33. Zdá se mi, že tvůj styl se den ode dne vylepšuje ;). Nazvala bych to jako velmi povedené!
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  34. Outfit krásný a ty brýle i lak k tomu sedí perfektně. Jediné co se mi moc nelíbí je jak jseš hubená, raději bych sama byla moc hubená než trochu tlustá, ale tohle mi přijde, že mladé holky inspiruje strkat si prst do krku :/ ale prosimtě nemyslím to zle, vím, že ty normálně jíš. Jen to tak působí.. Ale hlavní je, že ty jseš spokojená :) a mažel :))

    OdpovědětVymazat
  35. Moc všem děkuji za komentáře a ohlasy a ohledně postavy, mě překvapuje, že se vám zdám jeden den moc hubená a druhý den se zas ptáte,jestli jsme nepřibrala :D, to je prostě oblečením a fotkami, já jsem stejná x let, vážím pořád stejně, nic se nezměnilo, rozhodně nehubnu, spíš se snažím o opak a už jsem tu několikrát psala,že mám určité problémy se žaludkem a tak mi moc přibrat nejde a nebaví mě psát to pořád dokola jak blázen a vysvětlovat. Vůbec nerozumím komentářům typu "když se ti to tak líbí", "najez se" a pod., to jsou asi lidé,kteří můj blog nečtou pravidelně a myslí si,že hubnu nebo nevím co....teď to tady napíšu a už vidím,že bude stejně pod mým komentářem x dalších s tím, abych se najedla, prostě jak v blázinci :D :D :D....To ej stejné jako s vlasy, na jednom videu mi někdo tvrdí,že jsem určitě nabarvená a že mám krásně lesklé vlasy a na další fotce mi píšete,že mám vlasy strašně zničené a úplně jinou barvu a ono je to třeba v ten samý den. Mě už moc nebaví to pokaždé vysvětlovat,ale určitě každý,kdo se někdy vyfotil ví,že na různých světlech, v různých úhlech, v různém oblečení, vypadá prostě jinak ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý je nějaký..na to není co říct! :) Každopádně outfit je prostě cute a ty brýlky se mi k tomu hrozně líbí..dneska společnost je zbytečně konzervativní..za mě rozhodně palec hore! :) Nika

      Vymazat
    2. NErýpu, ale je to tak11. června 2013 v 23:37

      Mně se třeba líbíš, i když si myslím, že jsi hubená. Pokud ale nechceš být taková a máš s tím problém, tak nechápu proč jíš dietní, nikoliv jen zdravou stravu. Třeba ráno ta odporná Dobrá vláknina, bez cukru, bez oříšků, rozinek, z toho čekáš, že přibereš?

      Vymazat
    3. Ale já nejim jen dietní potraviny :D, já vůbec nechápu, z čeho usuzuješ, dělám si k snídani třeba ovesnou kaši s medem a ovocem, koláč nebo buchtu nebo housku, chleba s marmeládou, medem, to je různé, dobrá vláknina je jen příklad, že mi chutná. Myslim,že čokolády a třeba řízky tak moc dietní nejsou :D a nepřiberu ani z toho, protože prostě mám určité problémy, špatně se mi vstřebávají živiny a tak je to těžší. Já si ale myslím a bylo mi to i řečeno,že když budu chtít přibrat,že je třeba cvičit a zkusit k tomu proteinové koktejly, no uvidíme,na cvičení ted nemám čas vůbec...

      Vymazat
  36. Peti a mně se tvoje postava naopak líbí, jelikož je v dnešní době plno obézních lidí, tak se za "normální" postavu považuje asi nadváha, nebo jinak fakt nevím, proč má každý potřebu psát, jak jsi vychrtlá a že by ses měla najíst. Máš krásnou postavu a myslím si, že plno tvých čtenářek by chtělo mít ve tvém věku taky tak hubené nohy.. Chápu, že ne každému se líbí vychrtlé holky, ale ty máš postavu alespoň podle mě normální a moc hezkou. Nic si z toho nedělej, protože vždycky se najde něco, co se nebude někomu zdát hezké, "normální", takže buď dál taková jaká jsi :-)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  37. :D já si nemůžu pomoct, mě připadají ty brýle hrozně vtipný :D jako líbí se mi! ale prostě mi přijdou takový komický :D jinak ta halenka se mi moc nelíbí, ale zase se mi děsně líbí tvoje kalhoty a botky a celkově prostě dokážeš se odlišit od davu! :) a drdol z těch ombre vlasů je moc hezký, barevný, ale přirozený, prostě se mi celá líbíš! :)))

    OdpovědětVymazat
  38. zase raz krásny outfit, musím povedať že pri týchto tvojich článkoch som si obľúbila farebné veci, vždy ich skombinuješ tak, že potom si už len vravím, túto košielku by som tiež potrebovala, aj tie botky a tak to ide ďalej a ďalej :) si úžasná :) ináč na detaile halenky som zahliadla, že máš piercing v pupku, to by som veru na teba nepovedala ;)

    OdpovědětVymazat
  39. dřív jsem taky byla hubená, ale podle doktorů v normě i podle vyživového poradce, nosila jsem veci XS a S a taky mi pořád někdo cpal jak sem vychrtlá a že mám anorexii, najednou ze dne na den šla váha nahoru, ted nosím věci S až M a nikdo už nepindá, ale já si myslím že je to jen závist, dycky mi to stejně řikali lidi co měli větší zadek a břicho :DDDD takže ty co to sem pořád píšou by mohli přidat fotky :)) a asi by jsme se divili a řekli jen ty zrovna máš co řikat :))
    jinak Tebe Petro mám moc ráda a blog navštěvuju každý den a je to první co jdu udělat když přijdu domů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od malička křehkou konstrukci, mám tenké ruce i nohy a ve svých 22 letech měřím 162 cm a vážím 47 kg. Cítím se dobře, doktorovi to taky připadá v pohodě. Můžu říct, že celá naše rodina je drobnější. Ale kolikrát jsem už slyšela přesně tyhle stupidní kydy, ať proboha jím a jestli nedržím diety a kdesi cosi. Nejlepší na tom je, že jsem nikdy neměla pocit, že by někomu tolik šlo o mé zdraví. Většinou mi to "vytýkali" lidi, kteří sami měli do hezké postavy daleko. Opravdu si myslím, že lidé, co jsou sami se sebou spokojeni (ať už jsou pevnější nebo ne) se takových komentářů zdržují. Navíc, jako by bylo jednoduché svou postavu změnit ze dne na den. (takže rady typu "jez" jsou opravdu velice účinné). Magda

      Vymazat
  40. Jo, přesně tak, když je někdo oplácanej, je blbý mu to říkat, natož ještě říkat, aby nežral, ale hubený se diskriminujou, velikosti v prodejnách snad i zvětšujou nebo co, když i s mi je kolikrát velký a často slyšim, ať se najim, sakra, mám ráda sladký, když mi něco chutná, zblajznu to a ještě si přidám, ale nemám touhu bejt oplácaná, doma si cvičim, posiluju, snažim se aspoň trošku hlídat, abych v noci nejedla tunu sušenek atd., od tý doby co cvičim mě nebolí hlava tak často jako dřív.Já jsem takhle spokojená, mám 45 kg, 160 cm, sice bmi trošku pod, ale co, já jsem konečně po letech se svojí postavou vcelku spokojená, sice prsa skoro žádný, ale to mám celej život a a já radši budu štíhlá a plochá, než prsatá a špekatá :D Jedna "kamarádka" se mi smála, když jsem říkala, jak si doma cvičim, přímo moje cvičení zesměšňovala, že prej u tohohle se ani nezapotim atd., ona prsatá, špek sem, špek tam, nechtěla bych vypadat jako ona. Jen chci říct, že prostě dneska se ty lidi, který prostě nechtěj bejt oplácaný a snažej se cvičit a nežrat úplně všechno na co přijdou, diskriminujou, od ostatních slyšej kecy o anorexii atd.

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Peťulo :-* :-)

    v té blůzičce jsi roztomilá a naprosto k sežrání (ti ptáčci jsou taaaak cuuute :-* <3 ) a podle mě v kombinaci s těmi botkami jsi néjen roztomilá ale i sexy! :-)
    Moc se mi líbí, že si můžeš dovolit takový v podstatě infantilní vzor na blůzce díky tomu, že jsi taková malinká a drobounká, úplně sladká jak ti tví ptáčci :) xD já jsem oproti tobě kombajn a s takovým vzorem (i když se mi kruuutě moc líbí) bych vypadala, no...prostě směšně :) Ale tobě to opravdu pasuje! Jsi úplně božská stejně, jak jsi měla ty bílé šaty s motýli :) No prostě luxus :-*

    Papalala Krista

    OdpovědětVymazat
  42. Opět souhlasím, i s velikostmi oblečení. Nedávno jsem byla v Takku, nabrala věci XS a viselo to na mě absolutně příšerně. Taky mám 160 cm. 45 kg jsem měla děsně dlouho, začala jsem cvičit a díky nabrání svalové hmoty mám 46,5 - 47 kg. Já se cítím skvěle a ať už si každý říká co chce. Taky sním na co přijdu, akorát se teď krotím abych se nenacpala na noc. A potom právě přijdou lidi s nadváhou až obezitou a budou mluvit jak je rizikové být tak hubený... hlavně si myslím že jsem v normě, a že nezdravé jsou ty jejich čtyři brady a koule místo břicha. Že jim nikdo neřekne "už nežer proboha", ale nám "proboha nažer se" říká kde kdo na potkání :/

    I.

    OdpovědětVymazat
  43. Já s myslím že ty komentáře o tom že s zhubla dělá ta halenka, jelikož ti uplně nesedí jak by měla nebo není zrovna dobře ušitá a vypadá to jak když si zhubla. Jinak ty brýle jsou fakt příšerné, pokud jsi viděla muže v černém tak tam byla postava která měla místo očí takové dva kruhy a vypadali přesně jako ty v těchto brýlích, fakt je zahoď:D. Nejsem nějaký hater , tvoje outfity mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  44. Peti moc krasny :) ale stejne by jsi mohla trosku pribrat tobe se nic nestane je skoda kdyz mas uzasnou postavicku abys chudla vic a vic :) podle me 1 nebo 2 kg pribrat neni nic strasnyho navic pribydes vic na krase ale krasna ses i tet :) rikam to jen ze se clovek s takovou vahou muze setkat s ruznymi nemoci nejen ti co maji vic na vaze :) rikam z vlastnich zkusenosti :( ale je to tvoje vec jak se citis mozna toho mas moc a tak nestihas moc dohnat jidlo nebo dalsi duvod co my vedet nemuzeme ;) stejne by jsem se chtela s tebou potkat :):) pa anonym

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle nevyžádané rady jsou fakt k nezaplacení. Bez tebe by na to asi nepřišla. Kdybys četla lépe, tak bys věděla, že Petra už několikrát psala, že by přibrala ráda, ale ze zdravotních důvodů nemůže.
      Myslela jsem, že módní blogy slouží k tomu, aby se čtenáři inspirovali a vyzkoušeli kombinace, které by je třeba samotné nenapadly. Ale poslední dobou zjišťuji, že to je pouze o tom co nejvíc zdrbat majitelku blogu!
      My čtenáři přece víme mnohem lépe než ona, co je pro ni dobré, že?!

      Vymazat
    2. Anonym to přeci nemyslel zle! Navíc to psal Pétě, tak nevím co se tu hned čertí někdo jiný....neřeknu kdyby to bylo napsáno hnusně, ale je to napsáno slušně. Proč sou hned lidi zlí? Nechápu....Navíc Anonym nedrbe, ale pouze radí, to je rozdíl. Ach jo....

      Vymazat
    3. Samozřejmě, všichni to s ní myslíte dobře :-) A ptala se snad Petra na nějakou radu?
      Tvé komentáře ohledně jejího mateřství mimochodem taky stojí za to..
      Ona by bez vás chudinka asi nevěděla, co si má počít se svým životem :-)

      Vymazat
    4. Souhlasím s Mu ;( přesně tak ;)

      Vymazat
    5. Koukám, že tady je někdo od rány. Já jí snad říkám ať má dítě ? :D :D Jen jí říkám, že když jí vidím na fotkách, tak mě to poslední dobou nějak připomíná, že z ní bude hezká maminka a myslím, že Péťa ví nejlíp co se svým životem a blog jí dělá jen radost a nějaké komentáře např ode mě si nebere moc na těžkou váhu, takže se nebojím, že bych jí nějak ovlinila život :D....Petra se samozřejmě na radu neptala, ale od čeho komentáře sou? Tím pádem by si taky neměla psát :D a vlastně všichni co sem píšou sem píšou zbytečně a Petra vůbec nestojí o žádné komentáře :D :D :D ach jo ;)

      Vymazat
    6. já mám spíše pocit, že občas diskutující nečtou,co píšu :D, tím myslím původní komentář v tomto vlákně a tím pádem mi nezbývá než zcela souhlasit s momo prvním komentářem, já vím,že anonym to nemyslel vůbec zle,ale mě taky nebaví dokola pořád něco vysvětlovat a ještě když se to vůbec netýká tématu článku ;)

      Vymazat
    7. Prisimte drz hubu jo ? :)

      Vymazat
    8. Peti promin ze se zajimam fakt promin ze mi zalezi na tvem zdravi ja jsen rekla nazor to snad muzu ? Ne ? A momo je az moc drsna ale dost me to zklamalo :[ a omlouvam se ze jsem si neprecetla predchozi zpravy...... Nejak mi to nedoslo ale i tak momo nazor si rict muzu jako jsi ty tet tady rekla chtela jsem rict jenom to co jsem zazila a mam nejake zkusenosti ale chapu ze peti ma zdrvotni potize a promin ze jsem opakovala dalsi lidi peti ale nemyslela jsem to zle a dekuju mu :) ze ses me zastala
      ANONYM

      Vymazat
  45. to si snad delas srandu s tema brylema? vypadas jak Harry Potter jeste ke vsemu ve slepecky verzi chybi ti uz jen hul a pes :D a jinak hruza, nefot si ten rozkrok tak z blizka ta tvoje mezera na ruku je fakt na bliti a na druhy fotce se tvaris jak opice :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaa zase se ozvala nějaká dutá hlava xD tak se na Peťu nekoukej, když je ti na blití. Jestli jsi frustrovaná z toho, že je Peťa pěknější než ty,nebo že nemá kejty jak hrošice, tak začni provozovat nějakou uklidňující činnost... například pěstování kytiček nebo sex? xD A nevotravuj normální lidi svým hulvátstvím vopice ;-) .

      Vymazat
    2. nestačim sa čudovať akí hlúpi ľudia to tu komentujú... najprv sa pozri do zrkadla...

      Vymazat
  46. Petruš mě se moc líbí halenka. Jen bych si víc rozpouštěla vlásky a nechala je jen tak. Jinak brýle jsou originální. A jsi krásně hubená, moc ti to sluší.

    Luuuca :)

    OdpovědětVymazat
  47. Je to zajímavé, vypadá to svěže a netradičně ;) Líbí se mi to, mám podobný střih halenky, zkombinovala jsem to se sukní a má kombinace se mi moc líbí, mohla bys k tomu taky zkusit sukni černou a slušelo by ti to ještě víc! :) Nechci ti samozřejmě radit, ale mě osobně by se to líbilo, však vyzkoušej a uvidíš, moc ti fandím, máš fajn blogspot, jen tak dál.

    P.S.- Jestli by ses chtěla podívat na můj oufit s podobným střihem halenky, budu ráda, když mi napíše komentář, taková dáma jako jsi ty. :) Děkuji, adresa: http://lographicawe.blog.cz/1306/oufit-0-3-black-white-collar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já tu halenku nosím právě ještě s černou sukní,vypadá to hezky :) a tvůj outfit je moc pěkný, můj šálek kávy :)

      Vymazat
  48. džínsy a lodičky super, brýle ti seknú, aj keď sú trochu uletené, ale tebe vážne pristanú, ale v tej halenke vyzeráš až chorobne bledo a vychudnuto. skús radšej výraznejšie farby, čo tak tyrkysová s hnedou? tú kombináciu absolútne zbožňujem, je taká orientálna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano,je fakt, že barva halenky není zrovna ideální pro bledule,ale až se trochu opálím,bude to ok :)

      Vymazat
  49. Já nevím, co všichni mají s tím, že jsi moc hubená. Tedy, hubená jsi, ale co Tě sleduju (to už tak rok a půl až dva bude), tak myslím, že pořád stejně. A ostatně do toho nikomu nic moc není.
    Jinak se mi outfit líbí, já bych si ho neoblékla, ale takhle na koukání je hezký. A tyhle brýle se mi kupodivu líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  50. Já si nemyslím, že by Peťa vypadala jako reklama na hlad, spíš jí tenhle typ topu nesedí. Opravdu v něm působíš strašně hubeně a ani ten výstřih nevypadá vůbec dobře. Jinak se mi moc líbí potisk ptáčků a celkové ladění barev, spousta blogerek totiž v dnešní době umí kombinovat tak akorát černou a jednu jinou barvu, což je dle mého názoru celkem škoda. Brýle se mi na tvůj drobný obličej zdají trochu robustní, ale to je asi jen věc názoru. :)

    OdpovědětVymazat
  51. Nádherný outfit, ta halenká je nádherná, roztomilá;)

    OdpovědětVymazat
  52. Super outfit, asi by se mi víc líbilo, kdyby halenka byla tělová, protože žlutou moc nemusím, ale tobě moc sluší, tak proč ne ;-) Osatně ty jsi kočka ve všem...

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Ach bože....někdo je tlustej někdo hubenej... ale Péťa za to navíc nemůže. To urážení lidí kvůli váze mi přijde tak dětinský a zbytečný, Péťa ví jak vypadá a může si to vyřešit i bez anonymů :)

    I přes tu postavu si krásná :)

    OdpovědětVymazat
  54. úžasný brýle !! :)

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Petro,
    mně se outfit moc líbí, je to zajímavá barevná kombinace. Ta halenka je skvělá, škoda jen, že není v zářivější žluté.
    Ráda bych se tě ale zeptala na jedno - a dost možná už jsi to někdy někde vysvětlovala - jakým způsobem z těchto zahraničních e-shopů nakupuješ? A jak platíš? Mně to vždy přijde hrozně komplikované a taky ne úplně bezpečné.. ale možná se to jen tak jeví.
    Díky,
    Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Markét,

      děkuju moc, taky bych brala výraznější žlutou :). Jinak co se týká placení a objednávání, vlastně to píši v článku ;), problém s tím nemám a nemyslím si,že by to bylo nebezpečné,mně vždycky všechno přišlo ok :).

      Vymazat
  56. Ahoj :) chtěla jsem se zpetat jakou velikost máš té halenky. Je úžasná

    OdpovědětVymazat
  57. kalhoty, boty a náušnice se mi mooc líbí, krásný outfit a na účesové video se mooc těším, ráda dělám účesy...:-D :-))

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Péto :) sluší ti to, jen ten lak je takový zajímavý :D sedí mi tam záměrně :)
    Jinak tady čtu komenty jak si hubená apod, jako jo, já ti závidím :D máš hezkou postavu, né že ne :), na každým je jak mu rychle spaluje tělo, takže si z toho nic nedělej :) Ale musím na něco reagovat na tvoje fotky, možná s moc osobním dotazem :D, někdy jak koukám na fotky tak přemýšlím nad tím, že by z tebe byla hezká maminka a kdy už se třeba něco objeví, jestli nějaké mimi a tak :) třeba by se ti metabolismus a trávení srovnalo :) jako spoustě ženám se po mimi srovná váha a nevypadají pak tak moc hubeně, jako hubená jsi, ale třeba 4-5 kilo na vrh by nebylo k zahození, na tom se tady možná s pár lidmy shodnu :), ale nejde o to mít mimi kvuli váze, to sem nemyslela :D...ale jen si někdy říkám, že by z tebe byla hezká maminka, a věk na to máš taky :) ale to jsou jen mé myšlenky, musela sem ti to napsat :) protože až budeš maminka, budeš sakra fešná maminka! :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mu :), děkuju moc, no je to možné, mám kamarádku, která měla i podobné problémy se žaludkem jako já a v těhotenství sice strašně trpěla a bylo jí furt špatně,ale po dítěti se jí naopak vše srovnalo,takže tohle je ve hvězdách jak to bude,myslím, že je to hodně individuální a na každého těhotenství působí jinak :).....

      Vymazat
  59. Tak já budu prvně s hodnocením outfitu "zlá" ;)
    Tohle prostě není můj šálek kávy a zdá se mi ta kombinace že "každý pes, jiná ves" - a nějak mi k sobě ty věci prostě nepasujou, ať už sluneční brýle, halenka, džíny nebo kabelka... A vlastně i ta barva nehtů se mi k outfitu vůbec nehodí. Halenka sama o sobě pěkný, ale osobně bych si ji uměla představit s klasickými modrými nebo černými džínami.
    A co se týče komentářů ohledně váhy - většinou každý chceme to, co nemáme. Já bych též brala pár kilo navíc, na výšku 167cm mám 50kg. Co se týče oblečení, tak samozřejmě vel. XS, někdy S. Ovšem u mnoha XS mám problém, že je mi to malé přes prsa :D No co už, každý máme něco ;)

    Peti, prosím nebere si tedy mé hodnocení osobně, jsi skvělá a jednička ve svém oboru ;)

    OdpovědětVymazat
  60. Tak já budu prvně s hodnocením outfitu "zlá" ;)
    Tohle prostě není můj šálek kávy a zdá se mi ta kombinace že "každý pes, jiná ves" - a nějak mi k sobě ty věci prostě nepasujou, ať už sluneční brýle, halenka, džíny nebo kabelka... A vlastně i ta barva nehtů se mi k outfitu vůbec nehodí. Halenka sama o sobě pěkná, ale osobně bych si ji uměla představit s klasickými modrými nebo černými džínami.
    A co se týče komentářů ohledně váhy - většinou každý chceme to, co nemáme. Já bych též brala pár kilo navíc, na výšku 167cm mám 50kg. Co se týče oblečení, tak samozřejmě vel. XS, někdy S. Ovšem u mnoha XS mám problém, že je mi to malé přes prsa :D No co už, každý máme něco ;)

    Peti, prosím neber si tedy mé hodnocení osobně, jsi skvělá a jednička ve svém oboru ;)

    OdpovědětVymazat
  61. Ach jo, jsi fakt moc krásná Péťo a řekla bych, že Tvůj styl se čím dál tím víc tříbí :) Ty brýle jsou parádní - jsou z letošní sezony? Mně moc kulaté brýle nesluší, ale kdyby je v CAčku ještě měli, tak se na ně zajdu aspoň podívat :D Halenka je roztomilá a s těmi kalhotami jsi ji zkombinovala parádně. Jediné, co mě malinko ruší jsou ty sametové botky (celkově mám pocit, že se sametové boty skoro k ničemu nehodí :D), ale to jen při detailu ;) Parádní, tleskám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, děkuju moc a ty brýle jsem si kupovala vloni, mně se líbily,že jsou to takové novodobé lenonky,asi nostalgie :D,ale vím,že hodně lidí kulaté brýle nemusí :)

      Vymazat
  62. Peti z tech komentaru typu najez se, reklama na hlad atd. si nic nedelej. Taky jsem mela problemy se zaludkem a zhubla jsem o 10kg za kratky cas. Takze chapu, ze to nijak neovlivnis. Ted uz mam svoji normalni vahu zpet, ne ze bych byla extra burt a chtela hubnout nebo byt znovu nemocna, ale nezlobila bych se, mit tu stihlou postavicku zpet :) Myslim, ze od kriticek je to zavist. Jsi proste pekna holka a preju ti hlavne zdravi. Jinak super outfit, me se libi i s originalnimi brylemi ;) Denul

    OdpovědětVymazat
  63. Petulko nádherný outfit...máš krásnou postavu a vůbec neřeš to co kdo kritizuje...vždyt vís .-)))

    OdpovědětVymazat
  64. na tuhle halenku jsem tam taky koukala, a když teď vidím, jak strašně moc ti sluší, tak lituju, že jsem si jí nevybrala :D :D a stejně tak ti sluší i ty brýle! tenhle typ je fakt hezký zajímavý, ale já sama na ně nemám odvahu a radši žiju v přesvědčení, že bych v nich vypadala jako blb :D

    OdpovědětVymazat
  65. http://decryptedmatrix.com/live/wp-content/uploads/2012/11/schrodingers_cat.jpg
    Ale vážně, ty brýle jsou pecka!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!