OOTD - back in 70´s

by - 26 června

Krásný večer všem,

dnešní rychlý outfitový článek asi nebude vonět všem. Ale já vám něco povím, někdy mám prostě náladu na zvonáče a ze skříně je nikdy úplně nevyhodím! Já je jednoduše miluju a každé léto je několikrát provětrám - v zimě jsou totiž krajně nepraktické, protože správné zvonáče musí být skoro až na zem a tahat je v blátě nebo sněhu, není to pravé ořechové, i když včera taky nebylo úplně sucho......
Já jsem toho názoru, že zvonáče jsou klasika, která sluší ženám s ženskými, oblými, boky mnohem více, než skinny. Skinny upoutají na každý nedostatek nohou, zatímco zvonáče je milosrdně skryjí. Navíc dokonale prodlužují nohy a boty na platformě jsou k nim nutnost! Tento typ kalhot se nosil v 70.letech, pak kolem roku 2002 - 2005 a vloni byly u celebrit opět oblíbené a k vidění, ne že by mě to natolik ovlinilo, zvonáče mám ve své skříni v podstatě odjakživa a tyhle konkrétní jsem vám už několikrát ukazovala i tady na blogu. Co na tento volnočasový outfit říkáte vy?
 
 

Co mám vlastně na sobě?

džíny - Bershka
tričko - New Yorker
svetřík - vietnamci
kabelka a pásek - kožené po mamce
brýle - CA
šperky - stříbro, dárek od mamky k Vánocům
boty - Blink (stilago.cz )
 
Makeup - BB crem Garnier pro mastnou a smíšenou pleť světlý odstín, tvářenka Colorama 301, stíny MUA Undressed, rtěnka Maybelline Color whisper Pink possibilities, lak Color Club Peppermint twist
 
Vlasy - natočeno kónickou kulmou Remington









 
 

You May Also Like

131 komentářů

  1. Je to perfektní! Taky bych si takový kousek v šatníku přála :)

    OdpovědětVymazat
  2. S těmito vlasy to to hrozně sluší :)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  3. Péti, je to krásný..připomínáš mi celebritu. Je to fakt skvělý outfit a musim ho mít taky ! :D
    Jsem nadšená..ještě pořádné cabrio k tomu a jede se za západem sluníčka..,nebo kůň by byl perfektní ! Pěkný zbytek večera, Anet

    OdpovědětVymazat
  4. Teda Peti, neskutecne moc ti to slusi. Nahodou zvonace jsou fajn a k tobe padnou teda naprosto perfektne :) vyborny outfit!

    OdpovědětVymazat
  5. Je to něco jiného..řekla bych pro některé lidi neobvyklé ! :) Ale moc se mi to líbí, když má na to někdo postavu, je to jedna báseň :) smekám! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tohle je dokonalé! Nemá to chybu, vážně nemám co vytknout, líbí se mi opravdu všechno :) 1* :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám zvony ráda, a nosily se právě, když jsem začínala pubertu a i před pár lety jsem si jedny koupila v NY, ale je pravda, že nemám odvahu je teď nosit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc Ti to sekne! MILUJU ZVONÁČE!

    P.S. - Ty brýle jsou komický! :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Wow, vypadáš tak dobře, a kalhoty jsou boží, moc ti sluší, ještě se všemi skvělými doplňky ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Bože tvoje tělo volá po jídle. Divím se, že jsi ještě neskončila v nemocnici :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože, tvůj mozek volá po inteligenci :D

      Vymazat
    2. presne, je to odporny jak je hubena a porad si foti tu hnusnou prdel zezadu

      Vymazat
    3. No jestli skoncim v nemocnici, tak mnohem pravdepodobneji na oddeleni psychiatrie z nekterych mouder tady :D

      Vymazat
    4. Nevím, kde se v některých lidech bere tolik zloby a nenávisti, nejlépe bude když se každý podívá na sebe a od toho začne, chtěla bych toho člověka co tyto zlobné řádky napsal vidět.Nevím proč tento nepravdivý názor píše anonymně, to bude zase nějaká dobrá kamarádka. J.V.

      Vymazat
  11. Skvelé... Veľmi ti to pristane!Mňa veľmi zaujala kabelka...mám niečo podobné po mamke takisto,ešte keď bola školáčka.A teraz sa ma každý pýta odkiaľ ju mám.:)

    OdpovědětVymazat
  12. mně se nelíbí to holé bříško, jednak je to nepraktické a myslím, že už to ani nefrčí. Zvonáče jsou ale klasika, která nesklame a jak říkáš, lichotí postavě víc nrž skinny nebou roury.
    Barila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně právě přijde, že holé bříško začíná zase frčet. Jestli sleduješ nějaké fashion youtuberky, hlavně zahraniční, tak to je v poslední době samý crop top a nosí to docela hojně. :)

      N.

      Vymazat
    2. Hole brucho je toto leto v mode ;)

      Vymazat
  13. Promiň, ale vypadáš jak reklama na hlad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle Tebe asi všichni štíhlí lidé vypadají jako "reklama na hlad". Peti, měla by ses všem svým čtenářům omluvit, že nevypadáš jako machna. Vážně nechápu smysl těchto komentářů.. Lucka

      Vymazat
    2. A Ty musíš být tlustá a ještě ke všemu zakomplexovaná, protože normální člověk by tohle fakt nenapsal.

      Vymazat
    3. Ano, rada bych se tu verejne omluvila vsem ctenarum za to, ze se musi koukat na to, jakou mám postavu, hnusny zadek, velke usi, opici rty a jak si porad pretahuju tu rtenku, uz vas do toho nebudu dále nutit, mrzi me, ze musite snaset takove prikori, proto odhazuji svůj sirak v dal a odchazim ponizene zdechnout do housti. ;)

      Vymazat
    4. Pouze nešťastný a zakomplexovaný člověk je schopen toto napsat, to skutečně není normální. Velice inteligentní odpověď PetryLovelyHair. Samozřejmě i se zlobou se musí počítat. J.V.

      Vymazat
    5. Nechápu, že se musíte všechny vždycky vyhrnout na jakoukoliv kritiku, i když třeba v tomto případě byla napsaná celkem slušně.
      Chápu, když nadáváte člověku, který svůj názor vyjádřil sprostě a drze, ale myslím, že tenhle komentář byl v pořádku.
      Takže ačkoliv nesouhlasím s tím, že by Petra vypadala nějak vychrtle (jen si dost zvláštně zvýrazňuje tu díru mezi nohama :D pochybuju, že by tohle udělal foťák přirozeně), tak mě naštvalo, že ponižujete člověka, který jen vyjádřil svůj názor.

      Vymazat
    6. "jen si dost zvláštně zvýrazňuje tu díru mezi nohama :D pochybuju, že by tohle udělal foťák přirozeně"
      Co to zas je? :D jaký zvýraznění? A co foťák dělá/nedělá přirozeně? :-) :-)

      Vymazat
    7. boze Mira LOvely Hair to je fakt tvrdacka prezdivka pro chlapa ty budes asi dobrej chudak :D

      Vymazat
    8. Naprostý souhlas s Kubajdou ;) to už je trapný jak i na sebemenší kritiku napíšete stránku vobhajob a ještě ty kecy : ty jenom závidíš, tak sem nelez, dyž se ti to tu nelíbí, ukaž svojí fotku, když jenom kritizuješ ... Petra by si měla uvědomit, že sem lidi můžou psát i negativa a i pozitiva a i sebehnusnější koment neni tak votravnej jako následných sto reakcí na něj ( viz výše ), páč jinak by si ho člověk skoro ani nevšim :) to tak všeobecně ;)

      Vymazat
    9. Vážení, kritika může být samozřejmě pozitivní i negativní. To beru. Každý má jiný vkus a tudíž se mu něco líbí, něco ne. To je normální. A je i pravdou, že není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem. Ale jak známo, kritikou není hanopis a pomluva. J.V.

      Vymazat
    10. MIRA LOVELY HAIR !......To je vážně podpantoflák!

      Vymazat
  14. Mě se to líbí, jen ty brýle mi k tobě nesedí :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Náhodou, mně se to moc líbí! Já sama bych si už asi na zvonáče netroufla, ale tenhle outfit je prostě super :)

    OdpovědětVymazat
  16. Miluju zvonace! Mam kratke krive nohy a ve skinny jeansach vypadam strasne, takze viva le zampe! :-) Moc Ti to slusiiii!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Taky nosím jeansy co jsou dole mírně rozšířené,cítím se v nich porstě pohodlněji a lépe a je pravda ,že skyjí i nedostatky :. Tričko je moc pekny,i svetřík,akorát ja bych zmrzla,v Praze je ted 11-12°C,takze chodím v kabatu a pořád mi je zima :D No jo,máme po létě už :'(

    OdpovědětVymazat
  18. Ty máš strašně až moc kostnaté nohy takže v těch kalhotách se mi nelibí, skinny by byly lepší, tam je to pořád úzké.
    No jinak top a kabelka užasne. Ale ty dříny né, jako libí se mi ale ne na tobě, ty na to máš moc štíhlé nohy.

    OdpovědětVymazat
  19. Mám zvonáče ráda a v různých intervalech se vracejí a vůbec se mi celý Tvůj outfit moc líbí,sluší Ti to :o)

    OdpovědětVymazat
  20. Juch! 70´s <3 Rifle sú parádne, môj oblúbený strih! A ty si v nich proste perfektná.. :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Zvonáče jsou nesmrtelné. Strašně moc Ti sluší, Peťulko! Zvonáče se mi na Tobě líbí snad ze všeho nejvíce, prostě krása! :)

    OdpovědětVymazat
  22. toto je pre mna jeden z naj outfitov tvojich :) Suezka

    OdpovědětVymazat
  23. Jéj,to je přesně dle mého gusta:-)Mimo to jsem si říkala,že zvony jsi tu v outfitech dlouho neměla,tak mě napadlo,zda-li je ještě vůbec nosíš:-)Zvony nikdy z módy nevyjdou a já je taky nosím pořád hlavně taky teď v létě a na chladné večery a nebo nejvíc na podzim,klidně s pončem:-)a žádné džíny neudělají tak ženskou postavu jako zvony,prostě forever!:-)A tobě mimochodem moc sluší a celé to vypadá krásně,hned bych tak vyrazila akorát se mě nikde nedaří sehnat správné pruhované triko..:-)a super brýle a ta kabelka je úžasná..Nika

    OdpovědětVymazat
  24. Tak tohle je opravdu pecka! Neuvěřitelně ti to sluší! Móda sedmdesátek je mému srdci nejbližší...miluju zvonáče, sandálky na klínku s kabelkou v přírodně hnědých barvách a velké brýle. Navíc se mi hrozně líbí tvoje kabelka po mamince. Je vidět, že je opravdu kvalitní, když tak drží.

    OdpovědětVymazat
  25. Peťo moc Vám to sluší!! Úžasný outfit, zvonáče působí sexi, kožené doplňky nemají chybu a celé se mi to barevně moc líbí. I nové vlasy, které jsem ještě nestihla pochválit, tady vypadají perfektně!

    OdpovědětVymazat
  26. Vyzeráš v nich super, obdivujem ťa za to ako si ich zladila ja by som na ne odvahu nemala :)

    http://sweetletty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  27. Ja na zvonové nohavice moc nie som, nikdy som im neprišla na chuť. Ale vrch outfitu je super :)

    OdpovědětVymazat
  28. Tyhle dobovky se mi u tebe na blogu líbí. Je to neotřelé, nápadité, neobvyklé. Předtím to ootd v hipies stylu bylo také skvělé. Jsi šikovná a jen tak dál=)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  29. Krásne, úplne si to týmto outfitom vystihla :) A kabelka s opaskom ma zaujali najviac! Tiež mám jeden opasok ešte po otcovi a je naj!

    OdpovědětVymazat
  30. jeeeeej... toto je vážne super!!! milujem zvonové nohavice, tiež mám širšie boky a presne - takej postave to úžasne lichotí. celý tento outfit je bomba! dávam 100 bodov :)

    OdpovědětVymazat
  31. Až na ty šílené brýle, které podle mě nesluší nikomu, se mi to líbí moc, dovedu si to s jinýma botama představit třeba na nějaký hippie fesťák :D

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Péťo,

    chtěla jsem se Tě zeptat, jak jsi spokojená s tou konickou kulmou Remington? Už dlouho zvažuji její koupi, cena je přijatelná.. jen se rozhoupat :)
    A když už se ptám, používáš nějakou ohranou rukavici? Já jsem na tohle hrozné střevo a jak se znám, bez rukavice budu mít spáleniny až na kost :D Děkuju za odpověď a měj se krásně, Lucka H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko,spokojena s kulmou urcite jsem, kulmou bez clipu jsou lny mnohem rychlejsi, prirozenejsi a lepe a dele drzi a navic si neprepalujes konecky vlasu, uz bych se ke stare variante nevratila.Rukavici nepouzivam, i kdyz by se melo, jsem opatrna, ale taky uz jsem si jednou trochu spalila ruku :).

      Vymazat
    2. Omlouvam se za preklepy, pisu z mobilu a nejak se mi tam prehodila slova, co jsem snad ani nepsala :D,...s kulmou bez clipu jsou vlny atd...

      Vymazat
    3. Tak to je super! Hned dneska jí objednám, moc děkuju :))
      Já mám právě kulmu takovýho staroucha s tím klipem a nesnáším to přicvakávat, takže na to prameny namotávám jako na kulmu kónickou, ale trvá to sto let a mám pak křeče v odkrvených rukou až do večera :D
      Takže ještě jednou děkuju! A když už jsem se odhodlala napsat, tak Ti taky musím říct, že jsi naprosto úžasná bytost :D Tvůj blog a videa mi dělaly společnost ve chvílích, kdy jsem byla totálně na zhroucení, například ve tři ráno při psaní bakalářky nebo učením na státnice :D
      Moc Tě obdivuju, za to co děláš a hrozně se těším na sadu štětců! :D Měj se krásně, Lucka

      Vymazat
  33. Peti větrej je častěji ! :) Mooc ti to sluší !

    OdpovědětVymazat
  34. Prostě a jednoduše je to super! Já jsem objevila konečně asi před dvěma měsící jedny v New Yorkeru a hned odešly se mnou. :)

    OdpovědětVymazat
  35. Zvonáče nenávidím a ani trochu se mi nelíbí, ale musím uznat, že na tobě vypadají skvěle a moc se mi líbí, jak jsi to zkombinovala. Jednoduchý, ale promyšlený, tak to má bejt :)

    OdpovědětVymazat
  36. Wow, myslím, že v zvonáčoch vyzeráš lepšie ako v slimkách, celkovo super zladené, mne sa to páči :)

    OdpovědětVymazat
  37. Wau, mne sa to paci. Zvonace som nosila presne v tych rokoch 2002 - 2005, vtedy som ich milovala. Teraz akosi na ne nemam odvahu.

    OdpovědětVymazat
  38. Překrásná kombinace barev! Opět vše dokonalé :)!

    OdpovědětVymazat
  39. jééé ty jsi super hippísačka :-). Moc se mi ta kombinace líbí a takovou tašku jako máš jsem zdědila po mamce a mezi patnáctým a dvacátým rokem jsem jí utahala k smrti :-))

    zvu tebe i tvé čtenářky na Dior a Liu Jo Giveaway:
    http://kacabos-seen-through-my-eyes.blogspot.cz/2013/06/blogs-2nd-anniversary-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  40. Peti strašně moc ti to sluší!!!!..miluju 60 a 70 léta..hippies styl je super..připoměla si mi tu mou oblíbenkyni Vanessu Paradise v clipu "be my baby"..tam to 60 tkama jen fičí:D...super ..no a opět nádherný fotky..nevím jak to pak fotograf dělá,ale vždycky jsou luxusní a Ty jsi prostě modelka o tom není debat.

    OdpovědětVymazat
  41. Já tomu prostě nerozumím, která dojnice zase píše, že vypadáš jak reklama na hlad. Právě v tomhle outfitu ti to moc sekne a ještě navíc je vidět, že máš ženské křivky. Ne sice špeky,ale normální ženské křivky. České ženy vzpamatujte se, taky nejsem žádná anorektička,ale jakmile někdo nemá OTP (ozdobné tukové polštáře), tak je hledka reklama na hlad. Přtom mnohé slečny co chodí na ulicích a vystavují svoje překypující tuky z bokovek nikdo nekritizuje. Nebo super jít na plavák a vidět ty zařezaný ramínka od bikin.

    OdpovědětVymazat
  42. Outfit super. Krasne sladene (dokonce i ombre s kabelkou a paskem ve stejnem tonu! :D) jedine co se mi nelibi jsou bryle, ale zbytek na jednicku. Co na tom, ze zvonace nejsou zrovna v mode, kazdy at si nosi co se mu libi a slusi mu, pokud to neni uplne z jinyho vesmiru a ma cit pro noseni tech veci (coz peta evidentne ma) modni trendy nejsou diktat,ale inspirace! A pak ta druha stranka veci - kdyz mate nejaky svuj oblibeny styl, prvek, barvu a pak se to dostane do mody, je to 'in',vsechny retezce to kopiruji a chodi v tom vsichni... Ale to uz se dostavam nekam jinam, takze secteno podtrzeno outfit za me super. El

    OdpovědětVymazat
  43. Moc Ti to sluší! Taky jedny zvonáče mám a když je teplo tak je občas vytáhnu. Vím, že je každý nemusí, ale rozhodně sluší a dělají lepší postavu víc lidem než slimky. Petra

    OdpovědětVymazat
  44. já zvonáče osobně moc neumím ale tobě vážně seknou!!!:)

    OdpovědětVymazat
  45. Obdivuju, jak dokážeš z mála, vytěžit hodně!To teda já nesvedu,za mně palec nahoru!Bye Eva

    OdpovědětVymazat
  46. Mne sa to paci! Milujem zvonaky, moj tato im hovori slonie nohy :D Mala som jedny a nosila som ich az do uplneho zodratia na neradost mojich rodicov. A potom ich nepredavali nikde. Dobre vediet, ze dakde ich predsalen maju :) Musim si jedny kupit, chyba mi ta volnost :) Inak si krasna ako vzdy, zavidim ti tu postavu :)

    OdpovědětVymazat
  47. Péťo když tě vidim, dělá mi to starosti.. vím, že vyhublost teď frčí víc než oplácanost, ale zas to nepřeháněj, abys neskončila v nemocnici..
    Držím ti palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petra sem už několikrát psala, že přibrat nemůže, i kdyby nakrásně chtěla.

      Vymazat
  48. Ahoj Peti krásné fotky! Kalhoty se mi líbí, ale já na ně bohužel postavu nemám.Tričko se mi taky moc líbí, ale trika z NY se mi většinou během krátké doby hrozně vytahají.
    PS: uvažuji nad koupí kulmy a právě se rozhoduju mezi kónickou nebo 32 mm od Remingtonu. Obě dvě z řady Pearl Curl. Kterou by jsi mi spíše doporučila? Vlasy mám po prsa.
    Děkuji a hezký den !
    Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Market, moc dekuji a co se tyka kulmy, ja mám konickou a vlny jsou s ni krasne a dobre drzi, pak mám bez clipu Cortex s velkym prumerem a ta je dobra na velke prirozene vlny. Vic pouzivam Cortex, ale myslim, ze je to celkem jedno, krasne vlny delaji obe, zalezi jaky chces vysledek, prirozenejsi vlny mi prijdou s tou s jednim prumerem.

      Vymazat
  49. zovnáče mám ráda taky, ale často na mě lidé divně koukají, když je mám na sobě, je to asi vážně takové back in time. ale Tobě moc sluší, outfit vypadá pohodově. :)

    OdpovědětVymazat
  50. zvonáče jsou opravdu skvělý, jsem ráda, že se jejich doba vrací :) co se mi ale na tobě nelíbí, jsou brýle :) doufám, že tě pouze doplňovaly do "looku sedmdesátek", ale normálně je nenosíš... :)

    OdpovědětVymazat
  51. Zvonáče teda nemusím, ale tenhle outfit? Perfektní! ;)Líbí se mi, dokonce i v kombinaci se zvonovými kalhoty. :)

    OdpovědětVymazat
  52. Lepší outfit jsem u Tebe na blogu ještě neviděla! Vypadáš úchvatně :)
    Vždy, když si na seeb vemu něco retro-lennonky,oxfordky,zvonáče,nebo tak, mám pocit, že na mě lidi divně koukají, ale i přesto se ráda cítím tak trochu mimo, takový zvláštní pocit. Stejně si říkám, že jsem se měla narodit asi tak v roce 1940 v Liverpoolu :D.

    OdpovědětVymazat
  53. Moc vam vsem dekuji za ohlasy, priznam se, ze jsem cekala horsi :D, vim, ze hodne lidi zvony moc nemusi...ale podle me je to nejlepsi strih dzin a tesim, az se zase vrati do mody uplne a bude v obchodech vyber :).

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Péťo pěkný článek
    jen jsem se ještě chtěla zeptat , ty máš piercing?

    OdpovědětVymazat
  55. Zvony jsou fajn, stále je nosím.. At si každý říká co chce :)
    Mohu mít jen otázečku, zdá se mi to nebo máš piercing? Já vím je to v celku dost osobní otázka, ale jen mě to zarazilo.. Míša W.

    OdpovědětVymazat
  56. Paráda!! Moc ti sluší. Taky miluju zvonáče

    OdpovědětVymazat
  57. Super, jako vždy :) Mám světle modré zvonáče, ale oblékám si je jen málokdy. Ale v téhle kombinaci bych je nosila pořád, opět inspiruješ! :)

    OdpovědětVymazat
  58. Zvonáče se mi nelíbí a nenosím je, protože mi právě přijde, že na žensky tvarované oblé postavě nevypadají dobře, kor když má dotyčná ještě krátké nohy (jako já). Ale musím říct, že tobě to sluší a máš to perfektně sladěné!

    OdpovědětVymazat
  59. Zvonáče se mi líbí jenom na postavách jako máš ty....neumím si představit na kulaté dívce zvony :D...i na sobě ne..:)

    Jinak se mi tento styl na tobě moc líbí...až ty brýle...ale koukám, že poslední dobou si všichni berou na obličej i to co jim nesluší. Takže asi je to v pořádku :))

    OdpovědětVymazat
  60. Moc pěkný, vypadá to opravdu dobře :)

    OdpovědětVymazat
  61. Také zvonáče občas provětrám :-)) Jsou nesrovnatelně pohodlnější než roury :-) Outfit je skvělý, námořnické tričko v kombinaci s klasickou barvou kůže je dokonalé. BTW máš krásné bříško ;)

    OdpovědětVymazat
  62. asi nikdy nepochopím, proč sem někdo pořád píše jak strašně jsi hubená. podle mého jsi úplně normální a ten kdo má pořád chutě psát sem komentáře tohohle typu musí být tak stokilová machna, která sedí sama doma na zadku a nemá nikoho, proto závidí i takovou věc jako je váha. každý může být hubený, ale pokud radši někdo žere dorty u počítače a píše tu jak je Petra anorektička... no je to jen jeho věc, podle mě je to trochu smutné, ale každý dělá co má rád, že :D

    OdpovědětVymazat
  63. Moc se mi to líbí! Jediné kalhoty, které dělají pěkné nohy... :) Úzké rifle jsou jen pro štíhlé a dobře tvarované nohy, zadek a břicho (kolik holek, které si je kupují je opravdu mají?) :D
    Zvony se mi prostě líbí a tvůj dnešní outfit je opravdu povedený, pěkně sladěný. Hezký účes a úsměv, který potěší na pohled. Pozitivní fotky, které v těchto zamračených dnech povzbudí!!!

    OdpovědětVymazat
  64. Nádhera! Jak to děláš,že ti to na všech fotkách tak mooc slušíí?:-D

    OdpovědětVymazat
  65. Páči sa mi to! :) Ale bez slnečných okuliarov je to lepšie ;-)

    OdpovědětVymazat
  66. Strasne moc ti to sekne, zboznuju zvonace i modrou:) Jen to hole brisko se mi nelibi, ale na tobe to jeste jde. Boty jsou taky bomba!

    OdpovědětVymazat
  67. Pořád nerozumím těm komentářům s anorexií, nemocnicí atd., někdo má holt postavu danou z větší části geneticky a nic moc výrazného se s tím už prostě neudělá.
    Outfit ti sluší moc, ale já bych si na sebe zvonáče asi nevzala, to už je na mne moc velké retro :)

    OdpovědětVymazat
  68. Ty kalhoty jsou božíííííí :D :D
    Adél

    OdpovědětVymazat
  69. Jednoduché, stylové, má to šmrnc... Dávám jedničku :-)

    OdpovědětVymazat
  70. Petro, tohle ti moc sluší, je to super pohodové!!!
    Nikola

    OdpovědětVymazat
  71. Tyhle zvonáče jsou v pohodě.V 70 letech(si ještě pamatuji) byly nějaký "echt" zvonáče.V Tuzexu se stáli na ně fronty.No jo,pak kartáč a šup s nimi do vany a drhnout a drhnout,až měly tu správnou barvu..To pak bylo radosti a ty "správný" zvonáče.

    OdpovědětVymazat
  72. Baby baby ale ste niektoré hnusné a závistlivé.Keď sa Vám Petra nepáči tak čo tu robíte a prečo buzerujete choďte do čerta Petra ser na nich si super a tie kravy nech čumia a nech sa naparujú od závisti,,,,

    OdpovědětVymazat
  73. Svieži a veselý outfit...páči sa mi, že si siahla po námornickej modrej a nie čiernej;) A tie džínsy sú úžasné, nie každému seknú... podobnú kabelku mám po tete "oridžo" zo 70. rokov;) musím ju oprášiť

    krasavnutri.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  74. Mě se to moc líbí! Nevím, jak bych vypadala v lennonkách, ale jinak bych si tenhle outfit klidně oblíkla :) Hlavně se mi ale líbí na tobě, šíleně ti sluší! Fotky se moc povedly :3

    OdpovědětVymazat
  75. Zvonáče sama nenosím a ani je nemám moc v oblibě, ale k tomuto topu si neumím představit slim džíny.

    OdpovědětVymazat
  76. Ty brýle se mi vůbec nelíbí, ale jinak je to hrozně pěkné. Konečně nějaké oživení outfitů na blogové scéně :-)
    blog- http://kisslipstick.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  77. Úplně jsi mě vtáhla do dění na tvém blogu, takže taky přidám komentík. Outfit je paráda, umím si v něm předstat i sebe i se svými kily. Skvělá inspirace, po čem v obchodech mrknout. Líbí se mi OPĚT tvé šperky - jsem hrozná straka ;).

    Jo, u nás má Rossmann akci na Astor dekorativku (asi -25%). V drogerce byl vizážista, který v rámci reklamy líčil a radil. Byl docela fajn a jeho "dílo" se mi líbilo. Zaujal mě hydratační make-up SKIN MATCH, možná bych ale zvládla ten nejsvětlejší odstín ještě malinko světlejší. Jsem velká bledule. Každopádně, docela slušně kryje a s mojí pletí atopika nezpůsobil žádné velké problémy.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  78. Super, outfit moc chválím, podle mě je skvělé nebát se toho vybočit a když je teď ulice přeplněná slimkami, naopak vyjít ve zvonáčích. Taky jedny doma mám a dokoce ombré :-) Už bych si je ale vzít nemohla, protože mi jsou velké a přešívat se mi je nechce a ombré mě mimochodem nechytlo. Jinak z komentů zakomplexovaných holek, které ti závidí štíhlost si nic nedělej, postavu jako máš ty by určitě ony dámy braly všema deseti :-)

    OdpovědětVymazat
  79. Peti tvůj blog mám ráda a ty seš stylová a líbí se mi to,ale ty tvoje nožičky mě děsí :( Vím že to máš asi prostě tak "od přírody",ale je to občas trochu děsivé a vtěch zvonáčích to kupodivu docela vyniká :( Jinak super retro :)

    OdpovědětVymazat
  80. Tak tento kousek oblečení jsem vyhodila ze skříně, když mi bylo asi 13:). Já zvonáče nemusím. Mám ráda upnuté kalhoty. (Třeba někdy změním názor) Tobě ale opravdu sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  81. tak tohle je jeden z tvých nejlepších outfitů Peti! strašně se mi líbí, jak jsi všechno nakombinovala a i když se mi zvonové kalhoty nelíbí a pravděpodobně bych si je už na sebe neoblékla, tak tobě vyloženě sednou a sluší ti :) a fakt ti závidím ty kousky od vietnamců. asi zase budu muset zajet do Hradce a ukážeš mi tvé tajné skrýše :D

    OdpovědětVymazat
  82. Ja moc neriešim, že čo je in, ale čo komu pristane. Teraz všetci nosia tie úzke nohavice, ktoré dokonale sedia naozaj len málokomu... no a hole bruško? kto ho má ploché, tak nech ho ukazuje, taktiež nohy. Vždy lepšie vyzerá krátka sukňa a hole bruško na peknej tridsiatničke, ako na neforemnej dvadsiatke ;-) A tebe to svedčí :-)

    OdpovědětVymazat
  83. Proč si furt fotíš zadek? :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč by si ho nefotila? A navíc mám podezření, že jí ho fotí Míra, pročpak asi :)

      Vymazat
    2. Ona si nefotí zadek, ale ukazuje outfit ze všech stran. Navíc si ho klidně může fotit, protože ho má krásný! :) Dáša

      Vymazat
    3. když to máš, tak to ukaž! :D

      Vymazat
  84. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  85. No je to spíš back to 90s nebo 2000s, to se nosily mírné zvony a bokové džíny. V sedmdesátých byly zvony větší a kalhoty byly do pasu. Ale sluší ti to. Možná se mi na tobě více líbí skinny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo,jak jsem psala už výše...Ale Pétě to jinak moc sluší.

      Vymazat
  86. No že by zrovna tvoje nohy potřebovaly zakrýt nějakýn nedostatek, to se nemyslím, ale každopádně souhlasím že je to výhoda zvonáčů, které jsem měla kdysi taky velmi oblíbené. Tobě sedí naprosto dokonale, a musím říct, že je to jeden z nejhezčích outfitů co jsem na Tobě kdy viděla! Neskutečná kočka!

    OdpovědětVymazat
  87. Sice se mi to až tak moc nelíbí, ale kalhoty Ti rozhodně sluší! Škoda, že nejsou vidět lépe boty, vypadají sympaticky.:)

    OdpovědětVymazat
  88. Ahoj Peti.:)na poslední fotce mi příjde že se směješ jako kůň..:D nic ve zlém samozřejmě:) ráda chodím na tvůj blog a tento outfit mě velmi zaujal:) máš krásnou postavu a celkově na mě působíš velmi sympaticky:) jen tak dál:))

    OdpovědětVymazat
  89. Moc ti to sluší, vždycky žasnu nad tím jak štíhlou máš postavu :) Kéž bych na tom byla podobně. Jinak v outfitu mi chybí trochu výraznější šperky. Já jsme teď skoro závislá na Swarovském, samozřejmě na ty úplné originály nemám ale spokojím se s Elements :) Myslím, že k tomu outfitu by se hodilo i něco takového http://www.sperky-pfleger.cz/p/souprava-swarovski-kostky-crystal-cira (tyhle mám zrovna doma :P ) ale zas je to takové jemnější.

    OdpovědětVymazat
  90. Peti strašně ti to sluší, já období zvonáčů milovala, bylo mi tak nějak kolem 16 když se nosily. To bylo nějak v těch letech 2002-2005. Moc se mi outfit líbí a tobě to fakt padne jak ulité. Petra H.

    OdpovědětVymazat
  91. Petro, tenhle outfit je velmi hezky a Vam moc slusi, rekla bych vic, nez slim dziny. Jediny, co bych vymenila jsou bryle.
    A jinak me osobne, se libi stihle zeny, takze postavu dal pekne ukazujte, mate na to :)
    Hezky den.
    Lea

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj Peti :) Na tobě se mi tyhle kalhoty moc líbí a celý outfit je pěkný i přesto, že já jsem na ty skinny a asi u nic i zůstanu. :-) Ale chtěla jsem se zeptat, co máš za rtěnku/lesk/pomádu, protože vypadá vážně šťavnatě a skvěle. :-) Měj fajn den ;-)

    OdpovědětVymazat
  93. Outfit docela pěkný, i když zvonáče zrovna nemusím. Tobě ale docela sluší. Rozhodně víc, než slimky, to musím souhlasit s ostatními komentáři. Nechci kritizovat, sama jsem hodně hubená a k tomu vysoká, ale je pravda, že tobě by pár kilo navíc neuškodilo. Navíc by to chtělo celkově zapracovat na svalovině, štíhlé nohy jsou sice pěkné, ale taky to chce zpevnit a vytvarovat. To u tebe bohužel není moc znát. Jinak ti to ale sluší, ale spíš v outfitech, kde máš nohy zahalené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no s tím tvarovním a svalovinou souhlasím, bohužel to není tak jednoduché, snažím se posilovat a cvičit,ale stejně je mi to na houby a navíc v poslední době na to nemám vůbec čas

      Vymazat
  94. Outfit hezký, ale jen mi k tomu nějak nesedí ty brýle. Přijdou mi k tvému obličeji příliš velké a takové ... bláznovské? :D Nic ve zlém, jen nevím jak to napsat. Vím totiž, že jsi je měla i na to focení bláznivého outfitu (džínové kraťásky, ta pletená vestička, ...) a když je vidím, hned si na to vzpomenu. Možná je to ale i tím, že jsem tenhle typ brýlí neměla nikdy moc v oblibě.

    OdpovědětVymazat
  95. Na první pohled mě napadlo, že je to styling á la Lara Croft (starší verze hry) =). Super! Já osobně se zvonáčů nikdy nevzdám, myslim, že mi i slušej víc. A se skinny džínama mám docela problém je vybrat. Asi mám silnější lejtka, takže když mi sednou na lejtka, nahoře je mám moc volný. Radši tedy nosim zvonáče a ať si každej řiká kdo chce co chce =)

    OdpovědětVymazat
  96. No Peťka, mne sa tvoja postava zdá uplne v poriadku! Naopak, krány gulatý zadok, krásne štíhle nohy, ploché bruško.... je skvlé že aj keď nemáš 20 postava Ti drží v tekej forme. Väčšina žien aj ja, si musím každé kilečko odrieť, preto som rada, že niekto ma takúto postavu danú od prírody , outfit ti velmi pristane Peti, si zlatá

    OdpovědětVymazat
  97. Moc ti to sluší! Že bych měla sedmdesátky v lásce se říct nedá, ale tohle je moc povedený outfit! :)
    lifeinimperfection.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  98. moc povedený, hrozně se mi líbí zvonové kalhoty na postavách jako máš ty a ty botičky co vykukují vypadají též luxusně :)

    Nicol

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!