2x OOTD - do horkých dnů

by - 01 srpna

Krásný večer vám všem,

dnes mám pro vás dva mé běžné outfity do teplých letních dnů. Oba dva jsou na nošení velmi příjemné a ráda je ve vedrech oblékám :).
 
První outfit tvoří sukně a nátělník, sukni jsem si pořídila letos v HM a hrozně se mi líbil květinový vzor, který barevně koresponduje s mým typem (vidíte, přecejen se jednou řídím typologií, i když zrovna u sukně je to vcelku jedno :D), perfektně k ní ladí jednobarevná tílka a gladiátorky.
Druhý outfit je velmi jednoduchý a obyčejný, proto jsem vzdušnou košili a džínové kraťásky oživila alespoň barevným páskem a výraznými botami. Tyto jsou od Bati a věřím, že budou terčem diskuze, pro někoho přeplácané, pro někoho krásné. Já jsem byla na první pohled v první skupině, ale když jsem si je obula a navíc zjistila cenu 199Kč, tak jsme byla lapena a musím říct, že jsem dobře udělala. Od té doby jsem na sobě jiné letní boty neměla a nosím je strašně ráda, hezky se na sluníčku třpytí a navíc jsou, pro mne velmi překvapivě, megapohodlné.  Co se týká makeupu a účesu, hlavně vlasy nahoru, aby nezahřívaly krk a makeup přirozený, jen řasy a balzám na rtech, maximálně horní linka :).
Čemu dáváte ve vedrech přednost vy a líbí se vám některý z mých outfitů?
 

1)
tílko F&F
pásek Amisu
sukně HM
brýle HM
boty Deichmann
kabelka vietnamci
nehty Loreal  Island in the sun
 




 
2)
halenka New Yorker
šortky vietnamci
pásek vietnamci
boty Baťa
řetízek mynamenecklace.com - kupováno asi před 3 lety
lak Loreal Rose aphrodisiac
 






 
 

You May Also Like

73 komentářů

  1. Ty Baťovky sice nejsou můj styl, ale ty je umíš nosit opravdu s grácií :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Botky se mi příliš nelíbí, ale zdálky už tak špatně nevypadají a navíc za tu cenu bych je brala taky :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. aach, zas ti to moc slusiiiii =)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Jů tu sukni mám taky , jinak ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. ha, tak zrovna předevčírem jsem byla v Baťovi a přesně tyhle boty jsem si zkoušela a...při chůzi mi přišlo, že mám na každé noze cihlu:-( Ještě tam měli takové žluté s kytičkou na celkem vysokém klínku, leč při chůzi ta zadní část boty byla taky dost těžká.
    Jinak Petro, tobě to sluší moc, výrazné boty a maximálně jednoduché oblečení, super kombinace!
    A koukej se na fotkách už usmívat od ucha k uchu! Moc ti to bez rovnátek sluší a úsměv máš nádherný! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. V minulem clanku kde ty boty byly jen na fotce se mi moc nelibily,ale tady vypadaji uzasne a za ty penize to byl super kup;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Až na ty kolotočářský boty jsou to hezké outfity :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krom ostatního se mi líbí tvůj účes. Nemáš prosím někde návod jak ho vytvořit? Díky Hanka V.

    OdpovědětVymazat
  10. první outfit je moc hezký, ale ten druhý ho podle mého uplně zastínil, vypadá skvěle - líbí se mi i jemné líčení, vlasy, celkově mi v téhle kombinaci a s tímto výrazem připadáš hrozně sebejistě, fakt na mně udělal takový zvláštní dojem - myšleno v pozitivním smyslu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono je to aj jemným opálením, predsalen k bielej košeli vyzerá lepšie aspoň trochu opálená tvár ako porcelánová pleť aj ked nie som zástanca solárii a tmavého mejkapu a ked má niekto bledú pleť tak ju nemá nasilu stmavovať, ale ten druhý oufit je úžasný, asi najlepšia fotka z celého blogu, krásne jemné líčenie, lebo osobne sa mi veľmi nepáčia na Petre výrazné rúže ani výrazné tiene a ked už rúže tak jemnučké ružové a biela košeľa jej tiež svedčí, vyzerá tak prirodzene v tom outfite, úplne vystihuje jej osobnosť, pastelové farby a biela ti strašne svedčia, vyzeráš tam ako z katalógu aké chodili niekedy z Quelle, fakt ako modelka, neprelácaná, prirodzená krása podtrhnutá prirodzeným líčením, jednoduchým účesom a aj oblečením

      Vymazat
    2. No ono je to aj jemným opálením, predsalen k bielej košeli vyzerá lepšie aspoň trochu opálená tvár ako porcelánová pleť aj ked nie som zástanca solárii a tmavého mejkapu a ked má niekto bledú pleť tak ju nemá nasilu stmavovať, ale ten druhý oufit je úžasný, asi najlepšia fotka z celého blogu, krásne jemné líčenie, lebo osobne sa mi veľmi nepáčia na Petre výrazné rúže ani výrazné tiene a ked už rúže tak jemnučké ružové a biela košeľa jej tiež svedčí, vyzerá tak prirodzene v tom outfite, úplne vystihuje jej osobnosť, pastelové farby a biela ti strašne svedčia, vyzeráš tam ako z katalógu aké chodili niekedy z Quelle, fakt ako modelka, neprelácaná, prirodzená krása podtrhnutá prirodzeným líčením, jednoduchým účesom a aj oblečením

      Vymazat
    3. holky, děkuju strašně moc, co se týká barev, já jsem určitě typ na jemnější barvy, výrazné mě přebíjí, i když teda výrazně rtěnky mám ráda :D,ale používám různé barevné kombinace hlavně kvůli tomu,aby to bylo pokaždé trochu jiné a každý si našel to své :)

      Vymazat
  11. Dneska hýřím chválou. Oba outfity jsou super a moc se mi líbí. Možná bych si vzala na mušku jen botky ... ne "baťovky", ale gladiátorky. K tak lehké sukýnce bych si představovala vzdušnější botky.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  12. Druhý outfit se mi moc líbí. A ta halenka je prostě boží :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty šortky a bílá halenka....bomba :)) Moc ti to sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Druhý outfit se mi moc líbí. Ta halenka je prostě božííí :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ten pásek se mi nelíbí ale jinak krása!! <3

    OdpovědětVymazat
  16. Boty jsou nadherny,skoda,ze kdyz jsem byla v CR tak jsem je tam nevidela,koupila jsem si ale jiny a ty mne ted kazdej vychvaluje a pta se odkud jsou,vzdycky pak hrde odpovidam,ze jsou od ceske znacky bata:-).Letosni kolekce se fakt vydarila,tobe to vsude zase moc slusi a zaujala mne ta bila prusvitna halenka,ze mas tu odvahu si pod to vzit jen podprsenku,ja vim,ze se to ted nosi ale ja nemam tu odvahu kvuli lidem si to na sebe vzit tak si pod to vzdycky vezmu jeste tilko ale asi se taky odvazim a pujdu bez,ty ses na te fotce prikladem,ze to nemusi vypadat vulgarne:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuju moc a určitě to zkus jen s tělovou podprsenkou, podle mě hladké tělová podprsenka nemůže působit vulgárně, ono právě v tom vedru je pod tím to tílko pro mne nepříjemné :),ale vypadá to taky pěkně :).

      Vymazat
  17. Já miluji košile, takže se mi líbí o něco víc ten druhý outfit. Ty botky od Batě mám taky a souhlasím, že jsou pohodlné, ale každému se líbí něco jiného.

    OdpovědětVymazat
  18. Oba outfity se mi moc líbí,asi tak jako tvoje všechny. ;) Mám radši takové romantické holčičí oblečení jako je třeba ta sukně z HM,ale přesto se mi moc líbí jak si to trošku "zdrsněla" těmi černými doplňky. :)
    Druhý outfit se mi moc líbí tím,jak je jednoduchý a na léto bude určitě moc příjemný. :) Jen bych klasickou podprsenku vyměnila za typ bandeau,ve kterém bys určitě taky vypadala krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Oba outfity jsou krásné! Ale u prvního se mi moc nelíbí spona na pásku, působí na mě lacině a taky gladiátorky bych volila otevřenejší :)
    Ke druhému nemám výhrady, jsi holt kočka! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Můj šálek kávy je určitě druhý outfit, ale i tak musím uznat,že i první není k zahození si prostě kočka Peti! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Nejvíc se mi zamlouvá ten druhý :)) Na ty boty u Bati jsem se taky dívala :) Vypadají na noze nádherně :P

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Super!! Petrus ty cvicis kazdy den? Mas tu dokonalou postsbu od malicka nebo ns tom pracuješ? K tomu bych se vzdalene chtela priblizit a dopracovat .
    Ty botky diky Tobě mam taky :) jen prosim o radu...mam postavu pri ktere nemuzu nosit ty volne vršky. . Myslis ze by slo i uple tilko ci tricko?

    Mam vel. 34 ale prsa velky :-/ pokud mam neco valného tak diky tomu hrudniku vypadam jak pred porodem:-D :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc, jinak já myslím, že úplně uplé tričko ideální nebude, já se ráda držím hesla, že pokud je uplý a krátký spodek, je lepší vzít volnější vršek a naopak, uplý vršek, volnější spodek. Ale měla jsem k tomu i peplum tričko, které je uplé, jen od pasu širší a to taky vypadalo pěkně, tak bych možná zkusila něco takového :). Jinak když mám úplý vršek i spodek, třeba tílko a šortky, tak k tomu nosím jen žabky, ne už podpatky, přijde mi to takové ne tolik vyzývavé, s podpatky něco tak krátkého a uplého se mi zdá už na mě moc,ale na mladou kočku proč ne :). Jinak jako dítě jsem byla tlustá a pak jsme z toho nějak vyrostla a od puberty už jsem relativně hubená pořád :D, vždycky jsem se hýbala, dřív aerobik hodně, ted kolo, běh, cvičení podle workoutů na youtube, když je venku ošklivě,ale ne každý den, tak 3x týdně, není čas :).

      Vymazat
  23. Líbí se mi oba dva outfity!
    Nejvíce na Tobě oceňuji to, jak se dokážeš oblíknout elegantně a navíc se na fotkách tváříš přirozeně:). Ty barevné baťovské boty také nejsou můj styl, ovšem tobě společně s tím outfitem sluší:). Celkově bych zhodnotila, že ti to vážně moc sluší, jsi krásná žena a opravdu šmrncovní, je vidět, že se umíš obléknout:). PARÁDA:)

    OdpovědětVymazat
  24. ten druhý outfit je úžasný!!

    OdpovědětVymazat
  25. Oba outfity se mi líbí, ale ten druhý ten je ještě o chlup lepší :) A jsi na těch fotkách druhého outfitu nějaká...jiná, možná jen opálenější? Nebo to tak vypadá v kontrastu s tou bílou košilí. Nebo je to nelíčením. Opravdu nevím čím a vlastně je to jedno, pointou toho, co chci říct je, že jsi nádherná, na těhle fotkách obzvlášť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju strašně moc, ono je to foceno ve stejný den, jen první v poledne a druhý večer :D....

      Vymazat
  26. Druhý je super! Tie topánky majú u nás za 8 € a tiež som nad nimi uvažovala, že by sa mi mohli hodiť aspoň na nejaké fotenie za tú cenu :D Ale nakoniec som si ich nevzala.. teraz neviem, či sa pre nich nemám vrátiť!

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Petro, více mě zaujal druhý outfit, protože Ti moc sluší! Hlavně ta bílá košile a pěkné líčení. Do očí mě hned praštily šortky od vietnamců, takové bych také uvítala! Butiky teď mají samé krátké šortky těsně pod půlky, tyhle jsou bohužel nedostatkové zboží. Botky Baťovky jsem si vyzkoušela, ale neshledala jsem na nich nic pohodlného, v podpatkách bohužel nevydržím :-) Sluší Ti, ale pro mě už jsou "trochu moc".

    OdpovědětVymazat
  28. Me se hrozne moc libi ta dvojka, je to jednoduche a pritom to ma smrnc. A tobe to tam Petko moc slusi, pripominas mi zde Audrey Hepburn (pro me jedna z nejkrasnejsich zen ;))

    OdpovědětVymazat
  29. Mě se moc líbí ten druhý outfit, máš nádherný nohy do kraťasů...

    OdpovědětVymazat
  30. Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  31. Přesně tyhle boty od Bati mám. Jsou skvělý, akorát jsem celkem vysoká a když si vezmu ještě tyhle podpatky, tak si připadám jako žirafa, ale zase prodlouží nohy. Oba outfity se mi líbí. Hlavně ta sukýnka.

    OdpovědětVymazat
  32. Peťo, super - máš vkus a styl! ;-) Druhý outfit naprosto super - díky inspiraci od Tebe mám ty botky už taky doma a chystám se v nich dnes večer zazářit na oslavě svých třicátin ;-) Děkuju, že jsi - taková super virtuální kamarádka! Krásný den! Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo, děkuju moc a přeju všechno nejlepší,hodně zdraví a štěstí a prostě vše nej ke krásným kulatinám! :)

      Vymazat
  33. První hezký, ale druhý super! Mě se ty botky moc líbí, krásně jsi to doladila ;) Včera jsem byla u Bati a vypadá to, že se už po nich zaprášilo :D

    OdpovědětVymazat
  34. No mě se zase líbí ty gladiátorky z Deichmanna:) Jsou ještě k dostání Peti, enbo je máš už déle?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už je mám asi tři roky,takže myslím,že určitě ne :(.

      Vymazat
  35. <3 vše super nemám co dodat!!!Já bych to nemohla obíknout tak jen tiše závidím!!!

    OdpovědětVymazat
  36. Asi bych si ty botky nekoupila už jen kvůli tomu,že je bude mít každý ..:) http://lucietheshoesmaniac.blogspot.cz/2013/07/bata-jeho-specialni-kolekce.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já myslím, že to, že jsi je viděla i na jiném blogu neznamená,že je má každý ;), navíc, mně osobně to nevadí, když se mi něco líbí,tak to nosím,i kdyby to měla celé republika :)

      Vymazat
  37. Vidět ty boty, jen tak vystavené, tak se mi nelíbí. Ale na noze vypadají skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  38. Vidět ty druhé botky jen tak někde vystavené, tak se mi nelíbí. Ale na noze vypadají skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, oba dva outfity se mi moc libi, je to presne muj styl:) ten pasek usukne ti dela uplně mega štíhlí pas.A mužu se zeptat jestli už nekdo vyhral Ty saty?? :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ty boty jsou parádní, super úlovek! U Bati jsem byla před dvěma dny a mají tam velké slevy, jen boty, které se mi líbily neměli v mojí velikosti :-(
    A krom oblečení se mi líbí i účes, můžu se zeptat jak veliká (dlouhá) je ta tvoje vycpávka na tento drdol? A jestli si přidala clip in vlasy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, děkuju moc a já myslím,že má kolem 20cm a na konci má patentku, ale clipy nemám, v tom vedru je nenosím :).

      Vymazat
  41. jsi úžasná :)) sluší! :) a máš překrásný boty ty béžový s kamínkama


    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  42. První outfit moc pěkný, ale ten druhý :O Uplně mi vyrazil dech.. Nevím co mě na něm tak zaujalo , ale krásně ti sedí , jak oblečení , tak účes i líčení..Vypadáš opravdu nádherně! :O Fakt moc krásný! A boty od Bati vypadají skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Musím říct,že botky od Bati jsou úžasné.Velmi se mi líbí a hendka bych si je šla koupit :)

    OdpovědětVymazat
  44. Ten druhý je naprosto úžasný!

    OdpovědětVymazat
  45. Krásné outfity :) Sluší ti to, ale podle mě je ten druhý lepší :)
    Jestli se tě můžu zeptat, kolik měříš? Podpatky nosíš dost často tak mě to jen zajímá :) ale jestli to nechceš říct nemusíš

    OdpovědětVymazat
  46. Jsi kočka, čím jednodušší outfit, tím to víc vynikne!

    OdpovědětVymazat
  47. wow, oba outfity se mi strašně líbí, furt přemejšlim, kterej víc :D

    OdpovědětVymazat
  48. Jsi moc krásná Peťulko :))

    OdpovědětVymazat
  49. tie topanky su nahodou skvele, nechapem vsak tu cenu :D Bata bol vzdy drahy, ani tam radsej neleziem :)) ale ked su take zlavy, musim sa na vyplatu popozerat :) ja kamienky milujem! :)

    OdpovědětVymazat
  50. Outfity jako vždy nádherné, ale obecně vzato, já mít Tvoji postavu, Peti, nosím i klidně pytel od brambor. Ty nohy máš snad do nebe, ne :D (jenom poprosím Vietnamci s velký V jako Češi s velkým Č, jako češtinářce mi to prostě nedá ;))

    OdpovědětVymazat
  51. Oba outfity a aj topánky sú náhodou super, veselé a veľmi ti pristanú. Verím, že viacerí by v tých topánkach vyzerali ako kolotočári, ale tebe jednoducho pristane všetko :D.

    OdpovědětVymazat
  52. Pěkné outfity, moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj, oba outfity maji cosi do sebe, ale vic se mi libi ten druhy, prestoze tyhle botky od bati jsou mimo muj vkus. Prvni outfit je pro me absolutni letni klasika - lehka sukne s roztomilym vzorem a barevne ladici bavlnene tilko. Ja to na leto zboznuju, presto bych na tom videla dve zasadni vady na krase. Prvni je pasek. Ty jsi velmi hubena a mas zaroven opravdu uzky pas, coz je mozna touha mnoha holek, ale ten tvuj je uzky skoro moc. Vim, ze ted se mnou moc lidi souhlasit nebude, ale zda se mi vylozene nezadouci tuto cast tela u tebe zduraznovat. Nemyslim hned, ze bys mela nosit jen volnejsi tricka - to by byla skoda, ale cerny a siroky pasek posazeny primo v pase neni tvuj dobry kamos, protoze ti ten pas jakoby vic stahne. Nosila bych ho byt tebou jinak nebo bych podarovala nejakou kamaradku, ktere naopak udela sluzbu. Ta druha vec kterou bych vymenila, je podprsenka. Jako podobne (ne)obdarena na hrudi jako ty, chapu tvoji touhu alespon na oko tuto cast tela zvetsit, ale mela by sis uvedomit, ze male poprsi muze byt naopak vyhoda. :) Mame mnohem vetsi vyber jak v trickach tak satech nez obdarenejsi kolegyne ;) S tou supervycpanou podprdou v tesnem tricku vypadas az vulgarne - zvlaste v kominaci s tvym stihlounkym telem, to mi promin. Kdyby ty prsa vypadala alespon prizonejc... Nehlede na to ze tak vyrazne zvetseni prsou opet zdurazni tvuj uzounky pas a v kombinaci s paskem ti ho zuzi dokonale (tip pro holky, co pas postradaji?). Ve videu z dovolene se ve stejne sukni i s tilkem ukazes, prsa vypadaji min vycpane a i pasek chybi. Neni to mozna dotazene do konce - mas rozcuchane vlasy a jedinym doplnkem jsou botky na nohou, protoze je to proste jen pohodovy dovolenkovy outfit, a i tak to celkove pusobi lip. Nekdy je min vic :) Ono at to vidis jakkoliv, mala prsa vic koresponduji s tvou drobnou postavou a uzky pas je sice skvela vec, ale nic se nesmi prehanet ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já ti rozumím úplně a vcelku souhlasím :), bohužel s úzkým pasem toho moc nenadělám, kdykoliv dám do pasu silnější pásek, tak to vynikne a nechce se mi jich úplně vzdát ;), jinak se přiznám, že mi drobná prsa nevadí (no možná o kousíček větší by být mohla,ale ne moc teda), mám i hrozně drobný hrudník,takže to určitě koresponduje líp, než kdybych měla balóny ;), proto i plavky nosím nevycpané :). Ale v oblečení se mi zdá, že lépe sedí vyztužené podprsenky, toto je tedy Miraculouska od VS, takže ta je opravdu hodně, normálně až tolik vyztužené nenosím :).

      Vymazat
  54. Ahoj, mne se vic libis v tom druhem outfitu, takovy vzdusny lezerni :) ten prvni je takovy az moc divci.......A ty Botky od Bati jsou hezky, ale ty kaminky bych teda servala :D Mimochodem tento tyden jsme byli na jihu v Treboni a udelali jsme si i vylet do Jindrichova Hradce...sympaticke mestecko :) Skoda, ze jsem si od tebe nerekla o tip na dobrou restauraci, ta kde jsme byli nebyla nic moc.....jmenovala se Gentleman, kousek od namesti

    OdpovědětVymazat
  55. S Baťovkami se opravdu roztrhl pytel :-D Byla jsem se na ně taky mrknout, na fotkách vypadají krásně ale v reálu už se mi nelíbily. Každopádně outfity jsou povedené :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!