Nedávná návštěva v KappAhlu

by - 30 července

Krásné úterý všem,

tento článek a pár fotek z toho, jak jsem se byla podívat na podzimní kolekci značky KappAhl, jsem vám chtěla přinést už tak před měsícem, ale bud pořád nebyl čas nebo bylo hrozné vedro a přišlo mi, že se to nehodí. Tak tedy dnes, nevím, jak u vás, ale u nás je dneska docela ošklivě, fouká vítr a prší, tak se trochu podzimní módy bude určitě hodit.
Přiznám se vám dobrovolně, že jsem ten den byla zrovna v Praze a měla trochu času, takž se mi návštěva zrovna hodila, navíc kdo by nebyl zvědavý na nové kousky. Mám od této značky svetr, který už jsem měla několikrát ne videu a v outfitech a je vážně bezvadný a i vám se líbil, úplně jednoduchý, přírodní, hrubě pletený. Móda této značky se mi docela líbí, i když to nebude pro každého. Je totiž elegantnější a zaměřena na věkovou kategorii 30-50, tudíž dnes to bude trošku "pro nás starší" :D. Jediné, co mi nevyhovuje, jsou velikosti, většinou je vše od 36 a to mně je prostě velké :(.
Musím říci, že na akci byla velmi příjemná a přátelská atmosféra a samozřejmě vynikající občerstvení a výborný narozeninový dort. Ale dost řečí, jdeme na fotky toho, co mne zaujalo :).....



Hned na začátku musím říci, že nejvíc se mi líbila kolekce dětského oblečení, všechno je totiž vymakané do nejmenšího detailu a superroztomilé, no posuďte sami, že tohle je prostě k sežrání!



Hodně se mě ptáte na děti v poslední době a už ted je mi jasné ,že díky těmto fotkám by jistě další otázky přibyly. Co se mne týká, tak to je pro mne natolik soukromá věc, že to nehodlám veřejně propírat na netu :), ale můžu říct, že nejsem takový ten "mimískový" typ, který by tohle plánoval, cíleně se snažil a podobně, prostě těmto věcem ráda nechávám volný průběh, nemám ráda plánování těchto věcí, vždyt to se přece snad ani naplánovat nedá, co bude, bude, uvidí se :).....Jinak vám všem děkuji za "pochvalu" ve smyslu, že bych se vám jako maminka líbila :).
 
Co se týká samotné kolekce, zde je pár kousků, které se mi líbily......především halenky byly moc krásné.
 



 
 
A samozřejmě jsem si dali i něco dobrého ;).....
 

 
Tak to byl dnešní rychločlánek. Připravila jsem si totiž pro vás nové video a v počítači jsem zjistila, že je celé oranžové a vypadám tam jako mrkev, takže jsem musela trošku zaimprovizovat a video znovu přetočím :), dáme si ho zítra. Mějte fajn den a dejte mi vědět, jestli už jste přemýšleli o podzimních kouscích do šatníku. Já se přiznám, že jsem z tepla nadšená a doufám, že se brzy vrátí, protože po podzimu zatím nijak zvlášť netoužím :D.....

You May Also Like

128 komentářů

  1. Petul, ta halenka s ptáčkama je tak strašně roztomilá a tobě by určitě moc slušela.. Jinak to sovičkový bodýčko je ŤUŤU ŇUŇU :-)

    OdpovědětVymazat
  2. no teda, ty věcičky pro prcky jsou nádherné! Hned jdu zjišťovat, kde u nás prodejna je a něco tam svým klukům vyberu. Jsem zvědavá na klučičí kolekci. Co tam si všímám, tak holčičí se mi většinou líbí moc, ale klučičí ne, protože výrobci na trička pro předškolní děti či dokonce batolata jsou schopni dát lebky a jiný zrůdnosti, což mi přijde příšerný. Nebo je to v tmavých barvách, černá, hnědá, hodně tmavě modrá. Jakoby kluci nemohli chodit v zelené, světle modré, bílé, žluté....

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné. na fotkách ti to opravdu sluší,vypadá to,jako bys do té věkové kategorie 30-50 vůbec nezapadala :) jsi kočka:)
    Dětská kolekce je úžasná :)
    A o podzimu ještě radši nepřemýšlím:D

    OdpovědětVymazat
  4. No tak u nás i nadále pokračují vedra, takže trávím celý den u bazénu. Mně se asi nejvíc líbí ten náhrdelník s velkým orlem.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peťo, taky se mi moc líbí věci pro děti od této značky :)) Já sama mimičo ještě nemám, ale nikdy neodolám koupit něco kamarádčině holčičce :)
    A vy se ještě nechystáte mít miminko? :)

    OdpovědětVymazat
  6. moc ti to slusí jsi krasna.. .Ten detský oblecek ve me vzbuzuje otazku Peti...jestli nahodou neplanujes v brzke dobe miminko?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. někdo asi nečte co Peťa píše k článkům ;)

      Vymazat
    2. myslím, že to vystihla docela přesně v článku, tak si to přečti ;)

      Vymazat
    3. Tak to mě pobavilo. Anonymové evidentně nečtou, jen prohlíží fotky ;-D

      Vymazat
    4. Neumis cist, Peta pise ze se k tomu nebude vyjadrovat...

      Vymazat
    5. Jéééééžíš! Petra se snad k otázce "dítěte" už jasně vyjádřila v tomto článku!
      Já nevim, ale mě přijdou opravdu někteří totálně navrdlý! to zaprvé a za druhé: je to neslušný se někoho věčně v kuse ptát na dítě!

      Vymazat
    6. To je tak těžký si přečíst článek?

      Vymazat
    7. to se omlouvám jsem na mobilu tak jsem asi prehlídla

      Vymazat
    8. Tyhle dotazy mě vždycky vytočí, byť se mě netýkají. Ale přijde mi to jako vrchol drzosti, hlava mi to pravdu nepobírá :(

      Vymazat
    9. No já to taky nesnášim, já jsem teď ve věku, kdy se mě každý ptá,jestli neplánujeme miminko, svatbu a když řeknu, že nerada plánuju, tak divně koukají, že jsme spolu s přítelem dlouho a že by bylo na čase udělat nějaký další krok a já nevim co ještě :D

      Vymazat
  7. Normální dámská velikost začíná 36. Velikost menší než 36 je dětská nebo anorektická tak třeba proto ti to není. Jsi s prominutím až nechutně vychrtlá. Nedivím se, že máš jisté zdravotní potíže, protože si sama na ně zaděláváš, když jsi skoro průhledná. Před pár dny jsem tě potkala na poště a myslela jsem že mě omyjí. Jsi snad 2x tak vychrtlá ve skutečnosti než na fotkách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v tom případě tady běhá plno nenormálních žen ;), jen dodatek já nemám zdravotní problémy protože jsem hubená, ale jsem hubená, protože nějaké mám ;) a myslím teda, že dost přeháníš ;)...to mám nejradši, když na netu se to anonymně kecá, ale když mě potkáš, tak nic :D......

      Vymazat
    2. Panebože, jsi asi tlustý prase, že píšeš takový nesmysly a závidíš?:D Já mám velikost 34 a vychrtlá fakt nejsem, takže nevím proč by Péťa měla být nechutně vychrtlá, když má velikost 36:D

      Vymazat
    3. řiká holka která musí list do dveri jako krab aby se tam vesla :D

      Vymazat
    4. A pod anonymem se skrývá nějaká super obézní paní, která má problém s tím, že je příliš lína na to se sebou něco udělat, tak raději píše, spamuje a stěžuje si na přílišnou hubenost ostatních, místo než aby dělala něco se sebou. Takže doporučuji začít u sebe, než říkat o Peti, že je vychrtlá, když má absolutně normální a hezkou postavu. Od té doby, co převládají tlustí až obézní lidé, tak ti co vypadají normálně jsou považovaní za divný (mělo by to být spíš naopak, ale ok.)... Příště se každopádně podívej napřed do zrcadla na sebe a udělej něco se sebou! Jinak Peti, tvoje postava je super a moc ti to sluší, je hrozné kolik lidí ti to závidí, ale alespoň si můžeš obléct cokoliv a vše ti sluší:-)
      Lenka :-)

      Vymazat
    5. Ja poznám veľa dievčat ktoré si kupujú veľkosť 34 a ja patrím do tejto skupiny tiež. Pre nízke dievčatá je to proste nevyhnutné. Nie som ani decko ani anorektička.

      Vymazat
    6. Co to je za hovadinu, že vel.34 je nenormální :D? Mám 34 a mám kulatej ženskej zadek i prsa, takže jako dítě rozhodně nevypadám :D, jen jsem prostě droboučká, úzká...je to taky hodně stavbou kostí..Tak nezáviď :D!

      Vymazat
    7. Aha a velikost 34 se dělá asi proč? A proč se asi prodává v dámské konfekci? podobně jako 32?? Některé ženy prostě takovou postavu mají od přírody, stačí se podívat na Asiatky.
      Jo a tu 34 dost často obleču taky a to nejsem tak hubená jako Péťa :) Zase jen blbě anonymně žvaníš :P

      Vymazat
    8. Ahojte, když pominu, jak "mile" psaný je koment od mého kolegy Anonyma - tenhle obchod má číslování zcestné. Napříč konfekcí našich obchoďáků se pohybuji mezi velikostmi i 40, ale zpravidla 42-44 a tady suverénně beru i 38, číslování je prostě "posunuté". Čili se nemůžeme divit, že jsou ti tam šaty velké.

      Anonym asi závidí, že jsi Peti pěkná holka.. Jsi sice opravdu štíhlá, ale kdekterá holka ti jistě figuru závidí a přeje si, aby si mohla dovolit tvoje vypasované nebo kratší šaty (stějně jako si občas povzdechnu já :-) .

      Pěkný den, JAna

      Vymazat
    9. Pro mě teda normální dámská velikost začíná 34, a i ta je mi tak v půlce případů velká ... a to rozhodně nejsem ani anorektička, ani vychrtlá, ani netrpím žádnou nemocí :D Ale podle komentáře výše jsem tedy asi taky nenormální a divná :D

      Vymazat
    10. Ano,Peťa je hubená hodně,ale jestli sleduješ články a videa,tak musíš vědět,že je štíhlá od přírody,že také ráda sportuje a že nemá problém dát si něco sladkého,takže nechápu tvoje obvinění z anorexii.
      Navíc číslování oblečení je v různých obchodech jiné.Já mám například většinou tak velikost 38,ale zrovna v Kappahlu je mi i 36 volnější.
      A vůbec nerozumím tomu,jak může někdo napsat,že si někdo za své zdravotní problémy může sám,když o tom nic neví!

      Vymazat
    11. Tyhle kecy fakt miluju. Ty co pramení od silnějších nebo rozhodně nespokojených lidí se svojí postavou, takže musí hanit ty štíhlé a říkat, že to je odporné. Péťa má fajn postavu, ano je hodně štíhlá (za co podle všeho můžou zdravotní potíže, kdy člověk i kdyby chtěl, nepřibere), ale také to není tyčka bez jakéhokoli svalu. Sportuje, na rozdíl od závistivých anonymů.;) Tohle je fakt ta největší trapárna, nadávat a snažit se záměrně ubližovat ostatním skrz věci, za které nemůžou.

      Vymazat
    12. Ale netroufla by sis to říct Petě do očí, hrdinko. Taky mam velikost 34 a anorektička fakt nejsem.

      Vymazat
    13. Ano,Peťa je hodně hubená,ale jestli sleduješ články a videa,tak musíš vědět,že takovou postavu má od přírody,že ráda sportuje a taky nemá problém dát si něco sladkého,takže vůbec nechápu tvoje napadaní z anorexie.
      Čemu vůbec nerozumím,je to,jak můžeš říct,že si někdo za své zdravotní problémy může sám,když o nich nic nevíš!
      A navíc,číslování oblečení se v různých obchodech liší.Já mám většinou velikost 38,ale v Kappahlu je mi i 36 volná a to moje postava opravdu není dětská ani anorektická.

      Vymazat
    14. Souhlasím, že Petře by možná slušelo nějaké to kilčo navíc, ale když to nejde slušně, tak to nejde :D.. Proč jsi tak jedovatá? Jesli nemáš zrovna postavu modelky, tak bys místo těchhle řečí mohla třeba cvičit, určitě lepší využití času než tohle, jestli ti to zdraví a čas dovolí, pokud ne, tak to se Ti omlouvám :)

      Marcela

      Vymazat
    15. Upřímně tenhle anonymní komentář vůbec nepobírám. Já myslím, že je normální, že jsme každý nějaký, někdo je od přírody prostě hubenější (a i kdyby jedl jako prase - což s prominutím, taky není nic skvělého, protože i přes nízkou váhu si tím zadělává na jiné nemoci, tak nepřibere) a někdo je prostě obalenější i když se hlídá.

      Navíc myslím, že každý ví, jak se to s jeho zdravotním stavem má a je to každého věc. Navíc Petra už tady kolikrát psala jak to je a už kolikrát na podobné komentáře odpovídala, tak nechápu, proč někdo má potřebu to tady neustále omýlat dokola a předhazovat jí to?

      Nelíbí se mi, že jakmile někdo oplácanější řekne, že s tím nemůže nic dělat a že je to třeba kvůli štítné žláze nebo kvůli jiným zdravotním problémům, okamžitě ho všichni litují nebo se ho snaží pochopit (bohužel v drtivé většině případů to ani pravda nemusí být), ale málokdo si odmítá připustit, že existuje i něco takového jako je rychlý metabolismus, geny (v tomto smyslu) nebo třeba jiná nemoc, která zapříčiní, že člověk prostě neztloustne i kdyby chtěl. Hned za tím každý vidí anorexii, bulimii apod. Nepřipadá mi to fér. Je to přece každého život.

      Vymazat
    16. Peti klid... to tam zase sedí velikost 50 + a prostě si nějak ego pohonit musí... hlavně že jsi spokojená sama se sebou, ne jako "někdo" :D...

      I.

      Vymazat
    17. Přesně tak, máš pravdu. Peti, tyhle typy komentářů bys neměla vůbec schvalovat! Nikomu do tvýho soukromí nic není, jestli jsi hubená, to taky není nikoho věc. Prostě jsi taková a konec. Nikomu se tady nezpovídej, proč jsi taková nebo maková, že máš nějaký problémy, stres a hubneš. Je to tak vždycky, stres je v tomhle případě hroznej šmejd! :D slušně řečeno.
      To samý s dětma. Jestli je někdy budeš nebo nebudeš mít, je Vaše věc s Mírou, a né tý anonymky tam nahoře.

      Jinak kolekce je moc krásná, určitě bych si vybrala vagon hadrů jak se znám :D Myslím, že by si teda vybraly i mladší věkový kategorie. Kdybych měla děti, koupila bych jim ty dupačky, u kterých Ti to moc sluší. :) CHtěla bych být Tvá dcera nebo kamarádka, abychom mohly kouzlit společně :D :) Měj se hezky, Gábina.

      Vymazat
    18. No to jsem snad jediná co má 34-36 a jsem tlusťoučká s bříškem ?! :D dnes se tu tedy dozvídám zajímavé věci! :D

      Vymazat
    19. Tak to pardon, ale já nosím někdy i velikost 32 a to si nepřipadám nějak vychrtlá. Prostě jsem drobná a nemůžu za to. Zas si někdo musí rýpat. Sama vím, že přibrat je mnohdy složitější než zhubnout kvůli zdravotním problémům. To je pořád dokola, nejhlavnější je, aby se sebou byl člověk spokojený. Ať už je to velikost 40 nebo 34.

      Vymazat
    20. Ja mam tiez 34 a nieosm ziadna anorekticka, dokonca som aj vysoka

      Vymazat
    21. Snad nezáleží jestli je Petra vychrtlá , nebo tlustá ,ale to že je fajn!
      M.

      Vymazat
  8. mě třeba vubec nepřijde, že je to pro věkovou skupinu 30-50, ale naposled jsem tam byla před rokem, možná se něco změnilo? Každopádně tehdy tam bylo plno náctiletých slečen a kupovalo trička a tak, takže si tam vybraly i ony. Obchod je moc fajn, škoda, že ho nemáme poblíž.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti, zaujal mě styl oblečení, tak by mě jen zajímalo, jak se to tam hemží cenově :) Díky moc Zzdenika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, mrkni na web,tam jsou přesné ceny, já takhle z hlavy nevím :).

      Vymazat
    2. No, koukám, že mám fakt někdy dlouhý vedení... Tohle mě fakt nenapadlo :D :D (ale omluvou mi je, že kolikrát na stránkách ceny nepíšou :D )

      Vymazat
    3. vůbec, úplně v pohodě :D ;).....mně se třeba strašně líbí tenhle svetr,jenže zase, 36/38 a to mají ty velikosti ještě větší....
      http://www.kappahl.cz/article/svetr_487884

      Vymazat
    4. co ho zkusit vyprat na 60°C třeba by se scvrknul :D :D Promiň, to byl blbej fór :D

      Vymazat
    5. no počkej,to zas není blbý nápad :D! ale nezničím to,aby to pak nebylo třeba takové plstnaté.....

      Vymazat
    6. Lupla bych to do takového toho pytlíku na ochranu prádla... + bych si to koupila až ve slevě :D Víš jak, kdyby náhodou :)

      Vymazat
    7. jee ten je pěknej a mají i vínovej, to by se líbilo mě :)

      Vymazat
    8. Líbí se mi tam ty trička XLNT s tím aztéckým motive, ale ty jsou jenom pro prostorově výraznější :( to je škoda, že to nemají i v malých velikostech..přesně tohle totiž hledám.

      Vymazat
  10. Hezké fotky:) Mimísková (zajímavé slovo:-D) taky nejsem, co se má stát, to se stane..:) Mě se teda na blogu neptá nikdo, ale v reálu to je pořád dokola: a vy neplánujeteeee...:-D

    OdpovědětVymazat
  11. Myslim, ze na miminko brzy dojde :-) a bude to i prijemne osvezeni blogu a nabidky na recenze detskych veci se ti jen pohrnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslíš, jo? :D tak schválně, jestli ti to vyjde :D.......

      Vymazat
  12. Moc ti to sluší. Líčení decentně doplňuje bílé šaty.

    Dobře jsi to napsala ohledně těch dětí. Nikomu do toho nic není, vždycky nemůžu z těch pipek, co se starají o to, kdy už budeš mít miminko. :-D To mi připomíná tu scénu z Dědictví, jak Bohuš potká Gotta a vykřikuje "Kájooo, já ťa znám z televizééé" - ony si asi taky myslí, že když tě znají z internetu, tak jim budeš všechno svěřovat... A když se jim to ještě několikrát zopakuje, tak jim třeba dojde, že součástí slušného vychování je na toto se neptat. Nikoho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě nepřijde otázka na mateřství nějak neslušná. Jako taky jsem ve věku, kdy se mě každý ptá, ale nepřijde mi to nějak extrémně nepříjemné. Tak co, odpovím, že zatím se na to necítím a je to, ne? Na jednu stranu to Peťa bere jako intimní otázku, na druhou stranu jí nevadí třeba ve videu ukázat spodní prádlo. To je podle mě mnohem víc intimní věc. Přece jen na otázku plánování mateřství se dá odpovědět neutrálně. Peti nic proti tobě, jen mi přijdou reakce některých na to, že někdo zmínil otázku mateřství, značně přehnané. Přitom mi přijde, že vůbec o nic nejde...

      Vymazat
    2. V dnešní době má každá druhá (teď nemyslím Petru, ale obecně) potíže s otěhotněním. Určitě je "příjemné", když někdo šťourá do věcí, které má řešit jen ta partnerská dvojice, ať už jde o dítě nebo cokoliv jiného. Že je to otázka vychování a slušnosti, neslídit po soukromých věcech, se asi vysvětlit nedá.

      Vymazat
    3. Já bych tedy spodní prádlo s plánováním potomka opravdu nesrovnávala :D....podprsenku přece nosí každá (skoro) a je to téma, které koresponduje se zaměřením blogu, patří to ke kráse a módě, ovšem to,jestli a kdy chci/nechci, plánuju/neplánuju děti je moje čistě soukromá věc, stejně jako to,kde pracuju a kolik vydělávám, na což se také hodně ptáte a pro mne tohle je prostě neslušná otázka. Já se taky nikoho neptám, kolik vydělá a proč nemá dítě, když je mu 30 a nemusíte za tím hledat nic zvláštního (nebo nedejbože nějaké problémy), prostě se s tím jen nechci veřejně svěřovat, protože zrovna tohle mi přijdou velmi intimní témata ;).Děkuji za pochopení ;).

      Vymazat
    4. Milá Petro, nechtěla jsem se Tě opravdu nijak dotknout otázkou na mateřství, mrzí mě, že se Tě to tolik pohoršilo. Chápu, že o tom nechceš mluvit a je Ti to nepříjemné, však jsem také napsala, že pokud nechceš, nemusíš na to odpovídat. Já sama jsem stejně stará jako Ty a třikrát jsem už potratila, takže dobře vím, jaké to je, když toužíš po dítěti a prostě ti osud nepřeje a také dobře znám reakce okolí, dotazy, kdy už budeš dítě mít atd. Z Tvé reakce (podrážděné) jsem pochopila, že máš/máte nějaký problém a proto dítě asi ještě nemáš. Ještě jednou se tedy omlouvám, nechtěla jsem rozpoutat takový povyk.

      Vymazat
    5. Milá neznámá, to mne moc mrzí,že máš takové problémy, jistě to není nic příjemného. Přeji Ti, aby to nakonec dobře dopadlo a ty jsi měla své vytoužené miminko a hlavně pevné nervy a být v klidu, snažit se nestresovat, vím,že psychika dokáže také hodně ovlivnit tělesnou schránku ;). Jinak co se mne týká, reakce vůbec podrážděná nebyla, čteš mezi řádky něco,co tam prostě není. Vím, že nemusím odpovídat, jen jsem to chtěla objasnit a jak jsem psala výše, nehledejte za tím žádné problémy v této sféře, alespoň já sama o žádných doposud nevím ;).

      Vymazat
    6. A Peti mě to nepřijde jako špatné srovnání. Obojí je intimní věc. Podprsenku přece nosí každá (skoro), jak jsi sama psala, ale dítě přece měla/má/bude mít každá (taky skoro). Je to přirozené. A jak jsem psala, dá se na to odpovědět neutrálně, třeba zatím neplánujem, nepřemýšleli jsme o tom apod. spousta možných variant. Rozhodně by to nevyvolalo takovou diskuzi jako: nebudu na to odpovídat. Sama vidíš, k čemu to vedlo. Někdo myslí, že děti mít nemůžeš, někdo že nechceš apod. Mě osobně je to šumafuk, jaký máš vztah k dětem, ale pokud se někdo slušně zeptá, nemuseli se tady na něj ostatní sesypat jak včely na med. Třeba dotyčný jen špatně přečetl článek. Já jsem si té vsuvky mezi fotkama taky nejdřív nevšimla, protože mě prostě zaujaly víc ty fotky a soustředila jsem se na ně.

      Vymazat
  13. peto, mohla bych se prosim zeptat, jakou pouzivas zehlicku na vlas?:)) jak se presne jmenuje?:)) dekuju

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peti, oblečení se mi vesměs líbí, ale nejvíc mě stejně zaujaly fotky jídla... :D Musel to být příjemně strávený den :) Magda

    P.S. Fakt mě baví jak někteří "čtou" články. Očividně nestačí jasně napsat, že téma dítě nehodláš rozebírat. :D

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Petii:) článek je parádní, musím souhlasit s větou z komentáře od "Dolly eye", že mi to nepřijde vůbec pro věkovou skupinu 30-50, mě je lehce přes 20 a rozhodně bych si taky vybrala:-)) Jako další chci reagovat na opětovné komentáře anonymů, rozhodně nejsem tak hubeňoučká jako ty,ale velikost 34 mám svetry a hlavně kabáty, takže patřím asi taky k těm nenormálním ženám, ikdyž mám tzv. bůček:D chjo mentalita některých lidí je opravdu do nebe volající, a jako když ti někdo závidí tvou postavu,tak asi by měl začít něco dělat a ne tady komentovat, že seš taková nebo maková... Jsi krásná baba! Jako poslední ti fandím v tvé snaze zachovat si aspoň trošku soukromí hlavně ve věcech týkajících se mateřství.. jednou třeba na blog dáš fotečku jak jsi s bříškem:) ale do té doby je to jen tvá věc a ostatním by to mělo být šumák! fandím ti, měj krásný den! PS: u nás trochu fouká,ale sedím tu v šortkách a tílku ..:-P

    OdpovědětVymazat
  16. krásné fotky :) moc se těším na tuhle kolekci, hlavně na ty halenky a svetry :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ty miminkovské věci jsou úplně k sežrání. :) A tady zase nějaký Anonym nadává... Ty anonymní komentáře by se měly zrušit.

    Giveaway o luxusní přírodní zmrzlinový balzám na rty crazy rumors! ♥
    http://marianne-style.blogspot.cz/2013/07/giveaway-003.html

    OdpovědětVymazat
  18. "vypadám jako mrkev" :D :D ty prostě nezklameš :D

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Péťo, můj osobní názor je, že ty mi naopak nepřijdeš, jako maminkovskej typ. Možná mě teď všichni ukamenujou, ale v mých očích máš na víc, než zahrabat se v plenách.
    Jsi hezká, inteligentní a v tvých rukách si představuju kosmetický štětec, paletku, popř. oblečení, rozhodně ne kočár.
    Je to prostě můj názor, vidím to tak já a tak jsem to napsala, ať se to ostatním líbí nebo ne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak máš na víc, než hrabat se v plenách? Děti jsou radost! Nic ti nevynahradí pohled na to, jak tvůj drobeček vyslovuje tvoje jméno a udělá první krůček. To maj být s Mírou do smrti sami? Blázne. Podívej se na spoustu celebrit, jak vypadaly před děťátkem a jak po něm. A co třeba Kate a William. Tohle je podle mě sporné.

      Vymazat
    2. Mně je 33, stejně jako Petře. Děti mám už dvě - holčičku 7,5 roku a klučíka 5,5 roku - a musím říct, že děti dodaj životu úplně novej, hlubší rozměr. Sleduju Petru a ještě pár dalších blogerek sice ráda, a lehký make-up si dělám téměř denně, ale většinou mi to rozplývání se nad rtěnkou nebo stíny nebo šaty přijde fakt už za hranicí :-( Za mě je mít děti úplně nejvíc! Ale to může nejspíš pochopit jen ten, kdo už je má! A plánovat děti rozhodně lze! Pokud někdo nechává těmhle věcem volný průběh, tak přece děti chce a do budoucna je plánuje ;-) Já, dokud jsem děti neplánovala, jsem tomu nikdy volný průběh nenechala :-D Otázkou je pak už jen, kdy se zadaří, no... Jana

      Vymazat
    3. Zahrabat se v plenách? Zřejmě jsi ještě hodně mladá a nevyzrálá, protože tohle je názor ještě dítěte. Pokud je Ti ovšem 30+ a zastáváš tento názor, pak jsi neuvěřitelně sobecká a sebestředná. K dítěti musí člověk dozrát a dospět. Posune vztah dvou lidí zase někam dál a život dostane smysl navíc.

      Vymazat
    4. To je právě debata, která jsem nechtěla,aby se tu strhla. Někdo prostě po dětech touží, někdo ne a myslím, že pro někoho prostě dítě není to nejdůležitější,po čem touží a neznamená to, že by byl špatný člověk. Každý chce od života něco jiného a má třeba jiné priority. Přesně z toho důvodu takové věci nechci tady řešit. Volný průběh jste asi některé pochopily špatně, neznamená to,že se snažím otěhotnět, moje poznámka ani neznamená,že nemůžu otěhotnět a ani neznamená,že nechci děti a ani,že momentálně chci děti :D. Znamená jen,že je to čistě moje věc a že nevím,proč bych to měla rozebírat na kosmetickém a módním blogu (stejně jako to kde pracuju a za kolik) ;). Jak tu někdo psal,že spodní prádlo mu přijde soukromější, tak to mě teda ne, podprsenku přece nosíme všechny (skoro :D) a mezi podprsenkou a plavkami není větší rozdíl, je to přirozená věc a za to,co je přirozené nad tím se pozastavují jen hlupáci,jak by řekl klasik.

      Vymazat
    5. Já naprosto souhlasím s Petrou!
      A rozhodně si nemyslím, že člověk, který nechce děti je sobecký a sebestředný. Je prostě jen sám se sebou srovnaný, Děti ať mají ti, kteří jej chtějí a jsou na něj připravení. Nevidím důvod, proč mít nutně dítě po 30, když na něj žena není připravená - je to trápení akorát té ženy a dítěte, popř. i partnera. Dítě nemá být povinnost, kterou si žena musí splnit, ale radost, zhmotnění lásky. Paní Renato B., podle mě mluvíte maličko z cesty.

      Vymazat
    6. Stejně je zajímavý, jak se v tomhle tématu lidi nikdy neshodnou :) Mě to například otravuje, když se mě někdo furt ptá, kdy budou děti. Co je komu do toho? To se mě můžou rovnou ptát, jak často máme sex... Je to nevkus, dřív se žena pomalu nesměla objevit ve společnosti těhotná, teď všichni ostentativně vystrkujou břicha:) Ty oblečky jsou roztomilý, tak proč bys je nevyfotila

      Vymazat
    7. Asi takto, nebudem to tu rozmazávať, ale ja mám 33, manžel 38 a máme ročné dieťa. Po deťoch som nikdy netúžila, ani manžel. A zrazu to prišlo, dá sa povedať zo dňa na deň. Proste to prišlo a dieťa máme. A je to pre nás to najväčšie šťastie. Najväčšie. Keď niekto deti nechce, neposudzujem. Rešpektujem!!! Je to každého osobná vec, neznamená to, že je zlý alebo sebecký človek. A Peti, keď/ak raz budeš mať dieťa, potom sa Ťa každý bude pýtať, že kedy bude druhé. Takže asi tak.

      Vymazat
    8. To jsou zas názory, fakt... Dva extrémy... "má na víc, než zahrabat se v plenách" a "mít dítě je jediným opravdovým smyslem života". Nemyslím si, že mít dítě a tzv. se zahrabat v plenách je něco beze smyslu, a zároveň si nemyslím, že mít dítě je jediným důvodem, proč tu jsme. Snad každého věc ne? Když to přeženu, tak pokud chce mít někdo 10 dětí (a uživí je), tak proč ne... Naopak pokud chce někdo zasvětit život kariéře, cestování nebo prostě jen děti nechce... Opět jeho věc. Myslím, že jediné, co je podstatné, aby se na tom vždy shodli oba partneři, nikoli celý svět.
      Péťo, dítě je natolik soukromá záležitost, že každý normální člověk pochopí, proč se o tom nechceš bavit.

      Vymazat
    9. Paní Evelins, neberu třicítku jako magickou hranici, že po ní si nutně musí pořídit každá žena dítě. Jen mám spoustu kamarádek ve svém věku (to je 30 a víc) a každá přizná, že v tomhle věku už dítě chtěla, samozřejmě o něj nezačaly urputně usilovat v den třicátých narozenin, ale prostě to postupem času tak nějak samo vyplynulo. A najdou se samozřejmě ženy, pro které je kariéra a nezávazný život víc než rodina. Když je tohle naplňuje, je mi to jedno. Ať si má děti kdo chce a kdy chce, je mi to vážně úplně fuk, mně jen přišel zcestný a nerozvážný názor, že ženská, která má dítě se zahrabala v plenách a nejlepší je paletka a štětec v ruce. Chtěla jsem svým příspěvkem jen říct, že k rozhodnutí mít dítě si každá žena musí dospět. Vůbec tu neřeším Petru, je to její soukromý život, do kterého se nepletu.

      Vymazat
  20. Dětské věci mají krásné, taky pár super kousků doma mám. Moc ti to sluší. S těma miminkama to máš pravdu, tyhle věci se mají probírat jen se svým mužem a ani není od ostatních slušné se na to ptát.

    OdpovědětVymazat
  21. Ta halenka s ptáčky je úžasná :( a můžu se zeptat odkud máš šatičky? ty jsou totiž taky úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  22. mimískový... to je roztomilý :D a ty dětské věci taktéž!

    co se týče samotné kolekce, tak bych si tam něco také vybrala, popravdě moc do tohoto obchodu ale nechodím, jen když mě to náhodo trkne, když jdu kolem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já jsem to mimískový myslela spíš neroztomile teda, proto ty uvozovky, já jak to slyším,tak mi skáčou pupínky "mimísek, kójo, těhulka a pod" :D....ale ty věci byly úžas, fakt hezký :)

      Vymazat
    2. Zapomněla jsi na manžu :D to je taky slovo... Na výraz mimísek a těhulka jsem docela alergická, jako by někteří za každou cenu udělat nové roztomilé slovo :D
      Jo a Peti, co to máš za rtěnku? Vypadá hrozně hezky a sluší ti :)

      Vymazat
    3. Přesně :D.....Nikčo, já ti nevím, už je to hrozně dlouho,ale já se bojím,že tady zrovna snad nemám ani nic :D......

      Vymazat
    4. Potvoro, tobě sluší i prostě velký kulový :D

      Vymazat
  23. Byla by z tebe roztomilá mamina :) Ale pak by ti určitě nezbýval čas a kdo by nám pak ukazoval,co je teď v modě, jak se krásně namalovat,učesat,dělal recenze. Joo tohle dělá mnoho blogů,ale Peťulo žádný nemá na tebe! :))

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peťo, a já zas nechápu holky,slečny nebo dámy co vůbec mají tu drzost někomu se šťourat v osobních věcech a to např právě třeba jestli chceš dítě a nebo jestli jsi anorektička!Aji kdybys byla co je komu do toho sakra!Jenže máš úspěch,jsi šikovná a tak hold jsou lidi i potvory!!Stím člověk musí počítat :( Jinak věci moc pěkné a ta vlašťovková halenka je opravdu super já na tyhle věci moc nejsem mám ráda klasiku ale tohle by se možná i mě líbilo :)Jinak z anonymních pisálků si nic nedělej a hlavně nechala bych si je odtajnit!!Sama jsi o tom tu psala tak hurá do toho :D Pěkný zbytek dne :)

    OdpovědětVymazat
  25. Mně se moc líbí ta vínová kabelka... Určitě se na nic podívám i v reálu :-)

    OdpovědětVymazat
  26. To dětské olečení vypadá fakt krásně. Teď ještě to miminko, no. :D

    OdpovědětVymazat
  27. Mně se moc líbí ta vínová kabelka... Určitě se na nic podívám i v reálu :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Peti, Peti, vzala jsi mi otázku z úst, už už jsem se chtěla ptát na děti a zkoumala bříško! :D Myslim, že byste byli fajn rodiče :) hlavně Míra takový medvídek :D to neberte špatně, přijde mi to strašně roztomilé :) tak hodně štěstí a já se budu těšit na další články a videa! Pěkný večer, K.

    OdpovědětVymazat
  29. Miminkovský věcičky jsou fajn.Jo mě se taky každý ptá kdy už budem mít mimčo, je to snad pomalu každý den...lidi jsou strašně zvědavý...

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, Peti!
    Také jsme se zrovna vrátili z dovči a moc jsem se těšila na novinky tvého blogu ... měla jsem, co dohánět ;). Ve videích i na fotkách ti to moc sluší. Myslím, že všichni můžeme tiše závidět. Absolutně nechápu, proč se neustále v komentech přetřásá, zda jsi či nejsi vychrtlá ... a to ti píše baculka osobně (vždyť víš). Naprosto obdivuji tvůj akční a velice pestrý způsob života (myslím, že tvá práce musí být velice zajímavá), pozitivní přístup k životu a to nemluvím o tvých koníčcích. Přesně tak na mě působí tvé příspěvky, které mi pokaždé neuvěřitelně zvednou náladu. Také jsem zvědavá na tvou novou sadu štětců, kterou už jsi zmínila.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, děkuju moc a doufám,že jsi si dovču užila, kde jste byli? :)

      Vymazat
  31. Dětské oblečení je moc krásné :) Ale ta ptáčkovaná košile mě taky moc zaujala :)

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  32. Musím souhlasit, ty dětské věci jsou k nakousnutí :) Ale i ty dospělácký věci jsi vyfotila samý hezký :)
    A na podzim já se docela těším, nejsem vůbec letní typ :) Navíc jsem si koupila křivák, tak už se na něj těším :D

    OdpovědětVymazat
  33. Hezký článek i fotky!! Podzimní kolekce obecně na mne působí "mírně depresivně", ale bohužel, za pár týdnů konec léta :(, takže musíme užívat každý den!
    Máš krásně zapletený cop, moc Ti to sekne!! Jediný, co se nepovedlo, jsou některé komentáře pod článkem... "paní z pošty" bych pověsila za dřeváky do průvanu :D!!! Asi jsem taky anorektička a dalších mých 10 kamarádek, které mají velikost XS... ufff..

    OdpovědětVymazat
  34. Mňa by ani nenapadlo sa niekoho pýtať na dieťa, veď to je úplne netaktná a nevhodná otázka....

    OdpovědětVymazat
  35. Juu ty dětské věci jsou k sežrání! Jako mamina bys byla určitě skvělá Peti :)
    Jinak moc pěkné fotky :)

    bobunka3liska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Peťi, jestli z tebe bude jednou máma, budeš úžasná a jestli ne, tak i tak budeš úžasná. :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Nechci se rejpat v tech detech, kdyz je ti to neprijemne, jen mi prijde, ze kdyz to clovek nechava nahode, tak uz se prece jen trochu snazi. Kdyz nechces miminko, antikoncepcni metody jsou v dnesni dobe opravdu ucinne - nechat to nahode pro me znamena vynechat ji. To ale uz prece je snazeni nebo minimalne uznani faktu, ze miminko chci, protoze pokud se po nejake dobe bez ochrany nic nedeje, neco neni v poradku... Ale uz se v tom rejpu moc :) Ani nevim, jak jsi to myslela. Kazdeho naplnuje neco jineho a jestli budes spokojena bez nich, tak je to fajn a rozhodne se z toho nikomu zpovidat nemusis ;) Ale jeste jednu poznamku si neodpustim: kdyz je ti pres tricet, mela bys v tom mit jasno - za deset let uz muze byt na dite pozde. Nerikam, ze ty v tom jasno nemas nebo mas, neznam te. A ani nechci na tohle odpoved, protoze je to vazne jen vec tebe a tveho manzela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě hlavně nebaví to řešit, stejně jako mě nebaví řešit jestli jsem nebo nejsem hubená, jestli pracuju tam nebo tam, jaký mám příjem atd atd...to jsou prostě soukromé věci, které tu nebudu řešit ;). Děláš z toho trochu kovbojku a domýšlíš si závěry, vůbec jsem to nemyslela tak,jak píšeš, volný průběh u mě znamená,že uvidíme,jestli se nám bude chtít pořídit si potomka nebo ne, tečka konec :).

      Vymazat
    2. Nechápu, že se pořád někdo musí rýpat v takových soukromých věcech. Je to přeci každého věc! Antikoncepci každý nemůže brát a pak se to třeba stane, člověk to neplánuje a prostě to příjde. Petra určitě myslela spíše takové ty "maminečky" které řeší ovulační dny apod, což mi příjde teda (mě osobně ) uplně přehnané. ( samozřejmě pokud se o dítě nesnažím xx let)

      Vymazat
  38. Ahoj Peti,
    chtěla jsem se zeptat trochu od tématu, objednávala jsi někdy ze stránek www.just5pounds.com nebo www.everything5pounds.com? Pokud ano, nechtěla bys napsat recenzi?
    A ještě mě napadlo, proč nenosíš ten nádherný masivní zlato-bílý náhrdelník, který jsi na sobě měla jen myslím v jednom videu spolu se zlatou bundičkou? Hrozně se mi líbí a pořád čekám, že s ním doladíš nějaký outfit a já se budu moct pokochat :)
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, ty stránky neznám,ale mrknu :). Jinak náhrdelník obšes nosím,jen jsem s ním ještě nic nevyfotila :)...

      Vymazat
  39. Ty jsi tak krásná ženská! Moc ti fandím, pokračuj v tom, co Tě baví a naplňuje - líčení, účesy, oblékání...Protože tím děláš radost nám ostatním :)

    OdpovědětVymazat
  40. Přesně jak říkáš- oblečení moc pěkné, ale nevyberu si, protože potřebuju velikost 32 či 34 a to tam u většiny modelů nemají (a anorektička opravdu nejsem!:)).

    OdpovědětVymazat
  41. Kappahl je fajn a pravidelně tam nakupuju, i když mi 30 ještě nebylo. Líbí se mi styl a design - tuším, že je ten obchod spřízněný ještě s Lindexem a H&M - jediné obchody s konfekcí, kde mají kalhoty pro holky s nohama delšíma než metr. A s tím číslováním - mám pocit, že se velikosti nenápadně o číslo až dvě posunuly. Dřív jsem nosila 38, výjimečně 40 a teď mám najednou 36, a to jsem nezhubla, spíš trochu přibrala. Takže pokud jsi menší a drobnější, abys za chvíli nakupovala v dětském oddělení i pro sebe. :/

    OdpovědětVymazat
  42. Ty šaty ti opravdu moc sluší! :) V
    Nechtěla by jsi udělat video o svém životě na střední nebo ukázat nějaké fotky z té doby? :D Zajímalo by mě, jestli ses změnila, myslím, že by to byla legrace :D

    OdpovědětVymazat
  43. Peti, Ty jsi tak krasna, hubena,snad Ti ty dupacky co drzis na fotce nebyly velke ?

    OdpovědětVymazat
  44. Tá detská kolekcia je fakt nádherná :) S tou mrkvou si ma pobavila, držím palce, aby sa to nezopakovalo :D

    OdpovědětVymazat
  45. To, co je na fotkách, mě moc neoslovilo (až na tu dětskou kolekci, ta má své kouzlo :))
    Mně se normálně nejvíc líbí to, co máš na sobě :D Perfektní šaty, můžu vyzvědět, kde a za kolik jsi je koupila? (Jestli to není tajné ;))

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Péťo, musím říct, že kolekce se Kappahl opravdu povedla. Zaujaly mě hlavně ty koženkové (snad ne kožené?) sukně, pro tu áčkovou si asi zajdu, na podzim a zimu bude jako dělaná ;)Blůzky taky moc pěkné. ;)
    Co se týče soukromí podle mě do toho nikomu nic není a ty anonymy bych ani nezveřejňovala, pak se tu v tom zbytečně lidé rýpou. Tuším že si komentáře schvaluješ sama, možná by nebylo od věci nechat si od někoho komentáře schvalovat a pak odpovídat jen na ty konstruktivní. ;) Ubylo by ti pak starostí.

    OdpovědětVymazat
  47. Peti, díky za pěkný článek. Ještě nikdy jsem v tomto obchodu nebyla, ale napravím to, podívám se, co tam vlastně mají. Dívala jsem se na webovou stránku, líbí se mi tam pánské věci.
    Nevíte, jak je to s kvalitou? Ceny se mi zdají přiměřené značce.

    P.S.: Nenech se odradit blbými komentáři

    OdpovědětVymazat
  48. ahoj Peti uzasny clanok tie detske veci su neskutocne krasne :) a pravdaze je to tvoja sukromna vec ked nastane cas stane sa maminou :) http://nelkamaniacofcosmetics.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  49. ahoj, Peti :) na slovenskom webe diva.sk sa objavilo tvoje video, návod na ombre hair...len aby si vedela =)
    http://diva.aktuality.sk/video/37821/urobit-si-ombre-vlasy-zvladnete-aj-sama/

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj :)
    Moc ti to slušelo, světlá barva ti vždy sluší! :) Můžu se zeptat jestli si své oblečení na druhý den, třeba do práce chystáš večer nebo až ráno? :D Nedokážu si představit,že bych to se všemi doplňky měla stihnout za svých 15 minut, než vystartuju na autobus :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, no jak kdy, někdy si vyndám věci na druhý den předem a někdy zmatkuju na poslední chvíli :D.....

      Vymazat
  51. Neviem prečo sú vsetci toho názoru, že do 30 musíš mať dieťa. A vlastne mi príde čudné, že keď povieš, že nechceš deti, tak sa na teba pozerajú ako na blázna. Ja napríklad chcem cestovať a pokračovať v mojej kariere, na deti sa necítim zrelá, proste to je dosť veľká otočka v živote, zmení sa vo všetkom a naozaj nechcem skončiť doma pri plienkach, s kilami naviac, striami a celulitídou a celý čas zasvätiť len dieťaťu. Možno zmením názor, ale chápem ťa Peti, túto otázku počujem viac než často, je na každom ,či bude mať deti alebo nie , kedy ich bude mať. A ešte ma pohoršuje, keď niekto zahlási, že žena je na to, aby bola matkou...

    Lucia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! A lidi v mém okolí to nechápou a dokonce moje rozhodnutí nemít děti považují za sobecké. Akorát nevím proč. Je to můj život.. Mě spíš přijde sobecké po každé ženě chtít, aby s nadšením rodila jedno dítě za druhým..

      Vymazat
  52. To miminkovský oblečení je prostě úžasný!! A i ty halenky vypadají krásně :)

    OdpovědětVymazat
  53. Jůůů, to jsou krásné věci a koukám, že mají i velikosti na mě :D Dneska jsem si na podzim koupila šedý svetřík s motýlem FaF, byl ve slevě a tak jsem po něm sáhla, jinak si chci ještě užít léta, když jsem konečně dobrala antibiotika. Jen by mě zajímalo, po jaké velikosti bych tam měla sáhnout, když nosím velikost 48 - prosím, nekamenujte mě, nesedím doma na zadku, jsem trenérka bojového sportu a cvičím téměř denně, jen prostě nejsem hubená. Ta blůzka s vlaštovkami by se mi skvěle hodila do druhé práce (učitelka). Jen si myslím, že by mi 44/46 nebyla.
    Aranka

    OdpovědětVymazat
  54. Ty krajkované šaty ti strašně sluší, vypadáš prostě nádherně :) Myslím že role maminky by ti opravdu seděla a chápu že je to pro tebe soukromá věc ;) Jinak jak říkáš, oblečení je asi spíše pro starší, takže to není úplně můj styl. Ale ty zákusky a dort vypadají skvěle :D

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj,
    každopádně musím říct, že bez rovnátek vypadáš úžasně. Jsi víc hezká a vyzařuje z tebe
    neuvěřitelněj klid. Diskuse se trochu zvrtla a já nesnáším rejpali. Každej ať se stará o sebe.
    Když se ti něco stane na ulici, tak lidi jen čuměj. Nikdo nepomůže, nikdo se nezeptá. Ale starat
    se o blbosti a jestli je někdo těhotnej a jestli se někdo rozvádí a kdo je tlustej a komu na ulici jančí děti, to jsou povahy. A takový nikdy nebudou mít nic, jenom tu držku nevymáchanou.
    Simča

    OdpovědětVymazat
  56. tu růžovou halenku s ptáčky jsem si ihned představila na Tobě, věřím, že by byla perfektní! :)) ty oblečky pro prcky jsou vážně k sežrání, boží.

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Peťo, ta dětská kolekce je teda super ♥ Já jsem momentálně v 9.měsíci, taky jsme to neplánovali, prostě to přišlo a tak se tam zajdu určitě podívat. Je to opravdu mega roztomilé :-D Díky a zatím se měj hezky :)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Peti, pokud tě někdo srovnává podle toho, jestli máš nebo nemáš děti, je divný. Děti - tohle téma - je každého věc a nikdo by ti do toho neměl kecat. Je to tvůj život a jestli ho takový chceš, tak ho takový měj.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!