FOTD + OOTD na reportáž o České Miss (projekt Signal pro váš výjimečný den)

by - 24 března

Krásný pondělní večer vám všem,

dnes to vezmeme opět sakumprásk od hlavy až k patě :). Nejdříve bych vám ale ráda představila nový projekt, kterého se tento týden zúčastním a do kterého se samozřejmě můžete zapojit i vy, pokud o to budete mít zájem. Jak jistě víte, v sobotu se koná finále České Miss, je to již 10. ročník, tedy jubilejní a tak věřím, že to bude zábavná podívaná. Přiznám se vám k tomu, že tak kolem 20 roku věku (stejně jako jsem hltala Cosmo :D), jsem i moc ráda koukala na soutěž Miss, vždycky mne to hrozně bavilo a vždycky jsem si říkala, jaké by to bylo podívat se do zákulisí na zkoušky a na finálový večer, před těmi 10 lety se mi to ovšem samozřejmě nesplnilo a teď, kdy už tyto věci vlastně ani příliš nesleduji, se mi paradoxně přání plní :). A já jsem samozřejmě moc ráda, protože si myslím, že to bude zajímavá reportáž i pro vás a že zase uvidíme finalistky jinýma očima. A tak pokud máte nějakou otázku, přání, něco, co by vás ohledně zákulisí zajímalo, nestyďte se napsat do komentářů a já se na vaše přání Missek zeptám (snad nemusím dodávat, že žádné vulgární ani stupidní anonymní výlevy  interpretovat nebudu, děkuji za pochopení :).
Co budu mít na reportáž z České Miss na sobě a jak se na tuto akci nalíčím, uvidíte dále v článku. Rozhodla jsem se, že zvolím sukni z nové kolekce HM, je opravdu krásná a stojí 399kč, což mi přijde jako dobrá cena a hlavně se mi moc líbí ten střih (dobře, Mirandě Kerr v reklamě sluší více, ale mě omlouvá, že dneska máme opravdu hnusné hnusné počasí a tak fotky nestojí za moc). Sukni doplním bílou halenkou a černými punčochami a kotníčkovými kozačkami, pokud by bylo teplo, možná vytáhnu lodičky, ale kozačky se mi k tomu líbí více. Abych nezmrzla, hodím na sebe asi křivák a možná nějakou šálku :).
Co se týká líčení, oči ponechám v přirozených odstínech hnědé a béžové s černou horní linkou a tvářím a rtům dodám šťávu růžovolososovou tvářenkou a rtěnkou.
Protože se nechci celý den starat o vlasy, tak je nejspíš spíchnu do mého klasické a oblíbeného drdolu s vycpávkou, drží celý den a na takové příležitosti je ideální.
 
Asi vás zajímá, jak se do projektu můžete zapojit vy a co z toho vlastně budete mít :). Kromě již zmíněných zvídavých otázek, které mi můžete poslat, máte možnost i vy vyhrát váš vysněný zážitek. Stačí, když se přihlásíte do soutěže na signal.jenprozeny.cz (stránka bude spuštěna pravděpodobně zítra) a pošlete do redakce Cosma vaše přání. V redakci jednu z vás vyberou a přání jí splní (co třeba  večeři v luxusni restauraci, návštěvu divadla, návštěvu módni přehlídky, individualni tanečni hodinu atd.). Předpokládám, že přání by mělo být trochu reálné, také bych chtěla vyhrát třeba 50 melounů a vyrazit na cestu kolem světa :D, ale myslím, že možnosti nebudou nekonečné a tak bych si asi přála něco "splnitelného a normálního".
 
Tak to by bylo pro dnešek v kostce asi vše. Posledních 14 dnů je to tu na blogu samá akce, příští týden se to ale zase klasicky vrátí k normálu, tak doufám, že vám tohle dění nevadí (no podle čtenosti článků spíše naopak, až jsem se divila, že  vás tyhle věci baví o dost více než běžný provoz blogu :).
 
Budu moc ráda, když mi dáte vědět, co říkáte na líčení, outfit a určitě mi napište nějaký zajímavý dotaz na finalistky, na který byste chtěli slyšet odpověď. Budu se těšit :)!
 

Každá příprava samozřejmě začíná v koupelně sprchou, nakrémováním obličeje a čištěním zubů, nakonec omračovat by měl váš vzhled a nikoliv dech, že :D..... 
 
Na celý obličej nanesu makeup a zapracuji ho kabuki štětcem. Jako podklad jsem použila bázi UMA ( k sehnání v drogeriích Teta), na ní jsem nanesla Rimmel Wake me up v odstínu 010 light porcelain (sehnala jsem na asosu). Kruhy pod očima jsem zamaskovala korektorem od NYX v kelímku v odstínu porcelain.

Na oči mi postačí nude odstíny a černá linka s dvěma vrstvami řasenky. Celkově oči ponechám velmi přirozené a jednoduché, protože barevně budou poutat pozornost rty a tváře. Použila jsem odstíny z paletky Sleek Au naturel, tekuté oční linky Dermacol Black mania a řasenku Maybelline Colossal volume Go extreme!.

A když jsme u těch šťavnatých jarních barev, použiji lososově oranžovorůžovou tvářenku od Milani v odstínu Coral cove, je to úžasný jarní odstín!

Na rty nanesu rtěnku Milani v odstínu Fruit punch, je to krásná, sytá barva, maličko výraznější, ale pořád relativně tlumená a skvěle nositelná na běžný den, tento odstín mám hrozně ráda, protože rty úplně probudí a rozsvítí.
 
Celý makeup pak jen lehce přepudruji, aby mi vydržel, až se budu potit u zpovídání Missek :D......Celkově bych ale řekla, že je to bezva tip na rychlé jarní líčení do školy nebo práce. Je to za chviličku hotové a obličej díky němu vypadá svěže a odpočatě.
 

Lak na nehty Catrice C05 Meet nudy z limitky Une, deux, Trios podle mne líčení krásně doplňuje.
 
Hrozně ráda ladím detaily líčení jako je rtěnka nebo lak na nehty k různých kouskům outfitu. Dneska vyhrála kombinace sukně a rtěnky :).
 

 
sukně, kabelka, blůza - HM
křivák - Choies (vel. S)
punčochy - Fiore 40DEN
boty - Persunmall
 

 
 
Mějte fajn večer!

 

You May Also Like

128 komentářů

  1. Rtěnka co ladí k sukni, co dodat, naprosto úžasný!!!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a představ si, že fakt úplně stejná barva, taky jsem si říkala, že to ej dobrý :D

      Vymazat
  2. jako vždy parádní:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný outfit i líčení :)
    Jsi strašně výborná youtuberka i bloggerka.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Péťo, jako vždy moc hezký outfit i líčení:)) A chtěla bych se zeptat, co říkáš na tu bázi?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hrozně moc děkuju! No abych řekla pravdu, tak jsem zatím na půli cesty, zkoušela jsem ji prvně a přišla mi docela lepivá,ale držela pěkně.

      Vymazat
  5. Strašně nádherný outfit i líčení. Není co dodávat, jsi prostě božíí! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Vše se mi velmi líbí, ta sukně je nádherná, ale za mě bych volila jiné, já obecně kotníkové kozačky moc nemusím :)

    OdpovědětVymazat
  7. Prostě nádhera a především teda rtěnka, která to vše krásně podtrhla !! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Úplne krásna si Peti! Aj to líčenie, jednoduché ale skvelý výsledok! :)) N.

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherná sukně Peti a celkem jako celek je to super..;) možná bych dala něco na krk..;)

    OdpovědětVymazat
  10. Wow, naprostá dokonalost! Linky mám na tobě hrozně ráda, snad nikdo je tak dokonale neumí :) Všechno k sobě naprosto skvěle pasuje a ladí. Co se týče projektu, myslím, že bys sama měla na to stát se misskou :) Mě by docela zajímalo, jakou mívají missky denní kosmetickou rutinu. Kolikrát jsem četla články o různých modelkách, že se některé ani nemusejí nijak starat o pleť. Kdybych si já jeden den nevyčistila pleť, tak nevylezu na ulici, jak bych měla ucpané póry (hold nevýhoda typu pleti). Tobě to Peťko moc sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím!:-) A přidávám se k té otázce, taky by mě to zajímalo!:-) A možná i to, jestli chodí normálně i nenalíčené nebo vyjdou ven jen s make-upem.
      Jana

      Vymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. tohle by mi slušelo..D

    OdpovědětVymazat
  13. krasny liceni-ty oci a rtenka-uuuuzasny :-) moc ti to slusi,si jak holcicka! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. krááása :) aj ja rada ladím takéto detaily :D a líčenie (tiene, rúž) mi vždy musia ladit k oblečeniu inak ani nevyjdem von :D

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, drobnost k nadpisu: píše se vÝjimečný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsem to sem chtěla taky napsat a schválně jsem hledala, jestli se už v komentářích někdo nezmínil :D Nic ve zlém, já jako budoucí paní učitelka si to neodpustím :D
      Ale jinak moc hezké, Peti :)

      Vymazat
    2. Ahoj, díky jen doplním, že jsem měla vyjímečný, aby si někdo nemyslel, že tam byla hrubka. Mimochodem jsem se po tom pídila a nějak se dva tábory nemohou shodnout,jak se to píše a na hodně stránkách se tvrdí, že jsou správně obě varianty, že ta původní je zastraralá a nyní se používá obojí, nevím netuším neřeším :), ale tak nějak bych řekla, že je to beztak vcelku jedno....

      Vymazat
    3. píše se opravdu VÝjimečný, zní to divně, ale pamatuju si to z ČJ :-)

      Vymazat
    4. Výjimka od slova vyjímat stejně jako výhybka od slova vyhýbat ;)
      (říkal Zdeněk Svěrák v jednom za svém pořadu Diktát :))

      Vymazat
  16. Krásná rtěnka a úplně nejlepší sukně! Tu si musím pořídit! :)

    OdpovědětVymazat
  17. naprosto dokonale udělanej outfit:)))

    OdpovědětVymazat
  18. tahle sukně je pro tebe jak dělaná :) jen ten pásek u toho křiváku bych vyndala, působí hrozně humpolácky a vůbec se mi tam nehodí..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo,to jsem chtěla,ale nejde to, je tam všitý

      Vymazat
    2. škoda :( ale i tak mezi Miss zapadneš :)

      Vymazat
  19. Ahoj, no tak to si mozna skocim pro HM pro takovou krasnou sukni ! ;) kolik stala Peto? Ja si pred tydnem koupila bilou pouzdrovku se zipy v Reserved a ta je taky paradni na jaro ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc a cena viz článek ;), 349,-

      Vymazat
    2. Peťulí, na oficiálních stránkách píší že je za 399, cena 349 je samozdřejmě hezčí :D :(

      Vymazat
    3. jo, koukla jsem na účtenku a fakt 399 :), takže opravuji :)

      Vymazat
  20. Pááni, tak tuhle akci Ti moc závidím, od mala jsem nevynechala jediné finále a finalistky už mám od prvních castingů všechny prostudované, jednu z letošních i od vidění znám! Užij si to, těším se na report! K líčení a celému outfitu: úžasné <3

    OdpovědětVymazat
  21. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  22. Zas dokonale :). Halenka i se sukni ti neskutecne moc slusi. A rtenka je perfektni, asi nad timto odstinem pouvazuji :)

    OdpovědětVymazat
  23. Krásné líčení, krásný outfit, krásná modelka :) Nemůžu si pomoct, ale když vidím ten outfit vybaví se mi reklama na H&M, co běží teď v televizi :D

    OdpovědětVymazat
  24. barvy jsou vážně super, bílou a lososovou dohromady to můžu :)))) jen tedy já jsem zástáncem pravidla buď volná vrchní část oblečení nebo spodní, ale ne oboje - pak to působí tak nějak neforemně, na druhou stranu ty punčochy to trochu vyrovnávají ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, tohle pravidlo taky ctím. Prostě mým očím to tak lichotí. Nenápadně se to snažím Peťce podsouvat ;-). Záleží ale na tom, jak se v tom cítí ona :-)

      Vymazat
  25. Dokonalé jako vždy! :) Chci se zeptat, měli tam ty sukně i v jiných barvách? Už dlouho ji ohlížím v reklamě v TV, ale do HM jsem se ještě nedostala bohužel. Děkuju za odpověď :) Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, děkuju moc, já jsem si jiných barev nevšimla, myslím,že mají jen tuhle :).

      Vymazat
    2. tato konkrétní je pouze v této barvě:-) ale jinak na jaro chodí krásné sukně:-) mám to prakticky denně na očích:-)

      Vymazat
  26. moc hezký účes!! :D

    OdpovědětVymazat
  27. Úplně WAU!!! Miluji detaily, třeba když rtěnka ladí k oblečení nebo nehtům :) Já za chvilku zveřejním video, kde ladím rtěnku a rty :) A ta rtěnka od MILANI je moc pěkná a doma už mám také jednu z veletrhu a už chápu proč je všichni milujete :D

    OdpovědětVymazat
  28. Peti nádherné ,jemné líčení Hanka

    OdpovědětVymazat
  29. Krásná kombinace, moc ti to sluší! Taky bych to možná doplnila nějakým jemnějším náhrdelníkem, mohl by to být zajímavý detail :)
    Klára

    OdpovědětVymazat
  30. Péťo, nemám slov! Báječně sladěný outfit i líčení, tyto odstíny Ti moc a moc sluší! :-) Jsi jako panenka :-)
    Mimochodem, na fotce, kde držíš Milani tvářenku, bych Tě vůbec nepoznala :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nieje to presne ta sukna ,ktora je teraz v reklame s mirandou kerr ?

      Vymazat
    2. Na to se skutečně může zeptat jen člověk, který článek nečetl.

      Vymazat
  31. Ta sukně je úúúžasná :) Ty missky ještě zastíníš Péťo :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Tak ještě jednou: výjimečný :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Sukně stojí 399 Kč :) krásný outfit, uplně mi spadla brada, ta halenka ti neskutečně sluší! a to líčení a sukně.. jedním slovem WOW! :) až na ten křivák .)

    OdpovědětVymazat
  34. Nemám slov, nádhera!!! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  35. Peťulko,za dnešek jednička se třemi hvězdičkami,dokonalé nalíčení a věř mi,ta sukně by nikomu neslušela více,je dokonalá. Sladění rtěnky a sukničky je prostě nádherné. Aby si tě s misskami nespletli....Terinka

    OdpovědětVymazat
  36. Peti tobě prostě sluší veselé dívčí barvy !! Ta sukně má krásnů barvu! Peti a neplánuješ někdy nějaký sraz..nejlíp v Brně :D ? A ještě jsem se chtěla zeptat, já vím,že máš doma od Rimmelu Wake me up a Match Perfection,takže když je máš oba osobně odzkoušene,tak který se ti zdá světlejší a víc kryje ?? Ten Wake me up porcelan ti teda závidím,taky bych ho brala všemi deseti a byla by to příjemná změna,kdyby byl aj na mě světlý... :D

    OdpovědětVymazat
  37. Péťo, musím říct, že vám to sluší mnoooohem víc, než Mirandě v reklamě. :) Nevím proč, Miranda je, stejně jako vy, krásná ženská, ale na vás mi ta sukně sedí vážně víc. :) Troufám si říct, že se tam mezi Misskama rozhodně vyniknete a ani bych se nedivila, kdyby si vás s nějakou z nich někdo spletl :D A ta rtěnka je úžasná, mohu se zeptat, kde bych ji mohla koupit? :)
    P.S. držím v sobotu štěstí, ať vám to všechno vyjde! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc moc vám děkuji :)! Klikněte na odkaz názvu rtěnky ;).

      Vymazat
  38. Krásny outfit, tá sukňa sa mi hrozne páči! :)

    OdpovědětVymazat
  39. Peťi, outfit je parádní, tu sukni chci taky!!! Je úchvatná :)
    A líčení ti dokonale sekne, budeš tam neuvěřitelná kočka :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/loreal-paris-sublime-glow-vyherkyne.html

    OdpovědětVymazat
  40. Péťo, prosím tě v čem upravuješ fotky ? Vím, že to rozmazaný pozadí a zaostření osoby dělá převážně objektiv, ale stejně mám pocit, že tam nějaké úpravy proběhly. Vypadá to dobře, díky za tip ! :) Jinak outfit moc povedený !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano, skutečně tohle dělá jen dobrý foták, objektiv a fotograf :), upravuji kontrasty a sytost barev a to se dá skoro všude, v picture manageru, v zoneru, ve photoshopu, ten teda nemám atd.....mrkni kdyžtak na článek naše fototechnika, Míra tam vše popsal ;).

      Vymazat
  41. Peti připravená jsi parádně super výber a na sukni mám take zálusk mno ale nevim nevim jestli mi sedne nejsem az takový hubenout jak ty :))) a co se týče otázek na holky já moc tento typ soutěží nepreferuji :))) ale to neznamená že se nedívám jen si myslim ze kdybyby v porotě sedelo jiné lidi vyhrál by někdo jiný a navíc myslím že by lidi více měli vnímat i tu vnitřní krásu a to bych řekla že po sledni doubou se moc neděje :) krásný den všem díky Peta

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj, teda toto Ti opravdu moc sluší, strašně krásná sukně i halenka, líčení samozřejmě taky, líbí se mi, že ladí rtěnka se sukní, to je moc hezký. Píšeš, že jsi použila bázi od UMA z Tety, na tuto bázi jsem se koukala, ale neměla jsem odvahu ji koupit, když jsem nikde nečetla žádnou pořádnou recenzi, tak bych se ráda zeptala, jaký máš na ni názor, jsi s ní spokojená? Vyhladí póry, vydrží?

    OdpovědětVymazat
  43. Jee super outfit :) strašně ti to sluší Peti :)

    OdpovědětVymazat
  44. Krásné a svěží líčení..že bych si také pořídila takovou rtěnku?:-)

    OdpovědětVymazat
  45. všechno parádní, akorát se mi na Tobě mnohem víc líbí pěšinka alespoň trochu na stranu (hlavně v kombinaci s drdolem)... ale je to jen můj subjektivní názor, jinak Ti to moc sluší :) J.

    OdpovědětVymazat
  46. Na tuhle sukni jsem o víkendu v H&M koukala, mně se líbila, přítel prohlásil, že je hrozná. :-D Mouni

    OdpovědětVymazat
  47. wau ty máš tak krásnu pleť :O až nechápem, akoby žiadne póry, žiadne jazvičky, fľaky nič :O závisť ( v dobrom :) )

    OdpovědětVymazat
  48. Peťo, ta rtěnka ti sedne naprosto dokonale!

    OdpovědětVymazat
  49. Peti, líčení mě nadchlo! DOKONALOST. Prosím, pokud budeš mít čas (vím, že ho nazbyt nemáš), mohla bys mi písnout, které stíny z té sleek paletky au naturel to jsou? Taky mě hned u první fotky zajímalo, co že to máš za perfektní barvičku rtěnky, kterou musím okamžitě mít, a ona je to fruit punch od Milani, kterou mám doma, ale bohužel, takhle na mně nevypadá. Na tobě je opravdu do korálova, lososova, na mně prostě růžová.

    OdpovědětVymazat
  50. Jo a ještě k těm otázkám...Sice mě už soutěže krásy neberou tak, jako před 10-20 lety, tudíž ani nevím, co bych se měla finalistek ptát, ale napadla mě třeba otázka, jestli sledují beauty a fashion blogy a čerpají z nich inspiraci :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Na ruku by som dala este zlate hodinky :-)

    OdpovědětVymazat
  52. krásné, moc se mi líbí, jak ti ladí rtěnka se sukní:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Péťo, make-up je naprosto dokonalý, jako ostatně vždy. K nabírané halence bych zvolila umírněnější kalhoty a nebo k výrazné sukni méně nabíraný vršek. Ale to je jen můj tip a věřím, že si do toho stejně nenecháš kecat. Přece jenom tohle dokonale vystihuje tvůj styl, co jsem tak stihla vykoukat tady na blogu. Jinak sukně je úžasná. Jak bys nejspíš řekla ty ve svém videu. Za tu palec nahoru. :D

    OdpovědětVymazat
  54. Každý deň ma baví viac a viac ťa sledovať :) tvoje líčenie je samozrejme úžasné ako vždy, páči sa mi kombinácia jednoducheho očneho ličenia a zaujimava farba ružu k tomu ta sukňa ako uliata :) rozhodne nádhera jedine čo by som zmenila je účes :)
    máš nádherne dlhé vlasy tak ich ukáž , jemné kučery by pasovali k tomuto určite viac :) inak samozrejme palec hore :)

    OdpovědětVymazat
  55. Krásný outfit i líčení.. co mě mrzí je, že tam už jsou reklamy.. viz Signal.. už tomu přestávám trochu věřit co je opravdu dobré a funguje a co je reklama.. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a reklama na HM, na Milani, na Curaprox, na Sleek, na Rimmel, na Maybelline tam není? Je tam jen reklama na Signal? :) Ono by bylo dobré si uvědomit, že cokoliv já teď už ukážu na blogu, tak je v podstatě reklama, dělám zadarmo reklamu HM, ba co zadarmo, ještě jsem za ní zaplatila, jelikož sukni i halenku jsem si koupila, to stejné u Milani atd. Jinak jen tak na okraj, tuhle pastu nosím v kabelce už několik měsíců, tedy ne toto konkrétní balení :) a mám jí fakt ráda, malý optický efekt vybělení bezprostředně po vyčištění tam je,ale opravdu maličký, spíše neutralizace žluté. Funguje to na stejném principu jako třeba fialovomodrý šampon na žlutou blond ;). Navíc, jak je patrné z názvu, je to projekt, který čtenářce i bloggerce splní Signal. Já sama, když někam jdu,tak tu přípravu takhle skutečně začínám, vyčištění zubů je pro mě nutnost a samozřejmost stejně jako deodorant nebo líčení či sprcha, takže v tom opravdu nevidím vůbec žádný rozpor ani nic špatného či zvláštního a že si zuby fakt čistím, je vidět třeba i tady (taky reklama?) :) http://www.youtube.com/watch?v=RilISeXH6P8&list=UUHREC4tSuCcapNv3gELUAHQ.

      Vymazat
    2. nene, tam jste nepropagovala projekt Signal, do kterého Vás zapojily a kde propagujete i jejich soutěž atd... je to rozdíl a určitě víte jak to myslím, protože pracuji v marketingové komunikaci 15 let. To o čem mluvíte jinak je samozřejmě propagace a reklama, ale je to Vaše zkušenost, Vaše doporučení.. tady jste přímo zapojena do projektu, takže proto ten rozdíl. Chápu, že jako o blogerku roku je o Vás zájem a asi nikdo by neodolal nabídkám.. vždyť proč ne, když Vám výrobek vyhovuje, ale upřímně za sebe musím říct, že už méně věřím té recenzi co je a co není dle Vašeho názoru dobré a co opravdu sama za sebe doporučujete.. To je vše, určitě neodsuzuji, ale dostává to trochu jiný rozměr :-)

      Vymazat
    3. No já ale pořád nechápu, v čem je ten problém, vždyt jsem už do názvu napsala, že je to projekt Signálu, o pastě nikde nic nepíšu jaká je, to jsem Vám napsala sama tady do komentářů, pastu nosím v kabelce a koupila jsem si jí před několika měsíci v drogerii, takže to je má zkušenost úplně stejná jako s čímkoliv jiným tady na blogu, co jsem si koupila. Já vlastně ani nerozumím čemu nevěříte :D, vždyt já tady v tom článku vůbec nic nehodnotím, nerecenzuji. A navíc, uvádím do článků, co jsem dostala, ale upřímně, nevím jak by to mělo můj názor měnit, krém je přece pořád stejný at už je koupený či darovaný, pořád je to jeden a ten samý krém a bud mi vyhovuje nebo ne. Dále samozřejmě, každému vyhovuje něco jiného, každý máme jinou plet, věk, postavu atd atd....já tady napíšu, že mi něco sedí a x lidem se to líbit nebude a nebude jim to vyhovovat. Jinak samozřejmě zrovna toto je projekt, do kterého se pouštím kvůli zajímavé příležitosti pro blog, protože tyto články a reportáže bývají nejčtenější a že letos Českou Miss sponzoruje zrovna Signal, co na to říci, to není má volba a pokud by to šlo bez sponzorů, asi by to bylo fajn, ale s tím já těžko něco udělám, taková akce má vždy nějaké partnery :).

      Vymazat
  56. Jsi dokonalá !:) Outfit a líčení opět za jedna ! :)

    OdpovědětVymazat
  57. Líčení i outfit jsou jednoduše parádní, jako vždycky :)

    OdpovědětVymazat
  58. Mne tam moc nesedi cerne puncochy vs. bila halenka,ale nosit to budes ty,tak co:-) missek se zeptej bez jaky dekorativky se neobejdou a jestli maji nejaky triky,figle v liceni...;-)verca

    OdpovědětVymazat
  59. :) mám úplně stejnej kartáček. Sukně je pěkná. Nemůžu si pomoct, ale na té fotce kde držíš tvářenku působíš hrozně strašidelně až hororově, úplně jsem se tě lekla a nahání mi to hrůzu.

    OdpovědětVymazat
  60. Ja chci at te pozvou na nejakou akci, kde se musi velke vecerni :D kazdopadne ti to slusi :) jemnejsi liceni mam na tobe nejradeji, myslim, ze sama to vis :D ale proste te bavi obcas si hoooodne hrat :)))

    OdpovědětVymazat
  61. Já bych jen rád věděl, jakou značku kosmetiky a hlavně jaké konkrétně make upy používají :) at si dám jakýkoliv make up tak mi přijde že to prostě není ono, tak nevím, většinou lidé v televizi, mají tu plet pěknou i když v reálu ne :) tak jen tento dotaz :)

    OdpovědětVymazat
  62. Úžasný! Ta barevná kombinace rtěnky a sukně se mi moc a líbí a celkově ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  63. Super outfit, super líčení! Rtěnka má opravdu šťavnatou barvu a sukně je taky fajn, taková hravá, veselá :-)
    Ponožkový drdol mám taky moc ráda. Jednoduchý, rychlý, elegantní a vlasy nikde nelítají ;-)

    OdpovědětVymazat
  64. Hezký..čpí z toho jaro :) ta růžová..moc hezky provedený.Chci se zeptat,zda mohu zvolit stejnou barevnou kombinaci,ale s pouzdrovou mini?Jsem malého vzrůstu a tento typ sukně (rozevláté do áčka) mi mé postavě příliš nelichotí..hezký večer

    OdpovědětVymazat
  65. Peti, nádherné líčení i outfit. Ta sukně je úžasná, vrtá mi hlavou od té doby, co jsem viděla na Mirandě. Takže si pro ni asi skočím, u nás jsem ji zatím na nikom neviděla. :)

    OdpovědětVymazat
  66. Tak v první řadě pochvaly: sukně i halenka jsou nádherné, moc se mi líbí. Líčení je naprosto dokonalé, nikdy ti to snad neslušelo víc! :-) Mám jen jednu malou výtku, moc se mi nelíbí kombinace světlých jarních barviček s černými punčochami a křivákem, působí to na mě hodně tvrdým dojmem, nehodí se mi to k sobě. Ale je možné, že je to jen tím, že jsem konzerva a míchání stylů obecně není můj šálek čaje :-)

    Andrea

    OdpovědětVymazat
  67. Peti pise se VÝJIMEČNÝ. Prvni y tvrde a dlouhe, druhe i mekke a kratke. To nas ucili uz na zakladce teda. :) Outfit super, krasne ladi ta sukne s rtenkou, ale pasek u bundy... :(

    OdpovědětVymazat
  68. Moc ti to opet slusi. Liceni i outfit je naprostou krasny. Jsi kocka, Peti. Jak to delas?

    OdpovědětVymazat
  69. Mě se strašně líbí ta halenka. Asi u mě taky skončí:)
    Jinak vypadáš moc krásně. Líčení bezva. Oblečení taky nádherný, jen kdybych to oblékla já, tak si nevezmu černé punčochy, ale tělové a boty béžové s prvky té růžové co máš na sukni. Bylo by to jarnější, ale tak to je fuk, takhle ti to sluší taky.

    OdpovědětVymazat
  70. Péťo, za sebe říkám .....outfit parádní.....elegantní, moc ti to sekne....miluju bílé blůzky a sukně....moc se to na tuto příležitost hodí....
    otázky: - čím je podle tebe člověk krásný, co dělá člověka krásným, je krása omezena věkem ?
    - kdyby sis založila blog, o čem by byl, sleduješ nějaké blogy?
    - děláš ráda dobré skutky a jaké?
    - pro jaké vlastnosti myslíš, že zrovna ty bys měla být českou miss?
    - jak moc se těšíš na slavnostní večer s korunovací a velkým pojmem kinematografie paní Sophií Loren?
    - jak moc budeš smutná když nevyhraješ?
    - jsou přípravy na slavnostní večer náročné, fyzicky, psychicky, kolik hodin denně zkoušíte?
    - líbí se ti šaty, které ti byly vybrány na korunovaci, nebo by si sáhla po jiných?
    - stal se ti během příprav nějaký trapas, pokud ano jaký?
    - kdybys mohla jednomu člověku splnit přání, kdo by to byl?
    třeba tě nějaká otázka inspiruje, napadá mě jich daleko víc, ale takto v kostce.... užij si to, moc ti to přeju, tvoje obdivovatelka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tedy nevím, jak to v zákulisí chodí, ale zřejmě jsou dámy česány i líčeny odborníky. Tak mě napadla v souvislosti s dotazem předchozího anonyma ohledně šatů i otázka na make up a vlasy. Jestli se missky domlouvají dopředu, co chtějí s vlasy nebo jaký make up, nebo prostě do toho nemůžou mluvit. A jestli se tedy může stát, že by byly nespokojené, co s nimi profesionálové provedli. Asi totiž všichni známe, že přijdeme ke kadeřnici a vytvoří nám na hlavě zrůdnost. U líčení je to podobné, třeba jak jsme se nechávaly s holkama líčit na fotky na tablo, braly nás vizážistky jak na běžícím pásu a vůbec je nezajímalo, jaké barvy komu sluší nebo ne, nebo jestli někdo nosí brýle, nebo má zapadlé oči apod. prostě udělaly všechny stejně a bylo.

      Vymazat
  71. Já bych se moc přimlouvala za jiný účes, jinak je to moc krásné!!!!Dana H

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přiznám se, že mě by se líbil ten drdol možná výš, ale nevím jak by to vypadalo, ale myslím, že drdol na takovou akci je fajn, to se nepocuchá, šla bych taky do drdolu.

      Vymazat
  72. Líčení je naprosto perfektní! Vlasy Ti nejvíce sluší rozpuštěné takže účes bych volila jiný, ale záleží v čem se Ty sama cítíš nejlépe :)

    OdpovědětVymazat
  73. Mne to príde celé moc volánové. Sukňa volániková, riasená, blúzka s volánmi... Volila by som skôr jednoduchšiu sukňu, alebo potom naopak blúzku. Ale to je len môj názor a keď sa to tebe takto páči, to je hlavné :)

    OdpovědětVymazat
  74. Ja bych se tech missek zeptala, kdo je pro ne krasna ceska-dve: prvni ktera se jim libi vzhledove a druha, u ktere by mely hodnotit jen osobnost.

    OdpovědětVymazat
  75. Krásná, ale opravdu krásná barvička sukně a rtěnky:-)

    OdpovědětVymazat
  76. Na mladé slečně by to bylo pěkné, ale Vy už jste poněkud za zenitem ........

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj, bluzka a sukne se mi spolu libi, ale ten krivak k tomu moc nejde :) vic by mi k tomu taky sedely lodicky (klidne cerne) a telove puncochy. Vim, ze to nerada ctes, ale hrozne by tvym noham, obliceji a dekoltu prispelo pribrat par kilo... Nevypadas moc zdrave...

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Peti, bude ti to moc slušet:) Ale jak už navrhovali ostatní, já bych k tomu dala jen jednoduché bílé tričko s delším rukávem a něco na krk. Jak se ti ta sukně nosí? V obchodě mi přišla příšerně těžká, nedovedu si představit ji mít na sobě celý den!:) Rtěnka je super, užij si to:) Anna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Aničko, je opravdu těžká, ale nechala jsem ji maličko upravit v pase a je to ok, jak mi ted dobře sedí :).

      Vymazat
  79. Ahoj Petííí, outfit se mi moc líbí, sladěnost s líčením je dokonalá, stejně tak jako ty :-)))) jenom by se mi k tomu líbil ještě nějaký náhrdelní možná :-))

    OdpovědětVymazat
  80. Vyzliect alebo vymenit krivak (posobi hrozne lacne) a outfit je skvely!

    OdpovědětVymazat
  81. Paráda.Stáńa./já bych taky napsala vyjímka /

    OdpovědětVymazat
  82. Moc hezký článek. :) Akorát že já se na tu sukni taky koukala a ani jsem si ji nezkoušela,protože se mi zdála strašně těžká. Nepřijde ti?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta sukně je docela těžká a byla mi větší v pase a ta tíha docela táhla dolů,tak jsem ji musela nechat maličko upravit,ale ted už je to ok :), nosí se v pohodě :).

      Vymazat
  83. Úplne nádherný outfit! Všetky "Missky" ti budú závidieť!

    http://www.katy-webside.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  84. ahoj, strasne ti to slusi! :) ja sem si dneska tu suknu taky koupila :D za kolik byla prosim te ta halenka? ja jsem ji v hmku nevidela ale pujdu extra pro ni protoze ti to strasne moc slusi a ta rtenka je bozii! :-)

    OdpovědětVymazat
  85. Moc ti to sluší Peťulko :-) jen bych si asi vzala lodičky místo kozaček když bych byla jen v té halence,ale zas když máš na blůzce i křivák,hodí se ty kozačky :-D :-)

    OdpovědětVymazat
  86. Zrovna dnes jsem si tu sukni také koupila! Je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  87. ahoj, jsi moc sikovna mas super clanky :-) <3 nechci te obtezovat ale take by me zajimala ta cena te halenky, divala jsem se na oficialni stranky HM a nemohla jsem ji najit :-( vim, ze toho mas moc ale kdyz mi odepises budu ti moc vdecna <3 jsi ma nejoblibenejsi blogerka <3

    OdpovědětVymazat
  88. Milá Peťo (tedy jestli nevadí že tykám), na Tvůj blog jsem se dostala přes GetTheLouk. Jsem nadšená že tak krásná a odvážná ženská se najde i v jižních Čechách (sama jsem z nedaleka) a moc ti fandím :)
    Tahle rtěnka je naprosto bombová a už si dělám zálusk na Sleek paletku z Tvého e-shopu :)
    Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  89. Nemusím snad ani psát, že vám to šíleně sekne. Jste neprehlednutelna, budu doufat, že vás někdy potkám. Fakt bych si to moc přála. Na všech fotkách vám to tak sluší a co teprve v reálu. Peti mějte se krásně a užijte si to, budete,hvězda. Sisi

    OdpovědětVymazat
  90. Peti, super clanek:-), krasny outfit, taky mam tu sukni je skvelaaa:-)

    OdpovědětVymazat
  91. Hezký, hezký... sukně ti moc sluší a smekám před tvou odvahou, mně se třeba moc líbí, ale na sebe bych si ji nevzala. Na můj vkus moc volánů nahoře, skoro to tý sukni ubírá na parádě, nechala bych pozornost jen na ní a vršek volila jednodušší. A co mi vůbec nesedí je ten křívák (kterej ale sám o sobě miluju, je boží!!:-)) K "romantický" a jarní sukni a halence je to děs běs. Líčení bomba, jako vždy. Kéž bych to uměla.. U missek by mě zajímalo to, jestli podle nich do takových soutěží patří kromě krásy a osobnosti i nějaká inteligence finalistek.. jako znalosti a přehled. Užij si to tam!! :-) Terka

    OdpovědětVymazat
  92. KRÁSNÉ SLUŠÍ JAKO VŽDYCKY. TAK SUKNĚ JE NA TOBĚ LUXUSNÍ. A MŮŽU SE ZEPTAT KDE JE TO FOCENÉ ????? :)

    OdpovědětVymazat
  93. Wow, vážne nádherne namalovaná!
    http://caramaryl.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  94. Ahoj Peťo, sukně je moc pěkná a sluší ti. Jen můj osobní názor - velmi často si dáváš k outfitu ty tmavé punčochy, nevidím to u tebe poprvé. Myslím, že by ti mnohdy více slušely silonky tělové barvy. Více by to outfit rozzářilo :)

    OdpovědětVymazat
  95. princezna :) neuvěřitelně Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  96. Outfit krásný, akorát ve videu Ti podle mne vykukovalo nĕco z výstřihu a asi bych zmĕnila účes :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!