Get unready with me - večerní péče o pleť a odličování

by - 11 března

Krásné slunečné úterý vám všem,

 
tento týden mám hodně náročný, takže asi nebude úplně každý den příspěvek, jak jste v poslední době zvyklí, ale příští týden zase najedeme na klasický režim - doufejme :). Tímto prosím i o strpení s odpovídáním na komentáře a maily a zprávy, vrhnu se na to přes víkend.
 
No a teď již k dnešnímu videu, dost často se mne ptáte na odličování, večerní rutinu atd. Já jsem sice již jedno podobné video dělala, ale i tak se každé návyky třeba maličko mění a tak si myslím, že takový krátký update se hodí, přecejen více zkušeností, lepší technika :D......Dejte mi vědět, jaká je vaše večení rutina, budu se na vaše komentáře moc těšit ;)!




eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
Použité produkty:
* tangle teezer 199Kč kupovaný na http://www.krasa.cz
* Ziaja odličovač na oči
* Bioderma Sensibio H2O
* Lancome Génifique
* Ziaja oční krém s vitamíny
* Bioderma Atoderm
* Bione konopný balzám na rty
* kartáček na zuby používám měkký Curaprox
* maska na spaní je z ebay
* tamponky na odličování 100% bavlna, jinak se líčidla rozmazávají a nejdou tak dobře odlíčit
Bioderma produkty: http://www.bioderma.com - mají v lékárnách
Ziaju kupuji na http://www.ruzova10.cz
Bione kupuji v malých drogeriích nebo na netu http://www.bionecosmetics.cz

Jason Shaw - http://www.audionautix.com
skladba: Lazy day
music: licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/


You May Also Like

84 komentářů

  1. Opět propagujete Ziaju a Bione, tedy značky, které přivádějí nové pacientky k alergologům. Ještě ke všemu to propagujete na začátku pylové sezóny, kdy jsou čekárny nejvíc "narvané" za celý rok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzano, kam vy na ty nápady chodíte, to člověk žasne :D. Zapomněla jste dodat, že jsem se narodila v roce 1964 a že jsem padesátiletá podivínka a zlodějka jako minule, což? :D

      Vymazat
    2. Tedy já taky tuto souvislost mezi pylovou sezonou a krémy Ziaja a Bione fakt nechápu, to jako ostatní krémy jsou OK, i v pylové sezoně? Proč právě tyto dva? Kdopak se to skrývá pod jménem Zuzana Medková? Vy jste zřejmě alergik, ale na Petru, že?

      Vymazat
    3. Milujuu Tě Peťo ! :D dokonalýý :-)) i tvoje reakce na některý anonymy ! :o ***Hanča ♥ ♥ ♥

      Vymazat
    4. Přečetla jsem si komentář č. 1 3x a stále nechápu souvislosti :-D Ale pobavilo mě to :-D

      Vymazat
    5. Bože co je ta pani,nebo slečna Medková za krávu? ! Ziaja ač je to polská kosmetika,tak je jedna z nejleších,kdo má i alergicku pleť a Bione naše česká,cenově dostupná to samé! Já některé komentáře fakt nechápu, to snad ani nemůžou myslet vážně ne? :-)

      Vymazat
    6. "ja jsem si oblibila Ziaju" je propagace? nevim, tak kazdy mame rad nejaky pripravek a komu zpusobuje alergii necht ho nepouziva, ne?

      Vymazat
  2. Ahojky, nikdy mě nenapadlo vrstvit krémy na sebe. Dala bych si jen sérum a nazdar! Já si teď oblíbila arganový olej, ale ten se mi vstřebává dlouho, na ten už asi nic nenavrstvim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, sérum by mi na hydrataci určitě nestačilo. Já mám suchou plet a to je málo výživné. Ale olejíčky jsou něco jiného, arganový je super, také ho mám, na ten by se ani krém vrstvit nedal.

      Vymazat
    2. Nj tak Lancome je samy slikon, nedivim se, ze te nevyzivi;-) minimalni znalost slozeni a je to!:D

      Vymazat
    3. vrstvit kremy na sebe...? vzdyt petra na sebe zadne kremy nevrstvi...
      asi ses blbe na to video divala

      Vymazat
  3. Pekné video, táto téma ma práve zaujímala. Strašne rada sa pozerám na tvoje videá, a tie najdlhšie mám najradšej. :-) Veľa som sa od teba naučila. Ďakujem. Erika

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, takže Ty také patříš k holkám co si po odlíčení obličej vůbec neoplachují vodou? :) já bych si stejně připadala furt "ulepená", i když vím, že to tak hodně lidí dělá... :) To já musim vždy odlíčit, opláchnout a pak až třeba namazat :) Mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, přesně tak, večer vodou obličej nemyji. Ráno ano,ale večer jen čistím micelárkou. Nejvíce mi to tak vyhovuje, mám suchou plet a nechci ji ještě více vodou vysušovat. Taky jsem si vždycky myslela, že ej člověk ulepený,ale vůbec to není pravda, ono fakt záleží na typu pleti.

      Vymazat
    2. Ja se tedy odlicuji při koupani - umyju si oblicejik Physiogel Nettoyant a pak se normalne doodlicuji a kremuji :-)

      Vymazat
    3. Petro, můžu se zeptat - a ta micelárka Bioderma ti neucpává póry? Já jsem taky chvilku praktikovala se po odlíčení s ní už neumýt vodou, ale moje pleť to nedala, takže pak vždycky ještě musím opláchnout čistou vodou.

      Vymazat
    4. Já to mám přesně naopak ... večer se odličuju přípravky na odlíčení co se napění s vodou (teď mám super mycí krém na obličej od Dermacolu) a dočistím micelárkou. Tento Dermacol nevysušuje a nemám pocit ulepenosti, pěkně makeup stáhne. A ráno už žádnou voda, jen micelárka :-)

      Vymazat
    5. já si třeba obličej nemyju vůbec vodou, mám dermatidu, samotná voda mě strašně vysušuje, tak používám jen mléko a ulepená nejsem:) M.

      Vymazat
    6. Péťa má suchou bezproblémovou pleť s malými póry takže je malá pravděpodobnost že by jí něco ucpalo póry :). Takže si může dát centimetrovou vrstvu indulony a pleť je stále v klidu.

      Vymazat
    7. ne, mně to pory neucpává vůbec, navíc Bioderma má nekomedogenní přípravky,takže tím si myslím,že to nebude.....

      Vymazat
  5. ahoj, já čistím pleť tonikem s mořskými řasami Marien Q..........pak mažu olejíčkem Bi-Oil........chci mít hezkou pleť, to dělá hodně........starám se i o tělo, mažu ho zpevňujícím tělovým olejem Enja od Dermacolu, je to moc fajn........nezapomínám ani na ruce a nohy..........prostě se o sebe starám.......tolik času to zase nezabere a mám fajn pocit, že jsem něco pro sebe udělala.......jinak musím říct, že ti to zase sekne......příjemné video

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, no, já jsem dříve večer myla obličej jen vodou a ničím jiným. Až tady jsem se dozvěděla, že mu to věcer nesvědčí. Za což děkuji. Mívala jsem ráno pytle pod očima a opravdu to bylo tím, že večer ty oči tu vodu natáhly do sebe. Od té doby, co odličuju oči odličovákem, pytle jsou fuč. Jinak já těd používám Yves Rocher, ne že bych byla propagátor, ale nechala jsem se zlákat jejich kartičku, tak tam teď občas něco koupím. Mám sadu Purbleuet- odličovací voda na obličej a oči s chrpou- to je gel a odličuju s ním vše krom očí, protože oči neodlíčí. Mně nevadí, ale kamarádka říkala, že jí ta konzistence není na obličeji příjemná. A ta druhá věc je - expresní odličovač na oči s chrpou - a ten můžu doporučit- oči odlíčí okamžitě a čistě a navíc zanechá na očích takový mastných film, takže okolí očí není vysušené. Ten je vážně moc příjemný a funguje. Krásný den. Katka

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Petro :-) moc krásné video, jen se chci zeptat, proč máte tak zarudlé oči? :-o a jinak vám musím pochválit pleť, je opravdu krásná! tak čistá :) bez pórů a pupínků :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mam to s ocima a ocnim okolim stejne jako Petra. Holt je mame citlive, no... Zavidim kamaradkam, co si traba behem dne muzou zmenit ocni makeup (odlicit a znovu namalovat), ja pak, bohuzel, vypadam nekolik hodin jak kralik. :-)
      Lucka

      Vymazat
    2. To mám vždycky po odlíčení, přesně jak píše Lucka, prostě citlivé oči a oční okolí.

      Vymazat
  8. Ahoj :) fajné video :) v dobrém slova smyslu můžeš točit o čemkoli a já se na tebe budu vždy usmívat :) To je síla pozitivní energie, dík Lenka ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Péťo, mám téměř stejnou odličovací a večerní mazací rutinu jako ty. Docela chápu, že po odlíčení se už neoplachuješ vodou, protože máš suchou pleť. Ale co mě překvapilo je, že pleť odlíčíš pouze Biodermou a už níčím jiným, tedy "jedním krokem". Já použiju dvoufázový odličovák na oči také ( v mém případě Yves Rocher nebo L'oreal) a poté na pleť střídám čistící balzám (Balm Balm) nebo micelárku (L'oreal) a nakonec dočišťuju tonerem (Balea, a teď zkouším Bione čistící vodu s Aloe)..prostě "vícekrokové" odlíčení pleti, protože odlíčení jen micelárkou se mi zdá nedostatečné a přijdu si stále "ušmudlaná" s make-upem :) Někdy v týdnu dělám změnu a vyčistím pleť jemným peelingem od Alverde a dočistím micelárkou místo toneru. :) A pak si musím obličej zlehka opláchnout vodou, protože si přijdu lehce ulepená :D ale to bude asi jen pocit, a navíc nemám tak hodně suchou pleť, takže mi to nevadí..Pak už je moje mazací rutina stejná jako tvoje, použiju sérum (doporučuju všema deseti Balea-hyaluron.sérum v takové úzké tubičce, fakt skvělá učinná věc za málo peněz bez silikonů a parabenů, a občas střídám také s Balea sérem Cell energy) a pak oční krém (používám nějaký od Salvusu, který mám déle a tenkrát ho doporučovala Kája z Plumfoolery a fakt je skvělý) a nakonec namažu na obličej ještě krém nebo arganový olej a dám balzám na rty :)
    Těším se na další video. Měj hezký den.
    Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z toho bych se zbláznila:D Připadá mi to přehnaná péče..ale když ti to dlouhodobě vyhovuje tak proč ne. Terka:-)

      Vymazat
    2. :)) dle toho mého popisu se to zdá složitý a zdlouhavý, ale myslím, že na tom není nic přehnanýho, když odlíčim oči dvouslož.odličovákem (protože používám voděod.řasenku) a jediný rozdíl v odličovací rutině od Pétiný je, že pleť vyčistím a odličím "dvoukrokově", tudíž kromě micelárky před tím použiju buď balzám nebo jemný peeling..a pak už klasika - sérum a krém na obličej. Po mnoha pokusech se mi tohle fakt osvědčilo, protože mám smíšenou pleť, která si občas dělá co chce, takže přes zimu je vysušenější, občas se mi vytvoří sem tam pupínek, a od té doby co se takhle (možná pro někoho přehnaně) odličuju a používám hyalur.sérum před použitím krému, tak se mi snížila tvorba různých pupínků a komedonů..:)
      Klára

      Vymazat
    3. Mám to podobně, pokud se ten den líčím, večer začínám mycí pěnou, která stáhne tu největší špínu z make-upu, pak micelárku (nebo dvoufázový odličovač, pokud mám voděodolné líčení) a nakonec tonikum pro stažení pórů. Jako kdybych nemyla tou pěnou, tak na micelárku spotřebuju hrozně moc vatových tamponku (ze zkušenosti 4-5), takhle mi stačí jeden. Naopak zase mycí pěna nestáhne všechen make-up. A to tonikum mi hodně pomáhá na póry a desinfekci obličeje - pupínky už skoro nemívám. Ráno to ale flákám, většinou jen obyč. voda a přetřít tonikem nebo na co mám náladu.

      Vymazat
  10. Je dobré si sundat i podprsenku:-))
    Jasně, nenatáčelo se to večer:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto bych to vypustila, i to čištění zubů.. Nevím, příjde mi to "mimo", trapné trošku. Ale jinak hezké video!!:)

      Vymazat
  11. Zacala jsem ted odlicovat opravdu poradne, driv jen mlekem garnier, ted mlekem a maskou od Balea pak jeste micelarkou a i rano zase micelarkou a plet se mi hodne zlepsila a vycistila! Jinak strasne ti to na zacatku slusi ty dlouhe navlnene vlasy!! Tangle teezer miluju, neumim si predstavit byt bez nej, uz se normalnim hrebenem neucesu. Mam 4, 3 z Anglie a jeden z lekarny v CR, ten samy jako ty, stejne barevny, ale Vubec ho nepouzivam, je mnohem tvrdsi nez ty 3 predchozi z Asos, nevim proc :( LV

    OdpovědětVymazat
  12. Velice mě tohle video bavilo :))) Těším se na další video od tebe :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Péťo,
    já mám ucelenou řadu od Mary Kay, která mi moc vyhovuje. Takže odlíčím oči, pak použiji "čistič", který se používá s vodou a teď i s kartáčkem na pleť (je božííí!!!), opláchnu čistič vodou, usuším obličej, dám sérum a namažu krémem (oční + pleťový).. :-) Bez večerního odlíčení bych se už neobešla, musím říct, že se mi výrazně zlepšila pleť, když jsem o ni začala pravidleně pečovat.. Na vlasy cca 2-3x týdně používám olejíček Orofluido, jsem do něj blázen :-D ale vlasy si na noc do copu nepletu - ráno bych pak měla přelámané vlasy.. :-( jinak tvoje videa pravidelně sleduji a jsou skvělá! Moc díky :-)
    Eliška

    OdpovědětVymazat
  14. Video se mi moc líbilo a litovala jsem že není delší :( :D Jinak Péťo byla jsi tam úplně skvěle nalíčená, moc mi to k Tobě pasovalo :)) a sluší Ti i taková jemná růžová barva :)

    OdpovědětVymazat
  15. Strašně povedené video Péťo :)
    Já jsem v odličování úplný lajdák.. Nijak moc se nemaluji tak nemám potřebu si odličovat oči jen pleť a to buď jen vodou nebo gelem.. Zatím jsem neobjevila žádnou dobrou odličovací vodu na mou mastnou a aknózní pleť:( Vždy mi přijde, že po těch vodičkách mám pleť ještě horší.. :( Asi už vážně zainvestuji do chválené Biodermy:)

    OdpovědětVymazat
  16. Já si někdy opláchnu tvář/oči vodou-řasenka pak jde líp dolů, odlíčím micelárkou, dám arganový olej a je to:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Jee, tak tohle video je parádní, přesně něco takovýho jsem potřebovala, nějakou inspiraci, diky peti :)

    Verka

    OdpovědětVymazat
  18. Petro, Ty jsi tak roztomila! Musim se pri Tvych videich usmivat. Mas fakt nadhernou plet, oci a krasne leskle vlasy..
    Musim zacit po serum pouzivat krem! Do ted jsem to sidila a pritom mam taky suchou plet.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  19. Peta, krasne video, ale na druhu starnu si sa pekne zabalzamovala a zamumifikovala cistou chemiou, ktoru ja teda nemusim

    OdpovědětVymazat
  20. super video :) já osobně bych ale nesnesla neumýt si večer obličej pořádně vodou, připadala bych si tak nějak upatlaná :D

    OdpovědětVymazat
  21. Péťo, zeptám se asi hloupě, ale k čemu je dobrá ta maska na spaní? Jasně, zaručí očím úplnou tmu, ale pomůže taky třeba vstřebávání krému v očním okolí jako tomu je u rukou (namazat ruce silnou vrstvou krému a navléknout kosmetické rukavice)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nevím, myslím,že na krém to nepomáhá,já to mám vyloženě kvůli světlu.

      Vymazat
  22. Ahoj, Peti!
    V poslední době jsem nestíhala psát komentíky, ale tvůj blog sleduji pravidelně a moc ráda. Vždy se skvěle odreaguju. Dnešní téma je super nápad. Zrovna na odstranění umělých řas jsem byla hodně zvědavá. Připojím se k výše psanému komentáři, taky neodolám a obličej MUSÍM umýt i vodou pro pocit maximální čistoty.

    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  23. Rituály máme podobné, akorát já mažu ještě celé tělo a kapu do očí kapky :))) curaprox je už moje stálice, naučila jsem se navíc denně používat mezizubní kartáček. Paráda. Jsem moc zvědavá na recenzi Lancome Genifique séra...slibují zázraky a uvažuji o něm delší dobu...Přecejen první vrásky už mám :))) Hezký večer!

    OdpovědětVymazat
  24. Já jsem zjistila, že pro mě je lepší čím méně přípravků, tím lépe, takže ráno i večer vyčistím pleť gelem, nakrémuji (to mám tedy různé krémy), 2x týdně dám hyaluronové sérum, protože častěji mi ucpává póry a na noc kolem očí dávám olivový olej, toť vše :)

    OdpovědětVymazat
  25. Já začínám peelingem ve sprše, pak odlíčím oči nějakým odlič.mlékem a celý obličej dočistím micelárkou. Sérum nedávám, ale plánuji koupi, takže zatím jen krém od L´orealu. Zklidňující gel na oči a měsíčkovou vazelínu na rty. :)

    OdpovědětVymazat
  26. Peti, prosímtě, má to nějaký význam, zaplétat si ty vlasy na spaní? A opravdu spíš s tou škraboškou na očích nebo je to jen rekvizita? :-) To bych asi nesnesla :-). Já na večer používám arganový olej s medem a kaktusovým olejem (je to emulze) a musím říct, že je to super!!! Taky si po dočištění pleti pleťovou vodou už obličej nemyju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, smysl to určitě má, nepřilehneš si vlasy, nešoupeš je zbytečně po polštáři, mám pocit, že jsou v copu více chráněné. Ano, pokud třeba manžel kouká na TV, dám si masku, potřebuji na spánek tmu.

      Vymazat
    2. Aha, děkuju. Já jsem si právě myslela, že je lepší vlasy nechat jen tak, aby se v tom zapleteném copu nějak nepolámaly, když se na tom leží. Ale je fakt, že za mnou do postele často přijdou děti a pak je budím těmi vlasy, když je šimrají v obličeji. Z tohoto pohledu je to praktická věc :-). Mám kamarádku, a ta spí taky s maskou na očích a špuntech v uších. Je na tom závislá a bez toho by neusla.

      Vymazat
  27. Ahoj, neudělala bys účesové video ve stylu victorian rolls? Tyhle retro účesy jsou nádherné, ale nevím jak na to.

    OdpovědětVymazat
  28. Chci se zeptat.. opravdu to stačí jen takhle se odlíčit? Mě se zdá, že je to nedostatečné, že Ti zůstaly jakoby spodní linky. Já to čistím ještě špejličkou na uši a to používám pouze řasenku. Jen mě zajímá jestli to nevadí, když zůstane trochu líčidel na pleti, když není tak "kvalitní" jako ta Tvoje.. děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to se spíše zdá, jelikož mám velmi citlivé oči, když odličuji,tak mi zčervenají, nejsou to stíny,ale červená kůže ;). Jinak to asi vadí a já jsem pro důkladné odlíčení,at může plet volně dýchat.

      Vymazat
  29. Jako prvni bych chtela reagovat na tvuj prvni krok, a to zapleteni copu. Mam take delsi vlasy a nikdy nevim jak je na noc "uklidit". Kdyz spime s pritelem spolu, vzdy mi je v noci prilehne,omylem vytrha a silene zacucha, rano pak vypadam jak carodejnice. Nemate nekdo dalsi typ co s delsimi vlasy? Dekuju za info :)

    OdpovědětVymazat
  30. Jé, tak povedené a milé video o hygieně obličeje a ukládání se ke spánku jsem teda ještě neviděla :)

    OdpovědětVymazat
  31. já odličuji pěnou od Biodermy Hydrabio, pak micelárkou a nakonec nanesu buď sérum a krém nebo jen olej. Zajímalo by mě, dá se použít olej na sérum? Co se týče očí, kupodivu mi sedl obyčejný Garnier na citlivé oči. Jen by mě zajímalo, jestli někdo máte nějaký fígl na vnitřní linku (waterline), protože ať se odličuji, jak chci, většinou mám stejně ráno tmavé koutky :-/ Na noc ještě používám oční krém od Biodermy. Překvapilo mě, jak moc si ho Peťko dáváš! Já, když si dám krému moc, mám ráno oteklé oči. Jinak musím souhlasit s výše uvedeným komentáře. Čím delší video, tím víc mě to baví :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zalezi na slozeni, pokud je serum zalozene na kyseline hyaluronove je potreba, aby na nej prisla ,,voda,, tudiz bud krem na vodni bazi anebo staci prestriknout termalni vodou (evian, la roche posay, avene,...) a pote pouzit olejicek, ja to tak zacala na doporuceni kosmeticky delat pred spanim :) Pokud je to serum liftingove, anti aging nebo rozjasnujici muzet na to dat olejicek (koneckoncu ten je soucasti mnoha kremu :P) ale pockej alespon 10minut :)

      Vymazat
    2. moc děkuju za odpověď!! Přesně něco takového jsem chtěla slyšet :)

      Vymazat
  32. ja teda kremy nevrstvim, bojim sa, zeby sa to nejak pobilo


    http://beautybybellatrix.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peti, na videu máš krásný lesk na rtech, můžu se zeptat, čím jsi byla nalíčená? Renata

    OdpovědětVymazat
  34. Miluju tvá rutinová videa!! :)

    OdpovědětVymazat
  35. Super video:) hrozně moc mě pobavilo.. na začátku taková koočka a pak na konci s těmi rovnátky (pořád krásná). Uviděla jsem v tom sebe. Nerada bych, aby to vyznělo nějak zle, jen mi to přišlo vtipné. Ráda Vás sleduji a tohle video mě prostě dostalo, ale v dobrém:) Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aneb co dokaze makeup, kdyz se na ksicht namaluje oblicej :D...to ja vubec spatne neberu, vzdyt to tak je, to kazda zname :)

      Vymazat
  36. Ahoj Péťo, video se mi opět líbilo, jako vždy jsem se u něj krásně najedla. Jen se chci zeptat, kdes koupila ty krásný klapky na oči? Já mám problém, že vůbec nevim, kde se daj koupit, dvoje jsem šlohla u babičky, nějaký z letadl nebo co :D, ale už bych potřebovala nový a nemůžu na ně nikde narazit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to uvedene pod videem :) maska na oci je z ebay.com ;)

      Vymazat
    2. mrkni na ebay, maji je tam za dolar a spoustu druhu

      Vymazat
  37. Mně se tohle video maximálně líbilo :-), obdivuji jak máš video skvěle propracovaná a dovedená opravdu k dokonalosti, klobouk dolů a budu se těšit na další :-) ♥!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  38. Pěkné video, díky, vždy ráda se podívám jakou kdo má večerní rutinu. A koukám, že se odličuji jinak - napřed odlíčím oči a makeup micelárkou, pak obličej opláchnu a ještě umyji gelem. Pak teprv dávám na noc olejíček.
    Těším se na další videa a články
    Marie

    nakupujirada.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Úžasné video! Jsi skvělá blogerka :-) já se odličuji podobně, mohla bych se Tě na něco zeptat? Jsem bledulka, mám podobný typ pleti jako ty :-) všechno co doporučuješ, mi sedí :D :-) já bych chtěla nějakou červenou výraznou rtěnku.. mohla by jsi mi nějakou konkretně doporučit (co např. seženu v běžné drogerii :-) a aby ta rtenka byla hydratační - mám sušší rty) vím, že pro bledulky se hodí rtěnky v korálovém odstínu jenže, já v té drogérce nepoznám která to je :D moc děkuju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekuji :). Ja bych pro zacatek na ozkouseni doporucila neco uplne levneho, klidne Essence All you need is red long lasting lipstick, moc dlouho nevydrzinale barva je krasna a nevysusuje. Potom bych urcite doporucila Rimmel Kate Moss a myslim, ze je to odstin 1,ale nejsem si uplne jista. Fajn jsou i Dermacolky v tom novem obalu, odstin 08, ale taky necekat extra vydrz :). Nejlepsi je ten Rimmel z nich :).

      Vymazat
    2. děkuju moc <3 jsi nejlepší <3

      Vymazat
  40. Tady ti to tak strašně sluší! to ani neni mozny :)) Liceni je podle toho nude tutorialu co jsi delala nedavno, nebo je to nejaky jiny? Hrozne moc bych chtela vyzkouset podobne.
    A rozpustene vlasy ti vazne seknou :)

    OdpovědětVymazat
  41. jo a co mas za lak na nehtech? je moc krasnej :)

    OdpovědětVymazat
  42. Ja se tesila na takove video! A premyslela kdy ho udelas :D a ted budu cekat na morning routine po probuzeni, hohooo :)))

    Nemohu se dockat recenze Lancome sera :))) prave rozmyslim jake poridim mamince, jinak nedavno jsem se dovedela, ze je ,,nejlepsi,, aplikaci kremu ci sera ne rozmazavani, ale ,,vtlacovani,, :D neivm jak to popsat, ale krasne to ukazuje v tomhle videu http://www.youtube.com/watch?v=hDIopEMaS_E vnucka pana Clarins(e), ze ji vzdy vyhuboval kdyz ji videl jak si peclive rozmazava krem, a naucil ji jak to delat efektivneji, sama jsem tim byla prekvapena :)

    preji nadherne dny <3

    Nadia

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj , skvele video ;) . Ja si vycistim plet penivym gelem s uhlim garnier na akne (mohu doporucit) , pak docistim vodou aknea a nanesu krem aknea. Mam totiz problemy s akne a tyto vyrobky mohu doporucit.

    OdpovědětVymazat
  44. Péťo, víckrát jsem o tom přemýšlela jak to dělají ostatní, kteří zde popisují jak si obličej už neoplachují vodou a i ty, to se pak sprchuješ jak, jenom od hlavy dolů? A sprchuješ se před odlíčováním, nebo až po něm. Já kdybych si nanesla krémy a pak se šla sprchovat, tak tou horkou párou, bych měla pocit, že stečou dřív, než se vsáknou. Já si nejdřív odlíčím oči a pleť dvoufázovým odličovačem od Ryoru, pak dočistím pleťovou vodou s alkoholem od Loreal a to vždy koukám jak je tampon ještě špinavý, pak jdu do sprchy, tam obličej umyju žínkou s mycím gelem a po sprše teprve vše krémuju. To mi fakt vrtá hlavou, jak se sprchuješ, teda kdy přesně?

    OdpovědětVymazat
  45. Zdravím! Já jsem přišla na nejrychlejší a nejúčinnější způsob odličování, a to pomocí dětského čistícího mycího gelu z DM (modré, 500 ml velké balení s pumpičkou asi za 80 kč). Tím si umyji celý obličej i oči a za pár sekund je všechno odlíčené. Odličovat se pomocí tampónků, jééé, to by mě nebavilo! :) Potom pleť dočistím čistící vodou Bioderma Sébium. No a pak už patlám séříčka a krémíčky - především od značky Vichy a Bioderma.

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj, já se odličuju taky touhle Biodermou, ale momentálně i oči, protože nejsem schopná zajít do drogérky pro dvoufázový Ryor :-D jinak se chci zeptat, odličovat se má od středu ven? A to i oči? Slyšela jsem totiž, že se má naopak - minimálně u těch očí - odličovat směrem dovnitř, že jinak bude hodně vrásek a vytahané oční okolí apod.... tak se chci zeptat jaký na to máš názor? Díky.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!