Lovely news - leden a únor 2014 aneb mega haul :)

by - 09 března

Krásný večer vám všem,

dneska se tedy dopředu omlouvám a upozorňuji, že je to skutečně celovečerní film, jenže těch novinek je tolik....budu je asi muset dělat pravidelně :). Takže žádné vypisování, jdeme na video :)....




eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
 
líčení: oči Essence Smokey eyes set, Rimmel gelové linky 001 black, Bourjois Clubbing waterproof 46 bleu neon
 
věci, o kterých mluvím:
* Maybelline Fit me 110 porcelain z amazonu.com
* Astor Skin match 100 ivory
* Loreal Nude magique 100 porcelain z feelunique.com
* Dermacol pearl energy base
* Rimmel Exaggerate eyeshadow primer
*  Rimmel Apocalips Stellar, Big bang
* Rimmel Stay blushed ! peach flush, pop of pink
* Rimmel Scandaleyes waterproof gel eyeliner 001 black
* Essence Waterproof eyeliner pen black
* Bourjouis Clubbing contour 46 bleu neon
* Milani Brow tint pen - dark brown
* Essence Maximum volume mascara
* XXXL longlasting lipgloss Babydoll´s favourite, Matte Silky red
* Essence All about nude 01 nude
* Essence Smokey eyes set 01 smokey night
* Essence Blush up! 10 heat wave
* Essence Colour & go 172 Splash!
* Milani Distinct lash
* Jordana Best volume extreme
* Gabriella salvete Infinite definition mascara
* Gabriella Salvete lak na nehty 143, 109
* Catrice Crushed crystals 06 call me princess - na nehtech
* Catrice Gel like top coat, Quick dry high shine top coat
* Catrice eyeshadow bring me frosted cake
* Catrice 270 Material girl
* NYX Power
* Rimmel Moisture renew 500 diva red
* Milani 02 Popping pink, 06 Power periwinkle
* Rimmel color show off 220 Shocking pink, 120
 Be bold
* Catrice liquid metal 020 Golden rose, 040 Under treasure
* Milani xl bronzer all over glow 02 fake tan
* EOS děkuji Andree :)!
 
 
 

You May Also Like

58 komentářů

  1. Peti, 48 minút?:-) Tak to je jeden diel seriálu. Veľmi pekne si nalíčená vo videu, ako obyčajne vždy!!

    ziriane.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Presne preto si plánujem kúpiť EOS balzám - lebo je fakt zlatunký :D kamarátka ma upozornila že je to obyčajný balzam a nech nič extra nečakám. Tak som si povedala, že si kúpim len jeden a zrejme asi mätový a nebudem od neho veľa čakať.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi perfektní, moc ti fandím:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnky Rimmel. Rtěnky Moisture mi připadaly celkově lepší ty původní, i balením. A Color show off se už nevyrábí a je jen doprodej, což mě hrozně štve! Taky mám odstín Be bold a ještě Kiss me a strašně si je šetřím.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Péťo, už posledně jsem se tě chtěla zeptat na dvě věci: 1. co je dobré pro bledulky na kruhy pod očima? 2. čím si bělíš zuby? Máš je nádherně bílé, tiše závidím. Děkuji Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Renato, na kruhy pod očima tu mám celý článek a mrkni na světlé korektory video, o všem tam mluvím :). Jinak na zuby nic,ale ted se zase chystám po 3 letech dobělit,tak bude recenze.

      Vymazat
  6. Ahojky,délka videa mi vůbec nevadí,naopak není nad to udělat si při nedělním večeru čaj,manikůru a pohodu u kosmetických novinek.Už delší dobu jsem sháněla nude rtěnku,bohužel,ani jedna z drogerie mi nepřišla dostatečně krycí (a to bohužel ani od vychvalované Rimmel-řekla bych,že se dělají skvělé rtěnky v jakékoliv barvě,jen ne v nude) a musela jsem si dnes pořídit v Sephoře od Make up for ever v odstínu 22,která je bohužel ale trošku sušší...Nevím,co si mám počít a kde sehnat dostatečně krycí nude odstín..Jinak metalové odstíny mi přijdou skvělé a po shlédnutí videa si dělám zálusk na catrice stíny.
    Tak děkuji za přehled a ať se daří ! :))

    OdpovědětVymazat
  7. to už byl jeden díl seriálu :) ale super pokoukání a zase nějká nová inspirace...kouřové líčení je krásné, do té paletky od Essence jdu!

    lucka

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Petru :-) sleduji Tě zhruba rok a shlédla jsem zpětně všechna videa. Jsi překrásná a velmi vkusně se líčíš.
    Mám jeden rychlý dotaz. Potřebuji černou linku na jeden jediný večer, proto nechci kupovat nijak drahou kosmetiku. Vím, že jsi několikrát v recenzi mluvila o solidní výdrži versus cena. Prosím poradíš? Je to na ples, takže potřebuji aby vydržela těch 8 hodin trdlování a pocení při tanci :-) Mám koupit nějaké to pero? Se štětečkem a gelovkama bych si asi neporadila :-(
    Děkuji Ti a velmi Ti fandím Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, moc dekuji ;). Co se tyka linek, tak gelovky jsou lepsi jak pero,ale pokud si s nimi nejsi jista, postaci i to pero. Celkem fajn je vodeodolne od Essence, fixka s tenkym hrotem. Skvele maji i long lasting tuzky, myslim, ze na jediny vecer to bohate staci.

      Vymazat
  9. Ahojky,recenze skvělá, akorát jsem úplně jiný typ, než Ty a nesluší mi tmavé rtěnky ani růžové tvářenky, jako Tobě a o jiných barvách v poslední době nemlvïš...ke všemu mě rozčilovalo, jak si pořád saháš do vlasů....to bylo každou chvíli a nevypadá to dobře...tak když Ti vlasy překáží,tak si máš udělat na tak dlouhé video nějaký účes.....hezký den Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, ono je asi těžko kupovat si věci, které člověku nesluší, jen aby na ně udělal recenzi pro ostatní. Takže je logické, že si Petra vybírá odstíny pro sebe. Jiná věc je, pokud má třeba nějaké věci darované, ale proč by si sama pro sebe měla vybírat nesedící barvy?
      Taky mi to česání vlasů docela vadí, už i při minulých videích. Pokud vlasy nepadají do očí nebo do obličeje (vlastně pořád ležely stejně), není třeba je pořád přeuhlazovat. A taky asi není potřeba pořád dokola komentovat osvětlení. Asi všichni víme, že sluníčko vychází a schovává se za mraky, navíc já na pc ani nějaké velké změny na videu nepozoruji.
      Jinak chválím líčení očí, vypadá moc hezky ta modrá linka. Škoda té báze/nebáze. V koutcích taky mívám problémy s mazáním linek a to ani oči před make-upem nekrémuji, jen dám bázi, ale jak si během dne sahám do očí, tak v koutku se mi linky taky mažou, když si nedávám pozor.

      Vymazat
    2. Jej, mám stejný názor. Video se mi líbí, ale vadí mi a ruší mě to neustálé komentování světla (taky to na PC moc nepoznám) a to sahání si do vlasů, které leží stále stejně.

      Vymazat
    3. Vy fakt řešíte fakt kraviny. To jste všichni tak netolerantní? Peťa je jenom člověka ne stroj.

      Vymazat
    4. ad svetlo, jen si to nekdy zkuste, ono kdyz mate na dispeji skoro cerno, tak se proste bojite, zda to bude videt. V pocitaci to pak zase vypada uplne jinak, takze vy si toho treba tolik nevsimnete. Uz vidim, kdybych to nerekla, kolik tu bude anonymu, ze se na to neda koukat, ze jsou blbe videt odstiny, protoze se meni svetlo, to se clovek nezavdeci. K vlasum, no prave proto, ze jsem je uhlazovala tak to slo, jinak bych je mela za tu chvili nalepene kolem krku a rozlitane, mam v tomhle silene vlasy, vubec mi nedrzi. Akorat jsem mela pocit, ze o ty vlasy tady vubec nejde, nechapu proc se porad resi takove kraviny. To se vzdycky neco najde.

      Vymazat
    5. Peti, přece tě tu nikdo nechce prvoplánově vytáčet, ten anonym 11:25 se tě navíc i nejdřív zastal co se odstínů týče, pochválil modré linky a zároveň napsal i to, že ho rušilo komentování světla plus vlasy. Nevidím na tom nic špatného. Dle mého názoru konstruktivní kritika, za kterou bys měla být ráda, protože ti ukáže v čem se můžeš (a samozřejmě nemusíš) změnit/zlepšit. Mě samotné tedy komentování světla vadilo také, snad v žádném tvém videu jsem nikdy nezažila drastické změny světla, takže řešit to v každém videu pořád dokola mi přijde zbytečné. Akorát ti to přetrhne nit a zbytečně to ruší. A říkat to preventivně, aby pak někdo neřekl že bylo špatně vidět je bezpředmětný. Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde, tak kašli na to jestli někomu bude nebo nebude vadit světlo a preventivně se předem ,,neomlouvej", rýpaly tím neumlčíš a lidem, které to téma zajímá tím akorát rušíš jinak velmi příjemné video plné cenných informací :)

      Vymazat
    6. mne to ale vubec nevytaci, jen jsem se snazila vysvetlit, ze proste pri nataceni to vypada na displeji uplne jinak, je to tak nepochopitelne? Jinak samozrejme souhlasim :)!

      Vymazat
    7. Video jsem ještě neviděla, mám zánět spojivek, tak nechci oči namáhat a jen jsem si prošla diskuzi. Z těch komentářů člověk vyzjistí informací :-) Toho sahání do vlasů jsem si všimla už dřív a nechápala jsem, proč je potřeba si nepohnuté vlasy stále upravovat. Třeba je to nějaká forma vyrovnání se se skrytým stresem, nevím. Na video se samozřejmě těším, jen se bojím, že se teď budu dívat víc kriticky :-( Ale těším se na inspiraci :-)

      Vymazat
    8. Omg :D, no nic, je vidět, že moje snaha o vysvětlení nepadne vždy na úrodnou půdu, pojďme na základě úpravy vlasů vymyslet psychickou poruchu :D, já si schválně ty vlasy upravovat jednou nebudu a uvidíte, že na konci videa budou omotané kolem krku a budu jako čarodejnice :D....každopádně, na zánět spojivek je mnohem horší číst, protože černobílý kontrast namáhá oči mnohem více, než si pustit video ;). Já mám záněty hodně často a doporučuji Opthalmo azulen, je super na zklidnění a je i bez předpisu.

      Vymazat
    9. Já právě záněty spojivek moc často nemám, tak jednou za 3 roky. A nebraň se zase hned útokem, je to dětinské ;-) Zkus se nad tím povznést. Nevím jestli pracuješ v kolektivu, bojím se, že bys mě zase slovně napadla, takže nespekuluji, ale v kolektivu se musí nějak společně vyjít. Kdyby na sebe všichni jen štěkali a každý chtěl mít poslední slovo, tak ničeho nedosáhnou ;-)

      Vymazat
    10. Velmi se omlouvám, že jsem se ti snažila poradit a slovní napadení, kde prosím? Všimla sis jak rozdílně vy anonymové posuzujete slovní napadení? Já jen věc vysvětlím a někoho napadám, mně někdo třeba vyloženě nadává, já se ohradím a ejhle, nesnesu kritiku. Protože mne tohle nekonečné diskutování o ničem, které plení diskuze už opravdu nebaví, tak zkusím přejít na jiný systém, kde ty IP adresy budou hned vidět u každého komentáře, at máme jasno všichni, myslím, že tím se to hodně zklidní. Jen poznámka na okraj, nic konkrétního pro tebe.

      Vymazat
    11. Psala jsem komentář jako anonym 11:25 a bylo to myšleno jako konstruktivní kritika nikoli jako nějaký útok. Já osobně vítám, pokud mě ostatní upozorní, pokud při své práci mohu něco zlepšit. Posouvá mě to dále a zdokonaluje to výsledek mé práce. Pokud ale odpovíš, že to jsou kraviny, pak už ti psát nebudu, je to ztráta mého času.
      Abych ještě dokončila myšlenku, je mi, Petro, zcela jasné, z jakého důvodu říkáš, proč zmiňuješ světlo ve videu, že to prostě na té maličké obrazovce špatně vidíš, právě proto jsem psala, že to nemusíš řešit, protože na pc to vidět vůbec není - prostě ať pro příště víš. Viděla jsem všechna tvá videa a nepamatuji se, že by na nějakém z nich osvětlení dělalo problémy. Pokud jsem správně pochopila anonyma z 9:16, taky asi nemyslel, že jsi nějaký psychopat, když si saháš na vlasy. Jen, že jsi třeba nervóznější a proto tě to nutí něco dělat s rukama. Toho si můžeš ale všimnout třeba i u televizních komentátorů, také si často pohrávají třeba s propiskou nebo s papíry, je to podvědomé, žádná psychická porucha. Proč to tak zveličovat? A na závěr mi nějak uniká, k čemu by zveřejnění IP adresy bylo. V tomto vláknu k tobě, Petro, nebyl nikdo nijak sprostý, aby se za svůj komentář styděl a kvůli zveřejněné IP ho nenapsal.

      Vymazat
    12. Já to zveličování taky nechápu, pokud někdo nepochopil, že když jsem tam dala tři smajlíky, tak jsem si dělala s těmi vlasy a psychickou poruchou srandu,tak za to opravdu nemůžu a upřímně, fakt mi to přijde jako úplná blbost. Co se týká světla, to docela řeším, protože fakt chci,abyste ty barvy viděli co nejlépe a prostě mám pořád pocit, že to není úplně přesné a proto mi to přijde důležité to zmínit, jelikož mi pak chodí plno mailů, že ta barva na kameře byla jiná. Ono vy prostě nevidíte to pozadí atd. Ale upřímně jsem moc ráda, že tedy světlo je podle vás ok, on mi zase stejně někdo napíše, že není a čemu má pak člověk věřit. Ale hlavně, mně to fakt stačí říct jednou, ok, nemusím zmiňovat světlo, v pohodě, když pak x lidí pod sebe napíše to samé, tak nechápu smysl to dokola opakovat. Celkově, tahle debata mi fakt přijde o ničem, když se to dá shrnout jednou větou. Akorát se tu pak lidi uráží, že si dovolím něco vysvětlit nebo nedejbože mít jiný názor. K těm IP, jak jsem psala to je dlouhodobý proces, mně tu spamují neustále ti stejní lidé dokola (nemluvím o tomto vláknu!), tak bude asi nejlépe to pořešit, ale jak jsem psala, to byla poznámka na okraj, nic ke světlu ani vlasům.

      Vymazat
    13. Ahoj Péti, video jsem dokoukala a i když je pravda, že se tam víckrát zmiňuješ o světle a upravuješ vlasy, nějak mi to žíly netrhá :D tahle diskuze mě vážně udivuje, z čeho všeho jsou lidé schopní Tě obvinit.. Mě tvoje odpovědi přišly nejen srozumitelné, ale i slušné, takže jsem zůstala civět s otevřenou pusou. Ať uděláš cokoliv, stejně to podle některých bude špatně, že? Nakonec bych se nedivila, kdyby to celé psal jeden člověk. No nic, přeji hodně sil a trpělivosti! :) a ten bronzer vypadá skvěle!
      Sabinee15

      Vymazat
  10. Ahoj Petro,tak mě ta délka videa vůbec nevadí,právě naopak,když jsem viděla,že bude trvat 48 minut,ještě víc jsem se těšila :-D Jsi tady strašně krásně nalíčená. Jinak ty laky na nehty od Milani nemáš v plánu dát na e-shop?Brala bych je všemi deseti.A taky ten velký bronzer Milani :-) Ivca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivčo, tak to jsem ráda :), laky na eshop neplánuji, bojím se přepravy s ČP, že by bylo vše rozmlácené.....

      Vymazat
  11. Ahoj Peti 48 minút je strašne veľa, prepáč, toto video asi celé nikdy neuvidím. Skús to skrátiť v budúcich :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, proto na to upozornuji hned v textu. Navíc si myslím, že není zase až takový problém to v půlce stopnout a dokoukat jindy, třeba na 2x, pokud tě video zajímá, jestli ne, no tak na něj nekoukat, že, co je jednoduššího ;).

      Vymazat
    2. Čím delší video, tím líp a myslim si, že je nás tu většina, kdo vítá strašně dlouhý videa. Takže žádný zkracování!

      Vymazat
    3. Neviem no, ja mám čas tak pol hodku na takéto veci, keď si pozriem polku toho videa a potom o týždeň máš 3 nové videa tak sa k tomu asi nevrátim. Veď som ho ani nevidela, len som ti chcela povedať, že by som bola za kratšie videa, pretože nie všetci chceme byť na nete stále ale pritom by sme chceli byť informovaní.

      Vymazat
  12. ty EOS balzámky mě lákají hodně, ale už několikrát jsem slyšela, že za tu cenu žádná sláva, tak nevím no :)

    OdpovědětVymazat
  13. skvělé video,moc hezky se posloucháš :) odpovíš prosím jeste na komentáře/otázky u minulého článku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, ja tam nic nezodpovezeneho nevidim, klidne se zeptej znovu :)

      Vymazat
    2. ptala jsem se jake cislo kalhot nebo i vrsku beres v Tally? :)

      Vymazat
    3. kalhoty nevim, vrsek taky nevim, ale saty mam Xs nebo XXS

      Vymazat
  14. Ahoj Petro, chtěla bych se zeptat, zda nebude na Tvém e-shopu sérum na růst řas. Ráda bych si jej objednala, ale sama si netroufám pořídit si jej přes ebay. Moc děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, serum tam nebude. vysvetleni je v clanku o seru, je to z duvodu EU predpisu, nesmi se tu prodavat.

      Vymazat
  15. Ahoj Peti,tak mě napadlo, dělala si někdy článek/video o produktech, které ti nevyhovují? připadá mi, že ti vyhovuje vše. :) A máš v plánu se trošku zaměřit na složení kosmetiky? (viz.báze Dermacol-silikony po kterých se může hodně lidí osypat) Aspoň rozlišit paraffinum liq s vazelínou, silikony. Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, tak to ti opravdi jen pripada :). Takove video jsem uz take delala,ale proste radeji ukazi to, co se mi libi, neco vic, neco min, zrovna v tomto videu jsem mluvila o nekolika produktech, ktere mne nenadchly. O bazi Dermacol a obecne bazich pod makeup a silikonech na pleti i vlasech jsme uz take mluvila. Na slozeni se konretneji zamerovat nebudu, nejsem chemik a necitim, ze bych na to mela kompetence, to jsem zde uz take vysvetlovala. Nemyslim si, ze je idealni precist si neco jako laik na netu o ucinnosti nejake latky a nebrat pritom v potaz koncentraci a celkove slozeni a pak kolemm toho delat humbuk, myslim si, ze je treba videt to v souvislostech a takovy prehled valna vetsina lidi nema.

      Vymazat
    2. Ano, to s tebou souhlasím. :-) Ale troufám si tvrdit a snad se nepletu protože se podle sama řídím (:D), že když vidím na prvním místě ve výrobku Paraffium liq nebo vazelínu tak vím, že to není nic dobrého pro pleť. To samé u silikonů-pokud ho zahlédnu ve složení-díky, nechci. Myslím si, že máš dost bezproblémovou pleť takže ti stačí i ty levnější přípravky, které moc nevyživí ale tj právě škoda pro ostatní slečny/ženy, které o tom nic neví a ty si právě moc sledovaná a oblíbená-tak mi to příjde škoda:-)

      Vymazat
  16. Ahoj Peti, za prvé, moc ti to sluší, jak jsi nalíčená, myslím, že to zkusím podle tebe :)
    Délka videa mi nevadí, vždy si něco přetočím, co mě nebaví, takže je to v pohodě:)
    Jen jsem měla v jedné části videa (první půlka) problém s tím, že kamera někde déle zaostřuje a ty jsi ruky s odstíny hned dala pryč, nestihla jsem se na ně podívat a stopované to mám rozmazané :D
    A ještě jednu věc mám, doufám, že se nebudeš zlobit :D Strašně časté koukání do kamery a né na nás, ale to jen v dnešním videu, jindy to nepozoruji, ale dneska mi to vadilo a přišla jsem si, jak kdyby ses nám nevěnovala :D

    Jinak se měj krásně, jsi skvělá! :)

    Věrka,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Verko, dekuju moc :), no to koukani na displey je prave kvuli tomu, ze kontroluji, zda je to zaostrene, jenze na tom malem displeji z dalky je to blbe videt.

      Vymazat
  17. Ta Catrice rtěnka mi připomíná docela od Kate Moss 06 myslím, taky je do malinova. :) Nemáš ji?

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peti, super video jako vždy ;-) Díky Tobě jsem objevila jedinej balzám na rty, který mě zbaví mého věčného problému a to suchých rtů. Bione je naprosto skvělá značka, i ty krémy na ruce jsou super :) Moc prosím pokračuj dál a nepřestávej, jsi pro mě veliká inspirace :) těším se na další článek :) ♥ A vůbec délka videa vůbec nevadila, seděla sem a koukala a když jsi řekla že už je to vše tak to bylo "Cože už??" :D

    OdpovědětVymazat
  19. holky, nevíte některá kde seženu džínovou košili?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím, že mají v HM, viděla jsem tam i krásné džínové bundičky, mrkni tam :)

      Vymazat
  20. Ahojky.
    Udělala by si video jak skladuješ kosmetiku?
    To by mě vážně zajímalo musíš toho mít mraky.
    A taky mě napadlo,že bys třeba mohla kosmetiku prodávat na votocvohoz,že bys udělala takový sety jako 3 laky,2 řasenky,dva pudry,3 stíny a mohla bys to prodávat nějak levnějc,protože to nemůžeš stejně nikdy spotřebovat ne?
    Aspoň bys pak měla peníze na další...
    Díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, takové video jsem už dělala, mrkni na youtube do starších videí.

      Vymazat
    2. Aha,ale teď už toho máš stejně o dost víc ne?Tobě to asi přibývá denně.
      A co ten prodej,uvažuješ o tom?

      Vymazat
  21. Vůbec nemáš za co, jsem moc ráda, že jsi ze rtěnky nadšená :))
    Jinak to modrý triko ti moc sluší, úžasná barva :))

    OdpovědětVymazat
  22. Pod takovýmto videem bych čekala hlavně diskuzi o prezentovaných produktech a ne o blbinách...mno nic :)
    Já si už dva týdny brousím zuby na ty Rimmel Moisture Renew rtěnky, ale vybrat si odstín je věda :), takže ještě jednou ti patří můj dík, že jsi mě naučila rtěnky nosit, ted jen vychytat, které barvy mi vlastně sluší :)
    Jinak produktů opravdu hodně, ten bronzer Milani vypadá dobře(a ty nové tvářenky z nedávného článku ještě lépe), asi pomalu dozrává čas udělat pořádnou Milani objednávku :) Díky za fajn video :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peti :), v dnešním video Ti to MOC sluší :)! Super video, děkuju za super tipy. Když se na Tebe dívám, tak si říkám,že čím seš starší, tím jseš krásnější :) Peti, jak často chodíš na stříhání ke kadeřnici?
    PS: Vydržela jsem to s Tebou až do konce :D

    OdpovědětVymazat
  24. hrozně voní a nevíš, co je to za vůně? trošku divný ne? nj, nějak jsem si už zvykla, že vše, co všichni milují a vychvalují tak ty shodíš ze stolu...jen tak mimochodem, cílem eos není mega hydratace, na to je Carmex...

    OdpovědětVymazat
  25. super video. jsem u toho posvačila a udělala si manikůru :D škoda tý nový řasenky od Gabriely, na tu jsem se docela těšila a taky tý rimmelovský báze. na co jsi mě nalákala jsou teda ty nový paletky od Essence, mě osobně se líbí tahle a ještě ta pastelová, kterou si asi koupím spíš, protože pořád toužím po Naked 3, tak by mi pak ta Essence ležela v koutě :D a Eos mě teda lákají moc, jako jestli to voní tak intenzivně, tak super, jelikož já necítím skoro nic (nikdy necítím voňavku a necítím ani Yankee Candle) tak tohle bych snad mohla :D dělám si zálusk na ten meloun a zamlouvá se mi i ta máta :D a napadlo mě, že ty tvoje videa jsou už vážně jako seriál :D 48 minut je rekord myslím :D ale jen tak dál, mě to baví!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!