V zákulisí České Miss - rozhovor s finalistkami na zkoušce na sobotní finále a přímý přenos

by - 30 března

Krásné nedělní dopoledne vám všem,

 
jestli mne sledujete na facebooku nebo instagramu, tak jste jistě zaznamenali, že jsem včera byla na finále České Miss v hudebním divadle v Karlíně a chvíli jsem se zdržela i na následné after party. Měla jsem k dispozici jen jeden lístek, takže bohužel nemám kvalitní foto outfitu a líčení, ale stejně to nebylo zase tak nic inovativního a pokud vás to zajímá, mrkněte právě na výše zmíněné platformy :).
Musím vám říci, že atmosféra v divadle je úplně jiná, než doma u televize a i diváci v sále, dle ohlasu, fandili úplně jiným dívkám, než nakonec zvítězily. Moje favoritka číslo 2 se vůbec neumístila a číslo 3 a 4, které bych tipovala na dalších pozicích, také ne, přitom se mi zdálo, že podporu měla 2 velkou a i v diskuzi na facebooku se vám nejvíce líbila :). Ale, jak je známo, sto lidí, sto chutí a já proto moc děkuji všem slečnám za ochotu, se kterou mi poskytly rozhovor a gratuluji všem třem vítězkám!
Jaké jsou ale holky v zákulisí, jak nacvičovaly a jak odpovídaly na mé všetečné otázky? V dnešním rozhovoru uslyšíte nejen dojmy ze čtvrtečního nácviku na včerejší finále, ale také uvidíte všechny slečny v civilu, v rozhovoru se mnou. Holky byly moc příjemné a milé, i když už byly jistě velmi unavené z nácviků, přesto ochotně odpovídaly. Makeupu měly ve čtvrtek minimum, takže je uvidíte v jejich přirozené kráse, kterou jistě podpořila i krásná opálená barva ze soustředění na Mauriciu.  Užijte si video a když se vám bude chtít, napište mi, která slečna vás zaujala v TV a která v mém videu a zda vyhrála vaše favoritka :).
 



eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
 
Pokud by vás nezajímal záznam ze čtvrtka a mé povídání, mrkněte na alespoň na fotky :). Finalistky 1-10 :).
 
1. Gabriela Bendová

2. Kristýna Svobodová

3. Simona Šimková

4. Simona Dvořáková

5. Nikol Buranská

6. Kamila Bezpalcová

7. Tereza Skoumalová

8. Veronika Kašáková

9. Martina Hlavničková

10. Gabriela Franková - nová Česká Miss 2014
 
Česká Miss letos oslavila 10. výročí.



 
Libor Bouček sršel na zkoušce vtipem a pokládal finalistkám nevysílatelné otázky, které ovšem pobavily všechny přítomné :).

 
Velmi zajímavé bylo sledovat při práci režiséra a kameramany.



Holky byly na zkouškách v civilu, v pohodlném sportovním oblečení, na fotce nová Česká Miss Gabriela Franková.
 
Společné foto s finalistkami :).

 
Mějte krásnou slunečnou neděli!
 

You May Also Like

55 komentářů

  1. ahoj Pé´to, tak je mi to hloupý, ale chtěla si napsat po pravdě kdo se nám nejvíc líbil, takže na férovku, nejhezčí obličej jednoznačně pro mě tvůj, ale slečny určitě taky hezké, jinak odpovědi slečny č.7 o ekofarmě atd., je vidět, že ví co chce, má to srovnaný, já volila č. 10, nejvíc se mi líbila v medajlonku natočeném na Mauriciu, poslala jsem ji i SMS a vyhrála i když beze mně, já to prospala. Jinak myslím, že by ses klidně mohla živit jako reportérka jsi moc milá, vtipná a působíš naprosto přirozeně a dobře reaguješ. Moc ti přeju, že tvoje hvězdička stoupá, zasloužíš si to, za to jaká jsi. Doufám, že sis patřičně užila i oficielní večer a seznámila se s příjemnými lidmi na následovné afterparty a ještě nás poinformuješ. Těším se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, moc ti dekuju za takovou podporu a krasny komentar :). Vecer byl fajn, i kdyz na party jsem se prilis nezdrzela, protoze jsem cestoval zpatky domu na jih :).

      Vymazat
    2. Já jsem si zpětně pouštěla na iprima.cz ta asi čtyřminutová medailonková videa od moře a musím říct, že jsem z vystupování slečny č. 10 zůstala v šoku. Možná byla přirozená, ale miss musí umět i reprezentovat, tzn. se ovládat a odpovídat vhodně k situaci. Když odpověděla na otázku, jak o sebe pečuje, že si čistí zuby apod., tak mi to přišlo jako už fakt moc. Měla hezké fotky v profilu na webu České miss, ale ten medailonek... Sympatická mi po jeho zhlédnutí rozhodně není.
      Jinak souhlasím, že Petra vedla rozhovory dobře. Říkala jsem si, že by to měla začít dělat profesionálně pro nějakou televizi. :-)
      Mouni

      Vymazat
  2. To jsi měla štěstí, že si se tam mohla podívat :) Moje favoritka byla dívka s číslem 1 a 5, ale nová Česká Miss 2014 mě nezklamala :)
    http://diamond-katty.blogspot.cz/
    http://www.muj-retrivr.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. S vítězkou sem spokojená moc, jelikož je to ředitelka mojí modelingové agenturu, tudíž jsem jí fandila už ze začátku:)

    OdpovědětVymazat
  4. To teda musel být zážitek! :) Já jsem také nejdřív fandila dvojce, ale musím říct, že mi hodně rozhodily karty ukázky z Mauricia, kde mě okouzlila právě Gabriela a nakonec jsem posílala hlasy jí a také sedmičce :)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct, že dle tvých fotek a videa mne hodně zaujala Gabriela Bendová, Simona Šimková a Kamila Bezpalcová. Včera jsem fandila 2 - Kristýně, 7 a 5. :) Když se na to dívám zpětně tak dneska bych asi volila Simonu Šimkovou a 2 Kristýnu, ta si určitě nějakou pozici zasloužila.
    Se včerejším rozhodnutím vůbec spokojená nejsem, 10 se mi vůbec nelíbí a ani mi nepříjde kdoví jak sympatická, akorát že má velká prsa... :D Nesympatická je mi dívka č. 9, a č. 1 a č. 4 mi příjdou slečny ještě nevyzrálé.

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá možnost vidět slečny jen takhle krásně přirozené, např. Nikola se mi včera líbila, ale dnes jen tak v tom staženém culíku mi přišla doslova nádherná. Jinak si vybavuji, že mi přišlo originální, jak kdysi použili záběry, kdy slečny vylezou z vody i s mokrými vlasy - to se ta krása také hned vidí jinak...Vítězka mě moc nenadchla.
    Ty ses mi upřímně moc nezamlouvala, Tvůj projev mi moc nesedl.
    Klára

    OdpovědětVymazat
  7. Dodatek - musela jsem si to jméno najít - Tereza č.7 mi pořád těmi krásnými vlasy připomínala jednu krásnou Miss - Renátu Goreckou.
    Klára

    OdpovědětVymazat
  8. ÓÓÓ MŮJ BOŽE!
    Ty jsi tak krásná v tomto videu. Hned po zapnutí jsi mě naprosto uchvátila a okouzlila svou přirozenou krásnou ve tvé tváři a svěžestí, plná energie!!!
    Máš krásně rozzářené lícní kosti a jemňounkou tvářenku....Já už dlouho sháním kombinaci právě těchto dvou, aby to vypadalo přirozeně a odpočatě s jemnými odlesky...A tak bych Tě chtěla poprosit, abys mi dala vědět, jaký rozjasńovač a tvářenku máš právě v tomto videu? Moc by mi to udělalo radost a určitě by to pomohlo ve výběru.

    Děkuji Ti za odpověď a měj se krásně,
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzko, hrozne moc ti dekuji za krasny komentar :). Mam tvarenku od Jordany v odstinu peach blossom a trosku rozjasnovace z bronzeru all over glow milani v odstinu fake tan.

      Vymazat
  9. ahoj, přidávám se k chvále tohoto líčení, můžu se prosím taky poptat co máš "na sobě"? i ten lesk vypadá moc pěkně:)
    MP

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, moc dekuju je to pout paint od Sleeku v odstinu minx

      Vymazat
  10. Moje favoritka byla rozhodně Simča Dvořáková (č.4) a po tvém rozhovoru jsem si oblíbila i Kristýnku Bezpalcovou (č.6) ,které jsem včera moc nevěnovala pozornost ,ale po tvém rozhovoru mi najednou přijde uplně jiná :)
    Jinak Péti na začátku videa ,kde máš jen řasenku lesk a jsi taková přirozená tak tam ti to tak hrozně moc sluší !! No jo není nad přirozenou krásu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá strašně hezky ) to líčení je super :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jsi kočka, Peti! Video je super.
    Neměla jsem žádnou favoritku, ale jelikož Nikol pochází z Přerova a několikrát jsem ji mohla spatřit osobně, tak jsem fandila jí a jsem moc ráda, že se umístila. Dále se mi líbila slečna s číslem 2, 4 a 7. Upřímně jsem si představovala jinou vítězku :)

    OdpovědětVymazat
  13. Takhle ti to Peto slusi uplne nejvice!!! I vlasy super! Mas krasnou plet! Nova Miss se mi teda vubec nelibi, ani jsem zadnou favoritku nemela. A vcera ti ty cervene saty + make up take hrozne slusel. Mas stesti, ze jsi tak hezka!! LV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hrozne moc dekuju! no ono to vypada na videu, taky mam sem tam pupinek :)

      Vymazat
  14. Mě se líbila nejvíce i tvoje favoritka č 2. Kristýna Svobodová , potom zrzečka č. 6 Bezpalcová (nádherná žena) a potom 1. nebo naše nová vítězka :) Gabča mi strašně připomíná vítězku miss z filmu slečna drsňák, ta, co tu soutěž v tom filmu vyhrála, strašně tam vidím tu podobu :) A ty dvě byly pro mě rozhodně velké překvapení, třeba mají skvělou osobnost, ale co se týče vzhledu, tyhle dvě mě absolutně ani nenapadli a moc se mi na post miss nevidí, možná později ještě změním názor, za jeden večer nemůžu znát daného člověka jenom podle tv :) Ale strašně se mi líbila image bývalých missek (Chlebovská, Válková aspol.), vypadali opravdu překrásně, tady jde vidět, jak jsou češky nádherné ženy a oprávněně! :) A video je skvělé, tady je vidět tvoje přirozené chování a vystupování, vypadala jsi moc krásně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozne moc dekuji za pochvalu a mas pravdu, image byvalych missek byla bozi, teda nektere se mi libily vice, jine mene,ale vsechno fakt nadherne zenske i nazivo zblizka :).

      Vymazat
  15. Super článek, krásný outfit :-) tu sukni jsem viděla v HMku a ta halenka je taky z HMka? Mohla bych se zeptat za kolik? Děkuju, přeju hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju moc, jojo, take HM, halenka byla draha, docela jsem u pokladny krvacela,nevim presne ale asi pres 7 stovek :(,ale je teda fakt krasna a bohuzel jinou poradnou bilou doma nemam, tak jsem musela :/

      Vymazat
  16. Peťo, finalistky teď vidím poprvé a jsou to hezký holky.
    Ale stejně - ze všech finalistek máš asi s modelingem největší zkušenosti Ty. Páč jako kdo může říct, že fotil s Heidi Klum, že jo:-)?
    A gratuluju k dalšímu úžasnýmu úspěchu. Příští měsíc Tě očekávám u Krause:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Lucko, ty me vzdycky fakt rozesmejes. No hele, oni maji jeste plno sanci, ze se s Heidi vyfoti, ja uz jsem stara baba :D a mela jsem jen stesti :). Clovece, myslim, ze tam me opravdu nepozvou :D a abych byla uprimna, ani si nejsem jista, jestli bych o to zrovna uplne stala :D, beauty blog, to by ze me udelal uplnou kravu a uz vidim ten despekt s jakym se na to kouka....

      Vymazat
    2. Náhodou, já si myslím, že by Jenda asi koukal, co z tebe vyleze. Ten by si říkal, no jo to bude nějaká pipka s velkým P a najednou bys mu srozumitelně a logicky a pohotově odpovídala a občas i vtipem. Myslím, že by to asi rozdýchával dlouho. :-) Jééé to by se mi líbilo. Nepodceňuj se Drahá :-) Maruška

      Vymazat
    3. Já si taky myslím, že by z Tebe Kraus Péťo krávu neduělal :D Je pravda že je dost jízlivej, a svůj, ale s lidma co maji nějakou osobnost a nenechají se vykolejit jedná dobře si myslim, respektuje je a je to vidět. A Ty umíš být briskní, pohotová v reakcích i vtipná a nepůsobíš trapně. To se ovšem nedá říct o nějkterých misskách se kterýma jsi dělala ten rozhovor, některý jsou teda extra husičky, já si nemůžu pomoct, mně bylo občas až trapně za ně :D
      Mirka

      Vymazat
  17. Nedokážu říct, která se mi líbila nejvíc, ale můžu říct, že podle mě nádhernou siluetu v plavkách má č. 6 Kamila Bezpalcová, taky č. 8 Veronika Kašáková; vítězka taky, ale jak už jsem tu psala výše, není mi sympatická. Moc mě nezaujala č. 1 Gabriela Bendová, č. 4 Simona Dvořáková a č. 9 Martina Hlavničková. Na druhou stranu si myslím, že pro modeling je třeba č. 4 zajímavý typ díky tomu výraznému obočí a celkovému výrazu. Jinak jsou to samozřejmě všechno nadprůměrně pěkné holky. Čas ukáže, která se v modelingu a showbusinessu uchytí.
    Mouni

    OdpovědětVymazat
  18. Peto, jestlipak víš, že si mimo jiné vedla rozhovor s přítelkyní mladého Topolánka, slečna č. 4?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevedela jsem to :),ale po rozhovoru ve ctvrtek jsem si psala s kamaradkou a ta se me pta jaka byla ta od Topolanka a ja na to, to je ktera? :D Tak jsem si to pak vygooglila, ja bulvar nesleduju, takze nemam v tomhle vubec prehled,ale kazdopadne velmi mila a krasna slecna, fandila jsem ji :).

      Vymazat
    2. A jeste musim dodat, ze me mrzi, ze se neumistila, si tak rikam, jestli to, ze je od Topolanka spis neuskodilo u lidi ;/.

      Vymazat
  19. Tyjo, to je drsný jaký je rozdíl obrázku a skutečnosti. Podle fotky mi nejvíc sympatická přišla 3. a po rozhovoru úplně jinačí holky. Nejvíc teda dvojka asi:)

    OdpovědětVymazat
  20. Já vítězství přála určitě slečně č. 2. A tenhle názor mám i po tvých rozhovorech, Peti :) Takže to mě trošku mrzí, že se neumístila vůbec. Každopádně nejhezčí postavu měla podle mě stopro slečna č. 6 a moc moc sympatická mi byla ještě slečně č 8. Každopádně hezké holky to jsou všechno, ale já bych očividně vybrala úplně jinak. Navíc po těchto rozhovorech je mi vítězka ještě míň sympatická :( Ale nesoudím je nijak, držím jim palce, ať se jim daří.
    Tys byla úplně nádherná! I na zkoušce i na samotném galavečeru.

    OdpovědětVymazat
  21. Petruško, jsem opět nadšená, jste velíce krásná a tááák milá. Moc vám to slušelo. Umíte se vyjadřovat, jste po hotová, rozhovor jsem si užila. Mě se moc líbila dívka Č. 2. Krásné video, dekuji za něj a přeji další úspěchy, moc si je zasloužíte. Sísi

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, tyjo musím říct že na oficiálních fotkách holky vypadají strašně tuctově a připadají mi jedna jako druhá a teprve až teď na těch tvých fotkách vidím, že holky jsou opravdu každá jiná :oD

    OdpovědětVymazat
  23. Peti musím se vyjádřit k tvému vzhledu na videu (doma): úplně jsi mě oslnila jak jsi nádherná! Moc se mi líbí drdol a celkově make-up jen ve formě řasenky a lesku, jsi opravdu krásná! Strašně ti sluší výrazné oči/rty, jako tu vidíme v tutoriálech atd, ale v tomhle jednoduchém make-upu jsi prostě přirozeně krásné :) A také palec nahoru za outfit do zákulisí Miss, po té růžové sukni pokukuji od té doby, co ji všude vidím na Mirandě, kterou zbožňuji :)
    Protože jsem se vrátila z práce až pozdě večer, stihla jsem pouze vyhlášení výsledků Miss, musím říct, že slečny jsou všechny krásné a sympatické, ale teda žádná mi nepřišla nijak výjmečná... Když porovnám s Miss 2013, která zaujme na první pohled sympatickým úsměvem a krátkým sestřihem, tak tedy nic moc... Jinak bych ale fandila asi dívce č. 2 nebo 3

    OdpovědětVymazat
  24. 10 byla moji nejvetsi favoritkou, takze nejsem ani trochu zklamana :) 5 a 2 jsou taky fakt pekne baby s osobnosti a jako rodila moravacka, mam samozrejme radost, ze Morava zase jednou uplne prevalcovala Cechy (Brno - Ostrava - Prerov) :D V tvem videu me nejvic prekvapila divka c. 6. Predtim se mi vzhledove moc nelibila, ale ve videu ji to moc slusi a musim uznat, ze je fakt kocka :) Nakonec vsechny maji neco do sebe a vsem by jim to s korunkou moc sluselo! I kdyz nekterym vic nez jinym :D

    OdpovědětVymazat
  25. Tak se jdu také vřele připojit do diskuze :-D :-). V první řadě chválím opravdu super líčení, vystupování a celkově celé video. Líbilo se mi již od samého začátku až do konce :-). Jinak fandila jsem nejvíce asi slečnám číslo 2 a 4, tudíž mě docela mrzelo, že se ani jedna neumístila. S letošními vítězkami moc spokojená nejsem, neříkám, že to nejsou krásné slečny, ale favoritky jsem měla rozhodně jiné :-)
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  26. Nikdy jsi neměla tak hezkou pleť jako s Lancome.
    To ať se jdou ty přírodní, opupínkovaný bio nacistky vycpat :)

    OdpovědětVymazat
  27. Mě teda letošní miss úplně minula, vlastně jen díky tobě jsem se podívala na fotky a na toto video :) a upřímně se mi opravdu líbí 10, která vyhrála. Má kultivovaný projev v tomto rozhovoru s tebou :) ale je fakt, že 2 se mohla umístit, strašně pěkná a sympatická slečna :) Ostatní holky jsou pěkné, ale to není vše, že :)

    OdpovědětVymazat
  28. Tak podle fotek tady se mi také nejvíc líbila 2 a po ní 6, ale po shlédnutí videa už to je opravdu jen 6 :). Nejošklivější mi přijde 8. A i 10 patřila mezi mé ne. Slečna s číslem 9 se mi jako jediná ve videu nelíbila co se týče mluvení...

    OdpovědětVymazat
  29. :D asi jsem narocna, ale nezaujala me ani jedna :) jen jsem rozpoznala divcinu s niz jsem pred 6ti lety chodila na hodiny latinskoamerickych tancu a potesilo me, ze tam nejsou tedy jen 17ti lete.. :) take mi prislo trapne jak jedna rikala, ze miluje divadlo a pak neumela rici v jake divadelni hre by si nejradeji zahrala :D neznam takoveho fanouska divadla a s dovolenim jich znam dost :)))) mit za vzor petru nemcovou, ktera predstira, ze neumi po par letech v zahranici cestinu a stala se znamou diky katastrofe tsunami... no achjo :D kazdopadne tobe to velmi sluselo a rozhovor jsi mela supr na profi urovni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, to s tim divadlem mi taky prislo dost zvlastni :) a teda na Petru Nemcovou mam stejny nazor v tomto smeru, je prekrasna, o tom zadna,ale s tou cestinou je mi take nesympaticka, je zajimave, ze lide, co ziji v zahranici treba 50 let problem nemaji a ona ano :)

      Vymazat
  30. Peto, jsi nadherna! Smela muzes slecnam konkurovat! Musim rict, ze vsechny divky mi jsou sympaticke, asi nejkrasnejso podle mne byla cislo 7 a 4, kazdopadne u vsech obdivuju jejich vyzralost a hezky projev. Ja v jejich letech byla sileny jelito! :-D
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, moc dekuju a souhlas, vsechny mluvily opravdu hezky na svuj vek :).

      Vymazat
  31. Tak já musím říct, že jsem se o celé letošní Miss vlastně dozvěděla až tady, vůbec to nesleduju :D Nicméně, podle fotek se mi nejvíce líbily slečny 3 a 7, ovšem naživo trochu zklamaly. Po videu jsou mi nejsympatičtější slečny 2 a 6 - asi proto, že už nemají takový ,,náctiletý projev" - nechci teda nikoho diskvalifikovat jen kvůli věku, ale zkrátka to tak je... A slečna č. 10 se mi líbí asi nejméně a vlastně je mi asi i nejméně sympatická :D

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Peťo :)
    Podle fotek na blogu se mi líbí 2,3,4,7,9 :)) což je docela dost, ani jedna, nepletu-li se, nezvítězila :-D
    Na úvodu videa ti to opravdu moc sluší, líbíš se mi tak nejvíc!

    A otázka na tebe: nebyla jsi při rozhovoru s finalistkami nervózní? Chvílema mi přišlo, že moc nevíš, co říkat a že "super" a takový zvláštní tón v hlase a reakce na odpovědi missek....

    Krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nervozni jsem nebyla vubec, to opravdu nebylo proc :), to se ti asi zda. Spis jsem nekdy nevedela co rict, u nekterych mi malicko prislo, ze uz to maji naucene a cekala jsem treba nejakou vtipnejsi odpoved nebo tak ;). A taky nas dost tlacil cas, takze pri vetsine otazek uz jsem premyslela nad tou dalsi,abych stihla vsechny :D.

      Vymazat
  33. Ahoj Peti :), moje favoritka byla také 2. holky, které vyhrály bych vůbec netipovala, ale hezký byly všechny :)

    OdpovědětVymazat
  34. Mě se líbila 5 protože nebyla tak šíleně sebevědomá při přehlídce v plavkách :D pak jsem se už moc nedívala, tyhle soutěže mě neberou a Libor byl tak trapný že mi bylo taky trapně :D :/ tobě to mooc sluší :)
    "jsem na zkoušce českÝ miss" achjo Peto, zamer se na tu tvou češtinu uz nekdy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vždyt mám všude české miss v článku a jestli myslíš ve videu, tak proboha, tohle nejsou hlavní zprávy ;), jako kniha fakt mluvit nebudu, je to pro mě nepřirozenÝ ;)

      Vymazat
    2. Péťo čeština dobrá, ty dobrá, a teď jsem znova koukala na video, takto učesané (tedy vyčesané vlasy ti sluší), v úvodu si okouzlující, vtipná, už vím proč se mi tak moc líbíš, máš krásný tvar lebky, nádherné lícní kosti, prostě ses povedla, tedy "si kočka, si kočka,si kočka, perfektně urobená"

      Vymazat
  35. Mně se ta vítězka vůbec nelíbí :( asi nejvíc se mi líbila dvojka, krásně přirozená a přitom moc zajímavá! Peti, tys úplně jako zrozená před kameru, půsocíš opravdu moc komfortně, jenom jedna věc mi trochu vadí, ani ne tak na blogu jako takhle na oficiálnějších akcích a to, že ti občas uklouzne nespisovné slůvko. Měj se krásně, Lea :)

    OdpovědětVymazat
  36. Peťo, možná se to už řešilo, ale máš úžasně bílé zuby...používáš na to něco ? Lenka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!