★ Co jsem dostala od ježíška 2014 - Vánoce 2014 ★

by - 11 ledna

Krásné nedělní odpoledne,

dnes vám přínáším víkendovou oddechovku, která byla snad úplně nejvíce žádaná za poslední dobu. Tohle video tedy berte čistě jako oddechové a očumovací ☺ a shcválně mi dejte vědět, jaký dárek vám letos, nebo spíše vloni, udělala největší radost ♥.

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


líčení
lak: She 311
svetr: http://www.newdress.com
Urban Decay objednávám na www.feelunique.com - pozor, platí se DPH!
The Balm http://www.thebalm.cz
Ryor http://www.ryor.cz
Cargo http://www.galaxieprani.cz
lyže jsou ze Sportissima
Míry kanál

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701


You May Also Like

20 komentářů

  1. Peťo, ten pták na županu není plameňák, ale čáp :-) (poznávací znamení - raneček v zobáku)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s tebou, že ti tyto "vychloubačná"videa nemusí být příjemná, je to pochopitelný :) Ale my všechny jsme byli asi prostě jen zvědavé, takže se nemusíš bát :D:) Kosmetika vypadá úžasně, nejvíce se mi zalíbila paletka Vice :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš nádhernou sbírku dárků. Tohle je prostě skvělý video pro zvědavý duše (jako jsem i já). :D Nejvíc se mi líbí paletky, i když ten náhrdelník z Topshopu jim je těsně v patách. :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné dárečky jsi dostala Péto :) ty paletky a veci od benefit vypadají božsky!

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké video, a vůbec si nemyslím, že by to bylo stavěné na principu vytahování se.. je od Tebe naopak moc hezké, že se s námi dělíš o své soukromí ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Téda velmi pěkné dárky :))) Paletky jsou všechny nádherné i ta od Dermacolu se mi líbí! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezké dárečky :) Mš letos nejvíce potěšila super dárková sada pečující kosmetiky od Benefitu - zrovna dneska jsem na ni psala článek, tak se můžeš mrknout :)

    http://timewithbeauty.blogspot.de/2015/01/jak-se-jedna-blogerka-zamilovala-do.html

    OdpovědětVymazat
  8. To není plameňák, ale čáp nesoucí v ranečku pravděpodobně miminko.... :-)))

    OdpovědětVymazat
  9. koukala jsem na vice3 na feeluniqe, ale neni tam... je taky od tam? premyslim jestli veci "out of stock" nejsou vystaveny... cekala jsem, ze tam bude a bude teda u ni poznamka, ze vyprodano. jinak co je myslebo tim, ze se plati dph? uvedene ceny jsou bez nasich 21%?

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné video - "vychloubací" videa někomu nemusí sedět, ale tví opravdoví čtenáři ví, jak to myslíš a prudit budou jen anonymové :) Jinak jsem se pobavila u plameňáka na županu - já bych ho teda identifikovala jako čápa, který má raneček s miminkem :)

    OdpovědětVymazat
  11. Dnes ráno mi došla paletka Balmsai a hneď mi bolo jasné, že jej tiene máš na očiach :) Je vážne krásna a neviem sa dočkať, keď ju začnem používať.
    Dostala si krásne darčeky, tak si ich uži :)

    OdpovědětVymazat
  12. Vždycky přivřu oči nad tvým občas kolotočářským stylem a hroznou angličtinou, protože tě hrozně ráda poslouchám a některý věci máš prostě super :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Péťo, moc pěkné video. Dostala jsi hezké dárky a určitě jsis všechny zasloužila. Já jsem dostala povlečení, šperky, kupu kosmetiky a vybavení do kuchyně :-) Samé důležité věci.
    Chtěla jsem se tě zeptat, už několikrát ses na blogu objevila bez make-upu a máš i tak pěknou pleť, bez vrásek a pórů, chodíš někam na kosmetiku? (Nemusíš odpovídat, jestli to je pro tebe osobní otázka, ale zajímá mě to, protože nevím zda je dostatečné když si sama doma dělám 2x týdně peeling a 1x masku. Zdá se mi to málo)
    Jinak se měj hezky a jsi bezva, že ses podělila o to co jsi dostala.

    OdpovědětVymazat
  14. Přeju krásný den, ráda sleduji tvoje videjka :-) ikdyž teprve od vánoc - dříve jsem ani nevěděla,že něco takového existuje. Určitě to není jednoduché natáčet a přemýšlet nad náměty takže dárečky jsou určitě zasloužené :-) a je to i fajn inspirace pro nějaký ten dáreček k narozeninám apod. Zrovna minulý týden jsem tak trochu víc popustila uzdu v drogérii (jelikož jsem se dlouhou dobu nelíčila max. BB a řasenku) a i díky recenzím a tutoriálům jsem měla vybráno skoro z domu a ulehčilo mi to práci. Hold člověk se má pořád co učit. Už se těším na další doporučení :-) Petra Ř.

    OdpovědětVymazat
  15. Tie paletky su uchvatne, aj tie kremy od benefitu som zvedava na vysledok. Podobne Vianocne pradlo mam aj ja, nic uchylne na to nevidim. ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný dárečky jsi dostala :) Mě se nejvíce líbila paletka od Dermacolu. Video bylo fajn, opravdoví čtenáři ví, že to není žádný vychloubání :)

    OdpovědětVymazat
  17. Krasné dárečky jsi dostala. Určitě žádná závist - naopak inspirace. Dík a dárečky si uzivej. Mě udělal největší radost parfém od Hugo Bosse :) jinak taky věci kuchyně a tak...měj se krásně, Petra M.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peťo, pobavila si mě s tím tvým ,,kurvím" oblečkem :D. Ale ti chci strašně říct, že jak říkáš, že drdol máš ráda, protože je praktický a rychlý (a v čem s tebou naprostou souhlasím :)), přijde mi, že culík ti sluší o hodně víc, mě se prostě v tom drdolu tolik nelíbíš, jako když máš vlasy v culíku podle mě ti to v něm moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Zdravím Peťka, neviem či si ma pamätáte, ale pred časom som Vám písala na FB, Vtedy ste mi dali viac menej zamietavú odpoveď, ale pozerám, že teraz by ste sortiment využili, chcem sa spýtať, či už máte k tomu pásu pančušky, v prípade, že nie, veľmi rada Vám nejaké pošlem, ako darček z nášho eshopu :-) Informujte ma prosím :-) GABA

    OdpovědětVymazat
  20. Zdravím Peťka, neviem či si ma pamätáte, ale pred časom som Vám písala na FB, Vtedy ste mi dali viac menej zamietavú odpoveď, ale pozerám, že teraz by ste sortiment využili, chcem sa spýtať, či už máte k tomu pásu pančušky, v prípade, že nie, veľmi rada Vám nejaké pošlem, ako darček z nášho eshopu :-) Informujte ma prosím :-) GABA

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!