Sally Hansen Miracle Gel - recenze a swatch

by - 24 ledna

Krásný sobotní podvečer vám všem, 

Je to už nějakou dobu, co jsem byla na představení nových gelových laků Miracle Gel od Sally Hansen. S recenzí jsem ale čekala než je pořádné vyzkouším a také než se dostanou do drogerií. Což by mělo být postupně právě během ledna. 

Co vlastně tato novinka slibuje? 
Má se jednat o manikúru pro domácí použití, která vypadá jako ze salonu a má držet až 14 dnů a to vše bez použití UV lampy.

No nezní to báječně?! Jenže, je tomu skutečně tak? Na to se mrkneme právě v dnešním článku.


Nejprve si ale vsvětlíme na jakém principu laky fungují.

K vytvoření celé manikúry potřebujete barevný lak a vrchní top lak. Nepoužívejte žádný podklad. Barevný i vrchní lak obsahují oligomery a vrchní lak navíc fotoiniciátor. Fotoiniciátor propojuje oligomery vrchního a barevného laku, což umožňuje vytvrzení na denním světle bez použití UV nebo LED lampy. A díky tomu není potřeba barvu ani složitě odstraňovat, stačí vám klasický odlakovač. Tolik výrobce...  
 

A co na to já? 

Jak víte, tak miluju gel laky od Sally a tak pro mě bylo těžké se jich na chvíli vzdát, abych mohla Miracle Gel vyzkoušet. Hned na začátek vám řeknu rovnou, že kdo čeká výdrž jako od klasických gel laků, bude těžce zklamán. Miracle Gel jsem aplikovala ve dvou barevných vrstvách a na to pak vrstvu top coatu. Lakují se bezvadně, barvy jsou pěkně pigmentované a pro plné krytí stačí dvě vrstvy. 


Laky mají příjemný širší plochý štěteček, takže jedním tahem pokryjete velkou část nehtu. Lak při lakování nikam nestéká, konzistence je dokonalá. 

Bezbarvý top coat je pak tekutější, pracujte s ním rychle, protože rychle zasychá a také houstne, pokud ho necháte déle otevřený.



Hotová manikúra vypadá parádně! Lak je vysoce lesklý a vzhled je perfektní. 

Co se ovšem týká slibované 14 denní výdrže, tak to ani náhodou! Jak víte, tak nemám problémové nehty a drží mi téměř vše, ale tento lak dá bez odštipků max. 5-7 dnů. Což si myslím, že je pořád dost, ale klasický gel lak to prostě nenahradí ani omylem. Je to tedy skvělá varianta pro ty z vás, které chtějí, aby jim lak vydržel o něco déle, ale nechtějí nehty složitě zapékat a lak odstraňovat. Odlakovat jde totiž klasickým odlakovačem, drží maličko více než běžné laky, ale dolů jde v pohodě. 


PRO KOHO BYCH DOPORUČILA? 

Pro ty, kterým klasické laky vůbec nedrží by to mohla být cesta, protože tyhle drží o něco lépe. Zázraky ale nečekejte. Pokud máte slabé, křehké, lomivé a ohebné nehty je pravděpodobné, že s výdrží spokojeny nebudete. Pokud máte nehty bezproblémové, pak by se vám to mohlo líbit a držet ten týden. 


K dostání bude 23 odstínů za cenu 289 Kč, včetně výhodných duo balení za 399 Kč.

Barevné kolekce:

♥ Love pink - šik růžové tóny
♥ Runway shock - intenzivní a odvážné barvy
♥ Mad mod - retro kontrastní odstíny
♥ Fired up metallics - metalické odstíny

Birthday suit je krásná světlá nude, zatím jsem jí zkoušela jen na jeden nehet a vypadá hezky čistě.


Pinky rings je klasická střední růžovka s neutrálním podtonem. Bude slušet všem.


B girl je ta nejúžasnější mint, kterou mám, je opravdu nádherná a sluší i bledé pleti.


 
Greyfitti je světlá šedá, kterou mnoho lidí na nehtech nechápe, ale já ji miluju.


 
♥  Tidal wave co k ní říct, jsem modrofil a tahle barva je prostě božská, zářivá a výrazná.



 
Purplexed je metalická temná fialová, must have na zimu, vypadá skvěle k bledé pleti.

 

P.S některé odstíny jsem zkoušela i na nohy nebo na gel lak Sally Hansen, na kterém samozřejmě drží skvěle do odlakování, na nohou mi lak vydržel 14 dní bez problémů.
 
Krásný víkend všem a kdo by chtěl mrknout na náš malý vlog z Ikea, klik na obrázek níže ☺!
 
https://www.youtube.com/watch?v=JYnEye_qP3Y
 

You May Also Like

97 komentářů

  1. Ahoj Péťo :-) tak to určitě vyzkouším, normální laky mi příliš nevydrží, tak jsem zvědavá na tyhle :-). Chci se Tě zeptat, včera jsem byla v nové Těté v Brně a měly tam nějaké laky hard od Sally Hansen za stovku jeden. Nezkoušela jsi je? Nebo někdo jiný tady? zajímalo by mě, jestli má s nima někdo nějaké zkušenosti, já právě nevím, jestli tomu mám nebo nemám věřit :-). A díky za super recenzi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, pruhledny zpevnovac Sally Hansen "hard as nails hardener" doporucuju, je skvely. Vydrzi dlouho na nehtech, hezky je zpevni. V lete jsem sundala gelove nehty a diky peci S.Hansen (olejicek a zpevnovac) jsem si dala svoje nehty krasne dohromady.

      Vymazat
    2. Ahoj, s těmito laky zkušenost nemám, ale chci se tě zeptat, kde je ta nová Teta prosím :-)

      Vymazat
    3. Ahoj, bohužel, to jsem nezkoušela, tak vůbec nevím, ale vím, že dost si lidí si na netu pochvaluje jejich výživy.

      Vymazat
    4. kackackac: nově je teď Teta v Brně, když jdeš ze Svoboďáku na nádraží, tak po levé straně(u zastávky Zelný trh). Dříve tam bývala taky nějaká drogerie, je to tam velikánský!! :-) Tak možná nějaký vyzkouším ;-)

      Vymazat
  2. Vypadají krásně, ale já mám docela problémové nehty, tak by mi asi moc dlouho nevydržel, jak říkáš :D:))
    Ten šedý se mi taky moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. wau :) laky vyzerajú úžasne, najviac sa mi páči B Girl :))

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám štěstí, že mi i obyčejné laky drží těch 5-6 dní úplně v pořádku. Takže do těchto laků investovat nebudu. Ale barvičky mají super.

    Radu - Giveaway o tři balíčky Magic Nails

    OdpovědětVymazat
  5. Peťo, tvým rukám sluší snad každá barva :) Máš nádherně upravené i nalakované nehty :)

    OdpovědětVymazat
  6. ten sětle modrej je vážně nádhernej! :-* už jsem se v DM po těchto lacích dívala,ale jsou docela drahé,takže si je asi kupovat nebudu.

    OdpovědětVymazat
  7. Peti co používaš na nechty ze ich mas tak krasne dlhe? :) kedysi si ich az taketo nemavala

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tyhle se mi libi vsechny!
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ja jsem si ted koupila ve sleve base coat a top coat od China Glaze (jeden vysel asi na stovku) a laky mi s nimi vydrzi tyden!!! Takze maximalni spokojenost! Kdybych je nemela, tak bych nad temito uvazovala. Mozna je koupim aspon mamce k narozkam :)
    Terka

    OdpovědětVymazat
  10. Och, ta modrá barva!!!!! Ta je naprosto dokonalá!
    Já radši už žádné gely a podobné vychytávky zkoušet nebudu. Miluju upravené nehty, leč to bych si je musela obden přelakovávat, na což často nemám chuť ani čas. Měla jsem klasické gelovky, zničilo mi to na čas nehty, měla jsem je křehké jak papírek. Pak jsem zkoušela hodně laků z drogerie, které tvrdily, že vydrží. Naposledy jsem se nechala nalákat na Maybeline 7 days, nevydržel ani večerní mytí nádobí. Naproti tomu laky 60 seconds od Rimmelu mi vydrží i tři dny, což je úspěch jako hrom.
    Ty Sally Hansen mě sice lákají velmi, ale odolám. Musela bych si to někde zkusit, zda vydrží, co slibují. Protože peněz za zaručeně držící laky už jsem vyhodila dost:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty Rimmelácké 60s jsou fakt super, jsou i bezvadně pigmentované!

      Vymazat
    2. Rimmelacke laky mám také rada, zatim mám s nimi jen dobrou zkusenost.

      Vymazat
  11. 190 a ten modrý jsou úžasní :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Nyní mě nelákají, ale asi časem zkusím... Co je ale nádhera, jsou odstíny, ty se jim teda povedly! Super fotky, balónky jsou super:))

    OdpovědětVymazat
  13. Laky od Sally Hansen jsou super! Určitě bych je chtěla vyzkoušet, Birthday suit jsem si úplně zamilovala!! Miluju takové nude barvy, ale kromě posledních dvou jsou krásné všechny hlavně potom greyfitti. Jinak z poslední fotky (fialový svetr s velkým černým náhrdelníkem) mě úplně bolí oči....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo, je to jen printscreen videa, nenačetlo se mi z youtube, stačí na ni kliknout a otevře se ti originál, jak píšu ;)

      Vymazat
  14. Wow ta královská modrá je nádherná :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Peti, máš nádnerný nehty a odstíny laků jsou moc pěkný :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  16. Musím říct,že tohle mě opravdu hodně zaujalo! Jak odstíny tak prostě všechno :)

    OdpovědětVymazat
  17. Dante Alighieri25. ledna 2015 v 13:59

    Vytvrzení na denním světle? To by znamenalo, že se mám lakovat někde u okna, ve dne? Tuhle informaci asi nedomysleli. Nebo jako vážně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavá otázka, vid :D! Já tedy vždy lakovala přes den, ale mohla bych udělat pokus zkusit nalakovat v noci po tmě :D.

      Vymazat
  18. Super barvičky, nejvíc se mi líbí tmavě fialová a mint :) Ale i ostatní vypadají dobře! Prosím Peti nezkoušela jsi někdy RockLac? I když to bychom asi už viděli recenzi, že :) Líbí se mi, že se nedává podkladová a krycí vrstva a nestírá se výpotek jako u gel laku od Sally... Trochu o tom uvažuju, zda pořídit nebo ne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, bohužel jsem nezkoušela, ale slyšela jsem fajn ohlasy :).

      Vymazat
    2. Ahoj, Rocklac jsem měla 2x, mám nekvalitní lámavé nehty a po prvotním nadšení - za mě - bohužel, ne! Problémem bylo, že se začal lámat i s nehty, kamarádce se to stalo taky a to má naopak nehty superkvalitní... Teď mám zde recenzované laky Sally Hansen Miracle gel (růžový a šedý - nádhera!) a mě vydrží bez odštěpků jen 3 - 4 dny... Ale aspoň to... Jen by mohly být levnější ;)

      Vymazat
  19. Ahoj Peti, ja som osobne dlhšiu dobu (asi 5 rokov) nosila len gelové nechty, a asi pred rokom som prešla na gel laky a musim skonštatovať, že pre domáce použitie sa mi gel laky vidia ako ideálne riešenie. Konkrétne gel laky od Sally Hans sú pre mňa čo sa týka balenia trochu veľké, a pre moje nechty nie moc ideálne. Našla som značky, ktoré mi vyhovujú viacej. Ale na týchto ma najviac upútali otiene, asi si niektoré kúpim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, přesně tak, podle mě jsou gel laky na domácí použití také super, at už jde o jakoukoliv značku :), mnohem lepší než klasický gel.

      Vymazat
  20. Mě tahle novinka nijak extra nezaujala, ale ta mint je opravdu nádherná! Celkově odstíny jsou moc povedené bych řekla ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Nechápu jak si někdo mohl vzít tak hnusného a tlustého a plešatého chlapa...Fakt nepochopím..máš na víc..

    OdpovědětVymazat
  22. :D Viď, já to taky nechápu... Asi to bude tím, že před svatbou jsem byl krásný, štíhlý a vlasatý :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi bude rozvod :-D, když se celej nepredelas...haha

      Vymazat
    2. :D Já si myslím, že "stupid plastic woman", jak jsem se dočetla pod jiným postem se k tomu plešounovi docela hodí :D, myslím, že tvoříme docela fajn tým

      Vymazat
    3. Jéé, tak Míra už není slizoun? Už je hnusný, tlustý a plešatý??? Já jsem někde v diskuzi četla, že je slizoun... Prosím tímto Míru o sebeurčení, protože v tom mám asi trochu zmatek.... Jinak super reakce na debilní výlev:-)

      Vymazat
    4. Palec hore,pán manžel (p.Mira).Ste zlatí♥Drzim palce :-)

      Vymazat
  23. Laky mají úplně kouzelný barvičky, třeba ta šedá se hned tak nevidí :) Ale očekávala bych, že se trošku poměrově upraví cena, protože pokud vím, tak kolem tří stovek stojí už klasický gel-laky, který používáš delší dobu.

    Logicky bych pak radši trošku zainvestovala do lampy a gel-laku na zpevnění mých nehtů, a pak je přelakovávala obyč laky (jak to děláš i ty). Myslím, že za tuhle cenu do toho moc lidí nepůjde a když už, tak spíš ze zvědavosti :) Na trhu je hodně značek kvalitních laků za poloviční cenu.

    Taky nemám problémový nehty, takže s podkladem a top coatem mi vydrží prakticky všechny laky aspoň 3-4 dny, pak stejně přelakovávám. Měla jsem i nějaký laky s vyšší výdrží, myslím, že to byly ty s Lycrou od Astoru a od Rimmelu řada od Kate Moss.

    Měj se krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, můžu se zeptat, jestli se dají klasické gel laky od SH vytvrdit v UV lampě určené k vytvrzovàní gelů?? Děkuji za odpověď
    Nina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, dají,ale musíš je tam nechat těch 180s, ne jen 30s.

      Vymazat
    2. Díky.a je třeba i 1. a 3. vrstva jako u gelů? Děkuji za odpověď, Peti
      Jo a jste boží, jak zvládáte ty urýpané anonymy😉

      Vymazat
  25. Ahoj, barvičky jsou úžasný, kde prosím tě jsi je koupila? :)

    OdpovědětVymazat
  26. Laky vypadají úžasně! Ale skoro 300 korun se mi za lahvičku dávat nechce:/

    OdpovědětVymazat
  27. Laky vypadají úžasně! Ale skoro 300 korun se mi za lahvičku dávat nechce:/

    OdpovědětVymazat
  28. Laky vypadají úžasně! Ale skoro 300 korun se mi za lahvičku dávat nechce:/

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, tak jsem nevydržela a koupila gel lak i vrchní gel. Se slevou 15 % na kartu v DM a i tak hodně peněz:-( Jsem fakt zvědavá na výdrž. Kdybych první četla komentář nekoupím....

    OdpovědětVymazat
  30. Včera jsem je viděla v DM, barvičky jsou krásný- hodně jsem přemýšlela,ale odolala jsem :-D

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj!
    Mám jednu prosbu: vieš mi poradiť ako sa starať o nechty, ktoré sa stále štiepia a lámu až do krvi?
    Myslíš, že by tieto miracle boli vhodné?
    Nemám rada umelé gélové nalepovacie nechty ... vopred Ti moc ďakujem ---

    OdpovědětVymazat
  32. Zajímalo by mě, jak dlouho vydrží, např.takový myti nádobí a další běžný denní činnosti 😉 barvičky krásný, ale nechce se mě koupit sada, abych pak zjistila, že uvařím a umeju nádobí a mužu jít znova lakovat. ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vydržal mi 10 dni a vydrzal by aj dlhsie,keby som nemusela nechty odlakovat a ostrihat kvoli nastupu do prace.A to mam doma 4-rocne dieta,3 macicky,3-izbovy byt,varim a peciem.Ja som veeeelmi spokojna :-)

      Vymazat
  33. Mytí nádobí a běžnou péči v domácnosti nevydrží žádný lak, ani manikúra...to je fakt. Mě by zajímalo, jak se s tím umyje halda nádobí, nebo máš myčku(ale i to nádobí se musí vyndat), vaří, peče,vyndavá prádlo, luxuje, vytírá, žehlí, stará o děti apod...holky můžete přidat zkušenosti, jak to s tím děláte? Měla jsem jednou akrylové i gelové, vždy se mně u domácí práce poškodily:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám doma ročního prcka a denně provádím činnosti, které popisuješ a lak mi vydržel dokonalý jeden den!!! Večer jsem nalakovala, což šlo fakt skvělě, a šla spát a druhý den asi ve tři odpoledne jsem si všimla, že mám poškozený ukazováček na pravé ruce. Rychle jsem opravila a doufala, že zbytek vydrží déle. Teď mám nalakováno třetí den a téměř každý nehet zničený. Musím přiznat, že jsem dnes teda byla půl hodiny v bazénu. Na to holt už lak neměl... Laky od Essence mi vydrží déle. Dřív jsem měla gelovky od vietnamců a držely 3 týdny.

      Vymazat
  34. ahoj koupila jsem si tu sadu v dm - s barevnym lakem v cervene barve a docela me stve kdyz nanasim vrchni bezbarvou vrstvu, ze se od toho cerveneho zapleska stetecek... nemate radu? diky

    OdpovědětVymazat
  35. Vážně uvažuji, že si pořídím. Škoda, že je mají jen v DM, jinak už bych je nejspíš dávno měla, a ta cena je dost vysoká na to co to je. Kdyby si člověk chtěl koupit hned víc odstínu, tak se nedoplati.

    OdpovědětVymazat
  36. Jen tak pro porovnání-jak dlouho ti cca vydrží normální laky? Myslím, že mám si mastné nehty, nebo tak... prostě se brání laku a ten se mi začíná často už druhý den odchlipovat :-/ myslíš, že by tohle mělo pro mne smysl? přeci jen "vyhodit" 400 za něco, co mi nakonec zase prd vydrží se mi nechce...

    OdpovědětVymazat
  37. Moc nechápu tu cenu...ten jeden barevný lak bude stát těch 289 kč + si musím koupit ten průhledný top coat taky za 289 kc takže dohromady to stojí něco přes 550? :O

    OdpovědětVymazat
  38. Tak mě normální laky se všemi trvanlivými bázemi apod., i laky dlouhodržící, drží max. 2 dny, pak začne výrazné loupání. Tento lak mi vydrží týden (asi by vydržel i déle, kdyby mě neomrzela barva) Ale je pravda, že to chce opravdu dvě vrstvy, jedna se mírně mírně oloupe na některých nehtech třetí den. A přestože se má nanáše bez báze, tak mně paradoxně nejdéle drží s bází, jinak standardní postup. Chce to vyzkoušet, co komu sedí na jeho nehty. Jenom mě štve, že v naší pidi dm mají zas jen pár odstínů. Jinak se prodává akční dvojbalení barevný lak + báze dohromady za 399Kč, což jde.

    OdpovědětVymazat
  39. Díky moc za recenzi! Mám uz jeden barevný (zlatý) doma a cekám, az doplní v dm zásoby Top Coat, abych ho mohla dokoupit a vyzkoušet :-) Moc se těším a ted uz vím, co mě asi čeká :-) díky!

    OdpovědětVymazat
  40. Mužů se optat na nějaký dobry pestici kosmetiky na nehty od Sally H? Včera jsem neodolala a Miraclegel piridila. Jen bych potřebovala poradit, jak pestovat o nehty a kůžičku po sundání laku. Dekuji

    OdpovědětVymazat
  41. Skvělý článek, hodně mi pomohl. Zvažuju, že si ho koupím. Už jsem se v DMku na něj dívala a je super, že se nepotřebuje lampa. Jen škoda, že nevydrží tak dlouho jak píšou. :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Ako spravna blondina som si kupila lak SH miracle gel č.310 Shock Wave (cukríkovo ružový) .Mam ho uz desiaty den na nechtoch a je ok.Este by nejaky ten den vydrzal,ale musim ho odlakovat,lebo v pondelok nastupujem do prace do skôlky medzi male deti a nemyslim,ze by bolo spravne prvy den sa prezentovat dlhymi ruzovymi nechtami :-D Takze ja som spokojna a planujem cez prazdniny kupit dalsie odtiene.VRELO ODPORUCAM.

    OdpovědětVymazat
  43. Ako spravna blondina som si kupila lak SH miracle gel č.310 Shock Wave (cukríkovo ružový) .Mam ho uz desiaty den na nechtoch a je ok.Este by nejaky ten den vydrzal,ale musim ho odlakovat,lebo v pondelok nastupujem do prace do skôlky medzi male deti a nemyslim,ze by bolo spravne prvy den sa prezentovat dlhymi ruzovymi nechtami :-D Takze ja som spokojna a planujem cez prazdniny kupit dalsie odtiene.VRELO ODPORUCAM.

    OdpovědětVymazat
  44. Prosím pěkně, kdo tyto laky používáte - jak dlouho schnou? Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj, mám měkké, lámavé nehty. Ráda je nosím nalakované, ale laky bohužel nevydrží. Co by jsi mi na moje nehty doporučila? Uvažovala jsem o gel laku. Dana

    OdpovědětVymazat
  46. Dobrý den. Na základě reklamy jsem zakoupila sadu Miracle od Sally Hansen - gel lak a top coat .A protože mám raději laky třpytivé nebo perleťové, což u gelových laků Miracle jsem nenašla, napadlo mne vyzkoušet třeba lak od Avonu a tento lak přetřít top coatem. Nevíte co to udělá?
    Budu vděčná za jakoukoliv radu či zkušenost. Krásný večer.Lucka

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj, tak konečně pozitivní zkušenost :) Normálně mi lak vydrží do druhého dne, ale Miracle od Sally Hansen mám už týden a stále nejeví známky poškození. Mám ohebné nehty, takže je udržuji krátké, ale Miracle gel můžu i za tu jeho cenu doporučit. Zatím mám černou a rozhodně si pořídím i další barvičky. Jo a pokud by někoho zajímalo jestli zatvrdne i bez denního světla, tak já jsem lakovala v noci a moc se tomu tuhnout nechtělo, tak jsem to ještě nechala vytvrdit pod lampou :) Takže asi fakt denní světlo je nezbytné. Petra

    OdpovědětVymazat
  48. Ahojky, jak lak odstraním?Normálním odlakovačem asi ne, že?

    OdpovědětVymazat
  49. Ahojky, jak lak odstraním? Normálním odlakovačem asi ne, že?

    OdpovědětVymazat
  50. Pry to jde i normal odlakovacem, ale dyl to trva ;)
    Mne by prosim zajimalo, jestli se laky daji koupit nekde levněji pres net..? Myslim, ze to Peta mela na instagramu v diskusi, ale nemuzu najit... ;)

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj, miracle gel používám a jsem strašně spokojená, dva týdny mi vydrží. :) Mě se nehty hodně rozdvojují ale tím, jak je tenhle "lak" pevný, tak to není tak hrozný, jako při použití normálního laku. :) a pokud se mi odloupne špička a nestíhám předělat celé, nebo jsem jen líná, dá se přetřít a narychlo zamaskovat nedokonalosti a není to tak nápadné jako u klasických laků. Takže velká spokojenost. Další plus je, že nebarví nehty. Nosím hlavně červené barvy a u klasických laků i s podkladem mi nehty hodně žloutly. Miracle mám skoro tři měsíce a nic jiného nepoužívám a po odlakování jsou krásné. :)

    OdpovědětVymazat
  52. Podle mého názoru Miracle gel lak není tak super. Udělá velmi hladký, příjemný povrch, leskne se. Mě se po aplikaci za jeden jediný den sloupal!! Nemáčela jsem si ruce ve vodě, ani nějak nezkoušela odolnost a při oblékání se mi celá vrstva laku sloupla.. Za mě tedy, víc už ne za tu cenu

    OdpovědětVymazat
  53. Som veľmi spokojná, vrchné vrstvy dávam 3x a potom vydrží o dosť dlhšie (lepšie) (4 deti, domácnosť ... lakujem každých 7 dní)

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj, já jsem bohužel ten případ slabých a namáhaných nehtu a musím konstatovat, ze vydrz je 2 dny. Tzn totéž co obyčejné laky. Tzn., jak píše Péťa, pokud mate své nehty hodně namáhané a slabé, bezte raději rovnoundo gellaku s lampou.

    OdpovědětVymazat
  55. Ja jsem uz par barev koupila dobre se s nima pracuje a dlouho vydrzi me tyden a porad jsou hezke odlakovat jdou normalnim odlakovacem.Porad delam vylety do DM a dokupuji dalsi priznam se mam uz deset barev.

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj, bohužel tento gel lak mi vydržel pouze 2 dny (zkoušela jsem i různé doby zasychání mezi jednotlivými vrstvami), klasické laky na mých nehtech vydrží jednou tak déle, takže určitě nedoporučuji, jsou to vyhozené peníze, přestože barvy jsou nádherné !

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kde se dá sehnat ta sada po dvou? Finančně mi to nepřijde až tak strašný jako koupit dva samostatně, dokud nevyzkouším. Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj ty sady ma ted DM ale jen par barev.

      Vymazat
  58. Zkoušela jsem už dva laky, a drží perfektně, tak asi týden. Hodně tomu pomáhá base a top coat. :)

    Belliny tajnosti Bella*

    OdpovědětVymazat
  59. Trochu s nedůvěrou jsem lak vyzkoušela a jsem spokojená. Lak se jednoduše aplikuje, rychle zasychá. Vydrží mi opravdu 14 dnů hladký, lesklý, neolupuje se (nemáchám ale ruce často ve vodě - praní, mytí nádobí). Mám vlastní nehty docela pevné, ale lak je ještě zpevní. Odlakovat jde klasickým odlakovačem velmi snadno. Koupila jsem ho v DM v akci za 399Kč, ale odhaduji, že mi vydrží min. půl roku při dvou lakování za měsíc. Doporučuji Eva

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Péťo, chci se zeptat kolik stojí celá ta sada Sally H.. s Led lampou

    OdpovědětVymazat
  61. V dobré víře že tenhle lak vydrží víc jak klasické, tak bohužel... Pro někoho kdo nedělá manuální práci a nemyje nádobí ručně možná vydrží.. Bohužel mě hned druhý den lak popraskal a o nějakém zpevnění vůbec nemůže být řeč..

    OdpovědětVymazat
  62. Lak me taky zklamal vydrzel me dva dny nalakovala jsem znovu tak uvidim ale za me palec dolu :-(

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Peti.chcela by som sa spýtať akú používaš lampu na nechty keď si robíš? chcem si kúpiť a nevyznám sa moc vtom. ďakujem moc

    OdpovědětVymazat
  64. Perfektně držící jsem maminka na mateřské.jsem moc spokojená

    OdpovědětVymazat
  65. V první řadě bych chtěla moc poděkovat za článek. Hodí se! Dále mě napadá otázka, jaký máte názor na UV gely: http://www.gobra-nails.cz/uv-gely-195.html/? Přemýšlím o koupi. Nevím, zda nezůstat klasicky u laku. Co myslíte?

    OdpovědětVymazat
  66. Závidím těm, komu vydrží na nehtech 5-6 dní. Na mě vydrží půl dne a už se loupe... A to nemusím dělat nic náročného, stačí sedět na pohovce a číst knížku. Štve mě to, protože lak není nejlevnější.

    OdpovědětVymazat
  67. Mě ani gel lak od Sally Hansen nevydrží 14 dnů, a to už si ho dělám nějakou tu dobu, takže jsem to vychytala. Takže tohle by bylo zbytečné, mám opravdu blbé nehty. :( Ale barvičky jsou krásný. :)

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj, mě ten gellak hrozně praská, už první nebo druhý den po nalakování mám takové kruhovité praskliny na skoro všech nehtech.. Nějaká rada? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj, mě ten gellak hrozně praská, už druhý den mám na všech nehtech kruhovité praskliny.. nějaká rada? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  70. Tak v říjnu už to bude rok, co jsem dala sbohem klasickým lakům a přešla jsem na gel laky vytvrzovací. Jako poslední byl zkoušený tento od SH. Jako první jsem zkoušela červený, zpočátku mi držel asi 5 dni, ale časem se mi kvalita nehtů tímto lakováním velmi zhoršila a nehty se mi začaly dost třepit. Ještě jsme vyzkoušely s dcerou světle pastelově růžový a modrý a tyto pastelové barvy byly úplná katastrofa, lak pruhoval a za dva dny totálně popraskal a odloupal se. Takže za mě už nikdy víc, navíc SH je hodně drahej a za tuto cenu mám vytvrzovací gel laky, které mně v pohodě vydrží na nehtech 14 dní a musím měnit jen kvůli odrostům, hodně rychle mi rostou nehty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohu se zeptat jaké? S tímto opravdu spokojená nejsem. Děkuji

      Vymazat
  71. AHoj Petro, mám otázku ohledně těch gel laku zapíkacích sally hansen- přepokládám že se dají zapéct s jakoukoliv UV lamou či LED lamou ? Uvažuji o pořízení, ale nechi kupovat tu sadu-chci si pořídit zvlašt gel laky právě sally hansen a pak lampu zvlášť. Se zapíkaních s jinou lamou by neměl být problém, ne? Nemáš vyzkoušeno? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  72. Bohuzel taky velike zklamani. Mame doma mycku na nadobi a pracuji u pc, mám pevné a bezproblémové nehty, presto tento "zázračný" lak vydrží max 2 dny. Za ty peníze a s tímto marketingem, za mě never more....

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj, chtěla bych se zeptat, mám od Sally Hansen Miracle gel - 170 Pink Cadillaquer a Miracle gel Top Coat. Na nehtech mi pokaždé jako by popraská a nevypadá to dobře. Dělám něco špatně? Vždy dávám 2x lak (pink Cadillaquer) a po zaschnutí Top Coat.

    OdpovědětVymazat
  74. Heyho, peti, čítam tento článok asi oveľa neskôr po vydaní, so Sallkami máš pravdu, dlho nevydrží, ale tak aspoň máme šancu si nalakovať inú farbu! :P Predsa, pokiaľ si ho nanesie ženská, ktorá aj doma varí, umýva riad, to jednoducho neexistuje, aby sa to neodlomilo, takisto ak píše na klávesnici, zapína si gombík na rifliach... to jednoducho niekedy nejde a odlúpne sa asi aj ten najbežnejší lak... :D Ja som aj tak spokojná, za mňa sú top oranžové, ružové, červený odtieň, zelený - tuším cucumber a taktiež nightwatch :) <3

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!