✌ Quick tip 1. ✌ - Jak líčením zvětšit rty | How to fake bigger lips

by - 25 ledna

Krásný nedělní večer vám všem,

ráda bych na svém kanále zavedla takový rychlý občasník, ve kterém si pomocí rychlých tipů ukážeme jak na to ☺. Určitě mi napište do komentářů, jestli máte nějaká přání, co byste chtěli vidět.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

na sobě: košile Tally Weijl
lak: Essie Big spender
líčení: oči Urban Decay Vice 3, rty Rimmel Airy fairy
vlasy: kulma remington pearl wand kónická
 

You May Also Like

28 komentářů

  1. Super Peti, ďakujem za tipy, ja ich potrebujem ako soľ :))
    Na tie tmavé farby si dávam pozor, aj keď by som najradšej nosila bordovú a tmavofialovú :-/
    Katik z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Péťo, já bych uvítala článek na téma: péče o pleť (jak často dávat masky, peeling, kosmetička a pod), návody na účesy - co vydrží vítr a kulich, povídací video jak si užíváš zimu, jestli někdy výletíte, plánování dovolené a pod, pak třeba tipy na šetření, a více kombinování staršího oblečení (třeba jednobarevné kousky - které má většina doma). Na video se kouknu až zítra. Měj se nádherně a brzy vytvoř nějaký článek :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc moc děkuji za spoustu tipů! Určitě se vynasnažím zařadit. Jinak k té péči o plet, já jsme trochu barbar v tom smyslu, že si myslím, že čím méně se to přehání, tím lépe, ke kosmetičce nechodím vůbec, tam jsem byla jednou v životě a i když to bylo moc příjemné a plet byla krásná, tak nemám s pletí problém a nepřijde mi to jako nutnost. Peeling vůbec nepoužívám, masku sporadicky hydratační, nejraději od Ryoru s minerály, když si zrovna vzpomenu :D.

      Vymazat
  3. me by zajimalo odkud prameni ta touha mit tak moc plne rty ...nereknu,kdyby to resila holka,co ma misto rtu dve linky,ale v drtive vetsine to resi holky,co by to vubec resit nemusely ......uprimne ja vic zavidim tem,co maji uzsi rty, libi se mi mnohem vic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na toto mohou odpovědět jen ty, které ta touha žene, ale chápu to, je to jasné, prostě člověk chce vždycky víc než má. Sám na sobě vidí víc nedokonalostí než jeho okolí na něm. Já tedy úzké rty absolutně nezávidím a nelíbí se mi. Úzké (malé) rty "podle typologie obličeje, tedy informace vepsané ve tváři" znamenají "uzavřenost,sobeckost". Mám takovou kamarádku, a mohu říct, že je opravdu sobecká, a tyto rty dle "mého" názoru nevypadají ani hezky, jsou neženské. A pokud některé dívce, ženě tyto tipy pomohou opticky zvětšit rty a dodat jí větší sebevědomí, bez jiných zásahů, tak je to přece bezva. Nedovedu si totiž představit ženu, která by chtěla mít úzké, malé rty, pokud jí příroda nadělila krásné, plné rty. Ale vše je možné.
      Za mne tedy určitě palec nahoru za "rychlé občasníky a další tipy", stále je co vylepšovat, tedy myslím na mě!

      Vymazat
    2. já myslím, že plné rty jsou považovány za symbol ženskosti a smyslnosti, asi proto po nich většina žen touží a pak také, každý touží po tom, co zrovna nemá :)

      Vymazat
    3. Za tvar rtů přece nikdo nemůže, to je dáno geneticky, takže nějaké typizování podle "typologie obličeje" nepovažuju za rozhodující pro povahu toho kterého člověka, povaha se také dost dědí. Třeba moje maminka má malé rty, ale rozdala by se, je pravý opak nějaké sobeckosti a uzavřenosti. Já dokážu pochopit třeba to, že některá žena má opravdu až příliš plné rty (měla jsem takovou spolužačku) a přála by si mít menší, proč ne.

      Vymazat
    4. Přesně tak! Co je to za stupidní komentář..přeci každá žena touží po tom vyzdvihnout naše ženské přednosti-tedy to, čím se od mužů lišíme. A plná naďra, husté, dlouhé řasy a smyslné rty jsou symbolem odnepaměti a mužům se to líbí. tak nehcápu, proč bychom to neměly lehce vyzdvihnout...

      Vymazat
    5. Prostě typologie obličeje existuje, jsou to informace napsané v každé lidské tváři, a určitě tato typologie vznikla na základě zkoumání většího počtu lidí, koukni na internet, já to nevymyslela. Jak se říká, není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu, i když vyjímka bývá pravidlem, buď ráda, že ta vyjímka je tvoje maminka. No to je jasný, že jsou to geny, a nikdo za ně nemůže, o tom ale není řeč.

      Vymazat
  4. Moc zajímavé, někdy to vyzkouším :)) přiznám se, že nemám tužku na rty, tak to musím prolomit a pořídit si ji :D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si nějakou pořid, na začátek nude, tak se dá kombinovat s hodně odstíny rtěnek, je to fakt rozdíl :).

      Vymazat
  5. Ja si spis rikam, co je hezkeho na umelych rasach. Uplne nejvic nesnasim ty doplnovane rasy, které oko zmensi na sto honu a poznám jiz zdalky, ze jsou umělý. Stejne tak si myslim, ze takové zvetsovani rtu je mozna dobre na focení, ale do spolecnosti?... no v kombinaci s umelyma rasama se zenska shazuje sama. Neříkám na nejakou velkou party nebo vecirek..ale jinak nic pro me. Preferuji dodani zdravé barvy obličeji i rtum s jemnym doladenim rasenky. Zajimalo by me, jak to vypada na holce, co ty rty opravdu nema... Karin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že je to věc vkusu, viděla jsem prodloužené řasy metoda řasa na řasu udělané tak, že bych to nepoznala ani zblízka, když jsem slečnu líčila, kdyby mi to neřekla, tak parádně to vypadalo a pak také ty, které křičí umělé na sto honů. Stejné s těmi nalepovacími vcelku, když se zvolí úměrné oku, vypadá to krásně, někdy volím výrazné a pak je to samozřejmě vidět. Makeup je hra a nemá žádná pravidla, tak si myslím, at si každý nosí to, co se mu líbí a včem se cítí dobře, pokud jsou to kilometrové řasy, co ho udělá štastnější a sebevědomější, tak také dobře :).

      Vymazat
    2. Pokud ma kilometrove rasy, tak ma špatný kamaradky :D to si rikam vzdycky ja, kdyz je nekdo mimo mísu :D jinak uz dlouho nebylo nějaké dlouhe povidaci video na zajimave tema... tyhle tipy a triky jsou fajn, ale ve vysledku nic moc nového. Ja bych přivítala nejakou figurantku jineho typu, kterou nalicis (tusim, ze to nekdo uz psal), nebo vybrat nejakou z tvych fanynek a udelat ji total promenu..vlasy domluvit s kadernikem, vyladit obleceni, jit na nakup a pak make up. Myslim, ze spousta z nich by uvitala "Den s Petrou", neco ve stylu tech pořadu s promenama. Lidi by se mohli umlatit a jeste by za to zaplatili :D Míra, aby se nenudil, to může natočit...rozhodne zajimavej projekt.

      Vymazat
  6. Video som videla už na YouTube. Ja si pery veľmi nezväčšujem, no niekedy to vyskúšam. Možno tiež v nejakom videu alebo článku na blogu :D.

    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  7. To je super nápad na pořad! Určitě bych uvítala třeba video na téma, jak opticky otevřít zapadlejší oči a nebo jak trošku "zeštíhlit" kulatější obličej :) Akorát, prosím, nemusíš mluvit spisovnou češtinou. Působí mnohem líp, když mluvíš klasicky trošku nespisovně, mě to vůbec nepohoršuje :) Působí to pak uvolněně. Já mám totiž ten samej problém - když se snažím mluvit spisovně, stejně to moc dlouho nevydržím a pak plácám spisovnou a nespisovnou verzi vedle sebe a působí to divně.

    Jinak Ti to jako vždycky moc sluší :) Vlnky jsou fajn změna. Jestli je ten ombré efekt vytvořenej z clip-inů, tak to vypadá moc hezky :) Určitě super tip pro ty, kdo rádi experimentujou, ale nechtěj si ombré ničit vlasy.

    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych uvítala jak líčením zvětšit malé a zapadlé oči. Lenka

    OdpovědětVymazat
  9. Pekne, slusi ti to. Ja bych mela prani, jak pise slecna nade mnou, pece o plet, kombinovani starsich kousku satniku apod. Pak by me také zajímala nejaka ciste prirodni kosmetika, nejake recenze. Mam hodne citlivou, alergickou plet. Dekuji.

    OdpovědětVymazat
  10. Super nápad :o) Uvítala bych video s návodem na konturování obličeje,rychlý tip jak na unavenou pleť+kruhy pod očima+vaky pod očima (plesová sezóna je tu a taky mám nespavé miminko).A péče o pleť aneb jak zůstat věčně mladá :o)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, zajímavé tipy, i když já je naštěstí nepotřebuju :) Já bych měla asi docela netradiční prosbu na video, jak se líčením udělat trochu starší. Mám 24, ale běžně mi lidi tipují tak 17. V některých situacích by se hodilo vypadat dospěleji, hlavně v práci. Hezký den! M.

    OdpovědětVymazat
  12. Budu ráda, když takových quick tipů bude víc. Je to napadití, hodně informací za krátký čas, užitečný a rady od tebe si ráda poslechnu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Hranice mezi sexy nalíčenými a vyzývavými rty je velmi tenká.....
    Ta konturka je přetažena za Tvojí linií rtú až moc. Pro mně za hranicí vkusu, takto bych do práce mezi lidi fakt nešla.
    Nechci v práci působit vyzývavě, je to neprofesionální.

    Doma pro partnera to je něco jiného, ale ten můj má raději přirozené líčení.
    Velké lesklé rty jsou příliš prvoplánové a na denní nošení to moc vhodné není. Někdy méně znamená ( mnohem ) více...: )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petra má samosebou pěkné rty, dost velké, takže to možná působí podle tebe nevkusně, ale třeba na nějakou akci nebo focení je to tak akorát, při mé práci si nedovedu představit, že bych měla jen rtěnku na rtech, nebo za chvílí bych byla asi jako klaun, neboť není času na to se stále kontrolovat. Myslím si že Petra to zvládla dobře, denně vidím lidí co si dělají kontury rtu a je to 100x horší, použivají extra tmavé tužky a ještě 10x si zvětší rty, to pak tedy vypadá dost nevkusně až komicky. Rozhodně to vypadá líp něž nějaká nepovedená operace. :-)

      Vymazat
  14. Super nápad :) potřebovala bych prosím návod na konturování obličeje, hlavně pak jak opticky zmenšit nos i když nosím brýle.
    Děkuji moc :) Bára

    OdpovědětVymazat
  15. Výborné video! Taky jsem jedna z těch, komu se velmi hodilo :))

    http://modniinspirace.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Fakt super nápad!
    Líbilo by se mi jak udělat, aby lak na nehtech vydržel dýl, aby make-up vydržel dýl, různý maskovací fígly a takové:)
    http://www.letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Nejlepší! Strašně moc se mi líbí tohle líčení, ale nejvíc to oční. Mohla bys prosím udělat tutorial nebo prosím napsat, co jsi použila za barvičky... je to strašně moc krásný! =) Děkuji Péťa

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!