☺ Na dně VII. - vypotřebované produkty ☺

by - 30 ledna

Krásné páteční odpoledne,

dnes vás uvítám u oblíbeného typu videa, zvláště tedy u mne, ale i u vás. Přece jen, recenze na produkt se dělá nejlépe až po vypotřebování celého produktu, takže tohle video je zase takovou sbírkou minirecenzí. Jinak bylo trošku zakleté, protože mi blblo světlo (pořád se honily mraky) i zvuk, tak se moc omlouvám, ale bohužel jsem obaly již vyhodila, takže jsme to nemohla přetočit. Někdy se holt okolnosti spiknout proti mně, ale snad to pro tentokrát přežijete a na relevantnosti recenze to neubere ☺.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
 
nehty: Sally Hansen Good as blue
košile: Terranova
 
o čem mluvím:
♥ Balea Exotische vanille pěna do koupele
♥ Dermacol Aroma ritual irrish coffee sprchový gel
♥ Balea Beauty ol
♥ Balea Mango mambo erfrischende body spray
♥ Balea young sweet and fresh body spay
♥ Aussie Luscious long 3 minute miracle
♥ Bourjouis 48h deo spray
♥ Nivea Zklindňující micelární voda 3 v 1
♥ Lancome Genefique sérum
♥ Balea Sweet wonderland deo spray
♥ Batiste dry shampoo
♥ Alverde 2 phasen makeup entferner - 2 fázový odličovač
♥ Sally Hansen Aceton remover gel polish
♥ Nuxe Creme friche de beaute - hydratační krém pro suchou a citlivou pleť
♥ Ziaja Šafránový krém anti wrinkle protivráskový denní, noční, oční http://www.ruzova10.cz/
♥ Ziaja Petrželkový oční krém
♥ Kiehl´s Rosa arctica oční a denní krém
 
 
 

You May Also Like

25 komentářů

  1. já musím říct, že mam od dermacolu třešňovej ten sprcháč a nijak zvlášť mě neoslnil teda,sice krásně pění ale ta vůně mě bohužel nenadchla takže se těším až ho dopotřebuju abych mohla koupit jinej :D ale zaujaly mě ty olejíčky od baely takže si je určitě koupím a vyzkouším :))

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelé video a ty si ako stále krásna ! :)
    Ty proste nedokážeš sklamať :)

    http://shadesofjessica.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, super jen tak dale!

    http://www.catwalk-avenue.com/2015/01/prada-bag-in-town/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Pěti, chtěla jsem se zeptat, jestli suchý šampon odstranuje i zápach z vlasu. Pracuji totiž v rastauraci, kde se kouří, takže mi vlasy po práci smrdi, ale nechci si je mýt denně.
    Jinak svůj typ pleti znám a mám ho takový komplikovaný:D na noc většinou používám hodně výživné krémy a hydratacni (např. kozí od Ziaji) a na ten matujici, protože se hodně lesknu (např. Balea matujici krém). ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, suchý šampon občas používám a vlasy po něm krásně voní :)

      Vymazat
  5. Ahoj Peťo, tak moje pleť je kapitola sama pro sebe. Když jsem byla mladší( i když jako mladá jsem pořád, že :-) ), tak jsem měla úplně bezproblémovou pleť. Ale teď je to hrůza. Nemám pupínky, jen sem tam, ale mám suchá místečka. Paradoxně nejvíc na t-zóně, která bývá většinou mastná. Takže mažu také hodně a hutně. A pudruji jen vše kromě t-zóny, pač by mi opět vystouply ty suché fleky. :-) Jinak se nám brzy uzdrav. Papa.

    OdpovědětVymazat
  6. Teeeeeda! tenhle drdůlek Ti teda fakt moc sluší:)
    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Peto, bude recenze na stetce od make up revolution? Koukala jsem, ze je davaji do oběhu.

    OdpovědětVymazat
  8. Tvoje otázka na diváky se mě docela týká - bohužel. Jsem skoro dvacetiletá holka, takže jsem stále v takovém tom přerodu z pubertální pleti pupínků do vyspělé ustálené pokožky a můj obličej je jasným důkazem. Jsem absolutní míšenec, hybrid mezi mastnou pokožkou a suchou. Záleží úplně na všem, na jídle, na pití, v jaké fázi měsíce se nacházím (if you know what I mean) a v podstatě vážně na všem. Takže jeden den můžu mít pocit, že mi pleť praskne suchem a další den mám mastný film. Nehledě na to, že i celkově na pleti jsou buď suchá místa a nebo naopak hodně mastná.
    Momentálně používám Niveu denní a noční krém na normální až smíšenou pleť, ale neřekla bych, že to něčemu pomáhá, spíš prostě jen vyhovují a jsou fajn. Klidně bych si je koupila znovu, ale nejsou to prostě věci, u kterých bych si řekla "jo, tohle mi změnilo pleť k lepšímu".

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak moc pijes alkohol, jis sladkosti, nezdrave veci? Mliko, kafe. Delas nekdy ocistu? Pokud je tvoje telo odpadak, promlouva k tobe prave skrze plet... neni mysleno zle. Musis telo neco dat, kdyz chces od nej ziskat. Jen kremy nestaci. Navic Nivea te promaze, ale ziviny nedoda. Kup si lehci kvalitni vyzivny krem a s Niveu pouzivej jen na ty opravdu sucha mista. A zmen stravu, kuze je komplexni problem. Telo si mozna zada oddech, aby se mohlo nadechnout.

      Vymazat
    2. s pletí to mám naprosto stejně a vůbec nevím, na jaké produkty se obrátit.

      Vymazat
  9. Poprvé píšu komentář, ale nejde to jinak...v tomto videu máš naprosto nádherný makeup, přijde mi trošku jiný než máš běžně..možná jen můj dojem :) Ale vážně dokonalost

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, já tedy nevím jak to Peťulko děláš, ale jak tak na tebe koukám, tak ty krásníš. Zase ti to moc sluší, úplně záříš, a to je fajn. Já teď požívám od Ryoru denní a noční krém s kyselinou hyaluronovou a arganovým olejem, byl to dárek, a musím říct, že je moc fajn. Jinak já si krémy vybrat neumím, to přiznávám, ale mám kliku vždy jsem nějaký fajn dostala. Jinak používám i kokosový olej. Ruce mažu krémem s aloevera. Prostě mažu se co to dá, je to potřeba.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti, nádherné líčení :), strašně Ti sluší takový drdol. Já si také osobně myslím, že mám problém s výběrem krému na pleť. Používám na suchou a citlivou plet, ale nos a uprosted čela se lesknu resp. na nose mám černe tečky, ale líce (smer k sánce) mám suchý a tvoří se mi šupky, takže nevím.
    Mám na Tebe prosbu, prosím nenapsala by si jaký je průměr těch kruhu - náušneice, které máš ve videu . Už delší dobu se na podobné dívám, ale nevím se rozhodnout. Díky moc ... ivet

    OdpovědětVymazat
  12. Ja mam ekzematickou, kdyz je ekzem v klidu, tak hodne suchou pleť. V lete spis normalni. Od kosmeticky to overene nemam, ale sama podle pocitu a pocasi uz poznam, co plet chce. Osvedcil se mi krem od Nobilis (ceka certifikovana firma s prirodni kosmetikou s 20 letou tradici) mesickovy přímo na ekzematickou pleť (ovsem, kdyz ekzem pretrvava, tak zasadne se mazu mastma od doktorky...super je LIPOBASE...uzasny kremovy zaklad, bez kortikoidu). Na sussi mista..treba kolem oci nebo celo..100% bambucke maslo, nekdy kokosovy olej, ale ten je pro me celkem neefektivni, zvlacni, ale moc nemasti. Jinak jsem objevila karotkovy krem od DSM Mon Platin, uuuzasne voni a je příjemný. A potom mi dela dobře mesickova mast, ale ne ta na vazelinove bazi, od Dr. Müllera.

    OdpovědětVymazat
  13. Ja teda uz docela dlouho pouzivam kremy od bylinkare Valdemara Gresika a to predevsim mesickove kremy a mam i masku s vcelim produktem a musim rict, ze je to nejlepsi, co jsem kdy pouzivala. Jsou levny a hlavne krasne hydratuji a voni. Pak ale mam jeste serum od Olay a to uz pouzivam asi dva roky. Krasne rozjasnuje plet. Urco doporucuju zkusit :-) jinak super video. :-) Adela

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, mám naprosto šílenou pleť (smíšenou): věčně mastné čelo, suché tváře a bradu k tomu velice citlivou. Vyzkoušela jsem toho už hodně, takže jsem časem zjistila co mi vyhovuje metodou pokus omyl. Docela dobré jsou produkty od La Roche-Posay, Bioderma a Biotherm ale zase jsou poměrně drahé. Takže většinou používám levnější. Pěknou a hydratovanou pleť mám po Balea Aqua (hydratuje ale nemastí, jsou spíše jako gel a hodně mi to připomíná právě Aquasource od Biotherm), a taky je fajn okurkový krém od Ziaja (používala jsem ale na noc, přes den moc mastil).
    Pro mne tedy nej je Balea Aqua: sérum, krém a oční krém.
    Ale make-up jsem ideální ještě nenašla. Protože někdy mi make-up drží krásně a jindy mám totálně lesklé čelo už za hodinu a nebo zase naprosto vysušenou bradu... tak nevím, ani matující nepomáhají taď zkouším hydratační truffle a zatím to vypadá nadějně (použila jsem 4x).
    Bára
    Bára

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peti, díky za tip na petrželkový krém, vyzkouším, na oplátku dávám tip já :) :

    - oční krém Cien z Lidlu, je to novinka, koupila jsem ho někdy během prosince, obsahuje koenzym Q10, cena cca 80kč, zajímal by mě pak na něj Tvůj názor, krémy Cien z Lidu hydratační byly výborně hodnoceny v D-testu a obstály oproti jiným, mnohem dražším značkám :), mají vysokou míru hydratace, tak pak můžeš porovnat.

    Jinak děkuji za apel- používat krémy na svůj typ pleti, přijde mi to občas jako velký problém, má plet je mastnejší, ale přesto na kosmetice diagnostikována jako málo hydratovaná,což se nevylučuje, a tak jsem začala používat nesprávně krémy na suchou plet a bohužel následky spravuji ještě ted.

    Jinak Tvá plet je krásná bez chybičky a po takové touží mnoho žen :)

    Hezký víkend. Anet






    OdpovědětVymazat
  16. Peťo,víš, že v Jindřochově Hradci naproti coopu je prodejna Ziaja?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, můžeš být prosím tě přesnější. Google mi našel jen shlecker na náměstí míru, kde prodávají některé jejich produkty. Dík Maruška

      Vymazat
  17. Dante Alighieri31. ledna 2015 v 11:23

    Škoda, že máš useklou tu hlavu, chtěla bych vidět ten účes. To je klasika drdol s vycpávkou? Líbí se mi, jak je to tenkokrát neuhlazený dohladka.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peti, já mám smíšenou pleť - mastná T-zóna + suché a přecitlivělé tváře. V zimě mám ale celou pleť suchou, takže používám arganový olej přímo z Maroka a kombinuji ho s olejem od Saloosu - měsíčkový (ten mi dokonce přijde lepší než arganový). Skvělé na nich je, že mi neucpávají póry, což můj docela velký problém, i když mám 30.

    Na jaře jsem si oblíbila od Ryoru denní krém s mořskými řasami (používám ho i na noc) a od Ballei (s vůní citronu), oba jsou lehké, rychle se vstřebávají, ale na zimu mi nestačí. Dobrý je taky krém od Yves Rocher - Hydra Vegetal 24h hydratace, ale jenom na tváře, protože na T-zóně mi ucpává póry. Ten je trochu hustší, ale krásně hydratuje.

    Na oči teď používám oční krém od Reginy s koenzymem Q10. Myslím, že efekt je nulový, ale je lehký a nedráždí oči, takže to beru tak, že očnímu okolí poskytuje alespoň nějakou výživu 2x denně. Nalákala jsi měl ale na ten petrželkový, takže po něm nejspíš sáhnu.

    Hezký den

    Jana

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Peti,
    díky za video a také za dotazy na diváky.
    První k produktům. Poslední dobou mám čím dál tím víc ráda produkty od Baley. Myslím, že kvalita vs.cena je u těchto produktů bezkonkurenční. Nově jsem dala šanci šamponu, tak jsem zvědavá. Šampon od alverde mě nadchnul.
    Stejně jako ty zbožňuju Zaija kosmetiku a petrželkový krém se u mě zabydlel, stejně jako okurkový krém na pleť a odličovač očí. Ziaja obchod mám 5 minut od domu, což je trochu nebezpečné ;)
    Sprcháče od Dermacolu už jsou stálicí v koupelně asi 2 roky (měla jsem už asi 4 vůně a teď aktuálně irish coffe :) )

    No a s určením typu pleti to bylo šílené, ale mám smíšenou pleť. Někdy více mastnou, někdy více suchou. Hodně záleží na typech krémů které používám a taky jak moc tu péči flákám. Teď mám na den okurku od ziajy, na noc někdy kokos.olej, někdy nějakou obyč.niveu nebo takový typ krému.

    Docela by mě zajímalo téma určení barevného typu. Co se týká líčení, oblékání. Už jsi se tomu asi někdy věnovala, ale možná by bylo fajn, udělat upgrade :)

    Měj se pěkně.
    L.

    OdpovědětVymazat
  20. Péťo, ta kostka a nedbalý drdol ti hrozně moc sluší! Ale musela jsem se smát, protože tu šílenou alergii na oční krém jsem právě měla na Ziaja šafrán pro velký holky :D. Zkoušela jsem pouze oční krém, protože jak víš, jinak mám pleť mastnou. Je fakt, že šafránového krému jsem si nedala "jako šafránu", ale natřela řádnou vrstvu a ráno jsem vypadala jako oběť domácího násilí :D. Takže asi tak, petrželku samozřejmě miluju, mám už 3.ks!! Potěšilo mě moc, že ti Nuxe krém sedl :-). Jo a po Lancome Genifique séru jsem měla také pupínky :-/. Z této řady miluju oční krém, ten by se ti mohl myslím také líbit, funguje podobně jako "petrželka". Výborný postřeh je ten, že málokdo ví, jaký typ pleti má, absolutně souhlasím! Dokonce si myslím, že více, než polovina holek/žen, svůj typ pleti zaměňuje za jiný...Už se nemůžu dočkat, až se taky zbavím vypotřebovanců, to bude najednou v koupelně místa :-D!

    OdpovědětVymazat
  21. Mohu se zeptat,ty balea olejíčky,šli by i na péči proti jizvičkám od akné? Mám toho rozrýpané celé ruce a ráda bych se toho zbavila. Děkuji moc za odpověd,případně,kdybyste doporučili i jiné produkty :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!