Uživatelské recenze - Asus Zenfone 5

by - 17 ledna

Krásný sobotní večer vám všem,

 
jelikož na zítra mám v plánu video s nejlepšími produkty z pečující kosmetiky za rok 2015 a vlastně celý týden byla na blogu jen kosmetika a oblečení, dovolím si dnes přidat zase jeden příspěvek, který je zcela mimo tento obor. Od té doby, co mám kromě BlackBery Q5 ještě Asus Zenfone 5, se mě na něj pořád ptáte a tak jsme se rozhodli, že uděláme na video takovou uživatelskou minirecenzi ☺.
Pokud vás tedy zajímá dnešní "techničtější okénko", klik na video, pokud ne, přeskočte rovnou na zítřejší příspěvek ☺.

Fajn víkend všem ♥!




You May Also Like

28 komentářů

  1. Ahoj Peti. Aky make-up mas vo videu? Robi rt krasnu plet :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tutorial licenia !!! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Kdybys přeci jen zatoužila po nějakém pouzdru, tak na ebay seženeš spoustu krásných za pár korun ;-). Já jsem v poslední době zanevřela na všechny ty předražený příslušenství u nás a hledám už jen tam ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Péťo, jako technické okénko OK, ale stejně mě zajímá, co to máš na sobě za rtěnku, strašně ti sluší. Díky Dáša

    OdpovědětVymazat
  5. Super video, rozhoduju se zrovna o novém telefonu a o zenfonu jsem přemýšlela...a rozmyslela jsem si to =) přesně by mi vadilo, že ho neudržím jednou rukou - je prostě moc veliký...tak zkusím lovit ve vodách "mini" verzí těch dnešních obrovských placek :D - Jinak Peti na tomto videu ti to neuvěřitelně sluší, není video, které bych od tebe vynechala a tady jsi opravdu nejkrásnější:) makeup, styling, všechno :) !! IR.

    OdpovědětVymazat
  6. Dante Alighieri18. ledna 2015 v 13:19

    Na dotykáč se opravdu nedá zvyknout v každým případě. Mám ho už rok a pořád mám 8 překlepů v každým slově. Myslim, že příště bych volila jinak.

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherný make-up, veľmi ti pristane takéto líčenie. Prosím ťa čo je to za rúž?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Petulko, zrovna jsem se chtěla zeptat co to je za rtěnku, neuvěřitelně ti sluší. Kouknu na ni. Jinak souhlasím s názory, že toto líčení je opravdu krásné, a přidávám se k názorům, že snad za poslední dobu nejkrásnější, i když musím přiznat, že jsem vše co si uveřejnila v poslední době neviděla. Ale určitě dokouknu.

      Vymazat
  8. Nádherný make up! Tvář, rtěnka... jsi ještě krásnější (jde to vůbec?) než jindy! Také se přimlouvám za tutoriál! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Telefon me nezajima :D Ale ten make up se povedl. Konečně neco svěží, moderní.

    OdpovědětVymazat
  10. Též se přidávám k ostatním, co tě za dnešní make-up chválí. Opravdu ti dodává svěžesti a je opravdu TOP ze všech líčení. Podle mne to jsou ty teplé odstíny, které zvýrazní tvé oči daleko více než ty studené, které vídáme u tebe daloko častěji. MOC ti to sluší. Ta rtěnka! Nádherná.

    OdpovědětVymazat
  11. Jsi krásně namalovaná, úplně záříš a moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  12. Super video, krásné líčení. Rtěnka je úžasná. Také se přimlouvám za tutoriál a prosím o info co, že to je za rtěnku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, je to 31 od Bourjos.

      Vymazat
    2. Zkoumala jsem odstín v obchodě (Douglas), měl by to být Beige Shooting z řady 12H Lipstick, ale kdo třeba dává přednost přírodní dekorativce (určitě tu takové dámy také jsou), existuje velmi podobný odstín: č. 12 Rosewood Dream.

      Vymazat
    3. Pokud jsem tam zapomněla uvést značku, tak je to Lavera.

      Vymazat
  13. Super video, krásné líčení. Rtěnka je úžasná. Také se přimlouvám za tutoriál a prosím o info co, že to je za rtěnku. Karolína

    OdpovědětVymazat
  14. Moc vám všem děkuju za komentáře, vidiím, že makeup má všude velký ohlas, za to moc děkuji a tutorial určitě bude, pokud stihnu střihnout tak hned zítra :).

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, ten make up ti fakt sedne. Neuvažuješ o tom, že nalíčíš někoho jiného než sebe? Tobě to líčení sedí, tohle teda nejvíc, co jsem viděla. Ale někdy mi tvé líčení očí přijde zbytečně překombinované - vykreslit véčko až do půl oka...prostě, takhle kdybych se namalovala já, tak jsem zmalovaná a vypadám o dost starší. Tobě to docela sedí, ale většina by byla podle mě opravdu zmalovaná. Popřemýšlej o tom, ukázat tvůj styl líčení na více rozlišných typech lidí.

    Díky, ahoj

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, jen rada k focení na ASUS ZENFONE 5 - v nastavení se dá také nastavit, že se může fotit jakýmkoliv dotykem na displej jak ti to jde u Blackberry :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Tohle je absolutně nejhezčí look/líčení + účes, který jsem na tobě kdy viděla. TOP.

    OdpovědětVymazat
  18. Jste vážně až bizarní dvojice! Hlavně hlášky typu "Já foťák chci hlavně na sebe"..vypovídá o veliké inteligenci a prioritách. Z paní má asi maminka radost:)..Nedivím se, že s takovými drápy se dotykáč špatně ovládá.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!