❈ Dramatické paví oči ❈ | Bold peacock inspired eyes

by - 13 ledna

Krásný úterní večer,


kombinace zelené, modrozelené a fialové na očích je vždy zárukou toho, že vaše líčení bude přitahovat pozornost jako magnet. Ačkoliv na první pohled tato barevná kombinace jistě neosloví každého, protože je hodně výrazná, určitě jí dejte šanci. Vytáhne totiž krásně každou barvu duhovky, ať už zelenou, modrou, šedou neb hnědou, prostě sluší všem. Tohle líčení je ale odvážné jen tak jak je odvážná jeho nositelka, rozhodně to není nic pro milovnice umírněnějších odstínů, protože tohle je opravdu pořádná barevná smršť, která je na zimní párty a plesy jako dělaná.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
 
nehty: Dermacol One coat 245
 
použité produkty:
♥ báze Ryor http://www.ryor.cz/
♥ Loreal True match C1 rose ivory
♥ Bobbi Brown tinted eye brightener light bisque
♥ NYC Smooth skin powder translucent
♥ UMA brow pencil grey
♥ Kardashian beauty Endless summer bronzer http://www.pinkpanda.cz/
♥ Jordana blush Rose silk http://www.jordanacosmetics.eu/
♥ Makeup Revolution London Baked highlighter pink lights http://www.makeuprevolution.cz/
♥ Maybelline Color Tattoo painted purple
♥ Makeup Revolution London Salvation palette Give them nightmares http://www.pinkpanda.cz/
♥ Essence Come to town The most wonderful tree
♥ Loreal Gel intenza Eyeliner Pure blcka
♥ Essence lip liner In the nude
♥ Jordana Matte lipstick Nude http://www.jordanacosmetics.eu/
♥ Benefit They´re real! mascara
♥ Cargo Eye lighter
♥ Regina rtěnka S1

music:
Silent partner - Jupiter
youtube music gallery
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 

You May Also Like

27 komentářů

  1. Líbí se mi, jak se nikdy nebojíš těch všech barviček! :)) Líčení vypadá skvěle a po tom laku na nehty se musím podívat, je dokonalý!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Peťo, koukala jsem, že máš už vlásky v takové teplé barvě ( možná je to osvětlením), neuvažovala jsi, že by jsi šla do studenější? Moc by se mi na tobě líbila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já si vlasy nebarvím, mám je pořád stejné, to je asi jen momentálním světlem :).

      Vymazat
  3. Líčení bych provětrala na nějaký odpolední dýchánek, večírek apod., nebo klidně v létě i na den - to mám takové líčení ráda třeba k nějakým rozevlátým světlým šatům. Nevzala bych si ho na zkoušky nebo do práce, jinak jsem otevřená experimentům. Když se to nepovede, je to přece jen make-up a dá se umýt, to je na tom super. Kde jinde se člověk může bez následků vyblbnout. Třeba s vlasama to tak nejde. Barva se nesmeje a vlasy do druhého dne nenarostou (a clipin nejsou asi levná záležitost).To na šminky stačí odličovač.
    Petro, mám na tebe ale otázku. I na ostatní. Existuje nějaká věc na rty, kterou by šlo zafixovat aspoň trochu rtěnku? V zimě nosím moc ráda po tvém vzoru barevné rty. Jenže mi teče v chladu z nosu a jak vytáhnu kapesníčky na utření, samozřejmě tu rtěnku trochu smáznu, v horším případě rozpatlám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, vždyt makeup je o tom zkoušet nové věci a hrát si barvami, vůbec o nic nejde :). Co se týče "top coatu" na rtěnku, tak to jsem bohužel zatím žádný nenašla. Zkoušela jsem různé primery,ale moc to nepomohlo. Bohužel v zimních měsících mám podobný problém proto často volím matné rtěnky a matné krémy na rty, které se neobtiskávají např. Sleek Matte me, Makeup Revolution Salvation lip laquers a pod.

      Vymazat
  4. To líčení je úžasné! A strašně moc ti sluší tyhle méně výrazné rtěnky :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, dívám se na tvůj blog už dlouho, ale pořád jsem nic nikdy nenapsala. Ale tohle líčení mě dostalo, vypadá to fakt super, tak to sem musím napsat :). Musím říct, že jsi mi moc sympatická - jak vzhledem, tak hlavně povahou a vyjadřováním. Nebojíš se říct své názory apod. :) Dívala jsem se na taková ty odpočinková povídání a právě mi přišlo, že máš na hodně věcí podobné názory jako já (se kterými se ne všichni ztotožňují :D), no a tohle se mi na tobě líbí snad nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi povedené líčení :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Petra, napadlo ma, či by si mohla urobiť "recenziu" na linky - ako ich nakresliť a porovnať linky urobené ceruzkou, perom, gélové štetcom atď?
    PS: tvoj blog je supeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivanko,
      moc děkuji a také děkuji za námět. Uvidím, pokusím se to promyslet :).

      Vymazat
    2. prosím, prosím, taky by mě to video moooooooc zajímalo :)

      Vymazat
  8. úžasné líčenie, práve na párty podľa mňa dokonalé ..:)

    OdpovědětVymazat
  9. Líčení ti moc sluší! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Péťo, jsi moc sympatická a krásná, děláš opravdu luxusní líčení, moc se mi líbí hlavně jak umíš nalíčit krásně oči - i když ty Tvé očka vypadají dokonale v jakémkoliv líčení :) akorát tu postrádám více informací o clip - in Lovely hair, které prodáváš na e-shopu, třeba jak dlouho vydrží, z kama je objednáváš, jakého máte dodavatele, chtěla bych si je objednat, slyšela jsem na ně samou chválu, ale bojím se, aby jsi třeba taky za těch pár let už nezměnila dodavatele a vlásky už nebyly tak kvalitní, ale snad ne :) Moc děkuji za odpověď a buď pořád stejná, protože taková jsi skvělá. Díky moc za jakoukoliv odpověď, Tvá jmenovkyně a fanynka Petra :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti, moc ti děkuji!
      Co se týká clip in, tak o ty účesya další věci ohledně vlasů je z hlediska čtenosti nejmenší zájemm, proto už takové články moc často nedělám. Nicméně dodavatele jsme nezměnili a ani nehodláme, jsme s kvalitou spokojeni. Všechny info o vlasech najdeš na eshopu, včetně odstínů. Co se týká výdrže vlasů, těžko posuzovat, vydrží měsíce až roky, záleží co s nimi děláš,jak často je nosíš atd. Kdo je barví, nosí denně do solárka, tomu mohou vydržet třeba jen 4 měsíce, já jsem pouze přelivovala, nenosím každý den a měla jsem jedny asi 3 roky. Nyní ale budem najíždět jen na luxusní sady od 200g gramáže,protože jsou lepší a budou ve dvou délkách, ne jako doposud v jedné ;). Vlasy jsou to remy, virgin, indian. Jsou opravdu jemné, že krásně sedí do evropského typu.

      Vymazat
    2. jé tak to je úžasné, zkusím teď ještě ty160 gramové a pak i pro porovnání i ty 200 gramové indické, až je budete mít na shopu, jen prosím Tě můžu se ještě zeptat, který odstínek by jsi mi doporučila? Jsem zvyklá nosit 613 blond, ale je tam k dostání pouze 60 blond a 22 blond - ale tyto 3 odstínky mi připadaly skoro stejné, když jsem se dívala na youtube na to Tvé video o clip in, kde jsi ukazovala všechny odstíny, takže bych asi zkusila teď i tu 22 blond, protože mám blond spíše trošinku do žluta. nebo je v reále ta 22 blond moc rozdílná od té 613 blond? děkuji za veškeré info, jsi super :o*

      Vymazat
    3. Já bych ti klidně doporučila tu 60, není v tom skoro rozdíl a do bíla také není, ta 22 je o něco tmavší,to je lepší vzít kapánek světlejší a když tak hodit přeliv, pokud by to nesečdlo. jinak se dají i vrátit do 14 dnů samozřejmě, ale nestřihat zlaté gumičky v balení, jen přiložit k vlasům, je to hygienický výrobek ;). A děkuju hrozně moc!

      Vymazat
    4. dobře, díky moc za radu :o) a nemáš vůbec zač děkovat, to my děkujeme Tobě co děláš pro nás :* měj se krásně, Pettie

      Vymazat
  11. Ten roztančený závěr je skvělý, úplně mi vykouzlil úsměv na rtech :) Víc takových pohybů. Navíc v tvých rozzářených očích (snad nevadí tykání) vidím pořádnou dávku štěstí, a to je fajn. Petro, drž se a díky za tvá energická videa. Marky

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherné líčení, na nějakou párty podle mě ideální, moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  13. Krása Peťo, v tomhle líčení nádherně vynikne modrá barva očí.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky Péťul, koukala jsem a máš krásné, pevné nehty. Nechtěla by jsi udělat nějaké video na péči o nehty. Něco co by opravdu pomohlo. Svoje nehty mám hodně špatné a nevím co s nimi už dělat. Vyživné laky, doplňky stravy nic nezabralo. Klára

    OdpovědětVymazat
  15. Rovněž miluju fialové stíny :D A na večerní akci bezvadné. Klidně bych to prubla do kina na rande k černým jednoduchým šatům :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!