♥ PetraLovelyHair Beauty awards 2014 ♥ - pečující kosmetika (to nej za rok 2014)

by - 18 ledna

Krásný nedělní večer,


rok se s rokem sešel a já mám pro vás v dnešním videu to nejlepší z pečující kosmetiky za rok 2014. Oproti roku 2013 se toho zase tolik nezměnilo. Co se týká péče o pleť, neexperimentuji úplně ráda, jelikož mám pleť citlivou a suchou. Přesto věřím, že v dnešním videu naleznete i tipy na nové výrobky, které jsou skvělé!



↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

na sobě: rolák? asi vietnamci
náhrdelník: http://www.jewelton.cz
nehty: gel lak Madam Glam  428
líčení: Dermacol paletka pro modré oči Quatro, rtěnka Max factor Stardust pink

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
 
o čem mluvím:
♥ Ziaja oční krém s petrželkou http://www.ruzova10.cz/
♥ Konopná vazelína Bione
♥ Infadolan
♥ Bioderma Matriciane Rides
♥ Bioderma Micelární voda Sensibio
♥ Bione Dvoufázový odličovač se světlíkem lékařským
♥ Bione konopný balzám na rty
♥ Regina jelení lůj
♥ Bioderma Atoderm tělové mléko
♥ Balea Tělový olej beauty ol
♥ Macadamia Deep repair mask
♥ Aussie 3 minute miracle Luscious long
♥ Ziaja olivový šampon
♥ Aussie luscious long shampoo
♥ Batiste suchý šampon
♥ Babyliss Curl secret
♥ Tangle teezer
♥ Mixa krém na ruce 30% glycerinu
♥ Balea krém na nohy s mandlovým olejem
♥ Dermacol sprchové gely Aroma rituals
♥ Redken mléko na foukání vlasů
♥ Lak na vlasy Cien
♥ Ryor arganový olej http://www.ryor.cz/
♥ Thierry Mugler Alian extraordinaire
♥ Paco Rabanne Lady million Eau my gold

 

You May Also Like

40 komentářů

  1. Ahoj Peti, můj komentář není ke článku, ale už nevím v jakém videu jsi říkala, že existuje stránka, která objednává ze zahraničí, pokud se v tom moc nevyznám, dáš mi prosím název té stránky? :) moc děkuju, Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo, těch služeb na zprostředkování nákupu je mnoho, např. shipito, click2ship a podobně :)

      Vymazat
  2. S Aussie šampónmi/kondicionérmi úplne súhlasím, takisto aj s lakom na vlasy Cien, som z neho milo prekvapená :)
    Ďakujem za skvelé tipy na produkty Peti :)
    Katik z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Péťo já jsem se naprosto zamilovala do parfému Nike woman 5th element. Takovou zamilovanost jsem ještě k žádnému parfému necítila a jsem zvědavá jestli tuhle lásku nějaký parfém v dalším roce překoná :D Krém na pleť jsem dřív moc nepoužívala, ale teď jsem si koupila od ziaji okurkový a je fajn. Nemám s čím srovnávat, ale skvělý je oční krém od ziaji anti-shadow. Hrozně příjemný, ale nejsem si uplně jistá jestli mám po něm menší kruhy pod očima...nevim nevim..možná za nějakou dobu :D neztrácím naději

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju tyhle videa!!! V parfémech u mě teď vede Love Story od Chloé, je úúúúúžasná. Lady million za mě ne, pro mě je to moc těžká vůně, ačkoliv špatně nevoní.... Balzám na rty na tvé doporučení používám ten konopný od Bione, mam asi třetí balení a v zimě mažu rty hodně infadolanem, alespoň na noc, hodně mi praskají a do rána jsou jako dětská prdelka :D Krémy na ruce - cokoliv co je promaže, určitě vyzkoušim Mixu, díky za tip :o) M*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a to jsem moc ráda, že jsem dala dobrý tip :).

      Vymazat
  5. Ahoj Peťka. Tak ja mám mastnú pleť tak používam inú kozmetiku. Ale naj parfém je pre mňa Beckham Signaturesh,balzam na pery už asi 10 rokov používam ružový Vitalos za pár u vás asi 45 korún. Je faj a je ich viac druhov. Krém používam ružovú a žltú indulonu. A tu som sa ťa chcela spýtať,mám 40 r. a chcela som si kúpiť už nejaký krém na tvár. Ale ešte ani raz v drogérii u nás som nedostala testovaciu vzorku. Nechcem kupovať na slepo,lebo už som kúpila 2 a nebola som spokojná. A nie je to lacné. Vieš mi poradiť niečo na citlivú,mastnú pleť? No a telové mlieka používam Garnier žltý , potom zelený asi z bambuckým mslom, a mám rada aj Balea ,med a mlieko. Som rada keď sa to hneď vsiakne. Odličovač Garnier na citlivú pleť. Je perfektný ,olejovo- vodový. Očný krém som zatiaľ nepoužívala. Ale niečo vyskúšam. Pekný deň.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Eriko, moc děkuji za komentář a další zajímavé tipy :). Bohužel co se týče mastné pleti, jsem na tom hůře, jelikož sama mám plet suchou a tak tyto přípravky nemám osobně vyzkoušené, tudíž bych nerada něco doporučovala. Nicméně hodně lidí si chválí Biodermu, na hydrataci je skvělá řada Hydrabio, doporučuji Legere http://www.bioderma.com/cz/nc/produkty/co-je-nove/product/action/548.html můžeš dávat i kolem očí, já používám asto Riche, ten je na suchou a pak Atoderm a Matriciane. Matriciane Rides je skvělý, není těžký a také dobře hydratuje. Z nižší cenové kategorie doporučuji krémy Ziaja a Bione, Ziaja dělá mnoho řad, doporučila bych ti Olivu včetně očního, je skvělá a není tak hutná ani pro masnější plet a stojí pár kaček :).

      Vymazat
    2. mám mastnou pleť a podobný věk - z Biodermy bych doporučila spíše řadu Sebio určenou pro mastnou pleť. MAT fluid na den, pokud by nestačil, mají i poddruh Hydra - krémovější, více hydratuje. Já kombinuji na noc s GLOBAL - protože mne trápí stále ještě akné - ti hnusáci snad nezmizí do důchodu... :) Eva

      Vymazat
  6. TT je nejlepší hřeben :))) Taky ho nejraději používám :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peťa, opäť super kozmetické video, ktoré ja tak zbožňujem :) So Ziajou sa s tebou zhodnem, očné krémy od nich milujem akurát ten petrželkový som ešte neskúšala (iba ten vitamínový a s chrpou kupujem stále dokola)... Čo sa týka pleťového krému tak je to Lavera bio krém proti vráskam a balzam na pery klasické modré Labello, na ktoré nedám dopustiť a nikdy nesklamalo (vyskúšala som nespočetne veľa balzamov, no s týmto som najviac spokojná). A v parfum od Givenchy Dahlia Divin je proste návyková pecka. Veľa ľudí ma zastaví a pýta sa čo to je za parfum :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc za milý komentář, určitě zkus petrželku, je skvělý, vitamínový jsem také měla a fajn a chrpu mám myslím v zásobě :D, Ziaja je opravdu super za tu cenu.

      Vymazat
  8. Ahoj Peto, neláká tě prirodni kosmetika nebo alespon denní oleje na pleť?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si chtěla o to napsat. Např. Nobilis

      Vymazat
    2. Petu mam nejradsi ale prijde mi škoda, ze to slozeni neresi a o vazeline apod rekne, ze plet vyzivi :X skoda.. ale tak na to mame jine blogerky:)

      Vymazat
    3. Jo! Přesně tohle mě napadá už pár měsíců! Jinak super blog, ale bylo by fajn se zas někam "posunout" :).

      Daniela

      Vymazat
    4. Nechapu, co je spatneho zminit se o kosmetice na ekzematickou kuzi a jeji pomoc?? Muj komentar se neobjevil, no faajn..

      Vymazat
    5. to Eve: Já tedy svoji pleť mám ráda, a proto bych už z principu na ni ropu nedala, vazelína je totiž de facto ropný odpad vzniklý při čištění ropy...

      Vymazat
    6. Anonymni 17:17 - však ano, to ani ja ne a proto me mrzi, ze Peta to neresi a jelikoz je inspiraci pro hodne lidi, je to skoda..

      Vymazat
  9. Ahoj Peťulko, moc krásné a přínosné video.

    OdpovědětVymazat
  10. kozmetiku bione používma na vlasy a je naozaj parádna :) som typ, ktorý pri výbere kozmetiky pozerá aj na to, aby mal výrobok pekný obal, ale pri bione mi to nevadí vôbec..na pery použávam babylipsy, ale rada mam aj balzámy yves rochcer( aj keď mi táto značka neni dvakrát sympatická)..jelení loj používat nemožem lebo mi celkom vadí jeho vôňa(príchuť?)..krém na ruky u mňa vyhráva neutrogena..parfém zase beyonce heat rusch

    OdpovědětVymazat
  11. Tak s tím Balea olejem na tělo a krémem na nohy = shoda:) ten olej se fakt ryhcle nanáší a nechápu, jak někdo může říct že oleje jsou na nanášení blbý :)

    Jinak nejoblíbenější na pleť- samovýroba z bambuckýho másla, na rty - docela dobrej byl maybelline baby lips z dm boxu, jinak klasická vazelína. Na oči - ureový od balei nebo ricinový olej :) Na ruce mám od alterry z granárovým jablkem, ale potřebovala bych něco na nehty, ty se mi lámou a spoousta záděrek :(

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peťo, skvělé video, moc jsem se na něj těšila:o)) Určitě se shodneme s lakem na vlasy z Lidlu Cien, je super, už mám několikáté balení, stejně tak v Lidlu kupuji odličovací tamponky, takové větší, oválné, je to čistá bavlna, moc příjemné. A potom mám ráda kosmetiku Bione, hlavně tělová mléka (rakytníkové, růžové, levandulové). Líbí se mi, že obsahují výtažky z té dané rostlinky, ne jen umělé aroma. Třeba čokoládový krém na ruce má ve složení kakao:o) A super je i jejich regenerační tonikum s názvem Snídaně pro pleť:o) Vše objednávám na jejich e-shopu. V zimě mám hodně vysušené ruce a na to se mi nejvíc osvědčilo tělové mléko nebo krém na ruce s přidáním pár kapek oleje - např. Saloos konopný, dýňový. Vstřebá se to rychle jako krém a zvláčňuje to jako olej:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tie odlicovacie tampony ovalne z Lidla su moja vychytavka :) su naozaj super a za priaznivu cenu.

      Vymazat
  13. Ahoj. Moje naj top z minuleho roku su: na pery Carmex, na plet Lierac rada Mesolift, ocny krem Natura Siberica Absolut kaviarovy liftingovy krem, parfum Armani Sí Intense a Lancome La Vie Est Belle L'Absolu to su najuzasnejsie vone ake som za posledne roky vobec pricuchla.
    Z tvojho vyberu rada pouzivam Biodermu vsetky produkty, atopderm telove mlieko, micelarka je uplne naj prave od nich a aj Matriciane rada sa im velmi vydarila, Dermacol sprchace su tiez super. Uz sa tesim na tvoje naj z dekorativky .-)

    OdpovědětVymazat
  14. Tyto shrnujici videa mam nejradeji, vzdy se inspiruji. Bez Tangle Teezer bych se uz neobesla, mam jich asi 6, kdyby se treba prestaly vyrabet :-D Tu masku macadamia a sprchace od Dermacolu jsem si zrovna vcera privezla, takze se po tvem doporuceni tesim jeste vic na to, az je vyzkousim! Tesim se na oblibence z dekorativky! LV

    OdpovědětVymazat
  15. Super videjko ako vždy, aj keď sme sa v drvivej väčšine nezhodli :D... Moje tipy tu.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Peťo, děkuji za zajímavé tipy na kosmetické výrobky. ;-)
    Chtěla bych se zeptat - sice asi trochu mimo téma, ale mám dotaz ohledně té konopné kosmetiky. Myslíš, že by mi pomohla na akné? Bojuji s ním už spoustu let a jednu dobu jsem kvůli tomu brala i HA (teď už ne). Sice mám pleť mnohem lepší, než když mi bylo "náct" - to mě zlobilo hlavně na čele, teď se mi pro změnu dělají hodně vyrážky na bradě a na tvářích poblíž uší a očí. Myslíš, že by na to ta konopná kosmetika zabrala?
    Jinak mám docela citlovou pleť, o kterou se dennodenně starám, čistím...
    Děkuji za odpověď a ať se ti stále daří! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, najdi si na youtube Martin Škába, radi 10 tipů jak se zbavit akne a ekzemu, ale je to spis o stravě podle něj

      Vymazat
    2. Ahoj, předem moc děkuji! Abych byla upřímná, já na akné nikdy netrpěla, takže asi nejsem ten nejlepší člověk, co by to měl posuzovat. Každopádně Bione je přírodní kosmetika bez složek, které ucpávají pory, takže by to možná mimo nebylo, já ji mám hodně ráda.

      Vymazat
    3. A přesně jak říká Peťa, nezacpat kůži, musí dýchat!! Komplexni problém, ale nevzdavej to a vydrz, výsledky se dostaví, ale je fakt potřeba změnit tu stravu.

      Vymazat
  17. Ahoj Peťo, se sprchovými gely od Dermacolu to mám stejně. Můj nejoblíbenější oční krém za minulý rok byl od Ziaji s kozí řady, chystám se vyzkoušet i další, jsou skvělé. Co se týče balzámu, tak nejoblíbenější byl Lip butter od Labella. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hanďo, tak to mě moc těší, že jsme se shodly, kozí řady mám také moc ráda!

      Vymazat
  18. Hello petra you have a very nice video😉

    OdpovědětVymazat
  19. Máš velice inspirující videa. Petro nemáš nějaký typ na zelektrované vlasy?������

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, bohužel, prý se tím nic moc dělat nedá, říkal kadeřník....

      Vymazat
  20. Ahoj Peti,
    skvelé video! Úplne zdieľam tvoju vášeň pre kozmetiku Bione a Ziaja...je skvelá naozaj keď človek siahne po akomkoľvek ich produkte.
    Ja som objavila takisto skvelú masku za pár šupiek od firmy Delia cosmetics s arganovým olejom (poľská kozmetika). Píšu, ze sa po 20 min sa má maska zotrieť vatovým tampónom, no keďže má konzistenciu ako krém moja pleť ju celkom vsiakne! Neskutočne zvláčni a zjemní pleť. Kupujem ju v tých zapadnutých drogériách ako aj Zaija či Bione.
    Keďže bývam vo francúzsku už sa teším ako nabehnem do drogérie doma a nakúpim aj do zásoby ;-)
    Tu som objavila skvelý krém na ruhy od Nivea. Neviem či aj u nás je, no obyčajný krém trochu viac hutný čiže sa dlhšie vstrebáva, no milujem tu klasickú Niveovskú vôňu.
    Môj objav v starostlivosti o očné okolie je trochu z finančne náročnej skupiny a je to Sisley eye and lip contour balm.
    Potom od Hymalaia herbals mám vychytávku Multipurpose cream, ktorý stojí okolo 1e a má takú skvelú ajurvédsku vôňu. Je to krémik hutnejšej konzistencie, no vhodný naozaj na všetky boľačky, suché miesta, tvár, ruky proste paráda! Kupujem v Tescu.
    Tak len pár vychytávok odomňa ;-)
    Xoxo

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peťo, předně ti musím moc pochválit tvůj look v tomto videu. Moc se mi na tobě líbí, když máš pěšinku na stranu ;). Jinak díky tobě jsem objevila značku Ziaja. Mám denní a noční krém z řady s kozím mlékem a oba krémy jsou super. Mám hodně suchou pleť a tyto krémy mi moc vyhovují. Jinak na oční okolí jsem loni používala oční gel Sensibio od Biodermy, který taky určitě můžu doporučit. Už mi dochází, tak přemýšlím, že si objednám ten s kozím mlékem od Ziaji, ať doplním sestavu :). Na rty už několik let používám Kosmínovou mast, která je k dostání v lékárně. Je skvělá na suché a popraskané rty hlavně v zimě. A nejoblíbenější parfém byl pro mě Body od Burrbery.
    Měj krásný den! Lenka

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Petruško,

    díky Tobě jsem objevila šampon na vlasy Ziaja olivový, který je naprosto úžasný. Seznámila jsem se se značkou Milani, kterou jsem neznala, mám velice ráda jejich růžičkovou tvářenku a bázi pod oční stíny. Hodně jsi mě inspirovala v líčení, v Tvém bloku se krásně orientuje, je to pro mne fakt nejlíp propracovaný kosmetický blog u nás,. Doufám, že Tě bude pořád bavit psát, moc se těším na Tvé příspěvky....Nezkoušela jsi Barry M zázračná zelená rtěnka - Touch of Magic (Genie), která vytvoří barvu na rtech podle barevného typu rtů? Zajímala by mne recenze, pokud třeba rtěnku znáš. Krásný večer Marie

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!