Jak jsme trávili volné dny - vlog lyžování, zkouška ledu, nákup běžek

by - 03 ledna

Krásný sobotní večer,

již na zítra pro vás mám klasické kosmetické video a od pondělka se chod blogu vrátí z prázdninového režimu do režimu klasického. Doufám tedy, že jste si přes Vánoce pořádně odpočinuli a jste připraveni na další nálož videí a článků! Ale abych vás nenechala zahálet zase tak úplně, mám dnes pro vás alespoň další malý vlog z našeho druhého vlogovacího kanálu. My jsme si svátky a volno užívali převážně aktivně, ale nebojte, stihli jsme i lenošit. Musím říci, že mi odpočinek už chyběl a že jsem ho potřebovala jako sůl, i když úplné volno já nemám nikdy, prázdninový režim mi, myslím prospěl.
Pokud vás tedy sestřihy z našeho běžného života nebaví, počkejte si na zítřejší video, všem ostatním přeji fajn zábavu a napište mi, jestli už jste byli lyžovat a zda máte raději běžky nebo sjezdovky. Já totiž stále čekám, zda si běžky zamiluji alespoň z poloviny tak jako sjezdovky ☺.
 
 

 

You May Also Like

22 komentářů

  1. Tak běžkám tleskám, to je fajn, bezva sport, procvičí celé tělo, zpevní hýždě, no prostě paráda. Chce to jasně cvik a sníh. Na poprvé nejde věšinou nic. Já tedy osobně běžky miluju, když svítí sluníčko a člověk se šourá ve sněhu, to nemá chybu. Sjezdovky nemusím, moc lidí, takže raději běžky. Na ty sjezdovky by to chtělo Peťulko helmu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem helmu s sebou mela,ale je mi to hrozne neprijemne, boli me z ni hlava a hur v ni slysim. Jinak ty bezky, ono to chce asi i dobre namazat, aby to hezky jelo. V tom se nevyznam,ale v obchode rikali, ze tyto se mazat nemusi, tak nevim.

      Vymazat
    2. Tak pokud je šupinková skluznice, tak se prý nemusí mazat, nevím nemám s tím zkušenost, jen vím, že se ta skluznice pozná (je platická,čtverečkovaná) když někdo jede okolo, šustí jako had. Jinak to mazat chce, a chce si o tom něco přečíst (bude to i na internetu) pokud je blbě namazáno, nebo vůbec, jde to ztuha. Chce to kouknout na teploměr a podle toho mazat, pak je taky rozdíl jestli je prašan, nebo starej mokrej sníh. Ale to se dá zvládnout, má padat sníh, a tam u tebe na těch rovinkách tento sport nemá chybu. Měla by si vyjet do hor, kde je projetá stopa pro běžkaře rolbou, to je paráda, to jede samo. Jinak si stopu vyjeďte, jezděte vždy v ní, je to lepší.
      A tu helmu na sjezdovky bych si brala, dneska už to není v těch rychlostech sranda.

      Vymazat
    3. Ahoj Peťo, běžky jsou super, myslím, že jste spíš měli smůlu na terén a málo sněhu. Na Šumavě ve stopě to ale bude pecka!
      K té helmě - jestli tě tlačí, tak to je známka, že sis koupila nevhodnou a špatně ji vyzkoušela. Mně helma sedí jak ulitá, je mi v ní dokonce větší teplo než v čepici, nefičí mi do uší a jsem s ní maximálně spokojená. O fous hůř slyším, ale za ten pocit bezpečí to stojí. Ty můžeš jet sebebezpečněji, ale když tě někdo nečekaně sejme, je ti to na prd.
      Helma by se měla zkoušet dlouho, třeba v ní být i hodinu v krámě, abys právě odhalila, jestli tě netlačí, jak sedí apod.

      Vymazat
  2. Ja som vzdy chcela skusit bezky. Nikdy som sa vsak ku tomu neodhodlala. Stale sa len snowboardujem a trochu ma to prestava bavit.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, Peti. Rybník mě moc nepřekvapil, někde jsem četla, že pro bezpečné bruslení by mělo minimálně 10 dní být pod nulou. Na běžkách jsem byla naposledy asi před devíti lety na gymplu, byla jsem na nin poprvé a naposledy. Celý život jsem dělala krasobruslení a takové aktivity jsem měla zakázené, ale na lyžák na střední jsem stejně jela. Byla jsem pěkně omlácená a moje první cesta byla asi deset km dlouhá a dokonce jsme přejížděli i nějaký rybník po tak petr širokém prkně, myslela jsem, že to bude moje poslední, ale přežila jsem! :D Běžky jsou fajn, ale musí být dobrý podmínky a hlavně nesmí být pod tím led, jinak to pěkně bolí :D. Užívejte zimních radovánek, já jsem v páťáku, takže trávím čas doma nad učením. Mějte se hezky! @lukynkovalenicka http://thesaladbyleni.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, je ja jsem vzdycky chtela umet krasne bruslit a jeste i ted bych se to rada naucila, to jsi sikovna! At jde uceni dobre :).

      Vymazat
  4. koukám, že jste měli pestrý den. vy dva prostě k sobě patříte :)
    Peti, jakto že máš jiné příjmení než tvůj manžel?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem si nechala sve z praktickych duvodu, nechtelo se nam tolik papirovat,ale nevylucuju, ze to jeste nezmenime :).

      Vymazat
    2. pořád mě to vrtalo hlavou až jsem se rozhodla, že se tě musím zeptat. na příjmení nezáleží, hlavně, že se máte rádi :)

      Vymazat
  5. jůů hezké video :))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Super video :) taky jsem vždycky takhle nabalená, když jdu na snowboard :D :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  7. Dante Alighieri3. ledna 2015 v 22:38

    Běžky zkuste na horách - ve stopě. Bez stopy je to naprd. (mě to teda neba ani ve stopě, ale jede to aspoň daleko líp, skoro samo)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to máš pravdu, bez stopy je to hrozná námaha a člověk si nezalyžuje.

      Vymazat
  8. Zimní sporty miluju,snowboarduju a ráda bruslím :) běžkám jsem zatím na chuť moc nepřišla, asi proto, že jsem na nich byla jen jednou a nebyla to zrovna hitparáda :D
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Jee tak já na běžky nedám dopustit!!! Jsem samouk..je to super sport, pohyb na čerstvém vzduchu a bezva na tvarování stehen a zadku:) kromě počáteční investice do běžek to nic nestojí :) na rozdíl od lyžování nemusíš kupovat permanentku ani stát ve frontě na vlek. Většinou bezkuji po práci..večer když se začíná stmivat nebo úplně po tmě:) příjemné sportování a už se těším na další videa:) Petra

    OdpovědětVymazat
  10. Já vám tak závidím, že máte tolik společných aktivit!:) kéž by to tak bylo i v mém vztahu :/
    Vážně se k sobě úžasně hodíte :)<3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme a já teda musím říct, že jsme moc spokojená, že máme tolik společných aktivit :).

      Vymazat
  11. Začínala jsem na snowboardu,přešla na sjezdové lyžování a teď uvažuji nad běžkami :o) Bruslení mám nejraději přírodní,když zamrzne rybník.Peti,ještě bys mohla přidat pár svých tipů,co používáš na pleť při pobytu venku v mraze? dík Kamča

    OdpovědětVymazat
  12. Video super a nejlepsi byla ta zrychlená jízda autem, super nápad :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  13. vaše vlogy mě moc baví! mezi svátky jsem zkoukla všechny na kanále :D

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuji za nakouknutí do Vašeho soukromí . Moc se mi to líbilo .
    Sleduji Vás už delší dobu . Fandím Vám .
    Jana

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!