Pillow talk #3 - postava, jídelníček, sport, anorexie, obezita, plastické operace

by - 30 srpna

Krásný dobrý večer vám všem,

před dalším kosmetickým článkem mám pro vás přichystané oddechové víkendové video. V poslední době a zvláště teď v létě, se mne hodně ptáte na mé stravovací návyky, cvičení a  vše kolem postavy, sportu a jídla. Rozhodla jsem se tedy aktuální stav updatovat v dnešním Pillow talk, přece jen, je to takové pohodové téma, které se do tohoto formátu hodí. Určitě mi napište jaké návyky máte vy a zda jste spokojené nebo ne a jestli se sebou něco děláte nebo plánujete nějakou změnu. Budu se moc těšit na vaše příspěvky ♥!

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓
Makeup a outfit: http://www.petralovelyhair.com/2015/08/ootd-pastels-v-pastelovych-odstinech.html
nehty: Madam Glam gel lak 259
Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz/
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz/
 

You May Also Like

16 komentářů

  1. Ahoj Peti,bohužel každý den není posvícení a dnešní video se moc (podle mě) nepovedlo. Ani jsem ho nedokoukala. Těšila jsem se,že teda sdělíš jak to máš ty-naše blogerka a ne abychom vedli děti ke sportu a že čísla na váze jsou nic neříkající. Jsi beauty blogerka ne fitness blogerka a zajímalo mě jak to máš ty. Nezajímají mě zabednění rodiče,Peti stejně je neodbedníš.

    Nevadí,mám tě moc ráda a těším se na jiná videa :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mozna by nebylo od veci dokoukat to video, kde se dozvis uplne presne jak to mam ja, co jim a jak cvicim ;). Mrknout na zacatek a pak rici, ze jsi se nedozvedela neco, o cem tam mluvim, je trochu unahleny zaver, nemyslis? :) Jinak moc dekuji a ja vas samozrejme take.

      Vymazat
  2. Na začátku jsi to řekla moc pěkně, bohužel si lidi uvědomí, co by mohli způsobit jednou malou nemístnou poznámkou až s věkem nebo když se jich to samotných týká a nedej bože je potká nějaký zdravotní problém nebo cokoliv podobného. Pozitovní pohled na svět dělá hodně a člověk by měl cvičit a jíst pro sebe ne kvůli tomu, že se ostatním na něm něco nelíbí. Je třeba si uvědomit, i když to zní smutně, že spolehnout se může člověk pořádně jen sám na sebe a měl by dělat radost hlavně sobě. Být sobec není špatné. Taky podle mě není úplně fajn, že člověk kouká jen na číslíčka (kg), měl by koukat na to, v čem a jak se cítí dobře. Vůbec bych se nestresovala nějakým počítáním kalorií a podobně, jasně, někdo na tom není zdravotně dobře a má to třeba nařízeno od lékaře, ale jinak to podle mě nestojí za to, ať si každý ďobe co chce, jednou na chuť něco mastnějšího/slanějšího/sladčího neuškodí. Já třeba celu základku poplavala kvůli skolióze, chodili jsme 3x týdně na hodinu a čtvrt, z toho 3/4 hodiny intenzivně plavali, lezlo to hrozně do peněz a časově to taky bylo náročné, než se tam člověk dostal.. A i přes to mám postavu stále stejnou, ať cvičím jak cvičím, mám velká objemnější stehna a paže (máme to v rodině), 170 cm, kolik vážím nevím a nechci to vědět, ale jsem takhle spokojená a proč bych se měla měnit? Jen proto, že se to nelíbí támhle sousedce? Ta ať si trhne nohou :).

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné video! Obdivuji, jak dokážeš povídat jen tak "z fleku" v kuse 20 minut :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Včera jsem si tvá moudra pouštěla u vaření... Už jen aby ti fakt schválili ten tvůj pořad v televizi :D Perfektní !
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  5. Jak si můžeš brát do huby výchovu dětí když je nesnášíš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyz uz mi podsouvas neco, co jsem nikdy nerekla,alespon se vyjadruj slusne.

      Vymazat
    2. Uf, proč tolik nevraživosti? Unikl Vám obsah. Jestli Petra něco hodnotila (ve Vaší řeči "brát si do huby") tak především své rodiče a jejich vztah ke sportu. Směrem k ostatním rodičům zaznělo od Petry pouze doporučení s kterým se dá jen souhlasit.

      Vymazat
  6. Ne, nemyslím si, že každá z nás je s něčím nespokojená a musí mít ze sebe nějaký mindrák. Bohužel si myslím, že tím neustálým opakováním toho, že je to v pořádku, když žena řeší svoji postavu, porovnáváním váhy a toho, co kdo jí, se akorát dosáhne další "šikany", jak ty říkáš.
    Jediné, s čím můžu souhlasit, je vedení dětí ke sportu, to má zcela nesporně pozitivní účinky na zdraví, jak fyzické, tak psychické. Ovšem sportování za účelem změny vzhledu mi přijde opět na hlavu. Cvičím přece, protože cítím, že je třeba povzbudit fyzičku, ne proto, že mi reklama říká, že mám vypadat tak a tak, takže se budu dřít do úmoru a doufat, že začnu vypadat jako modelka, přestože ke sportu nemám žádný vztah. Proč by měl být "modní vzhled" důležitější než "zdravý vzhled"?
    Vzájemné porovnávání neskončí, dokud, zvláště ženám, nedojde, že "cítím se dobře a vypadám dobře" nemá nic společného s "vypadám jako ta holka z reklamy".
    Mluvíš o tom, že už jsi sice "starší", ale tohle ti stále nedocvaklo, bohužel. Za mě tedy palec dolů, protože tohle je jen další video, co povede ke vzájemnému porovnívání....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neznam zadnou zenu, ktera na sobe nema jedinou vec, kterou by nemenila nebo s ni neni uplne spokojena. Je to naprosto normalni a v poradku a neznamena to, ze musi mit mindrak. Osobne jsem toho nazoru, ze je zcela v poradku se sebou zacit nebo delat pokud s postavou spokojena nejsem, proto jeste nemusim byt sportovec. Nakonec treba to cloveka zacne i bavit a zcela zmeni ziv. styl. Kazdy duvod vedouci ke spokojenejsimu zivotu je dobry jakkoliv ty jim muzes opovrhovat. Co to je modni vzhled? O tom nepadlo ani slovo a ani nevim co si pod tim predstavit. Lide nejsou saty aby mohli menit svou konstituci dle modnich vln. A presne o porovnavani jsem tam mluvila, ze je to hloupost, pokud mas problem s pochopenim zcela jednoduchych vet, asi nebude problem u me.

      Vymazat
  7. Miluju tvoje pillow talky, a výborná témata, to zas bude zhlédnutí :) Jen tak dál, Petruško :)

    Belliny tajnosti Bella*

    OdpovědětVymazat
  8. Mě tyhle odlehčený videa moc baví :-) A i délka super - třeba když si chci u kafíčka odpočinout od práce a pak zas hurá makat :-) Takže mě se to moc líbilo, vesměs se s tím i ztotožňuju - snažím se jíst docela zdravě, ale vyváženě a sem tam i sladkost nebo trošku tuku taky můžu. Kdo má jiný názor, tak proč ne, ať ho má, ale buďme tolerantní a ohleduplní. Podle mě je cesta si navzájem sdělit názory a ne navzájem si je vymlouvat. Ale toto téma je asi bohužel běh na dlouhou trať... Hezký den Peti, měj se krásně a jen tak dál, moc se mi líbí, co děláš!

    OdpovědětVymazat
  9. Péťo, jestli se můžu zeptat kde je tvůj brácha? Viděla jsem jeden vlog ve kterým ses o něm zmínila. Já si myslela, že jsi jedináček..kolik mu je, kde žije a jaký máte vztah? .)

    OdpovědětVymazat
  10. "Žběračku a půl" - to je nádherný výraz :) my zase říkáme "šufánek" - je krásné, jak se to v různých dialektech mění... To jen takové češtinářské okénko. Jinak s obsahem videa naprosto souhlasím. Já jsem teda spíš na té prostorově výraznější straně škály a díky pár nemístným poznámkám z dětství z toho mám slušný mindrák na celý život. Tolerance vůči ostatním je krásná věc, ale vysvětlete to dědovi, trenérovi atletiky... Takže nezbývá nic jiného, než věřit muži, který mě miluje a pro kterého jsem nejkrásnější nenamalovaná a v teplákách. Ne každý má ale takové štěstí na partnera, takže velké díky Pétě, která tímto způsobem může apelovat na spoustu lidí a s trochou štěstí zabránit nějakým budoucím mindrákům. E.

    OdpovědětVymazat
  11. Hezky natočené video, myslím, že sděluje podstatné informace, i když na mě je přece jen trošku dlouhé. Můžeš doporučit nějaké cviky na dolní části těla? Začínám už být zoufalá z toho, jak jsem líná a myslím, že nejlepší by pro mě bylo toto , i když zatím to tak strašně není a stejně bych absolutně neměla odvahu udělat se sebou takto velkou a viditelnou změnu :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!