30. vlog - pečení, vaření, Praha, Domča a Erik, Top Star, Sephora, Rossmann

by - 13 října

Krásné úterní odpoledne vám všem,

dnes nezvykle přicházím s oddechovým tématem a novým vlogem ☺. Poslední dny jsou pro mne docela hektické, snažíme se finišovat v podkroví a ještě stále nás čekají jiné drobné stavební úpravy, takže toho jinak moc nezvládám, ale přesto alespoň takhle vás zase nechám nakouknout do uplynulých pár dní. Doufám, že se pobavíte u dnešního vlogu se mnou, protože se vám musím přiznat, že střihat vlogy j snad má nejoblíbenější činnost. Vždycky si připomenu krásné momenty, které jsem prožila ☺.

P.S. moc vám všem děkuji za hlasy v semifinále v Blogerce roku, o kterých mi píšete, jste vážně nejlepší a moc si vážím vašeho času a podpory, budu nám všem držet palce, abychom se společně dostali do první desítky, pokud byste mne ještě chtěli v semifinále podpořit, můžete tak učinit v kategoriích beauty a video a prvně letos můžete podpořit i Míru




eshopy:
Točíme na Olympus PEN EPl 7.

červená rtěnka BH cosmetics Slam



You May Also Like

16 komentářů

  1. Vaše vlogy mě prostě baví :-) Odstín rtěnky je nádherný a moc ti sluší, gratuluji ti k reportáži v Top star magazínu, bude tam alespoň něco zajímavého ;-) Moc ti držím palce v Blogerce roku, ať se i daří a jsi spokojená protože to je nejvíc.

    OdpovědětVymazat
  2. No ja jsem si na youtube vsimla, ze ceka dite...a teda uprimne doufam, ze chudaka ditko nebudou od mimina natacet, mne tenhle trend prijde silenej...nektery veci by si lidi meli nechavat pro sebe, youtube nema hranic..a v zahranici uz vubec ne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono i v té cizině jak kdo. Já tam třeba sleduji několik málo life-styleových bloggerek (a jsou to dokonce Američanky), které naopak své soukromí do světa zrovna nevytrubují, naopak zcela záměrně si ty soukromější věci nechávají pro sebe. A nejen proto je mám ráda, nejen proto jsou mi blízké a sympatické. Nemám ráda trend, kdy bloggerky za každou cenu, aby byly co nejčtenější a nejoblíbenější, o sobě sdělují nebo natáčejí kdeco.

      Vymazat
  3. Jaké vrásky prosím Tě??? Jaká "nepevná" pleť?? Nepřeháněj!! Bude hůř :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Člověk by se nad to měl povznést, přijmout to jako přirozenou součást života a stárnout s grácií. Aby pak nedopadl třeba tak jako herečka Jitka Frantová nebo slavná Donatella Versace.

      Vymazat
  4. Ahoj Peti :-) jiz nejakou dobu uvazuji o koupi tvych clip in vlasu ale nejsem si jista odstinem. Mam prirodni nebarvene vlasy v takove spinave blond barve, ktery z odstinu clip in vlasu by byl vhodny? Dekuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to se takhle nedá říci, zkus poslat na mail fotku svých vlasů :).

      Vymazat
  5. \peti, ja jsem si az ted vsimla, ze Ty jsi Vancurova a Mira Cizek. Se v tom Topstaru objevil popisek, tak si rikam, co blbnou, snad je taky Vancura, ne?! tam maj chybu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, Míra je Čížek - kdyby ses třeba někdy podívala na jeho blog, tak bys to věděla.

      Vymazat
    2. Ne, ne, je to správně, Petra jistě potvrdí. Asi měla nějaký důvod si i po svatbě nechat své dívčí příjmení. (Nebo ho má třeba v OP změněné, ale "umělecky", na veřejnosti vystupuje pod svým původním, ale je to jen spekulace. Některé celebrity to tak mají, když už jaksi mají svou "značku".)

      Vymazat
    3. Ahoj, je to správně, já mám své jméno a Míra také :).

      Vymazat
  6. Miluuju vaše vlogy :) a těším se na další z blogerky roku. Reportáž z Top Staru byla super. Působili jste tam velice sofistikovaně :), doufám ,že to pomůže k vyšší sledovanosti :). Jo a ještě něco, byla jsem v obchůdku Ziaja. Potkala jsem tam paní prodavačku, která byla ve tvém videu. Hned jsme se daly do řeči a shodly jsme se na tom, že lepšího ambasadora než Péťu si Ziaja ani přát nemohla. Koupila dva krémy a mamce doporučila taky dva :D a obě jsme spokojené :). Díky za typ.
    Hodně síly a štěstí přeje,
    Závislák na tvém blogu Lucka :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Vy jste úžasná dvojka :)
    A ten štrúdl asi zkusím :)
    Mějte se krásně a užijte si víkend.
    Marťa

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!