Lovely top 10 - září 2015

by - 11 října

Krásný večer vám všem,

další měsíc utekl jako voda a já opět přicházím s oblíbenci. V poslední době se mi zdá, že všechno hrozně letí a já pomalu netočím nic jiného ☺. To však neznamená, že se každý měsíc právě na oblíbence neskutečně netěším, je to takový můj čas, kdy si sednu a hezky si s vámi popovídám ♥. Pokud tedy chcete mrknout, co jsme si oblíbila v září a třeba mi napsat, která je vaše nejoblíbenější podzimní barva nebo třeba rtěnka, budu moc ráda. Pohodové koukání ☺.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

na sobě: svetr Amisu
lak: Rimmel Mystify me

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife

eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701


o čem mluvím:
♥ Dove Derma Spa Goodness tělový olej
♥ Dermacol Micelární čistící voda Hyaluron
♥ Clarins Santal face treatment oil dry to very dry skin
♥ Elseve Hedvábný olej na vlasy
♥ Dermacol SOS lips jojoba oil
♥ Dermacol intensive restoring hand cream SOS repair
♥ Katy Perry Killer Queen
♥ Freedom paletka Audacious 3 http://www.pinkpanda.cz FREEDOM15 - 15% sleva
♥ Rimmel Moisture renew Vintage pink
♥ Gabriella Salvete Chubby lips Chocolate
♥ Urban Decay Matte Revolution lipstick Bittersweet
♥ Milani Amore matte Embrace, Flirt http://www.milanicosmetics.eu
♥ Miss Sporty Check matte 001
♥ Rimmel Salon PRO laky Soul session, Mystify me, Gentle kiss
♥ Gabriella Salvete XXpress volume mascara
♥ Benefit Hoola bronzer, Hervana tvářenka
♥ Astor Skin match protect makeup ivory, báze a korektor ivory
♥ boty Tamaris


You May Also Like

18 komentářů

  1. Ahoj Peťo, i ostatní co jste už vyzkoušely dermacol micelárku.. nevadí vám že po odlíčení máte hořké rty?.. dlouho jsem nemohla přijít na to co mi to dělá a musím říct že je to jediný aspekt kvůli kterému si tuhle vodu už nepořídím, i když je jinak vážně skvělá.. ale třeba jsem jediná co si furt ocumlává rty.. ;D pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak mně to nějak nepřijde, nevšimla jsem si toho, zkusím "ochutnat" :D

      Vymazat
  2. Super video, ale škoda že už nemluvíš o tom na co koukáš(filmy,seriály nebo ytb kanály) :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peto moc ti to slusi, ta rtenka a svetr bomba!!! Ale je fakt, ze me take vic bavilo klasicke lovely top ten s tim klasickym poradim. Ale neva, nekomu to treba zase vyhovuje takto ;) kazdopadne hezke video s ty boty jsou super, ty flitriky je prave delaji takove holcici a zjemnuji je👍 LV

      Vymazat
  3. Peti, děkuji, řasenku i micelárku určitě zkusím, krásný podzim přeji a díky za s Tebou krásně strávených x minut u videí
    Zuza

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Petro nez jsem zacala sledovat Tvuj blog, nemela jsem ani jednu rtenku jen balzamy. Po te co jsi vychvalovala "maslicka" od Astoru v
    matne verzi, tak jsem si poridila "elegant nude" a super -na rtech jakoby uschne, ale nevysusuje a dlouho vydrzi.Tuzko-rtenky me nadchly, nejnovejsi mam prave Salvete odstin Kiss Kiss takovy nude odstin jak Ty rikas-jako moje rty, ale tmavsi a lepsi ;-) Lucka R.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi libi jak jsi sladila svetr s barvou rtenky, vypada to bozsky :-) Velice me zaujala micelarka od Dermacolu a take pecujici olej od Dove. I kdyz zboznuju tvoje tutorialy, tak tato povidaci videa mam cim dal radeji, takze jen tak dal :-) Tvoje videa jsou pro me takovy ritual, kdyz prijdu domu z prace ;-) Moc te obdivuji, za tve napady ohledne liceni, kazdy tutorial je necim vyjimecny a originalni.
    Sona.

    OdpovědětVymazat
  6. Mně nesedí ani tak micelárky, jako odličovací olej od Saloosu. Měla jsem růži, teď mám Argan revital, a k tomu pleťové tonikum s břizou od Urtekram. Zkoušela jsem vzoreček 10 ml z lékárky od Biodermy, ale nějak mě ten koncept micelárních vod nenadchl :-) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mně taky ne. Já na odlíčení používám jednoduše vodu v kombinaci s vhodným rostlinným olejem. A pleťové vody si vyrábím sama. Dále žádné krémy, ale zas jen trošku vhodného oleje. A pak už jen (na den) přírodní minerální make-up a je vymalováno. Nic složitého

      Vymazat
  7. Peti, seš krásně sladěná svetřík-rtěnka :) Sluší Ti to.
    Mám doma micelárku od Dermacolu a musím ji používat jen na pleť (tam je fajn). Zkoušela jsem s ní i odličovat - odličuje, ale tak moc mě štípe v očích, že pak mě tečou i slzy.
    Jinak ty odstíny rtěnek jsou krásný a hodně mě zaujala tvářenka od Benefitu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Petí, to topení hned pod skosenou střechou je blbý (v 1:46). Máme to taky tak a hrozně moc nad tím ta zeď trpí. Je brzy zažloutlá od toho tepla a pak to zešedne. Nusíme kvůli tomu malovat častěji než jinde po baráku. Pokud tam v podkroví máte ještě jinde topení, myslím, že je vidět ve vlogu na vnitřní straně štítu není nad tím skosená střecha tak spíš topte tímhle topením a to pod skosenou střechou nechávejte vypnutý a zapínejte jen když tam bude opravdu zima. To jen tak jako radu, protože to zažloutnutí se udělá za pár měsíců a mě pak štve se na to do konce topné sezony koukat a po odstavení kotle zase tu místnost vymalovat.
    Vaše 40 Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale pokud je správně provedená izolace střechy, neměla by tam být zima, když se topí. Sama jsem bydlela různě a nejtepleji bylo i v zimě právě nahoře. Možná zvláštní, ale asi měl majitel střechu dobře odizolovanou.

      Vymazat
    2. Holky, uvidíme, je to vše nové,tak by to snad mělo být dobře, topení máme pod každým oknem, jinak by se potila a tekla by z nich voda a zas by to plesnivělo, tak doufám, že to bude bez problémů....

      Vymazat
    3. Jo, se starými domy je problém, aby nevlhly a neplesnivěly; tehdy, když se stavěly, nebyly pořádné izolační materiály, nebo se to leckde odfláklo. Taky to známe.

      Vymazat
  9. Já mám GS odstín 02 KISS KISS a je pro podzim jak dělaný.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji za komentáře ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Tak na ten odstín chocolate (tuším číslo 06) jsem se schválně dívala a nemá s čokoládovou barvou vůbec nic společného. Je naprosto tmavě fialový, možná lehounce dorůžova, ale ani mauve neboli slézovou mi to nepřipomínalo. Správný odstín mauve byl měl být v zásadě růžový (pink a lehce zapudrovaný, ne zářivý) a jen nafialovělý. Mauve čili "sléz, slézový" by měl zkrátka odrážet barvu slézu. Jenže i takový název je malinko vágní, jelikož slézů je víc druhů: některý je dokonce tak světlounce růžový až bílý bez fialového zatónování (sléz přehlížený), některé jsou růžové, jiné právě lehce nafialovělé a možná některé odrůdy i malinko víc dofialova, ale tmavě fialový odstín bych mauve rozhodně nenazvala. Existuje také komerční barevný odstín s názvem mauvy, který by měl být možná tmavší a víc domodra s tóny šedé a hnědé, ale kdo ví, jak to ti výrobci kdy namíchají a často mám podezření, že názvy volí spíš nahodile. Ale pokud se vyloženě fialový odstín nazývá chocolate, pak je jeho autorem někdo totálně barvoslepý a já osobně bych takového člověka z firmy vyhodila.

    OdpovědětVymazat
  12. Máš krásné vlasy, když je máš takhle přirozeně, jen svoje. Sluší ti to.

    http://elenyblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!