TOP makeupy, korektory, pudry a báze z drogerie

by - 18 října

Ahoj a krásný večer všem,

jistě jste si všimli nepřeberného množství produktů v našich drogeriích a často se mne ptáte na to, jaký makeupy, pudr, korektor nebo bázi vybrat. Protože, ruku na srdce, kdo se v tom množství má vyznat? A proto dnes přicházím s videem, které vám výběr ulehčí ☺.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


nehty: Flormar Full color Speed limit

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife

eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz

o čem mluvím:

makeupy:
♥ Rimmel Lasting finish
♥ Astor Perfect stay
♥ Loreal Infaillible
♥ Dermacol Truffle
♥ Maybelline Fit me
♥ Rimmel Lasting finish nude

korektory:
♥ Maybelline Fit me
♥ Maybelline Age rewind
♥ Maybelline Better skin
♥ Rimmel Match perfection
♥ Max Factor CC corecteur dark spots

pudry:
♥ Demacol Wet&dry
♥ NYC Smooth skin
♥ Astor Perfect stay

báze:
♥ Dermacol Satin base
♥ Rimmel Lasting finish
♥ Mabelline Baby skin


You May Also Like

35 komentářů

  1. Ahoj Péti, super video, plánuju na zimu koupit nový makeup, tak ještě teď se rozhodnout který :D Jinak mojí stálicí je creme puff od MaxFakctoru, báze Satin Base a korektor používám takový ten extra hutný a krycí makeup od Dermacolu v té zlaté tubě, název si napamatuju.. :)
    A když už se bavíme o kosmetice, tak se chci zeptat - děje se Ti to taky, že se Ti třeba makeup otiskne na displej mobilu apod? V zimě e mi otírá i o límec kabátu a je to dost nepříjemný pak to čistit... Nevíš, čim to je?
    Kristýna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kristý, bohužel také se mi to stává, i třeba když mám rolák, některý makeup se obtiskává více, jiný méně, těžko se s tím něco nadělá......

      Vymazat
    2. Tak to jsi mě aspoň potěšila, že nejsem sama, přijdu si jako blázen, když mám okolo krku černej kabát s tělovým okrajem.. :)

      Vymazat
  2. Skvělé video ! Zaujal mne ten primer od astoru a asi napíšu ježíškovi.. Zkoušela jsem podobný od MAC ale přišel mi hrozně moc třpytivý nebo jak to říct. Tenhle třpytky nemá že ne ? Měj se krásně !
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, super video, bázi nepoužívám, makeup z drogerie je super Max factor a cc cream od Bourjois(plní funkci makeupu dokonale). Pudr téměř nepouzívám a korektor mám ráda Catrice a chci ted zainvestovat do Magic concelear od Heleny Rubinstein v nejsvetljsím odstínu.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, make-upy mám všechny a střídám je ještě s dalšími :) Musím říct, že nejvíc se mi na pleti líbí asi Astor 24h. Bohužel mám problém s tím, že některé značky dělají make-upy až příliš světlé na mou pleť. Proto mi spíš vyhovuje ten Astor, který má i tmavší odstíny a nebo L´oreál Infaillible.Přes zimu to tolik nevadí, ale v létě, kdy se ještě opálím, tak některé jsou opravdu i v tom nejtmavším odstínu stále světlé. Velmi spokojená jsem i s pudrem od Dermacolu Wet and Dry. Dělá opravdu sametový finish. Báze používám jen občas, když chci mít pleť opravdu hodně dokonalou a když chci, aby mi make-up vydržel perfektní co nejdéle. Bohužel se mi stává, že když báze používám delší dobu, tak se mi začnou tvořit pupínky a to nemám nijak mastnou pleť, naopak, spíš sušší. Možná je to dáno i citlivou pletí, nevím. Každopádně mám jak bázi od Maybelline tak i od Dermacolu, ta se mi zdá opravdu vyhlazující. Z korektorů používám buď Astor 24hour nebo právě ten CC v tužce, ten mi připadá super krycí, ale musí se s ním opatrně, nenanášet ho hodně, pak by opravdu zalézal do vrásek a nevypadal by dobře. Všechny korektory zapudrovávám.
    Díky za přínosné a inspirující video. Teď uvažuji, že zkusím ten nový make-up od Astoru s tou bází a ráda bych i zkusila ten korektor od Maybelline, ale škoda, že se nedá koupit u nás. Já ze zahraničí neobjednávám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peťo, mohu se zeptat co máš na rtech ve videu? Je to úplně nádherná barva na běžné denní nošení.
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Nikčo, klik do infoboxu pod videem, vše tam dávám, toto je Vintage pink od Rimmel :).

      Vymazat
  6. Ahoj Péťo, ano, díky tobě sem našla perfektní make-up i bázi - Rimmel Lasting finish je pro mě prostě úúúúžasný! A to mám mastnější pleť, takže si to odhadla dobře :-) Jinak ještě vychytávám korektor, který se mi zatím moc nedaří, protože sice mám mastnější pleť, ale pod očima už vrásky, takže se mi většina prostě sleje...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kristi,tak to mne moc těší! ♥ S korektory je to těžké, možná bych zkusila některý od Maybelline, z drogerie jsou vážně špička, jinak mi vyhovuje Urban Decay Naked skin a MAC PRO longwear ☺.

      Vymazat
  7. Ahoj Péťo, opět skvělé video :) děkuji za tipy. Na ten nový make-up od Astoru už jsem koukala a vypadá krásně. Přesně to co vždycky u make-upu hledám, lehce zakrýt, sjednotit a prozařit. Dlouho jsem používala ten Imperial make-up od Dermacolu a na zimu ho ještě stále občas použiju, ale poslední dobou jsem si oblíbila Healthy mix od Bourjous. Ale u nás ho prodávaji v odstínu 52 jako nejsvětlejší a to je na mě v zimě moc tmavé, takže ho teď ještě dopotřebuju a pak si asi skočím pro ten od Astoru :) Jinak primery na normální nošení nepoužívám, vadí mi tam ty silikony, takže ho používám jen když jdu někam večer a mám ten klasickej od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, já si objednávám Bourjois 51 z Asosu :).

      Vymazat
    2. I když mám suchou pleť primer/ báze se silikonem mi prostě nesedí. Kupuji krémovou od Make-up Studio a po 3 letech kupuji opakovaně jen tuto.

      Vymazat
  8. Ahoj Petro, skvělé a užitečné video. Velice by mě ale zajímaly podtóny jednotlivých makeupů. Celkově bych chtěla vědět, jak to je. Když tak různě čtu recenze makeupů (jsem totiž stále na cestě za tím pro mě nejlepším), podtón makeupu je pro mě snad nejdůležitější - světlý totiž může být jak chce, ale pokud má růžový podtón, vypadám pak, jako kdybych měla na obličeji obrovskou růžovou modřinu :-) Zajímavé je, že hodně holek o sobě píšou, že mají růžový podtón, ale když se pak koukám kolem sebe na ulici nebo třeba v práci, vidím spíše ženy se žlutým podtónem pleti. Je to tím, že holkám a ženám přijde žlutý podtón prostě divný a tak si řeknou: "Jsem určitě růžová.", nebo to já vidím špatně nebo je to ještě jinak? Neporadila bys mi nějaký makeup pro pleť se žlutým podtónem? Děkuji :-) Eliška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že se to neděli jen na "žlutý" a "růžový" podtón :) Určitě tam nekde bude i "neutrální". Jinak s růžovou modřinou souhlasím, taky to tak mám :)

      Vymazat
  9. Ahoj Peto, video se mi moc libi. Jen bych te chtela poprosit, jestli bys neotestovala a neodrecenzovala nejake tonovaci kremy? Moje plet vypada docela dobre, nema zadne vaznejsi nedostatky, tak se mi nechce nanaset makeup a dalsi vyrobky. Myslim, ze pro sjednoceni by bohate stacil tonovaci krem. Predem moc dekuji.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, recenze je super klidně bych se koukla ještě na další make-up , pudry atd. :) Rimmel lasting finish je pro mě absolutní TOP jen mám problém v zimě že 010 je na mě moc světlá a 100 tmavá. Napadlo mě je smíchat dohromady, ale obávám se že by to dělalo čmouhy. :) Kačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačko, já si běžně make-upy míchám, zvlášť u stejné značky. Mám to s většinou produktů, protože tak široká nabídka prostě v běžné síti není. Pokud chci opravdu dokonale padnoucí odstín, musím vybírat u profesionálů.

      Vymazat
  11. Ahoj Peti,bezva video, zrovna minuly týden jsem si koupila od Dermacolu lanyzovy make up. Jsem z něj nadšená ale mám pocit,ze mi leze pod očima do vrásek :-( co s tím? Díky Gabina

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Péťo, díky za naprosto úžasnou recenzi! Neodolala jsem a koupila si nový Skin match od Astoru, i když jsem od Tebe věděla, že je vhodnější spíš na sušší pleť a já mám smíšenou, nicméně bylo to silnější než já:-) Použila jsem i onu rozjasňující bázi, což nebyl nejlepší nápad, protože jsem si připadala "mastně", ale zkusila jsem ho s matující bází a namíchaný s kapičkou nového True matche a výsledek byl parádní! Měj se moc krásně, pa Klára

    OdpovědětVymazat
  13. Dámy nemáte typ na bázi bez silikonů a parabenů, pro pleť 30+ se sklonem k ucpávání pórů a spíš mastnější?

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý den,
    Používám make-up od Dermacolu Truflee - lanýžový hydratační a od Astoru Skin match ( stará verze ). Dnes jsem si koupila tu novou verzi od Astoru Skin match, je výborný! Mám problém sehnat lehký pudr, který není na pleti vidět. Vyzkoušela jsem od Dermacolu, Astoru a Gabriely Salvete. Žádný mi nesedí. Přídemi, že plet je zaplácaná a nevypadá to přirozeně. Na nose se mi sleje a vytváří fleky. Bázi používám od Dermacolu a to jen v zimě, když je mráz. Děkuji Vám za doporučení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to zaplácávání pleti a slévání jsem u pudrů úplně alergická. Za sebe mohu doporučit pudr healthy balance od Bourjois, který nic z toho nedělá, na pleti není vidět, jen ji udělá hezčí a zmatní ji :).

      Vymazat
  15. Ahoj Peto, make-up Rimel Lasting Finish mi kdysi moc nevyhovoval. Ted pouzivam make-up od Alciny a jsem nadsena. Korektor na Tve doporuceni pouzivam Astor z nove kolekce, ale bohuzel jsem zakoupila tmavsi, takze jeste projasnuji korektorem od Essence. Pudr mam Clinique a mineralni od MAC, a obr spokojenost. Ale chci vyzkouset tu novou bazi od Astoru. Tak dekuji za tip :)
    A chtěla bych se Tě zeptat, zda se licis denne stiny, nebo treba pouzijes jen rasenku? A zda neplanujes video s navodem jak presne a efektivne pouzit jen tuzku a rasenku, bez stinu a umelych ras? :) moc dekuji

    OdpovědětVymazat
  16. ahoj, děkuji za make-upové zhodnocení. Protože mi můj oblíbený korektor od YSL dochází, určitě nějaký z recenze dokoupím. Z Make-up mne zaujala novinka od Astoru, jen mám strach, aby nebyl až moc hydratační a v mrazech by mi mohl dělat "neplechu".
    Peti,protože sleduji Váš blog relativně krátce a tak je možné, že podobné video už zde bylo. Bylo by možné udělat speciálku jen na zimu a péči v tomto období.Mám na mysli hlavně teploty kolem a pod nulou. Krémy, make-upy a celkově přístup k pleti.
    Předem děkuji a jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  17. Drogérkové makeupy takmer vôbec nepoužívam, jediný, ktorý mám, je práve Astor Perfect Stay. Je naozaj skvelý, robí nádhernú pleť a dokonale mi sadol aj odtieň. Uvažujem, že do svojej vizážistickej taštičky kúpim ešte nejaký svetlejší odtieň (ten môj je tmavší) a možno ju obohatím aj o Rimmel. Púdre znodhnotiť neviem, nejaké som už vyskúšala, ale tie používam skôr high-end, resp. pre vlastnú potrebu mi najviac vyhovuje Dr. Hauschka. Korektor používam Nars a ten nový od Catrice - obidva stoja za to. Bázy už nepoužívam.

    OdpovědětVymazat
  18. Ešte som chcela poznamenať, že na tebe Vintage Pink vyzerá akosi teplo a vôbec by som nepovedala, že je to ten odtieň.

    OdpovědětVymazat
  19. Dobrý den,
    děkuji Vám za video. Novinku od Astoru jsem vyzkoušela a je perfektní. Nyní je v drogerii novinka od Dermacolu Wake&Make-up, bylo by možné natočit video nebo udělat recenci na tento make up? Děkuji Vám.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj,
    Péťo neplánuješ recenzi na inovovaný Match Perfection od Rimmelu?? Přemýšlím, že bych ho koupila, ale ráda bych prvně tvůj názor :) Děkuji a hezký den.

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peti, já jsem si asi tak před půl rokem koupila ten lanýžový make up od Dermacolu a i když si dám bázi (mám taky od dermacolu, občas si dám i kosmetickou vazelínu), tak se mi na tvářích dělají šupinky. Mám suchou pleť a dělal mi to i make up od Vichi. Nevíš čím to může být? Jinak opět skvělý video a moc ti to sluší :-). Kamila

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Peti, uvazujem o kupe korektoru. Velmi chvalis ten od Maybelline. Citala som vela pozityvnich recenzii na korektor a rozjasnovac v jednom od Pupi Luminys Touch. Slubuje aj dlhobejsi ucinok na celkove rozjasnenie partii pod ocami. Nemas v plane odtestovat aj ten? Sledujem tvoj blog len kratko, ale tusim kozmetiku PUPA vobec nepouzivas. Cim to je?
    Dakujem

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, nechala som si od teba poradiť a zaobstarala som si novinku od Astoru - makeup a korektor (nad primerom ešte popremýšľam) a môžem povedať, že som nadmieru spokojná! Vyhovuje mi či už konzistencia oboch výrobkov alebo krytie, ale aj vôňa je veľmi príjemná (čo mne u iných značiek často prekáža)... Ďakujem za super tip!!! Pekný deň.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!