Blogerka a drogerka #4 - podzimní novinky

by - 05 října

Krásný pondělní večer vám všem,

pojďte se mnou zase nakouknout do drogerie na podzimní novinky, které si pro nás výrobci přichystali. Protože i tento podzim je na novinky poměrně štědrý ☺. Určitě mi dejte vědět, jestli právě letos na podzim vás některý produkt či novinky natolik zaujaly, že skončily ve vašem nákupním košíku.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓



líčení: na očích paletka W7 In the mood, na pleti makeup Dermacol Truffle, na rtech Urban Decay Matte Revolution lipstick Temper
lak: Rimmel Mystify me

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife

eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz


You May Also Like

25 komentářů

  1. Ty si kupuješ Blistex ?? Já myslela že ho nikdo nezná :D Já mám v zimě opravdu moc popraskané rty a jediný balzám který mi na ně působí je blistex ♡♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč by nikdo neznal Blistex? Vždyť je to snad jedna z nejznámějších značek :-D

      Vymazat
    2. Já používám Blistex (hlavně kelímkový) více jak 20 let - už je to posedlost. Vždy mám tak 4 - 5 ks (kabelka, kancelář, auto, ...)
      Partner jej ne vždy musí a vybavuji si scénku po porodu, kdy jsem jej požádala, zda mi jej nepodá, že mám popraskané rty a on jej podal se slovy: "Teď tě líbat nebudu."

      Vymazat
  2. Musím vyzkoušet paletky od Essence, mám doma jednu a to All about sunrise a musim říct že je super :) Máš s ní zkušenost ?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tu nemám,to je myslím ještě ta stará verze, tyhle nové jsou o dost lepší, určitě je zkus!

      Vymazat
  3. Peto, super video! Opet vypadas krasne a strasne moc Ti sekne ta cervena rtenka, ale zase jsem se inspirovala! Jen by me zajimalo, nereptaji prodavacky, nebo ochranka skrze to nataceni? Nebo se radsi predem zeptas?
    Dekuju!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už v prvním díle Blogerky a drogerky Petra říkala, že to má domluvené s vedením DM, protože jinak se v obchodech natáčet nesmí.

      Vymazat
    2. Ty jsi hloupá, vždyť to má s těma drogérkama domluvené. Nebo si myslíš, že by ji tam nechali natáčet jen tak?

      Vymazat
    3. Já bych spíš hádala, že to musí být předem domluvené a schválené, jinak by se asi natáčející mohl/a se zlou potázat.

      Vymazat
    4. Ahoj Lucko, moc děkuji! Natáčení je domluvené a povolené vedením DM drogerie, které dá vědět prodavačkám a ochrance, jinak se v obchodem natáčet nesmí ☺.

      Vymazat
  4. Ten kofeinový šampon od Baley není žádná novinka, prodávají ho už několik let :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peto, moc fajn video..kofeinovy sampon a kondicioner pouzivam uz vic nez rok. Vyzkousela jsem leccos vcetne hrisne drahych vlasovych produktu a musim rict ze je to pro me jednicka. Mam jemne suche vlasy, sportuju, vlasy trpi a myju skoro denne. Vyhovuje mi bezvadne a navic skvely pomer cena/vykon...Zdravim a diky za dalsi inspiraci a preju hodne uspechu..Hanka

    OdpovědětVymazat
  6. Super video :) Jsem zvědavá, jak ti sedne kofeinová řada od Baley, já si ji kupuji vždy, když mám problémy s padáním vlasů a při pravidelném aspoň 14-denním používání je poznat změna. Taky chci pochválit nový korektor od Astoru, dávám si ho pod oči a zdá se mi, že je srovnatelný se známým korektorem od Estée Lauder. Jo, a jak jsi ukazovala takové ty cvakací pinetky do vlasů, tak mamka tomu vždycky říkala "betky", to si pamatuju z dětství ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělé video, díky za tipy, jinak DM má nej drogerka -:)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za prohlídku DM. Vyzkouším nový make up od Astor . Hledám make up na suchou pleť . Zajímala by mne recenze na obnovený make up od Rimmelu . Jen více takových videí. Jana z Ovy .

    OdpovědětVymazat
  9. Super video. Opravdu škoda, že nereagují z Rossmannu. Některé věci tam mají levnější. Dneska zrovna jsem vyrazila do DM podívat se na ty sponky, gumičky, donuty na drdol, atd. Závidím vybavenou DM u vás v Hradci. V Brně v Letmu byl jeden balíček těch průhledných gumiček, hnědé a černé ani jeden a podle toho, jak vypadal stojan, je ani nemají. Sponek byla také polovička, ale ty jsem moc nezkoumala, mám jich doma dost. Donuty byly, jeden jsem ulovila za 139 Kč , ale lituju toho. Byla jsem pak ještě v Rossmannu a tam mají stejný typ, akorát jinou značku za 79,90 Kč a pak ještě jinou značku za 49,90 Kč. :-(

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojda, prosím víc takových videí hlavně z DM :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti,

    mám na tebe otázku a prosbu. Chtěla bych si pořídit bílou nebo tělovou tužku na spodní linku (voterlajn :D ) mohla by jsi mi doporučit nějakou osvědčenou z drogerie? Jen upozornuji, že v mém okolí jsem ještě nenarazila na Catrice, takže bych neměla možnost ji koupit. Jinak ostatní značky v našem zapadákově vedou ;) A která ti příjde lepší? BÍlá nebo tělová?

    Nech si dařit - fandím ti.

    Pa Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kato, predem moc děkuju. Ja bych doporucila telovou, je přirozenější a super je treba od Rimmel exxagerate in the nude ;)

      Vymazat
    2. Peti už ji mám doma a je perfektní, takže děkuji za radu :)

      A v Top Star magazínu to tobě i Mirovi slušelo, působili jste naprosto přirozeně a profesionálně. Je fajn, koukat na televizi a vidět tam známou tvář :)

      Jen tak dál :)

      Vymazat
    3. Moc děkujeme a jsem ráda, že jsem dobře poradila ☺

      Vymazat
  12. Děkuji moc Peti. Mrknu na ni :) Měj se :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, Balea šampony jsou jedny z nejlepších co jsem kdy měla! cena vůbec neodpovídá, jsou fakt profesionální. Strčí do kapsy všechy lorealy, gliskury i několik profi značek

    OdpovědětVymazat
  14. Za Blogerku a drogerku z Jindřichohradeckého DM palec nahoru. Paletkám od Essence jsem po tvém chválení v různých videích neodolala a už mám dvě doma :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!