Fall editon: Fialovošedostříbrné kouřovky s Essence All about greys - master stínování

by - 08 října

Ahoj a krásný čtvrtek vám všem,


nastalo období, kdy mnohem více využívám výrazné looky. Jednak je k tomu mnohem více příležitostí, protože začíná sezona společenských akcí a pak, s takovým líčením si člověk užije mnohem víc legrace ☺. Dnešní konturovaní, stínování a prolínání barev na víčku je z kategorie pro pokročilejší, ale s trochou trpělivosti a cviku ho jistě za chviličku zvládnete sami doma ☺. Užijte si video a napište mi, zda vás kombinace fialové, šedé a stříbrné také tak dostala!


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓
lak: Miss Sporty Check matte 001
náušnice: Takko

eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz

použitá kosmetika:
♥ Astor Skin match protect báze a makeup 100 ivory
♥ LA Girl PRO conceal Porcelain (ebay)
♥ LA Girl PRO conceal Almond
♥ Milani Face powder light http://www.milanicosmetics.eu
♥ Benefit Brow zings
♥ Essence Make me brow dark
♥ Maybelline Color tattoo mauve crush
♥ E Style Matt touch Bamboo, Mauve, Purple dust http://www.chriscosmetics.cz
♥ Essence All about greys
♥ Urban Decay Strip http://www.galaxieprani.cz
♥ Milani Shadow eyez 12hr Plum amour
♥ Flormar gel liner bBlack
♥ Gabriella Salvete XXpress volume mascara
♥ Benefit Hoola bronzer
♥ Benefit Hervana tvářenka
♥ Beauty UK baked blush 03
♥ Sorme lipliner baby doll
♥ Gabriella Salvete Chubby lips chocolate
♥ Essence liquid lipstick Almost real
♥ Milani Amore matte Embrace
štětce PetraLovelyHair
music:
youtube music gallery Beat your competition

You May Also Like

21 komentářů

  1. Krásné, dokonalé, bezchybné, okouzlující .......... :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Petulko, prosim te jakou konturovaci tuzku na rty bys doporucila z tech nejobycejnejsich drogerkovych znacek, jako je L'Oreal, Rimmel, Essence spod.? Moc dekuji a preji krasny vecer! M.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné líčení! Za mě s těmi nude rty. A musím pochválit náušnice, jsou úžasné. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta očka jsou naprostá pecka! Jen se obávám, že i kdybych si s těmi stíny hrála hodinu, tak stejného výsledku nedosáhnu ani omylem. Péťo, opravdu smekám nad Tvou zručností! Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko, moc dekuju a určitě by to slo, je to jen otazka toho si s tim pohrát ;)

      Vymazat
    2. Je to otázka cviku a také to chce štětce. Dřív jsem se nalíčila i pěnovým aplikátorem, když na to přišlo, ale musí uznat, že pořídit si štětce je jako přejít z trabantu na mercedes a pořídit si nějakou lepší sadu je jako když zjistíte, že mercedes je auto pro zbohatlého zelináře a přejdete na soukromé letadlo.

      Peťo, obdivuju, jak stále něco vymýšlíš a zlepšuješ se! Sleduju tě poměrně dlouho a vždycky jsem si říkala, že už to nemůže být lepší, ale ty se pořád posunuješ dopředu.

      Vymazat
  5. Tohle je nadhera! Hodne se mi to libi. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Běžně píšu chválu, i tentokrát, líčení je nádherné a s výraznou rtěnkou se mi líbí daleko víc, ale mám takovou menší technickou. Vím, že si s videi dáváš hrozně moc práce, kvalita roste, čas u nich strávený taky a spousta jiných videotvůrkyň by si z tebe mělo vzít příklad, poslední dobou si však všímám jedné malé nedokonalosti a to stlumení zvuku na začátku nebo mezi scénami, opravdu těm videím není co vytknout a tohle je taková poslední chybička, která překáží ukázkové práci. Jde mi o to, že když nás např. vítáš u nového videa, tak je to stlumení i přes mluvené slovo, nevím v jakém video editoru stříháš, ale z vlastní zkušenosti vím, že se tohle stlumení dá "zkrátit" a tak by potom nedocházelo k tomu, že je hlasitost první(ho)ch pár slov(a) nevyvážená. Je to hrozná kravina, které si naprostá většina lidí nevšimne, ale já jsem hrozněj úchyl na zvuk a taky si troufám říci tvá kolegyně videotvůrkyně (úplně odlišný žánr). Jestli to nepůjde, je to tvůj záměr nebo to třeba jednoduše kvůli jedné potrefené huse v komentářích přehodnotit nehodláš, tak se svět nezboří a já to překousnu, budu tvá videa a vaše úžasné vlogy sledovat i nadále, jen si toho prostě za poslední měsíc víc všímám a tentokrát mi to už nedalo, promiň že otravuju s prkotinama :D. A kdyby si chtěl někdo rýpnout s tím, že co to mám za problémy, tak i já bych takové problémy chtěla mít, jen chci poradit a ještě o něco málo zvýšit kvalitu, když se pomalu Peťa blíží k té stovce :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, předem moc děkuji nejen za pochvalu,ale také za konstruktivní kritiku. Vím, co máš na mysli. Já pořád střihám základ videa v Movie makeru a pak na ostatní používám další programy, dělá to právě přechod mezi jednotlivými částmi videa bohužel automaticky, taky mě to někdy štve a tak jsem zkoušela tam přechody vůbec nedávat a stejně se to samo ztlumí, nastavit to tam nikde nejde, takže v poslední době se snažím v Movie makeru nestřihat skoro nic, ale třeba ty vlogy jsou tak pro mne nejrychlejší, no......ale pokusím se s tím něco udělat.

      Vymazat
    2. Tak to jsem vůbec netušila, že to dělá Movie Maker sám, to je ale potvora! Kdysi jsem v tom také stříhala, ale jak dali pryč ten starý timeline, tak mě to neskutečně naštvalo.

      Vymazat
  7. Líčení je opravdu hodně výrazné, ale líbí se mi, s nude rty více. Co se mi ale opravdu nelíbí, jsou nehty, na můj vkus dost přerostlé. Je to pouze můj názor, ale čekám, že mě tady všichni osočí ze závisti apod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už je takový český evergreen, že když někdo něco poněkud zkritizuje, tak že prý závidí. Osobně to nechápu: jak může někdo závidět někomu něco, co se mu nelíbí? Mně aspoň když se něco nelíbí, tak bych to tak sama ani nechtěla, a nelíbí se mi to ani u někoho jiného? Co bych tedy měla závidět? Taková reakce obecně je podle mě scestná.

      Vymazat
  8. Také se přidávám k pozitivnímu hodnocení. Ty oči jsou pecka a ta tmavší matná rtěnka k tomu vypadá úžasně :) Chtěla bych se zeptat, kdy se můžeme těšit na novou řadu štětců a také na paletky očních stínů na tvém eshopu? Přeji ti ať se ti i nadále daří a jsi spokojená v profesním i soukromém životě :) Soňa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soni, moc děkuji a také přeji jen to nej ☺. Obaly budou hotové 15.10 a pak ještě 14 kompletace ☺.

      Vymazat
  9. To líčení vypadá moc dobře :-) . Navíc se mi na tom tutorialu líbí ukázaný postup - sama nejsem ve stínování zatím tolik zběhlá, ale tady to vypadá jako brnkačka :-) .

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji Peti za zodpovězený dotaz ohledně tvých paletek a nových štětců, které jsou mimochodem vzhledově moc krásné. Kombinace růžového zlata a matné černé vypadá luxusně. :) Vlastníš několik paletek od Essence a zajímalo by mě, která je podle tebe nejvíce povedená a popřípadě jestli neplánuješ recenzi na tyto paletky. S pozdravem Soňa.

    OdpovědětVymazat
  11. Blérinka přišla porovnat, kdo má hezčí kočičí oči:-) no dneska si jí už malinko konkurovala :-) moc krásné!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!