Flormar Full color laky - recenze + swatche

by - 31 října

Krásný sobotní večer vám všem,

já vím, já vím, tuhle recenzi vám již slibuji hodně dlouho, jenže pochopte, nalakovat 11 laků není sranda a tak to chce nějaký čas. Já totiž lak nelakuji jen tak pro parádu na fotku, že bych ho hned sundala, ale vždycky jej nosím. No a tak se ten čas nabaluje a nabaluje a najednou vám to trvá dva měsíce ☺. Nakonec, ono to není na škodu, protože právě laky Full color jsou nyní k dostání i v drogeriích Teta, nejen na jejich eshopu
Celkem v této řadě vidím 27 odstínů, ale nevím, zda úplně všechny jsou dostupné v drogerii nebo i na eshopu. Každopádně, to už je docela slušný výběr a na první dobrou vám mohu prozradit, že i velmi slušná kvalita. Jestli je něco od značky Flormar vyhlášené a mnou oblíbené, tak jsou to právě laky na nehty. Nejen, že mají nespočet řad a odstínů, ale také asi trilion různých finišů a efektových laků. Pokud jste ještě nikdy žádný lak této značky nezkusili, řekla bych, že o něco přicházíte a rozhodně doporučuji to napravit ☺! Dnes se však podíváme na zub jejich nejnovějšímu lakovému počinu - tedy lakům na nehty, které slibují dokonalé krytí již v jedné vrstvě! 



Co se týče lahviček, obaly Flormaru se mi vždy celkem líbily, ačkoliv nepatřily mezi nejpraktičtější. Jestli si pamatujete, tak dříve měly téměř všechny řady takové hodně vysoké a špičaté víčko, které bylo sice fajn na lakování, ale nevešlo se do žádného šuplíku, jedině na ležato ☺. V tomto směru se mi tato řada líbí více, protože je mnohem praktičtější. Roztomilým detailem pak je stejná barva víček jako laku a nápis full je průhledný, takže i jím barva hezky prosvítá. 


Štěteček je klasický, tenčí. Já mám raději širší a ploché štětečky, ale i tento je úplně v pohodě a lakuje se s ním pohodlně.
Barva se po nehtu rozprostírá sama jako po másle a tak dokonalé lakování zvládne i naprostý amatér, věřte mi, je to opravdu snadné. Konzistence laku je středně hustá, asi byste čekali, že když jedna vrstva, budou laky hodně hutné a pastovité, aby dobře kryly, ale rozhodně nejsou. Konzistence mi přijde naprosto dokonalá a kdyby přidali široký plochý štěteček, tak jsme přímo v lakovacím ráji!


Co se týká krytí, posaďte se na to, sama jsem tomu nevěřila dokud jsem nezkusila. Opravdu stačí jedna jediná vrstva a barva dokonale kryje. Dokonce se mi zdá, že ty světlé odstíny (a vůbec nechápu jak to udělali) kryjí ještě lépe jak ty tmavší. A přátelé, udělat krycí nude odstín tak, aby nebyl jak pasta, neschnul hodinu, aby se dobře lakoval a aby kryl v jedné vrstvě, tomu řikám vážně kumšt a právě tohle se Flormaru povedlo vychytat dokonale!
Tím, že vám bohatě stačí jedna vrstva, tak jsou laky samozřejmě i rychle suché, další bod k dobru. 
Jediné, co vám zase nepovím, je výdrž (nosím gel lak a lakuji na něj), ale to je stejně tak individuální, že to nepovažuji za nejdůležitější informaci. Nejvíce to zpravidla záleží na nehtech. Každopádně jsem na tuto řadu co se týče výdrže, nečetla snad jediný negativní ohlas.
Asi tedy tušíte, že dnes se budou jen pět ódy, ale přece jen, jednu výtku tady mám. Laky jsou natolik pigmentované, že u těch tmavších odstínů se vám může stát, že si při odlakování pěkně zaprasíte celé prsty a nehtovou kůžičku. Samozřejmě to spraví dávka odlakovače navíc, ale počítejte s tím.


No a teď už se vrhneme na jednotlivé odstíny, mých 11 vidíte na fotkách. Protože na eshopu je nemají označeny názvy, přiložila jsem i číslování ☺.



FC02 - Love dust je překrásná světloučká růžová s velkým podílem bílé. Já ji lakovala ještě v létě a k opálené pokožce byla jednoznačně boží!

 FC04 - Rose I hold je dalším mým favoritem. Růžově nude odstín působí čistě a upraveně a rozhodně bude slušet úplně všem!

FC06 - Go nude je boží nude barva, jak už sám název napovídá. Je dost světlá a studená, aby slušela i bledulkám a naprosto dokonale vypadá i k tmavší nebo opálené pleti. Rozhodně další must have.

FC12 - Love is blushing, naprosto magnetizující odstín. V lahvičce se tváří docela nudně, ale na nehtech to vážně rozbalí. Jeho studený podton sedne v zimě všem.

FC15 - Awaken your senses je středně tmavá fialová, asi nic unikátního, ale kdo máte rádi fialové tóny, pak budete jistě potěšeni. 

FC16 - Imaginary world je baby blue odstín. Také asi nic výjimečného, ale jak víte, já miluji všechny odstíny modré, takže mě potěšil ♥.

FC17 - Speed limit je krásná středně modrá, tuhle barvičku teď nosím hodně ráda. Zatímco v létě dávám přednost světlým lakům, v zimě a na podzim spíše středně tmavým až tmavým odstínům modré.

FC23 - Petite mint je roztomilý mint odstín, vypadá moc hezky k opálenější pokožce a já sama za sebe bych do něj přidala kapičku bílé a světle modré, aby byl studenější ☺.

FC24 - Fresh start je střední trávově zelená, kterou si umím představit k opálené pleti, mně bohužel moc nesluší a popravdě, ani to není odstín, který bych ráda nosila, takže jako jediný šel brzy dolů.

FC26 - King of the bets je dokonalý podzimní petrolejový odstín. Ano, další favorit, tuto barvu na podzim prostě potřebujete a jestli jste ještě nikdy nezkusili manikúru v petrolejových tónech, určitě to napravte, budete překvapené, jak luxusně a sofistikovaně vypadá.

FC35 - Tickled pink je nádherná výrazná skoro až neonově růžová, já tyto barvy raději nosím zjara a v létě, ale rozhodně je to veselý odstín, který by dokázal rozbít podzimní šeď.

shrnutí:
+ velká škála barevných odstínů

+ cena 89Kč

+ krytí v jedné jediné vrstvě
+ rychlé schnutí
+ vysoký lesk
+ skvělá konzistence
+ příjemné lakování

- opravdu nevím, snad jen, že by Flormar mohl zapracovat na eshopu a dodat nějaký rozumnější barevný vzorníček, protože podle těch blech tam vůbec nepoznáte, co si vlastně objednáváte ☺

To by ode mě bylo pro dnešek všechno, rozhodně doporučuji na tyto laky mrknout, zvláště pokud na lakování nemáte příliš času a přesto chcete dokonalý výsledek! Vy mi dnes napište, který odstín nejvíce zaujal vás a jestli již některý lak z této řady vlastníte ☺.


  • Produkt mi byl zaslán nezávazně na otestování firmou nebo eshopem, můj názor na něj je zcela nezávislý a tato recenze není sponzorována. To, že mi byl produkt zaslán zdarma nemá absolutně žádný vliv na můj názor a vlastnosti produktu. Nejsem nikým nijak vázána a o produktu se zmínit mohu nebo nemusím podle toho jak sama uznám za vhodné.

You May Also Like

49 komentářů

  1. Wow tolik bozskych odstinu, ze bych si hned nejaky vybrala. :) urcite na nejaky odstin mrknu.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné barvy! Moc se mi líbí ta modrá Speed limit!

    OdpovědětVymazat
  3. Rose I hold a Nude jsou favorite. Dekujeme za krasnou recenci Petro ❤️

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělá recenze, moc za ní děkuji ^^ Odstín Rose I hold, mě už zaujal někde ve tvém videu nebo na fotce, úplně jsem si ho zamilovala a jestli jsou v Tetě, tak to pro něj běžím :3 :)

    OdpovědětVymazat
  5. Petí, zkrať ty nehty, tahle délka už fakt není pěkná, máš to jak čarodějnice, promiň.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to taky líbí, nehty jsou krásně vytvarované - slintám, kéž bych měla taky takové a uměla je taky tak hezky nalakovat ;)

      Vymazat
    2. Mně se to taky líbí, nehtíky jsou krásně vytvarované - slintám, kéž bych je měla taky tak krásné a uměla je tak dokonale nalakovat :D

      Vymazat
    3. mne sa tie nechty tiež páčia, mám podobnej dlžky takže vôbec to nie je dlžka, ktorá by prekážala :)

      Vymazat
    4. :) Ostrihej se na jezka. Vsem botkam osekej podpatky. Odstehuj se. A rozved se s Mirou. :) A ty nehty si nech jak dlouhy chces :)

      Vymazat
  6. Tak teď jsem zmatená, na instagramu vypadá ten odstín Awaken your senses úplně jinak než tady :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Shodou okolností mám zrovna tenhle odstín nalakovaný a je pravda že ve skutečnosti vypadá úplně jinak. Až jsem se musela jít přesvědčit že mám opravdu stejný odstín :-)
      Ale jinak je tahle řada vážně super.

      Vymazat
    2. Holky, lak přece vypadá na každé barvě pleti jinak a na každém světle, stejně jako rtenky a další kosmetika, přece není třeba se tomu stále divit :)....

      Vymazat
    3. To je pravda, hlavně mě štve, když si chci vybrat pořádně červený lak na nehty a na denním světle zjistím, že to je spíš tmavě růžová.. ošklivá obchodní světla!

      Vymazat
  7. Rose I hold asi nutne potrebujem :)

    OdpovědětVymazat
  8. 12, 15, 26 jsou super, urcite zkusim :3

    OdpovědětVymazat
  9. 2,4,6,16 ASI JSEM SE ZAMILOVALA !! BOMBA :- )))

    OdpovědětVymazat
  10. Krasne fotky a uzasne odstiny! Take jsem s nimi spokojena, to se jim zase neco povedlom

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné barvičky, mně se nejvíce líbí ty fialové a růžové odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten tmavě modrý a nude odstín růžové jsou nej. Moc hezká a rozsáhlá recenze. Určitě vyzkouším a když kryjí v jedné vrstvě, tak aplikace bude určitě rychlejší. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělá recenze, Peti :-) Líbí se mi skoro všechny odstíny.

    OdpovědětVymazat
  14. Ten první růžový je nádherný, ten asi budu potřebovat :)

    OdpovědětVymazat
  15. Love Dust je úžasný ♥ Určitě na ně mrknu, super recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Máš krásný tvar nehtů, ale ta délka už je šílená. Už i ve videích to vypadá divně.
    Zapřemýšlela bych nad zkrácením. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to líbí, vždy jsem raději nosila delší nehty a navíc teď jsou opět v kurzu :). Ať si každý nosí co chce :).

      Vymazat
  17. Tak tuto recenzi jsem snad ani neměla vidět :) Ty světlé odstíny jsou nesmírně elegantní, hned jdu objednávat :)Péťo, děkuji za skvělou recenzi, která Ti určitě zabrala spoustu času! Klára

    OdpovědětVymazat
  18. Už je mají i v drogerii Teta. V pátek jsem si kupovala nude odstín a dnes budu lakovat, jsem zvědavá. Děkuji za recenzi, určitě skočím i pro petrolejový protože je nádherný.

    OdpovědětVymazat
  19. Balení je moc pěkné, obzvlášť jak jsou všechny laky pohromadě - to je úplná barevná zahrádka :) Odstíny vypadají všechny krásně, akorát mám pocit, že na tobě vypadají mnohem lépe, než když si to čmárnu na své nehty :D

    OdpovědětVymazat
  20. Achjo. A já si slíbila, že minimálně do konce roku už si žádný lak nekoupím, dokud aspoň jeden nespotřebuji. Zase mi to nevyjde a já budu muset hledat nové místo, kde je dát :D Zatím je mám v takovém pěkném košíčku, ale už jim tam začíná být těsno :) Ale když tu 26 musím mít určitě a k tomu se neztratí 2, 12 a 17 :) Barvy jsou to opravdu pěkné :) K.

    OdpovědětVymazat
  21. máš nádherné nechty! či tvarom alebo dĺžkou :) jednoznačne na žene sú najkrajšie dlhé nechty a ak sú ešte pekne upravené ako tvoje, tak je to luxus :) najviac sa mi páči tá baby blue farbička, a taktiež aj tie nude ti veľmi svedčia :)

    OdpovědětVymazat
  22. Teda, vypadají fakt skvěle! Ale ta cena mi přijde dost přemrštěná. Já si nakoupila laky téhle značky v Bulharsku, mají je tam na každém rohu ty větší lahvičky za pár korun a jsou perfektní! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tak ty do růžova jsou za mě top, musím si nějaký pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ten fialový je můj favorit ^_^ A pak i ten růžový, ale bojim se, že je stejný jako jeden co mám od Rimmelu :D
    Akorát nechápu co má každý s délkou tvých nehtů. Mně osobě se to nezdá nějak přehnaně dlouhé :)
    - Verča

    OdpovědětVymazat
  25. Po petrolejovém laku jsem se chtěla podívat, takže odstín King of the bets mi opravdu kápln do noty. Nádherný!

    OdpovědětVymazat
  26. Krásné barvičky, líbí se mi většina. :-) Mouni

    OdpovědětVymazat
  27. Ten petrolejový je nádherný!

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Péťo, včera jsem byla v drogerii a koukala na ně. Já mám pár laků z té řady JELLY a jsem s nimi naprosto spokojená, ale ty tmavší odstíny zamatlou kůžičku a nehty. Koupila jsem si i jeden matný lak, a to v šedé barvě, a ten se mě moc nelíbí, protože se velice špatně lakuje a schne delší dobu, ale jako efekt má krásný :) Velice mě zaujaly barvy King of the bets, Petite mint, Go nude, Rose i hold a Love dust. Jsou fakt krásné.

    OdpovědětVymazat
  29. Krásné laky a tvoje krásné nehty ... super! U mě teda vítěží Go nude, ale všechny barvičky jsou moc povedené! :-)

    OdpovědětVymazat
  30. .... taaakže FC 02,12,15.17.. pre mňa TOP!!! :)

    OdpovědětVymazat
  31. Hledala jsem nějaké informace o lacích Flormal. Po shlédnutí vašeho článku jsem doslova nadšená! Myslím, že svoji sbírku o nějaký ten kousek ještě rozšířím. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  32. Právě jsem přinesla z drogerky lak Flormar v tmavě tyrkysovém odstínu, který jsem strašně dlouho (a marně) sháněla. Před nalakováním jsem nejdřív šla juknout na recenzi, jako co mě bude čekat :) takže teď se na lakování těším ještě víc! Lak je v té vyšší (zřejmě tedy starší) lahvičce se špičatým držátkem štětečku, ale měli i tyhle menší lahvičky - jak na tu recenzi koukám, nejradši bych se tam ještě vrátila, ale už mají zavřeno :) asi se opravdu ještě vrátím, ty barvy jsou úžasné.

    OdpovědětVymazat
  33. Dobrý deň,som zo SR..Dajú tieto laky odjednat len u vás alebo sa dajú zohnať aj na Slovensku..Ďakujem za odpoveď.Lucia

    OdpovědětVymazat
  34. Teda, to jsou nádherné barvy :-) . Já mám doma také různě barevné laky na nehty a poctivě je střídám :-) . Nehty si lakuji klidně 2x týdně :-) . Alespoň tak laky vystřídám rychleji :-D . Přemýšlím, že si k Vánocům udělám radost a koupím si další barvičku. Už jsem si dlouho žádný nový nekoupila :-D .

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!