Kosmetické propadáky #2 - produkty, které bych si znovu nepořídila

by - 26 října

Ahoj a fajn odpoledne všem,


ne všechny kosmetické produkty se u mě těší popularitě a leckteré nechávám ležet naspod šuplíku nebo je daruji dál, případně skončí i v odpadkovém koši, pokud skutečně nejsou použitelné. Jaké výrobky mne nepotěšily tentokrát? To se dozvíte v dnešním videu. Napište mi, zda se vám tento formát líbil a jaký je největší propadák z poslední doby podle vás?


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


makeup: oči All about nudes od Essence, rtěnka Loreal JLo
lak: Miss Sporty 130 a Essence Powdery nude

P.S. omlouvám se za "špinavé" konečky prstů, sbírala jsem ořechy a zaboha to nešlo dolů!

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife

eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz

produkty, které zmiňuji:
☻Catrice Absolute Rose, Matt
☻ Flormar Transforming green
☻ She paletka korektorů
☻ Milani The multitasker face powder light
☻ Loreal True match genius 1,5 linen
☻ Astor Lash beautifier mascara
☻ Miss Sporty Pump up booster
☻ Gabriella Salvete Infinite waterproof mascara
☻ Urban Decay 24/7 waterline eye pencil push
☻ Benefit They real! Push up liner black
☻ Freedom PRO Highlight glow
☻ Gabriella Salvete Matte 01 bianco
☻ She lipstick 159
☻ Loreal Skin perfection sérum, oční a pleťový krém
☻ Lucy minerals tvářenka Hyacint

You May Also Like

32 komentářů

  1. Tento typ videa a článků mám hodně ráda a sama je pravidelně píšu. Za mně je propadák poslední doby řasenka Gab. Salvette Panoramico a balzám na rty Alverde s granátovým jablkem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s Alverde souhlasím na 100 % balzám s granátovým jablkem je příšerný :(

      Vymazat
  2. Ahoj Péťo. Máš skvělá videa. Ráda tě sleduji a občas se i tebou inspiruji v mém líčení. Pro mě propadákem za poslední dobu jsou taktéž paletky od Catrice mám 3 a jsou katastrofální. V jedné paletce jsou 4 odstíny a ty hrozně práší a nejsou dobře pigmentované. V dalších je více odstínů a jsou to paletky Catrice Absolute bright ta je příšerná a druhá je Absolute nude ta není tak hrozná, ale stíny se musí hodně vrstvit. Verča

    OdpovědětVymazat
  3. Super video, Peto! Prvne musim vyzdvihnout nadhernou kosili, skoda, ze z cinskeho eshopu, uz jsem se diky Tobe nechala 3x nalakat a ackoliv nejsem nejaka tlusta obryne (175cm, 60kg) nikdy mi nebylo ani XL.. Neskutecne Ti slusi.. No a ja musim slouhlasit s tema linkama od Benefitu! Mam cerne a fakt nic moc. Droli se a ani manipulace neni uplne jednoducha, kor kdyz to prezentovali jako linky pro uplne amatery!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, moc děkuju! Jo tak s touto výškou bych tam nenakupovala, to asi nemá cenu, já mám postavu spíše jak asiatky, proto mi to sedí :).

      Vymazat
  4. Ahoj Peti, chtela jsem se Te zeptat, jestli planujes v eshopu opet prodavat paletky od Sleeku a produkty od Milani... ja jsem je totiz nikde na Tve strance nenasla... dekuji za odpoved a preji prijemny vecer =)

    OdpovědětVymazat
  5. Video jsem jeste nevidela, ale rozesmal me popisek, nejsem jedina s hnedyma prstama od orechu hahaaaa:)))

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Petro, příjemné video. Pro mě je velkým zklamáním nová barevná tužka na oči od Yves rocher. Mají sice nádherné barvy a řekla bych i některé poměrně unikátní, ale s tužkou se špatně pracuje. I když na ruce se zdála dostatečně měkká, na oku, kor přes oční stíny, maluje špatně a vytvořit s ní přesnou linku je téměř nemožné. A když už jí na oku máte, vydrží tak maximálně několik hodin a pak se začne rozmazávat a obtiskovat na horním víčku. Hlavně kvůli těm barvám je to škoda. Eliška

    OdpovědětVymazat
  7. Nadherny odstin rtenky, moc ti slusi :-) Urcite bych byla pro castejsi videa tohoto formatu, je to prijemna zmena a na tvoje doporuceni dam i kdyz jak rikas je to hodne individualni. Nechapu, kdyz ma Catrice celkem fajn mono stiny, ze paletky jsou takove propadaky. Pritom barvicky v paletkach jsou moc hezke, ale na vicku nejsou temer videt. Moc se tesim na tve nove stetce a paletky a take na novou nataceci mistnost :-) Jsem moc zvedava, jak si pokoj zaridis. Neplanujes nejake povidaci video jako je pillow talk? Jsou vazne super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to moc ráda čtu :). Určitě, plánuju pak nahoře room tour a i mám ted v plánu další Pillow talk :).

      Vymazat
  8. Propadák žádný :) Kosmetiku nakupuji oproti ostatním celkově málo a posledního půl roku hlavně na Tvé doporučení :) Je fajn, že děláš tyto recenze, jak už hodně lidí psalo, ušetří to čas a peníze :) Já si u tebe najdu super typy na líčení ohledně oči a mamča zase na make-upy, pudry apod. Je fakt, že mamča Tě sice vůbec nesleduje, ale díky mě je v obraze, protože ji vždycky povykládám, co jsi našla, co tě zaujalo a co třeba vůbec, takže taky potom zkouší :D Za to obrovské dík! :)
    Jinak mám asi hloupý dotaz, ale jak si děláváš vodní linky je možné na to použít i obyčejnou tužku nebo jen přímo tužky určené pro vodní linky? A pokud ty speciální, které značky je vyrábí? Já se teď dívala v drogerce a vůbec nic jsem nenašla, tak nevím, jestli jsem slepá :D Děkuji za odpvěď. K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to mě těší, mamču pozdravuj :). Na vodní linku můžeš dát cokoliv, co bude držet, není třeba speciální tužka. Mně se osvědčily i linky gelové nanést štětečkem ;).

      Vymazat
    2. Taky zdraví :) Děkuji za radu. Něco určitě vyzkoušíme :) K.

      Vymazat
  9. Haha, pobavila mě ta omluva za špinavé prsty =), upřímně, bez ní bych si toho ani nevšiml =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D tak to jsem ráda, nojo, ořechy a odlakování červeného laku tomu nasadilo korunu,vypadala jsem,jak kdybych se týden nemyla :D

      Vymazat
  10. Ahoj video parádní :) s Catrice paletkama mám bohužel také špatné zkušenosti :( vždy mě zaujmou barevně ale bohužel barva na oku vydrží maximálně hodinu, Za produkty She peníze už nevyhazuji co produkt to propadák mají šílené věci divím se že značka stále existuje. K :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám se s.he částečně taky špatnou zkušenost. Nekoupila bych si jejich stíny, viděla jsem dost swatchů a otřes je slabý slovo pro tohle, dál nemusím moc tužky, ať dělám, co dělám, nedrží na očích ani na stínech. S linkami mám kvůli mastným víčkům obecně špatné zkušenosti, nesedly mi linky ve fixu od miss sporty (a to mám skvělou zkušenost s jejich stíny) a kupodivu moje oblíbená značka Essence (kde bych vytkla i nekvalitní hrot u linek 2v1). S Flormarem mám kupodivu dobrou zkušenost, používám pod to vhodný podklad, na kterém stíny vyniknou.
      Z rtěnek mám stejnou špatnou zkušenost se s.he, vůbec nedrží a už se poohlížím po jejich náhradách, odstínově se mi totiž hodně líbí a proto jsem si je původně koupila.
      S kvalitou laků problémů nemám, jediný co, tak občas se zbavím neschnoucího prevíta nebo hodně tuhýho laku, kterýmu už není pomoci, tak neskladuju takový ty ubohý suchý zbytečky na dně. Používám totiž gel lak a na něm drží všechno, když je hlavně třeba, mám týden klid od přelakovávání, přece jenom tím ten čas strávím.

      Vymazat
    2. Mně přijde, že snad jediné,co je opravdu dobře použitelné od She jsou právě laky, jinak nic moc. I když třeba ani pudr není vyloženě zlý nebo bronzer a tvářenka....

      Vymazat
    3. Za mě She pudr je největší propadák! Koupila jsem si zde (http://www.petralovelyhair.com/2013/09/fotd-liceni-z-video-o-kosmetice-sleek.html) zmiňovaný a byl strašný. Byl hrubě mletý, byly v něm velké bílé hrudky, byl tvrdě zapečený, takže nešel nabírat ani když jsem jeho povrch narušila vrypy nehtem.. Hrůza. :(

      Vymazat
  11. Video se mi moc libilo, recenze to muze delat vyvazenejsi, ve smyslu prece nemuze byt kvalitni vse, co si clovek koupi, i kdyz treba na doporuceni. Ja jsem si koupila na doporuceni z Tvych recenzi cca 10-20 produktu a 95% jich se mi opravdu skvele osvedcilo, prestoze mam smisenou plet. Takze timto dekuji za Tve recenze 👍😊. Ale mam i jeden propadak: MILANI- Rozjasňující pudr (tvářenka) BEAUTY'S TOUCH. Produkt se mi velmi libil v nejakem ze Tvych videi, ale do puntiku o nem plati to, co jsi rikala o tom jejich pudru. Mala pigmentace, ale hlavne strasne tvrde zapeceny, zkratka totalni beton, neda se to vubec nabrat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marto, moc děkuju, tak to mě vážně těší, co píšeš :). No a to je zvláštní jak to v Milani vyrábí, mně zase plno lidí psalo, že ten jejich pudr je v pohodě a ten můj je jak beton. Já mám ty rozjasnovače od Milani všechny 3 a jsou skvělé!

      Vymazat
  12. tyhle videa rozhodně neberu nějak negativně, naopak se velmi ráda dozvím, čemu se vyhnout :)

    OdpovědětVymazat
  13. Péťo, s těmi Catrice paletkami máš naprostou pravdu, nakoupila jsem si jich přes net několik a použila je snad jednou. V krabičce moc hezké barvy, ale na oku není vidět skoro nic. Úplně vyhozené peníze. Klára

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peti, za mě rozhodně super video :) vůbec bych se těchto, jak ty říkáš negativních, videí nebála; stejně jako se ráda dozvím, co si koupit, tak se i ráda dozvím čemu se v drogérii naopak vyhnout ;) sama jsem si už několikrát říkala, že mi tady nějaké i ty negativní recenze skoro chybí a rozhodně to blogu neškodí. Když si vezmu například blog Rendy tak ta se také nebojí vytknout vše, klidně i drobnost,, co jí na produktu nevyhovuje a o to komplexnější je recenze :) vím, že si pozitivní člověk a asi nerada tak otevřeně kritizuješ, ale příště bych si být tebou klidně i odpustila ty ostatní věty typu: je mi to líto, mrzí mě, že to musím říct atd. nebo ten výčet ostatních produktů, které od dané značky miluješ... Přijde mi, že na jednu stranu rázně řekneš, co ti na produktu nesedí a hned na to se pomalu začneš omlouvat, že jsi to řekla a nebo tomu už dopředu uděláš pozitivní úvod, jak jsou jiné produkty skvělé :D ale ber to jen jako můj názor :) každopádně jsem jednou za čas pro videa tohoto typu :)

    hezký den, Niki

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý večer, chtěla bych Vás poprosit o radu. Jaký byste mi doporučila bílý lak na nehty, aby byl dostatečně krycí už ve dvou vrstvách a nedělal pruhy. Děkuji a už se těším na další videa a články, Sandra.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Peti,
    děkuji za super video!! Dlouho jsem přemýšlela nad tím produktem od L'oréal true match a tím push-up liner od benefitu a jsem ráda, že za to zbytečně neutratím. Jsi fakt skvělá a moc ti to sluší!! Těším na další video :)
    Jinak taky jsem sbírala ořechy a zapomněla jsem si vzít rukavice, tak si z toho nic nedělej :D Sabi

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. Je dobře Péťo že jsi takové video udelala, protoze jak sama rikas mi prislo ze vse vychvalis az do nebes. Takze je parada ze delas video i na propadaky!!

    OdpovědětVymazat
  19. Catrice stiny jsem mela a vubec neprasily. Propadak za me je Bobbi brown korektor v tycince. Je mastny a nekryje a stoji 800 kc.

    OdpovědětVymazat
  20. Prosim, natocis dalsi ,,propadakove" video? Kdybych toto videla driv, usetrila bych nejmene 500,-... Nejsem typ cloveka, ktery si libuje v kritizovani a negativismu, ale jelikoz se obcas nejake znacce neco nepovede, beru takove video jako obrovsky prinosne. Kolikrat vybiram v drogerce ruzne produkty, bez preference znacky a mnohdy slapnu vedle, takze budu vdecna za kazdou spatnou zkusenost.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!