Miss Sporty Check matte - recenze

by - 19 října

Krásné pondělní odpoledne vám všem,


na dnešní recenzi jsem se moc těšila, protože už na mém facebooku vás tyto laky hodně zaujaly a sklidily plno pochval. Značku Miss Sporty v drogerii docela přehlížím, protože co jsem zkusila z dekorativky, nebyla opravdu žádná sláva. Nicméně laky na nehty jsou má srdcovka a ty naopak mám ráda hodně. Za pár korun docela dost muziky opravdu a obrovský výběr odstínů.
Já jsem pro vás vyzkoušela celou řadu Check matte, původně jsem plánovala jen ten šedý, ale znáte to, člověk míní a blog mění a tak všechna dobrá předsevzetí nekupovat kosmetiku, bývají rázem ta tam. Jakmile se do drogerie dostanu, tak v košíku vždy něco skonči, což vzhledem k mým časovým možnostem není v poslední době příliš často a tak to mou peněženku bolí jen tak akorát ☺. 



Řada Check matte není v drogeriích úplně horkou novinkou, už vloni na podzim jsem viděla dva nebo tři matné odstíny a samozřejmě matující top coat je stálicí.

Letošní "nová" řada matujících laků od Miss Sporty obsahuje tři odstíny, nebo alespoň všude v drogeriích jsou k dostání barvy tři.
Mým prvním úlovkem byl lak šedý a následovala růžová a zastřená mauve růžová.
Všechny odstíny a obecně laky Miss Sporty mají malou baňatou lahvičku, která se mi na pohled vcelku líbí a která obsahuje 7ml laku.



Štěteček je příjemně plochý a širší, takže se s ním bezvadně lakuje. Konzistence laků je tak akorát, jsou sice na té vodovější straně, ale perfektně ve dvou vrstvách kryjí a poměrně rychle schnou. Mám vyzkoušeny i laky z řady 1 minute a ty jsou suché opravdu rychle! S laky se pracuje opravdu komfortně, hezky se rozlévají po nehtu, ale přitom nezatékají ke kůžičce. Upřímně řečeno, docela mi svou konzistencí a vlastnostmi připomínají laky Rimmel.
Co se týče výdrže, tak tady vám asi opět neprozradím adekvátní informace díky tomu, že lakuji na zapečený gel lak. Nicméně, pokud vím, tak většina lidí si tyto laky pochvaluje i po této stránce. Samozřejmě to však závisí na tom, jaké máte vlastní nehty a netřeba snad dodávat, že někomu mohou držet týden a jinému se sloupnout do večera.



Co se týká barviček, okouzlily mne všechny tři a 001 a 003 mi přijdou i poměrně unikátní odstíny.

001 je krásná světlejší šedá, která je velmi studená a na některém světle má až nafialovělý podtón. Ve skutečnosti na denním světle je pak opravdu spíše čistě šedá.




002 je nádherná studená zářivá růžová. Podle mě je to skvělý letní odstín, ale proč jej v luxusním matu nenosit i na podzim nebo v zimě?!




003 je dalším z mých oblíbenců. Neutrální zastřená hnědorůžová se do blátivého počasí hodí naprosto skvěle a navíc je to odstín, který je nápadný i nenápadný zároveň. Každopádně na ruce působí velmi elegantně a pěstěně.


Matující top coat téže značky mám doma už docela dlouho a nejsem si jista, zda jsem vám ho už někdy neukazovala. Nicméně při příležitosti matného článku ☺, vám ho ráda připomenu, je totiž skvělý! Podle mne je to jeden z nejlepších matujících top coatů z drogerie. Nedělá totiž šmouhy a vrásky v podkladovém barevném laku a tvoří jednolitý hladký povrch. Zasychá poměrně rychle, ale ne zas tak, aby se tahy štětečkem nedaly opravit. To je mimochodem častý nešvar právě matujících laků a top coatů - že zasychají příliš rychle a je tak těžké s nimi nehty dobře nalakovat. Pokud s tím máte problémy, vsaďte právě na Miss Sporty!

Matné laky se poměrně brzy ošoupávají do leskla, zvláště pak konečky nehtů. Mým trikem je nosit matný lak první den až dva matný a poté ho jednoduše přetřít lesklým top coatem - prodloužíte výdrž a manikúra je zase jako nová.





  
Přesnou cenu laků si nepamatuji, ale je to něco mezi 30-40Kč, takže vaši peněženku opravdu nezruinují ☺. Já bych laky Miss Sporty určitě doporučila a to nejen tuto matnou kolekci, rozhodně stojí za povšimnutí i ostatní finishe ☺.

Máte rády laky Miss Sporty, používáte je? 

You May Also Like

43 komentářů

  1. Podzimní TOPka je jednoznačně šedý :)

    OdpovědětVymazat
  2. Barvy jsou vážně úžasné! Nejspíš si dnes jeden pořídím když mám ty narozky.. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pekna recenze, diky Peto :) Mne osobne se nejvic libi ten tmave ruzovy. Matujici topcoat vyada taky pekne. Zkousela jsi ho prosim te i primo na tvuj gel lak? Asi neni duvod proc ho tak nepouzit, ze? Zakazala jsem si kupovat klasicke laky, protoze pouzivam gelovy Rocklac a mam jich sbirku, ale s matnym nadlakem by to mohlo byt dobre zpestreni...

      Vymazat
  3. Mám od Miss Sporty spousta laků a pořád si dokupuji další a další :D Nemůžu si na ně stěžovat :) Zrovna mám na nehtech odstín 130 :3 Jsou fakt boží :))

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají krásně, ale je pravdou, že po barvě mě hned zajímá výdrž a je celkem velká škoda, že i po přečtení tvojí recenze tuto informaci netuším... přeci jen by dle mého názoru bylo lepší, kdyby jsi opravdu testovala a recenzovala laky samy o sobě a ne pomocí podkladového zapečeného laku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenže to bych ten gel lak nemohla v podstatě nosit vůbec, protože testuju pořád ;) a já ho mám ráda, je skvělý, zvláště pokud člověk nehty namáhá jako já :). A upřímně, ono stejně každému ty laky drží úplně jinak ;).

      Vymazat
    2. ja mám x lakov od miss sporty a milujem ich :)) za tú cenu nemajú konkurenciu a vydržia mi cca 7 dní v dokonalom stave a koľkokrát aj bez top coatu :))

      Vymazat
    3. Súhlasím s Petrou, mne všetky laky vydržia minimálne 5 dní, či je to Rimmel, Maybelline, SH, MF, alebo GS. Ale používam VŽDY top coat aby rýchlejšie zaschli =).

      Vymazat
    4. Kdepak! Zapekaci gel ma vetsina, takhle je recenze nejucinejsi, at si "Jity" zkousi laky bez geloveho zakladu sama :). Jedu do drogerie! Lucie

      Vymazat
    5. Anooo a mně naopak všechny laky napříč značkami vydrží max den a půl... VÁŽNĚ JE TO INDIVIDUÁLNÍ! ;) :D U mě je jedno, zda si dám podlak a nadlak a jaký... ;)
      Sbírka krásna, asi vyzkouším :)
      mia

      Vymazat
    6. Obávam sa, že všetko, čo sa týka kozmetiky, je individuálne - výdrž, pôsobenie na pleti, pokožke, nechtoch atď. Takže je asi málo recenzií, ktoré by boli vyslovene smerodajné, keďže každá máme individuálnu pleť. Ale tak je to vlastne vo všetkom v živote.
      Čo sa týka lakov, mňa už dávno zaujali, hlavne odtieň 001, ktorý zodpovedá mojej predstave o krásnom trendy laku. Jediný dôvod, prečo si ho nekúpim je to, že mám už dosť veľkú zbierku a začína mi trocha vadiť to množstvo lakov :)

      Vymazat
  5. Jé krásné laky! A líbí se mi moc ten šedý, je to zajímavá barva...a nehty máš krásné, pěkně Ti narostly :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nad tím růžovým jsem uvažovala v obchodě, ale nevěděla jsem, jak by vypadal. Teď si ho nejspíš koupím. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ten matný top coat musíš mít už hrozně dlouho, ne? Několik let se už u nás neprodává.

    OdpovědětVymazat
  8. Zrovna mám na nehtech 003 a musím říct, že na fotkách vypadá lépe než ve skutečnosti. Ještě na denní světle ujde, ale v místnosti s umělým osvětlením vypadá hodně hnědě a moc se mi nelíbí. Navíc matný vzhled vydržel sotva pár hodin, teď už je ošoupaný a leskne se. Další věcí je mizerná výdrž (i když mně nevydrží málo co) - lakovala jsem asi v 20:00, teď je 16:00 a už se loupe, zítra už ho mít nemůžu. Ten šedivý má ale nádhernou barvu :-)

    OdpovědětVymazat
  9. já mám ten šedý v lesklé formě, ale řekla bych přesný odstín, a zabarvil mi nehty brutálně do žluta :( nevíš, jak tento?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já mám po odlakování nechutně žlutý nehty, za jak dlouho to prosím prosím zmizelo??? Díky, Ter. :-)

      Vymazat
  10. Nejvíce se mi líbí odstín 003, matný lak mám doma pouze jeden červený od Flormaru. :)

    OdpovědětVymazat
  11. ten šedý mám také a jsem z něj nadšená! :)

    Janina
    http://bloggopis.blogspot.cz
    http://janinablogopisec.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. A já byla strašně nakvašená, protože v našem DM-ku jsem nesehlana jediný matující top coat :D Absolutně od žádné značky ho neměli, už mě začíná vybavenost naší drogérky docela iritovat. Asi budu muset začít chodit více ke konkurenci, snad to tam bude lepší :D

    OdpovědětVymazat
  13. Ja laky od Miss sporty mam velice rada na nehtech mi vzdy vydrzeli 7 dni. A tento tip se mi hodne libi, nejspis si take poridim vsechny 3 odstiny. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  14. Neodolala jsem a koupila jsi odstíny 001 a 003 a musím říct, že naprosto super. Byla jsem překvapená jak mi lak drží a ty barvy. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jedničku aa trojku mám vyzkoušené a jsou to nádherné odstíny. Akorát s trojkou mám ten problém, že z něj mám po odlakování kompletně žluté nehty. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to samý, můžu se prosím zeptat, za jak dlouho se ta žlutá stáhla, případně jak jí pomoct zmizet?? :-) Děkuju, Ter.

      Vymazat
  16. Mně se líbí odstín 003. Chtěla jsem si raději ale pořídit matný top coat a netušila jsem, že je to takový problém. Posledních 14 chodím různě do drogerií a nikde není ani od Miss Sporty, Essence, ani Gabriella Salvette, prostě nic. Tak jsem si o víkendu objednala přes net od Jordany ... a buch - dneska jsem v Rossmannu našla matný top coat od Essence. Asi konečně doplnili stojany. A v Tetě mi tvrdí, že matný top coat nemají, že už to je stará řada.

    OdpovědětVymazat
  17. Já jsem vyzkoušela ten šedý, a můžu jen doporučit :33 skvělá výdrž a mega boží barvička <3 jeden z mých nej laků na podzim :-)

    OdpovědětVymazat
  18. No tak ten poslední matnej si musim pořídit! :) já hledala v obchodech ten matující top coat a prostě ho nemaj, nevim jestli jen slepá... ale chci ho! :D

    OdpovědětVymazat
  19. na ten matny top coat jsem se koukala,ale nenasla,tak asi budu muset hledat dal.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Jednu dobu jsem nekupovala jiné laky než od Miss sporty, mají vážně pěkný odstíny. Tyhle matňáci vypdají taky hezky, ale mám lakovou stopku. A mám matný topcoat a radši použiju ten. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peti, já jsem matným lakům na chuť nepřišla. Lesklé se mi líbí víc! A taky mám ráda kratší nehty, takhle dlouhé už mi přijdou jak drápy, ještě když je má někdo do špičky, jako třeba Týnuš Třešničková. Ale to je věc názoru. Ale taky jsem si nedávno pořídila sadu od Sally Hansen a je to super! Měj se!
    Petrushca

    OdpovědětVymazat
  22. Nejhezčí asi 003, laky Miss Sporty a Rimmel jsou moje nejoblíbenější, líbí se mi ta hustější konzistence a že rychle schnou, takže je minimální šance, že si to nějak doprasím :)

    OdpovědětVymazat
  23. Mám 003, lakujem s lesklým topcoatom, táto verzia je pre mňa oveľa krajšia ako matná...
    Natali

    OdpovědětVymazat
  24. Ikdyž je to 00, tak je to pro mě pro podzim/zimu 007 :D je krásný. Ostatní laky jsou taky pěkný.
    Nicole
    Soulmates.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Miss sporty se mi vždycky hrozně brzy oloupe. :( To už je na tom líp Essence.

    OdpovědětVymazat
  26. Donedávna šly nehtové články a videa naprosto mimo mě, protože mé nehty jsou holé neštěstí. K mé radosti jsem konečně narazila na lepidlo, kterým když přilepím umělé nehty, tak zůstanou na místě a ani se nehnou. - Což je taky důvod, proč mě tyhle články opět začaly bavit.
    Ze zmíněných docela přemýšlím o matujícím top coatu. Jednak, protože je univerzální, a tudíž použitelný na všechny barvičky, a taky proto, že ze zmíněných barev mě jakž takž zaujala pouze šedá. A možná maličko červená. ☺

    http://teelovegood.com

    OdpovědětVymazat
  27. Ja mám 003 a dnes som ho dala dole po nejakých 3-4 dňoch a od stredu až po koniec nechtov mám žlté ... dosť som prekvapená pretože toto sa mi z laku ešte nikdy nestalo a dajte vedieť či sa to stalo ja vám po tomto laku alebo len mne lebo vážne ma to zaujíma a nieje to len trošku zažltnuté ale dosť výrazne tak som to musela znova nalakovať ale tento krát už radšej ten od miss sporty nechám tak nechcem riskovať aby to bolo ešte horšie ale dosť ma to mrzí pretože farba je nádherná

    OdpovědětVymazat
  28. Ahojky, taky dekorativku od Miss Sporty moc nemusím, jediné na co nedám dopustit jsou jejich tekuté oční linky extra black. No a nedávno jsem si od nich koupila svůj první lak na nehty a musím říct že jsem neskutečně spokojená ! Nejvíc laků mám od Gabriella Salvete ale musím říct že MS překonaly jejich výdrž. Takže cena super, výdrž super, i to krytí parádní ! ;)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, poridila jsem si ten sedy a chci se zeptat, kdyz si nehty pretru pruhlednym lakem, budou potom stale matne?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!