Rimmel Salon PRO Kate - nude kolekce laků na nehty

by - 10 října

Krásné sobotní odpoledne vám všem,

vím, že máte rádi lakovací články a tak se pokouším zařadit je v poslední době častěji a mám pro vás v brzké budoucnosti v zásobě ještě článek o Flormar Full colour a Miss Sporty Check matte kolekci, protože společně s dnešní nude kolekcí Rimmel Kate jsou to laky, které mne v poslední době nejvíce zaujaly a které nosím prakticky pořád.
Ačkoliv podzim je pro mě většinou ve znamení výraznějších odstínů, tělové nude tóny jsou mou stálicí po celý rok a právě tato kolekce, která ladí ke kolekci nude rtěnek Kate, je velmi povedená a můžete ji najít v našich drogeriích právě teď.


Celkově je v této kolekci 5 odstínů, avšak u nás dostupné by dle oficiálních stránek měly být 3. Já tedy úplně nevím jak to je, ale někde mají 3 a někde asi 4, protože tu 126 jsem nikde neviděla a místo ní mají 237, takže je možné, že to je jak ve které drogerii.
Já mám z této kolekce právě 3 odstíny 127 Gentle kiss, 128 Mystify me a 237 Soul session.
Všechny tyto odstíny jsou opravdu nádherné a každý ladí k trochu jinému podtonu pleti, což vám popíši níže.


Balení laků je velmi povedené a líbí se mi. Víčko se štětečkem se dobře drží při lakování v ruce a pohodlně se s ním pracuje. Ostatně samotný štěteček má velice příjemný širší tvar, takže pokryjete nehet na mnohem méně tahů, což se vždycky hodí, protože z mé zkušenosti mohu potvrdit, že čím méně tahů, tím dokonalejší výsledek. Roztomilým a efektním detailem je vyražená korunka na horní straně víčka. Obecně bych řekla, že Rimmel obaly laků i rtěnek umí, jsou praktické a na drogerku i poměrně kvalitní a hezké.



Laky samy o sobě se lakují naprosto bezproblémově a dokonale kryjí ve dvou vrstvách. Jak je u laků Rimmel zvykem, jejich konzistence je tak akorát, takže nejsou ani moc hutné, ani úplně vodové a navíc poměrně rychle schnou, přesto jsou na té tekutější straně. Konkrétně tyto laky jsou velmi lesklé i bez top coatu, takže jej nepotřebujete. Výrobce dokonce uvádí, že ultraflexibilní složení s lycrou a gelovým efektem vám kromě lesku zajistí i dokonalou pružnost a dlouhou výdrž. Jelikož, jak víte, nosím gel lak a lakuji na něj, o výdrži vám toho mnoho nepovím, protože mi skvěle drží vše.


127 Gentle kiss - perfektní nude odstín pro světlé a teplé typy, odstín má téměř camel barvu, která je na podzim úchvatná a moc se mi líbí, bohužel mým bledým rukám příliš nelichotí.



128 Mystify me - úžasná šedohnědá nebo také hodně studený hnědý odstín s kapkou šedé, stvořený přesně pro mne, tuto blátivou barvu miluju a řadím do taupe kategorie, skvěle sedí bledé kůži.



237 Soul session - můj další favorit z této kolekce, nádherná nude růžová, sluší bledé i opálené pleti a na nehtech vypadá dokonale upraveně, něžně a čistě.



shrnutí:
+ dobrá konzistence
+ snadné lakování díky širokému štětečku
+ pěkný design
+ cena (cca 60Kč tuším)
+ vysoký lesk
+ dokonalé krytí ve 2 vrstvách
- o žádném nevím

Jak je vám asi z článku jasné, nude laky miluji a tyto jsou opravdu povedené, takže vám určitě doporučím mrknout na ně v drogerii a nějaký si pořídit, jistě neprohloupíte! A pokud již některý z odstínů vlastníte, napište mi který a jak jste spokojené ☺!

You May Also Like

37 komentářů

  1. Asi si tu 128 pořídím.Rimmel jsou jediné laky,který mi aspoň trochu drží.No ta 237 taky není špatná,tak si odnesu z Tety asi obě.

    OdpovědětVymazat
  2. Pekný článok a krásne farbičky! Najviac sa mi páči posledná, 237 :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nude laky mám moc ráda, nejvíc asi takové ty do růžova jako je třeba ten poslední :) Pěkné barvičky, mrknu na ně v drogerii :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Odtiene 128 a 237 vyzerajú super.
    Musím sa ísť na tieto laky pozrieť aj naživo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ta Soul Session a Mystify Me jsou boží, ale i Gentle Kiss. Miluju nude odstíny.

    OdpovědětVymazat
  6. Najviac sa mi páči odtieň 237. Nude laky veľmi nevyhľadávam, najmä tie béžové. Nakoľko mám svetlé ruky, omnoho viac sa mi páčia tmavé laky ktoré s mojou pokožkou kontrastujú.
    Another.day.with.Hana

    OdpovědětVymazat
  7. v drogérii bych se nad nimi možná ani nezastavila, ale na nehtech vypadají opravdu nádherně :) Soul Session se mi obzvlášť líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, na oko nezajimava barva, ale nalakovane jsou krásné.

      Vymazat
  8. Nejvíc se mi líbí ten prostřední, dřív by mě takový odstín nezaujal, ale asi stárnu :D

    OdpovědětVymazat
  9. Odstín 237 se mi líbí úplně nejví :) Já mám doma 2 laky v nude odstínech, jeden od Astoru a druhý od MissSporty

    OdpovědětVymazat
  10. Ta 237 je nádherná. Včera jsem si pořídila rtěnku ze stejné kolekce (45), takže asi se ještě zastavím pro lak :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 45 je ma nejoblibenejsi z cele kolekce, je super ;)

      Vymazat
    2. Tak jsem dneska vběhla do prvního DM a tam mají 126, 127 a 128. V dalším DM taky. A já zrovna chtěla tu 237 :-) Zkusím Tetu nebo Rossmann a uvidíme.

      Vymazat
    3. Běžte spíš do Rossmanna.

      Vymazat
  11. Na ty si taky brousím zuby. <3 Na nehtech vypadají snad ještě líp než v lahvičce (a to mám poslední dobou při nákupech pocit, že opak musí být pravdou) :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peti :) táto kolekcia od Kate je všeobecne podarená, milujem aj jej rtenky a vidím že aj laky sú podarené. Čo sa týka lakovania v pondelok mi kuriér prinesie dlho očakávaný balíček a to sadu na gel laky od sally hansen. Zaujímalo by ma či sa s tou led lampičkou budú dať použiť aj iné gel laky ako napríklad od she? Pýtam sa lebo ty to máš už určite odskúšané :) Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Monco, urcite se s tou lampou daji pouzit i jine, ale na ten She bych dala radeji dva cykly vytvrzeni, jelikoz She lampa je na minutu a Sally na pul minuty.

      Vymazat
  13. Ten posledný je krásny a veľmi sa ti hodí :) Mohla by si niekedy pridať fotku aj bez laku, len čisto nechty :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peti tie laky sú perfektné ako aj rtenky od Kate aspon ja ich mám veľmi rada :) V pondelok mi príde očakávaný balíček a to sally hansen sada na gel lak a tak by ma zaujímalo či sa dá s touto led lampou použiť aj iný gel lak napríklad od she.. Som si istá že ty to už máš vyskúšané :) Monika

    OdpovědětVymazat
  15. Gentle Kiss a Soul Season jsou asolutně top! Ty prostě musím na podzim pořídit, i kdybych nechtěla :D

    OdpovědětVymazat
  16. Mám tu 127 Gentle Kiss a teda ve skutečnosti vypadá ještě jinak než tady u tebe na fotkách! Zrovna ho mám na nehtech v kombinaci s nějakým tím jejich novým glitrovým (Sparkle every day) a moc se mi to líbí :) Se všemi tvými plusy souhlasím, perfektně mi vydrží klidně týden!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mne vypadá takhle no, ono na kazdem lak vypada uplne jinak, stejne jako rtenky, zalezi na barve pleti, to dela hrozne moc, protoze ten kontrast s pleti pak tvori celkovy odstin a dojem a ja jsem hodne bila a vetsina nude je na mne hneda :).

      Vymazat
    2. Já jsem taky bílá, ale vlasy mám o trochu světlejší, a přece mám rty přírodně tmavší než Ty.

      Vymazat
  17. Ahoj Péťo, mám otázočku, ak používaš gél lak koľko vrstiev si dávaš ak naň lakuješ normálny lak....na ten už nejde žiaden topcoat ani nič však? Možno triviálna otázka, ale na gél laky sa ešte len chystám a zvažujem všetky varianty :-) Dík za odpoveď.Mimka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mrkni se na moje video gel lak Sally Hansen nebo Vše o mých nehtech, asi týden staré, úplně všechno tam je ohledně gel laků :).

      Vymazat
  18. Peti, laky se mi moc líbí, celkově rimmelácké laky mám moc ráda :). A chci Ti pochválit nehty, jsou opravdu hezké, používáš nějaké doplňky? Děkuji :)
    Beautiful while

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc děkuji, nepoužívám nic, jen Donnu na vlasy a dávám si gel lak :).

      Vymazat
  19. To balení je rozkošné, já si plánuji pořídit ten v odstínu 127 :-)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  20. Všechny jsou moc krásné, avšak nejvíce se mi líbí ten třetí 237, jinak tedy moc pěkná recezne! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  21. Moc pěkné barvičky, hlavně odstín 237,s lakama od Rimmelu nemám moc zkušeností, tak aspon duvod je zkusit, díky zy tip :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ja bych si nejradeji poridila vsechny tri, ale bohuzel laky ted nemohu kupovat, prptoze je nevyuziji do prace nemuzu nosit nalakovane nehty.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  23. Od Rimmelu som zatiaľ mala asi len jeden lak - takú mint farbu, ale nebola som s ním až tak spokojná, bol takú hustejší a nepáčil sa mi, ako vyzeral na nechtoch.. Ale tieto tri nude laky sú náádhernéé. Zbožňujem nude odtiene!! <3 Mám doma pár lakov, ale od Rimmelu nie. Ale po nejaký si pôjdem. Len ako sa rozhodnem pre ktorý, všetky sa mi páčia! :D

    OdpovědětVymazat
  24. Tak ten první se mi zdá až moc teplý odstín, ale ten třetí, ten bych si nechala líbit, aaach :)

    OdpovědětVymazat
  25. Sú krásne! Na prvý pohľad z fľaštičky by som si nevybrala ani jeden, ale keď ich vidím na nechtoch, tak Mystify me a Soul Session by som určite vynosila. Ten prvý je až príliš teplý s príliš žltým základom a vôbec by mi nesedel.

    OdpovědětVymazat
  26. Mám 128 a je fakt super. Já mám tyhle lakovací články tak ráda!!

    OdpovědětVymazat
  27. Moc hezké laky. Nude barvy na nehtech miluju v jakémkoli ročním období. Zrovna mám podobný tomu třetímu.

    http://elenyblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  28. Ahojky, náhodou jsem objevila tento článek při projíždění webu a hledání nude laků a strašně se mi zalíbil ten odstín Mystiy Me. Jenže tvůj příspěvek je z roku 2015, takže už se určitě neprodává. Netušíš, který lak by mohl mít podobný odstín?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!